Torsdagsstädning

Den stora städdagen är kommen..
Vi har rensat hela byrån i hallen, hela städskåpet (där det förövrigt stått kvar färgburkar sedan renoveringen när jag flyttade hit.. oops) och alla lådor i sovrummet.. Det är betydligt mer än det låter men det bästa av allt. Det är en sådan befrielse. Jag vet inte hur många gånger jag svurit över allt skit vi lyckats samla på oss. Och istället för att det ska vara synligt för våra gäster har allt lagts på hög i alla tänkbara lådor. Men inte längre.

SÅ SKÖNT!

Det värsta med all rensning är väl bara att det ser tredubbelt så stökigt ut under tiden man väl håller på. Tidigare har allt varit dolt i lådor men nu kommer skiten fram. Nu återstår bara att hitta på vad vi ska göra med alla dessa påsar med skit? Allt från papper till prylar som vi inte har något nytta utav längre.
Är det ordning och reda nudå? Nej knappast! Hallen ser för tillfället ut som ett bombnedslag. Dom vita korgarna är däremot nya. Vi köpte dom på ikea tidigare idag och dom ska få ta plats i badrummet. Alla mina skönhetsprodukter ska få bo i dom hädanefter. N hoppar av lycka bara av tanken att inte behöva snubbla över alla mina "tjejgrejer" längre. Vi har även köpt världens finaste matta idag. En stor, röd, ryamatta :) Nu hoppas vi bara att den är lika fin i vårt vardagsrum som vi hoppas..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback