ankpatrullen till er tjänst

ankisarna


det är hur gulligt som helst. av någon anledning har jag 14 ankor utanför ingången till min trappuppgång till lägenheten. say what? vad kommer dom ifrån? dom har varit där två dagar i rad nu. bor dom där eller vad är det frågan om.. min pojkvän skrattade rejält när jag gjorde ett inbjudande försök att välkomna dom in i trapphuset. dom var dock inte intresserad av mitt förslag.

jag hoppas vaktankorna inte flyger iväg. tycker det är sött när som trippar omkring på gården. mig stör dom inte det minsta dom små liven! 

invigning

Nu är lägenheten invigd ;)

blingbling

blingbling


Nu har jag stoppat ner mitt pick & pack i min nya väska (ZARA) så nu är jag reda för att erövra staden och slänga pengar omkring mig. hinner aldrig gå på stan numer så jag blir lika facinerad varje gång jag får syn på ngt fint. annat var det under skoltiden när man rännde runt på stan innan skolan, på lunchen och efter skolan. fullt underhållen varenda dag..

strumpbyxproblem

Strupbyxor och jag är ingen bra kombination. jag vet ju fan aldrig vad som är fram och bak. små problem ger stora tankar. ska försöka knöla på mig dom här nu för jag ska ha min nya älsklingsklänning. skrollan-klänningen kallar jag den för. den är så söt. kors i ryggen, med två knappar fram under brösten och två fickor längst ner. det behövs bilder för att förstå hur söt den är. ska se om jag hittar någon.

strumpbyxa

ny dag, nya möjligheter

*Gäsp* nu har jag precis vaknat. det har varit urmysigt att inte behöva ställt väckarklockan. nu ska jag bädda min säng, skicka ett godmorgon sms till Niklas, duscha och ringa Emma för att sen åka ner på stan.

sweet dreams

sömntutaÅh näe. nu blir de sängen! imorgon ska jag sova ut rejält. det har jag inte gjort på mycket länge. på eftermiddagen ska jag gå på stan med Emma. kika lite i affärer och ta en liten mumsbit. jag hinner i det närmaste aldrig gå på stan numer så de ska bli så kul så.

kvällen kommer att spenderas tillsammans med Niklas i min lägenhet. vi ska riva ännu mer tapeter, riv & slit är det som gäller.. på torsdag ska jag försöka komma mig iväg o kika på färg.

sweet dreams

färgade linser


Jag ska beställa bruna linser. jag har velat gjort det så länge så nu är det dags. jag tänkte skicka efter från fargadeliner.com jag hoppas dom håller måttet. jag vill beställa ett par klarblå också men jag vet inte ens om jag har teknik nog att få in skiten i ögat haha. den gången (den enda) jag provade gick det inte alls. jag behöver nog assistans för att få in dom korrekt. jag borde gå och göra en syntest hos optikern i vilket fall som helst då kanske jag kan be att få prova en lins i samma veva. ja så får det bli.

199kr för ett par månadslinser. det är väl ett helt okej pris? har ingen erfarenhet av sånt här..

lins

accessoaransvarig

Idag måste jag väl ändå tagit det avgörande klivet in i vuxenvärlden. jag har nämligen fått nycklarna till min lägenhet och betalat min första hyra. det här är ett halelulja moment. Jag, mami & papi var ner i lägenheten tidigare idag och började riva lös lite tapeter. nu blir det renovering de kommande veckorna och jag ser fram emot det så mycket. det ska bli så skoj att få göra iordning mitt hem i egna färger.

Inte nog med det. idag blev jag utsedd till accessoaransvarig för vår damavdelning på Zara och det är jag jätteglad för. jag får inte mer lön för det men det är mitt egna ansvarsområde och det känns kul och spännande. jag är galen i allt som heter väskor så det här ansvaret kommer nog passa mig som handen i handsken. entusiasmen finns i alla fall hih..

Welcome

Välkommen till min nya sida.