Soliga hälsningar

Det här blir förmodligen mitt sista inlägg innan jag åker..
Ikväll bär det alltså iväg till Arlanda och tidigt imorgonbitti går vårt plan.. Jag ska packa det sista nu så att allt är helt färdigt innan N kommer hem. Jag vill spendera mina sista timmar hemma tillsammans med honom.

Jag går miste om en herrans massa skoj här hemma (i jobb väg) medans jag är borta. Hur typiskt är det inte att allt ska hända just nu? Nu när jag för en gångs skull är bortrest.. Trots det känner jag att jag behöver det här mer än någonsin. Jag har grubblat så mycket den sista tiden utan att komma fram till något så att fly från Sundsvall och allt var det innebär kan knappast kännas bättre..

Jag och N planerar att åka in till stan och äta god middag tillsammans och bara mysa av varandras närhet ikväll.. Det låter som att jag ska flytta till en annan planet men vi är bara inte van att vara ifrån varandra, jag kommer att sakna dig gubben..

Vi kommer förresten att ha med oss en dator till Mallis men jag ska försöka att hålla mig ifrån internet och bloggen så gott det gåt. Jag hoppas att ni har överseende med det och ser fram emot en massa goa bilder när ja kommer hem istället..

Puss på er,
vi hörs om 2 veckor..


Morning folks

Morrn morrn..
Jag har packat det mesta nu vilket känns bra eftersom jag trots allt jobbar idag. När jag kommer hem ska jag packa det sista och sent ikväll börjar vi att bila ner till el stockholmo. Jag längtar!

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har nyss ätit 2st ostmackor och idag ska jag ha på mig min nya klänning/tunika från jobbet (intresseklubben, antecknar ni?)

Hej

Resfeber?

HA! Efter att ha startat om datorn ca 3 gånger kan jag tydligen använda bilder igen.. Var det inte svårare än så? Datorn retas verkligen med mig. Från att ingenting funkar till att allt återgår till det normala.

Nu har jag packat ner alla garderobens sommarkläder så jag antar att jag får packa upp en hel del imorgon. Det finns inte tillräckligt många dagar för att hinna använda alla kläder jag packat ner. SÅ TYPISKT 



Nya smaskiga dofter i höst..

Imorgonkväll åker vi utomlands, det är nästan så att jag har börjat fatta det nu!
Dagen på jobbet har varit bra. Jag och Carro har fått doftat på en massa goda (nya) dofter som kommer att komma till hösten. Det är bland annat sånt här som gör att jag tycker om mitt jobb extra mycket. Jag tycker att det är jätteroligt att veta vad om kommer i "skönhets väg" innan alla andra hih..

Nu börjar klockan bli mycket och jag tänkte börja packa lite smått. Jag ska inviga min stora rosa resväska. Den har aldrig varit ute och rest förut så den får göra sin debut till soliga mallorca. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta med mig men en sak är säker. jag ska inte packa för mycket - vilket jag alltid gör.

Vår kväll i bilder..

  
  

Min onsdagkväll med Tanya

Bilden från förra inlägget är inget ni får hurra för mycket över.. tyvärr!
Jag satt nämligen på lilldatorn och där funkar allt som det ska. Bilden är knäppt med web camen och är väl inte så värst snyggt men det skiter jag i :)

Vi hade sjukt roligt igår..
Strax efter 4 åkte vi ner på stan och gick på bolaget. Efter att vi hade bestämt oss för att köpa en bag in box med rosévin styrde vi mot hemköp. Vi köpte goda grönsaker, starka ostar, mycket frukt och en chokladkaka. Väl hemma satte jag mig på diskbänken och korkade upp medans Tanya började laga mat. Vi var inte tysta en sekund. Vi både skrattade grinade - precis som alltid när vi ses..

Eftersom eftermiddagssolen var så varm och härlig bestämde vi oss för att sitta ute.. Och där blev vi kvar hela kvällen ända frammåt småtimmarna.

Vi hade så mycket att ta igen. Kvällen va så nostalgisk så det var lika nära till skratt som till gråt. Tanya är en av få människor jag känner som verkligen är ÄKTA! Vi kom fram till att det är ganska sjukt att vi lyckats hålla vänskapen vid liv när vi bara ses ca 4ggr/år. Ändå känns det inte ens som ett hinder, vi vet vart vi har varandra. Självklart saknar jag henne alla andra 361 dagar men jag vet i alla fall att den dagen vi ses är allt som vanligt.. som om vi hade setts igår!

Jag älskar dig vännen..

Nu längtar vi till novemer..

Världens bästa vän - Tanya Mokdad



Vår vänskap är oslagbar..
Alkoholen har flödat ikväll.. Jag har suttit och skrattat och surplat vin medans Tanya lagat en god sallad till oss. Vi har suttit på balkongen hela kvällen men markisen nerdragen och njutit av den varma sommarkvällen. Efter X-antal glas vin känns det nu skönt att krypa till kojs. Jag har jättemånga galna bilder som ni får se en annan kväll (sitter på lill-datorn nu) GODNATT

Snabbvisit

Titta vem som är hemma tidigt från jobbet :)
Jag är dock bara hemma på snabbvisit för snart ska jag ringa Tanya och se vart färden styr. På vägen hem var det strålande sol samtidigt som det kom en rejäl regnskur. Ganska mysigt faktiskt.

Känner att jag verkligen inte har någonting att skriva just nu..
Såååå.. puss på er så länge

Till alla blogglösa själar där ute.

Till alla er som inte har blogg:
Jag svarar på era kommentarer i samma inlägg som ni har skrivit till mig.. Så kika in där emellanåt och se om jag har hunnit svara.

(..och faster, det gäller även dig.. Men nu dröjer det väl inte länge förrän du har skaffat egen blogg? hehe)

Trött morgon

Vår stad ligger fint inlindad i en tjock dimma idag!
Jag vaknade imorse och vickade lätt på persiennen. Jag såg inte ens så långt som till grannhuset. Det ser så spöklikt ut med sån här dimmar tycker jag.

Efter att ha snoosat ca 7ggr klev jag upp. Nu sitter jag här, fortfarande inlindad i en handduk utan att ha lyft ett finger så här på morgonkvisten. Jag har inte klätt på mig, sminkat mig eller dylikt så nu brinner det i knutarna mina vänner. Jag är helt enkelt ingen morgonmänniska, jag fungerar inte den här tiden på dygnet. Skönt att jag slutar tidigt i alla fall. Men det blir förmodligen dåligt uppdaterat ikväll eftersom tanya kommer hit på middag och tjejsnack men ett litet inlägg kan jag nog trycka in :)

Läs gärna mina tidigare inlägg där jag tipsar om lite bra produkter för torra och färgade hår.

Läs mig som en öppen bok.

Väninnan och Storlek 37 kommer att följa med mig till Mallorca..
Har ni läst dom här böckerna från Denise Rudberg? Jag har länge velat göra det men det är inte förrän nu jag har klickat hem dom. Som pocketböcket. Jag tycker mycket mer om att läsa pocketböcker än vanliga, varför är det så? Nu hoppas jag verkligen att "Väninnan" och "Storlek 37" är sånna där härligt smaskiga tjejböcker som man knappt kan lägga ifrån sig..

En liten parantes:
(Jag hoppas att alla har uppfattat att text med små prickar under betyder LÄNK dom ska ni alltså klicka på.. Jag pratar med er som om ni vore idioter men jag vill bara förtydliga det för er som inte redan visste hehe..)

PHC

Det känns verkligen jättetråkigt att jag inte kan använda bilder men ni måste stå ut. Kom ihåg att jag ska kompensera er med massvis av bilder när jag får till datorn istället..

Jag har köpt lite smått och gott till mig själv idag:
♥ Jag har köpt en klänning/tunika från jobbet (ni får se den inom kort)
♥ 4st lermasker (2st var) till mig och mamma tills vi åker utomlands.
Värmeskydd till färgat hår från PHC  Just nu 55kr (ord. pris 70kr)

Värmeskyddet är helt nytt för mig. Jag har alltså aldrig provat det men imorgon eller i övermorgon kommer mitt expert utlåtande, tro mig :) Har ni använd produkter från PHC någon gång? Vad tyckte ni i så fall?

För ditt torra hår..

Idag provade jag Björn Axéns Repair Serum (länk)..
När det är sånt här växlande väder blir mitt hår lätt självlockigt och "frissigt". Jag avskyr när det blir så! Det spelar ingen roll om jag har plattat håret innan för så fort jag går ut blir det samma visa varje gång. Björn Axéns repair serum tror jag är bra för mitt hår. Det gjorde att håret inte alls såg lika frissigt ut samtidigt som det kändes bra till mitt supertorra hår.

När jag slingar och bleker som jag gör nu spelar det ingen roll om jag använder schampo och balsam för torrt hår. jag behöver fukt överflöd i form av inpackningar och gud vet vad (ge mig gärna tips) Jag ska prova ytterligare några gånger att använda repair serum innan jag vet om jag ska införskaffa mig ett.. men som det känns nu så lutar det åt att det snart kommer att stå hemma i vårt badrumsskåp.

Produkten känns jättefet när man applicerar det i händerna. men så fort det kommer i kontakt med håret blir det genast glansigt, inte det minsta fett. Det frissiga i håret försvinner också och håret känns snabbt mer välmående..

Björn Axén repair serum finns att köpa på Åhlens för 145kr.

Heja farmor Heja

Farmor, nu när du har lärt dig smsa måste du snart lära dig att kommentera här på bloggen.. Snacka om cooling till farmor som surfar bloggar va? ;)


Ibland har man det bra hörrni..

Har ni märkt vad snabbt det blir mörkt på kvällarna numer?
Nu känns det verkligen att hösten är på ingående. Idag har det varit ett varmt, blött och klibbigt väder. Jag gillar inte när luften är så där kvav. Imorse när jag åkte till jobbet var det hur varmt som helst. Varmt, men somsagt klibbigt av den fuktiga värmen. Det regnar åtminstone inte längre så jag ska inte klaga..

