barnkalas med saft o kaka

nu nalkas det barnkalas.. kusin Alex fyller år så vi ska dit o uppvakta honom nu. min lägenhet behöver städas när jag kommer hem sedan. det är helt sanslöst vad snabbt det blir dammigt! jag har föresten blivit sugen att skaffa en lite kissemiss också. det skulle göra lägenheten dubbelt så dammig och stökig men ändå.. vore mys!

Jag ska börja leta frenetiskt efter lägenheter här i Korsta nu också.. INTE till mig själv utan till Carro som är lite sugen på att flytta till min hood. om det dyker upp ngt bra är det nog inte omöjligt att hon klipper till. jag blev jätteglad när hon ringde tidigare idag och berätta att hon var sugen på att flytta hit. jag håller alla tummar, vore huur kul som helst.


image62
Jag och min bästaste carro..

music baby


...

jag har börjat fundera på om jag ska göra min blogg lite mer officiell.. hm
skriver man är det väl ändå bara en tidsfråga innan adressen kommer fram och man får ju ändå akta tungan vad man kan säga ( i det här fallet skriva ) i alla fall..

får se.

belliebo-boo-bob-bobooo eller.. hur var det nu igen?

Härlig kväll med Elin idag.. vi åkte och köpte natugodis och lite annat mumma och åkte hem till henne och såg på pretty woman och prata om allt viktigt och oviktigt. peppade lite och tänkte tillbaka på ljusare tider. nu är det bara att blicka frammåt, ta tag i saker och ting och se till att framtiden blir fantastisk..

känner mig töntig som skriver i gåtor.. men meningen är inte att alla alltid ska förstå, det blir bara bäst så.

jag är ledig till helgen. det enda planerna som är riktigt fastställda är myskväll med niklas imorgon och barnkalas hos kusin Alex på lördag. utöver det blir det jäs av allra högsta grad. måste ju ladda batterierna inför gatufesten. köpte en klänning på jobbet idag, den får bli outfit för en av dagarna åtminstone..

goodnightkiss

naturgodis

att klockan redan är 23.00 jag hinner inte med ngnting på dagarna numer..
Imorgon slutar jag i alla fall klockan 18.00 det ska bli såååå sköööönt. jag ska träffa Elin, vi åka till citygross och köpa naturgodis. min nya stora last tyvärr! så jävla gott.. sen ska vi hem till mig och bara hänga.. sitta på balkongen kanske.. jag som numer har så fina möbler ;)


stora tuttar och ännu mer jobb

Jag är så fruktansvärt trött i både fötter och nacke (inkl. allt däremellan) efter min arbetsdag på 11.5h. dagen började i alla fall bra, det var ödet som ville mig gott. när jag kom fram till parkeringsatomaten för att köpa min biljett hände det oväntade!! det var någon som redan hade lagt i en tia och gått därifrån. det var bara att trycka på knappen och gå därifrån med sin fina biljett.

på jobbet imorse fick vi fruskost. rostade mackor och yoggi mm. medans vi lyssnade på en larmgubbe som informerade oss vad som händer vid stöld etc. det var bra att få en genomgång, nu vet man en smula mer än ingenting i alla fall. fan tar den som snattar av mig.

jobb jobb jobb ända fram till 19.30 jag hann iaf med en lunch med kate så det var mysigt. vi åt sallad på det nya stället cream eller vad det nu heter.. nja, var väl inte mysigaste stället precis.

nu ska jag fortsätta att se på girls at the playboymansion och avundas carro (som inte bara var på skansen..) som även var på Bingo Rimérs födelsedagsfest igårkväll FAN!!!!!!!!!! vilken lyckans ost. jag älskar ju sånt där haha.. önskar jag var med.


kärlek och överraskningar

Vill ge en kärleksfull tanke elr kanske snarare hälsning till min mami och papi för att dom är det bästa som finns och någonsin funnits. må låta hur klyschigt som helst men utan dom skulle jag aldrig orka eller vilja leva i den här världen. dom gör verkligen ALLT för mig och jag kommer aldrig att kunna tacka dom tillräcklig..

