Nya gardiner..

Nu har vi ganska precis kommit hem från jobbet..
På lunchen träffades jag och N över en glass. tanken var att vi skulle mysa ute i solen på lunchen men puh, det gick ju inte att vara ute påklädd.. gud vad varmt det var! jag kan tänka mig att många av er har legat på playan idag. är det lika bra väder överallt i vårt avlånga land?

Jag har precis bytt gardiner i vardagsrummet. Vi köpte svarta fransgardiner på hemtex, det blev snyggt faktiskt. Vi hade redan vita panelgardiner som fick stanna kvar så det blev en snygg matchning.. jag kanske knäpper ett litet kort ikväll men först ska vi se en film.

Imorgon är sista arbetsdagen innan ledig helg. jag känner att jag har mycket sömn att ta igen..

GOD MORGON ALLE BARNEN

God morgon babes.. (är det några killar som läser bloggen?)
Värst vad många som behagade kika in här hos mig igår då, konstigt.. jag som uppdaterade så dåligt eftersom jag var på språng hela dagen. Men kul givetvis :)

Nu har jag precis ätit frukost. Det ser ut som att det kommer bli en strålande dag. Klockan närmar sig 08.00 och det är inte ett enda moln på himlen. Termometern som ligger mot fönsterbläcket på vår skuggiga balkong visar  redan 20 grader, men jag tänker inte ödsla mer energi på att tänka på det "fantastiska vädret" eftersom jag jobbar till stängning ikväll.

Det är faktiskt bra med mitt jobb att man inte ser ut.. Det är många små tantisar som kommer och säger: "stackars er som inte ens ser ut i det fina vädret" men jag håller inte med. Det känns bättre att inte vara medveten om vädret. jag vill inte se brunbrända människor äta glass när jag jobbar..

Nej, nu ska jag klä på mig för dagen och pudra näsan lite!
Ha en bra dag..




Solsting?

Ååååååh vad jag är trött..
Jag har haft en jättebra dag. jobbade mellan 9-15 och därefter åkte jag hem till min lilla carro och pratade.. vi låg på filt i skuggan och bara surra om allt mellan himmel och jord. ingen av oss orkade ligga i solen, vilken sanslös värme.

Vid 6-tiden åkte jag ner till stan där jag träffade annika. vi stog och pratade en stund innan jag strosade vidare. Jag var in på Zara, gamla jobbet, och pratade lite och fick reda på lite inside information som fick mig att tappa hakan bokstavligt talat. efter min lilla tripp där var jag in på Gina och shoppade en klänning och en tubtopp, det kommer att användas flitigt på mallis (bara 24 dagar kvar)

Väl inne på Gina Tricot träffade jag regionschefen för företaget.. Jag var nämligen på intervju där för lite mer än ett halvår sedan. Jag blev erbjuden en tjänst på 75% (bara butikschefen har mer) men tackade nej då jag blivit erbjuden jobbet på åhlens också.. Jag måste erkänna att jag faktiskt aldrig ångrat mitt beslut även om jag gillar Ginas kläder väldigt mycket! Det roliga var i alla fall att hon kände igen mig. Hon kom fram och nöp mig försiktigt i armen och vi småpratade lite.. Jättekul att hon trots allt kom ihåg mig, hon som måste träffa så himla mycket folk varje dag. Då måste jag trots allt ha gjort ett bra intryck :)

Hååååår

Efter "tips från coachen" kanske det blir shopping idag!
Läste igenom inlägg på Zandras blogg som jag inte hunnit läsa den sista tiden och då hade hon rekommenderat hennes värmeskydd från wella.. Jag går förmodligen raka vägen till trudes efter jobbet och spanar in sortimentet. Det är snart dags för en ny omgång färgning också vilket nästan måste inhandlas redan idag..

Kanske kommer förbi dig på jobbet också Kate om tiden räcker till så kan du få klämma och känna, hissa och dissa produkter till mitt schletna hår.. ;)

Tack!

Ingen höjdarmorgon i alla fall..

Godmorgon, har ni sovit gott? Det har inte jag..
För det första kom vi i säng alldeles för sent, och när vi väl bäddat ner oss var jag som en propeller.. snurrade runt som en tok och kunde inte alls bestämma hur jag skulle ligga (jag är en ren plåga att sova bredvid..) tids nog somnade jag, kanske av utmattning.

Nu har jag precis smygit upp från sängen för att kompensera hur jobbig jag var igårkväll.. Jag tror inte att N vaknade, han ger inga livstecken iaf..

Jag har precis duschat och ska snart göra mig iordning. Funderar på att åka raka vägen hem till mamma och pappa efter jobbet och slänga på mig bikinin för några timmars solning innan ja ska röra mer ner på stan och träffa tjejerna. Vi får se vart vi hamnar. Själv skulle jag tycka det var mysigt att gå på barista eftersom jag aldrig varit där ännu men somsagt vi får se vart vi hamnar :)

Auf Wiedersehn.


Godnatt-inlägg

Ännu en sen kväll, och jag som ska upp tidigt imorgon!
Filmen Forgetting Sarah Marshall (felstavat i det tidigare inlägget i know) var faktiskt kul.. Å andra sidan är jag väldigt lättroad men den var lättsedd och kul med lite naket :)

Imorgon jobbar jag bara till klockan 15.00 och på kvällen ska jag träffa Johanna och Marie för en fika på något av stans fik. Det ska bli jättemysigt! Till helgen är jag ledig men jag vet inte vad jag ska hitta på ännu.. Fick nyss ett sms av Emma där det stog "ska du med på yran i helgen?" haha, skulle inte sitta helt fel..

Godnatt

Filmtajm

Nu blir det film..
Forgetting Sarah Marchall..


Filmtajm

Nu blir det film..
Forgetting Sarah Marchall..


Its a sunny day

Idag har jag varit slö med gott samvete hela dagen!!
Jag har legat uppe hos mamm och pappa och solat en timme, sen hade jag inte ro och ligga längre och sen fick vi finfrämmande från Umeå :) Vi käkade glass medans hälften av styrkan åkte till birsta. Jag hade ingen lust att följa med då det var så fint väder och jag faktiskt var ledig. lite måste man väl ändå få njuta..

Jag ska gå ut igen och ta del av solens sista strålar.. jag älskar min lilla ya dator, den väger ingenting och är perfekt att ta med sig. den funkar verkligen hur bra som helst :)

puss på er..

Min dator..

  

1. Min vanliga laptop.
2. Min nya lilla älskling.
3. För att ni ska förstå hur
liten den faktiskt är ;)

Jag tog läppglanset till hjälp för att ni ska få en uppfattning om storlekarna..
GALET!

Min nya bikini


Min nya bikini


Shoppelishopp

Dagen på jobbet igår var hyffsat kaotisk.. och den började tydligen i samma anda idag!
Jag var väldigt trött igår när jag kom hem och efter att ha varit på jobbet i lite drygt 12.5 timmar.. Det var galet mycket shoppigsugna människor i alla fall och det var jätte jätteroligt. Halva reapriser, fattar ni vad ni går miste om? :) Jag köpte en JÄTTEFIN bikini för bara 59kr.. Då snackar vi kap! Det kommer bilder på den också senare i eftermiddag..

Nej nu ska vi ta vara på den här dagen, N börjar jobba klockan 3 och vi vill gärna hinna spendera lite tid tillsammans..

Nu är den äntligen här..

Jag är sååå glad!! min nya yttepyttelilla daor har kommit :)
Jag och pappa har pratat om att öpa ett mobilt bredband tillsammans så vi kan surfa när som helst, hur som helst men vi får se när och hur i så fall :) det är lite klurigt än så länge att skriva då knapparna är så pyttesmå men ack så kul..

Jag kommer att lägga upp bilder på min skönhet undr dagen ;)
Puss

Candy

Nu är jag godissugen..
Så typiskt för vi har inga som helst gosaker hemma.. Eller är det kanske bara tur?





gott med krubb

Vi har precis ätit en god kycklingsallad från oscarsgatan!
Ja! vi åker faktiskt tvärs över stan för kycklingsalladen på just oscarsgatan. det finns ingen godare! jag är dessutom så känslig när det gäller kyckling och kött. jag kan inte äta coffehouses kycklingsallad för att dra ett exempel, det är ju bara fettslamsor *uuuuäääck* det ska va oscarsgatan, annars får det va :)

Vi ska se en film ikväll igen, det har blivit vår grej så här på kvällarna.. det är ju ändå bara crap på tvn nu på sommaren. jag hoppas att jag slipper gråta floder ikväll igen, vi få se till att det blir någon komedi..