Jag ska ta och städa litegrann här hemma nu (i filmpausen) 
N har blivit så himla huslig så jag borde väl göra lite nytta även jag. Han hade fixat matlåda till mig till igårkväll som jag satt och smaskade belåtet på tidigare idag. och när jag kom hem nu ikväll hade han städat hela köket och lagat middag till mig. Ibland har man det himla bra hörrni hih.. 

Nu är det dessutom reklam på den kristna filmen jag av någon konstig anledning sitter och kikar på. Någon fler som kikat på 3:an ikväll? Konstig film. Man önskar bara att mandy moore kunde sjunga lite mer!

Home sweet home

Go'kväll..
Jag är väldigt trött ikväll kan jag säga.. Jag ligger i soffläge hemma medans och mamma, pappa och N är nere i båthamnen. Mamma hade bakat bullar idag som vi fick med oss hem också och gud så goda dom var. Man är inte bortskämd med nybakade bullar precis.  

Imorgon ska jag upp med tuppen så jag MÅSTE gå och lägga mig tidigt. Imorgon efter jobbet ska jag ju dessutom träffa min älskade Tanya och det ska bli så förbannat roligt. Vi kommer att ha så mycket att prata om att orden aldrig kommer att ta slut.. Äntligen är du hemma, hemma där vår vänskap började för 10 år sedan. Det är sjukt vad fort tiden kan gå. 

Nu åker jag till mitt andra hem - jobbet

Det är så himla roligt att se läsarantalet öka igen..
Ni är fortfarande långt ifrån mina 1400 som brukade titta förbi förr men ni ökar åtminstone för var dag. Är det gamla stammisar som söker sig tillbaka eller är det mest bara new faces? Den som vill och vågar får gärna kliva fram och presentera sig!

Nu börjar jag bli redo för jobbet.. Hade varit roligt att lägga in en dagens outfit men det är lite svårt med min dator för tillfället. Det är nu den lever upp till namnet dumburken. På mig idag har jag i alla fall en klänning från åhlens i alla möjliga färger med knyt under bröstet. Svara kaprileggings och skorna är ännu inte bestämt men det blir något som inte nuddar hälarna haha..

Jag har sminkat mig med puder från Isadora, Loreals telescopic mascara (givetvis, en solklar favorit i mascaradjungeln) och en ny härlig silver/svart ögonskugga från viva la diva som kommer att komma ut till försäljning inom kort. Den kommer att bli grym att sota ögonen med i höst. jag knäpper ett kort så får vi se vilken dag datorn behagar fungera som vanligt igen.. Håll ut! ;)

Ha en bra dag allesammans..
(..Och Tack N för matlådan..)

Morgonstund har guld i mun - idag i alla fall

God morgon hela världen :)
Nu puttrar min frukostägg på spisen och sitter i min vanliga turban och känner lugnet så här på morgonkvisten. Det går så himla mycket snabbare att göra sig i ordning på sommaren. Först och främst behöver man inte klura ut vilka kläder man fryser minst i. Man behöver inte flera ton med smink utan bara pudra näsan lite lätt och man behöver inte skrapa några förbannade rutor på bilen innan man kan ge sig iväg..

Jag vinkar och hälsar min nya läsare FASTER ANKI välkommen till mitt lilla nyste :)
Jag blev så glatt överraskad över hennes jättefina kommentarer så här på morgonen. Jag tror inte att mamma läser min blogg för hon är inte vidare intresserad av datorer och pappa tror jag mest läser den i smyg.. Gör du det farsgubbe lille? :) Jag ska nog följa fasters recept och köpa compeed till mina nästa nyinköpta skor. Det är inte värt att se ut som att man har blivit påkörd påkifrån!

Som sagt, God morgon!

Det skulle du bra gärna vilja veta va?

Lite onödigt vetande som ni kan få ta del av era nyfikna freaks ;)

STEG 1
Namn:
Kim Fridberg
Födelsedatum: 29 Oktober (glöm inta att säga grattis)
Ögonfärg: Grön/blå
Hårfärg: Blondie
Längd: 1,73 lång och ståtlig
Civilstatus: Sambo
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Skorpion
Kär: Att jag är..


STEG 2
Skor som du bar idag
: Nya klackar från Eurosko
Rädsla: Spindlar & mörker
Målsättning: Jag trivs oförskämt bra med min tillvaro! Tids nog vill jag däremot gå en make up utbildning och utvecklas på mitt nutida jobb.. Det är i alla fall som det känns just nu!


STEG 3
Första tanke när du vaknade:
Regnar det eller va fan är det som låter?
Sista tanke innan du somnade: Jag tänker inte, jag somnar ovaggad..


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola:
Coca Cola
BurgerKing eller McDonalds: Mcdonalds
Adidas eller Nike: Jag vet inte, jag är inte mycket till sporttjej.
Choklad eller Vanilj: Choklad


STEG 5
Svär du:
Mmm. borde tagga ner en smula.
Sjunger du: Alltid i bilen..
Duschar du varje dag: Oftast
Gillar du skolan: Mja, det var väl kul så länge det varade men det är inget jag saknar. Jag är för kreativ för att bara sitta i skolbänken och tänka.
Tror du på dig själv: Jag borde tro mer på mig själv..
Kommer du överens med din mamma: Ja, väldigt bra.
Kommer du överens med din pappa: Ja, väldigt bra.


STEG 6
Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol: Har jag?
Rökt: Nej, det är inte min grej.
Shoppat: Ja.
Bakat: Faktiskt.. Det hör inte till vanligheten.
Stulit något: Nej.


STEG 7
Har du någonsin....
Däckat eller varit jättefull:
Inte däckat i alla fall..
Blivit kallad hora: Känns som att frågorna börjar spåra ur..
Blivit nerslagen: Nej, det vore väl kul att slippa.


STEG 8
I framtiden...
Namn på barn:
Theo, Bella, Alfons
Hur vill du dö: Nöjd och belåten


STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för:
3
Antal piercings: Bara öronen
Antal tatueringar: Det är inte min grej.. 
Hur många gånger har du varit med i tidningen: 1

Känner ni er nöjda och belåtna?


Kanske kryper till kojjs.. ni är så tråkiga

Inga av mina favorit bloggerskor uppdaterar ikväll..
Vad är det med er? Kan inte ni vara lika på hugget som jag (för en gångs skull är..) ikväll? Annars kan jag ju lika gärna gå och lägga mig.. N är ledig imorgon, det är inte jag för jag ska jobba extra.. Jag VILL jobba extra. Det känns extra bra nu eftersom jag ska vara ledig så länge och inte har hunnit tjäna in så många betalda semesterdagar. Hur som helst kommer det utan tvekan att vara värt det. Jag har varit jätteduktig och lagt undan pengar de senaste månaderna så jag tycker att jag med gott samvete kan vara mycket stolt!

Näe hörrni, den här kvällen var inget att hurra för. Det ska möjligtvis vara farmors goda sockerkaka hon bjöd på tidigare och det nya fina paraplyet som jag fick av henne, men utöver det har kvällen varit rätt trist. Både jag och N är trötta och det är bara crap på tvn. Sånna här gånger skulle man behöva en bra bok men jag ska inte börja läsa min nya bok (av Denise Rudberg) förrän jag sitter på flyget på tidig lördagmorgon.

Bok = semester

Smärtsam måndag

Idag har varit en minst sagt smärtsam dag..
Inte nog med att jag pajjade tummen på den vassa "tejp-avrivaren" så att jag började blöda. Jag hade dessutom köpt nya skor idag, söta och vita på eurosko, som jag naturligtvis fick skavsår utav. (fan att jag inte kan lägga upp bilder..) Är det mina fötter som är extremt känsliga eller är dom flesta skorna väldigt hårda?

Det slår aldrig fel.. Lagomt till att mina skavsår läker ihop har jag alltid lyckats köpa mig ett par nya skor, som ger mig nya skavsår (fråga magda) imorgon blir det förmodligen tofflor av något slag.. Mina fossingar behöver semester innan semestern ;)

Min smärta slutar inte här nej nej nej!
Min kära vän och vapendragare Marie kommer in för att hälsa på mig på jobbet ikväll och då ser hon att hennes favvo-byxa har kommit in i en ny färg. Byxorna finns givetvis inte på galge utan på den stora otympliga provdockan. Vi garvar frenetiskt medans vi föröker få av henne byxorna. Efter mycket stök och bök är hon naken - äntligen! ;) Hon får ett par nya byxor på sig men då kommer problem nr 2. att få upp henne på hennes lilla "pedistal". Vi är då tre pers som försöker att fixa till dockan. Marie lyckas tillslut få henne på plats och med världens duns landar dockan och hela dess tyngd på min andra fot.. som (ännu) inte har skavsår. Så jääävla ont gjorde det hahaha..

Nu sitter jag här men galet illaluktande fötter och ojjar mig. Den ena kommer förmodligen att få en blånagel och den andra är halft uppfläkt på hälen.. Men jag e inte bitter!


Min älskade barcelona-vän är hemma

Hej alla mina små kycklingar :)
Min dator är fortfarande inte i sitt sinnes fulla bruka och vägrar tillåta mig att anända bilder.. Bara för det vill jag lägga upp extra mycket kort. Precis som en trotsig unge.

Dagen på jobbet och lunkat på. Roligast på hela dagen var tveklöst när Tanya kom in. Hon betyder så mycket för mig att ord inte räcker till. Vi ses bara ett fåtal gånger per år numer när hon bor i Barcelona, ändå känns det alltid som om vi sågs igår. Vi hann i alla fall med en fika på charm på min lunch men på onsdag ska vi ses på riktigt. Jag slutar tidigt så då ska vi åka och handla mat som vi ska laga hemma hos mig och till det ska det sippas lite gott vin. Det ser jag verkligen fram emot. Vi har så himla mycket att ta igen och uppdatera varandra om..

Vänner som du växer inte på träd gumman..
(om jag hade kunnat hade jag lagt upp en snygg bild på oss nu men tji fick jag..)

Kan fortfarande inte använda bilder..

HIMLEN HAR ÖPPNAT SIG!
Gud, jag har aldrig varit med om ett sånt regnoväder.. Det är vatten överallt på gatorna och det fortsätter att verkligen forsa ner från himlen.. Det är sånna här dagar man vill kura ihop sig i sängen och plöja filmer men det kan nog vara många som flyr till birsta för lite shopping. Om dom inte är panka eller rädd för att bli blöta vill säga.