igår överraskade dom mig i alla fall rejält.. vi har pratat om att göra lite mysigt på min balkong och igår när jag var på väg hem från jobbet ringde pappa och bad mig möta dom utanför porten.. där står dom med tre stora paket och jag förstår ingenting. dom hade köpt två stolar och ett bord (halvmåne-format) i fint trä och en markis. helt helt helt perfekt. nu kan jag verkligen spendera mina dagar och kvällar på balkongen och bara njuuuuuta. LOVELY! tacktack och tack igen

balkongen

allsång på skansen

Jag är helt slut efter en heldag på jobbet. det är betydligt mycket mer liv och rörelse nu när vi har REA! det får dagarna att gå jättesnabbt men det tar på krafterna.. direkt efter jobbet åkte jag till hemköp och köpte lite smått o gott till kylskåpet och en stor påse naturgodis men den är  nu ett minne blott, nu skräpar bara en tom påse på golvet..

är lite sur att mitt trådlösa internet inte vill fugera. jag skulle vilja kunna ha datorn i vardagsrummet just idag eftersom det är ALLSÅNG PÅ SKANSEN!!!!!! hur mysigt som helst.. jag blev dåligt avundsjuk när jag fick det här smset av carro tidigare idag:

"det är strålande sol här i stockholm.. ligger på en filt och dricker vin och äter jordgubbar tillsammans med tjejerna i gräset på skansen, hör The Ark repa inför allsången ikväll. superhärligt"

Avundsjuk är bara förnamnet


min midsommar i bilder

båttur älsk älskling   midsommarstång busar niklas ror     

båten    blommisar

En bilder säger mer än 1000 ord.
Jag hade en alldeles perfekt midsommarhelg i Niklas stuga ute på Åstön i år. midsommarstång, sill och potatis, båttur, lite fiske (niklas fick napp 4ggr medan ingen firre ville sätta sig på min krok) grillning på kväll, spel & lek, kärlek och mycket glädje.

Tack

en låång dag

Äntligen hemma och åter igen nerbäddad i sängen..
Det har varit en lång dag idag. jag började klockan 10.00 imorse och igår kväll klockan 00.00 fick jag veta att vi skulle ha personalmöte idag. det var enormt givande faktiskt. jag tror att det här var vad vi behövde allihop. alla fick ventilera sig och ALLA störningsmoment togs upp och reddes ut. jag hoppas att vi kommer ha sånna här möten mer regelbundet hädan efter. stämningen kommer att vara bättre redan imorgon det känner jag på mig.

Efter mötet, på väg till bilen ser jag Niklas komma åkande i sin bil. jag hoppade in på passagerarsidan och så åkte vi till donken o köpte gotta. mcflurry, päronmilkshake och en chickenburger MUMS!!! vi åt nere i hamnen o kikade på båtarna (eftersom niklas aldrig lessnar på allt som har motor)

När maten låg där den skulle - i magen, fick jag skjuts till min bil SOM VAR OLÅST! och hörni mina vänner det är verkligen inte min stil att vara slarvig. jag fick först panik och trodde att någon brutit sig in i den men allt såg ut att vara i sin ordning trots att den stått mitt på stan, en hel dag, obevakad i 12h. hade en liten ond aning i huvudet imorse när jag gick från bilen, jag tänkte "låste jag verkligen" men den tanken slår mig varje gång jag passerar en dörr så jag bortsåg från det.

trots mitt slarv är pärlan nu i säkert förvar. det tackar vi alla sundsvallstjuvar för!
Nu är det jag som ska sova iaf, imorgon väntar ännu ett monsterpass 9.45-22.00

tandläkshistoria

Efter en lång varm dusch ligger jag återigen nerbäddad i sängen! skööönt, vaaarmt. jag har ingen lust alls att kliva upp idag. skulle kunna ligga här och kura hela långa dagen. har försökt ringa tandläkaren också ett antal gånger men jag möts bara av en röst som berättar att jag står i telefonkö. fuck telefonkön. kan dom inte ha en hederlig upptagenton istället. avskyr att bli köad.

