Önskelista, för önska får man ju!





Vad önskar du dig i julklapp?
Hjälp dina nära och kära genom att skriva en liten önskelista, klicka på länken ovan..

Äntligen, VOLANG!



min nya älskade volangklänning.
Om jag hinner lägga upp den till ungefär den längd jag lyckas ådstakomma på bilden (lite för lång annars för min smak) så kommer jag förmodligen att ha den här på klänningen julfesten den 5e. Ett rött halsband och ett par fina klackar skulle inte heller vara att förakta ;)

Abstrakt

KALLT Elljusstake 7-armad

Den här staken har mer potential..
Men då är nästa fråga, når den upp till fönstret? hahahaha

Också var det de här med julen!

Alla julpyntar här och var och här och där.. Vi har inte ens börjat!
Jag tänker inte känna någon större panik innan första advent heller för den delen. jag undrar nog mest bara vart gränsen går och vart min julkänsla har tagit vägen. Helst vill jag inte ens pynta :S och det har aldrig hänt förr gott folk! Jag tror inte ens att vi kommer att ha någon julgran. Till största del för att vi inte kommer att fira julen här hemma och det är just då det är som viktigtast. Alla andra kommer att ha julgran så då kan vi bara åka och hälsa på någon med julgran om vi känner att vi behöver andas lite tallbarr.. (jag låter så bitter)

Också kommer vi till ljusstakarna. jag vill inte ha någon
gammal hederliga röd ljusstaken med krusidullet överallt. Det passar sig inte i vårt annars ganska "sterila" hem. Jag vill hällre ha något orginellt men jag hittar inget som riktigt faller mig i smaken. Kanske blir det bara våra röda julstjärnor som får så lov att hängs upp med kärlek. Då kan vi tända ett litet värmeljus där om kvällarna och se världen utanför i juligt rött.

..Mer då, måste varje gardin och duk vara röd för att man ska få godkänt?
Nu ska jag in på ikeas hemsida för mer julefrid och inspiration.. För jag är faktiskt inte bitter!

BTW vart kan jag hitta fin tofflor till svärmor måntro? Tips tack..



Idol

Såg ni Johan Palms lilla flickidol tidigare ikväll, OJ!
Nog för att det såg en smula överspelat ut men lite kul var det. Jag skulle helst vilja titta på henne när hon ser det där om 20 år! Vem ska åka ut ikväll då? Jag skulle nog vilja säga Johan.. Robin kan få vara med en ynka omgång till men sedan är det hans tur. Kevin och Alice ska vara sist kvar och det med basta..

Också var det de här med rubrikerna?

God morning sunshine..
Nu har jag varit ledig tillräckligt så idag går jag på och börjar jobba igen.
En helg fylld med jobb väntar och jag längtar så himla mycket. Jag tror att det kommer att bli jättekul att jobba och jag är peppad till max.

Igår var vi inte heller hemma någonting. Det har varit en jäkla fläng på oss dom här två lediga dagarna. Igår var vi först och främst på VIP-invigningen på Electrolux Home och det var jättetrevligt. Det bjöds på skumpa och snittar som jag skulle ha kunna äta upp helt själv om ingen såg på :) Så goda! Titti från Rixfm var på plats och pratade och jag ville helst bara gå fram och krama om henne och säga att jag inte kan vakna utan rix morronzoo på mornarna men jag hejdade mig (även om det är sant)

Klockan tickade och det blev dags att åka ut till Timrå för att se matchen mot Skellefteå. Matchen tyckte jag som ovetande var väldigt bra och ruskigt spännande. Även om N anklagade mig för att titta lite väl mycket på mina kompisar som satt 2 rader bort. Matchen slutade iaf 4-3 till Timrå så man kunde stolt som tuppen åka därifrån. Jag hade lovat pappa som gett oss biljetterna att jag skulle gå ner på plan och styra upp det hela om vi inte tycktes vinna.. men jag slapp den här gången ;)

En riktig toppen dag full med överraskningar



 

Heja Heja

Jag hittade en jättefin volangklänning på Vero Moda!
Jag köpte med mig den hem så får jag väl posera framför N nån kväll framöver :) Vi har precis ätit sushi och nu ska vi åka ut till birsta. Direkt efter VIP invigningen kommer vi att åka ut till Timrå för att gå på Hockey, vi fick nämligen 2 biljetter av min pappa tidigare idag. Du är bäst ♥ Det ska bli jätteroligt

Nu har vi brottom.. igen!
Jag har knappt hunnit känt efter att jag varit ledig i två dagar. Det har varit så fullspäckar schema..


VIP invigning

Gårdagen bara rusade förbi..
Vi var inte hemma en enda gång före klockan 19.30 så då stupade vi båda ner i soffan och såg alla härliga onsdagsprogram som visades. Onsdagar är nästan bästa tv-dagen :) Idag blir det samma sak. Ingen rast och ingen vila bara för att vi är lediga. Vi ska snart åka iväg och skjutsa svärmor sen blir det raka vägen ner på stan. Jag vill kika en sista gång på stadens utbud på klänningar till julfesten. Jag tänker inte ha något mega spektakulärt men något fint vill man ju självklart ha på sig!

Jag har tyvärr fått tacka nej till att jobba extra ikväll men hädanefter kommer jag att tacka ja till vartenda pass som erbjuds före jul bara jag inte har annat inplanerat. Ikväll är nämligen N inbjuden till Electrolux Home VIP invigning av deras nya butik ute i birsta och jag ska följa med. Det kan bli kul. Det ser ut att vara en sjukt stor lokal på utsidan så det blir roligt att vara en av de första som får spana in insidan.

Frågestunden är över..

Hur gamal är du?
Jag är född i oktober 1987 så det gör mig till 21år

Tränar du någon sport/på gym?
Nej tyvärr! Under skoltiden tränade jag jämt, flera gånger i veckan plus att jag var ute och promenerade minst varannan dag, nu har jag kommit av mig helt vilket jag inte mår vidare bra utav.

Ser du dig själv som sund?
Nej jag ser inte mig själv som sund och jag vet att det bara är jag själv som kan göra någonting åt det. Det är svårt när man kommit in i ett dåligt mönster. Efter nyår (hur många gånger har man inte sagt så) ska jag i alla fall komma igång med allt som heter träning och god kost. Jag vet att det skulle få mig att mä bättre. Innan jul däremot ser jag ingen anledning. Jag tänker frossa i allt som hör julen till..

Är du utbildad till något?
Nej, men vem vet. Framöver kanske man måste sätta sig i skolbänken. Det enda jag vet är att jag inte vill göra det så länge jag inte vet till 100% vad jag vill bli. Min högsta önskan just nu är att jag kunde få utbilda mig inom företaget jag jobbar för idag. Till exempel något i stil med att bli en bättre ledare eller något som rör personal och ekonomi.Något i den stilen, sånt intresserar mig och jag trivs jättebra med att jobba med människor.

Vad gör du om 5 år?
Åh jag tycker sånna här frågor är så läskiga. Jag är en sådan människa som tar var dag som den kommer. Men om 5 år hoppas jag att jag bor i ett hus tillsammans med kärleken i mitt liv och en fin kissekatt. Jag hoppat att jag har fått möjlighet att åka på många utbildningar och att jag känner att jag fortfarande utvecklas för varje dag som går.

Vad är ditt absoluta drömyrke?
Jag älskar verkligen att jobba med skönhet som jag gör idag. Det kommer ständigt ut nya produkter på marknaden och man känner alltid att man har något nytt att lära. Jag tycker jättemycket om att kunna hjälpa kunderna utefter deras behov och att ge rådgivning om vad som passar just dom eller vad som är bäst för deras hy. Jag känner att jag utvecklas för varje dag och den känslan är oerhört viktig för mig och för att jag inte ska tröttna.

vilka bloggar läser du dagligen.
Det varierar men jag läser klyschigt nog som största bloggarna som blondinbella, stinalee, kenzas och kissies. Egentligen inte för att jag tycker att dom är bra utan mest för att jag är så facinerad över hur dom kan ha lyckats så bra!? Blondinbella kan jag förstå men dom andra? Sedan läser jag mina vänner, gamla arbetskamrater och bekantas bloggar.




Tack för era frågor. Nu har jag blottat mig och svarat så ärligt jag bara kunnat ♥

Frågestund

Jag fick förfrågan om en frågestund från en anonym läsare!
Och jag lyssnar på mina läsare. Visst kan vi köra en frågestund, jag kan blotta mig för er.. kanske :) Vad vill ni veta? Fråga på. Svaren publiceras imorgon.