Jag börjar jobba klockan 12 så jag har lite sovmorgon. Jag ska ta och göra mig en stadig frukost och stryka min nya klänning/tunika som jag tror att jag ska ha idag. Jag ska dessutom ringa pappis och se om han kan komma hit ngt i veckan och hjälpa mig så jag kan lägga in bilder igen. Många av er orkar säkert inte ens läsa mina noveller till inlägg när jag inte ens har bilder.. Men fortsätt ändå, snart är problemet fixat. Det är mitt anti-virusprogram som blockerar alla typer av bilder serrni..

Snart åker jag till varmeland..

Jag har inte riktigt förstått det - men det är bara 5 dagar kvar till Mallorca.
Det ska bli så skönt och det känns så välbehövligt så ni kan aldrig ana. Varje år så länge jag kan minnas har jag varit ute och rest med mamma och pappa - minst en resa varje år. Eftersom jag är ensambarn har mamma alltid sett det som sin plikt att se till att jag hittat lekkamrater var än vi hamnat. Ni skulle bara veta hur många dankar och norskar jag har lekt med under mina semesterdagar haha.. Att vi knappt förstog varandra var lixom inget hinder. Som barn flyter allt på i alla fall. En del såg mamma till och med till att jag blev brevkamrat med efter resans slut HAHAHA.. 

Dom har liksom alltid anpassat våra resmål efter mig. Det har alltid varit prio ett att det ska finnas mycket roligt för mig när vi har åkt utomlands och dom har lyckats mer än bra. När det blev aktuellt med Mallorcaresan var det först tänkt att mamma och pappa skulle åka ensamma. Dom tänkte väl förmodligen att jag vuxit ifrån att "resa med mamma och pappa" Men när dom märkte att jag ville följa med blev dom så exalterad att dom bestämde sig för att bjuda mig på resan. Jag är så glad! ..och så tacksam. Jag kommer aldrig att växa ifrån att spendera tid med mina föräldrar. Vi har en relation som jag väderar högst i den här världen. Jag trivs som deras ända barn och dom får mer än gärna skämma bort mig bäst dom vill..

Jag längtar till på fredag när vi påbörjar resan ner till sthlm och jag ser fram emot 2 (förhoppningsvis) soliga veckor på varma Mallorca.


Dumburk!

Min dator är inte helt felfri upptäckte jag precis..
Den tillåter mig inte att lägga upp bilder till mina inlägg.. Spelar ingen roll om det är mina egenknäppta bilder eller om jag flitigt snattar någon från google. Skräpdator. Vad har jag lyckas ådstakomma egentligen? Jag är så oteknisk så hälften vore nog. Det är tur att jag har duktiga personer i min omgivning. Som när Elin var här till exempel och berättade att hela min hårddisk var full. Kan ju vara bra att veta. Min enda reflektion var att den gick lite segt..

Nu tänker jag inte erkänna mer..
Jag vill inte framstå som totalt dum i huvudet..

Annars då? Här ösregnar det. Jag trivs! Jag tycker det är mysigt när regnet piskar fönsterbrädorna. Jag ska tvätta bort sminket nu så jag kan få krypa ner i varma sängen och bara lyssna.. Lyssa på regnet som öser ner.

Linda kokosboll

Bara en reflektion..
Jag sökte på kokosbollar och inget mindre än Linda Rosing ploppar upp.. På fler än 3 ställen! Hon är inte direkt vad jag förknippar med kokosbollar i vanliga fall. Har jag missat något?

Selånger marknad

Det har inte blivit nå vidare uppdaterat här idag.
Jag har varken orkat eller varit hemma. Så vad har jag gjort som varit så viktigt idag då? Vi åkte på Selånger marknad för en titt men det blir tamme tusan bara sämre och sämre för varje år. Det är samma kokosbollar och godisremmar länga upp och länga ner.. Men jag faller givetvis för frestelsen och köper båda delarna. Vore ju onödigt annars att pröjsa 20kr i parkeringspeng.

Nu har pappa förresten fixat min dator. Nu kan jag äntligen pilla på tangenterna bäst jag vill och surfa bloggar kvällarna igenom. jag vet inte (inte pappa heller) vad jag hade lyckats med tidigare då internet under inga omständigheter ville fungera..

Men nuså. Nu är jag fit for fight för att blogga igen..

Sovmorgon

Tog en sovmorgon fram till 11.30 och gud så skönt det var..
Nu har jag precis duschat och gjort en inpackning. Klockan 2 ska jag åka ner på stan och ta en fika med marie och efter det tänkte jag och N åka ut på selångermarknad och kika lite. Jag vill köpa munkar och chokladtoppar haha.. Har ni sundsvallsbor varit där något i år?

Hur ser era söndagsplaner ut?

Dress up



Jag tyckte att den här klänningen var hur söt som helst..
Jag hittade den då jag läste blondinbellas blogg. Vilket jag gör varje dag numer och vet ni vad? Jag gillar den. Jag läser bra mycket hällre om hennes liv där det faktiskt händer något till skillnad från många andra stora bloggare utan att behöva nämna namn. Jag tycker faktiskt att man behöver lite mer än ett par snygga bilder för att förtjäna att ligga på toppen.. Hon platsar där hon är och hon gör det bra. Hon vet när hon ska provocera och då gör hon det rejält. Utöver det har hon en händelserik vardag som faktiskt är intressant att läsa om. 

Ja, nu skenade jag iväg.
Jag ville bara komma fram till att klänningen från
style by stars är snygg!

GODNATT!

Lyckad dag ute i bushen

Ännu en sen kväll..
Den frista luften gjorde mig dunder trött.. Vi var på drag racingen hela dagen. Det var faktiskt kul att se alla vrålåk stoltsera och pappa och N blev som småpojkar på nytt. Jag hade öronproppar hela tiden och tur var väl det för vilka jävla maskiner. De gav ifrån sig ljud som inte var av denna värld. Jag kände faktiskt igen betydligt mycket mer folk än vad jag hade förväntat mig. Tävlingen var ju i sättna, mitt ute i ingenstans och dom trodde att det kunde ha varit publikrekord för det var galet mycket folk!

Jag knäppte 2st bilder med mobilen men jag orkar inte ladda in dom ikväll då jag sitter på N's dator. Jag har kommit åt någon knapp på min egen så jag tar mig inte in på internet, starkt jobbat säger jag bara..

Nu ska jag sussa, för 3:e gången idag. Jag somnade i soffan hemma hos mamma och pappa innan våra gäster kom. Och nu strax innan vi åkte hem somnade jag och amanda i varsin sida av soffan. Nu ska jag däremot sova skönt i min egen säng med en ren pojkvän bredvid för N står i duschen och sjunger..

Godnatt.

Morgnruffs



Nu är kortet knäppt i solljus men här ser ni en bild på mitt blonda ruffs..
Jag är glad att jag fortfarande har kvar lite av min skiftningar så att det inte ser ut som att jag har på mig en färghjälm i alla fall. Nu vet jag vilken färg jag ska använda hädanefter..


Morning folks

Nu sitter jag och mumsar på min frukostmacka..
Jag ska snart börja göra mig iordning och väcka min lilla prins som sover sött. Vi gick och la oss vid 2-tiden igår och ändå hade jag inte ro att sova ut idag. Tur att det är en dag imorgon med för ikväll kommer vi inte heller att komma i säng i tid eftersom vi ska bort på middag.

Är det förresten någon som läser min blogg som har sett filmen flyga drake?

"Kim & boysen"

Imorgon kanske jag är lite schysst och lägger upp en bild på håret ;)
Jag har letat ännu mer efter en bild på hårfärgskartongen men icke. Så om Zandra eller MT råkar snubbla över en bild kan ni ju hojta till. Skulle gärna vilja visa upp den här i bloggen nämligen!

Från hårfärg till något helt annat.. Vet ni vad vi ska göra imorgon? Jag, N, pappa och 2 vänner till honom ska på Drag racing. Den ena killen kör i själva verket själv men imorgon ska även han agera åskådare. Jag vet inte alls vad jag har gett mig in på men som jag har förstått det ska vi kolla på bilar som åker snabbt och pappa har fixat öronproppar till mig hahaha.. yeyye en dag med mina favoritgrabbar (pappa & N) kan väl inte bli så himla tokig. Jag längtar! På kvällen blir det middag uppe hos mamma och pappa för 10 pers inkl. mig och N så det blir en heldag med andra ord..

Godnatt..


Blondiner har roligare..

Nu är jag riktigt blond igen..
Jag köpte en hårfärg i förrgår och ikväll har mamma hjälpt mig att fixa och dona med frillan. Det blev faktiskt jättebra! Jag provade en hårfärg som min gamla arbetskamrat brukade använda. En färg som innehåller silver som ser till att håret inte blir gult. Den passar ju mig perfekt då jag annars har en tendens till att bli härligt kyckling gul uppe i huvudet.

En rolig grej hände ikväll.. (Ja, jag är lättroad) Jag skickade ett sms till MT (jobbarkompis) direkt efter att jag hade fönat och fixat frillan efter färgningen.. Hon hade nämligen också varit sugen på att prova "zandras färg" som jag kallar den så jag tänkte att jag skulle ge den ett betyg.. Jag skrev och berättade att jag precis hade färgat håret och att jag varmt rekommenderade den. Hon var inte seg att ringa upp och det roliga var att hon precis hade färgat håret hon också.. Med samma färg! Ok, jag tyckte att det var lite kul i alla fall.. Nu slipper ni se några utväxter på Åhlens för en tid framöver i alla fall hahaha..

Jag letar febrilt efter en bild på hårfärgen men jag hittar ingen och jag kommer inte ihåg vilket märke det var men jag letar vidare :) Puss & Godnatt..


Kalasväder

Vilket fantastiskt väder..
Vi funderar på att åka ut med båten en sväng. Ikväll ska vi förmodligen ut och äta om vi inte köper hem något smaskigt, det är ju trots allt fredag idag ;) vad har ni för fredagsplaner?