Det enda jag ska häva ur mig ändå är att jag inte vill komma på tiden jag fått och att jag bytt till privattandläkare. ska bli skönt att aldrig behöva sätta sin fot i det där ångestladdade huset igen.

Nu blir det makeup.

time to sleep

Efter en dag med mycket intryck kommer jag nog att somna som en stock. jag har dessutom fått upp en fläkt i sovrummet så nu behöver jag inte bekymra mig om värmen heller. Niklas kom hit o såg på tv o gosa lite ikväll men nu är det ensamt här bredvid mig. vi satsar på helgen istället och sover på varsitt håll nu de sista arbetsdagarna innan vår sk. "minisemester" EFTERLÄNGTAD

Imorgon efter stängning har vi tydligen personalmöte. känns nog mer som ett krismöte men det återstår att se. jag ska inte uttala mig i förväg. vet inte om jag kommer ha orken att yttra mig imorgon heller. vi får se vad som tas upp och vad som blir relevant. någon lösning eller ngt klokt hoppas jag att vi kommer fram till i alla fall..

sovsött, för det ska jag..

goooooood girl

Jag har nu:
♣ damsugit hela lägenheten.
♣ vädrat
♣ dammtorkat alla vinklar och vrår.
♣ grovstädat hela badrummet
♣ satt upp min bokhylla (med mamma o pappas hjälp)
♣ vikt in alla kläder i garderoben
♣ bäddat

mäkta stolt över min bedrift. detta ska firas med Exposed på tv och lite funlight (amazing grape) och bubbelvatten - smakar smaskens..


tick-tack-tick-tack

image47

två timmar har gått och jag har fortfarande inte börjat städa.

stor sommarstädning

 Min så kallade storstädning som jag
 skulle ta mig an  idag lockar inte
 riktigt ehmm.. jag hade turen att få
 disken bortgjord igår när Niklas var
 här iaf. det är alltid skönt med en
 hjälpande hand! alla mina husdjur i
 form av damråttor ligger däremot
 kvar och ser ut att trivas.
 
 Idag är sista dagen innan
 midsommar som jag hinner städa för
 sen åker jag bort tre dagar. det
 kanske är dags att ta sig i kragen och
 låta damsugaren göra sitt. doftar
 toppen med mina liljekonvaljkulor.





pink greapfruit, nästa investering



Vill ha!!
Serien med Pink Greapfruit doftar huuuur gott som helst

bodyshop

Nu ligger jag i sängen, dricker en sockerbomb ala energydryck och filrurar lite över livet. Det var inte länge sen jag kom hem från birsta och min dejt med Niklas. Jag ville se hur han såg ut där i teliabutiken med sin arbetströja :) helt klart godkänt hih.. vi åt lunch/middag tillsammans på mcdonalds och sen gick vi en runda hand i hand och tittade lite i butikerna runt omkring.

När det var dags för han att börja jobba igen blev jag fast på bodyshop. jag tycker att dom har fantastiska grejer men det är ändå sällan jag handlar där så idag kompenserade jag det med att handla en hel del istället.

image46
(Paktetet) En midsommarpresent till mamma, White Musk parfym.
Moonflower bodymist, Shimmering bath bubbles och peeling.

ett besök på kyrkogården

puh, vilket åkande det har varit idag.
Jag och mamma skulle till mormor o morfars grav och plantera nya fina blommor så vi åkte till skåningen o valde ut lite rosa o vita blommor tillsammans med silverek. det blev jättefint tillsammans med lyktan och den lilla rosenbusken som vi redan hade där sent tidigare. jag tycker om att åka dit ibland, det är alltid långt mellan gångerna men när man väl tar sig tid att åka dit är det roligt att se hur fint det är där. jag kan inte beskriva min kärlek till min mormor o morfar. dom var genomgoda människor båda två. jag förstår att mamma är den hon är, hon är likadan. alltid snäll, alltid glad och alltid omtänksam. hon har aldrig onda avsikter! det finns inte många sådana människor.