Be beautiful

Bortsett från make up store tycker jag att IsaDora har den i särklass bästa ögonskuggan.. Nästan alla tjejer har väl någon gång ägt en ögonskugga från IsaDora!? Just nu har vi erbjudande på Åhlens på Isadoras 4-skuggor, bara 99kr.. Riktigt pangpris. Jag ska själv köpa det idag, det gäller att passa på.. 

Visste ni förresten att IsaDora är känd för sitt breda utbud av färger i sina ögonskuggor? De uppdaterar sitt färgsortiment mellan 6 - 8ggr/år för att det alltid ska finnas ett brett utbud..



Hårigt värre..



Jag fönar och plattar håret var eviga dag!
Ni kan ju själva gissa hur bra det mår, att tillägga är väl att jag även gått från brunett till blondin. Jag sliter alldeles för mycket på håret men jag kan inte låta bli. Det blir så självlockigt annars. Jag önskar att jag hade kvar mitt självfall i form av korkskruvar som jag hade när jag var liten men inte då, nääää. Det ser bara fjnuigt ut om jag inte gör min dagliga morgonprocedur!

Jag tänkte höra med er om ni har några bra skönhetstips att ge.. Ni behöver inte nämna inpackningar för det är jag redan en stor konsument utav. Det jag är i allra störst behov utav är ett bra värmeskydd eftersom jag inte använder något alls just nu.. Dela med er av era favoritprodukter och erfarenhet och hjälp mig..


H&M

Höstsnygg!


Söndag

Åh, jag är hungrig som en varg..
Jag ska äta en brakfrukost innan jag åker på jobbet idag.. Idag är det söndag. Händet inget särskillt, jag ska bara jobba i stort sett.. Igår gick tiden jättefort, första gången jag tittade på klockan var 15.15

Jag hoppas att alla partymyror som var ut igår hade roligt. Jag var väldigt sugen på att slå runt men då hade jag inte varit så här pigg idag..

Nu pratar magen med mig, måste äta..


En bekännelse

Nu har jag snörvlat färdigt för ikväll.. och frammåt!
Nu tackar jag för ikväll och kryper till kojjs. Imorgon ska jag upp tidigt men på ännu tidigare blir det på måndag! Men det gör mig faktiskt ingenting.. Det må låta klyshigt men jag tycker väldigt mycket om att gå på jobbet.. Däremot kan jag känna mig som en skolelev som ska börja en årskurs högre när jag varit ledig ett par dagar för då blir jag sådär "lite pirrig" utan att veta varför.. Varför?

Nu slipper det i alla fall pirra för nu är jag inte ledig förrän på tisdag (snälla gud, om det finns någon, ge mig bra väder på tisdag) GODNATT, amen..





Griffin & Phoenix

Man vet inte vad äkta kärlek är förrän man har fått uppleva det på riktigt!
Jag kan inte längre avgöra när jag grät mest, om det var när jag såg filmen Ps. I love you eller nu ikväll när vi såg Griffin & Phoenix, det rullar fortfarande en tår ner för min kind.. Gud vilken vacker film! Jag börjar bli expert på bra filmer, alla filmer jag har sett på sistone har varit underbar utan att överdriva..

Se sen här filmen med någon du håller kär, då kan jag lova att du också kommer fälla en och annan tår..



Love is all you need..


Mina fynd!

   

Här är mina 2 nya klänningar som jag köpte på jobbet idag!
De kostade mig ynka 79kr/st OTROLIGT!

Mullemeck

N är ute och "mekar" med bilen..
Men när han kommer in ska vi se någon mysig film och jag tänker lägga en fuktgivande ansiktsmask. Det kan behöva nu när jag flagnar på både nosen och pannan. Det blir en stillsam och relativt tidig kväll ikväll också. Jag öppnar nämligen imorgon också och jag behöver min skönhetssömn för att fungera normalt!

Tycker ni inte att jag har blivit duktig på att uppdatera förresten? :)

Shopping

Hej på er mina sköna bönor..
Nu har jag kommit hem från jobbet.. Jag och n svände förbi pizzerian innan vi åkte hem och satt på uteserveringen och käka! nu sitter vi hemma och ojjar oss öve hur mätta vi är!

Dagen på jobbet har varit helt okej med tanke på det fantastiska vädret. Det har inte varit lika varmt som igår och konstigt nog har relativt många valt att bojkotta beachen för att gå på birsta, fråga mig inte varför! haha.. Folk har uppskattat vår rea i alla fall, 50% på reapriset är helt otroligt egentligen.. Jag har också shoppat idag! Jag fick med mig 2st klänningar, en kofta och ett ribbat linne för ynka 250kr.. Utan rea och rabatter skulle det gått  på närmare 1000kr, jag älskar att fynda :) Om jag är snäll och på bra humör ikväll kanske ni får se mina inköp ;) Om någon är nyfiken vill säga? hih

home sweet home

Jag skulle faktiskt inte tacka nej!



Ny dag!

Idag mår jag bra igen! Sitter och äter frukost just nu!
Mamma skämde bort sin lilla flicka igår även fast jag inte bor hemma.. Hon lagade lasagne till mig och åkte på affären och köpte allt hon tyckte att jag behövde. Jag älskar dig mami.

Jag har lite brådis nu.. Jag tog lite för lång sovmorgon!


50% på reapriset!

Nu har vi precis sett ännu en film, den här gången tillsammans - och ingen snyftare.. Filmen vi såg hette "Definitley, maybe" En ganska gullig film trots allt som berättar en historia.. men inte alls lika bra som PS i love you..

Det låter som att det är fest i alla lägenheter runt omkring oss.. Tur att det inte är det minsta lyhört här men synd att man måste sova med öppna fönster på grund av värmen..

Nu ska vi sussa, imorgon ska jag kliva upp i ottan för att jobba! kom in och fynda lite vettja. Hela 50% på REAPRISET på alla kläder och accessoarer och 30% på REAPRISET på allt från hemavdelningen.. Det är galet mina vänner, galet!





Versace



Inte bara snygg flaska, den doftar jättegott också..
Den här fick jag av N's föräldrar tidigare i år och jag kan inte lessna på den..

A lovestory.

Som jag har gråtit.. Tårarna har sprutat på mig nu ikväll!!
Jag är så blödig och jag är så kär i kärleken. Jag är kär i allt som är vackert, allt som har med omtanke att göra och jag är kär i alla vackra ord som får fjärilarna i magen att flyga snabbare än någonsin.. Jag är kär i allt som är rosa och rött, jag är kär i blomsterbud och lappar med syftet att komma ihåg. Jag är kär i kärleken, jag är en obotlig romantiker..

Jag har sett filmen PS. I love you i min ensamhet.. Den var så bra! Så himla himla bra. En riktig mamma-film. Min mamma skulle troligtvis gråta från början till slut. Jag har alltid sagt att jag inte gillar Hillary Swank (som har huvudrollen i filmen) anledningen till att jag inte har tyckt om henne är av världens sämsta anledning - jag tycker inte att hon är snygg! Så jävla ytligt men jag är i alla fall ärlig. När jag ser en film vill jag nästan koka av vrede för att skådespelarna är så snygga. Jag vill ha
snygga tjejer och hunkiga killar i mina filmer..

..Tills idag!

Hillary Swank har fortfarande inte utseendet till sin fördel enligt mig.. Men vilken skådespeleska! Fantastik. Grät hon så grät jag, skrattade hon så skrattade jag.. Hon var helt fantastisk, filmen var helt fantastisk och jag kommer att rekommendera den här till alla mina nära och kära. Jag ska se den en gång till men med N, mest för att jag vill se vad han tycker.. ( men allra mest för att jag vill se om han fäller en tår) Nu har jag gett er alla skyhöga förvätningar så ingen av er kommer säkert tycka att den ärbra, men i så fall har ni fel :)


PS. I love you





Dumma er..

Vad är det för fel på er?
Eller vad är det för fel på min design? hittar ni inte till komentarfältet eller vad är det frågan om? Många läser, okej inte lika många som på "den gamla goda tiden" men ni kommenterar ju för sjutton gubbar inte. ska man behöva tjata på er, eller ska jag behöva skriva mina kommentarer till mig själv?