Dagen på jobbet gick snabbt men det är hur som helst skönt att gå på ledig helg nu.. Imorgon ska mamma och pappa få vänner på besök så vi tänkte åka dit och vara med på middagen vi med. Det är ju dessutom selångermarknad i helgen så vi får väl se om vi ska dit något också.. Det enda man brukar göra där är v'ä i själva verket att äta munkar och möjligtvis köpa ett par strumpor men det är ju bara en gång per år så man kan ju offra sig.. Det brukar finnas goda baconchips också, haha.. 

menmen :) ut i solen ska jag i alla fall. Puss

morgontrött

Tänk om man var tvungen att kliva upp den här tiden varje morgon, då skulle jag dö! Det går jättebra mellan gångerna men inte idag. Jag har suttit i soffan i 15min och stirrat rakt in i väggen och kämpat för att hålla upp ögonen. Jag har lyckats få i mig lite frukost men nu är det stopp!

Jag måste strax göra ett ryck in i garderoben. Jag känner för att vara okomplicerad och gå naken till jobbet idag, jag jobbar ju ändå bara till 15.00 .. Nej nu måste jag göra ett ryck om jag över huvudtaget ska hinna i tid till mötet.. Jag önskar er alla en bra fredag och start på helgen :)

Puss


Höst

Jag börjar faktiskt längta lite till hösten..
Jag längtar till att sparka löv och dricka te ur stora tekoppar i den kalla höstkvällen. Jag längtar efter att köpa en mysig höstjacka och gosa ner mig i en stor halsduk varje gång jag går utanför dörren.. Jag längtar efter att inreda hemma med höstiga färger och med många levande ljus..

Sommaren har gått snabbt och jag har knappt hunnit känt av den eftersom jag har jobbat hela sommaren. Men jag hade min utlandsresa tidigare i år och nu är det inte långt kvar tills jag åker utomlands igen så jag kan då verkligen inte klaga. Varannan helg har vi så gott som bott ute i N's stuga och jo, lite sol på näsan har man väl fått trots allt även om det har försvunnit nu..


Tråk inlägg

Gokväll..
Nu ska vi äta en liten kvällsmacka och mysa i soffan. Det blir inte många knop gjorde ikväll inte jag är dödstrött. Imorgon börjar jag klockan 8.00 då vi ska ha morgonmöte så jag kommer att behöva min skönhetssömn.

Morgonupdate

God morgon alla goa och glada!
Solen skiner och det är inte ett moln på himlen för tillfället. kommer det här att bli en kanondag för alla lediga? Själv jobbar jag i alla fall till klockan 20 ikväll så jag tänker inte lägga någon energi på det fina vädret  :) Vi har mycket som ska göras på jobbet så jag tror att dagen kommer att swischa iväg..

Filmen Hancock var förresten inge vidare.. Den behöver ni inte se! Att MT däremot inte grinade på "PS. I love you" är ett mirakel för mig. Det gjorde jag i alla fall.. Fast inte lika mycket som på "dagboken" givetvis.. Men för mig var det en otroligt känsloladdad film. Har ni sett den? och blev ni berörd?

Imorgon har vi månadsmöte på jobbet och jag går sen på ledig helg redan klockan 15.00 det känns ju alldeles utmärkt! Jag har inga större planer för helgen förutom att jag ska spendera den med N eftersom vi kommer att vara ifrån varandra så långt som 2 veckor i sträck. Vilket nästan aldrig har hänt förut.

Nej nu måste jag föna håret här..
(stackars stackars slitna hår!)

Hemmafärgning

Kvällen på jobbet rusade iväg.. och vips var det dags att stänga!
Efter jobbet åkte jag och N och storhandlade så nu är kylskåpet proppat.. Det blev en väldigt sen middag i form av varsin mexicana paj, faktiskt riktigt god. Vi köpte även hem lite naturgodis som vi sitter och snaskar på nu. mest bara nötter men väldigt gott. Vi tänkte se slutet på Hancock innan vi kryper ner för att sova, jag hoppas att jag inte somnar! Brukar nämligen ha en tendens att göra det.

Jag har köpt Zandras hårfärg idag så på fredag smäller det..
Jag måste passa på att göra det på fredag eftersom jag är ledig i helgen, ifall det skulle gå åt helvete alltså hahaha.. jag är verkligen inte bra på sånt här. Jag är van att sätta mig i frisörstolen och bli ompysslad men nu ska jag prova mig på budgetvarianten än en gång. Kan alla andra kan väl jag med :) Men klippa mig tänker jag då rakt inte göra själv, men det måste göras innan jag åker utomlands (22:a augusti) så Kate, om du läser det här och du känner dig sugen att göra en god gärning, hör då gärna av dig! ;) Du borde nästan vara hemma från varme-land nu tycker jag, hih.. Puss

Tycker Kiera om stuvade makaroner?

Nu ska jag städa iordning lite här innan jag går hem till farmor..
Jag har nämligen bjudit in mig själv på lite mat innan jag börjar jobba.. Det är lika bra att slå två flugor i en smäll och få lite god hemmalagad mat samtidigt som man åker och hälsar på. Måste därför se till att vara redo för jobbet innan jag åker dit. Jag vet redan nu att det bjuds på stuvade makaroner och korv och tro mig. Farmors stuvade makaroner är inte att leka med. Jag vet hur man gör och jag vet hur HON gör men det går inte att få till samma smak.. Mmmmmmmmh, det är nästan så att det vattnas lite i munnen :)

Ikväll efter jobbet ska jag och N åka och handla. Det är en fröjd att göra det numer när vi har icakort. Det känns så bra att veta att pengarna ligger kvar i plånboken även efter att man har handlat heh.. Efter det ska vi se klart Hancock som vi började se igår. Än så länge är jag inte så imponerad av filmen men den kanske ordnar upp sig? Jag längtar mest tills jag får börja se Försoning med Kiera Knightley i alla fall.. Jag vill se scenen med den här klänningen.




Pappas otursdag

Det känns helt ärligt som att jag är ledig idag men det är jag inte!
Jag börjar jobba klockan 16. 00 så det är väl därför antar jag.. Jag har varit på språng ända sen klockan 9.30 imorse så ingen kan åtminstone anklaga mig för att ha sovit bort dagen. Först åkte jag och N hem till hans päron och lånade hem deras dammsugare eftersom våran är trasig och sen skjutsade jag honom på jobbet..

Jag har hunnit hem en sväng till mamma och pappa också. Jag knackade på dörren utan att någon öppna så jag låste upp och klev in. Då är alla lampor tända och radion är på men ingen är hemma.. Nähe, tänkte jag och satte mig i bilen för att åka hem och precis då kommer pappa hem så vi kliver ur bilearna och pratar lite. Då ser jag att han är helt lila på näsan så jag frågar "Vad har du gjort med ansiktet egentligen.. näsan är ju helt lila?" Varpå pappa inte fattar någonting.. "menar du inte fingrarna då, för kolla dom?" Då är han helt blålila hela fingrarna och förmodligen har han kliat sig på näsan så den också fått samma härliga färg. Till saken hör att pappa hade varit på sjukhuset och bland annat suttit i väntrummet i 20min utan att någon har sagt något.. haha

Jag frågade vad färgen kom ifrån och han sa att han hade haft en bläckpenna i bakfickan som gått sönder så jag sa åt han att vända sig så jag kunde kolla hur byxorna såg ut och mycket riktigt var det en stor bläckfläck även där.. "Men pappa, hur ser då bilen ut om du ser ut sådär?" säger jag.. Jo, även den hade fått 2 blåa sträck.

Herregud vilken sjuk otur han har haft alltså.. tur att han är hemma från jobbet idag och är förkyld annars skulle han troligtvis vara otursdrabbad hela dagen! Nu när jag åkte hem stog pappa med halva kroppen ute i regnet och resten inne i bilen gnuggandes med det ena kuckelimuckmedlet efter det andra (vi har alltså ljusbeige klädsel.. så ni kan ju tänka er) så jag hoppas han får till det, hehe..

Hockey

Nu är jag hemma igen..
Jag har spenderat dagen med Carro och vi har varit i timrå av alla ställen.. Vi har ätit kanske världens godaste sallad och varit på säsongsinvigningen av hockeyn eftersom Carros pojkvän spelar i timrå.. Det var kul faktiskt. Om inte annat var det kul att sitta där med Carro eftersom ingen av oss kan ett dugg om sporten men det är kul i alla fall.. Jag har alltid tyckt att hockey är lite roligare än fotboll trots att det är samma princip. Vuxna människor som springer/åker efter ett föremål av olika form.

När det var dags för autografskrivning valde vi dock att åka hem :) Nu har N också kommit hem och vi ska se slutet på filmen vi började se igårkväll. Det har blivit en herrans massa film nu på slutet men det är så mysigt att spendera kvällen tillsammans med en bra film..

Volume shine ultra glossy

Jag har köpt ett nytt läppstift.. Eller åtminstone ser det ut som ett..
Jag har köpt Niveas underbara Volume shine ultra glossy. Det säger inte er så himla mycket kanske.. Det är i alla fall ett läppglans i läppstiftsform och konsistens. Det kladdar inte och ger volym och härlig glans till läpparna. Jag älskar det! Niveas kostar bara 110kr så det är en bra budgetvariant om man tycker att Lancome och
Dior etc är för dyra..

Det är inte bara snyggt, det innehåller även vårdande jojobaolja och sheasmör som gör att läpparna inte torkar ut. Volume shine ultra glossy finns i 8st olika färger. Min färg är lite rosa/violett och heter 02 flamingo hehe.. Jag rekommenderar det varmt. Välkommen till Åhlens för att prova själva :)

http://products2.nivea.com/img/generated/scaled/bf372fa0a04487d843e52d734f8579c0.jpg

Konstig dröm

Det känns som att det är dags att kliva upp ur sängen nu när klockan är 12.25
Jag drömde så sjuka drömmar inatt. Jag drömde bland annat att jag vaknat mitt i natten av att jag var kissnödig. Efter att jag kissat tassade jag ut i vardagsrummet efter att ha sett ett konstigt ljus. När jag kommer in ser jag en fullt prydd julgran, pyntade fönster med adventsljusstakar och diverse änglar.. Hela vardagsrummet var vackert julpyntat - i mitten av augusti.. Jag tassar in i sovrummet och väcker N för att höra vad det är frågan om. Då ler han med trötta ögon och säger "jag gjorde det till dig älskling"

Rätt konstigt att man kan drömma så konstiga drömmar. Det finns lixom ingen hejd! Undra vad det betyder? Är det någon som kan tyda min dröm? hehe..