Efter vi avklarat vårt jobb på graven åkte vi in till stan där vi skiljdes åt. jag gick en snabbis på ginatricot och H&M medan mamma gick och uträttade sina ärenden. jag provade en jättefin färgglad bikini från gina men frågan är väl hur många som redan har köpt den. kan tänka mig att halva tranviken kommer se likadan ut i sommar. köpte den inte iaf men den skulle kunna vara jättefin att ha under ett linne elr så nu till sommaren. köpte däremot ett par korta mjukisar från H&M. dom kommer jag att stormtrivas i nu i sommar.


chockerande

Okej, synd att hennes pappa gick på crack MEN ÄR HON BARA 19ÅR?
där kom den största chocken.. det skulle kunna vara jag! eller inte jag naturligtvis men herrejävulen vi är lika gamla.

cockilana

Nu har jag hostat och harklat mig i över 10 dagar. jag kanske borde göra som mamma säger och gå till vårdcentralen och kolla upp mig. hostmedecinen som jag fick av min faster vågar jag nog inre dricka igen iaf. jag blev helt groggy och nästan hallucinerade på natten. jag hade räknat med att det skulle vara starka grejer eftersom man inte fick köra bil på det, men inte SÅ starkt. inte konstigt kanske när det innehåller morfin.

jag funderar på att lägga lite fler blonda slingor i håret föresten (från det ena till det andra). det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig sist. frågan är om jag ska våga göra det hemma själv. jag har aldrig varit den sorten som haft 25 olika hårfärger och exprementerat hemma. jag har satt mig i frisörstolen och förlitat mig på deras kompetens.

aoooooooooch.. nu är plattången brännande het. måste gå

my love

image45

Från och med att jag köpte ny mobil går ingen säker.. Förr eller senare blir man med på kort.
Här fångade jag Niklas på bild. snygg som få,
Jag älskar dig

söndag kort o gott

söndag i all sin ära..
jobbat och ätit middag hemma hos mamma och pappa.. ätit en glass tillsammans med niklas och åkt på febril jakt efter rakblad till hans rakhyvel. dock utan resultat eftersom han naturligvis ska krångla till det och ha "den senaste" mansbekymmer.. huga

nu ligger jag bara i sängen och väntar på att det ska bli måndag, lite ordning o reda.

huvudvärk, tandvärk, förkylning, hosta.. ja listan kan göras lång

Det vore ju onödigt att bli frisk.. så idag har jag pepprat på med huvudvärk och tandvärk också! Jag är så less på den här skiten, skulle kunna betala dyra pengar för att få bli frisk. jag har inte ens fler huskurer att prova på

På jobbet rekommenderades det blåbär!? hm.. "jaha, på grund av vitaminerna?" undra jag.. "nej på grund av antioxidanterna" här har vi nån som studerat naturlära med överkurs. jag försökte bli frisk med hjälp av en grillat kött, färskpotatis, beasås och smörstekta champinjoner, det gjorde gott för magen åtminstone.

Ikväll ska jag och niklas slappa järnet, gosa i soffan med en bra film kanske samt åka på ica och köpa snacks (har alltid hatat ordet snacks men det passade fint i min mening, farmor elin maria säger förövrigt snacks) sen vill jag sova tiiiidigt och mycket. jag ska trots allt upp och jobba även imorgon trots att det bara är 5 timmar. 5 lugna timmar brukar vara vad söndagar har att erbjuda.

sjuk dag på jobbet

Dagen på jobbet var ingen dans på rosor..
Snörvlade och pratade med skrovvelrösten. det var rätt festligt i allt elende egentligen, vi var tre stycken som var jättesjuka och resten blir väl det innan veckan är över.

Leverans idag med fina klänningar.. jag spenderade i det närmaste hela dagen på lager, ingen idé att sätta mig i butik med tanke på hur jag såg ut. imorgon är det bara att limma på den tuffa fasaden och masa sig till jobbet än en gång. snart måste väl den här förkylningen ändå ge sig. jag knaprar piller för fulla spett i hopp om att bli frisk till lördag - Sofias födelsedagsfest. Om än jag inte hakar på till krogen ska jag nog med o fira med glatt humör..


jobbet, here i come

snörvel snörvel..
idag mår jag åtminstone bättre igår. idag är jag alltså inte längre döende, ungefär så känns det. en rätt jämförbar jämförelse. idag ska jag då jobba, hur nu det ska gå. Jag ska jobba tillbaka tid till Sofia som tog mitt pass på student torsdagen - söt du! synd bara (för mig) att det är idag av alla årets dagar som det är dags att jobba tillbaka eftersom jag är sjuk. de var dåligt med folk ocksåså jag kände inte att jag hade mage att vara hemma. återstår att se om jag blir kvar hela dagen.

fick ett desperat sms av Emma igår också där det stog: Du måste jobba imorgon, annars dör jag! klockan 1 på natten förövrigt! svarade fort eftersom jag trodde att det hade hänt något men det var bara Kim-abstinensen som tog över för hon ringde upp också surra vi ett litet tag.

Idag ska jag kånka med mig massa påsar till jobbet med tjejernas sexleksaker för nu har härligheterna kommit ;) då blir dom glada dom små liven..

Borsta tänderna, på med arbetsbyxorna, bilnycklar och körkort sen bär det iväg.

lista nr 3

Namn: Kim Fanny Fridberg
Vad drack du senast: Vatten
Vad gjorde du igår kväll: Såg en dokumentär på tv. Call me: The rise & fall of Heide Fleiss
Hur många hamstrar har du haft: Fy, dom äcklar mig.
Kan du gå ner i spagat: Haha inte ens i närheten
Vad ska du göra i kväll: Mysa framför tvn med Niklas
Vad ska du göra i morgon: Jobba, trots att jag är sjuk. hmm
Senaste inköp: Storhandlade mat med mami igår.
Vad har du i ditt fönster: lampor, gardiner och "blommor" av plast. men döm mig inte, dom är fina haha.
Tycker du om att cykla: Neej, jag är jättedålig på det. sist ramlade jag, sen dess har det inte lockat mig haha.
Vem sov du över hos senast: Niklas
Vem sov över hos dig senast: Niklas
Vem kysste du senast: Niklas

Vad ska du göra nu: Skriva färdigt den här enormt givande listan.
Vad ska du göra sen: Vänta på att Niklas slutar, kanske laga lite middag.
Vem träffade du sist: Pappa kom o hälsa på tidigare idag.
Vem skulle du vilja träffa nu: Elin, som jag egentligen skulle varit med idag om jag inte blivit sjuk.
Sjunger du i duschen: Ja, det händer. jag har en radio där så de blir lätt att man nynnar med.
Vem ringde du senast: Pappa
Vem ringde dig senast: Niklas
Hur länge sov du inatt: Jag sov jättedåligt. vet inte, inte många timmar iaf.
När ska du gå och lägga dig ikväll: Sånt bestämmer inte jag i förtid. gör du?
Vad gjorde du för tre timmar sen: Såg på tv.
Vad skulle du vilja göra nu: Sova i Niklas famn.

Vänner du kan prata om allt med? Elin, Carro och Ida. de är vänner jag litar på till 110%
Person du kan lita på till 100%? Finns ovan.
Har du badat i år? Neeej, jag är badkruka
Tidsfördriv? Tv, Dator, Tv, Dator.. fy! jag borde börja läsa istället.
Vad heter du just nu på msn: kimfridberg; sjukling
Vem pratade du senast i telefon med och framförallt, varför? Niklas. Han frågade om han skulle ta med något till sin sjukling när han kommer senare. hih
Hur många syskon: Jag har inga, jag får nöja mig med min kisse Bamse. 
Kär i någon just nu? Ja. hur många gånger ska jag skriva Niklas :)
Varför? Han är bäst på alla sätt och vis.
Känner du någon som heter likadant som dig? Nej!
Favoritsläkting? Mamma och pappa ligger mig varmast om hjärtat
Morgontrött? Ja