Happy Happy

Sagt och gjort! Jag gjorde knäck hemma hos mamma och pappa och dom blev jättegoda. Carvan utsåg dom till och med till den bästa knäcken hon någonsin ätit och jag blev stolt som tuppen :) Lugn Magda och co. jag gjorde jättmycket knäck så det finns till er allihopa ;)

Imorgon har jag sovmorgon till 12 och jag stänger tillsammans med min lilla gospropp MT, det har väl typ aldrig hänt? :) N skulle jobba extra imorgon också. Han verkar inte ha någon ro att vara ledig när jag jobbar :p Onsdag och torsdag ska vi i alla fall vara lediga tillsammans och om allt går vägen ska vi åka till öbacka djurhem då och titta på kissemissar. Pappag har godkänt att den nye familjemedlemmen skulle få följa med till fjällen om vi skulle hitta oss en liten parvel vill säga :) Min pappa är alltså allergisk men dom har själva katt (långhårig, det enda han klarar av) så bara han inte myser för mycket med lill parveln så skulle det nog gå bra.

Ikväll när jag kom hem hade N gjort iordning toast och köpt hem vindruvor och det smakade hur gott som helst! I love you baby.. Nu laddar vi inför Prison Break

Pancakes darling.



Det blev pannkakor till frunch (frukost-lunch) idag..
Hur gott som helst och jag hittade en perfekt liten stekpanna som gjorde perfekta pannkakor.. Jag har precis mumsat i mig det och gjort matlåda till imorgon.. Nu ska jag skynda mig att slänga på mig kläder. Jag ska nämligen iväg till mammis och göra knäck med henne innan jag börjar jobba, kan hända att jag tar med mig några ;)

Äntligen



Jag blev så glad när jag hittade mitt älskade prydnadsträd för ynka 50kr på dollar store i helgen. Jag har tänkt att köpa det hur länge som helst men det har inte blivit av. Plötsligt stog det bara där och väntade på mig. Nu ska jag nog införskaffa mig ett mindre i svart också men det fanns inte där.

När man lessnar på att ha det som dekoration funkar det alldeles utmärkt att hänga smycken på det. 

Viva la diva fortsätter att brilliera



Jag har blivit ägare till den här fantastiska Viva la diva paletten och jag älskar den.. Det är ingen hemlighet att jag älskar Viva la diva och den här paletten är inget undantag. Skuggorna som finns i alla tänkbara färger bara väntar på att mixas och matcha. Hittills har jag bara använt de gröna och de allra ljusaste färgerna men jag fick många komplimanger ;) Skuggorna är i härligt krämig konsistens och har jättebra pigment. Med en primer under sitter dom utan tvekan hela dagen.. Jag fick tillåtelse att låna
Bellitas bild då min egenknäppta inte kom till sin fulla rätt Med henned mega kamera blev det andra bullar :)

Det bästa utav allt med paletten var att jag fick den helt gratis.. Som medlem i åhlensklubben får man alltid en massa fina förmåner och smaskiga premiecheckar. Jag hade lyckats samla på mig 150kr i premiecheckar från tidigare klubbdagar så tillsammans med min personalrabatt blev paletten helt gratis :) Paletten kostar i vanliga fall 159kr och jag tycker att den är värd varenda krona. En perfekt julklapp till en sminkfreak som mig till exempel!


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Caroline .

Så här går det till:
Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sedan sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

1. Jag är otroligt mörkrädd. Jag tycker till exempel inte om att släcka lamporna i köket och vardagsrummet innan jag ska gå och lägga mig. Det har blivit bättre men förr var det inte omöjligt att det fick vara tänt här och där om jag skulle sova ensam.

2. Jag gör ganska många pinsamma grejer och jag tycker om att berätta om alla tokigheter jag råkar ut för. Ibland kanske jag borde hålla vissa saker för mig själv haha :)

3. Min pojkvän är bättre än mig på att städa, som jag brukar säga är jag kanske världens sämsta hemmafru. (men jag lagar i alla fall bättre mat än honom)

4. Jag hade tandställning i mina ljuva tonår. Något jag aldrig ångrat eftersom jag fick så mycket finare tänder efter behandlingen.

5. Jag anser mig själv vara en person med många fina vänner men mina allra närmaste som vet allt om mig kan jag räkna på en hand. Jag öppnar mig inte för vem som helst. Man måste förtjäna min tillit först.

6. Jag är väldigt långsur, något jag kämpar med att inte vara. Jag tycker inte alls om den egenskapen hos andra, därför vill jag inte besitta den själv heller. Men jag tycker nog att det har blivit lite bättre. Folk i min omgivning brukar inte märka av det, det är mest bara jag som tjurar i smyg ;)

7. När jag var liten fick jag konsertbiljetter av min mamma och pappa till Westlifes konsert. Det var absolut en av de bästa dagarna i mitt liv som liten. Jag skrek mig hes och grät när pojkarna krystade fram sina ballader :)


Nu vill jag veta några smaskigheter om er: Bella, Elin, M-T, Cillen och Johanna..


Biotherm

God morgon alla sötnosar..
Jag har just vaknat, utan att veta varför. Jag har svårt att tillåta mig själv att sova sådana dagar som N kliver upp för att jobba. Som idag. Jag ställde klockan på 9.30 och när den ringde tvingade jag mig upp.

Idag börjar vår Biotherm GWP (gave away present) på jobbet och det bara kliar i fingrarna på mig. Biotherm är ju ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till hudvård och jag ska givetvis shoppa loss för att få den fina gåvan. Jag är ganska säker på att många andra också kommer att få upp ögonen för märket under den här perioden. Jag älskar deras produkter. 

Nu ska jag i alla fall ringa till jobbet och prata med någon sötnos. Kan ju vara bra att berätta vart jag trollat iväg vepan som ska sättas upp i taket till GWP:n idag ;)

Nalle Puh

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig.
Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat"

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till,
kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig"




Julmarknad

Gud vilken mysig dag vi har haft.. Hela helgen har varit så himla mysig!
Idag har vi varit på julmarknad i skönsberg. Det var helt sjukt mycket folk. Båda mina kusiner hade stånd med julgodis, lussebullar och diverse annat gott som dom sålde genom skolan. Självklart var vi med och bidrog lite och fick en massa gotta för pengarna. Efter julmarknaden åkte vi hem till Cillen på glöggfest och det blev fullt kök med gäster. Hur mysigt som helst. Jag känner verkligen ingen familj som är så himla inbjudand som familjen Hjelm. Man känner sig alltid välkommen och omhändertagen.

Nu ikväll har vi varit hemma hos N's föräldrar och fått god mat, riktigt husmanskost! Vi stannade kvar där och myste i soffan framför repsrisen av både Greys och One tree hill.
 
Nu ska jag läsa igenom mina favvo-bloggar som jag inte hunnit med att läsa i helgen OCH svara på era kommentarer.

  

Osminkad och påklädd till max men det bjuder jag på :)
Ps. berättade jag att jag och N fiskade fiskedamm? hahaha

Ensam mamma söker

Gud vad jag grät nu ikväll när jag såg finalen av Ensam mamma söker..
Jag älskar verkligen det programmet och att Anette äntligen fick sin Richard var som pricken över i:et. Alla valde precis som jag hade trott..


Ljuva söndag

Morgonstund har guld i mun.. är det så uttrycket säger?
Jag lyckades sova till ljuva 10.30 och N har äntligen (lite motvilligt) slagit upp sina fina blå. Nu ska vi se klart på Jumper som vi började se igår.

Happy Sunday, im in love

Tjejkväll med släkten

Jag tänkte berätta lite kort om tjejkvällen igår..
Det var verkligen hur mysigt som helst.. Det hela började med att jag hämtade upp min kusinvitamin vid 4tiden. Då åkte vi direkt till stan och köpte med oss en massa kinamat. Skitgott!!! När vi ätit tände jag ljus i hela lägenheten men vi blev så trötta att vi var tvungna att vila lite haha..