Jag har inte spytt nå mer.. bra va? mamma tror att det är något konstigt jag har ätit, och jag tror att det är alla hormoner från nya p-piller hit och dit som spelar mig ett spratt.. Jag bestämde i alla fall att om jag skulle må dåligt (läs spy) efter klockan 18.00 idag skulle jag inte gå på jobbet imorgon och sjuka ner alla men nu mår jag bra igen.. trött och sliten, men inte illamående och inte sjuk..

Räkna med mig i morgon!

Denise Rudberg

Jag sitter och slösurfar..
Är just nu inne på adlibris.se för att beställa böcker till utlandsresan. Jag vill så gärna läsa Denise Rudbergs böcker, jag har hört så mycket gott om dom, men jag vet inte vilken som är den första boken?

Någon som har läst hennes böcker? Vad tycker du?


Jag mår inge bra..

Jag var tvungen att gå hem ca 2h för tidigt från jobbet idag..
Jag behöver inte gå in på detaljer men det var bra att jag gick hem om jag säger så för jag har inte mått bra. Jag vet inte vad det är i min kropp som spökar men jag mår verkligen inge vidare. jag vet att det är tillfälligt för jag känner mig inte sjuk, bara illamående. Jag vet inte om det kan bero på att vi inte har någon fungerande luftkonditionering på jobbet i kombination med nya p-piller och att jag ätit för lite. Nu har jag stupat ner i soffan. det är plågsamt att vara inne i det här fina vädret men jag jag vill inte ens se solsken just nu..

Jag ska bädda ner mig för att vila litegrann så jag kan få må bättre snart. Jag hoppas att jag har mått illa tillräckligt nu, jag behöver inga fler oväntade överraskningar..

Pinky



Mina nya skor!
Söta va? Älskar dom.. Jag hoppas att jag slipper skavsår! ;)

Sol i sinnet

Jag kan ju slå alla mina (onda) förhoppningar om dåligt väder ur vägen..
Inte ett moln så långt ögat kan nå och redan 22.5 grader på min ballis. SMHI utlovar 24 grader och stora solar hela helgen. Tur att jag hann få bli lite brun igår. Nu är den där "snygga" vita bikinin på plats igen i naket tillstånd, haha.. Måste dock bättre på brännan på baksidan litegrann. jag tycker inte om att sola ryggen, jag blir stressad över att inte få all sol i ansiktet :) det är sant..




Idag ska jag inviga mina nya rosa skor.. Jag ska näligen ha en svart klänning så då passar sig mina nya rosa tygskor perfekt! jag knäpper ett kort innan jag lämnar hushållet så får ni se, dom är jättesöta.. ochja, inköpta på skopunkten! ;)

PS. Glöm inte att släppa ut katten!


I natt jag drömde något som..

Väldigt skumt, vet ni vad jag drömde inatt?
Helt från tomma intet drömde jag att jag träffade Stinalee på en parkbänk här i sundsvall.. precis som om vi hade varit gamla goda vänner gick jag fram och prata utan minsta konstigheter.. haha. på kvällen kom jag hem och frågade N "gissa vem jag har träffat idag?" "inte vet jag, stinalee kanske?"

Hmm.. ja, det var ju bara en dröm..
Förstår inte ens hur jag kunde drömma så när jag knappt ens läser hennes blogg.. haha.. jaja, jag tänkte bara dela med mig av min DRÖM iaf. vad drömde du inatt?

En dag imorgon också..

Efter en sån här underbar dag känns det skönt att krypa till sängs!
Imorgon är det jag som är kattvakt till lilla bamse. sist gick det inte så bra då jag glömde att släppa ut stackarn! imorgon har jag dock ställt en påminnelse på telefonen så nu kan jag omöjligt glömma.. Jobbar kortdag imorgon och ska troligtvis träffa marie efter att jag slutat.

Jag ska strax gå in på SMHI och kolla på vädret för helgen. Jag hoppas på ösregn och åska :) synd att jag inte alltid kan få min vilja igenom ;) ..för jag nämnde väl att jag jobbar i helgen!? hihi





Sunny day

Mitt internet funkar inte alls som det ska, men jag får bra motion av att springa och dra ut nätverkssladden hela tiden.. Nu nu ska jag snart ta mig en kall dusch och smörja in mig rejält.. min lilla nos flagnar, men jag tänker inte tillåta att någon annan kroppsdel börjar flagna. Jag ska ju grunda inför mallorca nu! ;)




Galet varmt

Shit vilket sjukt väder det har varit idag..
Så sanslöst varmt. Jag och mamma har legat i berga och pressat hela dagen, ätit isglass och duschat i vår utomhusdusch X-antal gånger. SÅ VARMT! Nu ska jag snart sätta mig på balkongen och ta del av solens sista strålar. så fort N slutar jobbet ska vi åka iväg på äventyr.. Vad vi ska göra vet jag inte men vi ska i alla fall se till att vara utomhus och njuta av det fina vädret. Vi jobbar hela helgen så det gäller att ta vara på den tid man får..

Hur har er dag varit? är det lika varmt där ni bor?

Soliga hälsningar från buschen..

Goooooooooooooood morgon..
Det är helt fantastiskt väder, inte ett moln på himlen. Jag har precis smörjt in lilla snoken med solskyddsfaktor :) Vi ska alldeles strax äta frukost så vi hinner umgås lite med N som strax ska åka in till stan för att jobba.. stackars parvel, hih..

Ikväll kommer jag hem. N kommer att ta med sig datorn så nu är det slut på uppdateringar från buschen.. Jag jobbar hela helgen som kommer, jag hoppas det blir mycket folk trots att smhi visar stora solar. det är ju trots allt löningshelg för många.

Nej nu har jag inte tid att sitta här och uggla, jag ska ta vara på solens strålar. Det är jätteroligt att se att så många hittat tillbaka till bloggen även om ni är dåliga på att kommentera.. Vill hälsa alla nya läsere välkomna också! :) Jag hoppar ni är här för att stanna för mitt bloggsug är tillbaka!

Puss ♥

Här kommer bilderna jag lovade

Puh, nu är man än en gång mätt och belåten!
Vi har ätit sik med alla möjliga tillbehör..

Mamma och N har badat och jag har badat fossingarna, haha.. mamma tog med sig tempen och den visade 18.5 grad, tokstållar. jag skulle aldrig få för mig att bada :) badkruka -  jag vet..

N har precis hjälpt mig att föra över dagens bilder så.. enjoy :)

        

Dags att bada fötterna

Nu har vi varit på skatan och lörudden..
Det var jättemysigt. vi har köpt glass som vi ätit ute i solen och köpt en massa rökt sik som vi ska äta ikväll till middag. Det är fortfarande lite mulet här ute så det blir inte mycket solning här inte.. nästintill ingenting faktiskt! Jag och N ska i alla fall gå ner till vattnet (bara några fotsteg bort) och bada fötterna nu. Kanske går bort till den stora allmänna stranden och kikar lite också för det verkar ligga mycket folk där trots vädret. Jättemycket bilar på parkeringen åtminstone.

Kan hända att jag lägger in lite bilder redan ikväll för det gick tydligen då N har bluetoth inbyggt i datorn eller vad man nu ska säga haha. imorgon blir jag nämligen utan dator igen när han åker in till stan. Det är ingen idé att lämna kvar den här ute då hans bror ändå ska ha tillbaka sitt internet..

Nej nu varnar datorn, snart tar det slut på batteri..
tjosan i trosan..

Rökt sik

Det blev inte fullt så bra väder trots allt.. inte ännu iaf!
Det är lite molnigt och lite blåsigt så vi passar på att ta bilen bort till skatan och köpa lite rökt sik. Det kan va gott på kvällsmackan lite senare.. Jag hoppas att molnen blåser bort till i eftermiddag så man kan få lägga upp sin bleka kropp på en solstol..

Om allt blir enligt planerna åker jag hem på torsdag eftermiddag och N åker hem redan imorgon förmiddag för att jobba.. Det känns jättesmidigt att ha med sig datorn hit ut. det är roligt att kunna uppdatera lite här ifrån nu när jag faktiskt lovat att bli bättre! allt känns faktiskt mycket roligare med den nya designen också :) tack alla söta för era fina kommentarer angående den. jag blir jätteglad!