När är du född?: 1987 29Oktober.
Var bor du?: Sundsvall Sweden
Var vill du bo?: USA vore inte fel. annars i en storstad, kanske Göteborg eller Stockholm.
Nuvarande hårfärg?: Blond
Riktiga hårfärg?: Råttfärgat, bunt.
Ögonfärg?:  Grön/blå
Vad läser du för bok nu?: Jag läser inte böcker. illa, jag ska börja.
Humör just nu?: Dåligt, inget känns roligt när man är sjuk.
Vad har du för parfym idag?: Ingen
Vill du ha barn?: Ja, absolut
Vad ska dom heta? Det vet jag inte än.
Hur stort är ditt rum?: Alla rum i mina lägenhet är mina.
Har du tv/dator i ditt rum?: Japp
Hur många converse allstarskor äger du?: Inga, inte min stil
Skostorlek : 40 tyvärr..

lista nr 2

Hur bor du: I min nya lägenhet som jag älskar.
Brukar du komma i tid: Japp.. gillar inte att kommer för sent
Vad hade du i din mun senast: Päronsplit

Har du bra kondition: Nej, ganska förståligt med tanke på hur sällan jag tränar - aldrig! inget jag är stolt över.

Hur lång är du: 1.74 cm

Hur känner du dig just nu: Hängig, sjuk, ful, trött.

Hur upplever du dig själv som person: Kärleksfull, kort stubin med lite taskigt humör, omtänksam.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Kan du laga mat: Ja! Jag skulle till och med vilja påstå att jag är bra på det bara jag är på rätt humör.

Vad jobbar du med/pluggar du: Jobbar på Zara

Vad har du på dig just nu: En mysig tjocktröja som är mammas

Har du någon fobi: Allt som kryper, och mörker.

Hade du en bra kväll igår: Nej, jag var jättesjuk och sov ensam eftersom älsklingen skulle upp på jobbet tidigt.

Vilket är ditt senaste inköp: Ny Mobil k800i

Din favoritdryck på morgonen: Juice, mjölk eller oboy
Pojekt just nu: Planera midsommar

Vilken tid gick du upp idag: Halv 11

Var fick du dina senaste pengar ifrån: Lönen

Har du sovit i din egen säng inatt: Ja!

Vad hade du sönder senast: Hm. lustigt att den här frågan kom. min toalett faktiskt haha..

senaste alkoholintag: Fredags på grillfesten.

Har du haft mörkt hår: Ja! var jättemörk som pappa när jag var liten.

Är du morgonpigg: Nej! Inte när jag har en tid att passa.. men på helger kliver jag kladeligen upp 9.30

Vem snackade du med senast: Mami

Stjärntecken: Skorpion

Varm favoritdricka: Varm choklad

Favoritdricka när du är riktigt törstig: Nya fun light amazing grape. Sommarfrisk

Alkoholhaltig favoritdricka: Drinkar är alltid godast. Mest variation lixom

När gjorde du senast något riktigt dumt: Jag är väl aldrig dum?

När hånglade du senast: Varje gång jag är med Niklas.

Saknar du någon just nu: Niklas

Hur ofta loggar du in på LunarStorm: Jag har växt ifrån Lunar för länge sen. det borde vara åldersgräns. MAX 14år

Gillar du dokumentärer: Ja, det brukar väldigt ofta intressera mig.

Vilka språk kan du prata: Svenska, Engelska och lite tyska
När fikade du senast: Det var med Kate nere vid ån på studentdagen.

Vad ska man göra för att få dig irriterad (förbannad!): Skitsnack utan bra grunder.


mer mer mer..

Nu fick jag en nojja på sånna här jättejobbiga listor! jag ska leta fler o fylla i aaaaalla..
ingen kommer orka läsa :)