När klockan började ticka för snabbt var det dags att börja duka upp. Jag bjöd på ost & kex och grönsaker med dipp. 15min innan alla skulle komma kom jag på att vi borde slänga ihop en välkomstdrink - sagt och gjort. Cillen sockrade coktailglasen och jag blandade drinkar med min mangovodka som jag fick i födelsedagspresent. Drinkarna blev sjukt goda och det var det inte bara jag som tyckte ;) Vi såg idol och tanken var att vi skulle sjunga singstar men det gick inte, vi fick helt enkelt inte igång det trots att karln kom hem och hjälpte oss.. troligtvis saknades det någon sladd eller nått, så typiskt..

Kvällen blev hur som helst jättemysig! Inte så konstigt när man har världens bästa släkt och världens bästa vapendragare till kusin som jag alltid garvar tillsammans med ♥


Klicka f�r att st�nga bilden

Klicka f�r att st�nga bilden


Jag lånade dina bilder cillen.. snygg micro vi har förresten?

I älskar fransar i alla dess formet som ni vet..



Den här urläckra fransiga kreationen fick faktiskt följa med mig hem från glada hudik idag. Är den inte vrål läcker? det tycker jag. Jag köpte med mig den i både den här gräddvita färgen men också i mörkblått då jag inte kunde bestämma mig vilken färg som var finast. Jag vill ha den på julfesten och isf känns den vita lite mer julig. Vi får se. Jag är inte 100% på att jag behåller den (jag ska ju bara ha en) jag måste prova med lite smycken och klackar först för att få ett helhetsintryck..

Byebye Anna

Det verkar vara sorg runt om i Sverige att Anna åkte ur idol igår..
Själv tycker jag att det var bra. Jag erkänner att jag blev mäkta imponerad när hon sjung Have a heart på uttagningen, till och med så att ståpälsen reste sig en aning, men sedan dess har hon tyvärr inte lyckats imponerad mer på mig. Visst har hon en unik och mäktig röst men jag tycker inte att hon är det minsta underhållande att se på scenen. Hon kanske gör sig bättre på skiva men som sagt, min idol blev hon aldrig.. 



Hudik nästa..

Hasta la vista baby, nu drar vi på dagsutflykt till glada Hudik!
Jag godkänner och svarar på era kommentarer när jag kommer hem. Jag berättar även om gårdagen då. Tyvärr knäpptes inga bilder men jag får beskriva lite målande med ord istället ;)

Jag hoppas att jag hittar något att ha på mig på julfesten den 5e i hudik idag.


Nu blir de bingen

Kvällen var verkligen huuuuuuuur mysig som helst..
Allt från goda skratt till fina drinkar i coktailglas med sockrade kanter. Jag tror att alla var lika nöjd och belåten som mig när dom gick hem ikväll. När klockan väl var 23.30 fick till och med N titta hem..

Släkten är värst..
eller jag menar BÄST! :)

En riktig toppen-fredag!

Det har varit en jätterolig dag på jobbet..
Goa jobbarkompisar, shoppingsugna kunder också har jag fått sminka litegrann. Så kul! :) jag slutade jättetidigt idag, 13.40 hur skönt som helst så här innan ledig helg.

Nu ska jag åka och hämta Cillen och svänga förbi kina så vi kan ta med oss lite mat hem till mig, mums.. Efter det ska hon få hjälpa mig att förbereda inför vår tjejkväll. Jag tänker låta tjejerna........... NEJ jag berättar ju inte än heller :) ni får veta sen.. Vi ska i alla fall mysa framför idol med en massa gott att äta. Jag ska försöka att vara duktig på att knäppa kort så ni får se min söta släkt. Ja för det är alltså släkten som kommer på tjejträff ikväll om ni undrar varför ni inte blivit bjudna :)

Det här är en bra dag och jag är på jättebra humör..



Godnatt, sweet dreams

Eftersom jag ska upp om snart 7h tror jag att det är klokt att krypa ner  under täcket nu.. Jag undrar om Magda suttit framför datorn och garvat åt vår julgran ikväll, själv vann hon en fin och ståtlig gran idag den lilla lyckosten. Jag kanske kan få komma och dansa runt din? Tomteluvan ser jag som obligatorisk ;)

Idag skrev jag, malin och angelica upp oss på att gå på julfesten den 5e december i alla fall. Allt blir vad man gör det till och vi bestämde oss för att det kommer att bli en jätterolig kväll. Finns humöret och inställningen så finns förutsättningarna också.

...Meeeeeeeen, det jag skulle komma fram till i det här lilla inlägget var Godnatt!
Imorgon är en ny dag. Jag skriver mer då.. Söta drömmar!

Vilken cirkus

Vilka söta kommenterar ni har skrivit ikväll..
Och vad många ni är som har varit inne på lilla bloggen, jättekul. Många kommenterade vår "julgran" var den inte himla fin? Jag skulle kunna tänka mig en likadan iår faktiskt. Riktig julgran kommer ändå att finnas där vi firar självaste julafton. yeye vi får se hur det blir :) tomten får bestämma..

Det här har varit en lång dag. När jag slutade klockan 20.20 kom min kärlek och hämtade upp mig så att vi kunde åka på ica. jag köpte en massa gotta till min lilla tjejträff imorgon ;) Allt var frid och fröjd ända tills vi skulle lägga över varorna i bilen, vad händer.. Jo detta..



Vi bara stod där på parkeringen och garvade.. ALLA våra varor låg utspridda i snön. På bilden har vi åtminstone lyckats samla ihop allt men påsen gick sönder IGEN. Vi fick ta min Åhlenspåse (tur att jag hade shoppat) och proppa i så mycket det fick plats i den plus fylla fickor och dylikt. Fattar ni vilken cirkus vi har haft ikväll..

Det är nästan så att man förstår att man är släkt med hjelmarna! hehehe ;)

PS. MALIN, kul att du läser bloggen :) Eftersom du inte har någon egen blogg svarar jag på dina kommentarer i samma inlägg som du skrivit dina!! :)

Något man aldrig glömmer, sötnos

Att vakna före väckarklockan är bland det bästa jag vet..
Det hände mig idag, solklart den första gången den här veckan. Jag har sovmorgon till 11 och hade tänkt tillåta mig själv att sova ända fram till 9.30 men 9.00 kände jag mig utvilad och klev upp.

Tänk att det bara är typ en månad kvar till jul nu. Det är ju galet! Jag förstår inte riktigt vart det här året tog vägen. Jag har snart jobbat på mitt jobb i ett helt år (i feb.) Tiden går så fort så det gäller att göra sitt bästa för att hänga med :)

Kommer ni ihåg vår "julgran" vi hade ifjol? Vi hittade ingen som var i lagom storlek och som föll oss i smaken eftersom vi ville ha en plastgran. Det gjorde mig lite sur så N överraskade mig och klädde våra pinnar från ikea, kommer ni ihåg? Någon av er har säkert hängt med i ett års tid det är jag övertygad om ;) Jag älskade honom lite extra för det. Så himla sött.. Och ja, vi hade så hela julen hih..

Bara fantasin kan stoppa en..




GOOOOD JUUUUUL!!!

News

Ikväll har N agerat Ernst!
Bilden är lite skev och sängen ser jätteliten ut trots att den är 1.60 men jag ville bara lite snabbt visa hur sovrummet blev efter vår lilla makeover ikväll. Innan har vi haft en gigantisk lackram med guldtyg (den finns på bild någonstans i bloggen om ni lusläser från ett år tillbaka) Det var jättefint men vi blev båda lite less och ville få fram ljuset i sovrummet nu när vintern tränger sig på.

Tavlan är från Ikea och N hade den i sitt gamla "pojkrum" :) Jag har alltis älskat den. Ändå har den fått legat under sängen ända tills ikväll då den sattes på plats.
 



Jag tänker också skryta lite..

Jag älskar stamkunder..
På Zara hade man verkligen sin lilla kundkrets. Dom som alltid sökte upp just mig när jag jobbade för att få just min personliga service. På Åhlens känns det som att den relationen till kunderna har börjat växa fram allt mer nu. Jag blev jätteglad över en sak som hände idag.

Jag stog i centralkassan och hade en massa kunder också ser jag en äldre dam i ögonvrån. Hon bara står där precis som om hon väntade på något. Hon fick snabbt en förfrågningen om hon ville ha hjälp men hon sa att hon avvaktade. Efter en kort stund blev jag avbytt och jag gick iväg för att hjälpa den söta lilla damen utan att veta mer om saken. Snabbt hittade vi allt hon hade på sin lilla lista och lite mer därtill. Först efteråt fick jag veta att hon hade stått där för att att vänta på mig och min hjälp. Troligtvis hade hon blivit väldigt nöjd vid tidigare besök och det värmde i mitt lilla flickehjärta ska ni veta. Att hon till och med kunde tänka sig att vänta för att få hjälp av just mig! Det är det här som gör att jag verkligen älskar mitt jobb. Det är vid sånna här gånger man känner sig duktig och behövd och den känslan är viktig.

