Ni kan kalla henne Cillen..

Jag har världen härligaste kusin..
Ett riktigt energiknippe som säkert skulle orka bestiga mount everest 2ggr. Hon sprider glädje och värme omkring sig var hon än är. Hon är omtänksam, söt och sprallig.. Hon är helt fantastisk. Hon är flera år yngre än mig men ändå tycker jag att vi har så mycket gemensamt. Jag är glad att du är min kusin lillen. Det är alltid ett skratt nära när du är i närheten ♥

För en tid sedan knäppte hennes kompis finfina bilder på henne och jag var snabb att nalla åt mig en av dom. Min absoluta favoritbild! Duktig fotograf, och snygg modell.. Bra kombo! Visst är bilden underbar? jag kan inte låta bli att älska den.



även i lilla sundsvall

När man har lite att göra kan man bland annat kolla igenom alla sundsvallsbor som bloggar..
Gud vad många..

Vidal sassoon

Den här locktången från vidal sassoon fick följa med mig hem från jobbet idag..

Vidal Sassoon Ceramic & Tourmaline Tong 19 mm


Den blev min för ynka 199kr.
Det var inte så mycket att fundera på!

Ohmy

Hahahahahahahahahahahaha..
"nobody puts baby in a corner"

Okej, fullt så kul var den inte. bara just nu i stunden! jag pratar inte om filmen greas utan glass reklamen från Carte d'Or hittar inget klipp på youtube dessvärre.. har ni sett den?

Erik Huggtand

Jag har aldrig förstått tjusningen med Erik Gadd..
Han ser ut som en clown och sjunger/låter som om han hade vissa kroppsdelar i kläm.. eller?


WHY?

Jag har alltid haft en förkärlek till att kolla på lägenheter..
I själva verket gör jag det inte för att jag vill flytta, jag tycker bara om att beundra vackra hem och få lite inspiration. Men i dagsläget kan jag erkänna att jag är lite sugen på en 3a. Problemet är bara att de flesta 3or jag har sett (som är potentiella) är fan mindre än 2an vi bor i idag. Vi har idag en ljus och fräsch 2a med en underbar planlösning enligt mitt tycke. Lägenheten är 70kvm och vi trivs bra då det ligger mitt emellan stan och birsta där vi jobbar. Det enda jag egentligen skulle vilja är att ha ett extra rum. ja, ett lite flashigare kök vore inte ovälkommet det heller :) Men framförallt ett till rum..

Men än en gång.. Varför är alla 3or så små?
Eller är jag helt enkelt bara väldigt bortskämd? Ja, jag vet inte..


Helgjobb med kaka

Min överraskning till tjejerna idag var en riktigt kladdig kladdkaka i min fina hjärtform ;)
Och oj vad uppskattad den var. Alla tyckte den var jättagod.

Vi var en kvinna kort idag efter att de ringt från stan måttligt förtvivlade över att de var för lite personal. Men vi klarade det galant i alla fall. Mycket folk och mycket jobb med järngänget klarade det galant :) Vi fick jättemycket gjort och många shoppingsugna kunder hälsade på oss. Vi hade kunder i butiken till och med 10min efter stängning..

Jag kommer att somna ovaggad ikväll..
N är just nu ute med båten med grabbarna. Jag är lite avundsjuk, det är ju helt fantastiskt väder. Jag hoppas dom har mysigt! Nu ska jag lägga mig i soffläge och bara jäsa..

God morgon soldater..

Puh! Jag är fruktansvärt trött..
Eloge till alla kontorsarbetare mfl. som befinner sig på jobbet så tidigt som 7.00 det hade i mitt fall aldrig gått. Nu är jag iaf vaken och nyduschad. Om det inte hade varit för duschen hade jag fortfarande varit som en zombie. Jag tror att det kan bli en bra dag på jobbet. Det kommer säkert vara strålande väder men det kommer nog att finnas många shoppingsugna själar också ;)

Jag hoppas att ni alla får en bra dag. Jag tänker snart göra allvar av mitt bloggande igen. Mina fis uppdateringar räcker ju ingen vart. Puss

PUSS

Jag håller just nu på med en liten överraskning till
alla mina små kycklingar som jobbar helgen med mig ;)



Sådär ja, nu börjar det bli lite ordning

Nu ser jag faktiskt helt hyvens ut efter ett tjockt lager svalkande ögoncreme.
Vi får se om jag bjuder på en bild idag.. Det var inte så illa som jag befarat :) Idag är det turkos klänning och blå ögonskugga som gäller. Börjar jobba klockan 12.00 och innan dess tänkte jag åka hem till mamma och pappa och hämta upp en matlåda..

Tiden börjar springa iväg..

Svullnad

Jag tror att det röda i fejjan har lagt sig ganska bra.
Har inte riktigt vågat granskat min spegelbild ännu. Däremot är mitt vänstra öga lite extra brännt, och därmed lite svullet.. haha. Vilken donna tänker ni? ;)

Nej nu ska jag gå och göra mig iordning..
Strålande sol och inte ett moln på himlen idag heller.. Alla som är lediga idag får ha en skön & solig dag!

Aquasource, FAB!

Jag och mina smörjor - Jag vet att jag har blivit en arbetsskada..
Är det inte smink så är det ansiktskrämer eller rengöringar.. Men till och med nu när jag är brun/röd i fejjan svalkar min räddare i nöden ner min hud - Aquasource! Den håller verkligen måttet. Svalkande och återfuktande i hela 24h. Jag har smörjt in hela mig själv med aloe vera nu och samsagt, Aquasource.

Det känns redan mycket bättre.. Undra hur jag ser ut imorgonbitti ;)

Biotherms helt fantastiska fuktkräm..
Innehåller koncentrat från 5000l thermalvatten. Återfuktar och kyler ner din hud ca 2 grader.
Passar alla hudtyper. Alla behöver vi fukt!

Rödtott

Föra några timmar sedan fick jag för mig att jag var brun..
Nu är det ett faktum att jag är RÖD. Jag hoppas för mitt liv att det hinner lägga sig till imorgon, annars kommer jag inte att vara snygg.. Men det får jag väl så lov att bjuda på. Jag kommer ju faktiskt knappt att se solljus i helgen. Tydligen var jag inte ensam om att vara bränd. Dückhan hade tydligen lyckats hon med ;) några fler?


Mys i solen och ha' det bra..

Jag har spenderat timmarna 12.00 - 15.45 ute i solen..
Och gud vad skönt det har varit. Legat och smsat med en massa kompisar så nu har jag inte en gnutta batteri kvar på mobilen. Kan inte ladda den heller. Jag är hemma hos mamma och pappa som är bortresta, och givetvis har dom med sig alla mobil laddare dom äger. Ni skulle bara veta hur mycket dom flyger och far sen jag flyttade hemifrån. Upskattade dom min flytt mer än mig? Neeeeej det vill jag inte tro.

