Kaos

Allå Allå!
Nu har vi kalasat färdigt och lill kurran som vuxit upp och blivit stor (18 ljuva bast) är firad och nöjd. Vi fick både middag och tårta så nu ligger man här och kan stolt klappa sig på stormagen.

Imorgon blir vi ivägkörda från vårt eget hem. Eller N börjar i och för sig ganska tidigt men jag kommer att fly fältet. Det är nämligen genomgång av våtutrymmen i lägenheterna där vi bor och kontrollen kan inträffa när som helst mellan 7.30 och 16.00 så någon sovmorgon är inte att tänka på för hemma tänker jag då inte vara. Vi får heller inte använda duschen imorgonbitti så duscha får vi göra hemma hos päronen.

Mamma bjuder du på frukost imorgon? ;)



Diorskin Nude

Det är mer än Cliniqie som har fått flyttat in i mitt badrumsskåp..
Jag har nämligen fått hem Diors nya foundation som är hur snygg som helst. Förpackningarna till deras produkter bara skriker lyx och nyaste diorskin nude är inget undantag.. Jag har inte hunnit prova den ännu men så snart jag har gjort det kommer er recension till er.

Diorskin Nude finns ute i butik nu och har ersatt gamla Diorskin Pure Light, så alla som använt den flitigt får ge Nude en ärlig chans hädanefter. För att bara nämna något så är Diorskin Nude en högutvecklad, fuktgivande 100%-ig mineral make up - den första i sin sort. Diorskin Nude skapar illusionen av en perfekt, naken hud tack vare huvudingrediensen, Mineraliserat aktivt vatten.

En fräsch och lätt täckande foundation för alla hudtyper.





Diorskin Nude fnns även i puderform för er som föredrar det framför flytande foundations.. 



edit: Jag kunde absolut inte hålla mig ifrån att testa den redan idag. Så eftersom jag ska på kalas ikväll använde jag min nya foundation nu när jag sminkade mig och den var över förväntan. Helt underbar! Den nästan smälter på huden och anpassar sig helt och hållet efter hudens egna ton. Den lägger sig snyggt utan att man behöver jobba för mycket med den och de ljusreflekterande partiklarna i den ger en otroligt snygg lyster till huden..

Diorskin Nude får 5/5 möjliga.
Diors foundations är svårslagna, så är det bara. Jag har Diorskin Forever sedan tidigare men nu mot sommaren känns nya Nude som ett måste.

Cliniquekurs 17-18 februari 2009



    
3-Stegets rengöring, Superdefence fukcreme och löspuder med tillhörande borste..


  
Allting samlat tillsammans med diplom och kursmaterial




Jätterolig kurs med bra innehåll..
Nu ska jag bara se till att få intyg från min Biotherm och Lancomekurs.
Det är roligt att ha alla erfarenheter samlade snyggt & prydligt..

Finaste Cillen fyller 18 bast idag..

Vi somnade på studs igår när vi kom hem igår..
N kom hem från Stockholm ynka 30 min innan mig (åkte bil) och stog sött på tågstationen och tog emot mig när mitt tåg puffade in på perrongen. Vi hann nätt jag jämt prata om våra äventyr förrän vi slocknade båda två och inte förrän 11.30 slog vi upp ögonen idag. Galet! Jag har aldrig sovit så mycket som jag gör nu för tiden.

I vilket fall är jag orolig att jag är på väg att bli sjuk. Jag har ont i hela kroppen och känner mig allmänt klubbad men jag tänker inte välkomna någon epedemi in i den här kroppen för idag är Cillens 18års dag och hon ska firas med dunder och brak och i helgen går hon ut på staden för att betrakta sundsvalls sk. utelite på närmare håll.. Underbara ljuva 18 år. Det var den bästa tiden i livet!

Jag antar att ni är sugen att se lite bilder från kursen, samt mina fina gåvor så jag lovar att nästa inlägg ska handla om just det!



Hemma!

Nu är hemma från Stockholm, den stora staden..
..Och jag har varken stött på kungen, blondinbella (även om en tjej på kursen var skrämmande lik på alla tänkbara plan) eller någon annan kändis heller för den delen. Besviken stockholm, besviken! Däremot har jag varit på kurs i två dagar och lärt mig jättemycket om Clinique. Jag har fått ett fint diplom och jättefina produkter som kommer att användas flitigt. HURRA!

Jag vet inte riktigt om stockholmslivet och det eviga stressandet faller mig så väl i smaken. Jag gillar att åka dit men den här gången blev jag mättad efter bara 2 dagar. Vi suckade belåtet alla tre när vi kom in på perrongen i sundsvall även fast det var snö på marken och
-9 grader kallare än i hufudstaden. 

Tids nog kanske jag också blir "hip" nog för stockholm. Men det får vänta!
Borta bra men hemma bäst..



God natt

Jag har sagt det förut men jag säger det igen - Till er som kommenterar men inte har egna bloggar svarar jag i samma inlägg som ni själva kommenterat.

Jag har precis kommit hem. Det var en minst sagt turbulent kväll på jobbet med många fula fiskar i farten. Nu sitter jag ihopkrupen i sängen och har precis ätit två rostade mackor. Snart ska jag gå och tvätta av mig sminket och förbereda mig för natten. Om jag lyckas somna innan 11 får jag i alla fall sova i 4.5h hmm. inte mycket till skönhetssömn direkt.

Jag ska packa min lilla väska nu så att jag är redo imorgonbitti när taxipappa kommer och hämtar mig.





