Framgång min vän, framgång

Det här med puzzel var ju till och med kul! (Än så länge har mitt tålamod inte svikit)
Okej, det var lite påfrestande att vända alla bitar så de kom åt rätt håll men nu har vi fått lite kläm på det här. Vi sitter i kinesställning på golvet iförd morgonrock och handduk. Mysigt faktiskt! Jag är rätt stolt över vår bedrift i puzzelväg hittils..

Se och beskåda..


  

image605

Gruvar mig däremot för alla svarta bitar som ska på plats.. Som ni ser är nästan halva puzzlet svart svart svart. Men fatta var snyggt det kommer bli när det är färdigt. Då ska jag försöka rama in det!

Puzzel

image600

Klara färdiga gå!

Puzzle

Listen Up!
Jag, av alla människor på den här planeten har köpt ett puzzel! Japp, ett puzzel på inget mindre än 500 bitar. Hur ska detta gå till? Jag som har kortare stubin än de flesta och ett tålamod som är lika med noll. Tur att man är tjurig som en get i gengäld.

Nu börjar jag (bilder kommer)

Mitt nyårslöfte till er!

Ikväll är min sista chans på flera dagar att uppdatera..
Imorgon klockan 18 åker nämligen jag och N till stugan (kameran ska med för härliga fjäll-bilder) och blir borta till tisdagkväll. Kommer ni sakna mig? ..Klart ni kommer..

Jag har känt den sista tiden att jag tappar stinget att uppdatera. Idétorkan har sköljt över mig som  våg och jag har helt enkelt känt att jag inte haft ngt att tillföra cybersmeten = Er. Men efter nyår kommer jag tillbaka med nya friska dag - och mer och bättre uppdateringer!

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Emelie och givetvis är jag inte bangen. I love this shit!

Som utmanad ska du nämna :

5 saker du aldrig gjort,
5 saker du har gjort,
5 saker du ska göra,
utmana sedan 5 personer att göra samma sak.

Saker jag aldrig gjort:
1. Sprungit naken på offentlig plats.
2. Varit till New York (men jag ska)
3. Hoppat Bungyjump.
4. Varit med om en bilolycka.

5. Brutit något ben i kroppen.

Saker jag har gjort:
1. Gått ur skolan med helt reko betyg.
2. Tagit körkort.
3. Flyttat hemifrån.
4. Blivit stolt bilägare.
5. Varit tillsammans med N i över 4 år

Saker jag ska göra:
1. Åka till Malta med La Familia i april.
2. Hålla alla mina nyårslöften.
3. Kolla upp utbildningar för eventuellt fortsatta studier.
4. Skaffa en kattunge (VILL HA)
5. Blogga mer spännande än någonsin efter nyår.

Det här har säkert tagit mig 10-15 min.. Skitsvårt!
Lägg en kommentar om du väljer att göra utmaningen så jag kan spana in era svar.  


Nu är det din tur.. Agera

Till alla mina läsare..
Ni följde min ord flitigt igårkväll. Det är alltid kul att se! Många av er kommenterar vilket är JÄTTEROLIGT men många fler tjuvläser bara.. Kom igen, blotta er. Vilka är ni?

Vad heter du?
Var bor du?
Har du också en blogg?


Jag har bloggat nu i snart 11 månader och tydligen underhåller jag rätt bra av statistiken att döma. Men det här är sanningens ögonblick. Det är nu ni har chansen att lägga in önskemål om vad du vill läsa mer om i min blogg.. Är det något du saknar? Något du skulle tyck vad roligt att se från min synvinkel? Hit me. Jag vill ha lite respons, lite "go" från er läsare så jag känner mig motiverad och håller glöden uppe..

Puss, Ha en bra dag! ♥

Upp och hoppa..

God morgon.
Trött som fan. Det var efter mycket om och men jag lyckades få upp ögonen imorse. Nu är jag i alla fall redo (..ja så redo jag kan bli den här morgonen). Om 25min går färden in till stan. Jobbar mellan 9.30 och 19-30. När jag kommer hem ska jag umgås med min älskade Tanya som är hemma från Barcelona på blixtvisit. Det ska bli hur underbart som helst. Gud, hon är så saknad! ♥

Jag tackar för mig..

Jag får ber att tacka för mig!
Nu beger jag mig till badrummet och gör alla kvällsrutiner.. Ni vet: Sminket ska bort, håret ska sättas upp ( iaf mitt ) och till sist, det allra viktigigaste, godnatt-kissa. Mmm.. mycket viktigt att det är det sista som inträffar innan huvudet når kudden..

Sweet dreams ♥


Nails

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
(..okej ingen smärre katastrof! endast fjollor behöver läsa färdigt detta inlägg)

Ehm.. nejmen ni vet, nageltävlingen!? Som numer bara jag ingår i. Jag har ju skyrtit så över mig själv - "Åh jag är så duktig, mina naglar är så långa etc"  Yeah sure.. I förrgår gick 2st naglar av vilket resulterade i att jag började pilla och knåpa på dom allihop. Nu har jag OMEDVETET bitit av höger pekfingernagel i nervositet över att N ska vara bättre än mig på Guitarr Hero (skriver jag det här ordet en gång till kräks ni förmodligen på mig. hela min kväll har kretsat kring detta)

Nu har jag alltså 6st långa naglar..
Så med lite lätt huvudräkning kan nog alla med 10 fingrar lista ut att 4st är korta/avbitna/bortknåpade.. Fuck



Galenskapen och maktkampen är officiellt över..

Vi har slutat spela nu efter 3.5h.
Det blir bäst så, annars riskerar vi att få:

1. Träningsverk i fingrarna
2. Fyrkantiga ögon
3. Bli ovänner eftersom jag
är BÄST

Snart dags att tänka på refrängen. Det är en dag imorgon också! 3 dagar kvar tills jag och N åker till fjällen också för 3 skönt kalla, avkopplande dagar. Då blir det skoteråkning, varm choklad, grillad korv och sällskapspel.Det finns ingenting i hela världen som lockar mer!

Fuck me.. i'm famous..

Det här med vår lilla kvällsaktivitet har spårat ur.
Det är inte längre på skoj - det är numer på blodigt allvar..
N tycker att jag har blivit bättre än honom, tja.. jag håller gärna med! Jag är grym på det här..

Nu är det min tur, måste rusa..
hihi ♥


Mat mat mat.. och lite gitarr

Filmerna är nu hittade.
Den tredje och sista filmen hette "i think i love my wife". Ja någon av dom ska vi förmodligen se om vi kan slita oss på gitarren. Vi har bara spelat ca 1.5-2h nu. Ruggigt roligt. Ätit upp min chokladask och översta lagret på N's har vi också gjort. Tänk vad bra att man är duktig på ngt: Äta..

Snälla, kan den här julen snart vara över så jag slipper rulla fram innan nyår..


Movienight ikväll?

Igår tog jag hem tre filmer:
Hairspray, A guy thing och en till men nu hittar jag de inte på datorn nu duktig som jag är Jag vet alltså inte var de la sig efter nedladdningen.. Men jag letar vidare! Vi ska förmodligen se en av dom ikväll. Någon som har sett någon av dom?

Fick höra på jobbet idag att
Förtrollad inte var nå bra. Blev jättebesviken! Men jag har inte gett upp hoppet. Jag ska då minsan se den och hoppas att hon hade fel :)

Nu är magen nöjd och belåten..

Puh, nu har vi fått var dagliga middagsmat. Gott!
Jag fick den sista bakpotatisen och N åt gammal Nilssons Frestelse. Ja det stog så på den när vi fick den! :) Min farmor, pappa, farbror med familj heter nämligen Nilsson så Maggan som gjort koket tyckte hon var väldigt fyndig.. Börjar det ngt bra på tv nu klockan 8 eller kan vi fortsätta att nörda med gitarren?

Rea på Zara

Dagen på jobbet idag var helt galen! ..i positiv bemärkelse!
Är det någon som varit in på mitt jobb och spanat in rean vi har på Zara? ja det behöver ju inte direkt vara MITT jobb, alla Zara butiker borde ha haft reapremiär.. Jag kan bara prata för vår butik men vi har mycket mer än halva butiken med rea. Folk har varit som galna - Hungriga på att få shoppa upp pengarna de fått i julklapp.

Min ögon vill slå sig till ro och blunda, mina fötter vill ha massage och min kropp har redan intagit soffläge av allra högsta grad.



Lekdags

N hann knappt innanför dörren innan han drog fram guran..
Ja, vi är numer stolt (även nördiga..) ägare av ett PS3 och ett Guitar Hero. Man blir fast! Fråga min pappa. Han fyller snart 50 bast och han ska till varje pris ha ett Playstation nu så han minsan också kan skaffa Guitar Hero. Mamma tjatar precis som mig på singstar så ja.. Ni kan ju själva räkna ut ekvationen! Min pappa är nämligen inte bangen. Han hade tydligen till och med varit på N's jobb idag på jakt efter just denna leksak..

Tänk att till och med vuxna människor som jag och N. (.. ja icke att föglömma min päron heller då tydligen) kan ha så kul åt ett jävla tvspel. ja jag ska inte klaga för jag är helt fast!

image599
En sak är säkert, Inget slår Super Mario i hans kategori av
"äventyrsspel".

Middagstips, tack så mkt..

Total idétorka på vad vi ska äta idag!
Vi får se om vi tar bilen och äter ute. kylen är i det närmaste tom och inpirationen är puts väck! Bakad potatis med skagenröra vore inte så tokigt. Men till det behöver man ju somsagt potatis - vilket vi saknar ehm..

Ge mig lite middagstips!


Äntligen

Hejhallå..
Äntligen verkar blogg.se funka som det ska. Fler än jag som hade problem tidigare idag? Jag kunde varken bevsara kommentarer eller logga in. Skärpning blogg.se :)


Carolina gynning herself


 





Jag älskar Carolina Gynning!
Hon är så sprudlande härlig med all sin energi, dessutom är hon otroligt snygg..

Vilken av bilderna tycker ni att hon var snyggast på?

Jag vill läsa Gynning och Schulmans bok.
Har du läst eller hört ngnting om den?

Home sweet home.

Daaaaaaaaaaaring, i'm hoooome!!
Vi har varit ut på raggarunda. Vi skulle ut på hemligt uppdrag (köpa schampo) ingen kö på statiol, vi fick betala på en gång varpå killen i kassan kläcker denna kommentar till N som betalar: "Jasså, ni ska hem och duscha ni.. Ha så skönt!" Jag stog en bit ifrån och tänkte inte på vad han sa förrän vi kom ut till bilen, då började jag garva..

Jättemysig kväll med släkten. Vi åkte hem en sväng under kvällen för pappa och Hasse ville promt prova på guitar hero. Det tog ett tag innan dom fick in snitsen men sen var dom fast och ville inte sluta. Sen åkte vi hem igen och kikade lite på Tomten är far till alla barnen.

Nu ska jag börja förbereda kläder och matlåda till morgondagen. Skönt att vi stänger tidigare så man får börja med en mjukstart!


Kvällen..

Det ser ut som att vi blir kvar hemma hos mamma och pappa lite längre än beräknat ikväll! Allt har dragits ut på tiden. Vi åt senare än beräknat och alla kom lite senare än beräknat. N får nog fippla på med sitt PS3 själv för om jag hinner ska jag ringa tjejerna som jag i själva verket skulle ha spenderat kvällen med och höra var de befinner sig och vad de gör..
 
Perfekt att kunna låna pappsens dator men nu kommer han säkert spara min blogg bland favoriter. han är så nyfiken så nu kommer han bli ett troget fan!


Pizza

Nu har jag kikat på American idol ända sen i förmiddags!
tv400 har sänt hur många avsnitt som helst. Riktigt idolmaraton! Jag har fortfarande inte slutat förvånas över hur gott självförtroende dom har. Otroligt..

Snart kommer papi och plockar upp mig så ska vi åka in till stan och hämta våra pizzor. vet inte hur många vi skulle vara ikväll men en herrans massa pizza verkar det bli i alla fall. Gott!

N kommer också så fort han slutat jobbet. När vi ätit och folk börjar tänka på refrängen hoppas jag att vi åker hem och fixar så vi kan leka med hans nya PS3 jag vill spela guitar hero redan ikväll :)

Vad ska ni göra ikväll?


Julmagi

Jag har haft en helt underbart slö dag!
Inga måsten, ingen att rätta sig efter, bara en massa mys hela dagen..

Ikväll ska jag hem till mamma och pappa för ännu en mysig kväll med släkten. Vi ska typ lilla julafton men tydligen ska vi äta pizza istället för julmat haha. inte mig emot, ja har käkat julmat hela dagen i alla fall..