August Rush

Jag drar en bojkott på white chicks tillsvidare och ser August Rush stället..
Det var Ella på jobbet som tipsade om den så jag har sett till att ha den hemma idag. N var lite skeptisk när den klassades som musikal men jag är väldigt nyfiken. Nu kryper jag ner under täcket igen och ser filmen innan jag gör någon nytta av den här dagen :)

Har du sett filmen August Rush?

Rubrik

God morgon, trött morgon!
Idag är jag ledig men jag kunde inte sova längre än till strax efter 9. Jag har inga storslagna planer för förmiddagen men ikväll ska jag träffa Carro och äta en bit mat i alla fall. Jag funderar på att se klart filmen som jag och N började se igårkväll men det känns lite trist utan honom..

Igår var vi hemma hos mina svärföräldrar på middag och efter det åkte vi i samlad trupp hem till min mamma och pappa där det var kalas. Det bjöd på marängsvish vilket jag hade beställt, hahaha. Mamma öppnade paket och blev glad också såg vi slutet av fjaskomatchen med giffarna. SKIT att dom andra (vet inte vilka dom spelade mot haha) lyckades pilla in ett mål precis i slutet..

Nej nu ser jag färdigt filmen white chicks i alla fall..

Godmorgon.. tidigt va?

Titta vem som är uppe med tuppen..
Jag har varit vaken sedan 06.30 men jag har inte gjort ett dyft hittills.. Om exakt 30 min ska jag åka hemifrån så det kanske vore på sin plats att försöka sig på en frisyr (slarvig knut på huvudet) och tänka ut vilka kläder som ska användas.

Jag är knappt trött, och det mina vänner är väldigt ovanligt när jag tvingas vakna den här tiden. Kanske är det för att jag har mycket att göra idag. Först och främst ska jag jobba fram till klockan 5. (Kom in och hälsa på vettja, det är ändå sånt skitväder) och direkt efter jobbet åker jag hem till mina kära päron och fikar lite, träffar släkten och firar mamma i efterskott.  Dom kom nämligen hem från goa' Göteborg igår och om det inte var för mammas sms hade jag helt glömt bort dom.. det stog:

"Hej min lilla älskling. Nu är jag och pappa på arlanda och väntar på flyget som kommer snart.. Vi är jätteglada att du ville hämta oss ikväll. Ses på midlanda 20.30 Puss" 

Jag hade helt och hållet glömt bort dom. Vilken fantastisk dotter man är! Jag och N fick jättemycket godis av dom, precis som när man var liten :) Det är när det kommer till sånt här man verkligen aldrig vill växa upp!

Herregud..

Tut i rutan!
Vilken helg.. Vart har alla shoppingsugna hållit hus? Nu är helgen över och jag är SÅ trött. Jag har lovat mig själv att gå och lägga mig tidigt ikväll för att vara pigg och alerrt imorgon då vi får feting leveransen tidigt på morgonen.. kul med lite nyheter! :) Imorgon jobbar jag med båda mina skönhetstjejer vilket inte hör till vanligheten. Vi jobbar alltid om varandra men nej, inte imorgon..

Det hände förresten en lite rolig grej på jobbet idag.. Jag blev väldigt generad även fast det var motparten som borde stå för det! En man kom in på jobbet och jag kände genast igen honom då han är en bekant till mina föräldrar. Jag tänkte att jag skulle låta bli att heja om inte han gjorde det först, han skulle säkert ändå inte känna igen mig.. Trodde jag, men jorå! Han kom fram och pratade en lång stund..

Efter lite löst snack om himmel och jord säger karln:
"Jaha, men bor du fortfarande kvar i matfors då eller har du flyttat?" MATFORS? Tänker jag. Jag vet knappt åt vilket håll det ligger och jag har då aldrig i mitt 20åriga liv bott där.. Men jag blir generad av hela situationen så jag säger bara lite flyktigt "Nej, jag bor i korsta numer.." i hopp om att relativt snabbt kunna avsluta samtalet och jobba vidare..

HA! Trodde jag jah.. Då kommer hans fråga nr 2. "Men hur mår din syster då?" ..Och mer fel än så kunde det knappast bli då jag aldrig har bott i matfors och det närmaste syskon jag har är en katt. Jag inser att det inte går att slingra sig den här gången så jag säger med rödrosig kind.. "eeh, hehe.. jag har faktiskt ingen syster" varpå jag inte hittar fler ord.

Snacka om pannkaka..

Tack

"du får inte sluta blogga inte ens för allt guld i världen ;) Jag ÄLSKAR din blogg!! den är personlig till skilnad från dom största bloggarna, dom bara skriver om ytliga grejor medan du låter oss ta del av ditt liv och det är bra tjejen fortsätt så!"

Tack Emelie!
Om du hade varit i närheten hade du fått en stor kram och om du hade haft blogg hade du fått svar direkt! haha, Kram på dig!

Det är för er..

Att komma hem efter en lång arbetsdag och mötas av era fantastiskt söta kommentarer känns verkligen hur bra som helst, TACK!  Jag ska svara på dom så fort jag fått lite mat i magen för nu är jag vrålhungrig.

Jag kommer inte att lägga ner bloggen, det har jag inte hjärta att göra. Den har funnits nu i över ett år och jag har ventilerat här många gånger. Bloggen har påverkat mig och jag känner att den har blivit en del av mig. Ibland behöver jag bara lite mer respons från er läsare för att veta att  det är värt att fortsätta.

Jag har en läsare som har följt med mig nästan från start (åtminstone känns det så..) Jag pratar såklart om dig
Ahren! En tjej som alltid skrivit söta kommentarer till mina inlägg och som jag alltid saknar när hon inte skrivit, hihi.. Det är sånna som hon, och sånna som ni nykomlingar som gör det här med bloggning till en rolig grej! Jag märker att det är många som läser även om ni inte kommenterar lika flitigt som vissa andra, ni träder bara fram när det väl behövs. Som nu :) 

För att bli lite väl sentimental och kärleksfull vill jag bara avsluta med att berätta att jag med handen på hjärtat tycker väldigt mycket om er..  



Tappat lusten till att blogga.

Ahapp, då är vi där igen.. Jag har tappat mitt bloggsug!
Det är inte första gången heller. Jag vill ha mer fart och flärd här på bloggen för att jag ska tycka att det är roligt. Det var kul att blogga under den tiden jag alltid låg på listan och alltid hade minst 1400 läsare om dagen. Nu då? Nu har hela aktiva listan fuckat up totalt. "skriv flest kommenterar och vinn en trisslott" och det värsta är väl att folk seriöst sätter sig och skriver ca 100st kommentarer var. För en trisslotts skull? Eller för att vinna en länk hos någon som ligger på listan? Vad vet jag. 

Är det av den anledningen man ska ligga på aktiva listan nu för tiden? - Då vad det var bättre förr.. Då var det dom "bästa" bloggarna, altnerativt dom som peppra flest inlägg som låg där..

Nej hörrni, det här bådar inte gott för min "bloggkarriär"
Vi får se vad det blir av den här kakan.

Å vackra klänning


(bild:
Anna Hibbs)

Jag tänkte att jag inte behöver vara en sån freak att jag lägger upp hela bilden på übersköna Anna Hibbs (länk ovan) trots att jag lånar bilden i ett rop på hjälp!

Jag kommenterade henne i inlägget där hon la ut den här bilden. Jag har nämligen letat efter en liknande klänning i en evighets evighet och nu har jag fått svar på tal att den inte kommer från inget mindre än mitt förra jobb,Zara.. HA! Så, Soffe, Anya, Sändy eller Emma. Om ni mot förmodan går in på min blogg nu för tiden,

HJÄLP MIG! Har ni klänningen hos er?
Guud så jag vill ha den!

Grattis mamma

Idag vill jag säga grattis till världens bästa mamma..
Just nu är hon på en weekend tillsammans tillsammans med pappa i Göteborg och jag tror knappast att dom kunde haft det bättre. Jag ringde nyss och sjöng lite för henne och då sa hon att dom nyss hade varit nere och ätit hotellfrukst. Då kurrade min mage lite extra..

Eftersom dom åkte bort på hennes födelsedag så gav jag och pappa våra paket igår. Hon fick
Armani Code (Eau de Parfym) ett par örhängen och en weekend till sthlm tillsammans med pappa i Oktober. Då åker dom ner, bor i en lägenhet som dom har hyrt och på kvällen ska dom till Circus och se Magnus Uggla. Det är med sorg i hjärtat jag inte kunde följa med , ni vet hur mycket jag älskar Uggla, men det är min jobbhelg så jag vill inte ta ledigt.. Dom får helt enkelt ha en mysig weekend för sig själva - Det är dom värda :)



Blind Dating

God morgon!
Vi låg och såg på film fram till sena natten igår.. Men mitt på dagen såg jag en film som jag tänker rekommendera. Blind dating med snyggingen
Chris Pine. Även känd från "Just my luck" med Lindsay Lohan..

Fimlen var helt klart bra och väldigt lättsam.. Den handlar om Chris som är blind men som lever som om han inte vore det. Han är oskuld, 23 år och har aldrig dejtat så hans bror rycker in för att hjälpa till. Med broderns minst sagt orginella smak av tjejer får Chris träffa en mängd märkliga tjejer. Den ena värre än den andra, ända tills han skaffar sig en dejt på egen hand.. Och blir förälskad :)

För fortsättningen får ni se filmen själv! hih..



Sara fixar biffen, Tack!

Jag har världens gulligaste kompis.. Jag pratar om dig Dückhan! ;)
Jag har tjatat och gnatat en längre tid om att jag vill ha en fransväska. Mina krav är många: Den får inte ska vara för stor (nej inte för liten heller) den ska ha många fina fransar, inte se plastig ut och ha en långt band så man kan ha den på tvärs över kroppen.. ja ni förstår vad jag menar :)

Flickebarnet är just nu i Göteborg med en kompis och tidigare idag ringde hon mig. Hon hade hittat en jättefin fransväska på Zara och då tänkte hon på mig :) Hon ringde för att erbjuda sig att köpa den till mig och jag blev överlycklig. Utan att ens ha sett någon bild skrek jag JAAAA! haha.. Nu i efterhand har jag fått ett mms och jag tycker verkligen att den var jättesöt..