Soffbord bitte!

Ohlalaa.. Jag har 40% på valfri hemvara på Ellos!
Det bästa vore om vi kunde hitta det perfekta soffbordet. Jag ska gå in och se vad sortimentet har att erbjuda. Själv har jag alltid gillat det här soffbordet jättemycket men helst av allt skulle vi ju vilja ha det i svart lack. Jag ska rådfråga med min kära sambo när han kommer hem och se vad han tycker :)



Det här är ett sk. morgoninlägg

Jag har velat fram och tillbaka här på morgonen..
Jag började med att ställa mobilalarmet tidigt. Det brukar vara en god idé när man ska upp i ottan dagen därpå. Bara just för att det blir lättare att somna på kvällen men när klockan väl ringde visste jag varken vad jag hette eller var jag var någonstans så att kliva upp var inte ett alternativ. Jag snoosade istället till 10.30 då jag vaknade.

Jag ska bege mig in i duschen nu och packa det sista i lillväskan. Jag måste nämligen åka in en timme tidigare till jobbet i eftermiddag så jag hinner köpa nya strumpbyxor och lämna biljetterna till kickstjejerna som också ska på samma kurs.

Men först blir det kinamat. Magen kurrar redan men N slutar inte förrän om en timme men vi har i alla fall en lunchdate då hihi :) Vi hinner precis eftersom han blir hämtad här hemma innan dom styr färden mot sthlm och jag inte börjar förrän sent i eftermiddag.

Det är en ganska sjuk känsla att vi än en gång ska åka på kurs under exakt samma dagar i exakt samma stad men ändå inte kommer hinna ses. Vi bor en bra bit ifrån varann och han kommer precis som jag att ha ett pressat schema.

Confessions

 
   
 


På tal om prislappar så tog jag mig en djupdykning in i garderoben..
Här har ni en av mina 3 proppfulla garderober här hemma (det fåt inte plats en pryl till). Vissa av kläderna har aldrig ens fått sett solljus och vissa plagg kan jag knappt minnas att jag köpt ens en gång..

Jag gruvade mig lite för att lägga upp dom här bilderna för jag vet att mamma och pappa sitter där hemma och skakar på huvudet nu. Dom tycker att jag har på tok för mycket kläder. Framförallt med tanke på att jag har kvar mina 3 stora  garderober hemma i mitt gamla flickrum *skäms* Jag måste ta en rejäl rensar-dag snart. För min och för alla andras skull. Och ja mamma och pappa, hemma hos er också. Jag lovar!!

Ojoj, hur var det med minnet?

Jag har suttit och gått igenom gamla inlägg, himla roligt..
Jag ångrar mig så galet mycket sånna här gånger att jag tog bort min tidigare blogg. Skulle vara så roligt att gå tillbaka ännu längre i tiden och se vad man skrev om, hur man mådde, se gamla bilder.. ja allt! Men då var då och nu är nu och den bloggen är borta sedan länge.

Hur som helst så hittade jag
det här inlägget. Med kläder som jag aldrig ens använt. Vart är dom? Har jag lånat ut dom och inte fått tillbaka dom, eller ligger dom helt enkelt längst in i garderoben? När jag tänker efter så har jag så sjukt med kläder, skor och väskor att jag inte ens vet vad jag har. Jag är säker på att prislapparna säkert sitter kvar på kläderna till och med. Det är nämligen jag i ett nötskal..


Imorgon återgår jag till verkligheten

Tre dagars ledighet har gått jättesnabbt..
Just nu håller vi på och packar båda två. N åker på kurs i sthlm redan imorgon och jag på tidig tisdagmorgon. Om jag inte får ha allting färdigt redan ikväll kommer jag att få resfeber, jag känner mig själv! :)

Vi har varit hemma hos svärmor och ätit en underbar middag - Lax i ugn och pressad potatis. Vi har också varit hemma hos farmor och hämtat kakor som hon bakat till oss *mums* vi ska äta dom snart tillsammans med ett stort glas mjölk. mumma.

Vi får se om jag tar med mig min minidator till sthlm, annars blir det tyst här på giirlylicious under tisdag och onsdag. Troligtvis kommer det att vara ett fullspäckat schema i sthlm men oj vad jag längtar. Jag längtar desto mindre till torsdag, då jag (troligtvis) får veta hur min närmaste framtid kommer att se ut..


Min Asus och min gamla bloggdesign..

Ny morgon, nya möjligheter

God morgon!
Jag tillät inte mig själv att sova så länge idag eftersom helgen börjar lida mot sitt slut och för att jag behöver ställa om dygnet. På tisdag åker jag nämligen till Stockholm på Cliniquekurs och tåget går redan klockan 06.12 med andra ord ingen tid som jag är van att vara vaken. Dessutom kommer jag att behöva kliva upp betydligt tidigare än så för att ta min åksjuketablett och hinna äta frukost, annars blir det ingen hyvens resa är jag rädd! Mamma och pappa tror att jag har vuxit ifrån åksjukan men jag gillar att knapra piller i förebyggande syfte i så fall :)

Idag är det söndag och vår hittills enda plan är att åka ner till stan och Rummet som har utförsäljning. Om det blir några fynd kan ni läsa på bloggen senare idag. Nu ska jag skynda in på Nelly.com och se om
klänningen kommit in..



