Äntligen lite extra julkänslor..

Igår var första gången någonsin som jag fick hemlängtan sen jag flyttade hemifrån.. Mamma hade julpyntat hela huset och det bara pirrade i magen. Mungiporna åkte upp till öronen och jag hörde henne stöka på i köket. Det var nostalgi på hög nivå. älskade älskade mamma ♥

Hon hade gjort jättefint med röda gardiner, röda dukar, advensljusstakar, tusentals tända ljus (mamma ÄLSKAR ljus) och en söt tomte lite här och var. I vår familj slår vi på stort. Det ska vara mycket av allt. Mamma hade dessutom dukat upp fint med julservetter och julmust tills vi skulle komma på middag. Kvällen blev hur mysig som helst och det kändes inte det minsta lockande att åka hem.

Först åt vi middag, jättegott som vanligt och sedan hjälpte mamma mig att fixa utväxten så nu är den ett minne blott.. Man vill ju inte att tomten ska behöva se en med utväxt lixom ;) Under tiden min färg satt i gjorde jag kopparslingor i mammas hår. Hon hade så mörkt hår sedan tidigare så det blev inget märkbart resultat men lite skiftningar blev det i alla fall. Under tiden satt mina killar (pappa, N och bamse) nere i vardagsrummet och kika på tv och när vi var klara blev det efterrätt.. Glass med kola-/och chokladsås. Mums i magen!

   
  

Mina killar myser, N iförd arbetskläder ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback