Hur blandar du?
Idag är det slappens söndag och jag kan inte njuta mer. Jag ska gå in i köket nu och ta en stor kopp oboy, med mycket oboypulver sen ska jag lägga mig i soffan igen och bara njuta.
Min N sover fortfarande och det kommer han nog att göra till frammåt 12, 13-tiden. Det får han så gärna göra. Jag önskar bara att jag kunde göra detsamma..Vi har ingnenting planerat idag överhuvudtaget förutom att träffa Joel och My för att ge tillbaka deras bilnyckel så de kan köra hem sin bil som stått parkerad här över natten. även göra upp om lite taxipengar från igår..
Nu: Oboy!
Min N sover fortfarande och det kommer han nog att göra till frammåt 12, 13-tiden. Det får han så gärna göra. Jag önskar bara att jag kunde göra detsamma..Vi har ingnenting planerat idag överhuvudtaget förutom att träffa Joel och My för att ge tillbaka deras bilnyckel så de kan köra hem sin bil som stått parkerad här över natten. även göra upp om lite taxipengar från igår..
Nu: Oboy!
Jag tror att jag skippar "betong grädden". Pricken över i:et för smaken av "förorts-oboy!"
haha. Jag tycker dessutom mer om kall oboy, vad föredrar du. Varm eller kall?
Kommentarer
Postat av: emelie
haha, dogge :P
ehm, jag dricker nog helst varm med vispgrädde ;D
Postat av: Malin
kall tror jag!
Postat av: malun
vaarm ofc! och "betong grädden" är värkligen som dogge säger pricken över i;t :) hihi
Trackback