Vi hade så mysigt igår, N och hans föräldrar kom till oss vid 7 halv 8 och åkte inte hem förrän vid midnatt. Likaså mina kusiner som bara kom förbi en stund på kvällen efter att ha firat jul på annat håll. Ikväll ska vi i alla fall vara samlade allihop och det ska bli mysigt!


Pellefant


Juldagen

Mitt internet spelar mig ett spratt..
Rätt som det är så är jag frånkopplad och ingenting fungar, sen.. hux flux funkar allt utmärkt igen! Jag passar på så länge det fungerar!

Det börjar snart en film på hm, var det 5an? minns inte men jag tänker ge den en chans.. Jag har skrattat tillräckligt till alla odugliga American idols sökande.

Hörrni sötproppar, vad pysslar nu med så här på juldagen?


Ta vara på den sista tiden av 2007.

Det blir en annorlunda vecka nu i veckan..
Jag kommer att jobba ons-lör sen åker jag och N till fjälls sent lördagkväll. Det ska bli så skönt! Vi har pratat om det och vi vill bara fly från vardagen för en stund. Han har jobbat stenhårt ända sen öppning och jag är trött utan grunder. Efter nyår ska jag ta tag i mitt liv på riktigt! Jag ska skriva ner mina nyårslöften på papper och sätta upp på kylskåpet för att ständigt bli påminnd om vad som gäller. Ska gå på hälsokost och se om de har ngt som kan få mig piggare och sen ska jag möta det nya året med ny energi.

Helt galet att det bara är några dagar kvar på år 2007.

Förtrollad.

Är det någon ute i cybervärlden som har sett filmen Förtrollad?
Jag vill så gärna se den NU men det är ju bara crap kvalité med folk som filmat i biosalonger och dylikt somm ligger ute än så länge. det pallar jag då rakt inte. ska det va så ska det va på riktigt!

Somsagt, någon som har sett den som är sugen att ge en recension?


Stronger, faster, harder..



Snacka om att ha koll på läget!
Det är en grej att de är så samspelta, men att de till och med kommer ihåg
vad dom har skrivit vart. Jag är imponerad! Så coolt..

new design

Nu är julens höjdpunkt, julafton, över..
Jag funderar på att börja knåpa på en ny bloggdesign. Det här var ju bara min christmas edition. Jag har fått jättemkt fina komplimanger över den och jag är supernöjd! ..men nu är det dags att börja knåpa ihop ngt nytt lagomt till det nya året.

Jag ska googla för inspiration! :)

Julklappar

Alla har skrivit om sina juklappar och jag vill inte vara sämre..
Min absolut bästa present var den jag och mamma fick av pappa. Han överraskade oss med storm genom att ge oss en resa till Malta, All Inclusive, 8 dagar i solen i slutet på april - Längtar! Vi åker hela familjen och det ska bli heeelt underbart. Då kommer vi hem bruna och fina lagom till sista april! :)

Utöver resan fick jag en
Steamer, Body Butter, 2st presentkort på H&M, Presentkort på Gina Tricot, Choklad, Grejer till hemmet, Eltandborste, Body lotion, Ett sällskapsspel "med andra ord" och Magdalena Graf's bok. Det är de jag kommer på just nu. Mycket nöjd och belåten ska ni veta!

Vilken var din bästa julklapp iår?

Play on

Sitter och zappar igenom alla kanaler.
Varför är det så mkt skräp på tvn? Det är ju banne mig juldagen och i stort sett alla är lediga. Ändå är det bara en massa skit, gamla serier och än en gång: skräp. Jag vill att N ska komma hem för han ringde nyss och berätta att han har köpt Guitar Hero till sitt nya Playstation3 som han fick igår. Jag vill leka nuuuuuuuuu.. Det är ju jävla roligt!! På begäran ska han köpa Singstar tids nog också. Förfest hos mig jämt hädanefter då! :)



Siesta

Jag blir så katastrofalt trött av att äta julmat.
Nej jag blir inte trött på själva julmaten men efteråt, jises. Igår halvsov jag och min lilla kusin i soffan framför tom och jerry och nu när jag ätit farmors goda köttbullar är jag klubbad än en gång. Jag tror nästan jag ska ta med snuttefilten och krypa ner under täcket en stund och bara njuta. Jag brukar inte bli så här trött efter jag ätit. Är det sömnmedel i maten mån tro..

Jag tar mig friheten till en liten siesta ;)



Do re mi fa so...

Sitter och kikar på American Idol.
Det är så sjukt roligt att kika på uttagningarna men man ställer sig samma frågor varje gång. Vad finns det för människor på vår runda jord alltså?! och deras självförtroende, det är så pinsamt. ibland måste jag blunda, jag skämms ögonen ur mig. Själv sjunger jag hällre än bra! Jag är åtminstone medveten om det..


Ung sångare

Julbord

Vad är er favorit på julbordet?

Uppdukat traditionellt julbord. Foto: Sam Stadener/Pressens bild

Dags för bullar, köttbullar

Jag ska vara god och svara på era kommentarer som ännu inte blivit besvarade. Men först ska jag springa in i köket och hämta en liten skål med farmors köttbullar. Önskar att ni kunde smaka - eller nej, då skulle jag få mindre för ni skulle äta upp dom. JÄTTEGODA!


Dan efter dopparedan

Dagen efter självaste julafton, hur mår ni?
Jag mår bra. Känner mig dock lite hänging där jag ligger i soffan all alone. N jobbar (varför ha öppet juldagen?) och jag har inget att se fram emot förrän 18-tiden. Lika bra det för jag orkar itne göra ett skit! Ikväll ska jag hem till mamma och pappa och mysa på i julens tecken igen. Vi ska ha lilla julafton med mina kusiner som inte firade med oss igår. Mysigt!

Alla andra ska naturligtvis ut och slå klackarna i taket. Det är ju faktiskt juldagen! Önskar att jag också skulle ut men jag börjar bli gammal och grå. Pallar inte utgång när jag jobbar 9.30 på onsdag. Men till alla glada - Drick en jävel åt mig med.

Blogghistorian

Jag har helt och hållet kommit ifrån bloggandet känner jag. Förr var det ett beroende, något jag inte kunde vara utan men nu är jag mest bara trött på det. Min tid räcker inte till och jag känner inte att jag har roliga saker att dela med mig av längre. Idag är jag däremot ledig så några  inlägg kommer nog att peppras idag!

Beckham's .....



Enligt
aftonbladet liknar fru Beckham sin makes härlighet med avgasröret på en traktor (?)
Lät inte så hot men av bilden att döma så......

Vad tycker ni tjejer? ;)

Klappat och klart!

Dags att fixa frillan för dagen och äta frukost!
Frisyren kommer att bestå av en slarivigt uppsatt toffs, mer avancerat än så blir det då inte. Det ska bli spännande att se hur många som är ute i sista sekunden och shoppar klappar  idag. Vid det här laget ska man faktiskt vara klar! :) Ska även jobba sent idag, vi har saker att ta itu med i butiken. Det kommer vara till alla belåtenhet när vi är färdiga.


Nu är det jul.

Tänk, idag är det dagen före julafton! GALET.
Om det är någon som kan dela med sig, alternativt sälja julkänslor. Säg till mig för jag har inga julkänslor överhuvudtaget! Jag kommer inte fatta att det är den 24:e, Julafton, förrän vi sitter samlade kring matbordet inne i matsalsrummet och äter julbordets alla härligheter.

Alla klappar är nu inslagna och klara med fint grönt papper och röda snören. Etiketterna sitter där de ska, påskriva och klara så nu är det bara att vänta.


Andreas skräckhistoria

Jag tycker det är skrämmande att Andreas Lundstedt är Hiv positiv.
Det är minst sagt starkt och modigt att våga stå upp och
berätta om det även fast han nog kan få höra både det ena och det andra från och med nu. Plötsligt känns det inte så långt borta! Man har alltid vetat vad hiv är och vad det faktiskt innebär men det har ändå alltid känts så långt borta. Nu är det Andreas Lundstedt, en folkkär svensk artist.


Får du vad du önskar dig?


Julklappen

Nu har jag fått årets julklapp från jobbet!
En full kartong (ca 10kg) med spanska delikatesser. Mhmmm det finns en del att välja mellan hörrni! En chokladkaka har vi så gott som ätit upp redan. Även om det var helt okej iår så var det bättre ifjol - mer choklad och gottgott. Jag fick även med massa korvar och grejer men dom är obehaglig bara att titta på så allt jag inte vill ha tänker jag ta upp till mamma och pappa imorgon så får dom lägga det dom behgar på julbordet!

Morning

Godmorgon alla barnen!
Gissa vad jag möts av för syn när jag kliver upp? Jo min fullvuxna granne sitter i nördposition framför datorn och splar sitt förbannade pangpangspel. I och för sig ska jag inte bry mig om vad han gör, eller när han gör det men det bara den där lilla detaljen att han faktiskt är VUXEN som jag hakar upp mig på. Han har säkert inte gått och lagt sig än! Undra om han har något jobb?

Nej han är inte snygg, raka motsattsen möjligtvis. Han hejar inte när man möter honom ute på gården heller så social är inte heller något jag kan påstå.

Jag ska sluta klaga på folk jag inte känner och låta honom spela sitt barnspel i godan ro.

Jaken på snö.

Snart ska jag lyfta på rumpan och bege mig till jobbet.
Emma ska få lifta med mig. Kul med sällskap! Vet inte riktigt hur länge jag jobbar idag men jag gissar på 17.30

Det känns inte som att det är lördag idag, har inga lördagskänslor. Det känns iof inte som att det är julafton om två dagar heller. Ingen snö - inga julkänslor.. Hur har ni det med snö där ni bor?


Tomten kommer om..

Fattar ni att tomten kommer om 2 ynka dagar? Otroligt..


Morning

God morgon!
Har duschat och sitter just nu i soffan. Min tänder låter som kastanjetter, fryser så in i bomben. Det är inte det att vi har kallt i lägenheten för det har vi då icke. Det är bara den dagliga frossan som tränger sig på efter att ha kommit ur en varm dusch!

Nu blir det frukost. Jag kan inte sitta och mula i mig fler  Marabou hjärtan..

image597

Time to sleep

puh, nu är jag trött som få.
Nu blir det sängen. Kvällen har spenderats med N, en flottig pizza och en film i pang-pangens tecken. Imorgon blir det jobb hela dagen alltså dåligt med uppdateringar på bloggen.

Ha en fortsatt bra kväll..
Puss

I'm home

Nu har jag precis kommit efter en kaotisk dag. Kul men fortfarande kaotisk!
N kommer nog in genom dörren när som helst, då ska jag övertala honom om att köpa pizza. jag är så galet sugen på det.

Jag har varit och handlat risgrynsgröt nu efter jobbet också så på julaftonsmorgon blir de go frukost. Vi är inga frukostmänniskor men på självaste julafton ska det banne mig ätas gröt!

Tomtefar

Nu har jag inget att oroa mig för inför julen!
Alla klappar är köpta och idag blir dom även inslagna. Jag har julstädat här hemma och ja. Jag skulle väl vilja påstå att det bara är att invänta alla roligheter som komma skall. Känner ni er redo?

Jag kommer ihåg en gång för länge sen. Det var jul och eftersom jag och mina kusiner var små var det ju obligatoriskt att tomten kom med sin standardfras "Finns det några snälla barn här?" Jag om någon älskade tomten. Jag har aldrig varit rätt för honom, det har däremot pirrat så mkt i magen inför när han ska komma att jag fått magont. I alla fall hade jag vattkoppor den här julen och jag var så ledsen. När tomten kom sprang  jag iväg och gömde mig med mamma hack i häl:

"Gumman du måste komma ner nu, tomten är här"
"Nej jag vill inte!"
"VAA.. Jo, kom nu. Han är inte farlig, han kans har paket till dig?"
"NEJ!"
"Men Varför?"
"Jag sämms.."

Jag vågade inte komma ner och ta emot mina paket för att jag skämdes inför tomten himself att jag hade vattkoppor. Så kan det gå! :) Tillslut kom tomten upp och hämta mig och då vart det andra bullar. Då blev jag stolt som självaste tuppen.

Undra om tomten kommer iår. I alla mina levnadsår har han hittills alltid kommit! Iår känns det som att han kanske skippar oss för mer behövande. Men somsagt, vi får se.


Potatisbullar - bra i alla lägen!

Just nu knakar och sprakar det i mina potatisbullar som puttrar på spisen.
ibland är det riktigt skönt att förbereda dagens mådlåda på morgonen. OM den sköter sig själv vill säga.

Jag lägger ner dom i pannan det första jag gör. Äter frukost. Vänder potatisbullarna en gång. Skriver ett litet blogginlägg. Kollar till potatisbullarn och ja, oftast är de färdiga vid det laget.. Lätt som en plätt och man behöver inte lägga någon energi på att stå och passa dom. De sköter sig själv. 