Alla hjärtans dag lider mot sitt slut

I skrivandets stund är det exakt 5 min kvar på alla hjärtans dag..
Och jag är nöjd över varendaste minut. Det har varit en helt underbar dag och jag har spenderat den tillsammans med mina favoriter här i livet. Tack för alla fina alla hjärtans dag sms men ännu mer tack till min kärlek för att dagen faktiskt blev så fantastisk som den blev.

Jag älskar dig ♥

Hej Måns Diamond

Sorry brudar men jag vet fortfarande inte vilka Lili & Sussie är.. Det var ett stort rabalder över detta på jobbet men nope, jag vet fortfarande inte trots att jag har sett dom ikväll :)

Bäst ikväll var utan tvekan Måns Zelmerlöw och Amy Diamond!
Eller vad tycker ni?
 



Det räcker inte att vara efterklok

Ibland ska man vara impulsiv..
Jag bloggade om
dessa skönheter från nelly.com igår och hade bestämt mig för att köpa den svarta och fira att lönen rullat in. Vi har dessutom fri frakt och allt var perfekt, förutom att N ville att vi skulle klicka hem varor ikväll istället så att han också kunde skicka efter lite. Sagt och gjort - vi väntade OCH NU FINNS INTE KLÄNNINGEN KVAR :( buhuu..

Nu är det antagligen bara att hoppas på att det snart kommer påfyllning. Det är inte första gången det här händer oss på just nelly.com så nästa gång gäller det med andra ord att vara snabbare än blixten.

Tube Bow Dress

Mysig dag rakt igenom.. och ännu är den inte slut!

Åh vilken underbar middag..
Vi är redan hemma.. Resturangen Tusen och en natt var proppfull med folk och vi hade aldrig fått bord om det inte var för att N hade bokat tidigare i veckan. Vi fick välja om vi ville ha bord till klockan 17.00 eller till 21.00 så vi tog den tidiga sittningen utan att tveka, 21.00 kändes alldeles för sent. Så här i efterhand känns det absolut som det bästa valet :) 

Middagen var jäääättegod. Jag åt plakstek med oxfilé och N åt oxfilé med pommes.. Efterrätten bjöd resturangen på. Det var otroligt flott tycker jag. Jag vet inte inte ens vad det berodde på. Kanske hade det med alla hjärtans dag att göra men samtidigt så fick långt ifrån alla efterrätt. Dom frågade till exempel inga av dom som satt bredvid oss om dom ville ha.. hihi

Nu har vi varit och köpt godis på videoteket i stan (bästa godiset, utan tvekan) N har precis hällt upp ett glas vin till mig och tagit en öl själv. Nu inväntar vi melodifestivalen och myser vidare ♥

Halsband

Dagen till ära har jag på mig mitt fina halsband som jag fick av N tidigare iår..
Jag har inte kunnat haft det förrän idag pågrund av att jag inte varit nöjd med kedjan. Den har varit för tajt. Igår köpte jag däremot en ny och det blev jättebra. Jag älskar halsbandet och jag älskar orden som står på det ännu mer..



Mitt hjärta är ditt..

Alla hjärtans dag!

Nawww...
Jag har fått en jättefin blomma av min kärlek tillsammans med 2st biobiljetter till "män som hatar kvinnor" (den bästa bok jag någonsin läst) som jag veeeerkligen vill se. Jag har längtat till den dagen den skulle komma på film. Så nu ska vi alltså gå på premiären som är på fredag den 27/2 mys!

Av mig fick han en ny necessär då hans gamla är så himla ful haha :) en snygg Björn Borg necessär med tillhörande parfym + ett sött kort från åhlens som jag märkte med en egengjort pussmun hih.. kameran har varit i farten så jag publicerar några bilder!

Ikväll har N bokat bord på Tusen och en natt så då ska vi gå dit och äta middag. Det ska bli jättemysigt! Men först ska vi förbi mamma och pappa på alla hjärtans dag fika. Jag älskar påhittet att ha en dag för kärleken!

/Kärlekskranken ♥


  
 

Bästa morgonen på länge..

Jag överraskade N med god alla ♥ dag frukost idag! hih..
Vi äter vanligtvis aldrig frukost på mornarna men jag tror nog aldrig att det har smakat bättre. Det var så mysigt! Så satte vi på lite "lugna favoriter" i bakgrunden :)

Somsagt, jag älskar alla hjärtans dag!


Copycats

Jag fick en kommentar från junitjej som snappat upp att Dianosh header var skrämmade lik min. Inte nog med att den är lik min nuvarande. Den är nämligen identisk med min gamla. Det känns som att den är kopierad rakt av. När jag i min tur kommenterade hennes blogg angående detta blev hennes blogg snabbt lösenordsskyddad - vilken skräll?

Fruktansvärt tråkigt när folk inte kan hitta på någonting eget eller åtminstone fråga först..

Hur många tänder har du..

Jag och N ligger i sängen och slötittar på "vem vill bli miljonär"
Plötsligt kommer publikfrågan som lyder något i stil med: Hur många tänder har en fullvuxen människa. Nu kommer jag inte ihåg svarsalternativen men det var något i stil med 10, 32, 52 eller 60.. Jag började bums att räkna mina tänder och jag har bara 24st medans N har 35 hahahaha..

Hur många tänder har du?



Summer Cerise

Crystal Set


Jag skulle varken tacka nej till den där bikinen eller den kroppen..
Eller får man kroppen på köpet när man köper bikinin kanske? 