Nu ska vi rulla iväg.. Puss

Morning sunshine

God morgon alla barnen..
Det är fint väder idag men lite blåsigt.. Vi har sovit som stockar. Jag och N somnade tillsammans som på den gamla goda (smala) tiden haha.. Här har vi har en dubbelsäng (som mami sover i) och ett litet rum med våningssängar. våningssängarna är 70cm breda så ni kan ju gissa hur tight det blev.. men mysigt haha.. Allt var frid och fröjd ända tills jag vaknar och skriker för att jag har fått kramp i armen haha.. yeye, vi fick åtminstone en halv natt tillsammans.. :)

..Det ska va husvagn.. *sjunger*

Nu ska vi äta frukost.. en brakfrukost med ägg, yoghurt, gomackor och juice.. bon apetit!

myskväll.. minst sagt

Nu blir det lite sex and the city innan läggdags..
Mami har tänt ljus överallt och det kan knappast bli mysigare. vi sitter fortfarande utomhus fastän att klockan är strax över 23.00 vi har infravärme som gör den kalla luften varm och behaglig.. Jag ska försöka knäppa lite kort så ni får en uppfattning om hur mysigt vi faktiskt har det här ute men jag kan inte lägga upp några bilder förrän jag kommer hem. Ni får nöja er med mina kloka ord tills vidare ;)

Dessvärre har vi upptäckt att min mobilladdare inte är med, iinte bra! det innebär att min mobil kan säga tack och adjö i stort sett när som helst. Jag såg att du har ringt ikväll elin, men vi får höras antingen imorgon (ska försöka spara lite batteri :) eller när jag kommer hem..

Puss & godnatt

Update från Berga

Gokväll alla stadråttor ;)
Nu sitter jag i husvagnen och bloggar, lite schyrre va? man behöver inte vara helt ociviliserad för att vara "på landet" vetu! Nu är allsången precis slut för ikväll och min faster och kurra är här. vi har myst på hela kvällen. ätit gott fika och varit nere och känt på vattnet..

Nu väntar 2 lediga dagar och det kan omöjligt kännas skönare.. jag hoppas på grymt bra väder de kommande dagarna för nu jävlar ska jag jobba på brännan..

*SMACK*

I'm in love.
Jag är helt frälst i mitt nya Lancome läppglans som jag fick av N. Det är inte första gången jag använder juicy tubes men det är säkerligen inte sista heller. Det är svårt att hitta ett glans som sitter lika bra. Lite trist att de kostar så mycket som 205kr i butik bara, men det håller och räcker längre än många andra glans..

Jag har nyligen klickat hem ett nytt juicy gloss från world tour serien. Det borde komma vilken dag som helst. Om jag inte minns helt fel är det glanset på bilden längst fram som snart kommer att ligga tryggt i min ficka..

Time for makeover.

Jag kan inte riktigt slita mig men nu har jag inget val..
Om ca 1 timme ska jag åka, eller rättare sagt få skjuts.. Tycker lite synd om min käresta som ska behöva kliva upp så här på sin lediga dag men det är han som erbjudit sig och det blir trots allt lättare på så vis..
 
Jag gick in till honom strax efter kl 7. imorse och viskade i hans öra: "älskling, det är dags att åka nu om vi ska hinna.." (mouhaha) ..han slog upp sina små blå snabbt som fan innan han såg mitt onda flin och förstog att han fick somna om.

Vill också meddela att min ööööööööööööööööööö-knapp har blivit stum. förmodligen är det någon smula från diverse grejer jag äter vi datorn som har lagt sig under.. hmm.. så nu vet ni om jag missat ett ö lite här och var..

Gud vilket osammanhängande inlägg..
Nu ska jag gå och göra mig iordning istället! Bye




Ja tack!

Mera allsång

Jag tror mitt internet vill säga mig något..
Jag kan som mest vara ansluten ca. 5 min innan internet dör. Då springer jag raka vägen in till sovrummet och drar ut alla sladdar jag hittar (inkl. hemtelefonen) för att sen stoppa tillbaka dom igen. Det funkar nästan varje gång.. i 5 min vill säga!

Det kanske är meningen att jag ska gra mig iordning? Det kanske är därför. Än så länge sitter jag invirad i en handduk med en slarvig toffs på huvudet. Toffsen kommer att få sitta kvar där den är men handduken bör väl åtminstone bytas till kläder.. JUST DET! packa.. packa skulle jag ju också göra så att vi slipper åka hem efter jobbet. Inte för att jag ska ha med mig mycket mer än en bikini och en rejäl tjocktröja.. Det kommer man långt med ;)

Ikväll blir det allsångshatten på för 20.00 kommer släkten inta berga, då sjunger vi högst så vi hörs mest ;)


Maybe baby

Det är inte omöjligt att vi tar med oss en dator till berga..
Förhoppningsvis får vi låna Peters mobila internet eller vad det nu heter.. Det vore hur bra som helst. Jag funderar på att skaffa mig ett jag också när min nya lilla dator kommer. Japp! :) Jag kommer att beställa en likadan som pappa fast en svart och jag lääängtar!

Jag funderar seriöst på att ta upp det här med bloggen igen. Nu för tiden slöskriver jag bara de dagar jag anser mig ha tid med det. Förr skrev jag varje ledig stund. Jag saknar alla kommentarer, och all respons ni gav när jag bloggade som mest.. Jag ska tillbaks till toppen, jag ska börja blogga flitigt igen!

Giirlylicious.se

Heeeeeeeeeeeeeeeey.. Välkommen till Giirlylicious.se
Jag kunde inte somna om imorse trots att jag hade planerat att snooza..
MIN NYA DESIGN ÄR ÄNTLIGEN HÄR! Som jag har sagt tidigare så är det väldigt lik den andra eftersom jag inte kan slita mig från min header och allt naket runt omkring ;) Men jag är så nöjd med de nya detaljerna.. Nu jäklar ska det bloggas..

Så fort som möjligt ska jag gå igenom mina kategorier för i dagsläget är dom ingen större hit då jag aldrig orkat sorterat mina inlägg men framöver lovar jag er lite mer struktur..

Ett stort tack till Tomas på Spotlife som fixat allt, och besvarat alla mina frågor. Ett tag klassades mina mail som spam i hans inkorg och det säger väl det mesta, haha..


Packa

packa pappas kappsäck..
Mmm, ikväll blir det till att packa inför morgondagen. Jag jobbar till klockan 17.00 och det känns minst sagt som att vi har mycket att ta itu med men det ska vi nog lyckas styra upp! :)

Imorgon åker vi till berga och på kvällen kommer min faster och kusin och ser på allsången med oss, det ska bli jättemysigt. jag tror att vi snart ska krypa till kojjs så det kan bli tisdag nån gång.. men först lite glass :)

Måndag i all sin glans..

Mitt internet har krånglat för mig hela morgonen men nu så..
Eller det trådlösa funkar fortfarande inte så jag har kurat ihop mig i sängen för att skriva ett litet inlägg.. Det är riktigt tråkväder idag och jag har haft turen att få mat av farmor och stig som knackade på dörren i förmiddags. smarriga hemmagjorda biffar som jag gjorde lite potatismos till.

Jag har precis duschat och sminkat mig. mitt hår mår inge vidare för tillfället. väldigt kluvna toppar och slitet efter att ha gjort mina slingor. det behöver en rejäl uppfräschning.. vi får se när jag ska hinna boka mig en tid hos frissan, det känns lite fullspäckat just nu! jag jobbar idag och imorgon. N kommer att skjutsa och hämta mig imorgon så vi kan åka direkt efter jobbet. Vi kommer att  åka direkt till bergafjärden för det ska bli bra väder så det är bara att passa på. Vi kommer att spendera tid med min lilla mami och jobba på brännan.. Det känns högst nödvändigt att få lite färg innan resan. Det är snart bara en månad tills jag åker till Mallorca i två veckor ;) wiiheey..

Jag tror att det här kommer bli en mycket bra vecka. jag bara känner det på mig.


