Singstar

Det blev inte bara en bra fredag.. Det blev även en helt perfekt lördag!
Det bjöds på jättegod middag, för att inte tala om efterrätten. Angelica, hon kan hon! Nu är flickorna nere på krogen och roar sig medans jag och malin åkte hem. Jag har till och med gjort mig iordning för att krypa till kojjs eftersom jag trots allt jobbar extra imorgon.

Det var i alla fall en toppenkväll på alla sätt och vis. Jag och Malin drack "slushpuppy-cola" till maten.. Det smakade som det eftersom drickan hade stått ute på balkongen och blivit isig, mums.. När vi hade ätit efterrätt och kände oss mätta och belåtna förflyttade vi oss vidare in till vardagsrummet där vi sjung singstar. Jag förblev obesegrad *skryt* och det är lika roligt varje gång. Man märker att alla, precis som jag själv, sjunger hällre än bra haha..

Tack flickor små för en himla mysig kväll ♥


   

Finfrämmande

Vi var inte hemma förrän strax efter 04.00 imorse..
Innan hemgång stannade vi till på kebabcity (precis som så många andra) och åt kebabtallrik. Hur kan det smaka lika himelskt varje gång? Sen sov vi fram till 12.30 då N's brorsa ringde och berättade att vi skulle få främmande. Det var alltså bara att studsa upp och in kommer Peter, Mauro, lilla Stella och tuffaste hunden Hector.

Hector tog sig friheten att gå på en rejäl husesyn och missade inte en centimeter av lägenheten. Han fick en skål med vatten i vardagsrummet som han smuttade på mellan varven. Han var verkligen hur go som helst, men framförallt så jäkla cool.



Kebab i all ära..

   
Hector, ca 5 månader gammal..
(lägg märke till bakbened på mittenbilden hahahaha)

Funny Friday

Det blev en sjukt lyckad fredagkväll med min bästaste vapendragare Emma
(även fast vi inte fick tag i någon "green adine" hahaha)

Jag kom hem till Emma vid 8 snåret. Det bjöds på en fördrink, white russian, och sen blev det kycklingsallad. Därefter började drinkblandningen. Det blev "babar", "emma" och en massa annat ihopkok. Himla goda blev dom allihopa i alla fall. Emma hade köpt sprit kvällen till ära och jag hade köpt drinkmix, 4 sorters juicer, fanta och fruktsoda. Allt var som uppbyggt för en bra kväll. Ändå vill jag poängtera att jag mådde sjukt bra när jag vaknade. Inte det minsta bakis! Väääldigt skönt.

Inte förrän efter kl.12 slirade vi oss ner på krogen. Kikade in på Svenssons - inget drag. Utan gick vidare till Oscar och Dance Event. Himla skoj! Som jag har sagt förut så går det inte att ha tråkigt med Emma ♥ Det blev en himla massa dans också, kul! Dj Sammy var också där (bild nedan) en himla liten människa :) Det blev åtminstone lite kort även om kameran inte användes jätteflitigt under kvällen. Men några bilder skramlade vi ihop iaf, varsågod!


    
  

 
Finfrillan vid hemgång..

Dags att sova. Godnatt

Imorgon blir det en beställning på hm.com
Jag har hittat ett par solglasögon, en klänning, ett par vita skor (som jag redan har i svart) och en jeansjacka. Vårkänslorna pirrar lite lätt i kroppen. Men det blir som sagt inte förrän imorgon eftersom sidan ligger nere för tillfället.

Nu ska jag och världens bästa N sova ♥
Söta drömmar.

Vååååår

Idag är det torsdag. Det innebär att det är fredag och helg imorgon.
Jag längtar så mycket. Emma ringer nog vilken sekund som helst nu så vi kan planera inköpslista mm.

Jag jobbar imorgon men bara fram till klockan 15. väldigt lagomt på en fredag :) efter det ska jag strosa i affärer i hopp om att hitta något tjusigt. Jag hoppas att det inte är så mycket rea kvar runt om i butikerna för jag vill inte veta av den. Jag är inte intresserad av att fynda. Jag vill ha snygga fräscha vårnyheter.