Söta undies

Ingrid Panties Maja Panties

Nelly.com

Sweet Top Sweet Top Tube Bow Dress



Sockersött från Nelly.com
Jag är väldigt sugen att beställa den här klänningen. Men jag ska först höra om N också vill beställa något från vår nya favoritsida..


Mer fransar och volanger

Yeeeey..
Sist jag och Emma var på stan hittade jag en jättesnygg svart fransklänning på Cubus inne i stan. Idag på birsta fick man som sagt ett rabatthäfte och 20% på Cubus (valfri vara) var ett av erbjudandena så jag skyndade mig att ringa dit och höra om dom hade den, vilket dom hade! Så kul. Dom har lagt undan den åt mig så jag ska åka dit direkt när jag vaknar imorgon och prova den.

Jag har egentligen redan en fransklänning men den är mörk mörk blå och jag vill gärna ha en svart också. Älskar fransar och volanger.. Till våren kommer min bruna fransväska från Cubus att användas flitigt också. Jag längtar till varmare tider!




Jag i min marinblåa fransklänning från H&M
(den ser svart ut på bilden)

Birsta i all ära..

Vart spenderade man sin lediga dag om inte på birsta city.. Otroligt!
Det var däremot ingen långvisit. Jag skulle nämligen bara komplettera en alla hjärtans dag present till imorgon men till vem? Det säger jag inte.. Alla som var där fick ett trevligt kuponghäfte med fina erbjudanden i gallerian. Det kommer jag att utnyttja för jag tyckte det var bra grejer. Bland annat 30% på valfri vara på body shop. Jag som till och med har presentkort där som jag fick av N's bror i julklapp :)

Vi har hunnit med att storhandla också så nu har vi en proppfyll kyl i helgen. lovely! Massvis med nyttiga och goda grejer. Det har varit fantastiskt väder men nu sjunger temperaturen snabbt. Jag tänker med andra ord hålla mig inne och mysa resten av kvällen med min baby. Vi har några filmer på lager också är det ju faktiskt en del att se på tv ockå..

Ibland är det så skönt att tillåta sig själv att vara lat..

tänk tänk tänk

Idag är det fredag den 13:e så var rädda om er ;)
Jag har precis vaknat så inget ont har hänt mig.. ännu..

Om man klarar sig från alla världens olyckor idag har man ju åtminstone
årets ända kärleksdag på menyn imorgon. Och jag längtar ♥ jag har alltid
älskat alla hjärtans dag.

Bara tråkig text..

Just idag har jag inte tillstymmelse till bloggsug..
Det hade jag inte igår eller i förrgår heller. Det känns tråkigt. Jag som brukar vara så van att uppdatera flitigt. Det har på något sätt bara runnit av mig. Ändå får jag dagligen så söta kommentarer både här och via mail.

Idag har jag i alla fall jobbat 11-20.20 direkt efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa och hämtade hem lite köttbullar som mamma hade lagat med sin nya köttbullsrullare haha.. jag ska googla och se om jag hittar någon bild. Det var guld värt att få hämta mat hemma eftersom klockan var så mycket och vårt kylskåp endast erbjöd yoghurt. Tack!

Imorgon är det fredag och helg för mig och N. Så himla skönt! Jag är inte bortskämd med att få en så lång helg. Vi får väl se hur vi ska spendera dagen. Njuta till fullo ska vi i alla fall göra. himla mysigt att vi båda är lediga!

Nu har jag inte tid att skriva mer. Det väntar nämligen 52st mail i min inkorg och ändå läste jag mailen sent igårkväll. Ibland känns det mer eller mindre som ett heltidsjobb att ha en blogg..

Clinique





Jag kan inte annat än hålla med.
Jag ärhelt frälst i det här pudret. Jag är i vanliga fall en foundationstjej men det här är verkligen helt fantastiskt. Jag fick det när jag var på
Cliniquekursen (innan det kommit ut i handeln) men nu har det äntligen kommit.. Jättekul! Jag använder det varje dag till vardags numer och jag stormtrivs.

Tro mig, du skulle inte bli besviken..

Grattis gumman!

Jag vill passa på att gratta min allra bästa vän Carro på födelsedagen..
Tänk vad tiden går snabbt, redan 22 bast :) Vi har hunnit med mycket galenskap genom åren som gått och jag kommer aldrig att glömma alla fina (och galna) minnen..



   
  


Jag älskar dig ♥ Vänner för alltid!

Vardagslyx

Nu har vi precis tagit oss en vaaarm dusch..
N är i köket och sköljer vindruvorna som vi ska äta nerbäddade i sängen. myys! Vi börjar båda jättetidigt imorgon och har därför bestämt oss för att krypa ner tidigt och bara slappa, mysa och se alla tisdagsprogram + andra avenyn på svtplay såklart..

Tidigare ikväll har svärmor varit här. Vi gjorde varma mackor i ugnen (vår nya last som ni kanske märker) och till efterrätt blev det semlor som irene tagit med sig. Årets första *slurrp*

Nu blir det mysafton.. Uppladdning inför alla ♥ dag kanske



Lancome Workshop på Strand hotell

Jag tyckte att kursen vi var på ikväll var jättebra! Och jag ska inte sticka under stolen att vi hade väldigt roligt! Det var i själva verket väldigt lite information men det var därmot väldigt mycket praktiskt och det var roligt.. Det är man inte riktigt lika bortskämd med! 