Helgen i stugan, MYS

Hej bloggen!
Vilken underbar helg. helt helt fantastisk! underbart väder och en massa god mat. vi åkte ut till åstön på fredag eftermiddag och mötte upp N's familj och släktingar på halmöbrygga för middag. jag åt en sommartallrik som innehöll allt smarrigt som sommaren har att erbjuda. vi satt ute på den mysiga altanen och skålade och mådde gott ända till skymningen kom..

Vi vaknade upp på lördagen med strålande sol. inte ett moln så lång ögat nådde. efter att ha ätit en brakfrukost med alla tillbehör tog jag och älsklingen båten in till stan där vi plockade upp peter. vi satt i båten och pratade med vänner till pojkarna och tittade på båttävlingen som ägde rum i hamnen i stan.. när molnen började entra himlen sa vi skepp o'hoj och styrde tillbaka till åstön där solen alltid lyser (mmm.. tro mig, det är tammefan aldrig dåligt väder där) vi grillade på kvällen och åt rökt sik-mackor på kvällen.. mums.. det är nästan så att jag rullar omkring här hemma nu! puh.

Idag tog vi det lugnt hela förmiddagen med ännu en brakfrukost.. senare åkte jag, N, hans mamma och faster till lilla härrnta och dollar store. det blev inga vidare fynd jag kan skryta över, bara sköljmedel och tandkräm haha.. väl framme på åstön spelade vi tennis, hoppade studsmatta och åt ännu mer god mat innan det var dags att åka hem.

Just nu sitter jag ensam i soffan med en inpackning i håret och N är nere i hamnen och hjälper papi med båten. solen har tagit rejält i helgen och min näsa är självlysande röd, hot hot hot.. nu ska jag gå och skölja ur håret och lägga in helgens bilder på datorn ;)

Jag kan bara sumera helgen som underbar. jag älskar N och jag älskar hans familj och släktingar. jag känner mig verkligen som en i familjen, det har jag alltid gjort. helt fantastiska människor med hjärtan av guld, tack för en fantastisk helg.

- - - - - - -

Helgen i bilder..

    
 

1 Ute med båten och myser i det fina vädret..
3. Min sommartallrik på holmöbrygga *mums*
4. Min fina vy från hammocken, ljuvligt väder, ljuvlig utsikt
5. Håkans urläcka BMW cab.. VILL HA!
6. Skepp ohoj kapten.. En tur med roddbåten, jappjapp

"morgonstund har guld i mun"

Morning!
Som jag har frusit inatt, brrr. Hur tätt intill N jag än har kurat ihop mig har jag legat och småhuttrat. Jag har varit för trött för att stänga fönsterventilen men jag har för mitt liv inte kunnat förstå hur det kunde vara SÅ kallt i rummet - ..förrän jag kom in i köket och såg att balkongdörren har varit vidöppen hela natten! Bra gjort!

Nu är åtminstone dörren stängd och jag är nyduschad.. Jag håller på att packa lite smått inför helgen i stugan men jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig. Ikväll ska vi bli bjudna på middag på holmöbrygga av N's föräldrar och under hela helgen kommer N's faster och hennes käresta vara i stugan tillsammans med oss. Jag tycker om dom jättemycket, dom är så fina människor..

Hur som helst så hoppas jag verkligen att det blir fint väder hela helgen för annars blir jag lite ledsen. All min brunfärg har lämnat min kropp så för tillfället känner jag mig som en inte så smidig vitval.

Vad ska ni göra i helgen?

myskväll med flickorna

Nu är jag precis hemkommen från MT.
Det var en jättemysig kväll med tjejerna, massa skvaller och mycket skratt precis i vanlig ordning. Lägenheten var fantastisk.. för att inte snacka om MT's egna sminkrum som vilken tjej som helst bara skulle drömma om. En 5a på två våningar i fräscht vitt med några enstaka fondväggar.. Ett kap! Ni ska vara nöjda :)

Det är skönt att vara hemma.. Vi har satt på 5:an (tyvärr) som visar SAW ikväll. urk, ingen film i min smak.. Sånna där filmet är inget för veklingar som mig. Jag är ju till och med mörkrädd! Nejfy..

Nu blir det sängen, imorgon ska jag verkligen upp med tuppen! Därefter åker jag och N direkt till hans stuga och blir där över helgen, det vill säga inga uppdateringar förrän så söndag så bomba mig med goa' kommentarer så jag blir glad när jag kommer hem :)

Godnattpuss

Mot MT's crib

Tar pärlan och sticker ner på stan nu..
(lät ju lite coolt iaf) Jag och töserna på jobbet ska hem till MT och dricka vin.. Eller MT ska dricka vin och vi andra ska titta på var det så det blev? haha.. Jag kommer att ha bilen så det blir på sin höjd en cola för mig.

MT och hennes man och barn (läs katter) har flyttat till en flådig 5a på storgatan. Det ska verkligen bli jätteroligt att se hur dom har det för än så länge har jag bara sett bilder. Jag vet redan att jag kommer gilla lilltoan, haha.. Hur som haver hoppas jag att jag hittardit . Jag har nämligen inte bara dåligt minne, jag har dåligt lokalsinne också..


pussdå

roligt roligt..

Tut i rutan..
Jag har lyckats inhandla lite smått och gott idag. I själv verket var det inget jag verkligen behövde men jag kunde inte låta bli. Jag ska strax leta upp min sladd till mobilen så jag kan föra över lite bilder på mina fynd..

När jag hade slutat jobbet gick jag upp och pussade lite på N. Hann även förbi en snabbis på Gina. I påsen som fick följa med mig hem fanns en fin och färgglad sjal (..på rea, ynka 49kr) och en svart liten mc inspirerad "jacka" som jag inte riktigt vet om jag ska ha kvar eller inte. Jag skulle vilja ha en storlek mindre så vi får se hur det blir med den.

Innan jag åkte hem gick jag förbi donken. Hela min själ skek efter en milkshake.. eller i själva verket var det väl magen som skrek och jag följer alltid min mage som alla vet :) Jag ställer mig i alla fall i den svettiga kön, alltid lika varmt, och väntar snällt på min tur.. men det blir aldrig min tur! tanten framför pratade norska och tjejen i kassan förstog ungefär hälften.

- har du någon juice?
- vad menar du nu?
- något att dricka utan bubblor..
- jahaaa, ja men i så fall har vi ju juice här.. äpple eller apelsin?

ÄNTLIGEN blir det min tur så jag tar ton och säger: "En mellan vaniljmilkshake tack!" TROR NI MASKINFAN FUNKAR? Nej, precis.. det gjorde den inte! Hon frågade artikigt om jag ville ha ngt annat men jag var redan så sur att jag tackade för mig och gick.. milkshake-lös. Därför sitter jag nu hemma i soffan, lyssnar på regnet och äter glass med tuttifruttiströssel och vit chokladsås *SLURRRRP*


 

Jag köpte:
* Head & shoulders balsam - nej jag har inte mjäll, bara väldigt torrt hår..
* Puder från Isadora. Nr 16, oliv beige hette den om jag inte minns helt fel.
* Färgad/tonad dagcreme från Nivea.
* Elvital inpackning för färgat hår (Rea 39kr)

Allt på Åhlens då givetvis.. ;)

Morning

Man hinner knappt stänga sina små (gröna) blå förrän det är dags att vakna igen..
Jag är trött, så trött.. Lite frukost kan nog få mig på fötter igen! Ni behöver inte vara orolig över allt mig tjöt över hur trött jag är varje morgon för så fort jag kommit på fötter och jag har fått göra mina dagliga morgonrutiner är jag på banan igen - go och gla'.

Ikväll nalkas vinkväll hemma hos MT. Kan hända att det blir en nykter vinkväll för mig (intekul) lurar nämligen på att ta bilen eftersom jag börjar 8.00 på fredag. Jag ska se om möjligheten till skjuts finns, annars blir det nykterius.

Dags att äta min yoghurt och knåpa ihop en frisyr.
Puss

Sweet dreams

Imorgon ska jag upp med tuppen så nu blir det nerbäddning..
Vi har precis sett So you think you can dance och nu dansar N för fullt i vardagsrummet.. Ja, det är sant :) Jag älskar honom trots att han inte har någon taktkänsla ;)

Godnatt..

Skopunkten är perfa..

    



Idag blev jag lycklig ägare till dessa..
Jag hade på mig dom vita på jobbet ända tills jag fick skavsår på (båda) hälarna. Jag måste lägga i en sula, dom glappar! Sist jag var på skopunkten och shoppa loss kom jag hem med tre par partyskor med skyhöga klackar så målet idag var att hitta skor jag kunde jobba med - Mission completed.