Det här gjorde min dag! :) 



Dagen med D.

Det var tokjobbigt att kliva ur sängen imorse men dagen visade sig bli hur bra som helst. Jag har haft skitkul på jobbet idag. En massa fart, ombyggnationer, leverans och mycket skratt. Jättesöta kunder och (igen) dom bästa arbetskamraterna man kan önska sig.. Nu har vi fått så fint på vår lilla avdelning. Det blev mer struktur och jag tror att det kommer bli superb!

Efter jobbet åkte jag hem till mami och papi och hämtade min rengöring som jag skulle få. Hon köpte ett fint julkit på mitt jobb här i början av veckan men hon behövde bara dagcremen så jag fick resten ;) Jag fick med mig lite annat smått och gott därifrån också och det tackar man ju inte nej till..

Så, hur var er dag?

Efter jobbet idag åkte jag raka vägen ner på stan för att hooka up med Carro..
Vi satte oss på coffehouse och funderade över livet över en sallad.. Hur ser mitt liv egentligen ut om 5 år? Eller jag kanske snarare ska fråga mig själv, hur vill jag att det ska se ut?

Efter att vi hade suttit tills rumpan blivit platt reste vi oss för att göra Sundsvalls butiker. Vilket gick snabbt! Det var jättelite folk på stan och ingenting handlade vi. Förutom varsin godispåse som fick avsluta vår stadsvandring en halvtimme innan stängning..

Nu ligger jag i alla fall nerbäddad i sängen och hoppas att biljävlaprogrammet på 9an kan vara slut någon gång så min gobit kan krypa ner här bredvid mig. Jag tänker inte somna utan honom, det funkar inte så. Vem ska jag då gosa in rumpan i? och vem ska då hålla den varma armen runt mig? Nej det går helt enkelt inte..

Nu låter det som att det är slut. Jag hör mannen (min alltså) sjunga en liten truddilutt inne i vardagsrummet..

Nu slog han av tvn också.. YES!

godnattpuss

Lite nostalgi

Med så fina människor i min omgivning känner jag mig lyckligt lottad..
Idag har jag har både hunnit med att skratta och gråta. Jag har känt mig så nostalgisk på sista tiden och jag har kommit fram till att utan min fantastiska familj och mina fina släktingar, min älskade pojkvän och mina helt fantastiska arbetskamrater och vänner hade jag inte varit den jag är idag. Ni ger mig så mycket kärlek och glädje och jag gör allt i min makt för att ge er samma kärlek tillbaka..



Jag älskar er!

Klara färdiga gå!

morrn morrn..
Det var segt att kliva upp imorse men nu känner jag mig redan fit for fight. en dusch senare och jag är inte en zombie längre. Igår var det andra bullar. det var första gången på en evighet som min kropp verkligen kunde slappna av. jag sov till 10.30 och sånna dagar kan jag räkna på min högra hand under ett års tid. men ändå var jag trött..

På fredag ska jag bjuda tillbaka och ha lite tjejkväll för mina släkt-tjejer här hemma hos oss. N måste alltså fly fältet för just på fredag är han av fel kön för att då delta ;) Jag avvaktar med att skriva vad som står på planeringen eftersom nästan alla av dom läser men idol blir det absolut. ingen fredag utan idol!

ikväll efter jobbet ska jag åka ner på stan och äntligen umgås med min bästaste carro. vi tänkte träffas på coffehouse över en sallad och bara prata livet. jag bryr mig om dig, och ställer upp i all oändlighet ♥

Nej nu ska jag gå och sätta på mig ett ansikte.
Tjosan i trosan..



Var är bobban?

När jag har extremt (då menar jag extremt) lite att göra, och ingenting roligt att tänka på brukar jag undra vad som hände med Stinalee och hennes pojkvän Bobby. Ganska spooky av mig, jag vet.. men nu råkar jag tillhöra den nyfikna generationen vilket alla mina vänner mycket väl vet om.

Men varför är han helt plötsligt ute ur bilden, eller har jag missat något. Och hennes flytt sen? Jag är aldrig inne på hennes blogg med just bobby fenomenet är jag lite för nyfiken på.. någon?

Tusse då..




Vill ha

Latmask

Det kanske är dags att slänga iväg ett inlägg..
Det var trots allt ett tag sen sist. Jag har N har precis kommit hem från stan. Vi är båda lediga idag så vi passade på att äta en god lunch på Källar Krogen och titta på kläder. Servitrisen var hur gullig som helst. Det var nästan bara vi som vad där och åt men ändå såg dom till att vi fick ett litet ljus på bodet och var allmänt hjälpsamma och trevliga. Det var annat än när jag var där med dig Kate :p

N har i alla fall hittit jättefina kläder. Han fick presentkort av mamma och pappa på Flott och idag hittade vi både en tröja och ett par byxor som satt som en smäck. Han skulle åka och köpa det nu och hälsa på brorsan men jag var så trött så jag stannade hemma. Jag har precis kurat ner mig i sängen med datorn i knät :)

Jag hittade en söt kjol på stan förresten. En svart med spetsvolanger, den vill jag ha.
Den ser inte lika mesig ut i verkligheten :)



En helg fylld me jobb

Den här helgen jobbar både jag och N..
Därför blir det till att krypa ner i sängen nu för att få sin skönhetssömn.  Jag hoppas att det blir mycket fart och fläkt i helgen. Nog för att det bara är åhlensare som får lön den här konstiga tiden på månaden men i alla fall. Lite julklappsshopping tror jag nog att svenska folket är ute på ;)

.. själv är jag nästan klar på julklappsfronten. Det har jag varit i 2 veckor, slå det om ni kan (det har aldrig hänt tidigare år kan jag bara meddela)

Godnatt mina små läsare..

Heja Alice & Kevin

Nu är det dags för Anna att åka ur idol..
Den enda låten hon sjunger bra är have a heart. Jag har aldrig tyckt att det låtit bra sedan dess, även om jag som många andra fällde en tår av beundran under hennes audition! Robin B då? Han var jätteduktig (sittandes) ikväll. Dom har faktiskt rätt. Och om man inte har förmågan att kunna röra sig på scenen, ja då gör man bättre i att sitta still.. Alice -Underbara fantastiska Alice, hon är bara bäst bäst bäst och jag älskar hennes sköra stämma. Hon och Kevin kan få dela på förstaplatsen i min idoltävling. För vem kan inte älska Kevin? Han som har som mål att gå "trappa efter trapp" för att komma till sitt mål ;) Johan, ja han är cool ibland men han kan inte vinna hela tävlingen. Han får komma tillbaka om några år. Då var det plötsligt bara Robin E kvar och han har aldrig lyckats imoponera på mig i alla fall trots att han har en bra röst. S

Ett litet utlåtande från coachen.

Vet ni förresten vad jag gjorde för middag ikväll? Något som jag aldrig gjort sen vi flyttade hit. PANNKAKOR! Och dom blev jättegoda. Jag gjorde jäääääättemånga så att vi fick både middag och matlåda.

Halelulja

I samarbete med makeupcosmetics.se

Mineraler, den nya heta makeupen..
Alla pratar om det och alla makeupmärken vill ha det - mineralmakeupen är här för att stanna. Jag är helt övertygad. Jag har fått möjlighet att prova både ögonskuggor och rouge från
makeupcosmetics.se och det har varit väldigt roligt.. Ögonskuggorna har så mycket lyster att det är helt otroligt. Ett drag med applikatorn räcker gott och väl.


Här nedan är färgerna och namnen på ögonskuggorna som jag fick. Helt fantastiska och roligt nog färger som jag mycket väl skulle kunna ha valt helt själv. Jag lyckades tyvärr inte få något bra ljus när jag hade ögonskuggorna på mig men jag ska på bästa sätt förklara dom i alla fall.. Alla skuggorna här nedan är av 100% naturliga mineraler enligt hemsidan och eftersom skuggorna är högpigmenterade kommer dessa att räcka en evighet. Man behöver så otroligt lite varje gång, tro mig! 