Vi har fått prova valfri rengöring, peeling, ögonmakeupremover, fuktmask, ansiktscreme och ögoncreme. Jättebra! Det är precis det man behöver. Att prova produkterna själv så att man förstår produktens syfte och så att man kan bilda sig en egen uppfattning. Vi kom inte hem tomhänta heller utan fick med oss varsin primordiale ögoncreme. tack! 

Himla skönt att vara avsminkad, peelad och insmord så här inför kvällen.
Godnatt :)



Måndag utan ångest

Jag ogillar vanligtvis måndagar väldigt mycket..
Jag har alltid någon form av dum måndagsångest oavsett vad! Idag har jag däremot inte haft det. Dagen har varit så fullspäckad med roliga saker och kanske är det hemligheten.

Dagen började med en lunch på stan med Emma. Söta annika som man träffar allt för sällan kom också och höll oss sällskap. Vi hann med att skvallra, prata allvar och skratta en massa. Emma köpte lite snygga kläder och annat bra-att-ha men för mig blev det billigt..

Efter stan köpte jag med mig namnsdagsfika (wienerbröd) hem till farmor som vi fikade. mums. Jag hann vara där i flera timmar innan det var dags att åka på kurs inne i stan på strand hotell. Jag tror att vi båda uppskattade lika mycket. Det är alltid så avslappnande och mysigt att vara hemma hos farmor. 


Mer snö till Sundsvall

Igår kom det galna mängder med snö till lilla Sundsvall..
Folk blev uppmanade att inte ge sig ut på stadens gator och olyckor skedde kors och tvärs. I Birsta var det bara några få shoppingsugna kunder men dom fick vip-hjälp istället..

När jag och Magda kom ut till bilarna på kvällen var det bara till att börja skotta. Min lilla pärla såg ut som en iglo. Jag var snabb upp med kameran ;) Väl hemma vid min parkering skrek jag av lycka då min parkeringsplats var den enda som var skottad. Jag ringde upp N för att tala om att plogbilen bara tagit min parkering (sist tog han nämligen alla andras utom min. morr) varpå N berättar att det faktiskt var han som hade skottat min parkering ♥ ÄLSKLING! Jag hade aldrig kommit in med bilen annars. Tack


  


1. Min iglo.
2. Min fint skottade (den enda) parkering.
3. Någon stackare som inte orkat sig ut och skotta.
4. Snygg motorvärmarestolpe med hatt.

Allt går som det ska..

Vilken fantastisk morgon!
Jag tog sovmorgon till klockan 11 och vaknar av strålande sol, snön ligger fint på vägarna, plogbilarna har gjort sitt jobb under natten och jag har fått en kommentar här på bloggen från en av mina absolut bästa vänner, Tanya ♥ som bor i Barcelona. Allt går för tillfället min väg.

(Jag har även namnsadag idag! Det är nämligen Fanny idag)

Jag har mycket roligt att se fram emot. En dejt med Emma på stan och en Lancome workshop ikväll. Sist Lancomekvällen var i stan var jag utomlands men nu ska jag äntligen få vara med. Det ser jag fram emot!

...




 
sjukt
mycket
snö




 


Myslördag

Mysmamma har varit här med oss ikväll..
Vi har ätit varma mackor i ugn med ost, skinka, tomat och oregano *mums* Självklart har vi sett melodifestivalen också. Ugglas kändes mer eller mindre som ett skämt och vad hände med Shirley Clamps vackra stämma? Det lät inge vidare ikväll tyvärr. Roligt att Alcazar gick vidare i alla fall, dom är schlager för mig.

Icke att förglömma är att vi även fick bjuda mamma på min och N's jättegoda cheesecake ikväll. SÅ GOD! Tack Angelica för receptet.

Tack..

Jag har världens gulligaste chef och vän..
Jag har tjatat både i bloggen och på jobbet om hur gärna jag vill ha en "bad hair day" mössa men turen har aldrig varit på min sida och mössan har ständigt varit slut när jag surfat mig in på Nelly.se

Hon frågade om jag ville ha mössan om hon hjälpte till att skaffa fram en för hon hade nämligen sett den sist hon var hem till östersund. Jag blev jätteglad och tackade JA snabbare än blixten. Tiden gick och idag kom vänner till hon in med en liten rosa påse. Och vad tror ni låg i den lilla rosa påsen om inte mössan!? JAJAJAJAJAJAJAJAAAAAAAAA!!

Jag tog på mig den direkt när jag och N åkte och handlade. Hur cool som helst! Tack söta Ella och alla andra som har hjälpt till. Jag uppskattar det verkligen ♥



Madde!

Himla roligt att Madde hittat till bloggen..
Jag kan säga att vi saknar dig med (jag tar mig friheten att prata för oss allihop hih) det är alltid så roligt när du kommer och jobbar med oss :) skriv jättegärna litegrann om hur du har det på praktiken, jag är jättenyfiken.. Eller ännu bättre, skaffa blogg kanske? JAA haha

Bebisar hit och dit.. det kryllar ju av dom

Jag har spenderat hela morgonen med att läsa bebis bloggar..
Väldigt otippat när det kommer till mig, men samtidigt så himla mysigt. Vissa bloggar är mer naiva och överdrivna än andra. Och en del av bloggarna är så fina att man blir sugen att fälla en tår. För mig känns det trots allt långt borta med barn även fast jag absolut vill bli mamma en vacker dag. Helst av allt vill jag redan bo i mitt drömhus men ett fast jobb, med bra lön och där jag trivs bra är minimum kravet. Jag vill känna att jag har alla förutsättningar på min sida för min familj och för barnets skull.