Jag hade sagt till N att jag skulle åka på ica innan jag börja jobba så när han kom ner på sin lunch för att snick-snacka lite frågade han vad jag hade ätit.. "FIL OCH FLINGOR, skitkul.." "men varför? du skulle ju åka och handla?"
"JA, jag gjorde det.. dom här skorna, och 2 par till köpte jag..*glad* " Han var inte lika imponerad som jag. Att tillägga är väl kanske att vi redan har ett fullt skoställ, skor på balkongen och en proppad garderob med bara mina skor. Ändå har jag haft vänligheten att lämna hälften kvar hemma hos mamma och pappa.. hahaha

Jag är nöjd över mitt inköp :)

Kvällsdopp

Go'kväll i stugorna!
Nu är klockan lite drygt 23.45 och jag och N har precis kommit hem..
Jag har följt med han, grabbarna och linda till en sjö långt bort åt helvete och badat.. (som om jag skulle ha badat?) jag var den enda torrisen som stog på stranden och blev biten av alla hundratals myggor. Imorgonbitti ska jag räkna hur många bett jag samlat på mig. Det kliar verkligen överallt. Precis när de kommit upp till ytan igen och bytt om kom regnet.. Det var som att himlen öppnade sig så då halkade vi iväg mot bilarna, stötte även på en groda på vägen ;) Undra vad som skulle ha hänt om man gav honom en liten puss?


Tidigare ikväll bäddade vi ner oss i sängen och såg filmen förtrollad. Gud, jag tyckte verkligen att den var urmysig, haha.. typiskt! Nej nu blir det än en gång till att bädda ner sig för imorgon är en ny dag och jag jobbar hela dagen.. Sweet dreams ♥ 

  

lucky me..



Kiss me ♥



Jag blev överraskad av min fina pojkvän igår! (nöjd nu carvan? haha ;) Jag fick läppglanset från Lancome som jag suktat så länge efter (nr. 2 bakifrån.) Det doftar helt fantastiskt och ger jättefin glans som håller jättelänge. Om ni går förbi någon butik som säljer Lancome måste ni gå in och dofta på glansen som heter "juicy tubes world tour" jag har visat upp dom för 2 av mina kompisar som varit in och hälsat på mig på jobbet och det har slutat med att både två har köpt varsitt..

Helt underbara.. men min är godast ;)


Jag lälälälääääängtar

Hasta la vista baby!
Semestern är godkänd, bokad och KLAR! Jag är en lycklig själ för tillfället.. Mina föräldrar har hyrt ett hus på Mallorca i slutet av augusti och jag ville för allt i världen följa med. Nu är det inte bara en önskan, nu är det verklighet. Den 23:e augusti lyfter vi från arlanda och blir borta ljuva 15 dagar.



Det kan knappast kännas bättre..


Puh.

Jag kan bara konstatera att jag HATAR att sova själv.
Jag och N har sovit så gott som varenda natt tillsammans i snart 5år. Det är helt galet egentligen men det är sant! Jag har legat och sovit, vaknat, sovit vaknat ända sen klockan 6 imorse och att tillägga är att jag absolut inte är en morgonmänniska..

Nepp nu blir det lite frukost innan det är dags att åka. Kan också meddela att jag och alla andra åhlensare har fått klirr i kassan idag - lön. jippiie! :)

Det blev en bra dag tillslut i alla fall

Jag har verkligen plöjt en herrans massa film den senaste tiden..
Ikväll har jag och älsklingen sett its a girl boy thing och innan dess har jag sett
Kung fu panda, Juno, Knocked up, Simpsons filmen och Alvin & gänget.. Jag tycker faktiskt att alla har varit helt okej. Filmen ikväll var så där mysigt romantisk nivet. Helt i min smak, haha..

Nej nu är det jag som ska släcka lampan (sover ensam inatt.. brr) för imorgon är det jag som öppnar på jobbet :) Då får jag även svar på om jag får min semester beviljad eller inte.. Jag håller alla tummar och tår.

Sådan far sådan dotter..

Jag är ledsen att det har blivit så dåligt uppdaterat här men jag har varken haft tid eller lust. Efter en sömnlös natt ringer pappa vid 15-tiden och frågar om han får bjuda med mig på lunch/middag på alnö. Inte mig emot, det kunde knappast passa bättre med tanke på hur trött och grinig jag har varit hela dagen. Vi åt gott på tranviken medans det fortfarande var fint väder. Det var inte ett moln på himlen där så vi kunde i lugnan ro sitta ute och titta på alla som solade och spelade wolleyboll medans vi åt. Jag åt kycklingpasta och pappa tog en grilltallrik, mums.

När vi hade ätit färdigt åkte vi ut på "raggarsväng" som vi har kallat det ända sen jag var liten. Vi åkte och kikade på hus och stugor på alnö och "åååh-ade oss" sen åkte vi och köpte glass, massvis med glass (kulglass) till mig på grossen så nu har jag förmodligen 5l glass, 1kg vit chokladsås och 1kg tuttifrutti strössel.. mums igen!

Tack för idag pappa..
Jag älskar dig


Morgoninlägg.

Jag började dagen med en ipren.
Jag är tung i huvudet och jag tror att det är en kombination av min förkylning och det deppiga vädret (men jag é int' bitter..) Vädret är iof bra för birsta för då blir det förhoppningsvis mycket folk, we like :) Det var skönt att vara tillbaka på jobbet igår och träffa alla. Det kändes som att jag hade haft en liten minisemester efter att bara ha jobbar 2st halvdagar av 8 möjliga..

Jag ska försöka få i mig lite frukost nu innan jag kommer på vad jag kan göra med mitt skatbo till hår och innan jag slänger mig in i garderobsdjungeln.


Godnatt rabarberpaj

När jag kom hem från jobbet idag stod middagen serverad - Tacos.
Tack mitt lilla hjärta ♥ Nu har vi precis kommit hem från mina goa' päron. mamma hade gjort rabarberpaj som faktiskt var väldigt god och relativt nyttig med solrosfrön och grejer.. vi satt och pratade idag på jobbet om att jag varken tycker om rabarber eller äppelpaj men jag erkänner att det här var gott. men jag vidhåller att äppelpaj är snuskigt.. haha

Nej nu är jag trött. Nu blir det en omgång medicin innan det är dags för tandborstning och sänghopping. Sweet dreams

frölin

Det här med linfrön ska tydligen vara bra..

hahahahaaaaaa.. mmh

Morning

Nyvaken och nyduschad..
Jag tror faktiskt att jag är lite bättre i förkylningen men jag började den här morgonen med näsblod. Inte jättemysigt precis! Idag jobbar jag mellan 12.00-20.20 och när jag kommer hem blir det mys med Tacos.

Snart är det helg hörrni, vad ska ni hitta på för skoj?


08:or, se hit!

Innan vi somnar ikväll vill jag att vi ska se Kung Fu Panda..
Ingen som har varit på bio nyligen kan ju ha missat trailern? :) I övrigt har kvällen och dagen varit lugn.. Jag har försökt kurerat mig bäst det gått så vi får väl se. De flesta sjukdomar känns bättre efter att man fått fräschat till sig och tagit en lång dusch..

Jag måste komma ihåg att åka hem till Carro innan jobbet imorgon. Hon åker till huvudstaden på måndag och jag har både skor, kläder och accessoarer där som är mina, kvarlämnade under gatufesten. Jag kan säga att jag fortfarande inte är det minsta sugen på alkohol efter gatufestens 3-dagar. Därför funderar jag och N på att åka till sthlm och bara mysa, äta god mat och shoppa nästa helg när vi båda är lediga. Det låter väl inte helt fel? ;)

Har ni några tips på centrala hotell i bra prisklass?

Surprise

Jag överraskade N och köpte hem lite Cookie Dough..
Jag och mamma svängde förbi stan och hon köpte hem lite glass till henne och pappa med. Ingen av dom har ätit ben & jerry glass tidigare så jag ska snart ringa dom för en recension..