Lite lingonsylt på det här så har jag en mumsig måltid framför mig haha..


God morgon

Good morning sunshine..
Nyvaken, nyäten och i vanlig ordning mycket trött. Allt är som det ska! Jag måste gå på hälsokostaffären eller ngt och höra om dom har ngt som kan "bota mig". Vitaminer, tabletter överhuvudtaget - Jag är uppen för alla förslag så länge jag slipper dricka någon äcklig sörja varje morgon.

Det är många av er som har gått på jullov som jag förstår det, ORÄTTVIST! Själv jobbar jag varje dag nu ända fram till sena kvällen på söndag före julafton så ni kan ju ägna mig en tanke då..

Sista timmarna i ledighet

Det börjar närma sig läggdags.
Imorgon börjar jag halv 10 och vet inte riktigt när jag slutar. Vi har öppet 2h extra imorgon (stänger 21.00) så att våra kära medmänniskor får möjlighet att köpa de sista klapparna. Ska bli spännande att se hur många tappra hjältar som shoppar de sista timmarna.

Jag är klar med alla julklappar - är du?


Blandras?



Jag trodde att det här var ett fotomontage - 
tydligen inte!

Snart snart snart

Nu kommer N hem vilken sekund som helst, det ska bli så roligt att se hans reaktion på mitt hemma-pyssel. Nu är det bara för mig att vänta och se.


Betner

Jag sitter och skrattar för mig själv. Ja jag kan faktiskt inte hålla mig! Magnus Betner har underhållit en hel timme på femman ikväll.

Han är ärlig med ironi. Han pratar om viktiga saker men gör det till en kul grej. Han pratar om saker saker som många anser är tabu. Han är bara så jävla braaaa!

Såg ni programmet?



News of the day

  
  

Mina news från idag och igår.
Mmmmm.. mycket nöjd och belåten.

1. Den här söta julgruppen har vi fått av N's mamma.
2. De här söta skedarna med små hjärtan.
3. Ljusgrejen jag köpte idag, passade perfekt i hallen.
4. Mina nymålade naglar + det lila nagellacket från H&M
5. Turkosa väldoftande ljus i två storlekar från Mique.
6. Söta små skålar från Hemtex.

Mot barnmisshandel

Jag är emot barnmisshandel, är du?
Denna text är tagen från
junitjej's blogg.

Mitt namn är Chris, jag är 3 år. Mina ögon är svullna, jag kan inte se.
Jag måste vara dum, jag måste vara dålig. Vad kunde annars göra min far så arg?
Jag önskar jag vore bättre, jag önskar att jag inte vore så ful. Då kanske min mor fortfarande
ville ha mig.

Jag kan inte göra något rätt, jag kan inte alls prata.

Annars är jag inlåst, hela dagen.

När jag vaknar är jag ensam, huset är mörkt. Mina föräldrar är inte hemma.
När min mor kommer hem försöker jag vara snäll. Då får jag kanske bara en smäll i kväll.

Jag hörde precis en bil. Min far är tillbaka från Charlies Bar.
Jag hör honom svära. Jag hör mitt namn. Jag trycker mig mot väggen.
Jag försöker gömma mig från hans onda ögon.

Jag är så rädd. Jag börjar gråta.

Han hittar mig gråtande, han kallar mig fula namn.
Han säger att det är mitt fel att han plågas på jobbet.

Han slår mig och skriker på mig.

Jag kan smita till slut, och springer mot dörren. Han har redan låst den,
och jag börjar stor gråta. Han tar tag i mig och slänge mig mot den hårda väggen.

Jag faller till golvet med mina ben som nästan är brutna, och min far fortsätter
kalla mig fula namn. Jag skriker 'Förlåt' men det är försent. Hans ansikte förvrids
till okänslighet.

Värken. Smärtan.
Igen och igen.

Åh snälla Gud, förlåt mig. Snälla låt det ta slut.

När han äntligen slutar och går mot dörren
ligger jag där känslolös. Gråtande på golvet.

Jag heter Chris. Jag är 3 år.
I natt mördade min far mig.

Du kan hjälpa..

Läser du det här och inte skickar det vidare ber jag för din själ.
För annars måste du vara en hjärtlös människa som inte blir berörd av denna dikt.

Och om du blir berörd,
så gör något..

Därför ber jag dig, skicka den vidare
OM DU ÄR EMOT BARNMISSHANDEL


Julklappar

Jag har shoppat julklappar idag. Jättefina, jag är jättenöjd - Ja, de är till mig!
Jag sa ju att jag köpte färdigt alla klappar igår, så idag var det shopping för eget bruk som gällde. I vanlig ordning köper jag saker jag tycker om men jag älskar att leka med tanken at få överraska N. Därför är han alltid en fantastisk undanflykt för att få köpa allt skräp jag vill och hittar! :) Jag får alltså för mig på ngt vänsters att jag köper det för hans skull bara för att jag inte kan låta bli att handla.

Idag blev de två höga ljuslyktor i guld och glas, samt en ljusgrej som jag under inga omständigheter kan beskriva (jag knäpper ett kort hörrni) och 4st ljuvt doftande ljus. Det passade sig väldigt fint i den nystädade lägenheten tro mig.

Hejdu.

Puh, jag är proppmätt efter all tacos.
Det var i alla fall jävligt gott så länge det varade. Nu har jag varit hemma ett litet tag och jag har redan hunnit haft främmande och städat lägenheten. Jag träffade en gammal klasskompis på parkeringen som jag var mycket med när jag var mindre. Hennes pappa bor på samma gård som jag och hon hade ännu inte sett vår lägenhet så jag bjöd upp henne till vårt kaos. mmhmm, vi hade inte julstädat precis.

När hon hade gått fick jag dåligt samvete och satte igång och städa så nu puttrar diskmaskinen och jag ska i godan ro luta mig tillbaka i soffan och njuta av mina sista lediga timmar. jag firar med lite choklaspudding! smask

Tävlingsdags

Matila Frisk har en tävling på sin blogg just nu!
Vanligtvis brukar jag inte ge mig in i leken för jag har aldrig tur på sånt här. Men what the fuck, Nu är det ju snart jul så man kan ju i alla fall hålla alla tummar och tår för att turen ska vara med mig den här gången! :) hih

Vill du också vara med och tävla. Ta chansen, det är fina priser i potten. Ja, vänta inte utan klicka på länken där det står tävling i första meningen. Utöver de här söta halsbanden har man möjlighet att vinna ett presentkort på bio - värde 150kr eller söta armband..


image158

Jag vill vinna den rosa söta lilla jordgubben.
Grattis på (bloggens) 1års dagen matilda.


Inte som jag tänkt mig..

Jag får nog måla naglarna en, två eller tre gånger till för det här blev ju inte alls som jag hade tänkt mig. Jag trodde att mina naglar skulle bli skönt mörklila men icke. De blev ljuslila/gredelin. Ska duscha och slabba på några fler lager när jag torkat.

Bilder kommer..

Nagellack

Nu ska jag sätta på The Voice på hög volym, shejjka lite, sjunga lite och lacka naglarna med mitt nya lila lack som jag köpte igår. Mina naglar har jättebra kvalité nu. inte en enda spricka, inte en enda avbruten nagel. Fingrarna ser inte längre ut som små feta prinskorvar, i like this.

Om jag hinner, orkar, och om kameran är laddad kanske ni får se före och efter bilder ;)


Tacobuffé

Jag längtar så mycket tills ikväll..
Eller egentligen behöver jag bara längta fram till klockan 15.00 för då ska jag åka ner på stan och träffa Elin. Vi tänkte strosa lite på stan och kompletera lite julklappar om det visar sig behövas. När magen börjar kurra har vi bestämt att vi ska gå på Biteline och äta Tacobuffé. MUMS! Det är den bästa buffén i stan. Vi kommer äta tills det inte går ner en endaste gurkbit till om jag känner oss rätt..


hårtrubbel

Nu har jag ätit frukost så att jag är mätt och belåten..
Om en liten stund ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för dagen. Ni som följer min blogg vet är det en herrans massa duschande i mitt liv. Jag önskar att jag kunde tvätta håret varannan eller var tredje dag som frisörer ger som råd men det går inte. Jag har vant håret vid dagligt duschande så det ser så sunkigt ut om jag låter bli.

Någon fler som lider av denna dumma ovana?
Eller någon som har ett litet tips att ge kanske.


Fyfan vad äckligt, jag ryser när jag ser bilden.. uuääck

Hockeyfrun is da shit

Jag har varit uppe i ottan jag!
Jag klev upp när N åkte till jobbet vid 9-tiden och sen dess har jag suttit ihopkrupen i min morgonrock och läst massa bloggar. Det finns verkligen alla sorter hörrni. Vissa är enligt mig bara skräp medans andra verkligen förtjänar att hamna i strålkastarljuset. Det är en begåvning att uttrycka sig bra i skrift och få andra människor berörda, skratta eller helt enkelt bara inte kunna sluta läsa. Varje mening är bra träning! På första plats av mina favoritbloggar ligger utan tvekan
Hockeyfrun. Om ni inte läst hennes blogg än har ni verkligen missat ngt.

Jag tror jag ska fortsätta den här morgonen i samma slöa anda och springa och göra en god frukost till mitt bloggläsande! God morgon på er.

Fenomenet Agnes & Måns

Tyck till om mitt inlägg från tidigare idag!
Jag vill veta om det bara är jag som är gammalmodig eller om ni håller med mig..

Dagens

Den här dagen har gått så sjukt snabbt!
Jag åkte ut på äventyr med mamma men vi hittade inget särskillt. jag blev däremot inparkerad av en ilsken gubbfan. blev så arg! Jag tog mig knappt in i bilen bara för att han ställt sig ca 0,5-1m från min bil. När mamma vinkat ut mig (vi hade två bilar) så åkte jag vidare till stan där jag mötte upp marie. Vi fixade de sista julklapparna och tog en fika på waynes. Jag drack en chailatte och åt en gooooooood devils cake eller vad den nu hette.. Det var som en
choklad-/kladdkaka med nougatmousse, inte alls äckligt. iiinte alls!

Efter trippen på stan åkte jag ut till MediaMarkt för att få en puss av N och för lite shopping. Skuttade in en sväng på OnOff och hälsade på carro också när jag ändå var i trakterna. Det var så kul att se dig sötis, så fin i dina arbetskläder :)

Nu kommer N hem om ca 45min kul för mig.
tvn visar bara skräp, jag längtar till playboytjejerna tar plats i tvrutan så de blir lite ordning.


Gotta-sugen

Jag är så godissugen så jag håller på att dö!
Jag skulle kunna betala dyra pengar för att få några kilo godis och en bytta glass framkört till dörren. Kan jag åtminstone få lite mjölk, då skulle jag kunna göra choklaspudding eller doppa mina nybakade bullar som jag fått av pappa.

Jag tror att det är ödet att de inte finns massa godsaker hemma. Det betyder nog att jag inte borde äta! Men man kan fortfarande önska.


Julklapparna klara

Hej muntergökar!
Gissa vem som har köpt årets alla klappar - Jo jag!

Det är så skönt att ha det understökart. Nu är det bara inslagningen kvar men sen är saken biff.

Alltid samma problem

Dags att göra en djupdykning i garderoben för att hitta ngt att ha på sig.
Jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig och jag är så less på den känslan.  Jag har jättemycket kläder i garderoben men ändå kvarstår samma probelm -  jag tycker aldrig att jag har något att ha på mig. Jag har jättemycket festklänningar men inte lika mycket vardagskläder.

Jaja, det är som sagt bara att göra en djupdykning och se vad man hittar!


Julkort

Igår när jag kom hem hade jag och N fått 4st julkort!
Jag blev jätteglad.
Snacka om att låta lill-gammal över att bli glad för julkort när man är rena rama ungdomen. Jag tycker det är lite gammel-stämpling på julkort men jag tänker då tammetusan vara lilltanten själv och skriva mig några rackare idag.. Jag har några speciellt utvalda människor som jag vill ge lite extra kärlek till så här i juletid och då kan det vara roligt med ett litet julkort.

Frågan är bara om de hinner komma fram om jag skriver och skickar idag?



Halebop

Snart bär det iväg!
Jag ska åka ut på ett litet mission med mamma nu om en stund (hon vet inte att jag fortfarande ligger i soffläge endast iförd morgonrock) och vid 2-tiden ska jag hooka-upp med Marie för lite shopping och fika. Innan det måste jag hinna ladda på telefonen för där finns inte en ynka krona kvar.