Det är så mysigt att M-T på mitt jobb är gravid. Hon är min första nära vän som ska ha barn och det är så himla kul att följa henne på resan och klappa lite på magen då och då. Hon är verkligen vacker i sin gravidmage! Jag hoppas på att få känna en liten spark snart. Man vet ju inte, det kan ju ligga en fotbollsspelare där som bara väntar på att få gå i pappas fotspår.. :)



Min fina vän & mage ♥

Skönhet i överflöd. Jag får helt enkelt aldrig nog!

Jag börjar förstå varför N tycker att jag har mycket skönhetsprodukter..
Jag börjar i alla fall få lite ordning och reda i mina
fina vita korgar nu. Jag älskar dom! För att få lite bättre struktur har jag delat upp nagellack, läppglans och ögonskuggor för sig i små necessärer eftersom jag har så himla mycket av det..

Här får ni en liten hint om vad som gömmer sig i vårt badrum. Galet med grejer när man väl börjar sortera. Ändå har jag slängt hur mycket som helst som varit gammalt eller som jag av en eller annan anledning inte längre anänder..

Inte konstigt att jag trivs på jobbet när jag får pilla med sånna här grejer hela dagarna ;) Det är livet

   
  


Vardagsrummet i nuläget

 







Mattan är mer RÖD än vad bilderna visar. Den går alltså inte åt det brun/röda hållet. Det var svårt att få till en rättvis bild. När jag kom in i vardagsrummet hade N dessutom hällt upp ny vit sand i vårt ljusfat (som jag fått av mina zaratjejer) ställt upp nya ljus och lagt på några torkade röda rosenblad. Söt ♥

Tji fick jag.. tålamod är inte min grej

Buhuuuuuuuuuuu..
Dom vita korgarna vi köpte tidigare idag passade inte i vår bardumsmöbel, FAN! Då är det bara till att börja tänka om. Det här var inte den sortens överraskning jag kände att jag behövde just nu!




Tydligen gick det visst..
Jag vet inte om N trollade eller om det var mitt tålamod som svek men nu är alla korgar på plats. Redo att fyllas med alla mina skönhetsprodukter, wheeey! Tanken var inte att vi skulle ha vita från första början men det var dom enda som fanns med rätt mått. Men nu när de väl är på plats så blev det inte så himla tokigt! Vi har även bytt ut spegeln i badrummet då den förra hade blivit lite sliten i ena kanten.

Så fort N har duschat ska vi sätta igåg med matlagningen. Storkok står på menyn. Vi är inga matlådsmänniskor utan äter ute allt för ofta men i helgen ska det i alla fall bli andra bullar på den fronten, för idag ska det kockas och frysas in :)

Mattan blev förresten hur snygg som helst..
Den passade som handen i handsken. Storleken kunde omöjligt vara bättre, inte för stor och inte för liten. Det känns himla roligt eftersom den trots allt kostade ganska mycket. Nu behövs bara ett nytt vardagsrumsbord. Varför är det alltid så? Så fort man köper något nytt vill man byta ut allt annat också. Vi skulle helst vilja ha ett vardagsrumsbort i svart lack så att det passade till nya tv-bänken.


Torsdagsstädning

Den stora städdagen är kommen..
Vi har rensat hela byrån i hallen, hela städskåpet (där det förövrigt stått kvar färgburkar sedan renoveringen när jag flyttade hit.. oops) och alla lådor i sovrummet.. Det är betydligt mer än det låter men det bästa av allt. Det är en sådan befrielse. Jag vet inte hur många gånger jag svurit över allt skit vi lyckats samla på oss. Och istället för att det ska vara synligt för våra gäster har allt lagts på hög i alla tänkbara lådor. Men inte längre.

SÅ SKÖNT!

Det värsta med all rensning är väl bara att det ser tredubbelt så stökigt ut under tiden man väl håller på. Tidigare har allt varit dolt i lådor men nu kommer skiten fram. Nu återstår bara att hitta på vad vi ska göra med alla dessa påsar med skit? Allt från papper till prylar som vi inte har något nytta utav längre.




Är det ordning och reda nudå? Nej knappast! Hallen ser för tillfället ut som ett bombnedslag. Dom vita korgarna är däremot nya. Vi köpte dom på ikea tidigare idag och dom ska få ta plats i badrummet. Alla mina skönhetsprodukter ska få bo i dom hädanefter. N hoppar av lycka bara av tanken att inte behöva snubbla över alla mina "tjejgrejer" längre. Vi har även köpt världens finaste matta idag. En stor, röd, ryamatta :) Nu hoppas vi bara att den är lika fin i vårt vardagsrum som vi hoppas..

Blondie

M-T min älskade blondie, jag saknar dig :)
..Men jag vågar inte ringa för jag är rädd att ni ligger och sover alla 6 (där snackar vi stor familj, bebis inräknad) och jag vill inte väcka er. Om du mot alla odds skulle vara vaken och läser det här får du gärna slå en signal. Vill höra om jobbet, victoria och GWP'n hihi..







Nu ska jag andas lite också..

Dagen som bara har rusat iväg börjar nu att lida mot sitt slut..
Men det har varit en väldigt bra dag. Den började med en lång och mysig sovmorgon tillsammans med N som också var ledig och slutade med en helt spontan biokväll med mamma. Däremellan hann jag även med Carros sminkparty ;) Full ös med andra ord!