Men det var inte bara ögonskuggor jag fick, utan även ett mineralrouge som sagt. Också det föll mig helt i smaken. Tidigare har jag bloggat om Loreals mineralrouge som jag varit nöjd med. Det är jag fortfarande men den här är minst lika bra men med ett mycket lägre pris vilket man inte tackar nej till ;) Sidan generellt har kanonbra priser och frakten ligger bara på 19kr oavsett hur mycket du beställer.

Rouget ligger i en burk som rymmet 20g och ögonskuggorna rymmer 5g. Det låter som små mängder men tro mig, mer behövs knappast. Rouget heter Cassie och ger (precis som jag gillar) en svag rosa nyans till kinderna. Cassie kostar bara 89kr vilket är en löjligt liten summa om man jämför med många andra märken. Just nu finns det dessutom mycket i webshopen som är på extrapris så skynda att fynda! Du hittar fina julerbjudanden till förmånliga priser och många andra bra erbjudanden som åtminstone lockar mig!











Känner du dig osäker på vilken färg du ska välja?
Den detaljen har dom också tänkt på. Det är inte alltid lätt att veta vilken nyans man ska ha eller vilket färg som klär en bäst. Därför finns möjligeten att beställa hem tester. Eller varför inte beställa hem EN ögonskugga och få TOLV prover för bara 99kr. Galna priser, superbra produkter..

Betyg: 9/10
Motivering: En lätt utformad sida med bra priser. Burkarna känns kanske inte så värst exklusiva men innehållet är det som räknas och av det jag har fått möjlighet att prova är jag jättenöjd. En liten nackdel för mig personligen är att jag inte hade någon riktig kakiborste att applicer rouget med men det gick att få till fint i alla fall.. Att tänka på när man använder lösögonskuggor överlag är att alltid applicera en primer innan för ett mer hållbart resultat..



TACK
www.makeupcosmetics.se

Inga hycklerier

Jag vet att många av er var nyfikna när jag fick hem mitt paket härom veckan..
Nu är det inte långt kvar tills ni får veta vad som låg innuti hih ;) Själv är jag ganska exalterad för det var produkter som jag verkligen gillade.




Låt mig bara klargöra en sak!
I och med att jag ingått en del samarbeten via bloggen och att jag jobbar med skönhet får jag möjlighet att prova väldigt många produkter som många förstått vid det här laget. Jag i min tur recenserar alla dessa produkter här på bloggen. Detta betyder inte att allt jag "får hem gratis är jättebra!". Jag utgår helt och håller ifrån mig själv och vad jag tycker. Tycker jag om produkterna skriver jag det, gör jag det inte.. Ja då kommer det också att synas! Jag kommer inte att hyckla på något sätt och jag vill bara att ni som gillar att ta del av mina recensioner ska veta det.

Mysigt med ett varmt bad

Jag funderar på att unna mig själv ett varmt bad!
Ibland njuter jag av att vara ensam. Vissa kan göra det, andra inte. Självklart längtar jag efter karln men jag vet ju att han kommer hem ikväll så några timmar för mig själv kan vara riktigt skönt. Jag funderar på att tappa upp ett varmt bubbelbad och bara ligga och flyta lite. Vi har badkar men jag tror att vi bara har badat max 4 gånger under de snart 2 åren vi bott här, är inte det lite knäppt?

I mitt nästa hem, hus eller lägenhet skulle jag gärna vilja ha ett flott sittbadkar alá Sara Dückhow ♥

Hej mina små monster

Efter morgonmötet på jobbet imorse åkte jag hem till mammis..
Hon bjöd på något gott att äta medans vi bara och surra. Sen satt vi och skrattade åt AFV. Mamma skrattar jämt och det smittar av sig :) Nu har precis kommit hem i alla fall. Jag har just ätit upp all marsipan på prinsesstårta som blev kvar från N's kalas haha.. Det är det enda jag tycker om med tårta egentligen.

Han blev jätteglad för den romantiska middagen jag gjorde åt oss igår förresten och det blev verklige urgott. Det var inte bara kocken som tyckte det :)

Mys

  

Nu är det bara födelsedagsbarnet som saknas..

Hur är ni när det kommer till tider?

Det här med att uppskatta tider har aldrig riktigt varit min grej..
Jag är alltid för tidigt ute. I viktiga sammanhang är jag livrädd att komma för sent vilket jag ser som en fördel. Men många gånger är jag i stället på tok för tidig. Inte för att jag VILL vara FÖR tidig utan mest för att jag inte kan uppskatta när man bör åka eller börja etc.

Som imorse. Jag började 08.00 och 07.40 var jag på plats utanför jobbet utan att min tanke var att jag skulle åka in tidigare. Inte nog med det. Nyss fick jag för mig att jag hade tokbrottom att börja med maten innan födelsedagsbarnet skulle komma hem och vad resulterar det i? Jo att fläskfilé grytan redan är klar, och han inte kommer hem förräns om tidigast en timme. Tur att jag inte gjort klart dom bakade potatisarna iaf haha..

Nej, att uppskatta har aldrig varit min grej.
Någon som känner igen sig eller är ni alla min raka motsatts? ..det känns mest troligt!


Vichy Aqualia



Ingen direkt höjdarbild, men är det någon som testat den här?
Den ska tydligen vara otroligt bra när det kommer till att trolla bort påsar och mörka ringar under ögonen enligt en gammal Cosmopolitan som jag läste i somras. hojta gärna till om ni har någon egen erfarenhet av produkten.

Hejja Franke



Äntligen behöver jag inte åka till grannstaden (Härnösand) för att få tag i Frank's heliga dryck! Finns omöjligt någon godare energidryck, red bull släng dig i väggen. I Frank's är det till och med 50cl av denna sliskigt söta och koffeinrika energidryck - men ack så god. Just nu 2 för 17 på Ica Maxi haha..

Tacka vet jag Frank's

O heliga hemnet..

Det är lite psykiskt (som hanna skulle sagt) för mig när inte hemnet.se fungerar..
Det är ju det närmaste min bibel man kan komma. Heligare finns väl ändå inte än ett riktigt vackert hem!

Ni är otroliga, otroligt bra alltså!

Farmor ♥
En räddare i nöden som alltid tar sig tid att lyssna. Likaså mamma, och oroliga vänner som smsat för att höra så att allt verkligen står rätt till.. Sötnosar! Allt är bra, det var bara en allmän svacka som inte är någonting att bry sig om. Imorgon kommer nya bekymmer som dom säger på AA (andra avenyn)

Eftermiddagen har jag spenderat med söta lilla farmor. Jag åkte dit och hälsade på och blev bjuden på lunch och lussefika, jättemysigt. Lussebulle nr. 2 för i år faktiskt. När vi fikat färdigt åkte Stig hem och farmor följde med mig på en sväng ut till birsta. Vi strosade in på apoteket och hälsade på min söta kusin eftersom jag aldrig ens varit in på apoteket ute i birsta. Gud vad fint det var, ljus och fräscht.. också bra personal då givetvis ;) Jag fick med mig tester på en ögoncreme som jag letat som en galning. Jag har läst så goda ord om den i en tidning när jag var utomlands men när jag kom hem hade jag glömt vad den hette. Jag fick hur som helst med mig lite prover hem så jag får möjlighet att se hur den är och om den trollar bort mina mörka ringar vilket jag hoppas. Jag lägger in en bild sedan så jag får höra om någon av er där ute provat den och varit nöjd!

Efter apoteket åkte vi och handlade på Ica. Jag kompletterade med ingredienser till middagen som jag tänker göra till N ikväll. Det kommer att bli en fläskfilégryta med bakadpotatis, lite orginellt men jag tror att det blir jättegott. En fin prinsesstårta väntar ute på balkongen också (för kylans skull naturligtvis)

Tack alla underbara vänner, släktningar och läsare, ni kan verkligen få mig på bra humör.




Gsahhhhhhhhhhhsjjjjllllllllllls

Egentligen vill jag bara skriva ett sjukt långt inlägg nu med alla mina innersta tankar men det tänker jag inte göra. Det tänker jag inte låta er gotta er i. Istället ska jag bädda ner mig själv och skrika lite åt kudden för att inte förstöra husfriden hos övriga grannar. Frustration! Eller så skiter jag i alla och tänker på mig själv.. kommer jag att må bättre då? Nej det kommer inte heller att hjälpa. Har jag något att kasta i backen? Något som kan gå sönder i tusen bitar? Då kommer jag att behöva köpa nytt sen. Kan inte någon bara tränga sig in i min hjärna och sudda bort allt som är jobbigt.. bara idag?

Eller så gör jag inget av ovanstående..
Jag konstaterar att det inte är läge att skriva ett djupt inlägg där jag beklagar mig kring allt från väder och vind. Att det inte tjänar någonting till att begrava mig under ett berg av täcken och att kudden jag egentligen vill skrika åt ändå inte kan ruska om mig och göra allting bra..

Skit dag!





Nu åker jag på Ica istället för jag tänker överraska mitt fina födelsedagsbarn med en god middag ikväll när han kommer hem, för det är han värd!


Hipp Hipp Hurra..

GRATTIS ÄLSKLING PÅ (den riktiga) FÖDELSEDAGEN!!



I love you ♥

Hur vet man om det är en god morgon?

Är det här en god morgon?
Gissa vad jag ska göra när jag kommer hem idag, SOVA!

Vi sov in i det sista och har nu exakt 30min på oss att bli klara. Någon frukost hinner jag troligtvis inte med. Jag vet inte vart jag riktigt ville komma med det här inlägget, men jag vill hur som havet önska ER en god morgon. Jag hoppas att ni inte vaknat på samma sida som mig!

En tjej helt i min smak, tack :)


Hipp hipp hurra (imorgon)

Då var det färdig kalasat för den här gången..
N har fått jättefina presenter.. Av mig fick han hudvårdsprodukter som jag vet att han tycker om och 1000kr presentkort på hans jobb, MM så han kan köpa vad han vill. Han har pratat om både en tv, digitalkamera och ny mobiltelefon så jag tänkte att ett bidrag säkert skulle uppskattas, och det gjorde det verkligen. Jag älskar när jag för göra någon annan glad!

Han fick jättefina saker av allihop som var här ikväll. Vi har proppat i oss alldeles för mycket tårta (precis som vanligt) bullar, chips och allt annat som finns med på onyttighetslistan.

Det har varit en jättemysig kväll med underbara människor. N's familj är min familj och det känns så himla bra att vi har den fina relationen vi har ♥

Klappat & klart, nästan..

Äntligen!
Paketen är köpta och inslagna, vi har ätit, varit ute i birsta och inne i stan. Här snackar vi effektivitet på hög nivå! Nu ska vi bara röja upp lite smått här hemma, det är näst intill ingenting men man vill ju gärna att det ska vara fint när alla N's släktingar kommer hit..

Vad jag har köpt till min älskling kan jag inte skriva ännu, för han vet inte om det och han är vääldigt nyfiken just nu :)

Poly Blonde 12.2

Det börjar bli dags igen..
Den ovälkomna utväxten tränger sig på och min nödlösning på problemet är Poly Blonde 12.2 den gör mig aldrig besviken. Det var Zandra, en gammal arbetskompis som gjorde mig nyfiken och nu är jag fast. Nu får frisör Kate sätta på sig ögonbindel, jag tror inte hon vill läsa det här inlägget :)

I vilket fall som helst så upplever jag inte att det sliter så fasligt på mitt hår. Visst är jag medveten om att det inte är bra heller men vill man vara fin får man lida pin. Jag har i alla fall slutat att använda plattång och sliter i övrigt inte fullt lika mycket på mitt hår längre. Kanske är det en ekvation som gör att det inte sliter lika mycket..

Mamsen ska få hjälpa mig när hon får tid, hon är hur duktig som helst.



Kalas.. igen :)

Stressen börjar sakta men säkert att krypa sig på..
För nejnej, jag är inte ledig bara för att jag är ledig från jobbet.. Min slappa livsstil tar lite stryk av det hektiska livet jag levt nu i några veckors tid.

Ikväll är det kalas, IGEN! Hela oktober har varit fyllt av kalas men nu är vi inne på slutspurrten. Nu är det bara käraste N och min kusin kvar innan tomten kommer. Idag kommer hela N's släkt, några vänner och mina föräldrar natruligvis hit för att fira. Jag måste komplettera en present och jag har en massa annat att stå i också. Just nu är han på möte på jobbet men han kommer snart hem så vi kan börja förbereda och städa iordning det sista.

Jag måste gå och duscha nu så jag hinner med mig..
Sömn är för mig ett minne blott. Idag vaknade jag motvilligt klockan 09.00 och imorgonbitti har jag tagit på mig att jobba extra med start klockan 08.00 för jag vill självklart vara med och fixa inför julen på vår avdelning.

Tack Mysan

Jag njuter när jag kommer in på bloggen och möts av era urgulliga kommentarer..
Jag känner helt klart att min blogg fått en knuff i rätt riktning. Jag har under den senaste tiden fått hem jättefina produkter som jag fått möjlighet att testa och i sin tur recenserat. Jag är nöjd med mitt samarbete med spotlife och jag tycker att killarna som jobbar verkligen är urtrevliga och hjälpsamma allihop. Jag njuter av att nå ut till mina läsare i den utsträckningen jag känner att jag gör trots att jag varken är någon "proffs bloggare" eller någon av de sk. mest besökta.

Inte nog med att jag möts av länkar till "hemma hos" reportage precis som jag efterlyst (JÄTTEKUL) utan jag fick dessutom ett sms av min vän
MY! Hon är i växsjö men kommer till Sundsvall om 2 veckor och hon har sett både pläden och kuddarna som jag efterlyst från Lagerhouse. Gullungen har erbjudit sig att köpa det till mig så jag kan få det om två veckor. Jag blev helt chockad när jag läste smset för vi känner mest varann på det planet att vi bara ses av slumpen, men vid de tillfällena är det alltid lika roligt! :)

Det här är i alla fall en sån där typisk grej som jag verkligen värdesätter och aldrig glömmer.. Jag har ännu inte riktigt bestämt mig då pläden trots allt kostar 399kr och jag aldrig har sett den men hennes omtanke är värd en stor eloge.. Tack gumman ♥

Godnatt då!

Nu är det dags att sova.
På torsdag fyller min älskling år och på onsdag ska alla nära och kära fira honom med kalas! Jag har ganska mycket att förbereda men jag hoppas att jag hinner..

På tal om presenter så var jag på Lagerhouse idag för att komplettera som ni vet. Kuddar hade dom gott om men filten var helt slut. Dom hade sålt den allra sista 2h innan jag kom. Hur typiskt är inte det? I stan var den också slut, jag bad dom ringa. Det är tur att Lagerhouse är våra grannar ute i birsta i alla fall för dom skulle komma in och säga till mig om dom (mot förmodan) fick in den en omgång till..

Jag håller alla tummar och tår..

PB

Oooooooooooh, äntligen Prison Break!
Nu har jag surfat katt i säkert en halvtimme utan att hitta någon jag blivit riktigt kär i. Kan inte folket sälja lite fler katter :) om jag hittar en gobit som känns helt rätt kommer vi att ta med honom (för det ska vara en hane) till stugan över nyår. Men eftersom en katt inte är någonting man impuls köper så får jag skynda långsamt.

Efer PB blir det till att sova. Vi har mycket att göra på min avdelning på jobbet imorgon!

Mineraler

Jag har helt och hållet förälskat mig i mineralrouge..
Det är inte alls svårt att applicera som jag först trodde och det ser naturligt ut. Jag använder Loreals minerablush (nr. 04) som bara ger en svag touch av rosa. Jag fick till och med beröm av en kund redan första dagen jag använde det och hon skulle komma in senare under veckan och köpa ett likadant själv! jätteroligt. Kul att hon reflekterade över en sån liten grej!



Say hello to my little face, haha

Sanningens ögonblick

Jag har suttit och tittar på Sanningens ögonblick på 5:ans hemsida här på förmiddagen.. Jag måste erkänna att jag tycker att det är jättetöntigt. Och det är säker otroligt många människor som tar skada av programmet. Ska sånt här kallas för underhållning?

Inte i min värld.

Komplettera

Innan jobbet idag ska jag rusa in på Lagerhouse..
Jag fick en jättefin, lurvig kudde när jag fyllde år och den passade jättebra i vår beiga soffa. Därför tänkte jag kolla upp om dom har fler kvar så vi kan komplettera med en till och eventuellt filten som hör till.. Deras hemsida var tyvärr ingenting att hurra för..

Kan inte fler bloggar ha lite "hemma hos" reportage. Jag vill se hur alla bor, jag vill få lite inspiration. Ni får troligtvis se sådana bilder här på bloggen på onsdag, men bara kanske :)

Tycker ni om korvstroganof?