Dance for me

Jag fick sova ut imorse! ..ni anar inte hur mycket det är värt.
Jag vaknade duktigt klockan 10.15 när väckarklockan ringde. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och äta en stadig frukost innan jag åker in till jobbet. Om jag får någon tid över kanske jag åker in och spanar lite i affärerna innan i hopp om att hitta något fint till fredag. Inspirationen flödar inte precis!

Igår började vi att se Leonardo Dicaprio och Kate Winslets nya film Revolutionnary Road men den var ingen hit. I och för sig vet jag inte om den ordnade upp sig på slutet men den lyckades inte fängsla oss som tittare att hålla ut så länge i alla fall. Jag har en dansfilm på lager som jag har höga förväntningar på. Den kanske vi kan se ikväll..


Upp som en sol, ner som en pannkaka

Jag får bassning av M-T varje dag på jobbet för att jag uppdaterar för sällan.. Hon påstår sig uppdater oftare än mig och då är det illa..

Jag har haft det jobbigt på sista tiden och ännu är det inte över men nu kan man inte mer än hoppas. Jag har inte kunnat göra någonting annorlunda och det känns i alla fall bra. Givetvis känns det tråkigt när det inte är spelregler som inte gynnar alla men ingenting blir bättre av att älta och jag är tacksam över det stöd jag fått ♥ ta åt dig, du vet vem du är..

Ikväll ska vi än en gång se på film. Det är vårt nya kvällsnöje. Vi har plöjt otroligt många filmer på sista tiden men det är så himla mysigt att krypa ner i sängen och se en film innan det är dags att somna in. Jag har i alla fall sovmorgon imorgon och jag hoppas innerligt att jag kan få några extra timmars sömn. Jag behöver det verkligen efter natten som varit.

Som tur är väntar mycket skoj i helgen och det är precis vad jag behöver. På fredag börjar roligheterna för då ska jag och Emma ha en riktig tjejkväll med middag och drinkar vilket jag verkligen ser fram emot.

Knäppisar på stan

Timrå vann!!
Jag har nästan bara varit på matcher som dom vunnit. Är jag kanske en turmaskot? Himla trevlig kväll har det i alla fall varit. Vi åt middag tillsammans innan vi åkte ut till timrå och däremellan hann vi bli jagad av något psyko på stan. Vi hade hjärtklappning alla tre när vi kom innanför dörren. Vi skrattade hysteriskt samtidigt som vi nog allihop var lite skraja.

Mannen i fråga var inte i sitt sinnes fulla bruk. Han kastade snöbollar på förbipasserande människor och när han såg oss började han springa efter. Han kutade verkligen och vi hade inget större intresse av att ta reda på varför. Vi hade redan märkt att han var en knäppis så vi sprang hela vägen hem. Läskigt!

Jätteroligt att se att ytterligare hundra nya (unika) besökare tittat förbi idag förresten Välkommen åter!







Hockey

Jag och N har varit på stan och strosat idag på vår lediga dag..
Det är bra när man vill tänka på något annat för en stund. Allt för många tankar virvlar i mitt huvud och dom sömnlösa nätterna. Ja dom är tillbaka! 

N hittade i alla fall ett par jättefina byxor och jag hittade kakor på subway. Nu ska vi umgås litegrann här innan vi ska på hockey på varsitt håll. Jag ska strax bli skjutsad ner till stan igen för att äta middag med Carro och hennes pojkvän. Sen bär det iväg till timrå för att se på pojkar som jagar puck..




Nu blir det kvällen

I torsdags var jag på bio med Emma och såg Changeling och igår kurade jag och min älskling ihop oss i biomörkret och såg Benjamin Buttons otroliga liv. Båda filmerna var jättebra men väldigt olika varandra. Benjamin Button var i alla fall min favorit. Jag älskar kärlekshistorier och får aldrig nog.

Vi får se om jag kommer att kunna sova någonting inatt. Jag har en stor klump i magen. Hur som helst ska jag försöka att lägga mig tidigt så att jag slipper tänka mer ikväll. Vi ska slå på filmen The boy with the striped pyjamas nu. Jag hoppas att den är bra. Det känns som att det är en tänkvärd film.