Jag tror bestämt att solen har tagit litegrann idag. Känner mig stram både här och där. Det värsta med mig är bara att jag näst intill vägrar att sola rygg och baksida. Vilket jag vägrat även idag! Mhmm, jag ser faktiskt lite lustig ut. Jag tycker det är så otroooligt tråkigt! Dessutom får jag ångest över att jag hade kunnat spendera timmar "åt rätt håll" i solen.. haha

Jag har i alla fall börjat lyssna på bok nr. 2 av Stieg Larsson - Flickan som lekte med elden. Jag tycker att den verkar himla bra faktiskt. Första boken hade jag väldigt svårt att komma in i men både N och mamma propsade på att jag skulle ha tålamod (vilket jag aldrig har) och tids nog kom jag att tycka att den var riktigt bra. Därav bok nr 2 nu. Tror att jag ska lägga mig i soffläge och fortsätta lyssna :)

Stulen mobil

Vilken sjuk dag..
Inte nog med att det är något tjorv med min bil.. Dom har fortfarande inte hört av sig vilket dom sa att dom skulle göra. Antar att dom jobbar en timme till så jag väntar väl. Hör dom inte av sig blir jag upprörd. Dom sa att dom skulle försöka åtgärda felet så att jag fick den idag.

Eftermiddagen har vi spenderat på polisstationen.
N har varit nere i båthamnen för några timmar sedan och fixade med båten. Han var borta i ca 30min och när han kom tillbaka var låset på bilen uppbrutet och hans mobiltelefon var stulen. Ja vad ska man säga? Någon var tydligen sugen på hans iphone. Jag blir så jävla arg!

En skit dag utan solsken är vad det här har varit.. Allt annat än trevligt!

Fortfarande arrrg

Jag till och med vaknade med stridsyxan i handen..
Nu ska vi åka till stället där min bil var på service och få någon ordning på det här. Jag hoppas verkligen inte att dom är så fräck så dom tar betalt för skiten.. Tur att mamma och pappa är bortrest så jag kan använda deras bil.

Nej nu åker vi.
Hoppas jag inte blir stående efter vägen om bilen ger upp..

- - - - -

Det är sånna här gånger man vill vara 1.90 lång, stor kroppsbyggnad och ja.. en man helt enkelt! Jag betvivlar att jag kommer bli tagen på allvar.. vad vet jag om bilar? inte ett skit.. det enda jagg vet är att lampjäveln inte ska lysa..

Nej nu åker vi innan jag kokar över eller analyserar sönder det här.. (duvet elin)

Skit service

Just i stundens nu är jag förbannad..
Jag lämnade somsagt in bilen på service igår och allt var frid och fröjd. Den har gått som en klocka ända sen jag köpte den, inte ett fel! Men idag när jag åkte hem från jobbet upptäckte jag att en varningslampa var tänd. Det här har aldrig hänt förrän den där dumma servicen. Jag ska dit imorgonbitti det första jag gör och lämna in bilen igen. Vad har dom gjort egentligen? Arrrrrrrrrrgh jag blir så irriterad..

Jag känner mig genast handikappad :S


MT

Strålande sol och inte ett moln på himlen.. Vi kanske har samma väder som er MT?
Min lilla spellevink och hennes loverboy har åkt till thailand. och det bästa är väl kanske att hon har med sig datorn. Det ser så himla mysigt ut även om alla bilder är väldigt små, hahaha. men vetu vad lilla fröken, jag tycker att du verkar sova lite för mycket! hih.. ;) Jag vill också rida elefant igen, jag vill ocks äta thaimat varje dag, jag vill också ligga och steka i solen i två veckor..

Men tro för guds skull inte att jag är avundsjuk! nejnejnej.. JOO!

Jag hoppas att ni har det jättebra. Det ser inte ut som att ni fryser iaf!! PUSS ♥



Liten MT rider pellefant

Lancome

Idag komer vår säljare för Lancome till butiken för en liten visit..
Det ska bli roligt att se vad hon har att säga och om hon har några goda tips att ge. Det är en storsatsning på Lancome i alla åhlens varuhus just nu så om ni gillar deras produkter, såväl hudvård som make up tycker jag att ni ska passa på nu. Det ligger nämligen fina gåvor i potten ;)

Jag provade för övrigt min Virtuose igår och tyckte med handen på hjärtat att den var jättebra! Borsten är väldigt böjd vilket gör att den är perfekt anpassad till ögats form och ger maximal volym. Just nu säljer vi både virtuose och hypnose som mascara kit. Du betalar bara för mascaran (265:-) och du får en ögon remover + kajalpenna på köpet.

..Som jag brukar säga,
Skynda Fynda!


Man ser nästan mer av vå lägenhet än av mascaraborsten
men tanken är att det är den ni ska kolla på ;)

Buuää

Egentligen skulle jag kunna sova ut till 10.00 idag men det sprack..
Jag är en sån där mes som inte kan sova själv. Om N är bortrest sover jag knappt någonting alls. Jag kan inte njuta av att ha en stor säng för mig själv. Idag klev han upp när hans väckarklocka ringde och jag bestämde mig själv för att somna om.. Och så här bra gick det! Tro nu inte att jag är en sån där jobbig flickvän som måste yra runt min pojkvän 24/7 för då har ni fel. Det är bara när det kommer till sov biten - då är jag värdelös..

Jag tycker det är viktigt att ha egen tid. Att man inte spenderar dygnets alla timmar tillsammans för då uppskattar man inte varandra på samma sätt.. Det är kanske inte så konstigt att jag inte kan sova själv när jag inte har gjort det på över 4.5år förutom de gånger han eller jag varit bortrest på varsitt håll. För oavsett om vi inte alltid har bott med varandra så har vi ändå sovit så gott som varenda natt ihop..

Tycker du om att sova ensam?


Lancome, äntligen

NU, eller ja.. En vecka senare ska jag hålla det jag lovat!
Bild och information om produkterna jag fick på Lancome kursen i förra veckan.. Ledsen att det har tagit sån tid. Jag förtstår inte hur ni orkar sitta och ladda upp bilder hela dagarna. Det är jobbigt ju! :) Nu har jag i alla fall gjort det för eran skull..