Jag bara snörvlar och snörvlar, min förkylning ger inte riktigt med sig.. buhuu! jag har i alla fall varit hem till mamma och pappa och hämtat mer echinaguard och näsdroppar så nu jävlar. Imorgon börjar jag jobba igen och jobbar därefter hela helgen. Jag tänker inte stå där och snora så nu förväntar jag mig ett underverk inatt ;)

Cookie dough

Ni skulle bara veta hur sugen jag är..


Hahaha





www.Taaz.com

Film 2. avklarad

Juno: En minst sagt orginell film men jag kunde inte låta bli att tycka om den..

Nu är det dags för mig att ta ännu en omgång medicin. Det finns inte på kartan att jag skulle tillåta mig själv att bli sjuk nu. I själva verket tillåter jag aldrig mig själv att bli det. Och dom gånger jag mot förmodan trillar dit går jag till jobbet eller uträttar det som sak uträttas i alla fall..

Jag är en viking :)

täbbt i näsan

Just för tillfället är jag så täppt i nästan att jag under inga omständigheter kan andas normalt..  Jag tänkte bara om ni ville veta.

Jag har ca 20 min kvar på Juno filmen nu. Jag är väldigt förväntansfull hur den ska sluta för hittills tycker jag att den har varit ganska oförutsägbar.

Ännu mer film

Nu har jag även filmera Knocked up och Juno hemma..
Har ni sett någon av dom? Det blir film maraton idag med. Det blåser och ser riktigt kallt ut ute så jag håller mig inomhus i min fina morgonrock idag tror jag! Nu ska jag äta frukost.. Tekakor med smält ost! *slurrp*

 


Simpsons, welcome to sweden

Sagt och gjort så såg vi (halva) simpsonsfilmen igår, klockan blev så mycket..
Jag ska se färdigt den nu på morgonen. Jag tycker att den är klockren, den ända (läs: stora) missen är att jag har lyckats fått hem den med SVENSKT TAL och det är inte okej.. Homer är inte homer utan hans DOH! och sin alldeles egna röst. Skämten blir inte heller lika roliga när den är på svenska.. Men skam den som ger sig, Simpsons är alltid simpsons och dom är kung.. Dock lite mer kung på sitt eget "modersmål" ;)


Morning sunshine ;)

Ljuva torsdagsmorgon :)

Det känns som att jag har haft semester. I torsdags förra veckan jobbade jag till klockan 14.00 därefter var jag ledig fredag, lördag & söndag. Jobbade 5h på måndag och har efter det varit ledig tisdag onsdag och torsdag! Väldigt skönt :) Det värsta är bara att jag börjar känna mig sjuk igen. Igår hade jag ont i bihålorna och jag är allmänt snorig. Det har inte hunnit spricka ut än och det tänker jag inte tillåta det att göra heller. Jag har precis börjat dagen med c-vitamin brus..


Movienight

Cloverfield - verkligen inte en film i min smak..
Vad är det för vits när alla ändå dör i slutet *Ooops* mouhah.. förlåt, men den var ändå inte värd att se så jag anser att jag har besparat er den bördan nu genom mitt tillkännagivande :) N fick se den själv, jag gav upp ganska snabbt..

Om vi har tur hinner vi se Simpsons filmen innan det är dags att knoppa.. Det hänger på N om han orkar eller inte, själv tar jag en fet sovmorgon imorgon :)

aaaaaaaaaawwwwwww

Klicka för att se nästa bild

PRECIS EN SÅN HÄR LITEN LURV VILL JAG HA!
Chihuahua/yorkshireterrier

Movienight + lite(n) hund

Jag gick i Cillens fotspår och har precis fixat 2st filmer..
Först ut är Cloverfield som N har velat se länge. Någon som har sett den? De andra filmerna är bland annat simpsons the movie som jag konstigt nog inte har sett än. Vi är ju två stora simpsons-fan. Och sist men inte minst Kung Fu Panda men den tyckte N att jag kunde få se själv så det blir till att sätta igång den direkt när jag vaknar imorgonbitti (ledig!!!) hahaha

Vår granne har skaffat hund och jag är lite upprörd över detta! Varför? Jo för att jag är så avundsjuk så att hälften vore nog. en liten långhårig chihuahua som troligtvis är en liten blandras vilket jag dessutom tycker är finast.. Jag vill vill vill, jag hoppas att jag av *slumpen träffar dom nere på gårde så jag kan fråga ut dom..





- - - - - - - - - -
* N får hålla utkik i fönstret så att jag kan löpa ner så fort de sätter foten utanför dörren.. jappjapp, så får det bli!

Norska Maria Haukaas



Jag tycker jättemycket om den här låten..
Tråkigaste videon dock så det räcker om ni lyssnar och blundar ;)

koomsi kissie kiisseeen

Nu har vi precis kommit hem efter en åktur och en zip frisk luft..
Vi har åkt runt halva sundsvall och kikat på lägenheter och konstaterat vart man skulle kunna tänka sig att bo och inte. Innan hemfärd stannade vi till på pizzerian och blev feta. 

Lite roligt.. Vi stannade till i Bosvedjan hos N's päron och pratade lite med Irene. Medans vi stog där och prata kom en liten katt som ville kela. Både jag och N satte oss på huk för lite mys men vi blev ganska snabbt ignorerade. Istället valde han att hoppa in i N's bil där han snabbt la sig till rätta efter att ha kontrollerat både fram- och baksätena.. haha han var så himla söt så kameran åkte upp snabbare än blixten..

Jag önskar att vi fick ta hem honom (eller henne) Jag vill så gärna ha en liten hårboll här hemma..


Summer sweet



Gult är inte fult..

Skor

Vill ha..
Från H&M


Fabulous

Vilket kök föredrar du?
Jag är KÄR i kök nummer 1. även fast jag inte skulle tacka nej till något av dem.


Ledig mitt i veckan

Godmorgon alle barnen..
Jag vaknade imorse och trodde att klockan var ca. 14.00 det kändes som att vi hade sovit i en evighet.. Jag har haft en svettig natt med många konstiga drömmar, därför kan jag säga att det var skönt att vakna. Det första jag säger till N är: "Gud vad jag önskar att det regnar ute.." och sim-sala-kim det gjorde det också. helst av allt vill jag bara ligga i min pojkväns famn hela dagen och plöja film efter film..

Vad har ni för onsdagsplaner?

Anki feat allsång på skansen..

Vi har haft en jättehärlig dag i stugan..
Strålande sol hela dagen och god grillad mat.. Det var jättekul att träffa N's kusin och hennes nya pojkvän som var jättetrevlig. Dom var väldigt nyfikna på att se hur vi bodde så vi får se om de hinner kika förbi någonting innan det är dags för dom att åka hem till norrköping igen..

N har polerat puman (hans nya bil, ford puma) hela dagen och jag har legat tillbakalutad i en solstol.. Klockan 19.15 styrde vi hemmåt för att åka hem till min lilla farmor och se allsång på skansen tillsammans med släkten. Det är en liten tradition vi har. Inte vilken tradition som helst, man ska helst ha sjungit upp innan och satt på sig allsångs-hatten (valfri sort) det bjuds alltid på gotta och sen är det bara att sjunga för glatta livet.. min faster tar det här på största allvar och ingen kan väl vara sötare än henne. Hennes outfit för kvällen slog ALLT!

Klicka f�r att st�nga bilden
Gulliga faster Anki ♥

Åstön nästa!

Godmorgon..
Nu ska vi strax äta frukost innan vi åker ut till N's stuga. Hans kusin från norrköping (med ny pojkvän) är på besök så vi tänkte åka dit och hälsa på! Det ser ut att vara ganska bra väder bara några få dumma moln kunde flyga iväg.

Tekakor med mycket smält ost, är det GI carro? :) haha

MAT

Det har blivit lite ändrade planer för min del..
Jag åker in på jobbet en timme tidigare än planerat för att byta av Carvan som jobbat hela helgen och behöver lite vila :) det innebär att jag måste sätta igång med alla mina "måsten" nu för att hinna. Jag hade tänkt vara en god sambo och fylla kylskåpet med krubb samt städa efter helgens stök (självklarheter för många andra, men inte för mig.. nono, sämsta hemmafrun ever) jag hinner med mig om jag börjar NU!

Och så får det bli. Willys nästa!

Taaz

Gud, det här var ju faktiskt jätteroligt..
Jag följer "trenden" och sitter och leker på
www.taaz.com jag tog en av tjejerna som fanns på sidan och så här blev resultatet:




Alla fällde vi en tår..