Vissa har inte bättre för sig

Vad använder du just nu för jacka? Det har varit så varmt sista tiden att jag åkt till jobbet iförd bara en liten kofta.
Vad använder du just nu för skor? Sköna sommartofflor eller bruna pumps till fest
Favoritfärg på kläder? Svart är alltid ett säkert kort, annars är det kul med lite färg nu på sommaren.
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Kan inte få nog av klänningar
Favoritaffärer? Jag handlar mest på Zara och Gina just nu.
Favoritmärke? Har inget
Skulle vilja äga affären: Ge mig vilken klädbutik som helst så kan jag gladeligen äga den.
Högst upp på din inköpslista: Ipod shuffle
Vilkens garderob skulle du vilja ha: Victoria Beckham. Med hennes kropp då också givetvis.
Vad kallar du din stil: ganska basic till vardags med mycket klänningar och löst åtsittande toppar.
Favorit plagg: Skrollanklänningen från Zara och mina ljusgrå shorts.
Favoritväska: Min lilla vita med gulddetaljer från Ginatricot Funkar till allt!
Favoritskor: Bruna pumpsen.
Vilka tre av dina kompisar klär sig bäst: Sånna här frågor tycker jag är jättetöntiga.
Foundation: Mx Faxtor
Rouge: Makeup store, Lush
Puder: Solpuder från Isadora nu på sommaren
Pennor: Använder aldrig kajal eller ögonbrynspennor.
Ögonskuggor: IsaDora
Highliter: från Bodyshop
Läppstift: Jag använder aldrig läppstift. Den perioden är över.
Läppglans: Trivs bäst i läppglans som är ganska transparanta. Gärna lätt rosa/röda.
Sminkar du dig jämt: Nästan, varje dag på jobbet i alla fall.
Sminkar du dig synligt: Ja!

Hårfärg: Blondie
Riktiga hårfärg: hm.. nån brundassig färg. 
Drömhårfärg: Jag gillar blondisar
Frisyr: Sidbena eller bara ruffsigt. Bryr mig inte så mkt till vardags.
Hur ser ditt hår oftast ut: Rakt, inte vidare roligt kanske.
Schampo: Sunsilk
Balsam: Sunsilk
Hårinpackning: Använder det alldeles för sällan. Har inte ägt någon sen jag flyttat hemifrån
Plattåg: Fick en fin o bra av mamma. Kommer från någon salong i stan.
Locktång: Vågtång, voffeltång, vanlig locktång. You name it. Har lite utav varje.

Ipod

Jättesnygga Ipod Shuffle, pink. En sån vill jag ha! inte speciellt dyra heller (679kr) mamma ska få ärva min gamla om/när jag köper mig den här lilla godingen..
Perfekt till sommaren!


image44


sexparty

sitter o kikar på gamla bilder nu. jag vill tillbaka till de lyckliga tiderna, till alla minnen. jag måste se till att bränna alla mina kort på en cdskiva snabbast möjligen eftersom min dator börjat krångla allt mer. jag skulle aldrig förlåta mig själv om dom försvann.

image40

image41

image43

Lite pics från förra festens bravade hemma hos mig.

ny adress eller total sanering av inlägg.

plötsligt slog det mig att jag vill ta bort alla mina tidigare inlägg och börja om helt och hållet på ny kula. inte första gången kanske, alt. byta bloggadress.. vilket inte heller har hänt tidigare, eller hur var det med den saken?

Jag önskar att jag också kunde sitta inne på kunskaper som att göra bloggen sjukt snygg i designen, och alltid tyckas ha ngt intressant eller roligt att dela med mig av. just nu känner jag mig mest bara grå och tråkig. kan ha att göra med att jag ligger nerbäddad i sängen med en tuss i näsan, och mer förkyld än aldrig förr. jag ska ringa och klaga lite till min sjuka mami. hon förstår alltid det lilla livet!

reklampaus

För alla täppta näsor kan jag bara varmt rekommendera Zykomb!
det räddade precis min dag.

jobbig skit

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU:

Gråtit:
Nej!
Köpt någonting: Nej, men jag har lämnat tillbaka en klänning på H&M
Sjungit: Alltid i bilen.
Sagt "Jag Älskar Dig": Varje dag, för att hålla kärleken vid liv!
Träffat någon ny person: Varje dag på jobbet
Saknat någon: Ja!
Kramat någon: Mmmm.. hela natten
kysst någon: Niklas

FÖRSTA:
första bästa kompis:
Maria
första jobb: Sommarjobb på Ortviken
första onlinenick: myziga_jag fett cool.. haha
första inhandlade skiva: Oj, hur var det med minnet? Kanske BSB
första begravning: Mormor, kommer knappt ihåg.
första piercing/tatuering: Jag tog hål i öronen när jag var 6år. Ngt annat har jag inte som tur är.
första fiende: nämner inga namn, men det är en nära vän idag i alla fall ;)
första stora resa: Bulgarien när jag bara var något år gammal

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det: Absolut.
Bråkat med ditt husdjur: dålig fråga. Men det här väl hänt.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej
Hånglat med en kändis: Inte det heller..