Gel Éclat, clarifying cleanser in pearly foam - Helt klart den mest dryga rengörgingen jag någonsin haft att göra med. Hur många gånger hör man inte "storleken av en ärta räcker" visst visst.. men med Gel Èclat är en ärta nästan för mycket. Den är så oerhört dryg. Den är främst anpassad som rengöring till ansikte men den lörste även ögon makeup utan problem. Ingen regöring till ansikte brukar vanligtvis göra det för mig då min marcara sitter som berg. Givetvis uppmanar jag er i alla fall att köpa en separat rengöring till ögonen eftersom huden där är extra tunn och känslig.

Konsistensen blir som mousse när du löddrar den i ansiktet. Mycket skön och mjuk i. Däremot  känns det som att man tvättat ansiktet med fast två när du tar vatten och ska skölja bort den. Ni vet lite strävt. Men allt smink och alla orenheter är puts väck när man sköljer av det.

Tonique Deucheur, softening hydrating toner. Alcohol free - Det här är ansiktsvatten som är sista steget i rengöringen. Nu är det upp till bevis hur ren du egentligen är. Ni använder väl ansiktsvatten? Ja erkänner att jag inte gjorde det innan jag började jobba på åhlens. haha.. Hålet i flaskan är ganska stort så du behöver bara vända flaskan upp-och-ner en gång på en bomullstuss för att få rätt mängd till ansiktet.

Just det här ansiktsvattnet är alkoholfritt och återfuktande. Det doftar väldigt gott, det doftar nästan viol känner jag nu när jag sitter och sniffar på det! Ansiktsvattnet återfuktar och gör huden redo för nästa steg: Din dagliga fukt/ansiktskräm.

Virtuose, volume & length mascara - Jag ska vara ärlig och erkänna att jag inte har hunnit prova den här mascaran ännu. Men jag ska göra det innan jobbet idag. Borsten är väldigt böjd för att ge verklig volym. Vi får se om den får godkänt av mig. Jag är väldigt kräsen när det gäller mascara. jag håller stenhårt i min telescopic från Loreal. jag har provat många av de dyrare märkena men jag tycker att telescopic är allra bäst. Kanske ändrar jag uppfattning efter att ha provat Virtuose? ;)

Lancomes pennvässare till kajalpennor - Finns inte så mycket att säga om den förutom att den kan användas med både normalstora och lite grövre kajalpennor.

Bienfait multi-vital, Spf 15 - Passar dom som lever ett hektiskt liv och med obalanserade dieter (ok erkänner, just den här raden är taget från kartongen.. haha, men resten är mina ord) Bienfait multi-vital är tänkt som en energikick till din hud. Mer lyster, och 24h återfuktning. Huden känns återfuktad och mjuk hela dagen. Den är rik i koncistensen vilket jag var var skeptisk mot. Jag föredrar vanligtvis gelcreme till ansiktet men jag tänker använda den här ansiktskrämen á 50ml som en kur för mitt ansikte och se om jag märker någon skillnad.

Positivt med bienfait multi-vital är dessutom att den innehåller Spf 15 vilket är bra nu till sommaren. Den skyddar inte bara mot UVB utan även mot UVA som gör att vår hud åldras i förtid.  Krämen används varje morgon på rengjort ansikte. Att tänka på är att ansiktskräm med Spf är väldigt bra för dom som jobbar stillasittandes framför en dator, visste ni det? om inte annat har ni lärt er något nytt ;)


Nu har ni fått min recension av produkterna. Fråga gärna om ni är nyfikna på någonting så ska jag göra mitt allra bästa för svara, alternativt ta reda på svaret..

Brukar du använda några av Lancomes produkter?
 

Pärlan, allt är under kontroll

Egentligen klev jag upp klockan 07.45 men sen somnade jag om..
Mötte pappa på motorcentrum 08.10 för att lämna in bilen. Vi fick ett jättetrevligt bemötande och de lovade att bilen skulle vara klar innan kl. 15 eftersom jag ska jobba i eftermiddag. Perfekt tänkte vi, och pappa skjutsade hem mig. N låg fortfarande och sov när jag kom hem så jag bäddade ner mig under täcker iförd stora mjukisbyxor och hoodtröja. N klev duktigt upp när hans väckarklocka ringde men inte jag.. haha

Nej, jag vaknade NU sisådär 2h senare. Tåls att säga att det var förjävla varmt med tjocktäcke, mjukisbyxor och hoodtröja.

Ser ut att vara riktigt mysigt väder idag. jag funderar på att gå upp till mamma och pappa och slänga av mig kläderna och sola lite. Blåser en del men jag har mina gömmor på altanen där det alltid är vindstilla. Jag känner att jag nästan tappat all min brunhet (säger man så) sen malta. det här går inteför sig, nu blir det till att pressa alla lediga dagar. Så fan ta solen om den inte vågar sig fram ;)

Psst.. glömde ju hela vitsen med inlägget! Redan klockan 10.30, när jag fortfarande sov, hade jag fått sms från motorcentrum om att bilen var klar.. yippi :)

Design, bil och godnatt

Idag har det hänt jättemycket på min design..
Jag längtar tills den blir färdig så ni också får ta del utav den :) Imorgon blir det tidig uppstigning.. Jag ska nämligen åka till bilaffären där jag köpte min bil och lämna in den på sin första service.. Lill pärlan har ju trots allt rullat i ganska precis 1 år. jag köpte henne sprillans ny den 11 maj 2007 om ja inte missminner mig helt. Maj var det i alla fall den saken är jag säker på..

Imorgon jobbar jag eftermiddag, börjar inte förrän 16.00 vilket är skönt så här efter ledig helg. Jag ska försöka pallra mig ut på en promenad imorgonbitti när jag kommer hem. Hoppas det är finväder!

Sov gott alla gullefjun.
Jag tycker om er ♥

Mumma



Mums i magen.. Jag sa ju att jag blir bortskämd idag..
Jag behöver bara ligga i soffan och mysa med filt och kudde..

Lyxigt värre..

Jag har det väldigt bra..
Inte nog med att min allra gulligaste N åkte och köpte skorpor och blåbärssoppa till mig det första han gjorde efter att han vaknat. Nu har han precis varit hemma hos sin mami och grattat henne på morsdag och eftersom jag inte kunde följa med tog han hem tacos med alla tillbehör + hennes hemmagjorda (oslagbara) guacemole hem till mig. Nu är jag mätt och belåten :) Jag tror att jag kommer att få behålla maten den här gången! Jag och pappa ska fira mamma lite extra imorgon istället eftersom jag inte är något vidare sällskap idag..

Det tråkiga med att må dåligt idag är dels att det är strålande vackert väder. Men också att N och grabbarna ska ut och åka båt eftersom de sjösatte den igår.. Avundsjuk? Jag? ATT JAG ÄR.. 