Innan jag stänger ner datorn för ikväll vill jag skryta lite :) En kvinna kom in på jobbet idag och jag kände mycket väl igen henne. Jag kommer ihåg att jag hjälpte henne mycket sist när hon var in. Jag tänkte inte mycket mer på det eftersom det trots allt är det mitt jobb går ut på. Hur som helst stegade hon fram till mig och jag var säker på att hon ville fråga någonting. Men istället kom hon fram för att beröma mig för den otroligt "proffsiga" hjälpen hon hade fått (som hon uttryckte sig) sist hon var in. Det är inte första gången jag fick den sortens komplimang men trots det sken starkare än solen och blev stoltare än tuppen.

Jag kunde leva på det ögonblicket hela dagen.

Vinnaren är korad!

Tävlingen är nu officiellt avslutad och vinnaren är kontaktad via mail..
Skicka nu bara din adress så kommer ditt paket med posten så snart som möjligt. Jag ska försöka att skicka det så fort jag fått dina uppgifter. Jag hoppas att du blir nöjd och belåten :)



Tävlingen är avslutad

Nu ska jag luta mig tillbaka i sängen och läsa igenom alla era tävlingsbidrag.
Må bästa kvinna vinna :)

Lets dance

Kvällen kommer jag att spendera i gott sällskap..
Med inga mindre än farmor, faster och kusinen. Himla bra trio där ;) Vi ska ses hemma hos farmor som kom hem från utlandet igår. Jag hörde det ryktas om att det skulle bjudas på varma mackor och sedan hoppas jag verkligen att vi ska se lets dance - min nya svaghet!


Ni glömmer väl inte bort att tävla?


Bio med Emma

Gud vilka bra motiveringar (och rim) ni kommer med till tävlingen.
Det kommer minst sagt att bli jättesvårt att kora en vinnare. Men somsagt, det är inte förrän på söndag så om just DU vill vara med och tävla har du tid på dig! :)





Ikväll har jag varit med Emma och jag säger bara det, man kan inte ha annat än kul med den tjejen! På sätt och vis känns det som att vi har känt varandra hela livet. Vi delar samma tankar och värderingar i mycket och trots att det kan gå flera månader mellan gångerna vi ses så känns det ändå aldrig stelt och tråkigt - tvärtom. Det är vänskap för mig. Vi har skratta så mycket ikväll och hon får mig verkligen på bra humör nu när jag behöver det.

Vi har i alla fall varit på bio och sett Angelina Jolies nya verklighetsbaserade film Changeling. Den var bra och väldigt gripande, Angelina spelar fruktansvärt bra i filmen. Vi satt och höll händerna för ansiktet båda två vid ett flertal tillfällen. Nu återstår bara att se om man kommer att kunna sova. Som Emma sa innan jag lämnade av henne "tur att vi båda har någon att sova med".

Nu ska jag sova. Mina 10h sömn på 2 dagar har tagit knäcken på mig. Jag kan inte slappna av utan ligger på helspänn hela tiden. Nog om det! Sov gott allesammans och tack Emma för ännu en jätterolig kväll ♥



TÄVLING

TÄVLING
Vinn ett helt rengörgingskit med tillhörande ansiktscreme och ögoncreme i samma serie..



För några månader sedan fick jag hem produkter från Yves Rocher
(LÄNK) Jag blev mycket nöjd med produkterna och det har minst sagt kommit väl till användning nu under vintern när man är som torrast. Nu har jag fått möjlighet att lotta ut samma kit som jag fick, genom bloggen vilket känns jätteroligt!! För mer info om produkterna kan ni antingen klicka på min länk till mitt recensioninlägg eller besöka yvesrocher.se

Reglerna är enkla och jag tänker inte krångla till det. Allt du behöver göra är att skriva en kommentar där du berättar varför just du vill vinna. Glöm inte bort att lämna din bloggadress samt e-post så att jag lätt kan kontakta vinnaren vid tävlingens slut. Vinnaren presenteras redan på söndagkväll så håll utkik.

Lycka till!!