Jag har halebop, vad har du?
Jag tycker det är hur bra som helst. Min mamma har halebop och majoriteten av alla mina vänner har också det. Det innebär att det nästan inte går åt några pengar alls eftersom vi ringer gratis till varandra. Jag ringer däremot inte gratis till N men han ringer gratis till mig för att han har telia vänner så även där är det ett plus i kanten. Läste att Halebop dessutom finns som abonemang nu men jag tänker hålla hårt i mitt kontatkort, det passar mig alldeles utmärkt, då har jag koll på alla slantar jag gör av med!


Bad hairday - evryday

Jag blir tokig på mitt hår. Jag vet inte vad jag ska göra med det!
Det är bara tråkigt och livlöst. Nu skulle det behöva ännu en toning men jag är ju
sämst på allt sånt här. Jag har aldrig färgat håret själv, och det bör jag nog fortsätta med att låta bli.

Jag längtar efter ett långt och tjockt hårsvall. Jag längtar efter löshår och alla möjligheter till fina frisyrer som det medför. Jag längtar däremot inte över ångesten att ta ut det och inse att man sabbat hårets kvalite jättemycket. Jag ska surfa in på happyhair.se nu. Det brukar göra mig lycklig!


Love



Här är måns med hans
riktiga flickvän, Helena Timan.

Måns och Agnes in love



Det kanske må hända att jag är tråkig och gammalmodig.
Jag gillar reklamen, nära på älskar den. Lite julig och mysig sådär på samma gång men jag kan inte låta bli att tänka på Måns flickvän. Visst har han flickvän eller är det jag som inte hänger med i tiden? I alla fall tänker jag på HENNE varje gång. Ni kan ju lista ut varför. Tänk att du och alla dina kompisar ska behöva se din pojkvän släta av en annan tjej innan varje reklamavbrott på tv. Och inte nog med det, så hänger det ju stora affisher uppe i varje MQ-butik i Sverige där de så kärleksfullt kysser varandra..

In my ass.
Om det var min pojkvän hade det inte blivit någe åka av. Nejnej! Han skulle antingen få tacka nej eller så hade jag sagt "tack och hej för tiden som varit" till honom.. Jag hade aldrig gått med på det där som flickvän. Vad tycker ni om allt det här?

God jul snälla barn..


Vet du vad du ska få i julklapp iår?
Brukar du tassa runt klapparna och klämma, känna och kanske till och med öppna "bara ett litet hörn" för en närmare förhandstitt?

Julklappshandling

Av mina kommentarer att döma, mina livs levande vänner också för den delen. Verkar det som att det gått segt med julklapparna iår. Många väntar till sista sekund innan de införskaffas (detta inkluderar även mig)

Jag har idag och imorgon på mig att köpa de sista klapparna. Mamma och pappas gemensamma ska införskaffas idag och då tror jag inte att jag har så mycket kvar sen faktiskt.. Måste ringa och checka läget på julklappsfronten med moder jord.

Galen morgon

Tjoflöjjt!
Den här morgonen började helt klar med ett ryck..
Jag och N ligger och sover i godan ro och plötligt börjar jag undra vad klockan är.. och om inte N borde ha klivit upp för länge sen.. Och ju mer jag tänker efter tror jag mig ha hört hans väckarklocka ringa för länge sen!

Puttar på N och frågar om jag drömt eller om hans väckarklocka redan har ringt. Han hittar inte telefonen trots sitt febrila sökande eftersom han legat och sovit på den haha.. Tillslut inser vi att hans klocka mycket riktigt hade ringt. Jag väckte honom 9.30 (han börjar 9.45) och 9.35 sprang han ut genom dörren med andan i halsen.

Själv gick jag i godan ro och la mig igen!
Ända tills jag inser att jag inte kan sova vidare utan en varm karl bredvid mig.. Så jag kliver upp och accepterar att jag har en ny dag framför mig.

Godmorgon alla nissar

Ja, då var man nyduschad och redo att ta den här dagen med storm!
Idag är sista arbetsdagen innan ledighet. Jag är nämligen ledig onsdag och torsdag vilket känns väldigt skönt eftersom jag jobbar hela helgen innan julafton.

Det känns sjukt att ens ha med "julafton" i mina meningar. Herregud det var ju nyss sommar! Jag minns min student som om det vore igår och det var lixom sommaren 2006. Jag minns fortfarande den nervösa, första dagen på Zara och där är jag kvar än idag och har ett helt år på nacken. Nu är det tydligen till och med julafton på måndag. Jag hinner inte med, mitt liv har tagit fart och jag står bara tyst och ser på. Känner någon igen känslan?

Jag ska inte ödsla min morgon på att sitta vid dumburken. Nu ska jag gå och äta frukost!
Hur ska ni fira jul iår? Och är alla klappar införskaffade?

Finns det några snälla barn här?

Galet!
Är ni medvetna om att det bara är en ynka vecka kvar till Jultomten kommer?
Man blir ju lycklig! Som ett barn på nytt helt enkelt.


När går du och lägger dig?

Ikväll ska jag be att få tala om att det blir en tidig kväll. Senast 23.00 vill jag ligga i sängen tätt omslingrad av min N. jag vill känna mig utvilad imorgon för en gångs skull..

Har ni haft en bra kväll? och dag med för den delen?

Jag har en fråga till. De allra flesta av er verkar vara nattugglor tycker jag. Vilken tid går ni vanligtvis och lägger er under vardagarna? Jag går alltid och lägger mig på tok för sent och ni vet ju själva vilket morgonhurmör det medför.


Några väl valda ord om min måndag

Mina fötter luktar illa efter en hel dag i arbetsskorna och det känns som att någon har kastat sand i ögonen på mig. Man skulle kunna påstå att jag är ganska mycket trött.

Funderar på att man kanske skulle ta och laga sig någon mat men nja. orken finns inte!
Jag skålar i julmust istället. Denna gudadryck dricker jag varje dag och det har jag gjort nu hela december månad. Otroligt gott! Har ni druckit mkt julmust i vinter?


Apotekarnes julmust är den bästa.

Måndag

God morgon alla barn!
Idag är det måndagmorgon. Jag sitter och lyssnar på Rix FM i vanlig ordning.
Idag gästar idolkillarna Mathias, Danny och Erik studion. Nu har jag inte tid att skriva mer för nu ska dom sjunga och jag vill gunga med (Jag hoppas att det låter jävligt bra för låten All for love är vacker som få och får under inga omständigheter förstöras)

Meddelar att det låter sådär när de sjunger den live.. hmpf

Nu ska jag gå ut och njuta av att få skrapa bilrutshelvetet.. Ha en fantastisk dag allihop! Om det är någon som har ngt roligt att dela med sig av vet ni vart ni ska skriva! :) Puss

Time to sleep

Tack och godnatt. Nu ska jag och N styra färden in till sovrummet!
Sweet dreams ♥

(Imorgon kommer kanske lite bilder från min vistelse i stugan)

Utmaning

Jag hittade den här lite roliga utmaningen på Emelie's blogg. Där kan man då alltid hitta lite smått och gott! :) Utmaningen går ut på att skriva ner sina favorit tjej- och killnamn.

1. Tindra
2. Engla
3. Bella

1. Theo
2. Alfons
3. Alex

Förstaplatserna är mina absoluta favoritnamn just nu. Det är namn jag skulle vilja döpa mina barn till. Gör utmaningen du med. Glöm inte att slänga in en rad i kommentarfältet så jag kan spana in dina svar.


Pillergöra

Här blir det inga barn gjorda!
Jag och N sitter i varsin ände av soffan och pillar febrilt. Nej inte på varandra, jag sa ju att vi sitter på varsin sida av soffan. Vi pillar energiskt på våra
nyfunna vänner. Jag - min rosa digitalkamera och N - sin sprillans nya iPhone. Jag har så mycket att utforska på min nya livskamrat (ja, den ska få följa med på alla äventyr)

Jag hoppas att jag blir lite bättre på att uppdatera med bilder hädanefter..


En skön helg i fjällmiljö

Hej!
Nu är jag hemma efter att ha andas fjälluft i två dagar. Fantastiskt välbehövligt skulle jag vilja be att få tala om!


♥ Jag har fått sova hur länge jag velat utan en dum väckarklocka och en 
massa jobbiga "måsten".
♥ Jag har sett 4-5 filmer och spenderat den mesta av min vakna tid i soffläge.
♥ Jag har ätit kilovis med godis och bara blivit ompysslad.

En helt underbar helg i stugan tillsammans med mina älskade päron. Det här ska jag göra om snart igen! Jag och N kanske till och med åker dit till nyår om inget halli-galli dyker upp sådär i sista minuten. Vi har nämligen inte engagerat oss för fem öre för att hitta på några nyårs aktiviteter..

Har ni några roliga nyårsplaner på menyn?

Naglarna idag!



image588

Ni som följer min blogg vet att jag är mitt uppe i en nageltävling! Titt som tätt får jag förfrågningar om nya bilder på mina naglar och det är så kuuuuul.

Jag tror nästan att jag tävlar för mig själv numer.. Sändy har bitit av sina och Emmas vägrar att växa eller så går dom av haha. Jag tänker i alla fall fortsätta att måla och fila i hopp om långa fina naglar. De har växt jättemkt sen starten. Om ni vill se hur de såg ut innan jag började spara ut dom klicka här:
(Före)

Det har faktiskt inte varit så svårt som jag först trodde att spara ut naglarna. Från början vägrade jag att bita för att jag ville vinna. Men nu låter jag bli att bita för att det är så kul att se de fina framstegen. Det är ju så mycket snyggare med långa naglar. Fingrarna ser inte lika mycket prinskorvs-aktiga ut! Haha.

image589

Emma i Café

Emma 2002


Emma 2004



Emma 2005


Dags att sätta på Kanal 5 gott folk.
 Ikväll får vi nämligen följa med hem till Zäta och hans Emma Andersson.

Nervryckningar

J a g   b l i r   t o k i g  ! ! !
Nu har mitt högra ögonlock hoppat och ryckt ända sen jag vaknade imorse. Jag känner på mig att det kommer hoppa även imorgon. Jag blir frustrerad! Det är ju lixom inte bara sätta ett plåster där och låta det läka. man har ju inte den blekaste aning när det behagas sluta.  Ryck i någon annans öga istället vettja.. ;)

Jag sitter på golvet med datorn i soffan för tillfället. Dagens höjdpunkt kommer när Roomservice börjar och min kära kommer hem. Det här har varit en väldigt tråååkiiig dag!


Middagen är serverad

Man tager vad man haver..
Idag blir det stuvade makaroner (muuums) med korv och köttbullar haha.. Det var så lite köttbullar så de fick bli lite korv också. Det här har varit min favoriträtt ända sedan barnsben. Det går helt enkelt alltid hem och jag lessnar aldrig.

Har ni någon maträtt som ni älskat ända sen ni var små?



Om man tar bort de äckliga grönsakerna är den här bilden komplett! :)

Tyngden på dalskidan älskling

Redan innan jag hann njuta av mitt te hade jag brännt tungan! Att jag aldrig lär mig. Nu kommer det här att sitta i så att mina smaklökar är bedövade för resten av kvällen..

Nog om te. Jag hade fått ett samtal från jobbet så jag ringde upp och meddelade att jag kommer och jobbar imorgon. Jag är inte helt frisk men jag är åtminstone lite kryare och lite piggare. Jag ska dessutom på julbord imorgonkväll, Lucia och allt, så jag känner att jag måste vara en tapper soldat! Jag jobbar bara två dagar, sen har jag en ledig helg att se fram emot! Mamma och pappa vill att jag följer med till stugan och bara myser med massa film och god mat. Det känns väldigt lockande med tanke på att N jobbar hela helgen och jag inte anser mig själv tillräckligt kry för att gå ut och härjja.. Då ligger jag garanterat nerbäddad med febertermometern i mungipan på måndag morgon..

Detta ska övervägas. Det skulle verkligen innebära total avkoppling att få andas lite fjällsluft.

Välkommen hem till Zäta och Emma

Ikväll ska Roomservice hem till Zäta och Emma Andersson. Det tänker jag absolut inte missa! Vilket slott dom bor i alltså. Jag hoppas att man får gå husesyn.. hih

Jag har haft så tråkigt de här dagarna när jag varit sjuk så det liknar ingenting. När man är ledig njuter man av att få vara hemma men när man är sjuk är det en ren plåga. Jag har legat i soffa nu i timtal och har bara rört mig för att ta mig till köket. Jag ska nog göra ett ryck nu och ta mig en kopp Chaite. Det är faktiskt riktigt gott tillsammans med honung och mjölk!


Skriv ditt namn..