SPOTLIFE

Samarbetet jag har med spotlife just nu kunde knappast vara bättre..
Tomas som hjälper mig med min design är en pärla. Han tar till sig av allt jag säger och kan ändra om och om igen bara för att jag ska bli nöjd. Innerst inne kanske han tycker att jag är pain in the ass som fixar och trixar, ändrar och donar men det är iåtminstone nget han erkänner ;)

Designen blir jättefin. somsagt väldigt lik den jag har idag så många kanske blir besviken men jag är nöjd! jag älskar min header och tycker att den kännetecknar Girlylicious så den ska vara kvar.. helt klart! Jag vet att ni också älskar den. jag får än idag komplimanger. många blir förvånad när jag erkänner att jag gjort hela sidan i paint. Okej inte riktiga photoshop nördar då, dom har säkert genomskådat det från dag 1 och är säkert inte så impad, men alla andra är åtminstone det haha..

Hur som helst, en stor eloge och stort tack till Tomas på Spotlife.
Det här kommer att bli toppen..

igår var det lördag..

Det var jättetrevligt igår måste jag säga..
Jag och annika var hos några goda vänner till henne och såg på eurovision.. eller såg och såg, vi hade mest fullt upp med en massa prat och drinkspel. jag tyckte det var en lyckad kväll iaf. Dessvärre blir det ju nästan aldrig lika roligt på krogen. Eftersom Rod Stuart hade uppträtt tidigare på kvällen kan jag lova dig gosse att det var sjukt mycket folk ute. alltså kö till varenda krog..

Vi slutade i alla fall på Olearys och det var jättelänge sen jag var där. Det var nån jävla miss world tävling eller nått där, jag skrattade mest. 18åriga tjejer som struttade omkring i aftonklänning en lördag på krogan.. njaaaaa! även att alla var för unga för att ens komma in om det inte vore för den där töntiga tävlingen. Jaja låt banrnen roa sig!

Träffade iaf Ida (en gammal klasskompis) fanny och idas kille ute, det var jättekul. Ida är tammefan den roligaste tjejen jag någonsin har träffat. jag garvade mig igenom hela kvällen. frammåt småtimmarna kom N och hämta mig och det var sååå skönt att få komma hem och lägga sig nära varandra i den stora sängen.. mys :)


Kräk

Jag har haft en helvetes morgon..
jag har spytt säkert 10ggr. Jag tror fortfarande inte att det har något med utgången igår att göra, SÅ full var jag faktiskt inte :) Jag fick inte behålla någonting av det jag åt, och jag har vaknat varannan timme och mått.. ja inte så bra om vi säger så. Ett tag undrade jag om jag dragit på mig magsjuka men nu har jag mått bra i åtminstone 2-3h. Vi får se hur kvällen blir om jag ska behöva sjukskriva mig från jobbet imorgon eller om magen bara drog en strejk.. Jag vill INTE vara hemma imorgon..

Varför skriver jag egentligen det här?

Jag ska fortsätta knapra skorpor och dricka blåbärssoppan som N har åkt och köpt till mig. Det är det enda jag vågar stoppa i mig just nu.. Tack älskling för att du alltid tar hand om mig.

Skriver mer om gårdagen lite senare. Det var faktiskt jättetrevligt!

News

 

Dagens nyinköpta skor.. De svarta lackskorna ska pryda fötterna ikväll ;)
Dom är faktiskt riktigt sköna. Dock lite stora så fick köpa en sula, inte fullt lika snyggt men vafan. dom ska ju vara PÅ fötterna :)

Lördag



Jag känner mig redo nu! Vi får se hur flitig jag är med kamera ikväll. Känner jag mig själv rätt så blir det inte en enda bild.. men ikväll, kanske :)

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Strumpbyxor och hårspray var målet med shoppingturen..
Det slutade med strumpbyxor (bra 1 rätt) studentpresent till elin och 2 par skor.. lägger in bilder på dom lite senare! nu ska jag och N äta go'mat på balkongen. Vi har köpt grillad kyckling, beasås, potatissallad och vitlöksbaguett *SLURRP* det är sommarmat för mig..

HUNGRIG

Är du redo annika?

Annika, nu står yrslan på kylning..
Ikväll blir det rajtantajtan. Det var jättelänge sen jag var ut och det ska bli såå roligt :)


Hey you

God morgon!
Jag har sovit hur gott som helst inatt. Om det inte vore för det fina vädret skulle vi ha sovit läänge till.. Vi ska åka in till stan nu och kika lite. Kanske ta en glass i solskenet också, det är man ju aldrig bangen på! :) Sen ska N följa med mig en snabbis ut till birsta (igen) för jag vill kika in på skopunkten..

Snacka om att birsta är mitt andra hem..


Godnatt då

Filmen var jättebra, men sällskapet var ännu bättre :)
Många skratt och mätta magar. Det här måste vi göra om snart igen mina små hjärtegull..

Vi har precis skjutsat hem Elin och nu ska vi börja tänka på refrängen.. Jag är jättetrött, N lika så. Imorgon måste jag köpa nya strumpbyxor: Jag som trodde att jag skulle fixa allt sånt där kraffs idag med tanke på min fina lilla inköpslista jag hade gjort innan birsta idag men icke! Eller iof, köpte allt jag behövde med stumpbyxorna var för stora även fast jag hade förväntat mig en match (trodde att de skulle vara för små)

jajajaja, ni bryr er säkert inte ett skit om strumpbyxor.. så godnatt ♥
Och förresten, se what happens in vegas för den var bra :)

En fredagkväll

Ikväll ska jag och N åka ner till stan och träffa Elin.
Vi ska äta middag på kina och sen ska vi gå på bio och se What happens in Vegas.. Det ska bli jättemysigt! Det är dessutom strålande väder så det kan inte bli annat än toppen.. Vi ska ses inne i stan vid 18.45 vi får se vilken tid vi åker in, vore rätt mysigt att bara sitta på en parkbänk och sola näsan ett tag också :)

Har någon av er sett What happens in Vegas?

...


Att införskaffa:

Nu har jag prcis duschat, kan inte sitta hemma och uggla längre..
Jag ska åka iväg till birsta och införskaffa balsam, lumenes primer och kanske något annat smarrigt på jobbet. Visste ni att vi säljer Elvital schampo och balsam för bara 29kr på Åhlens just nu? Skynda att fynda

Jag ska strosa in en sväng på Gina Tricot också och sen plocka upp N som slutar jobbet. Icke att förglömma att det ska köpas yrsla till morgondagen. Det blir troligtvis spritfritt, jag har inte mått allt för bra de senaste gångerna det har överkonsumerats. Cider i all ära, och kanske en smutt vitt vin.. slurrp!