Tack gumman! Du är alltid så omtänksam, och jag uppskattar det så himla mycket.
LOVE ♥


Mumsigt värre.. och en cola tack!

Min goda kalkonsallad på Coffe house tidigare idag!
Tack för en supermysig dag Elin!


Trötter..

Nu är jag hemma från stan..
Jag har spenderat dagen med Elin på stan. Vi har shoppat och ätit god sallad på Coffee house - Snacka om standard :) Elin köpte en ögonskugga från Makeup store och jag köpte en ny Telescopic mascara från Loreal på åhlens. Min absoluta favoritmascara! Har ni provat den?

Jag tänkte nästan luta mig tillbaka och se en film nu. Jag är vråltrött. Förmodligen har det att göra med det tråkigt vädret. Det har regnat så gott som hela dagen till och från men nu verkar det ha slutat.

Ikväll då? Jo då ska jag skjutsa mamma och pappa till flyget. Dom åker till Göteborg över helgen. Det kan bli mysigt för dom då det dessutom är mammas födelsedag imorgon. Vi andra får fira henne på måndag istället, hon är trots allt väldigt noga med at påpeka att hon inte fyller jämt. Men innerst inne vet jag att hon älskar att fylla år :)


(Silver) Telescopic från Loreal - Min favoritmascara..

Sen när blev jag en bokmal?

Jag hade helt glömt bort böckerna jag skulle beställa från Adlibris..
Jag tänker beställa Denise Rudbergs böcker. Jag tycker dom verkar jättebra av det lilla jag har läst och vad jag har hört från andra. Jag gillar riktiga tjejblaskor. Det är nästan det enda jag uppskattar i bokväg.

Trots det måste jag erkänna att min stora favorit just nu är Jens Lapidus bok Snabba cash. Jag har uppföljaren som talbok så den kommer självklart att följa med. Stieg Larsson pinkar inte illa han heller. Jag har lyssnat på hela första och halva andra så jag ska först lyssna färdigt där innan jag tar mig an något annat :)

Har ni några andra bra boktips nu innan jag åker på semester?



Jens Lapidus
..Som för övrigt har blivit utsedd till Sveriges bäst klädda man i tidningen King..

Favorit i frysdisken



Utan tvekan världens godaste färdigmat från frysdisken..

HojHoj

Gooooood morgon alla gullefjun!
Idag är dagen torsdag.. Jag har precis duschat, sitter i min vanliga turban och väntar på att det ska torka lite. N åkte nyss till jobbet, pigg och fräsch trots utgång igår.

Dom ringde mig från jobbet imorse och jag ska få jobba lite extra nu innan jag åker utomland vilket känns toppen. Jag skulle ha varit ledig 3 dagar i rad innan jag åkte och det kändes verkligen inte nödvändigt så nu får jag jobba istället. tack! Det kommer självklart att vara skönt att vara ledig i 2 veckor när vi åker till mallorca men det är förmodligen på gränsen för att jag ska börja klättra på väggarna.

Än så länge vet jag inte om jag kommer ta med mig någon dator. Egentligen blir det inte semester om jag har med mig den. När jag åker bort tycker jag om att ta semester från allt vad Sundsvall innebär men vi får väl se. Vet inte vilka möjligheter vi har till internet heller..


Trött i mössan, godnatt!

Puh, nu är jag gräsligt trött.. Inte så konstigt kanske när klockan är 01.16
Jag fick främmande ikväll av Elin. Hon var egentligen bara i mina trakter när vi bestämde att hon skulle komma upp en stund. En stund som varade lite längre än planerat. Jättekul!

När Elin åkte hem vid 23-tiden började jag se filmen The Nanny diary som jag pratade om tidigare. Filmen berättade en söt historia. Den var inte jättebra, men inte heller dålig.. På gränsen till att bli lite långtråkig men ändå ganska söt..

Nu ska jag agera god flickvän och hämta N nere på stan efter en krogrunda med födelsedagsbarnen. Han ställer alltid upp för mig i vått och torrt så jag ser det i själva verket inte ens som en uppoffring att ställa upp som taxiverksamhet ikväll. Vi bestämde att jag skulle ringa när jag blev trött och annars skulle han ta taxi men som det lät var han nöjd och belåten..

Tack för ikväll, tack för alla kommentarer och jag hoppas
att många av er väljer att kika in imorgon också för mer smarriga uppdateringar!


Godnatt ♥

Brunöga.



Jag är väldigt sugen på att beställa hem färgade linser..
Jag vill ha bruna och intensivt blåa. Det får inte vara så att det ser allt för "fejkat" ut. Fråga är bara om jag lyckas få in dom i ögonen. Första och ända gången jag har provat (?) linser var hemma hos Carro. Jag skulle få prova en av hennes linser. Dels för att se hur jag såg ut, men också för att få känna hur det kändes. Tror ni att det gick bra? Kappst.. Carro låg på toalocket och skrattade så hon höll på att dö medans jag kämpade för att få in dom i ögonen. Utan resultat. Tillslut fastnade den mellan ögat och ögonfransarna så Carro fick hjälpa mig att ta bort skiten.. hahaha

Men vill man vara fin.......
Har ni skickat efter linser någongång? Vart beställde ni dom i så fall?

dirrty


Scarlett, Nanny, Johansson

En rutten onsdag..

Ikväll är det PF här hemma = pojkvänsfritt :) haha.. N är ute med killarna ikväll då hans bästa vänner fyller 21 bast idag. Grattis på er *sjunger lite*

Själv är jag hemma, ligger i soffläge och har faktiskt lite tråkigt.. Jag har ingen lust att ge mig ut på äventyr ikväll. Det gör det lite extra trist att det bara är crap på tvn. Så är det alltid på onsdagar. Därför är det ingen bra dag! Som tur är har jag en film som ligger och väntar med Scarlett Johansson i huvudrollen, The Nanny heter den. Någon som har sett den?


Hallonmilkshake

Idag gjorde jag världens godaste hallonmilkshake..
Det var busenkelt.. (jag har knåpat ihop ett kollage.. i paint givetvis, haha) Jag använde mig utav naturell yoghurt, frusta hallon, glass och lite hallonsylt för att få lite sötma..

Mixa alltihop tillsammans med en skvätt mjölk om det behövs. Toppa med frusta hallon och drick den självklart med sugrör. Smakar inte som på Mc donalds precis men jag garanterar att den är bra mycket nyttigare ;)



Nivea Oxygen Power

Först ut är rengöringen från Nivea Oxygen Power..
Jag älskar den. Jag har många krav på min rengörging och jag vill dessutom att det ska gå snabbt. Den här produkten kostar ynka 65kr och är verkligen jättebra. Ett budgettips som verkligen håller måttet.

Nivea Oxygen Power löser all makeup inklusive din mascara (vilket det inte är många som gör) Självklart är det alltid bättre, och mer skonsamt för ögat att använda en separat ögonmakeup remover men om man är trött och vill att det ska gå snabbt så är den här produkten helt suverän. Den rengör utan att torka ut huden och du känner dig verkligen ren och fräsch efteråt.

Rengöringen appliceras på fuktad hud och masseras upp till ett skum innan den sköljs av.



Nja, ingen höjdarfilm. tyvärr!



Jag håller alltid det jag lovat!
Vi såg klart filmen "Love and other disasters" för en liten stund sedan. En väldigt konstig film. Brittany Murpy gör mig inte besviken. Hon ger som vanligt sprudlande energi och är lika sockersöt som alltid, men handlingen är för tråkig och skådespelarna (de manliga) ser ärligt talat likadana ut allihop. Någon som har sett filmen som kan hålla med? Vi hade fullt upp med att särskilja vem som var bögen, vem som var pojkvännen och vem som var bögens vän då alla såg likadana ut. Jobbigt!

Nej ingen höjdarfilm, och tyvärr ingen film som jag tänker uppmana er att se.
Jag har sett så många bra filmer den senaste tiden att den här bara var en liten fis i rymden. Somsagt, se filmen 21 eller PS. I love you istället.


IKEA

Så har man blivit lämnad hemma ensam för en golfrunda.. hrmmppf!
Inte riktigt så illa. Han erbjöd mig att följa med, men till vilken nytta? Coach möjligtvis :) Nej jag planerar att åka hem till mina päron och bli lite omhändertagen. Hemma hos dom är jag alltid en liten flicka, och jag trivs med det..

Jag är väldigt sugen på en tur på IKEA! I jättemånga bloggar som jag har läst på morgonkvisten har det stått "jag ska åka till ikea" blabla.. Får jag följa med? Jag vill också åka på IKEA. Jag vill köpa en massa nya grejer och inreda hela lägenheten på nytt. Jag älskar att sitta hemma och kika på hemnet.se och blocket.se på olika lägenheter och planlösningar för att jag i själva verket drömmer om att få inreda dom en efter en..

 

M a k e u p s t o r e



Nej, det är tyvärr inte mina.
Elin fick dom igår när hon fyllde år (nej, inte av mig.. haha) så imorgon ska hon sätta sprätt på dom om jag får bestämma. Vi ska nämligen gå på stan och ha en riktigt mysig dag, precis som gamla tider. Jag är också sugen på att inhandla lite grejs från makeup store. Vi får se imorgon om jag kommer hem tomhänt eller inte :)

Skönhet för alla..

I mitt jobb får jag ofta möjligheten att prova olika skönhetsprodukter..
Jag har därför bestämt mig för att inrikta mig lite extra på att skriva recensioner av det jag får möjlighet att prova. Givetvis av det ja köper själv också vilket är ganska mycket. Det kan vara kul för er att läsa och ta till er av mina tips och erfarenheter. Jag kommer alltid att vara öppen får frågor - vilka som helst, så det är bara att slänga en kommentar om ni vill ha tips och råd rörande ämnet så ska jag göra mitt allra bästa för att hjälpa er.