Skriv ditt namn med lillfingret: kim
Skriv ditt namn med armbågen: ,kikm
Skriv ditt namn med pannan: i8u[]i
Skriv ditt namn med foten: kim
Skriv ditt namn med näsan: kim
Skriv ditt namn med örat: 899i
Skriv ditt namn med munnen: mkkij8m

Att skriva med pannan var inte riktigt min grej.
Vet inte vad det var för specialtecken jag lyckades få dit på slutet. Annars kände jag mig ganska duktig! Antar att jag har tur som har ett kort namn! Prova, det var faktiskt riktigt kul! Hittade den på
Kenzas blogg.

Kom igen, nu är det din tur. Kommentera när du är färdig så jag får gå in och kika hur det gick!

Photoshop.

Jag har skaffat photoshop, det här är som ett skämt. Jag förstår ju iingenting!
Använder ni er av photoshop? Det enda program jag kan hantera på egen hand är Paint, haha.

Zara skor

Zara skor i en MQ reklam, det är ju fantastiskt! :)

image259

Bloggberoende

Det är sjukt att man kan bli beroende av någonting. Det låter töntigt men jag är helt fast i bloggsmeten. Jag undrar hela tiden om det fler som har läst, om jag har fått fler kommentarer etc.. Och om det händer ngt i ens vardag vill man dela med sig till dom som man vet läser.

Jag erkänner - Jag är fast. Bloggen har satt sina klor i mig. Någon fler?

Design

Önskar att man var lite bättre på att fippla med designen, det är ju en hel vetenskap. Letar just nu efter en söt bakgrund som kan tänkas passa. Tänker pilla ihop en ny design som jag kan byta till efter jul också. Men den ska ingen få se förrän efter julafton ;)


Ge mig värme

Om orken finns kvar kommer det att hända lite grejer med designen idag! Har lite idéer om vad som komma skall..

Först och främst ska jag vrida upp alla element så det blir lite bastu-känsla här hemma. Sen ska jag i godan ro krypa ner under filten och sse slutet av Highschool musical som jag inte såg färdigt igår.. Ibland måste jag dra filten över huvudet för att jag tycker det är lite vääl pinsamt och dramatiskt, men i det stora hela är den väl rätt gullig. Känner mig kanske lite för gammal bara.


Morgon update

God morgon!
Jag har fått en bubbelmakare i ögat som N så sött kallar det.

Det rycker i ögonlocket på mig, det börjar gå mig på nerverna. Det är kallt i Sundsvall idag -7 bra det med tanke på att de varnade för -15 igår. N's bil startade givetvis inte så han fick ta min. Jag ska i vilket fall inte utanför lägenhetens väggar idag så mig har det ingen betydelse. Vet inte om jag har feber idag men jag mår fortfarande inte bra. Halsen känns bäst hittills men all förkylning. Det rinner likamycket ur både näsa och ögon. Gissa om jag är vacker - inte på en fläck!

God Natt



Sweet dreams..

Snart Lucia

Se aldrig filmen Superbad. Den var sämst! Vi orkade inte ens se färdigt den..
Jag känner mig helt utmattad av min influensa ikväll. Jag var så glad att jag mådde bättre mitt på dagen men nu önskar jag bara att ett mirakel händer inatt så att jag får vara pigg och glad imorgonbitti. Jag hoppas på att kunna vara tillbaka på jobbet på torsdag morgon. Då är det dessutom Lucia och jag ska på julbord med mina föräldrar.

Nej nu kryper vi ner under täcket! God natt!


Komsi kissen

Eftersom N sitter på golvet och slår in paket till julafton - nej inte mitt.. Så hinner jag surfa blocket och se om några nya kattungar söker nya hem. Jag vill jag vill jag vill




Ni kan även kalla mig Ernst

Vad roligt att ni var så positiva till mitt nya kök. Någon som vill att jag kommer hem till er och agerar Ernst? Nu skriver jag som en liten fjolla. Har precis filat och målat naglarna alá fransk manikyr. Halsen gör dödens ont igen, upphållet mitt på dagen var inget som var här för att stanna.

Nu ska vi släcka alla lampor, tända alla stearinljus och se en film jag och N.
Ha en fortsatt mysig kväll..


Ernst

I'm Done

Som Jag skrev i ett tidigare inlägg vill jag ha ett schackrutigt kök. Och om Kimen vill ha ett schackrutigt kök, Ja då blir det helt enkelt ett schackrutigt kök!  Vi har pratat om det tidigare så jag gör det inte helt och hållet på eget bevåg, men han har ingen aning om att jag har gjort det här idag. Det ska bli så roligt när han kommer hem och går in i köket. Jag har tänt alla spotlights så det går absolut inte att missa. Det blev jätte fiint! Det blev helt klart ett lyft för vårat (innan) tråkiga kök. hih

Här kommer resultatet:

Före:

    

Efter:
   


Färdig

Yees, jag hann!!
Jag blev precis klar och det är 15min tills N slutar jobbet. Det här är ju alldeles strålande!
Är ni nyfikna? Vill ni se bilder? hih :) Dom är knäppta och klara..

Extreme home makeover

Jag har påbörjat en egen makeover i köket! Undra om N får en chock eller om han blir stolt över mig. Själv är jag dönöjd - än så länge. Jag hoppas att mitt flyt håller i sig ändå till mitt projekt är färdiga..

Är ni nyfikna? ni ska få se resultatet om jag hinner färdigt, vilket jag hoppas! hih.. Måste skynda nu, han slutar 20.15



Time for dinner

Då var man hemma igen då. Med halstabletter från apoteket och tre stora matkassar som väntar på att bli instökade i kylen. Man behöver mat när man är sjuk. Jag ser det som en anledning att få äta hur mycket gott jag bara vill :) Jag ska snart koka potatis och förbereda middagen tills N kommer hem..

Ska ringa jobbet strax och meddela att de får klara sig utan mig imorgon också. Jag bli utmattad bara av att åka bil, imorgon är det jag som håller mig innanför lägenhetens väggar..

Illustrationer: Eva Mellergårdh WernerssonIllustrationer: Eva Mellergårdh Wernersson
Illustrationer: Eva Mellergårdh WernerssonIllustrationer: Eva Mellergårdh Wernersson

Ännu en lista

- Vilken är det mest pinsamma band du lyssnat på?
Jag tål inte BWO. Jag tycker dom är pinsamma
- Hur många timmar har du suttit som mest vid datan?
Huh, vet inte.. min dator är så gott som jämt på så när jag springer förbi brukar jag ta mig en kik. 
- Vilken färg har din cykel?
Silver och Röd. Men jag har ngt att erkänna. Jag är sämst på att cykla!
- Blondin eller brunett?
Numer är jag brunett
- Vilken färg har du på texten på msn?
Svart
- Vilket stjärntecken är du?
Skorpion
- Har du diskmaskin?
JA! En liten rackare. Den är guld värd
- Rakar du av dig dina ögonbryn?
Självklart inte. Skulle aldrig falla mig in. Finns inget fulare än ett par ditmålade sträck
- Har du husdjur?
Ja, eller mja. Jag har en kissekatt hos mamma och pappa.
- Vilket smeknamn gav din mamma dig när du var liten?
Gumman.
- Är du kär i någon just nu?
Ja, det går lixom inte över. Väldigt mysigt :)
- Har du sagt "lol" någon gång under ett samlag?
Nej aldrig. Kommer aldrig att hända heller..
- Har du ätit godis för hundra kronor?
Ja, som om det skulle vara svårt?
- Vad är du beroende av?
Mina föräldrar, pojkvän, vänner, datorn och musik.
- Vad har du för fobier?
Spindlar och mörker.
- Hur lång är du?
1.73 ståtliga cm.
- Om du var ett verktyg, vad skulle du vara då?
En tång. Jag gillar att nypas ;) 
- Sover du med gosedjur?
Nej. Jag har min N som jag kramar hårt varje natt ist.
- Vad har du som ingen annan har?
Världens bästa pojkvän. Ja, han är ju ingen annans :)
- Vilken mobil har du?
Sony Ericsson k800i. Det är kärlek oss emellan.
- Vem var den senaste du fick mms av?
Carro, ett kort på hennes kanin!
- Vem var den senaste du fick sms av?
Elin
- Vem ringde dig senast?
Pappa
- Är du förlovad?
Nej!
- När duschade du senast?
Igår. Jag är sjuk, låt mig vara skitig!
- Vem tänker du på nu?
N, kom hem darling..

Mätt i magen

Mmm. Det var gott med lite mat!
Nu ska jag snart kliva ur morgonrocken och sätta på mig min mjukisoutfit för en tripp ut i kylan. Närmare bestämt från lägenheten till mammas bil. Vi ska åka på apoteket och köpa någon kuckelimuck-medecin som min faster till apotekare rekommenderat.
Det är bra att man har förstärkning i släkten!

Jag ska göra ett ryck och fräscha till köket lite senare. Jag klättrar snart på väggarna så tråkigt har jag! Det är bäst att jag passar på att göra någon nytta när jag är någorlunda pigg. Det är ju alltid mornar och kvällar som är värst så jag vet vad jag har att vänta mig.



Jag vill ha schackrutiga kakelplattor i köket!

Ellos Rea

Dom har väldigt bra rea på ellos just nu. Kläder och dylikt som är nersänkt hela 70% gå in och spana lite vettja! Nu ska jag gå till köket och koka ihop lite korvstroganof med ris, mumsfillibabba..

Hur ser era tisdags planer ut?


Yatzy

Nja, jag blev kanske inte helt fast i spelträsket men vi vann varsin gång åtminstone. Alltid något :)



Spela Yatzy på internet.. Blip.se

Blip

Jag har nu fått stränga order från min kära vän Elin att bli medlem på Blip.se för att kunna spela yatzy eller vad det nu var ni skulle spela.. haha hon sitter på bussen på väg hem från stan så jag ska väl göra min skit och bli medlem. bra underhållning för en dam på 20 bast hrm :)

Man plockar bara fram barnet inom en.

Arggggggh

Jag blir tokig!
Nu har N varit i farten och städat, som han väljer att kalla det. Jag kan inte hålla med!
Med städa menar han: "Jag flyttar det från det ena stället och lägger det i en låda där det inte syns!" Han gömmer alltså all skit på andra ställen istället för att lägga tillbaka det på sin riktiga plats.

Öppnade en byrålåda nyss. Där ligger det ett paraply, en mössa, två tomma papperspåsar, en mobilsladd och lite reklam. GAH! Jag blir galen. har precis avreagerat mig via telefon så när ilskan har lagt sig ska jag ringa och be om ursäkt! Men det är helt galet jobbigt. Vi ska städa från grunden, ALLA lådor, Fortast möjligen. jag står inte ut.

(allt detta bröt ut när jag inte hittade min febertermometer..)


Still sick

Hej Hallå!
Bara det här är ett  tecken att jag är sjuk! Jag sover helt enkelt inte till klockan 11.00 om jag sover så länge är jag antingen sjuk eller bakis. Ställde klockan imorse på 7.45 för att känna efter om halsen fortfarande gjorde lika ont men den hade faktiskt gett med sig lite.. Jag var knappt kontaktbar vid den tiden på morgonen! jag ringde aldrig vårdcentralen utan somnade om utan konstigheter..

Jag har drömt feberdrömmar inatt och känt mig förföljd! jag käner mig så ynklig :( Jag ska sätta på Highschool musical och se slutet som jag och N aldrig orkade sist!

HUR MÅR NI IDAG?

God natt dags

Nu är det dags att sova.
N ska vakna tidigt imorgon för att åka på jobbet och jag ska vakna tidigt för att ringa vårdcentralen och få info om min hals. min magkänsla säger att jag inte kommer att få ngn tid så jag hoppas att halsen kommer må mkt bättre imorgon!

Jag ska dricka varmt te, honungsvatten, knapra piller och bara ligga i soffan med en pappersrulle och en plastpåse (som papperskorg) som förstärkning!

Det är jobbigt att vara sjuk. jag hoppas att jag är fri skiten fortast möjligen!
Sov gott!

Det är inte bara jag som är trött..


peppra peppra

Har ni några serier som ni följer slaviskt?
jag kan inte vara utan greys anatomy och prison break. de är de bästa serierna genom tiderna! grey's är sött och PB är alltid lika skrämmande spännande. de håller måtten för att vara serier att beundra..

Galet spännande

Det finns inte en chans att jag skulle kunna vänta till våren för att få se de nya prison break avsnitten! jag vill se NUUU!!

Singstar

Vissa leksaker blir man aldrig för stor för!
Jag vill så gärna ha Singstar. Det kan verkligen förgylla en hel förfest eller kväll med kompisarna, så galet kul. Jag kan sjunga i timmar utan att lessna! Galet skoj. Guitar hero är inte så pjåkigt det heller.