Hej påer.

Lumene


Här är den, Lumenes primer till ögonen som jag höjer till skyarna.. Din ögonskugga sitter garanterat hela dagen.

"Lumene Beauty Base Eye Makeup Base fixes eye makeup and evens out eyelid tone. Eye shadow looks fabulously smooth and stays neat from morning to night. The neutral beige tone lightens and evens out the tone of even dark eyelids. Eye shadow colour stays true and eye makeup appears fresh and neat."

Simma kanske?

Sorry Cillen, det blev inga ljusa slingor trots allt..
Du kanske får hjälpa mig i alla fall? :) Det börjar ju lixom att brinna i knutarna nu..

Fredag idag, jag är ledig. Jag vet inte vad jag ska hitta på längre. Jag önskar att solen vågade sig fram liite mer, då skulle jag kunna åka upp till mamma och pappa och slänga av mig kläderna. Kasta av sig kläderna kanske vore ett alternativ i alla fall, jag är lite sugen på att åka iväg och simma. Jag måste hitta en motionsform som passar mig och som jag inte gör allt för att slippa undan.. Brukar ni simma?

Yeye får se hur det blir..
Behöver införskaffa nya strumpbyxor och lumenes make up bas som gör att ögonskuggan sitter hela kvällen. Det nalkas partey imorgon ;)

Bajsar du bomull?



Bilden talar för sig själv..
Hahaha. Vi hade inget toapapper så när jag vaknade låg den här lappen på toalocket.
 Tanken var god älskling.. Hahahahaha

Goo'morron

Goooooooooooooooooooood morgon!
Strålande väder, strålande humör.. Och äntigen hemma :) N hade hade bäddat nytt och fräscht i sängen och valt ut "jag älskar dig" örngottet till mig igårkväll lagomt till jag kom hem. sötis ♥ så som ni säkert kan förstå har jag sovit som en prinsessa ;)

Jag har tagit ut lite sovmorgon idag eftersom jag kom in med tåget 23.30 igårkväll och var väldigt trött. jag börjar inte jobba förrän 12.30 så vi får se om jag kanske hinner skriva litegrann om kursen och slänga in ett par bilder på min goodiebag. Jag fick verkligen jättefina produkter, TACK!

Lancome

Imorgon åker jag än en gång till El Stockholmo..
Även den här gången är det kurs som gäller. Den här gången för Lancome. Det är såå himla roligt att få åka iväg på sånt här. Det ger en så mycket! Jag lärde mig oerhört mycket på min Biothermkurs härom veckan så jag ljuger om jag påstår att jag inte har skyhöga förväntningar på även den här kursen..

Jag känner mig som en svamp! Jag vill bara lära mig mer och mer och mer..
Jag har alltid haft intresse i allt som har med skönhet och make up att göra, men att jag skulle komma att brinna så här mycket för det hade jag ändå ingen aning om.

Imorgon går mitt tåg 05.10 så det blir tidig uppstigning. Likaså tidig kväll ikväll! Jag hoppas att jag kan somna bara, jag tog nämligen en powernap på 45-50min när jag kom hem från jobbet..

När jag kommer in till centralen i sthlm imorgon väntar en taxi på mig utanför. Den kommer att ta mig till Alvik där kursen äger rum. Den här gången är jag inte lika nervös, nu vet jag vart allting ligger och hur upplägget ser ut, det känns tryggt! :) Jag har dessutom sett till att jag får ett enkelrum vilket nästan känns allra bäst. Sist fick vi dela rum med en annan kursdeltagare och det är faktiskt inte roligt. Inte när man inte känner varandra. men somsagt, den här gången har det löst sig! Skönt.. Nu kan jag sova och uträtta alla toabesök hur helst jag vill haha..

Sakna mig när jag är borta :)
Nu måste jag packa..


Jag älskar det jag gör..

Hallå hallå!
Imorse jobbade jag extra och tog bland annat emot leveransen. Det var roligt, mycket skoj och skratt under uppackningen. Jag har sagt det tidigare men jag måste säga det igen, JAG ÄLSKAR MITT JOBB! Jag tycker i ärlighetens namn att det är roligt att gå dit varje gång..

Nej inget fjäsk, det bara är så.. :)


Min bara min

Fighten är avgjord.. Jag vann!
Skinnjackan jag har skrivit om är snart i mina händer.. jag har just vunnit aktionen på tradera ;)

NY mc skinnjacka str 42  Hm/rock/metal/hårdrock/punk/divided

God morgon, eller är mornar någonsin goda?

God morgon!
Jag somnade klockan 23 igårkväll. Det var såååå skönt, ändå är jag SÅ trött idag. Jag har snoozat 4 ggr. nu är jag åtminstone nyduschad. Om 45min ska vi åka hemifrån. N sover fortfarande och jag sitter med blött hår i en turban på huvudet och morgonrock. Ingen action på oss idag i alla fall..

Det är finväder ute, lyckost alla som får gå ut och lapa sol idag. Vi får se hur mycket folk det blir på jobbet idag, det ka ju börja regna.. man kan ju få hoppas.. - lite ;) annars har vi en hel del att ta itu med i alla fall.. yeye dagen får utvisa hur det blir.

HALLÅ?

Vad fyller egentligen blogg.se för funktion numer?
Nu är (nästan) alla är överflyttade menar jag? Det är ju betydligt värre på mest aktiva listan också.. Vart ska man nu kolla vilka som håller måttet? Hela den här flytten har mest gjort mig fundersam.

vad är väl en bal på slottet?

Det verkar vara många som ska ut ikväll - Och jag är avundsjuk!
Jag vill också steppa i mina high heels och shejjka hela natten. Eller varför inte gå på bal som alla ynglingar ska göra! Jag hoppas att ni alla får en oförglömlig kväll. Jag har nästan aldrig haft så kul i hela mitt liv som på min stora dag! Det var lyckans dag.. Har ni där ute några roliga balminnen att dela med er utav?

Passar på att än en gång gratulera min vän Kate också.. Den här gången för att hon numer får ge sig ut i trafiken. Japp, lillen har skaffat körkort! Grattis gumman.. Du är så duktig ♥


Fetton

Nu blev det kvällen..
Och jag är både mätt och trött.. Dagen på jobbet gick helt galet bra, jag och carvan var GRYMMA! ;) vilket tryck.. man kunde nöjd och belåten åka  hem när dagen var slut.. Vi mötte upp mamma och pappa på pizzerian och käkade! Nu har vi precis ätit en liten glass. Nu känner vi oss allmänt feta där vi ligger i soffan.. menmen, det är lördag! (skyller på det)

Nu kikar vi på sommarkrysset, det är väl himla härliga va? Jaaaaaaaa-aaa :)
Sommar sommar sommar.. bara solen och värmen som saknas, hm..