Vad tror ni?
Jag tror det blir roligt och läraorikt för både er och för mig själv. Jag har precis startat en kategori som heter skönhet. där kommer jag att samla alla mina recension om diverse produkter..

Skönhet på Åhléns

Ny rulle på G

Gud, jag har aldrig sett sämre svenska än i inlägget nedan.. hahahaha
Som du är läste jag nyss igenom det och ändrade på de grövsta felen.. resten får ni ta med en nypa salt för nu ska vi se filmen Love and other disasters med Brittany Muphy



Kvällsupdate

TUT I RUTAN!
Nu är vi hemma efter en fullspäckad dag. Jag jobbade fram till klockan 16.00 och tiden har nog aldrig gått så fort. Jag kände att jag fick jättemycket gjort och jag kollade inte på klockan en enda gång förrän klockan 14.30. Det är bra betyg! :)

Efter jobbet åkte jag hem och åt middag tillsammans med N. Efter det plockade vi upp hans bror för att få spana in hans nya lya. Han har precis fått nyckeln och har sakta med säkert börjat flytta in sina grejer. Jag tror att han kommer få det riktigt bra där. Ligger någorlunda centralt, inte mitt i smeten men utan tvekan på gångavstånd.

Efter titten åkte vi hem till Elin som fyllde år och där bjöds på morotskaka och glasstårta. En sak är säker, jag har aldrig kommit hungrig ifrån Elin haha. Det bjuds alltid på en massa go'saker när man är där..

Nu ska jag börja förbereda kvällens film så vi kan se den lagomt till N kommer hem.. Den vi såg igår (21) var skitbra i alla fall. Se den!

Snart Mallis..

Har vi haft vår sommar nu? Blev den inte längre än så här?
Tur att jag har en resa till Mallorca att se fram emot.
Det är inte lång tid kvar nu! Jag har nyss fått sett ritningen på huset vi har hyrt och det ser hur bra ut som helst. 2st stora sovrum, 2st badrum, kök och vise versa.. Bäst av allt, vi kommer att ha pool. Om det är vår egen pool eller om det är en stor poolanläggning som fler har tillgång till vet jag inte men det spelar ingen som helst roll så länge vi har nära till bad..

Idag trodde jag att det skulle bli toppenväder. Inte ett moln på himlen. Men enligt smhi ska det under dagen bli molnigt och bara 16 grader hrmm.. Imorgon är jag ledig, då kan väl åtminstone solen bahaga titta fram? :)

Idag ska jag ha på mig min nya klänning. Jag ska ju på kalas efter jobbet så då är det roligt att ha något nytt på sig!


Åhlens.

Grattis Elin

God morgon i ottan..
Jag klev upp innan väckarklockan idag vilket är en väldigt stor bedrift mina vänner :) Det ser ut som att det blir fint väder idag, det är nog bara för att det är Elins födelsedag *sjunger* ett stort grattis till dig gumman.. Vi kommer och firar dig lite senare..

Måste fixa frillan nu, men jag hinner nog med ett till inlägg innan jag åker på jobbet..
Puss

Mysafton och icakort.

Darlings, i'm home..
Jag och N har precis suttit och myst framför tvn med lite ost och kex.
Vi åkte och handlade efter jobbet för vi har äntligen fått fart på vårat nya icakort så nu känns det alltid som att det är gratis när vi handlar, haha.. Vi köpte en massa goda grejer men det märktes att vi båda var hungriga när vi gick omkring där bland hyllorna..

Kvällen på jobbet gick bra. Det var kul att träffa Ella som är tillbaka, samtidigt som det redan kändes att Sara in längre var med oss. Vi kommer aldrig att tappa kontakten gumman :) mig blir man inte av mig hur lätt som helst..

Nu ska vi snart se färdigt filmen 21 men först ska jag svara på alla era kommentarer :)

HOT HOT HOT

Phu, min thaimat var galet stark.. Men god!
Jag åt ris med kyckling i rödcurry och bambuskott. Nr 12 för alla som känner till thaivagnen ;)

Det blåser orkanvindar ute. Jag hade fullt upp med att försöka hålla klänningen på plats medans jag väntade på min mat. Jag sprang upp på wear it en snabbis också för att kolla på en klänning. Min kusin hade köpt en jättesöt klänning på rea där men självklart fanns den inte kvar..

Jag vill ha en volangklänning (tubklänning) med blommor.. Vet ni vart jag kan få tag på en sån? Jag vet att dom har haft på gina (slut) och en jättefin på H&M men det fanns bara en kvar i fel storlek när jag var där sist..


(bilden är lånad från modette.se)

När jag säger volang, menar jag volang..
Typ en sån här fast med blommor, vart kan jag hitta en sån?

VEGAS BABY!

Jag har lyckats lura med mig pappa.. Det blir thaimat innan jobbet!
Jag ska snart hoppa in i duschen så jag kan göra någon nytta.

Jag och N började se filmen 21 sent igårkväll. Vi orkade aldrig se färdigt den eftersom N skulle upp i ottan och jobba. Nu kliar det i fingrarna på mig. Jag vill se fortsättning NU men jag ska försöka hålla mig så vi kan se det tillsammans ikväll istället.. Har ni sett den filmen?

Jag blir helt notalgisk när jag ser scener eller filmer från Las Vegas. Det nästan pirrar i magen, jag vill så gärna tillbaka. Jag har varit där 2ggr och det är så läckert att det inte ens går att beskriva. Yttepyttelilla Sundsvall vs. Las Vegas är som 2 olika planeter. Första gången jag var där bodde vi
här och andra gången här. (Nej, jag driver inte med er om ni trodde det!)

Jag uppmanar alla, verkligen alla, att någon gång under sin livstid åka dit. Det är så värt det!


Pimp it up


Hej hej alla mina prenumeranter ;)

33st prenumeranter på bloggkoll..
Hey, vilka är ni egentligen. Gud vad roligt. många fler än vad jag hade förväntat mig :)

(kenza har 5695st prenumeranter)
HA!

Ni som gillar Kenzas blogg, vilket jag inte gör. Kan inte ni berätta vad det är som är så fängslande med den? Är det hennes fina bilder (ja, för hon är fin.. absolut) eller är det hennes kärlek till hennes utländska pojkvän som är spännande? Jag vet att hon är en av de största bloggerskorna men varför? Jag kan förstå att blondinbella ligger högt i rang som alltid säger vad hon tycker och har en minst sagt händelserikt liv. Visst trampar hon på många tår där emellan men i hennes blogg händer det ju i varje fall något. I kenzas står det likadant som i min "idag har jag.. bla bla" TRÅKIGT!

Rubrik

Det knäpptes EN bild i lördags..
Den kommer här.


Jag måste ha tappat min hals någonstans på vägen..


Tiden

Jag är enbart vaken för att jag av tjurighet ställde klockan..
Oavsett om jag inte ska göra något nyttigt av dagarna jag är ledig på så ställer jag alltid klockan till morgonen därpå. Jag tror att det är litegrann av skräck att jag ska behöva vara trött morgonen därpå då jag faktiskt måste vakna på kommando. Jag är en sån där jobbig person när det gäller tid, helt wacko.

1. Jag kan absolut inte komma för sent.. I alla fall inte när det gäller jobbet eller
liknanade viktiga saker.
2. Jag kan ställa klockan på 9.00 en ledig dag bara för att få tro att det gör mig extra trött kvällen. Varför? jo för att kunna somna så jag kan vakna tidigt dagen därpå när jag måste.. Jag hävdar själv att jag har ganska svårt att somna på kvällarna medans N hävdar motsatsen.. Och ja, han somnar nog oftast sist trots allt..
3. Jag har nästan aldrig klocka själv men jag tycker väldigt mycket om att fråga andra "du, hur mycket är klockan?" (jätteirriterande)

Så nu ligger jag här i sängen med laptopen i knät och jar planerat att inte göra någonting vettigt alls förrän jag början klockan 16.00 i eftermiddag. (välkommen tillbaka Elenore! Och Sara, dig kommer jag sakna massvis men jag har inte förstått att du har försvunnit ännu) En liten parantes bara..

Kanske ska ringa papi och höra om han vill äta thai med mig idag, det skulle sitta finfint i kistan :)

I'm in..

Jag är med och tävlar i Pexies blogg..
Det helt otroliga priset är den här snygga kameran. Det är något jag verkligen skulle behöva eftersom jag just nu fotar alla mina bilder till bloggen med mobilen. Jag håller alla tummar och tår för att turen ska vara på min sida. Vinnaren presenteras den 8:e augusti på min mammas födelsedag :)



Jag tävlar om denna kamera hos
Pexie!
Klicka här för att tävla du också!

All natural

Jag bjuder på den osminkade och ostylade sanningen så här..
..dagen efter


Gratis är gott..

Vi har precis varit och handlat..
Vi hittade en rolig gratis-grej på hemköp.. Ett sugrör med små chokladkulor innuti. Man hällde upp ett glas mjölk och stoppade ner sugröret så silades liksom mjölken igenom sugröret och det fick en lätt chokladsmak. Tyvärr en väldigt väldigt söt chokladsmak men själva idén var rolig. Och jag tror givetvis att det var riktigt till barn och inte till vår åldergrupp men vi kunde inte låta bli :)

 
Har ni sett det här förut?

"Raggarsväng"

Som bekant brukar jag och N åka ut på en sk. "raggarsväng" emellanåt..
En sån gjorde vi även ikväll. Vi hade varit hemma hos N's kompisar för att hämta hans väska, nycklar mm. från igår. Då bestämde vi att vi skulle åka på raggarsväng innan vi åkte hem och återgick till den tråkiga tvätten..

Vi åkte upp i grannkvarteret där min arbetskompis bor.. N har en kompis på samma gata i huset mitt emot och när han var där sist såg han en läcker bil (mmm, han är helt såld på allt som rullar..) och jag var nyfiken eftersom jag visste att deras nya uppfart var klar så vi åkte dit.. Att tillägga är att min bil inte direkt är diskret. Har man en gång sett den vet man hur den ser ut.. Alldeles utomordentligt snygg alltså ;)

Hur som helst så åkte vi dit. Det första jag ser är hennes pojkvän som kollar ut för att se vad det var för bil som körde förbi och jag tyckte genast att det var vääldigt pinsamt.. Jag sa till N "fan, nu har dom ju sett oss.." precis som att det vore en stor hemlighet att vi åkte förbi.. Och på tillbakavägen - ja naturligtvis var vi tvungen att vända på en vändplats, så ser jag min arbetskompis och en vän i köket..