Bleeding love lyric

Closed off from love
I didn't need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen

But something happened
For the very first time with you
My heart melted to the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

But nothing's greater
Than the rest that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I'm going crazy, maybe, maybe

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

And it's draining all of me
Oh they find it hard to believe
I'll be wearing these scars
For everyone to see

I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open and I
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love


Leona Lewis



Bleeding love..
jag har precis tankat hennes skiva.

Prison break

Jäääääääääääääättespännande!! Antar att det är sjukt många som har på 3an ikväll och sitter och hoppar i soffan! Till alla som aldrig sett prison break, SE DET! ni har verkligen missat ngt..


Gör mig frisk

JAG BLIR HYSTERISK!
inte nog med att jag har ont i halsen. jag är dessutom jävligt förkyld! jag mår bra stundvis (bortsett från den uppvullna halsen) men nu har nysattackerna kommit tillbaka.. Det var likadant på lager på jobbet idag! nej jag snorade inte på kläderna men hur jag än bar mig åt nös och nös och nös jag! ge mig ett slut på det här. allt är roligare i den här världen än att vara sjuk.


spännande

Nu är det inte långt kvar till Prison Break! Så galet spännande. Hörde att det dessutom var sista avsnittet för säsongen ikväll, säger bara WOW :)


Movies

Eftersom jag är sjuk och blir hemma från jobbet imorgon har pappa fixat massa filmer till mig. Lucky me!

I know who killed me (med Lindsay lohan)
Superbad
Amerikan Gangsters

..och en till film som jag inte kommer på namnet på! Jag kommer ligga bänkad i soffan hela dagen och bara snyta mig tills jag liknar rudolf och knapra piller så det blir nån ordning på den här skiten snart.

I KNOW WHO KILLED ME


Tillökning

Jag fortsätter att surfa runt i hopp om att snart få tillökning i familjen! Nej ingen bäbis så lång ögat når, dom köpet man ju inte direkt på blocket.. Men som alla trogna vet så vill vi ju så himla gärna ha en katt! En extra familjemedlem, ett litet kärleksknyte att busa och gosa med.. En liten vovve vore inte så tokigt det heller men det funkar inte när man jobbar till 19.30 - 20.00 på kvällarna som vi gör!

Nu ska jag sjunka in i blockets alla annonser och se vad som finns för tillfället :)

Julklappsletande

Just nu sitter jag och surfar ticnet.se för att se är det är några roliga evenemang i Sundsvall den närmaste tiden. Jag skulle tycka att det var en perfekt present att ge bort till mina underbara päron. Har inte hittat ngt än som faller mig i smaket. Jag och N ska givetvis följa med var min tanke så det måste ngt som faller oss i smaken också :)

En julklapp gjord av kärlek

Jag har suttit och knåpat på N's föräldrars julklapp ett tag nu. Jag vill att det ska vara personligt och ngt som passar dem.

Jag har köpt ljusfatet och alla tillbehör på Living (se bild) Nu har jag precis blivit färdig med min lilla julklapp. Jag vet att N's mamma kommer att bli jätteglad - och mest glad att jag gjort det helt själv. Hör ni vad stolt jag är att jag pysslat helt själv. Det hör alltså inte riktigt till vanligheten men det här blev bra om jag får tycka helt sälv :)

image573

Resultatet

image571

Bloggdesign

jag är så sugen på att göra om designen på bloggen ännu en gång. Jag har lysande idéer som jag bara väntar på att få göra till verklighet, men ack nej. Inte än! Den här ska få hänga med ett tag till! :)

Sjukling

Den här dagen slutade inte som jag hade trott!
Jag fick gå hem tidigare än beräknat med en hals så svullen att det är svårt att både svälja, drick och äta.. Det är dödens tråkigt och jobbigt! Det är så typiskt. Antingen är jag frisk som en nötkärna eller så blir jag galet jävla sjuk. Aldrig något mellanting när det gäller mig..

Satt i telefonkö i 45min för en tid på distriktläkarjouren. Orkade inte spendera hela kvällen på akuten om jag ändå inte skulle få ngn tid. Isället ska jag ställa väckarklockan på 07.45 och ringa till vårdcentralen. Nu ska vi strax äta soppa här hemma. Jag tror det gör susen för min hals!


Julklappshysteri

Paniken börjar att smyga sig på. Det är bara 14 dagar kvar till jul och jag har bara köpt en enda julklapp. I och för sig har jag inte lika många som tidigare år att införskaffa men ändå. det hänger över mig hela tiden att jag har det kvar. Jag vill få det undanstökat men när?

Har ni några bra julklappstips att ge till:
♥ Mamma
♥ Pappa
♥ Farmor

Ah, det räcker om ni hjälper mig med dom för det är dom viktigaste.. Ge mig lite tips och roliga idéer.


Våra goodies är införskaffade

ÅHHH VAD ROLIGT!!!!
Jag fick nyss ett sms med glada besked. Min kusin och hennes pappa är just nu i New York och lever goa' dagar. Innan de åkte skickade jag och N med en liten (?) önskelista. Han ville ha en iPhone och jag den
rosa digitalkameran. Sms:et sa att allt var kirrat. WEHEEY!! Det innebär de de befinner sig i våra händer på fredag.


Dagens Bild

image570

Gör mig frisk

Jag hade ingen inspiration till att blogga igårkväll. Istället åkte vi och köpte mat på donken och såg på film. Känner mig ganska utslagen och egentligen känns det som att allt jag skriver bara är rappakalja.

Ännu en helg har i alla fall passerat och jag känner mig fortfarande inte utvilad! Mamma och pappa vill att jag ska följa med upp till vinterstugan nästa helg för total avkoppling och det känns inte omöjligt. Det skulle nog vara läkande för mig..

Idag jobbar jag kort-dag tur det för jag har så ont i halsen nu. Det blir inte och bättre och bättre utan tvärtom!


God Morgon, Kall Morgon

God Morgon!
Jag sitter i soffan och skakar tänder och har gåshud överallt. Mitt rosa, fluffiga, favoritplagg - morgonrocken, är borta med vinden. Hittar den inte ngnstans!

Tanya, visst har du märkt att jag besvarar dina kommentarer i samma inlägg som du skriver dom?

Slö

Hej där!
Jag har precis kommit hem och intagit soffläge. Erkänner att jag ligger bra här OCH att jag ligger kvar här resten av dagen. N ringde och har köpt en film till mig idag så den ska ses när han kommer hem.. Det här ska få förbli en sjukt slapp dag..


Stress Julbord Stress

Hej alla mina gullefjun!
Det är med dåligt samvete som jag rapporterar att det här är det enda lilla inlägget som kommer att komma idag. Japp, så är det! Nu har jag precis duschat. Klockan 9.15 blir jag hämtad av mor som skjutsar mig till jobbet, Och vid 17-tiden kommer hon snällt stå och vänta på att få skjutsa hem mig då jag slutat. Förmodligen kommer jag att vara sjukt stressad, grinig och frustrerad vid det laget.

Varför? Jo för att jag slutar jobbet 17.30 och en timme senare ska jag och N infinna oss på Södra Berget för julbord med hans jobb. Jag ska hinna sminka mig, fixa håret, byta kläder, säkert byta skor 3 ggr och ja. Ni vet hur det är tjejer. Allt detta ska jag hinna med på mindre än en timme. GAH! Jag som hade hoppats på att i lugnan ro få komma hem, duscha ännu en gång, lägga en party makeup lite lugnt och harmoniskt! Tss.. somsagt, trodde jag ja!

Nej folket. Jag och min onda hals hoppas att ni får en toppen dag och kväll. På söndag, när jag ligger här i soffan - bakis, då är jag er slav. Då ska jag peppra inlägg för att kompensera er. Samt svara på alla kommentarer jag inte ens hunnit läst igenom!

Puss ♥

Bye

Time to go!
Ha en mysig lördagkväll. Vet inte om jag kommer att se idolfinalen ikväll så ni får berätta för mig så fort ni vet vem som vinner :) ciiaoo ♥

image569

Stumbyx-dilemma

Jag tycker alltid att det är besvärligt att sätta på sig strumpbyxor. Trots det använder jag det så gott som jämt eftersom jag trivs som fisken i vattnet i alla mina klänningar. De ångestdrabbade Jeansen ligger längst in i garderoben. Men jag har ett dilemma. Man vet ju för fan aldrig vad som är fram och bak. Ibland kan det vara en liten lila/röd (skit samma vilken färg) söm som visar att: det här är bak! men ibland finns ingen sån.

Okej, man kanske inte ser nån skillnad. men det känns ofta och det är inte så att man känner sig snyggast och smidigast på den här planeten när det är dags att trycka ner sig i sina strumpbyxor = alltså vill man inte hålla på att ta på sig dom, ta av sig dom, ta på sig dom igen, ni fattar.. inte jag i alla fall! Är jag korkad nu? eller är det nån fler, haha! känner mig en smula pucko över det här inlägget, men vetni? jag bjuder på det för jag tycker att det är besvärligt :p


Snabba ryck

Tjabba!
Min hals har fortfarande inte gett med sig. Den gör fortfarande ont. Känner mig fortfarande hängig också men nu ska jag rycka upp mig, klä på mig en liten klänning och åka till marie där det bjuds på middag. Mysigt! har dock bestämt mig för att inte dricka eftersom jag:
1. Inte mår så bra 2. Ska ut imorgon 3. Börjar jobba 9.30 imorgonbitti.

Ja, jag känner att jag gjort rätt beslut :)

Time for makeup

Nu är det dags för mig att lyfta på rumpan och ta mig an den här dagen.
Jag har precis fått info om att det blir sjukt stressigt imorgonkväll. Jag slutar jobbet 17.30 och 18.30 ska vi tydligen vara på plats uppe på Södra berget. Det finns ju inte en chans att vi kommer hinna dit i tid hrm..

Ja vi får göra det bästa av situationen. Jag ska springa på stan på lunchen och se om jag kan impuls handla ngt till morgondagen. Annars har jag en svart klänning här hemma som ligger och väntar i godan ro! En ny ögonskugga vore inte heller så tokigt. Ja vi får se vad som införskaffas eller inte!

Ha en bra dag hörrni. Det blir sena uppdateringar ikväll - om det hinns med överhuvudtaget vill säga! Puss ♥

image568

Tara Reid

image566


Snacka om förändring.
har hon lyft hela sig själv för att kunna strama till hennes dåvarande sladdriga mage, hängade bröst och det där lilla gäddhänget på armarna. Jag tycker hon är jättesnygg nu. Förmodligen kommer jag få jättemånga kommentarer med onda ord om att hon är för smal och att man lägger sig i för mycket men nej, jag tycker hon är snygg som hon ser ut nu!

Hon ser ju inte ut som den oskuldsfulla American Pie skådisen på den översta bilden precis. Hon börjar kanske komma tillbaks på banan igen.

NU
image567

Slow motion morgon

Jag ska gå  och ta min dagliga dusch och hoppas att jag känner mig både piggare och fräschare efter det. Jag börjar 11.45 idag så jag kan göra alla mina morgonprocedurer i slow motion, skönt!

Feeling sick

God Morgon!
Usch, jag mår inge bra alls. Jag har ont i kroppen, huvudvärk, jätteont i halsen och känner mig allmänt lelös. Så typiskt! Jag hoppas verkligen att jag piggnar på mig under dagen. Ikväll är jag nämligen bjuden på tjejmiddag hemma hos Marie, och imorgon är det ju somsagt det omtalade julbordet med N och hans jobb som jag absolut itne vill missa.

Jag blir oftast eller alltid sjuk vid fel tidpunkt! jag tror att jag har börjat slappna av för att jag snart ska få vara ledig så då passar kroppen på att ge mig en släng av allt möjligt. Inte schysst!

Jag hoppas jag mår bättre ikväll för jag vill verkligen vara med på middagen. Jag har sett fram emot det här i en vecka.

Vanessa Hudgens



Dagen till ära ska vi gå och lägga oss tidigt!
Vi brukar ALDRIG gå och lägga oss före 12 men idag är vi två slagna hjältar.

Ha en fortsatt trevlig kväll nattugglor.
Puss & Godnatt

Sötare än socker

 
 

Huga lillen..




  Men huga, lillen ser ju ut som en michelingubbe.
  vet ni hur gammal han är? Han är bara 8 månader.
  Inte ens 1år alltså.. hmm

  Han väger 19kg. Vad tänker hans föräldrar på?
  Stackars barn.

Mys med ljus

Nu ikväll har N satt upp ljuslyktor i våra fönster. De kommer från Indiska och är hur söta som helst. Det blev ett så himla myhsigt sken från dom och de passar perfekt i våra fönster tillsammans med julgardinerna hih..

Nu är det jul här i vårt hus *lalaaaa*


Dagvill

Jag har inte riktigt hajjat att det är torsdag idag. Man blir lite smått rubbad av att vara ledig mitt i veckan! För mig känns det som tisdag idag..