Clinique

 

Här är mina finfina produkter som jag fick med mig hem från kursen igår..
Comfort on call är en ansiktscreme för en riktig torris. Den blir för fet för mig men jag tror nog att det skulle kunna vara perfekt för lilla svärmor :) Jag använde den igårkväll istället för nattcreme för att testa men det tog allt för lång tid innan den gick in i huden. Mjuk som bomull är den på huden i alla fall och säkert en riktig dröm för en torris..

Pudret då? Jag säger bara Halelulja!
Jag älskar det! Jag har använt pudret idag (ingenting annat) och ändå ser jag snyggt och fräscht sminkad ut. Det blir inte för mycket samtidigt som det endå är täckande. Precis som jag vill ha det. Jag var först skeptisk till att det var borste istället för "puderpuff" men det går alldeles utmärkt. Det här pudret kan jag varmt rekommendera.

News



Nytt i sminkväskan..
Jag blev så nyfiken på att prova Isadoras nya Cream powder foundation. Sagt och gjort! Med extrapris på åhlens känns det lite roligare att testa nyheter. Jag tycker i alla fall inte att det var som en foundation utan mer bara som ett täckande puder men jag gillar det. Perfekt att använda till att bättra på under dagen..

Också en ny telescopic såklart..
Favoritmascaran utan tvekan. Dock hade jag aldrig testat den guldiga men den var också bra. Jag brukar vanligtvis använda den silvriga men nu när åhlens säljer telescopic för bara 99:- så gäller det att passa på.

Jag älskar alla dessa kurser..

Jag har precis kommit hem från Cliniquekursen.
Vi fick med oss jättefina produkter hem. En ansiktscreme (comfort on call) och ett puder (almost powder makeup) som inte ens kommit ut i butik. Bilder kommer imorgon så fort jag fört över dom till datorn..

En sak till:
Jag ber om ursäkt men tävlingen drar igång imorgon förmiddag istället för ikväll eftersom klockan har rusat iväg och jag inte har haft tid att lägga ut en bild på produkterna (ledtråd) som kommer att vara med i tävlingen. Imorgon drar den alltså igång istället. Hörs då!

Puss & godnatt..


Husvisning

Nu har vi precis kommit hem från en husvisning (nr 1.)
i'm in love ♥

Men jag ska behålla fötterna på jorden för det är tyvärr lite för dyrt i nuläget. Men det var himla fint och man ska aldrig säga aldrig. Jag fick verkligen mys känslor i huset och jag skulle mycket väl kunna tänka mig att bo precis så.

Nu är jag bara hemma på snabbvisit. Jag ska nämligen på Cliniquekurs på hotell Knaust ikväll klockan 19. Det ska bli jättreroligt. Skriver mer sedan..



Tävlingsdags

Ikväll kommer det ut en tävling här på bloggen med fina hudvårdsprodukter som pris. Om ni är intresserad av att veta mer och eventuellt delta får ni komma tillbaks lite senare ;)


Quiz

   
 
Hur väl känner du mig?
1) Vad heter jag i andra namn?
 Sanna
 Marita
 Fanny
 Cecilia
 
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com




edit: Jag kunde faktiskt svaret på alla frågor även fast det står att jag har ett fel. jag var bara nyfiken på att höra hur det lät när man svarade fel, och det är sant! haha Nu är det din tur att bevisa hur väl du känner mig..

God natt

Jag har släkt alla lampor i lägenheten, tvättat av mig sminket och och krupit ner i sängen. Jag planerar inte att kliva upp något mer. istället ska jag dra upp täcket ytterligare och se på tv tills min kärlek kommer hem så jag får krypa ner i hans trygga famn och bara vara.


Konsten att hemnet-knarka

Tidigare ikväll pratade dom om att hemnet-knarka på radion och jag kände mig plötsligt som en missbrukare. Det är ju verkligen sant. Har man väl börjat "hänga" på hemnet.se och börjat drömma sig bort så är det kört. Jag går in minst tre gånger per dag bara för att titta, beundra och drömma mig bort. Jag möblerar husen efter egen hjärna och myser lite för mig själv när jag hittar ett riktigt riktigt fint hus.