Jag hinner inte ens ut på stora vägen förrän telefonen ringer och hon säger: "Nästa gång kan ni väl komma in och hälsa på istället.." hahahahahahahha.. så bra är vi på att "smyga".

Yey, fin uteplats och snygg bil i alla fall! ;)

Det går bra nu kompis, det går bra nu!

Japp, då var tvättningen i full gång då..
Alltid lika tråkigt. Inte nog med att det är tråkigt. När vi kommer ner i tvättstugan är det en (av två) maskiner som är trasig. GAH! Vet inte om vi kommer hinna tvätta allt eftersom strömmen stryps prick klockan 22.00 - inga undantag. En maskin med handdukar och underkläder är i alla fall i tryggt förvar i torkskåpet nu!

Jag antar att vi ska känna oss lyckligt lottade att det är busenkelt att få en tvättid i det här huset.. Ganska konstigt med tanke på hur många människor det faktiskt bor här - och vi har bara 2st tvättstugor. Bor det bara en massa lortgrisar här? Eller är det helt enkelt så att alla pensionärer (vilket det kryllar av här..) tvättar medans andra svenssons är på jobbet kanske.. Förmodligen!

Typiskt mig att alltid behöva hitta en lösning på allt..
Ville i alla fall komma fram till att det går bra med tvätten.. :)


Fransar.. igen! Jag har fått dille

Så snygg fransväska från Laredoute


Jag tycker till..


Sån jävla lat dag!

Pappa kom förbi med pizza för ett tag sen så nu är man härligt fet igen..
Vi har tvättid ikväll och det känns ytterst nödvändigt att tvätta kan jag lova. Jag har max ett par rena trosor kvar för alla som vill anteckna :) det är lika bra att få det gjort även om ingen av oss känner oss vidare manade.

N har ojjat sig hela dagen och jag ska inte påstå att jag varit mycket bättre. Vi har legat på divanen i soffan hela eftermiddagen och kollat på film. Vi har bullat upp med tjocktäcke och kuddar så ja, vi har det faktiskt ganska bra :)


I heard a song and I Liked it.


En misse eller vovve

Jag: "Älskling, tänk om vi hade en katt nu.."
N: "Ja, då hade vi kunnat klappa den.."

Snillen spekulerar.. haha
Jag vill så gärna ha ett djur (och jag tjatar om det var eviga dag)
i förrgår träffade jag granntjejen, hon med hunden som jag har berättat om. Det var utan tvekan den sötaste lilla tussen jag någonsin sett. Dom var på väg till pizzerian men han vägrade att gå när det regnade (perfekt haha) det är alltså en liten chihuahua-blandis för alla som inte vet vad jag pratar om. Hade vi haft tiden, hade vi köpt en vovve redan idag. men en kisse (måste vara långhårig) skulle vara minst lika bra, jag ÄLSKAR katter..  Dom är ju dessutom lite mer självständiga vilket behövs då vi faktiskt jobbar ganska mycket. Har ni något husdjur?

Nu ska jag surfa katt på blocket.
En liten hobby jag har!


I'm alive

Ny dag nya möjligheter..
Jag mår faktiskt oförskämt bra idag trots att jag var ut igår.
I vanlig ordning var det mycket roligare på förfesten hemma hos Sara än vad det var ute på krogen.. Vi var i alla fall på Svenssons och på Oscar. Vi fick gå före hela kön som slingrade sig från oscar till nordea nästan vilket var väldigt skönt med tanke på att det regnade igårkväll..

Mina skor är fortfarande rena drömmen. Inte nog med att dom är sjukt snygga, dom var väldigt sköna också. jag har inte ont någonstans idag! :)

Varken jag eller N har energi till att göra någonting idag. Han är nog mer bakis än mig iaf, fylltratt! :P
Tack för alla fina kommentarer om min "outfit" igår, jättekul.


Kvällens outfit



Jag ångrade mig i sista sekund efter att ha pratat med Carro i telefon.
Vi konstaterade att det inte är så långt kvar på sommaren, därför tog jag det fram det blommigaste garderoben hade att erbjuda.. Ochja, barbent ska jag tammefan vara också. Jag kommer förmodligen att frysa ikväll, men det problemet dealar jag hällre med då! :)

News



Sitter som en smäck.. i'm happy

Drinking time

Jag har redan börjat smutta på drinkarna..
Jag vill sätta igång nu nu nu. Klockan går alltid sagta när man längtar efter något! Nya skorna sitter givetvis redan på plats. Jag håller på att gå in dom nu. Dom är faktiskt riktigt sköna även fast dom är väldigt höga :) Jag älskar dom..


Movie

Nu har jag precis sett Step up 2.
Jag älskar dansfilmer, men den här kunde inte jämföras med den första filmen för den var trots allt så mycket bättre.. Jag har nyligen målat naglarna på tårna och händerna chockrosa med mitt flashy pink från isadora (bästa lacket) Jag tänkte snart hoppa in i duschen och börja görna mig iordning en smula..

Jag hoppas och tror att det kan bli en kanonkväll..


Today



Ibland måste man agera smakråd också..
Mellan varven då N bytte om passade jag på att sysselsätta mig själv med ett litet kort. Men hörrni, vad tror ni ligger i påsen då?! AAAAAAAAAAAAAHHHH :)

Bad hair day

Titta vad tidigt jag är uppe!
Jag som tjatat och tjatat om hur mycket sömn jag behöver ta igen. Jag är fortfarande trött men jag kan inte sova. N däremot har aldrig sovsvårigheter, han behöver bara blunda så löser sig allt..

Idag har vi planerat så gott som hela dagen. Båda ska ut på varsitt håll ikväll men vi hinner äta middag tillsammans. N gjorde urgod lax här om dagen så jag tycker gott att han kan få stå för maten idag igen. Jag vet itne ännu vad jag ska ha på mig men det lutar åt min turkosa klänning, alternativt min nya svarta med rosa blommor men jag vet inte om jag tycker att den är så "party" precis.. får se får se..


Nej nu kanske man skulle ta och göra något åt den så kallade frisyren.


Hur mår ni där nere?





Jag ser att bilden nedan inte längre vill visas..
DNA's hemsida vill inte heller fungera så ni får fortsätta att vara nyfikna ett litet tag till..

Jag och N planerar att åka in till stan idag så fort dom öppnar dörrarna och innan det blir så mycket folk. Jag måste prova skorna en gång till. Jag är rädd att det är för hög klack så jag blir för lång. Jag har ingen lust att stylta fram som en 2m brud. Jag vill ju inte precis sätta mig på huk varje gång jag ska pussa N (han är 1.80 och jag 1.73) så vi får se hur skyhög klack det är på dom.. Men snygga är dom..










To die for


Dom är så sjuuuuukt snygga!!!!
Jag gråter om nån har köpt dom imorgon när jag åker in till stan. Tur att man har stora fötter, dom storlekarna brukar gå sist, hahaha..

Dagens



Mmm, bilden ÄR knäppt på jobbet tjejer..

Vi har inte någon bra helkroppsspegel hemma. Bara en sån där 
vågig grej från ikea så jag passade på när jag kom på jobbet imorse ;) Linnet är nytt. Ribbat linne från Åhlens, kjol från Gina tricot, kofta från Zara och leggings från H&M. Jag tycker att det är ganska nördigt med "dagens outfit" men jag bjuder på det ibland i alla fall.. Men kom ihåg, ni ska inte bli allt för bortskämda ;)

Hej, mitt namn är Frans.



Fransigt värre!

Myskväll

Vad tror ni att det blir för väder när jag går på ledig helg?
Regn såklart.. ha  ha


Ikväll väntar en filmkväll med alla smaskiga tillbehör och imorgon blir det då utgång. Funderar på att åka in till stan imorgon i samma veva som jag ska köpa yrsla och kika om skorna på DNA finns kvar. Om dom gör det är det ödet som säger att jag bara måste köpa dom (jag tror på ödet)

Några filmtips i det här tråkiga vädret?

Ibland gillar jag inte rubriker

God morgon..
Ni tycker säkert att bloggen har varit jättetrist den sista tiden
- det har den.. Jag har inte gjort mycket mer än ätit, sovit och jobbat. Egentligen inte för att jag itne har haft tid för annat utan för att jag varken orkat eller velat men i helgen blir det andra bullar.. Då åker yrslan fram och jag och mina vänner ger oss in i dimman! Jag har inte varit ut sen gatufesten (första helgen i juli) så det ska bli kul att klacka på imorgonkväll.. Jag har förresten hittar ett par helt fabulösa, väldiga höga, skor på DNA som förmodligen blir mina imorgon om dom finns kvar. Skavsår kan jag leva med!  

..Dückhan, vi kommer gärna hem till dig på lite förferre om erbjudandet fortfarande står kvar ;)

Idag är det mulet, inget roligt väder alls. Är det inte typiskt? Om vädret fortsätter så här har jag och N planerat en sväng på Ikea. Brukar ikea ha Rea? Jag ska även komplettera bland presenterna till belliebobobooo som snart fyller stora damen. Inte alls långt kvar nu. Och vet du vad? Jag slutar 16.00 på din födelsedag! :)

Hur mycket är klockan?

Jag slängde min klocka igår..
Ja, jag slängde den i soporna. Jag som var så stolt över den :/ Jag som senast igår fick komplimanger för den och njöt av vart enda ord. Ända slängde jag den..

JAG SLÄNGDE DEN.. Vad tänkte jag på?

Jag orkade inte byta batteri och jag var på dåligt humör så den åkte i soporna.. Inte för att det var någon dyr märkesklocka men den var snygg och det var den enda klockan jag hade.. Nu har jag ingen klocka, och jag kommer inte att hitta någon som jag tycker lika mycket om..

Varför skriver jag det här?
Varför slängde jag klockan?

Jag bör nog inte skriva något mer..