Jag har varit på sminkpartyn tidigare men det här var himla trevligt. Däremot hade jag glömt bort att man alltid får börja med att sminka av sig så jag kom spacklad och klar men tji fick jag för det var bara att börja tvätta och sminka om på nytt fast med mary key's produkter! roligt roligt.. och tjejen som hade det var himla trevlig och duktig måste jag säga.

Klockan 8.30 kom mamma och plockade upp mig. Vi åkte raka vägen upp till bion och bestämde oss för att se nya Wallander filmen (jag har varit på bio 3 gånger 2009. det är fler gånger än jag var på bio under hela 2008) mamma tyckte att filmen var seg och jag kan hålla med men Wallander är ändå alltid Wallander så jag tyckte den var helt okej.

27 februari ska jag gå på bio nästa gång i alla fall. Då har nämligen Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor" premiär. Troligtvis en av världens bästa böcker. Jag har svårt att tro att filmen kommer att kunna hålla samma mått men jag vill se den till varje pris. Lisbeth Salander är ju min stora idol i boken, därför hoppas jag att Noomi Rapace inte gör mig allt för besviken.




Tempo Tempo

Dagen har susat förbi..
Vi klev upp klockan 11.30 verkligen hur skönt som helst. Det gäller att passa på att sova på lediga dagar :) vi gjorde oss iordning och åkte ner på stan och jag uträttade några ärenden. Vi har hunnit med att hälsa på N's bror och lämnat lite grejer som han behövde låna inför hans åre tripp + köpt hem mat från subway *mums*

Nu är jag hemma på snabbvisit för snart ska jag hem till Carro och hennes sminkpaty.. Bilen kommer att vara iiiiskall, jag gruvar mig lite. Fryser redan jättemycket. Jag hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk.

Utmanad

Jag har blivit utmanad..
Så alla som vill veta 8 hemligheter om mig läser extra noga NU!


1. Alla jobb som jag har sökt och kommit vidare till intervju har jag fått.. Himla roligt! Först ut var Zara nästan direkt efter studenten. Samtidigt som Zara blev jag erbjuden jobb på Bikbok men tackade nej. Även åhlens intervju gick vägen och där har jag jobbar i 1 år imorgon. Tiden har gått snabbt. 

2. Jag är en obotlig romantiker och jag älskar allt som har med kärlek att göra. Jag och min käraste N har varit tillsammans i 5år och 5månader nu och under den tiden har vi på ett eller annat sätt uppvaktat varandra på nästan alla våra månadsdagar. Töntigt kan vissa tycka, underbart tycker jag. Hur mysigt och värdefullt som helst. Kanske är det hemligheten till ett långt och lyckligt förhållande?

3. Jag drömmer om att bo i hus. Ett litet lagomt hus med en liten trädgård och en trapp inomhus. Trappen är en dilleidé som jag inte vet vad den kommer ifrån. Jag vill bara ha den till varje pris och den ska vara vit. vackert!

4. Jag älskar att skratta och jag gör det flera gånger om dagen. Jag bjuder mer än gärna på allt jag råkar ut för eller klumpiga grejer jag lyckas ådstakomma. Jag tycker att livet blir så mycket roligare när man kan bjuda på sig själv.

5. Jag är en familjetjej. Jag värnar jättemycket om min familj och mina nära. Jag umgås gärna och ofta med mina föräldrar och försöker att hälsa på farmor så fort tiden räcker till. Jag har bra kontakt med alla mina släktingar som bor inom rimligt avstånd och jag tänker alltid finnas där för dom närhelst det behövs..

6. Jag har hällre få nära vänner än många ytliga. Jag har jättemånga fina vänner och bekanta men mina allra närmaste vänner som jag skulle gå genom eld för kan jag räkna på en hand.

7. Jag vill bli rik när jag blir stor och på ett eller annat sätt kommer jag att bli det. Om det blir genom en lyckad karriär eller genom en vinst på lotto spelar ingen roll, även om en kombination av dom både skulle vara det bästa hehe..

8. Jag har så många väskor att jag inte ens vet vad jag har. Flera gånger har jag hittat väskor här hemma som jag inte har den blekaste aning om att jag köpt. En himla trevlig överraskning varje gång med andra ord.


Alla som vågar anta utmaningen och erkänna 8 saker om sig själva är välkomna att göra det. Kommentera gärna nedan så att jag får gå in och läsa era svar.

Fredag eller tisdag?

Det har blivit dåligt med uppdateringar idag men jag har helt enkelt inte varit hemma.. Det är jag fortfarande inte! Jag har fredagskänslor i hela kroppen - troligtvis för att jag är ledig imorgon och på torsdag men också för att jag har blivit bjuden på go'middag. Jag är nämligen hemma hos mamma och pappa just nu och har precis gjort slingor på mamma. Ännu är färgen inte ursköljd så resultatet får vi vänta för att se. Hon ska förhoppningsvis få lite kopparslingor i sitt mörka hår iaf.


Snart kommer N. Jag längtar efter honom. Morgonen var lite kaosartad eftersom jag sov in i det sista vilket resulterade i ett lite mindre bra morgonhumör från min sida. När han kommer hit står maten på bordet och så snart han ätit upp ska vi alla äta cheesecake tillsammans som mamma har gjort.. Himla gott!!


Godkänner alla kommentarer när jag kommer hem istället..


Skynda Skynda

Jag har drömt mardrömmar inatt.. inte så ovanligt numer!
För tillfället känns dom mer verkliga än overkliga.