En ovälkommen gäst

Varför kan det inte vara nog med skit för idag, låt mig vara!
När jag kommer hem ligger posten över hela hallen, stiligt. Plockar upp skiten och börjar sortera. Mitt i högen ligger ett minst sagt (o)trevligt och (o)roligt brev:

Till alla medlemmar HSB!
Styrelsen har fastställt budgeten för 2008 och i samband med det beslutat om en höjning av månadsavgiften med 2% (ca 70kr FUCK YOU) på alla bostadsrätter..

GAHHHHHHHH! Låt mig vara. jag vill slänga mina pengar på annat! Jag säger bara Tack för att jag har en fantastisk sambo. Med ändå, en höjning är aldrig välkommen. Jag är arg!


Anmäler bortsprungen plånbok!

Det här var verkligen inte kul. Nej inte det minsta!
Idag på lunchen skulle jag gå in på herravdelning för att köpa N's julklapp. hrm, trodde jag jah! Det låg nämligen ingen plånbok i väskan. Okej jag tar det igen, lite mer dramatiskt den här gången. MIN PLÅNBOK LÅG INTE VÄSKAN - den ligger alltid i väskan. Jag hinner tänka en miljard tankar, stulen, borttappad, bortglömd, glömd hemma eller i bilen.

.. Jag kommer hem, släpper alla kassar! Rusar runt som en yr höna, slänger allt omkring mig och letar febrilt efter min plånbok. Nepp, itne ett spår. Inte förrän NU när jag kom på att jag hade en annan väska under min och N's Härnösands tripp. Där låg den fint och väntade, men som jag hann oroa mig. Är ni nojjig på sånt här?


bye

Nu är det dags för mig att åka på jobbet.. Idag får vi leverans så jag hoppas det kommer mycket fint! Kom in och ta er en kik vettja :)

Puss, Have a nice day ♥

Lunchförberedelser

MUMS vad gott det var med färska frallor! jag åt en riktig brakfrukost för N ville inte ha sin macka.. Jag offrade mig givetvis, jag gjorde det för kärlekens skull, haha..

Nu ska jag förbereda matlådan för dagen (det låter så jävla glamoröst med matlåda.. inte) N gjorde jättegod skagenröra igår. eller typ skagen men vi ska ha kräftstjärtar i istället för räkor och till det ska vi äta bakad potatis. Det är lätt som en plätt. Hur smidigt som helst. Du skär bara ett litet snitt i potatisen och sen  får den sköta sig själv i mikron under ca 15min. Sen har du en god och matig lunch! Jag tycker det är superbra OCH gott! Try it


Julbord

Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig på Lördag när jag ska på julbord med N och hans jobb. Jobbigt! Jag vet i alla fall att jag ska ha klänning. Men jag vet inte om jag ska köpa ngnting nytt eller rota fram nån gammal trasa i garderoben.

Jag vill alltid ha nya kläder till varje tillfälle. Allt känns så mkt roligare då. Har däremot förmodligen ingen tid att gå på stan när jag jobbar idag, fre och lördag innan vi ska iväg. Det ska iaf bli sååå gott med julmat, jag har längtat hela november på alla julbord som komma skall ;)


Frukost

Nu ska jag strax bege mig till köket för lite frukost! Jag har aldrig varit någon frukostmänniska men nu har det blivit en ganska viktig del av min morgon. Pappa hade köpt helt nybakade frallor till mig och N igår . Jag ska njuta av varenda tugga - tro mig.

Kanske en kopp oboy också så jag blir lite glad. Det är ju ingen överdrift att jag HATAR mornar!


Cam

 

Blondin VS brunett.
Jag vill se Cameron Diaz som ett blond bombnedslag. Hon känns blond i hjärta och själ med sitt spralliga, härliga humör. Hon var fin i mörkt också men för mig är hon en blondie! :)

Jag erkänner att jag saknar att vara blond ibland. men nej nu ska jag vara tapper och vara mmörkhårig ända fram till sommarn. Sen får vi se vad som sker..

hemlisar på G



Tissel tassel..
De såg ut som två små busfrön på den här bilden..

Time to sleep

Puh, mina fingrar har blivit vältränade av alla era kommentarer! Har just suttit och svarat på era
33st kommentarer från Britney inlägget. Jätteroligt att se och läsa era åsikter kring henne.

Jag börjar bli lite trött.. Imorgon jobbar jag heldag 9.30-19-30 så då kommer ni inte heller att höra mkt från mig. Jag hoppas att ni haft en urmysig kväll och att vi vaknar pigga och glada imorgonbitti.

Sov gott ♥


Rihanna..



Shake that sexy ass
Jag älskar den låten OCH videon. Rihanna kan sin grej, är fortfarande lite chockad att hon är så ung.

Dagens Bild

image563

Tan in a can

image561

Spraytan..
 Rätt coolt vad man kan ådstakomma med lite fantasi! Jag tycker det var läckert!

image562

Vis som en uggla

Jättemånga kommentarer från Britney inlägget. Ni är klok gott folk! Håller med många av er i kommentarerna och många av er höll med mig i det jag skrev. Alla får ha sin åsikt, därför hoppas jag även att ni respekterar min!


Gokväll

Hej, äntligen hemma!
Jag var bara hemma på snabbvisit idag efter jobbet. Bytte om snabbare än blixten och åkte iväg till min kära kusin som fyllde 20 idag, grattis igen gumman! Där bjöds det på god mat och tårta så nu är magen minst sagt nöjd och belåten..

Var det Grey's ikväll? Jag och N har skilda teorier om den frågan.. En av oss har fått för sig att det var säsongsavslutning förra veckan..


Fenomenet Britney Spears!

78208251_101.jpg

Jag blir nästan nervös av den är tjejen! Vad fan håller hon på med?
Hon skämmer ut sig mer och mer för varje gång och man vet aldrig vad hon ska ta sig till härnäst! Hennes hårförlängning nu tex. VARFÖR? Jag fattar väl att hon inte vill gå runt och vara skallig men använd peruk. Hårförlängningen kommer att slita sönder det lilla hår hon har. Det ser dessutom ut att vara vax och det sliter oerhört mycket på håret.. Jag har haft det 4ggr så jag vet!

Kan inte nån kuckelimuck doktor ta sig an henne snart så hon inser att hon bara skämmer ut sig. Ta ner henne på jorden och låta henne bearbeta sig själv. Hon är inte redo för strålkastarljuset ännu tycker jag! Frågan jag ställer mig är om hon någonsin blir redo för det igen. I mina ögon har hon haft sin tid!

Jag tycker att hela hon är ett rop på hjälp!
Vad är er uppfattning om Brittan i dagsläget? Kom igen, nu vill jag höra! Jag vill se det från er synvinkel också!

Hejdu

God morgon, God morgon!
Vaknade av att pappa ringde imorse, men det gjorde ingenting för han var så söt och ville bara informera mig om att det var jättehalt ute på vägarna. tack! Det börjar bli lite besvärligt att ta sig in till stan numer faktiskt. Parkeringarna där jag brukar stå har stora snövallar och min lilla pärla är inte alltid så sugen att ta sig an dom. Det bästa vore om jag kunde stå inomhus i ett parkeringsgarage med motorvärmare och hela faderullan men i det ena har min kompis bil blivit stulen OCH N's bror och tre kompisar har blivit knivhotad och fått inbrott i sin bil.. hrm

Nej det känns inte riktigt som ett alternativ.. I det andra (i det här förstnämnda också oroligt nog..) Så kostar det ca: 300-350kr/månaden och då är man tvungen att binda sig för 6 månader vilket jag inte heller är intresserad av. jag vill bara stå där 2-3 månader!

Jaja, vi får se hur det blir, Nu ska jag äta frukost! :)


Nails

nails

Till alla trogna läsare vill jag visa att jag faktiskt sköter mitt jobb!
Jag har inte bitit på naglarna en enda gång sedan pakten slöts och jag tycker själv att de små rackarna har blivit ganska långa. Jag hade tänkt pyssla om dom ikväll genom att fila och måla dom men när lacket var borta tappade jag intresset,  så ni får nu se en bild på mina omålade, ofilade naglar.. men ändå rätt så långa om man jämför med
ursprungläget, ellerhur!?
*psst, jag kommer vinna.. jag leder, hih*

Bra att ni påminner mig att uppdatera med bilder.. fortsätt med det!
GOD NATT!! ♥

Silkeshänder

Mums, nu har jag precis sett desperates och ätit chokladpudding. Carro ringde förut och höll mig lite sällskap. du är alltid så rolig att prata med gumman. 

Trots att jag är ensam ikväll njuter jag av att vara lite för mig själv faktiskt.. Jag tycker det är skönt så länge jag inte behöver sova ensam för det är det värsta jag vet!

Vad har jag gjort mer än sett på tv då? Jo jag skämt bort mina händer. Kan ni också bli torra och nariga om händerna så här på vinter halvåret? Det blir jag.. men inte längre! Mary Kays' Silkeshänder är guld värt. Det är en tre-stegs-metod som verkligen fungerar jättebra.. Så här det det ut och går det till:

mary kay


♥ Steg 1. Man börjar med att smörja in händerna med ett jättefett vax (första tuben) Man behöver bara ta lite för det är väldigt drygt och ger ändå bra resultat.

♥ Steg 2. Dags för peeling. Ta ett pump av flaskans innehåll och gnid in händerna med det. Man sköljer alltså inte av vaxet innan utan man skrubbar med peelingen ovanpå.

♥ Steg 3. Tvätta av peelingen och smörj in händerna med den silkeslena och återfuktande handkrämen som är det sista och slutgilta steget för mjuka och fina händer..

Det här kan jag varmt rekommendera, det funkar verkligen jättebra!

Pricken över i:et

Nu sitter till och med gardinerna på din plats. Nu kan man ligga i soffläge hela kvällen och bara njuta.

..Eller ja, njuta och njuta.. jag blir ensam resten av kvällen eftersom N ska åka och bowla.. Dom ringde precis och fråga och om 45min blir han upphämtad så det är snabba ryck! Kul för honom, tråkigt för mig. men det unnar jag honom naturligvis. Jag får mitt roliga till helgen med middag hos marie på fredag och julbord med N och hans jobb på lördag..

Vill ni se våra julgardiner uppsatta och klara? klart ni vill..

image559

Light up



Levande ljus.. Det finns inget mysigare!
Här är vår nya ljusstake i en bättre bild och våra nya röda ljus som blev inköpta idag. Vi köpte jättesöta guldkottar också som jag promt skulle ha. Ljusfatet har jag fått av tjejerna på jobbet i inflyttningspresent och det har haft huvudrollen på vardagensrumsbordet ända sen dess och så ska det förbli för nu är det juligt och fint även där!


Sista touchen av julpyssling

Snart kommer min mami ner med mina julgardiner. Jag antar att jag kanske är lite bortskämd för mamma och pappa gör allt för sin lilla flicka!! i gengäld gör jag allt jag kan för dom också, så jag tar gärna emot med gott samvete.. Love ♥

jag undrar om min pappa smygläser min blogg.. Om du gör det, träd fram!

När gardinerna sitter på plats är vardagsrummet färdigpyntat och klart! SÅ SKÖNT!
Nästa steg blir att julbaka! Har ni julbakat.. OM ni har gjort det, vad har ni bakat?


Julefrid

Älsklingen klär "granen".. hahaha ..
vi kör på julpinnar istället för julgran iår. Vi har inte hittat någon fin som fallit oss i smaken (och ja, vi har kikat på nästan alla ställen som har julgranar) Vi vill ju somsagt ha plastgran så vi slipper dammsuga barr-helvete hela dagarna :p men icke, alla ser ultra-plastiga ut. jag vill ha en fin plastgran som folk måste gå fram  och känna på för att veta om det är äkta vara eller inte.. Ja, jag är kräsen :)

Ikeas pinnar funkar finfint alla årstider.. Vi kör dem istället för julgran iår! hih

image551

Bli Prenumerant

Nu är det fritt fram att prenumerera på min blogg. till alla dom finner detta intressant: klicka på länken under kalendern > bli medlem > lägg till min blogg (och andra favoritbloggar) och bli prenumerant! det är inte svårare än så ;)


Bye for now

Nu ska jag och min älskling packa in oss själv i bilen och åka till Härnta.. Bilder kommer givetvis ikväll om det blir någon shopping så håll utkik ;)

Ha en bra dag!

Dagen Bild

image550

Beautiful

Josh och Fergie

Fergie

VAA, dejtar DOM, eller ännu värre,
är dom ett par?
Jag hänger verkligen inte med i svängarna..