Kvällen hemma hos päronen var i vanlig ordning väldigt mysig..
Jag och kurran fick uppdatera oss efter helgens bravader och pappa blev uppvaktad. God grillad mat och avslutningsvis en film. Det har väl inte undgått någon att det varje söndag klockan 20.00 är verklighetsbaserade filmer på 5:an? Jag har sett varenda film och ikväll var inget undantag. Det slutade med att ALLA - hela släkten + N's föräldrar satt och tittade och jag tror inte att något öga var torrt.. alla fällde vi varsin tår ända tills pappa utbrast "HALLÅ, ni kan ju inte grina när jag fyller år" haha..

Nu har vi precis kommit hem efter att ha varit ute och raggat i puman. Vi har feta matlådor till imorgon då jobbet nalkas. N börjar tidigt men själv jobbar jag bara mellan 16.00-20.20 för att sen vara ledig hela tisdag onsdag och torsdag, känns lite knepigt men jag ska nog lyckas sysselsätta mig..

GODNATT ALLA MINA SMÅ GULLEFJUN

Tvättar bort alla spår av bakfylla

Nu har jag precis duschat, gjort en hårinpackning och peelat ansiktet..
Mitt hår såg ut som ett enda stort kråkbo imorse. Det var lockar i kombination med mängder av hårspray.. Ja ni vet ju själva hur det är. Jag använde mig av min nya inpackning från Elvital för blond hår och snart ska jag föna håret och börja piffa till mig.

Ikväll ska vi hem till mina päron på middag tillsammans med släkten och fira pappa som fyllde år i torsdags. Vi har redan varit där och uppvaktat honom med present och gobullar.. Av mig och N fick han en jättefin GANT plånbok. Precis vad han behövde eftersom hans har gått sönder både här och där. Den var så bra för att den hade så många fack + en liten mindre plånbok innuti som man kan ta med om man bara behöver betalkort och körkort..




Yesterday

1.



2.
3.4. 5.
6.7.8.9.


1. Jag och min allra bästa vän. Visst är hon SNYGG! :) 2. N "dj:ar" hemma hos våra gemensamma vänner manne och Gurra. 3. Jag och Caroline 4. Puss puss. 5. Och in i dimman försvann jag.. 6. Jag skrattade så jag nästan grät. Stog snällt och väntade på min tur att komma in i oscarstältet. Det är vakternas händer (som förövrigt var jättetrevliga, mm.. vi hann prata länga) som hindrar mig från att göra entré. Alla arbetskompisar stog och skratta, på RÄTT sida. 7. Ja jag antar att jag tyckte det var dags för en pose. 8. Worldpeace. 9. Jag och N avslutade kvällen med lite munkar..

PIZZA



Vi har precis ätit bakismat!!

Dag 3.

Puh, God morgon!
Jag var hemma strax efter 3 efter att ha ätit min andra langos för i år. Så jäkla fett - så jäkla gott! Jag och min älskling har ätit en om dagen två dagar i rad.. haha, jag kommer snart att rulla fram.

Hur som haver har jag varit värdelös att knäppa kort.. Ska se om jag kan trolla fram några enstaka i alla fall ;) Förfesten hos Erika var jag jättetrevlig. Vi var 6st tjejer från sundsvall, 3 killar från umeå och en tjej från luleå så det var en blandad kompott hehe.. vid 11-tiden lämnade jag och carro hushållet för att åka ner till stan och dricka upp det sista hemma hos carros pojkvän. Ända artisten vi såg under kvällen var The Ark. Salo ser förövrigt ut som jesus numer konstaterade jag igår.. det är sant!

När jag skulle möta upp N igårkväll kom han med världens största leende.. och en ros! Jag blev SÅ glad. tack älskling! Vi åkte taxi hem med en riktig pladderkvarn. jag fick be honom stänga av taxametern när han hade stannat bilen för han satt fortfarande och prata i godan ro.

Nu behöver jag mat innan jag dör..

  

In i dimman



Nu är det dags för mig att än en gång kliva in i dimman..
Jag ska försöka vara bättre på att knäppa kort ikväll..

Dag 2.

Gatufesten dag 2.
Jag mådde bäst av mig och N imorse. Jag tog det relativt lugnt igår men det är inte min plan för de kommande dagarna.. det räcker om jag är nykter på söndag ;) Ikväll ska jag och carro åka hem till Erika på förfest, det ska bli jättekul. min kusin kommer också vilket ska bli kul då vi aldrig har festat ihop.. ännu..

Dragplåstret igår var utan tvekan Uggla och givetvis höll han måttet.. Förfesten ägde rum i GA-parken och det strålande vädret gjorde inte saken värre. vi satt och prata, skratta och drack ända till polisen kom och bad oss mfl. att förflytta oss över gatan för att få fortsätta dricka!? Varför är det okej tvärs över gatan? Vi fick inte sitta i parken men om vi gick över bergsgatan (typ ica) skulle det vara okej att fortsätta pimpla. Sagt och gjort så förflyttade vi oss för de sista dropparna. Plötsligt var klockan 11 och dags för uggla att inta scen. det var bara att trycka sig igenom folkmassorna och börja gunga med och sjunga..

Jag var även in backstage med carro vilket var kul. vi spanade efter uggla för jag ville SÅ gärna knäppa ett kort på oss två tillsammans men han behagade tyvärr inte att dyka upp, FAN OCKSÅ!

Nej nu har jag inte tid att sitta här och sitta.. Nu ska det målas grön ögonskugga innan det är dags att korka upp. SKÅL!

Världens bästa Emma

 

Flottiga och fulla..
men det bjuder vi på.



JAG ÄLSKAR UGGLA!
Ja, ni ser ju själva att jag (givetvist) stog långt fram..


Sundsvalls gatufest, äntligen

Har precis kommit hem från stan och sundsvalls gatufest som dragit igång..
Jag känner redan nu att det kommer bli en underbar gatufest och jag har i vanlig ordning höga förväntningar.. så länge vädret håller i sig och jag får smutta på en god drink kvällarna igenom är jag nöjd och belåten ;) Imorgon väntar jobb (10-14) sen ska jag och N åka hem och uppvakta papi som fyller år, men kalaset har blivit framflyttat till på söndag eftersom han och mamma har blivit bjudna på gatufesten. Därefter ska jag träffa Emma och förmodligen förfesta tillsammans med henne mfl. behöver jag säga att jag längtar?

På fredag har jag semester och till helgen är jag ledig. bästa tajmningen, det är inte vanligt när det gäller mig :) jag var så avundsjuk på alla som fick ta sig en cider nu ikväll, tyvärr hade jag bil. men jag hinner förmodligen få mig några promille under helgen som kommer..

Nu kommer N snart ioch hämtar upp mig i hans nya bil. Det ska bli roligt att åka på en liten raggarsväng..

Filmen

Det var jättemysigt att se på film hemma hos Sara igår..
Jag hade tagit med mig vindruvor, också gick på ica och köpte varsin påse karra ;) 2min in i filmen upptäckte Sara att hon visst hade sett filmen (dagboken) hahaha.. men det gjorde ju ingenting, den är lika bra varje gång - och jag kunde inte hålla mig från tårar den här gången heller.. det finns så mycket att relatera till!

Idag jobbar jag 11.00-20.20 och sen bär det förmodligen ner på stan och gatufestens öltält. Vi får se. Det är ju egentligen imorgon det hela drar igång tycker jag. imorgon intar ju uggla scenen och det tänker jag för allt i världen inte missa :)

Filmtajm

Idag har jag och pappa varit på alnön och kikat på ett hus..
Jag tänker inte gå in på fler detaljer.. ännu.. Jag är i alla fall bara hemma på snabbvisit, jag ska nämligen göra mig iordning lite smått nu för att åka hem till Dückhan och se på film. mysmys! jag har köpt vindruvor som jag tänkte ta med mig och filmen är ingen mindre än dagboken.. människan har inte sett den och jag ser det som min plikt att hon får se den i gott sällskap. det finns ju ingen bättre film i hela vida världen.

Jag blir upprörd om ni säger att ni inte har sett den!?


Bilköpet

Äntligen!!
N har äntligen köpt bil och det kan omöjligt kännas bättre. Han få ta över nycklarna redan imorgon.. Fyfan vad skönt