Vi ska dansa i neon

God morgon!
Nu har jag precis sminkat mig och strykit dagens klänning! idag vet jag vilka skor jag INTE ska ha på mig.. Jag hade så ont i fötterna sista timmen på jobbet igår att det var plågsamt att gå.. men tjejer, ni vet hur det är. "Vill man vara fin...."

Idag kör jag på grön ögonskugga (neon eyes - viva la diva. sjukt underskattat märke) Både jag och N jobbar öppning - stängning idag så vi får se vad vi hittar på för mysigt ikväll. Det känns som att vi har mycket sömn att ta igen. Vi har vandrat omkring som Zoombies här på morgonkvisten båda två utan att yttra ett ord till varann, men vi är inte sura.. TRÖTTA! Sen ska jag nog börja se över packningen till sthlmstrippen på tisdag också. Jag är inte lika nervös den här gången, nu hittar jag ju åtminstone dit jag ska, haha..


Viva la diva - Neon Eyes
Åhlens

(o)nödigt vetande

Idag har jag fått en rengöring från Clinique..
Det kommer förhoppningsvis en bild (kirrat) och en recension ikväll,
men nu ska vi hämta tvätten..


Upd: Recension kommer imorgon, jag är såå trött..
Ikväll ska det faktiskt bli ROLIGT att tvätta bort sminket ;)

Heja Heja

Nu är det "Så Ska Det Låta" på 1:an..
Det är ENBART när det är "så ska det låta" som jag kan tänka mig att titta på kanal 1. Hitta tråkigare kanal.. Sist jag såg det (okej, nu är jag inget slaviskt fan precis) så var Hanna och Lina Hedlund på plats. Dom sjöng så hiimla fint. Att Peter Settman är helt fantastiskt roligt gör ju inte saken värre..

Nu ä förväntningarna höga på Rongedal..


Nej, det här är inte bröderna Rongedal..
Ronny och Ragge Fan'.. På tal om Settman alltså! ;)

Zara i all ära..

Jag var in på Zara, gamla jobbet, igår..
Egentligen i ett annat syfte än att titta på kläder, menmen hmm.. iaf, GUD vad mycket snyggt dom hade inne.. Klänningar i sprakande färger som såg ut som små bakelser. Det kändes lite som att komma in i en godisbutik. Jag har förmodligen bara varit in ca 5 ggr sen jag slutade (i februari) så det är väl inte så konstigt att allt kändes nytt och fint..

Jag behöver en fin klänning nu när mina kära små vänner tar studenten (12:e juni) är det någon som har några tips?


Kul jul!

Nu ringer äggklockan..
Det betyder att första omgången med tvätt är klar! Nu blir det sängkläder..

JIIPPII !!!!!!

Fredagsnöje? eh, knappast

jag ska skärpa mig.. och den här gången menar jag det!
Ni överger mig ju, en efter en. och det är inte erat fel, utan mitt! men nu jävlar..

Hur spenderar ni er fredagkväll?
I Sundsvall skiner solen som bara den och vet ni vad jag gör? JAG TVÄTTAR! Ja ni hör ju själva hur roligt jag har det. Jag längtar tills N slutar jobbet. Dels för att han ska få hjälpa till med tvätten (mouhaha) men också för att vi ska kunna hitta på ngt mysigt ikväll som kompensation för all tråkig tvätt..


Skinnpaj

NY mc skinnjacka str 42  Hm/rock/metal/hårdrock/punk/divided

Den kan bli min..
Jag hoppas verkligen det. Jag har velat haft den ända sen den
kom ut i butiken men nu är chansen här igen..

Det är fult att ljuga..

Jag ljög för er..

Eller när, ljög gjorde jag inte precis heller.. men jag sparade dagens outfit till imrgon haha. i sista sekund fick jag ett ryck och bytte om kläder innan jobbet. varför kan jag väl inte uppriktigt svara på, men jag antar att det var för att jag ville ha min nya kofta imorgon istället haha.. jaja, jag erkänner iaf! Så föregående inlägg är alltså morgondagens outfit.. Jag är wacko hih..

..Och till er som undrar: JA! den fanns i fler färger. jag köpte den i marinblå och rött. Det var däremot dom ända färgerna jag såg, men det har säkert funnits fler. Jag hade bara bestämt mig för att inte köpa svart. om ni såg min garderob skulle ni förstå varför..

Jag ljuger iaf inte jämt..

 

HÄR ÄR DAGENS OUTFIT!
(och då ljuger jag alltså inte)

Kofta från H&M
Klänning från Gina (sällan)
Stövlar med klack från Zara

Dagens outfit



Nya koftan från Gina tricot..
Lång och härlig..

Dagen

Idag har jag shoppat loss på Gina Tricot!
Köpte 2st klänningar 2st koftor och en tuff väska i siden (bilder kommer en annn dag)

Ikväll har Cillen, min kusin varit här och gjort oss sällskap. Ätit lite kladdkaka och tänkt till litegrann angående min parfym. Hon har rätt, jag är en fegis. Jag har mina blonda slingor hemma o allt men jag vågar inte göra dom haha.. Jag vill att Kate ska få tid att göra dom på mig. Hon har ju klarat gesällen och allt så då vet jag att jag är i säkra händer :)

Nu ska jag och min förkylda pojkvän se klart "du är vad du äter" det är bra, jag får alltid dåligt samvete när jag ser på det! Vad gör ni ikväll?

Överflytten fullbordad

Nu är även min blogg överflyttad till publishme.se
Än så länge har jag inte märkt någon större skillnad? det kanske inte är meningen heller..

Annars då?
Jo jag är rätt nyvaken.. sitter och bläddrar igenom de (få( bloggar jag vanligtvis brukar läsa. Följer min internetshopping förväntansfullt och väntar på att N ska komma hem. Jag vill ut på en morgonpromenad. Igår var vi faktiskt ute och promenera både mitt på dagen och på kvällen. det känns faktiskt jätteskönt att kommut i den friska luften.

Jag skriver mer sedan när jag (förhoppningsvis) har något roligare att berätta.

Studentbal 2006

199128-804


Helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv!

Hörrni dönickar.. vakna upp!

Morgonstund har guld i mun..
Men jag önskar att jag slapp vara vaken nu när jag egentligen inte börjar förrän 16.00 menmen.. Strålande stol, men bara 6-7 grader ute. funderar på att kanske åka upp och sätta mig på mamma och pappas stora altan trots allt för där är det lä mot vinden..