Han som är sååå snygg, charmig, söt och snygg igen.. vad är hon då? inte snygg i alla fall. hennes piercing i ögonbrynet får mig att vilja blunda. jag är inget fan av den, inte av henne heller.. Jag lyssnar gärna på hennes musik. och jag kan tänka mig att ärva hennes skor men annars går hon inte hem i mina ögon..

Graviditet



Jag tycker att det är så vackert att vara gravid. Då är nakenhet nära konst i mina ögon!
Vad tycker ni om bilder i stil med denna? "utvik" under graviditet..

Jag tycker det är vackert.

feeling happy now

Jag är så glad att jag är TJEJ!
förra veckan, minns inte vilken dag, hade det kommet otroligt mkt snö här i vår lilla stad. i vanlig ordning kom jag småspringande till bilen. framförhållningen, hur var det med den? vill dock poängtera att jag aldrig är sen. jag stressar ofta men kommer alltid i tid! det är viktigt för mig.

Nu kom jag ifrån ämnet.. kommer somsagt halvspringande mot bilen, ser en man på andra parkeringen mitt emot och kläcker ur mig "godmorgon, vad mycket snö vi fått" samtidigt som jag försöker krångla ut motorvärmarsladden ur bilen. Han svarar och vi slänger några meningar ända tills han säger "Du, stå still där du är.. jag kommer över och skottar bort vallen bakom bilen och skottar runt så du inte bli blöt om fötterna" HÖR NI VILKEN GULDKLIMP? jag ältade om och om att han hade räddat min dag. han blev glad för komplimangen, jag blev glad för skottningen!

Tur att man är tjej..

image549

Hey honey

God morgon!
Usikten från min fönster idag är grå tristess.. allt regn från gårdagen ser ut att ha fryst på så skridskor kanske vore ett alternativ för att gå utanför dörren idag! skridskor till härnosand, why not? jag ligger nerkrupen i soffan. magen skriker men jag vägrar äta!

det ska bli urskön att vara ledig idag. ska tjata med både mamma och N på julgransjakt idag tänkte jag. jag vill ha mig en grön och ståtlig plastgran i jul.

image548

Läggdags

Nu har klockan passerat spöktimmen och N har gått iväg för sina sedvanliga nattritualer (yoga, godnatt-dansen, sångövningar..) eller bara det gamla hederliga borsta tänderna och kissa godnatt. Själv ska jag njuta av att få tvätta bort sminket för dagen. Imorgon blir det banne mig inte en gnutta smink. Jag ska låta huden vila hela dagen lång. skööönt!

Tack för ikväll bäbisar..
Ni förgyller mina allt för många timmar framför datorn.. ♥

image547
~ make a wish ~

morgondagens aktiviteter

Det är många av er som vill att jag ska bli lite mer personlig. Ni vill höra mer om vad jag gör om dagarna etc! Det ska bli mitt herrskap, er önskan är min lag. det är trots allt för er jag skriver..

imorgon är jag ledig. skönt! jag ska fira det med att sova så länge kropp och själ bara tillåter! N däremot ska lämna sängen strax före 8 för en kurs i några ynka timmar men resten av dagen ska vi spendera tillsammans. Vi ska ta vårt pick och pack och åka till Härnösand och
Dollar Store. det är en liten hobby vi har haha! min mor ska även joina vilket är roligt. hon är aldrig bangen!

Hoppas på att kunna fynda lite billiga och söta julklappar till mina sötnosar! Det här är min plan för morgondagen än så länge. Vi ska nog försöka storstäda lite här hemma också så man kan komma hem till ett fint och städat hem resten av veckan. det finns inget bättre!


Facebook

Allt detta ständiga snack om Facebook. Är jag en tönt som är ensam om att inte ha skaffat det? Har jag gått miste om ngt särskilt?



High Heels

image546

Behärskar ni att gå i höga klackar? var ärlig nu..
Finns inget fulare än tjejer som älgar/ranglar fram på höga klackar. Då är det till och med sexigare med gympadojjor! Förstår ni min poäng? Om ni har ni sett så ni förstår vad jag menar..

PB

Åh, jag DÖR vad spännande prison break är just nu!!
Tror ni att de kommer klara att genomföra rymmningen?



En fråga till.. Tror ni verkligen att Sarah är död?

Julmys

 

Här har jag pysslat på litegrann ikväll. Tänkte dela med mig av resultaten!

image543


Sopping

Heeeeej!
Har ni haft en bra dag? Min dag har varit helt okej. Nu har jag och N precis kommit hem efter en liten shoppingtur på ikea och birsta. Det enda som hamnade i kundvagnen var julgranskulor i lila och silver men vi har ännu ingen julgran haha.. inte heller några julgardiner, eller ljusstakar, eller julstjärnor.. Vi saknar allt utom den lilla bagattellen julgranskulor alltså.. ja herregud :)

OJOJ vad många kommentarer. Jag ska lägga näsan i blöt och besvara så många jag bara hinner ;) sen ska ni få se lite bilder från dagens lilla inköp!

Dagens fråga & ett rop på hjälp!

image540
Charlize Theron VS Katherine Heigl.
Vem bär upp klänningen bäst?

- - - - - - - - - -

Jag har haft total bloggtorka en längre tid nu.
Jag har ingen inspiration och vet inte vad jag ska skriva om, därför vänder jag mig till er. Vad vill ni läsa om? Vad vill ni veta om mig? Se det här som ett öppet forum, er chans att tycka till och me mig blotta mitt sanna jag.

Ge tillbaka min inspiration och hjälp mig en bit på vägen.
Somsagt: Vad vill ni veta om mig? Vill ni ha mer biler/färre bilder? Mer personliga bilder/inga alls, Vill ni veta min synpunkt inom något särskillt ämne. var inte blyga. jag vet att ni är flera hundra om dagen som tittar in så ni måste ha massvis med frågor.. Hit me!

Kissemiss

JAG ÄR HELT SÅLD!
Jag sitter och tittar på kattungar på blocket och jag känner att jag vill ha en liten tusse här i hemmet mer än något annat i hela världen.. jag vill ha nuuuu!! saknar min katt uppe hos mamma och pappa så mkt dessutom men han skulle aaldrig acceptera att behöva vara inomhus dagarna i ända. då skulle han få spunk!

jag vill ha en kissemiss NU!


Dagens Bild

image539

tripptrapp

Det känns som att det var max en timme sedan jag satt här och skrev mitt godnatt inlägg. Men icke nu är det redan dags att vara pigg och glad för en ny dag har tagit sin start..

Jag ska smyga in i köket och göra frukost. jag ska trippa runt i lägenheten hela morgonen för jag tycker att N är värd att sova på sin lediga dag!


Sweet Dreams

Nu tackar jag för mig!
Här ska borstas tänder för att sen kunna krypa ner med min kära under varma täcket. Imorgon ringer klockan vid 8-tiden och jag kommer gnälla och slå på den i vanlig ordning. att man aldrig lär sig och går och lägger sig i normal tid..

Sovgott ♥

Look into my eyes

Tjejen som till och med är snygg i sjukhuskläder..
Katherine Heigl! Känd från Grey's Anatomy.. Hot Hot Hot



NO Makeup

Gisele Bundchen

Vacker utan spackel, vem tycker du ser bäst ut utan smink?

Jessica SimpsonEva Longoria

Söndag

Mamma och pappa har precis vinkat adjö och åkt hem. snacka om helkväll med päronen! urmysigt, jag får inte nog.

Imorgon slutar jag klockan 18 och N är ledig så vi ska ha en dejt ute på Ikea i hopp om att hitta lite julfint till hemmet.. vi har en lång inköpslista över vad vi behöver för att få det ultimata julhemmet ;)




middagsbjudning

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och jag är trött i både kropp och själ. Som tur är kan både jag och N ligga på latsidan ikväll med gott samvete. Min mamma och pappa kommer nämligen hit senare och de hade tydligen fixat middag som de ska ta med och som vi ska vi äta tillsammans.. haha ombytta roller lixom! Vi bjuder på middag men de tar med maten, det enda vi får bidra med är tallrikar och bestick! Tänker inte klaga för jag är sååå trött..

Roligt att ni gillade bilderna i förra inlägget, tycker själv att de är ruskigt lika djuren.. Rätt sjukt! Undra vad man själv är lik :)


lika som bär

Nicole


Parisbird_1


Fevin_federline


Celebrities_that_look_like_dogs 

Vilken stjärna är mest lik djuret?
Den här kan ni skratta och klura på idag!

Dagens Bild

Adriana_lima_topless_1

Adriana Lima

Sunday morning

God morgon förresten!
hann aldrig med den fjuttiga lilla raden i förra inlägget. Idag ska jag somsagt jobba igen, känns lite segt. Jag sitter i soffan och ser ut som bin laden med min turban kring det blöta håret. Snart ska jag gå in i köket, öppna mitt knökfulla kylskåp och njuta över att kunna välja och vraka igen!

Blir spännande att se om det är många som kommer in och shoppar idag eller om alla strosar runt på gatorna och suger in atmosfären från julskyltningen..




bloggproblems

Ahmen titta, har blogg.se valt att börja fungera igen! så snällt.. Det gick under inga omständigheter att komma in på bloggen igår kväll. inte för mig i alla fall, kunde ni?

Nu blev det pause

.. Vi hann ju i alla fall se på filmen i 1min och 23 sek innan N råkade spilla ut hela mitt glas med julmust över bordet, duken, soffan och golvet..

Nu har vi svabbad av hela golvet och dränkt soffan i vanish så nu får vi se hur det går :)
Nu ska vi göra en nytt försök att se filmen.. ciiiao


filmtajm

image537

Nu börjar vår myskväll..
Vi får väl se om vi lyckas trycka i oss det här kilot med godis. Det  brukar inte vara ngt problem.. Nu börjar filmen, Stomp the yeard, jag hoppas den är bra!

Hur spenderar ni den här lördagskvällen?

Grrraurr

Nu sticket vi och hyr film. Bild och recenssion kommer senare ;)

image536

Mys

Nu ligger middagen på sin rättaplats. Nej inte på tallriken - i magen såklart! Vi upptäckte just att det inte var ngt vettigt på tv ikväll. Om man inte är sugen på välgörenhetsgalan på 4an vill säga. Ledsen men det orkar jag faktiskt inte ikväll även fast jag tycker det är både fint och bra!

I själva verket skulle jag ha åkt på 20års fest ikväll hos en kompis sen barnsben men vädret och min trötta kropp talar emot. Hon skulle ha festen ute i hennes stuga och det är långt dit. Att det dessutom har snö/regnat hela dagen gör vägarna livsfarliga. Varken jag eller hon jag skulle åka med var så hajj på att köra dit i det här vädret. Det skulle förmodligen ha frusit på ganska bra tills ikväll när det blev dags att  bege sig hemmåt också..

Nej det blir trygga soffan med N. Vi pratar om att åka och hyra en film.. Tips?


Lördagsmys

Go' jul i stugan!
Nu är jag hemma efter en fullspäckad arbetsdag. Det var varit full rulle i så gott som hela dagen. Kan ju dela med mig om lite inside information till alla som inte redan har sett det. ZARA har smygstartat med sin rea så in med er i närmaste ZARA butik och fynda :)

Nu ska jag och N snart börja med middagen, vi ska förmodligen göra pepparbiff i vår quickgrill som jag fick av hans föräldrar i födelsedagspresent. Till det blir det potatisgratäng och beasås! mums i magen, bästa lördagsmiddagen!


Hög vuxenfaktor

Igår var jag och N inte hemma från jobbet förrän 8-tiden på kvällen och vi hade sedan länge bestämt att vi skulle åka och storhandla eftersom kylen var tom.
Men hur tror ni känslan är när man är sist ut från Ica Maxi en fredagkväll vid 22-snåret, tro mig. man kan känna sig coolare!


Twins..

Syskon i all ära, men jag skulle vilja ja en tvilling! Har du en tvillingsyster/bror?


Lördag, dagen före skyltsöndag..

Ja, då var man somsagt upp med tuppen! Inte ett liv ute på gatan så långt ögat når och det är släkt i alla fönster i hyreshusen. Precis som det ska vara en lördagmorgon!

Imorgon är det min tur att få liiite sovmorgon i alla fall. Då börjar jag klockan 11.30 men jobbar längre än vanligt för att Sundsvall har sin årliga julskyltning. Mysigt, önskar att jag kunde gå där hand i hand med N. Käka pepparkakor, dricka glögg och handla julklappar.. Känna julstämmningen in ifrån och ut!


 

Bubbly

Nu tänker jag avsluta den här kvällen med gott samvete, Vissa stackare ska faktiskt upp och jobba imorrgon! Sovgott, och innan ni somnar - lyssna på mysigaste låten just nu!
Sweet dreams ♥