Go'morrn..
Idag har jag låång sovmorgon. Det känns som att det är första dagen av 7 som jag faktiskt fick sova ut. Och då lyckades jag alltså sova till klockan 10.00 haha.. Jag känner mig väldigt slö idag. Jag har i alla fall fått i mig lite frukost och snart tänkte snart börja med lunchen så jag har med mig lite krubb till jobbet senare. det blir korvstroganof på menyn för det har jag suktat efter i en evighet nu.

Min utväxt börjar tränga sig på igen förresten, det är snart dags att färga igen..


Helgens alla äventyr

FÖR VI HAR TAGIT SKOTERKORT!!! :)
Nu är jag i alla fall tillbaka på bloggbanan igen. Det har blivit rikgtigt dåligt uppdaterat men jag har varit allt för upptagen! Tänkte därför dra min helg i kortast möjliga mån.

I fredags stog tjejkväll på schemat med flickorna i släkten.. Kanske hur mysigt som helst att vi har sån sammanhållning att vi hittar på sånna här grejer. Nästa gång kör vi hemma hos mig ;) Hur som haver åkte jag och Cillen och handlade och gjorde iordning gott krubb, även om pastan inte var att hurra för (men nu ska vi inte ta upp det som blev dåligt) men annars var allt toppen. Idol och vin var några fler ingredienser för kvällen..

Och fredag blev till lördag och den fruktade dagen var kommen. Första dagen på skoterkursen som jag måste erkänna var över förväntan. Dock känner jag mig inte riktigt som en skotertjej, jag är lite för "tjejig" men visst var det väl lite roligt när jag och 14 killar (halva gruppen) åkte iväg för att köra fyrhjuling HAHAHAH! go'vänner, kan ni tänka er MIG på en fyrhjuling? :) i alla fall gick det jättebra och killarna som höll i föreläsningarna var toppen. Stort plus till City trafikskola och deras intensivkurs..

Idag då? Skoterkursens andra och sista dag. Tror ni att vi klarade provet? Japp, det gjorde vi :) Det känns jätteroligt nu när allt är klart. Nu blir det en massa skoter i stugan under nyår hehe.. När vi var klara åkte vi hem till N's föräldrar och fick god mat och firade pappa janne lite på farsdag, sen var det min pappas tur. Det bjöds på tårta så nu är vi så mätta att det står ut genom öronen.

Det känns skönt att helgen är slut, även om jag inte sovit riktigt på över en vecka. Jag är verkligen helt slut! Därför ska jag kura in mig i N's famn nu och se mitt favvoprogram - Ensam mamma söker ♥


Jahapp, då var det väl dags då..

"God morgon?"
Det är inte varje gång man kliver upp 07.00 på sin lediga helg. Jag har precis tvättat håret och snart åker mjukiskläderna på. Idag är det somsagt den stora dagen då jag och N ska på första träffen på den där skoterkursen hahaha.. Jag har inte så höga förväntningar. Det här får ta den tid det tar helt enkelt. Om jag inte klarar provet som är imorgon (det är en intensivutbildning på bara 2 dagar) är det ingen störra förlust, då får jag helt enkelt bara göra om det tills jag klarar det.

En liten macka i magen kanske skulle sitta fint annars kommer jag vara grinig hela dan och det kan jag skona N ifrån.

När jag kommer hem ikväll ska jag berätta litegrann om varför det blev så dåligt uppdaterat igår.

Extra Volume Collagen



Jag har fått hem Loreals nya Extra Volume Collagen mascara för att testa..
Det är en Volym mascara med gigantisk borste som snabbt kommer åt alla fransar på bara ett svep. På bilden har jag lagt på två lager men ni ser ju själva den stora skillnaden.
 
Den varken kladdar eller fäller och den är dessutom lätt att tvätta bort.


I'm alive.. och jag är ledig!!!

Vilka sötisar ni är, jag ska snart godkänna era kommentarer :)
Jag lever fortfarande, jag har bara haft helt galet mycket i almenackan på sista tiden. Igår blev det ingen uppdatering över huvudtaget. Vårat internet fungerade inte på morgonen och sen väntade en 11h arbetsdag på mig. Efter jobbet fick det så lov att bli en riktig jäkla snabbtur till Timrå av alla ställen då jag kom på att jag hade jourtelefonen dinglandes runt halsen hahaha.. Jag åkte och lämnade den hos Angelica som fick guida mig hela vägen vilket hon gjorde sjukt bra med tanke på mitt värdelösa lokalsinne..

När jag väl lämnat telefonen hade jag 25min på mig att hämta N hemma och gasa ner på stan för att hinna med vår bio. N's bror fick biobiljetter av mina föräldrar när han fyllde år och dom skulle utnttjas så vi hängde på. När vi väl slirade in på bion var han den enda som stog ute i vänthallen, ALLA hade redan gått in haha. Men tids nog satt vi ner på våra platser och mumsade popcorn och såg James Bond skjuta skurk efter skurk. Jag tyckte att den var helt okej även om jag gillade den förra lite mer..

Mineralutbildning

Slut som artist..
Jäklar i min låda vad trött jag är. Vi hade hur som helst en jättemysig tjejkväll igår. Vi drack lite vin och myste med ostbricka och sex and the city filmen. Vi var inte hemma förrän strax efter 23.30 och då var det bara raka vägen ner i sängen..

Imorse var jag uppe med tuppen. Jag var nämligen på
mineralkurs på åhlens inne i stan. Det är alltid lika roligt att gå på kurs, alltid lär man sig något. Likaså idag! När kursen var klar och vi hade fått en massa fina produkter med oss hem åkte jag och MT vidare till jobbet. Ännu mer julprylar har kommit och jag säger bara: Det är hos Åhlens ni ska köpa årets klappar. Vi har så galet fina kit. Jag ska knäppa kort någon dag, om jag får vill säga :)

Jag slutade inte förrän 20.10 idag så jag kan lova att jag är trött. Mamma har i alla fall varit en ängel och fixat lunch till mig och N imorgon och till det säger vi tacktacktack ♥ du är guld värd..

 
Från vänster:
1. Mineral Glow (lätt skimmer)
2. Conceler (nr. 10)
3. Mineral Blush
4. Ögonskugga (nr. 04)
5. Kohl mineral, eyeliner (nr. 01)

 
Myskväll hemma hos svärmor igår!


Nu blir det SATC-afton med mams & svärmor

Äntligen, nu är vi tvättmaskins-lösa!
Många vänner till mig tjatar om att skaffa tvättmaskin medans jag bara drömt om att kasta ut våran. Den är ful, tar stor plats och vi använder den aldrig. Vi behöver aldrig det då det finns hur mycket tvättider som helst i vårt hus. Det känns underbart att pappsen äntligen kom hit och hjälpte oss att få ut skiten :) Nu ska jag köpa någon snygg förvaring till badrummet och ytterligare ett duschdraperi så kommer det här att bli superb!

Nu ska jag flirta lite med N så han kan skjutsa mig så jag får hämta ut
mitt paket. Sen blir det snabba ryck, plocka upp mamma och åka hem till svärmor och ha myskväll - pojkfritt! Måste kännas lite konstigt för N att skjutsa hem mig och mamma till sina föräldrars hus och sen inte få vara med själv, men så äre ;)

Ha en bra kväll
och skål påer..


Love


♥ För att jag älskar dig!  

NYHET: False lash mascara

Tror ni inte att jag glömde avin hemma?
Haha, jag har alltså inte hämtat ut mitt paket ännu. Jag vet inte om jag hinner det ikväll heller, annars måste jag försöka att hålla mig till imorgon.. Men jag har en annan grej att visa er alla i alla fall.

Jag har fått möjligheten att testa Max Factors nya mascara "False lash effect" som ännu inte kommit ut i handeln..
Den kommer att "smyglanseras" i december och sedan sätter en mastodontlansering igång i början på februari.

Jag fick en svart/brun mascara så det blev inte ett fullt lika intensivt resultat men visst förlängde den alltid. Borsten är i gummi och den är jättestor. Jag var först lite skeptisk men efter att ha haft den en hel dag utan att den har fällt eller kladdat börjar jag faktiskt att gilla den..



 
Ja, ni ser ju själva väldigt tydligt att det är vänster öga som är sminkat..
(bara övre fransraden, och bara en omgång)

Wihooo..