EXTRA STUFF:

Dricker du: Vad dricker jag inte?
Vad är du mest rädd för: SPINDLAR och kryp över huvudtaget. Jag är inget stort fan av mörker heller.. uhh
Vilka kläder sover du i: Trosor eller naken
Kör du bil: Givetvis. Det är lite av en hobby!
Har du ett jobb: Ja!
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja, så länge jag kan få lite tid för mig själv när jag behöver det.
Är du ett hälsofreak: Hahahaha, nej det kan jag väl ändå inte påstå!

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng:
Niklas
Såg dig gråta: Niklas
Fick dig att gråta: Kan vi inte bara ta de roliga frågorna?
Du delade en drink med: Niklas igen
Du gick på bio med: Niklas, men det var rätt länge sen nu.
Du gick på stan med: Minns inte
Skällde på dig: Har inte fått något skäll på sista tiden faktiskt. Är jag snäll då?

STUFF:

Är du ensam nu: Ja, sjuk och ensam. Hitta sämre kombination!
Vill du gifta dig: Ja, med rätt person och vid rätt tid i livet så..
Vill du ha barn: Ja, absolut!

FAVORIT:
Månad: Juli/Augusti. Livet känns så lätt då!
Sten: VA!?

SENASTE:

Låt du hörde: Fix me - Velvet, min ringsignal
Mat du åt: Jag äter mycket. Kan inte hålla koll på ordningen eller.. Snart blir det iaf makaroner och korv iaf

sjuuuk!!

SJUK!
När jag vaknade i morse, efter en relativt sömlös och aggresiv natt mådde jag ännu sämre än igår. jag skällde på Niklas mitt i natten för att det var för varmt, stökade, bökade och hade mig. jag har sagt det tidigare men det tåls att sägas igen, jag förstår inte hur karln orkar med mig och mitt humör. jag hade bett mig dra åt helvete för länge sen. det är tyvärr så illa..

Väl på jobbet blev det inte bättre precis. lagomt till lunch tog jag mitt pick o pack och åkte hem. Jag märkte precis att jag bara har en toapappersrulla kvar och den kommer jag säkert snyta upp idag. jag som aldrig är sjuk. inte förrän jag började jobba iaf. då var jag minsan frisk som en nötkärna!

Idag är en dag i historien. jag/mamma tankade nämligen min bil. det var första gången sedan 11maj som vi tankade full tank. fatta vilken pärla jag äger! jag har kört nästan varje dag i en månads tid och bilen har bara dragit en enda full tank. behöver jag fortsätta berätta hur mycket jag ÄLSKAR den :)

reflektioner

Tiden går så makalöst snabbt! det var snart en vecka sen min älskling tog studenten och från och med igår har han tagit klivet in i vuxenlivet. en stor eloge till honom som tar sig i kragen på en gång. Jag går till jobbet dag efter dag och har redan jobbat i snart 8 månader, sanslöst..

   

Om mindre än en månad förvandlas Sundsvalls innerstad till en plats med öltält, sjungande artister och fulla första-fyllan ungdomar. stämningen blir i bättre än någonsin och dygnen räcker inte riktigt till.. det är folkfest i 4 dagar! dessvärre jobbar vissa, syftar på mig själv. men vafan, ibland måste man orka. jag hoppas bara (inte för att jag i min vildaste fantasi tror att det är möjligt) att mina drömmer hinner gå i uppfyllelse innan dess.. var fan är motivationen som fanns vid min sida förut? bortblåst eller tagen av någon annan kanske.

Nu börjar jag om 45min. dax att fixa frillan! ciiaoo