Annars då, hur mår ni? Ni är så tystlåtna av er numer.. Det uppskattar jag icke! Ordet är fritt, fråga, klaga, uppmuntra vad som helst.. men säg något så jag vet att ni lever!

Är sanningen alltid det bästa?

Det var jätteskönt med en promenad..
Nu ligger vi i soffan och kikar på "Sanningens ögonblick" vad är det för skit egentligen? Det är första gången jag ser det men jag förstår verkligen inte vitsen med det. Är det att såra sina nära och kära? Jag blir bara helt matt.. Nu är det väl inte så illa i just kvällens avsnitt men jag har hört och sett delar från tidigare avsnitt..

Jag tycker det är helt absurt.. Vad tycker ni programmet?


En tankeställare

Jag och N har ätit pizza nu ikväll, jag känner mig så sjukt flottig..
Vi ska gå ut en liten promenad nu för att stilla våra dåliga samveten. För 1 år sedan var jag alltid ute och gick, flera timmar per dag. Nu gör jag aldrig någonting som är nyttigt för mig. Jag tränar inte, jag promenerar inte och jag äter inte ens nyttigt eller hälsosamt. Det har tagit mig lång tid men ikväll har jag insett att jag verkligen inte mår bra av det här. Jag mår inte bättre av en flottig pizza och jag mår verkligen inte bra av att aldrig vara ute i friska luften och röra på mig..

Det var pappa som sa att jag alltid var gladare och mer välmående förr när jag tränade och tänkte på min hälsa. Han har så rätt min lilla farsgubbe. Han känner mig bättre än så många andra. Jag vet att han har rätt i det han säger!

Imorgon är det måndag, ny vecka och nya möjligheter. Min onyttiga livsstil måste få ett slut och det är nu! Nu blir det promenad ute i kvälls solen. Pusskram

Grattis Kate

Min vän Kate har klarat sin frisörgesäll.
Jag vill passa på att önska henne ett stort grattis!




Nyfiken?

image802

Nyfiken på vad som gömmer sig i min goodiebag?
Se nästa inlägg ;)

Be beautiful with Biotherm

Nu äntligen funkar det att ladda upp bilder igen!
Nedan ser ni innehållet i min Biothermpåse som jag fick på kursen.. Kursen i sig var jättebra, jag lärde mig verkligen jättemycket. Biotherm har varit ett ganska främmande märke för mig då jag inte använt deras produkter tidigare men nu har min uppfattning ändrats.

Upplägget på kursen var jättebra.
Therese som höll i kursen pratade för varje enskild produkt under tiden som vi fick känna på dom. Mina händer har aldrig varit så lena som efter dom där två dagarna haha ;) Hon var duktig och höll ett underhållande föredrag. Hon var öppen för alla tänkbara dumma som icke-dumma frågor och höll låda rakt igenom. På kvällen efter första kursdagen fick vi en läxa. Vi fick prova två valfria produkter, för att nästa dag recensera samt hitta på bra säljargument till dem.

Jag har använt mina produkter (nedan) varje dag sen jag fick dom 
och jag säger bara WOW!
Jag har en ganska känslig hud. Jag håller hårt i de produkter jag vet fungerar. Produkterna nedan var i alla fall helt perfekt för min hudtyp. Jag har aldrig tidigare provat en rengöringsgel som inte torkar ut min hud men den här var helt underbar. Svalkande och återfuktande. Ansiktsvattnet (steg 2) var också toppen. med en svalkande och porsammandragande effekt blev huden sammetslen. Som grädden på moset (steg 3) använder jag Aquasource ansiktskräm i gelform. Den sänker temperaturen i ansiktet hela 2 grader och är sammetslen och lugnande för huden. Jag älskar mina nya produkter och kan varmt rekommendera dom till alla med känslig hud. Det är en ren fukbomb till serie för alla torrisar..


image803

Bildproblem

Har lite bilder från min goodiebag från kursen som jag vill visa er innan jag berättar allt om den. Men det funkar inge vidare att ladda upp bilder. Är det bara för mig det krånglar? Står error och skit..

Hey summer

Klockan är 9.30 och temperaturen är strax över 15 grader..
Så himla mysigt. Själv sitter jag som i en dimma i min soffa och är jättesjuk. jag mår betydligt sämre än igår. jag typ haft feberdrömmar hela natten och svamlat om allt möjligt utan att faktiskt ha feber. det känns som att min kropp väger ett ton. likaså mitt huvud.

Det blir inga kraftansträngningar idag. Och ännu värre, det blir ingen utgång med emma fastän att vi hade bestämt det sen längre än en månad tillbaka. men utgång skulle innebära att jag inte kan gå på jobbet på måndag och det vill jag inte riskera..

Jag hoppas ni mår bättre än vad jag gör.
Jag och prinsen ska åka upp till mamma och pappa senare (när han har vaknat) och sola.. vi får se hur mycket jag klarar eller om det blir pest och pina nu när jag är sjuk. Inatt var i alla fall första natten av 3 som jag kunde sova. det var som jag trodde, allt löste sig när N kom hem..

Äntligen


Biothermkurs i sthlm


Några sista ord..

Inatt ska jag kliva upp klockan 04.00 inge vidare mysigt. 04.50 blir jag upphämtad av mami och skjutsad till tåget. Imrgon åker jag nämligen till huvudstaden på kurs. Jag har själv trott att det var Lancome den här gången men det är Biotherm som står först på tur. Det ska bli så himla roligt men gud vad pirrig jag är..

Jag önskar att jag har införskaffat den lilla datorn jag bloggat om tidigare, men eftersom den inte finns att köpa än så är den inte min ännu. Det kommer alltså inte att bli några inlägg på 2 dagar men jag hoppas att ni har massvis med frågor till mig när jag kommer tillbaka för då ska jag kompensera er ;)

Puss på er! En extra puss till
Ahren min allra trognaste läsare, hih..
Skriver så snart jag kommer hem, godnatt..


Visste ni att..

Morning!
Nyvaken, jättetrött men trots det nyduschad.. Jag ska ner på stan om en timme och möta upp Elin. Det blir en speedad dejt innan hon börjar skolan och jag ska läggas på sträckbänken och plågas - Jag ska till tandläkaren. Eller det är inte fullt lika illa, jag ska till tandregleringen. Ett andra hem under den tiden i livet då man hade tandställng.. Haha, visste ni det? Att jag varit en av dom :p

Solen skiner och det är redan 10 grader ute. Jag ska slänga in bikinin i bilen och åka raka vägen hem till mamma och pappa efter dagsplanerna och bara steka. Det börjar bli lite tröttsamt att flagna bort allt färg på hela kroppen så nu efter duschen smorde jag inte mig i babyolja så nu är jag hal som en ål ;) haha

Äh, bara en massa rappakalja nu känner jag :)
Puss o Hej!