Det är extra roligt att blogga när man får hem en massa överraskningar :)
Vad som finns i paketet får jag inte avslöja ännu men det kommer, tids nog ;) Vad som väntar på mig på posten är jag sjukt nyfiken på för jag har verkligen ingen aning.. hih, det får ni se så fort jag kommer hem..


Tjejmys med SATC

Nu är jag på lite bättre humör :)
Vi har precis klivit upp. Vi har legat i sängen och kikat på de 3 nya AA avsnitten som vi inte orkade se i söndagskväll. den här gången var det ju lite action i alla fall. Det var på tiden att det hände något spännande!

Jag och N ska snart åka ut på en raggartur, hälsa på hans bror och handla bland annat. Ikväll ska jag, mamma och svärmor ha tjejkväll med SATC (sex and the city) vin och ost & kex. Jag längtar. mest glad är jag att dom två trivs så bra tillsammans. Dom har alltid roligt! Jag har redan sett SATC filmen men det har ingen av dom och eftersom N's föräldrar nyligen köpt ny tv passar det ju perfekt med en liten movienight hemma hos dom :)

Jag längtar!
Det här kommer att bli en bra dag.. solen skiner ju till och med!

Sovmorgon?

Jag har väntat och längtat efter den här dagen.. dagen då jag skulle få sova ut..
Och hur tror ni att det gick med den saken? Skitdåligt som vanligt. N's mobil väckte mig klockan 9 och när han somnade om låg jag och vände och vred mig tills jag gav upp. Jag tänker snart krypa ner igen och värma mig lite men att kunna somna är bara att glömma. har jag väl klivit upp går det inte att somna om, det har aldrig hänt!

Nu blir det rostat bröd med marmelad och ost. Inte för att jag är värd det, men för att det är gott

För den nyfikne..

Vår lägenhet för ganska exakt 1 år sedan.
Jag har fått förfrågningar om bilder, så här får ni ett smakprov. saker och ting har ändrats men det kan va kul att åtminstone få en litem inblick i hur jag (vi) lever :)

Nya bilder kommer kanske till veckan..

Lycka

Jag sitter och tittar på gamla inlägg här i bloggen och hittade det här inlägget..
Här är bilder från viktiga & lyckliga stunder i livet..

Härligt

SÅ SÖTT!!

Vi sitter och tittar på 4an och matakuten, nivet med Bert Karlsson..
En av kockarna tog med sig barnen till en bondgård eller ngt för att dom skulle få se sin mat levande haha.. Och en av killarna säger en sån klockren grej:

"Alltså, hamburgare är ju väldigt bra.. Det är ju lixom nyttigt! lite.."
"Okej, men vet du vad det innehåller?"
"Ja, det är ju typ ketchup, senap, lök och sånt.."

Sweet


Kärlek



Jag & min söta mami!

Kusin & Faster

Fina födelsedagsbarnet igår i sin nya topp!
Också söt Sillen såklart..



Nu laddar vi inför fredag och tjejmys med girlsen i släkten..
Det är inte alla som anordnar sånna här härligheter, jag säger ju att släkten är värst.. nejnejneeeej jag menar bäst ;)

Pistvakt och jag!?

När N kommer hem ska vi mysa i soffan med varm oboy och toast..
Behöver jag ens säga att jag längtar? Något jag däremot inte längtar till är helgen. Jag är ledig men tydligen (efter mycket påtryckningar) ska jag ta skoterkort HAHA!!! Uppe i vår fjällstuga har vi för tillfället 3st skotrar. Både mamma och pappa har skoterkort och N vill mer än allt annat skaffa så efter mycket planering med pappa har han bokat in oss på en kurs.. En kurs som redan var fullbokad men N lyckats alltid, verkligen ALLTID jag förstår inte hur haha. Jag kan i alla fall inte mer än garva! Vad ska jag med ett skoterkort till, jag som sitter så bra längst bak :p

Jaja,  vi får väl se hur det går. Jag gör det enbart för att det betyder mycket för mina favoritkillar, pappa och N. Sen om jag klarar det är en annan femma. Tydligen ska vi i alla fall vara på plats nere på citys körskola redan klockan 9.00 på morgonen både lördag och söndag och kursen håller på ända fram till 16 på eftermiddagarna. VA!? Det var den helgen det. ingen sovmorgon på långa vägar!

Fan killar, ni är skyldig mig något stort efter det här. jag ska nog komma på något..


Släkten är värst

 


Jag har världens bästa och sötaste kusin ♥

HEEEEEEEEEJ ALLA GLADA

Titta vem som är hemma och har jobbar klart för dagen! ;)
Dagen har gått snabbt, framförallt de sista timmarna.

Vi har fått in så otroligt många fina julkit på så det bara kliar i fingrarna på mig. Fråga är inte OM jag ska köpa något - frågan är HUR MÅNGA jag ska köpa..

Jag var så trött och slö när jag kom hem så det blev nudelsoppa till middag. N är fortfarande på jobbet och jag saknar honom jättemkt. Vi har bara setts ca 2h innan läggdags hela helgen känns det som så ikväll ska det bli urmysigt när han kommer hem. Imorgon är vi båda dessutom ledig. Äntligen lite flax :)

N hittade förresten min mobilsladd, men tror ni inte jag har lyckats strula bort den igen? Jag är helt jävla otrolig!

Klara färdiga GÅ!

Tandborsten i mun, en yvig toffs uppe på huvudet och jag är redo att åka..
Eller redo och redo, det blir helt enkelt inte så mycket bättre än så här på den här korta tiden :p

Ha en bra dag! Hoppas på att kunna uppdatera bättre ikväll än i helgen! Jag svarar på alla kommentarer då också.

Det bästa utav allt, En tävling är på ingående! håll utkik

"Godmorgon"

Idag känner jag mig som 7 svåra år..
Jag är tok trött just nu men jag vet att det ornar till sig under dagen. Dessvärre har jag sovit in i det sista och ska åka hemifrån om ca 40min hur nu det ska gå till..

måste äta frulle..

Morning

Jag njöt av min sovmorgon idag. Jag sov ända till klockan 9.30
(väckarklockan ringde klockan 10.00) Jag brukar alltid börja 10.00 när jag jobbar helg men nu hade det hänr något särskillt i schemat tydligen! Nu har jag har precis duschat, ätit lunch och nyst x-antal gånger. ändå känner jag mig redan lite bättre i förkylningen!

Det var jättetrevligt hemma hos N's föräldrar igår och pappa var med hela kvällen. När vi åkte där ifrån sent på kvällen kom vi på att vi inte hade tänt något ljus på mormor och morfars grav så jag, pappa och N åkte dit och ställde dit 2 fina ljus som kommer att brinna i 2 dygn. Lite spökigt var det att vara på kyskogården så sent, men det blev fint!

Nu måste jag göra mig redo för jobbet och gissa vad som händer efter jobbet? Kalas.. igen! :)
GRATTIS FASTER ANKI! ♥

Fina hem!

Här skulle jag kunna tänka mig att bo..
Lite skeptisk mot adressen och fasaden och inredningsvis skulle jag gjort en hel del annorlunda men jag gillar planlösningen och alla fina trappor..


Snabb update

Jag är bara hemma på snabbvisit. Vi ska nämligen åka och fira svärfar :)
Han fyllde 55 år igår och imorgon är det faster Ankis tur att fylla 45. Det har varit sjukt mycket kalas på senaste och mer blir det när N fyller år 13e november och min kusin den 5e december..

Jag sprang iväg på rasten och köpte en liten blomma som komplement till hans present. Den blev fin och lite halloween inspirerad men väldigt enkel! Killen i kassan njöt när jag berömde hans lilla verk. Han knorrade snöret lite extra bara för det ;)


 

dom oranga grejerna i blomman kallas kängurufötter.. lite kul!

Förkyld

Min förkylning går åt helt fel håll..
Jag har precis proppat i min sinova för bihålorna, echinagard för förkylningen och en alvedon för min huvudvärk. Jag tänker ta med mig en berocca till jobbet som jag kan surpla i mig vid lunchtid. Har apoteks-familjen några andra tips att ge? Tur att man har 3 apotekare i släkten, i en och samma familj till och med :)

Ikväll ska vi hem till svärfar och fira hans 55års dag. Pappa följer också med och överlämnar en present men mami jobbar.

Nu måste jag sätta igång att fixa fram ett utseende här. jag hoppas att ni får en bra dag! Puss