Jag har eld i baken och med andra ord jättebråttom till jobbet.. Sitter här med leggings på ett ben, inga stumpor och oborstade tänder. Måste rappa på nu!

Ikväll blir det middag hemma hos mamma och pappa med främmande, ska bli himla trevligt!


Bolt!




Vi har precis sett klart den tecknade filmen, BOLT!
Söt film faktiskt. Rhino, den söta hamstern i plastbubblan (hahahahhaa) är vår nya idol.. En sån skulle vi gärna ha som husdjur eftersom en katt är lättare sagt än gjort att hitta..

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig..
Först blev min lunchdate inställed. Marie kände sig inte på topp och behövde åka hem och lägga sig. Förståligt! Jag åkte däremot in på stan i alla fall och kramade om Maria när hon jobbade. Så söt tjej! Istället för en lunchdate på stan köpte jag hem Coffe house sallad till mig och mamma, mumsmums..

Sminkpartyt blev inte heller av haha (jag sa ju att inget blev som planerat) det blev framflyttat till på onsdag! Istället åkte jag och mamma hem till faster med en fin blomma och gobulle som vi fikade. Nu har jag precis kommit hem, likaså N så nu ligger vi i sängen och ser på advokaterna.. intressant serie med glimteni ögat!

Trots att inget blev som planerat blev det en mysig ledig dag!

Anki!

Idag jobbar min faster sin första dag på sitt nya jobb.. Som chef..
Vi är så stolta över henne hela släktskaran och jag är övertygad om att allt kommer gå galant. Jag hoppas också att hon kommer att trivas jättebra med sina nya arbetskamrater!

Kram på dig!


Upp & hoppa

Det blev inte mycket till sovmorgon för jag vaknade av att jag var så kissnödig att det inte fanns andra alternativ än att kliva upp.

Dagens schema är fullspäckat trots att jag är ledig.. Jag ska snart ringa några samtal och sedan göra några ärenden nere på stan. Efter det ska jag träffa Marie för en pratstund och en lunch. Eventuellt lite strosning på stan också om jag känner oss rätt. Senare frammåt kvällen ska jag på sminkparty hemma hos Carro. Jag har varit på sådana tidigare och vet precis vad det innebär men det är alltid kul att gå ändå och ikväll är det ju faktiskt Carro som har det..

Det blir nog inge mer sova av idag heller.. Jag väntar och väntar på att få svar på ett mail jag skickade på ett katt igår på blocket men icke. Kattjakten är inte nedlagd, vi är helt enkelt bara inte lika aktiv längre och plötsligt dök sötnosen upp från ingenstans. Även om han bor i Östersund men det är ingenting att göra åt.



giirlylicious.se är flitigt besökt idag!




FEMHUNDRA fler unika besökare jämfört med igår..
Så otroligt roligt. Jag förstår inte vad det är som har lockat er hit just idag men himla roligt är det i alla fall. Och det bästa utav allt är att ni alla är välkommen tillbaka när helst ni vill ;)

Godnatt alla gullefjun ♥

Jacky

Just nu sitter jag och mumsar på en Jacky..
Så himla gott. En smak som man aldrig växer ifrån på något konstigt vis.



Revolutionary road..

Nu har vi precis sett klart Revolutionary Road. Sämre film får man leta efter!
Jag skrev i ett tidigare inlägg att vi tyckte att den var så dålig att vi inte ens orkade hålla ut till slutet. Men ikväll ångrade vi oss och såg färdigt den i hopp om att den åtminstone skulle bli lite lycklig eller rolig men det hände aldrig. Jag blev bara deprimerad utav att se den..

Jag hade så mycket högre tankar om den filmen.



Bad Hair Day

Just i stundens nu har det varit in 300 fler unika läsare än igår. Hur kul som helst. Det ska bli jätteroligt att se var besöksantalet landar på ikväll innan läggdags.

Just nu letar jag för fullt på internet efter Bad Hair Day mössan som alla bloggar. Dessvärre verkar den vara slut överallt. Jag ska i alla fall ha en till varje pris. Frågan är bara när dom kommer in igen?




Tuff!

HM.COM





Detta är på väg hem till mig!!
Men dessvärre verkar det ta ett bra tag eftersom inte allt fanns i lager. Men det är ju inte sommar än så jag ska nog överleva. Jag passade på att göra beställningen igår eftersom jag hade 10% på ett köp, himla bra! Nu längtar jag. Sen återstår det bara att se om sakerna passar ;) Skorna kommer i alla fall inte att bli en besvikelse för dom har jag redan i svart och jag älskar dom.

Så himla roligt..

Vilka är alla nya läsare egentligen? Jag blir jättenyfiken..
Hur hittat du hit? Och ni som är stammisar, vad är det som gör att ni fortsätter att besöka bloggen?


Blev så glatt överraskad när jag kikade på statistiken igår. Men idag är det till och med ännu bättre och ändå är dagen inte slut. kulkul! Jag har i alla fall precis kommit hem. Jag har nämligen jobbat extra idag mellan 9.50-16 och det har gått bra. Vi sålde en del Clinique vilket är roligt eftersom alla kunder som handlar 2 produkter får en jättefin gåva.

Nu har jag kurat ihop mig under täcket faktiskt. Det är sjukt kallt ute (-14 när jag åkte till jobbet imorse) ikväll blir det bara till att slappa och njuta för imorgon väntar en härlig sovmorgon - i alla fall för mig..