Det är bara för att hus och inredning är ett stort intresse jag har just nu. En flytt är i nuläget inte ens aktuellt men det är så himla kul att bara kika runt så jag kan helt enkelt inte slita mig. I stundens sekund är jag självklart inne på sidan och nu ska jag möblera färdigt här i mitt lilla huvud. Sen blir det sängen så att jag är pigg och glad på jobbet imorgon..


Entréplan - Kök

Bild efterlyses



Jag fick ett jättegulligt mail från en läsare som tyckte jättemycket om min hårfärg. Det är så himla roligt att höra! Nu har jag i alla fall hittat en hårfärg som jag trivs jättebra med även om jag tycker att jag är ljusare än vad bilden visar. Det här kanske inte är det bästa kortet att ta med till frisören haha men det var ju det här kortet du efterlyste i alla fall så varsågod!

Jag använder mig av Schwarzkopf Poly Blonde 12.2
Jag älskar den för att det blir som ett slingat resultat även fast jag färgar hela utväxten med den (bara utväxten) Det blir alltså inte som en sån här tråkig färghjälm som man kan få annars. Jag rekommenderar den varmt till alla som inte vill att håret ska skifta mot gult. Eftersom den "innehåller silver" blir det ett mer askigt resultat. Tack vare mamma blir jag nöjd varje gång. Min personliga lilla frissa när det kommer till färgning :)

Gooooomorgon

Guten morgen!
Förstår inte hur jag kan ha blivit en sån sömntuta. Jag sov till 11.10 trots att N höll på att riva badrummet eller vad han nu höll på med vid 8-tiden imorse :) Nu ska jag slänga mig i duschen. Carro den stackarn är sjuk (krya på om du läser) så jag fick hoppa in och jobba när jag ville. Jag ringde precis och meddelade att 2 blev bra (skulle börja 16.00) så att jag hinner duscha och fixa mat när jag trots allt jobbar till stängning.

Inget annat nytt?
Fråga mig något eller berätta något kul tills jag kommer hem vettja.

tjosan tjosan

Varma mackor

Nu har jag precis ätit mackor med smält ost.
Och ett stort glad mjölk till det såklart.. Jag är tveksam till om det finns något som är så gott.. muuums! Nu ska vi se oss omkring efter någon bra film som vi kan se ikväll.
 
Svärmor har varit här ikväll ocks, icke att förglömma! Jag har verkligen saknat henne. Vi har inte haft tid att hälsa på den sista tiden så det var himla kul att hon kom hem till oss ikväll när det äntligen passade. Goda bullar hade hon med sig också :) söt



Jag vill flytta till hus..

Husletandet är långt ifrån nedlagt..
Jag, pappa och N har nyss varit ute på raggarsväng både för att titta på huset på alnö som vi är intresserad utav men även på ett hus i ljustadalen av alla ställen som jag hittade på nätet imorse.. Det roliga i det hela är att just ljustadalen och alnö är dom ställena här i sundsvall som jag allra minst kunnat tänka mig att bo på fram tills idag. Jag har egentligen ingen förklaring till varför mer än att jag associerar alnö med ocentralt och ljustadalen med stökigt.

På onsdag ska vi i alla fall på visning på Alnö (om mäklaren har tillfrisknat) och om jag får min vilja igenom ska vi även på visning på huset i ljustadalen samma dag. Det blev verkligen lite kärlek vid första ögonkastet för mig när jag såg det. N däremot kan inte smälta att det var placerat i just ljustadalen. Vi får se vad som sker. Jag har så lätt för att bara sväva iväg men den här gången ska jag inte göra det.. I själva verket bor vi himla bra som vi gör idag på våra 70kvm, större än många andra jag känner i min ålder men ändå är det så mycket som lockar med hus. Jag vet att husköp är ett stort steg men jag har drömt om det i nästan ett år nu och förr eller senare kommer det att bli verklighet..

3 Fördelar med ljustadalen (jag måste övertyga både mig själv och N) är:
- Nära till ica maxi där vi handlar (vi har icakort)
- Jättenära till våra jobb.
- Motorväg hela vägen in till stan.