Så här ser jag ut när jag solar, därav bilden..

Hoppla pålle



Ikväll har vi klappat hästar..
Hahahahah, ägarna ( mamma & pappas kompisar ) skrattade åt oss..

"Hohoh titta ungdomarna från storstan"

En lördag med Åhlensarna


    

  

Här är lite bilder från igårkväll..
Direkt efter jobbet igår åkte vi ner till Oscar där vi mötte upp alla andra Åhlensare. Tyvärr saknades 2 medarbetare men det blir snart fest igen ;) Den här gången på rätt helg (dvs min lediga helg) Maten på Oscar var suverän, likaså sällskapet.. När vi var mätta och belåtna gick vi hem till M-T och fortsatte där. Det blev bara ett glas vin för mig och det tackar jag gud för idag för jisses vad trött jag är..

Nu ska jag snart sticka iväg och jobba. Blir glest på uppdateringar idag också eftersom vi åker direk hem till farmor efter jobbet.. Vi ska fira att hon fyllt år!

Puss o kram, ses på stan

I'm singing in the rain

Hur peppande är det att vakna upp till gråhimmel och ösregn!
FY!


Mig kommer det iof inte att drabba eftersom jag jobbar hela dagen, lika bra det säger jag :) Ikväll är det somsagt personalfest med mat och dryck på Oscar till en början. Som det känns nu blir det inget rajtantajtan för min del utan möjligtvis bara ett glas till middagen.. Eftersom jag jobbar imorgon känns det bäst så! Jag har dessutom snoozat 4 ggr nu på morgonen för att jag varit så galet trött.

Hur ser era lördagsplaner ut?


Blondspray

Någon som har någon erfarenhet av blondspray?
Jag vet att vissa skjuter rygg bara man nämner ordet men kom gärna med lite recensioner om det är något du har provat på. jag tänker nämligen gå från brunett till blondin nu inför sommarn (förhoppningsvis) inte lika blond som jag varit tidigare utan något mellanting.. ljusbrun/mörkblond nått i den stilen..

Men som sagt, blondspray.. någon?
Varför var det bra?
Varför var det dåligt?

Jag har själv använt det men jag vill höra var NI tyckte och hur erat resultat blev..



Fredag

Heey!
Kvällen har jag och N spenderat hos mina päron. Vi har ätit grillad fläskfilé med kroketter och bea. Lätt en favorit ;) Vi har haft mysigt i soffan med daimtårta och vaniljvisp samt lite "Så ska det låta" "vart fan är mitt band" och "Berg flyttar in".

Jag njuter lika mycket varje gång vi är hemma hos mamma och pappa. Att få matlåda till imorgon är inte så tjyvens det heller.. Jag och pappa har sett över min buissnes litegrann och några grejer är hemklickade redan ikväll men det blir ingen mer info än så..

Snart dags att hoppa och knoppa. Det är en dag imorgon också! Efter jobbet blir det raka vägen hem och byta om innan det är dags för middag med jobbet på Oscar. Bordet är bokat och allt är klappat och klart! Det ska bli roligt. Synd att man jobbar söndag bara. Nästa personalfest ska banne mig vara på min lediga helg hih..

Svarar på era kommentarer så snart jag får tid..
Ciiiiao


Asus 7"



Den här lilla älsklingen ska jag köpa så fort den kommer ut i butik - Utan tvekan.
En liten sötnos på 7" Så perfekt. En kompis tills N's brorsa ska kontakta honom så snart den kommer ut i butik. Jag SKA ha den. Då kommer jag att kunna blogga jämt, oavsett var jag befinner mig.. Den kommer att komma in i färgerna svart och rosa. Jag vet inte vilken färg jag kommer att välja. Det vore roligt med en rosa men jag vet inte om jag kommer att lessna på det i längden. Vad tror ni?

JAG LÄNGTAR SÅ!!
Kom till mama

Design

Headern till min nya design är klar..
Hihi, det känns jättekul. Den är väldigt lik min gamla (både på gott och ont..) men jag tycker att det känns jättebra. Jag har fått sanslöst mycket beröm för sidan genom tiderna och jag är stolt över den. Den här designen är för mig förknippad med Girlylicious..

Det känns så bra.. Nu kan det bara bli bättre!
Tack Spotlife


Fobier

Mitt hjärta stannade i en halv sekund ikväll..
Jag och N satt i soffan, jag med datorn i knät.. N säger att jag ska kolla på något han gör och jag skriker, HÖGT rakt ut och drar snabbt upp fötterna i soffan.. På väggen bakom N har det krypit upp en.. en.. en spindel! Jag är så oerhört rädd för spindlar så det är pinsamt. Jag tycker att det är obehagligt att bara höra ordet! Jag äcklas..

Helt ärligt, om inte N varit hemma och tagit bort den hade jag övervägt att sova hemma hos mamma och pappa. Alternativt spenderat resten av kvällen i sovrummet med ständ dörr. Jag skulle aldrig, under inga omständigheter (inte för några pengar i världen heller..) ta bort den själv. Inte för att jag tror att den ska attackera. Jag är inte helt beng men jag blir så äcklad. Det kryper i kroppen på mig bara jag hör talas om dom.. Det värsta är att min fobi bara blir värre och värre!

Nu är det i alla fall utkastad från balkongen.
Jag hoppas den är död!

Som ni förstår blir det INGEN bild till det här inlägget..
Vad är din största fobi?

Kiwi

Jag har precis ätit 4st kiwis..
Det gjorde jag i förrgår också och det resulterade i att det kliade på tungan och jag blev helt torr om läpparna. Nu undrar ni naturligtvis varför jag åt det över huvudtaget men det var så gott, haha.. Jag tålde inte Kiwi när jag var liten men jag trodde det växt bort. Eller så kanske man helt enkelt inte brukar äta 4st?

Äh jag vet inte.. det kliar bra mycket nu med i alla fall.
Jag har nog ätit min sista kiwi för några åt framöver..


Valborg

Idag har jag jobbat.
Det var mer folk än jag förväntat mig. Det är ju trots allt 1a maj och hur många var inte ut på rajtantajtan igår?

Jag och N hade i alla fall jätteroligt igår.
Vi var ett 20tal som grillade och skålade under kvällen. Frammåt småtimmarna togs gitarren fram och det blev lite allsång. Hur mysigt som helst! Maten var också heeelt perfekt. årets första och kanske godaste grillnig.. Gårdagen får tveklöst ett MVG.

Hur hade ni det?