M-T det här inlägget är till dig!

M-T jag har glömt att tala om att jag spelade på travet igår!!
Jag och pappa spelade men dessvärre blev det ingen vinst. Men det blev i alla fall 4 rätt. Ibland vet jag inte om spel är något för mig för jag får alltid för mig att jag ska vinna. Jag tror alltid i stundens hetta att mina chanser nog är ganska stora trots allt. Som igår när vi fick vårt första rätt. Då tänkte jag att storkovan var nära haha..

Som på lucia, kommer du ihåg?
Vi hade en tävling i birsta city där den bästa butiken (eller liknande) skulle koras. Både jag och M-T blev jättenervösa över vem av oss som skulle gå fram när dom ropade upp vår butik. Men det visade sig bli någon annan, jag tänker inte nämna något namn hahaha.. Berädda var vi i alla fall.. ;)



Saturday night live.

    
 



Det lyckades åtminstone bli några bilder från gårdagen precis som ni önskade!

Det var en himla trevlig kväll med så mycket skratt att man ibland vek sig dubbel. Vi var på kåren hela kvällen innan den avslutades på subway. Jag mötte senare upp N på stan men vi var båda nöjda och belåtna och ville helst bara hem till varma sängen.

Idag mår jag oförskämt bra vilket är himla skönt!
Men trots det har jag inte planerat att göra många knop idag. Jag vill bara vara hemma och verkligen njuta av att vara ledig. Troligtvis kommer tjejerna hit lite senare och hämtar grejerna som dom lämnade från igår.

Tack för igår..


Tadaa

Jäkla marie! Hon slutar ju aldrig..
Därför har jag nu hunnit med att byta kläder 3 gånger och ätit en herrans massa chips och karra. Man måste komma tidigt om man vill ta del av alla godsaker annars kan man inte garantera att det finns något kvar :)

Nu tror jag i alla fall att jag har bestämt mig för vilka kläder jag ska ha ikväll. Det blir den marinblåa fransklänningen från H&M som jag aldrig har använt och min sidenjacka till det. Jag tänkte egentligen ha den här klänningen på julfesten men då hittade jag ju
volangklänningen.

Lägger upp ett litet smakprov. Jag kommer förmodligen att fastna i alla som kramar mig. Den här klänningen är ingen lek go'vänner..

 

Lägg gärna märke till hur långt hår jag har fått också (tur att dom slitna topparna inte syns på bild) Jag kör på mittbena ikväll ;)


Partey

Piff hit och piff dit..
Jag har duschat och halft om halft gjort mig iordning.. Nu är det mest bara lite smink som ska på sin plats. Ikväll har N hyrt en relaxavdelning och bjudit sina killkompisar så jag har fått lägenheten för mig själv och här blir de förfest. Snart är tjejerna på ingåeende och jag tänker mixtra iordning en liten välkomstdrink till dom :) Vi får väl se vad kvällen har att erbjuda. Det ryktades om efterfest på relaxen i alla fall så vi får väl se vilken tid man kommer hem och stupar i säng ikväll.

Jag tänker inte skriva mycket mer nu.
Om ni har tur kanske kameran får följa med ut ikväll.. ;)



Älskar!

Jag fick världens finaste present idag..
N ringde mig från jobbet tidigare idag och berättade att han hade köpt en present till mig. Jag har varit nyfiken hela dagen men jag fick inte öppna det förrän ikväll. Och jag blev jätteglad! Titta vilket vackert halsband..


Jag älskar dig över allt annat ♥


"Mitt hjärta är ditt"

Fredag i all ära

Hej små gubbar & gummor..
Nu tror jag allt att ni har saknat mina små uppdateringar ;)

Det här har varit en minst sagt turbulent dag! Beskedet att Carvan flyttar till Kalmar blev officiellt och naturligtvis kommer jag att sakna henne jättemycket. Hon är verkligen en tjej med en sprudlande personlighet och med mycket skinn på näsan. Bara för att hon flyttar är det nu ett faktum att till och med jag måste skaffa facebook så att det blir lättare att hålla kontaken. Som tur är jobbar hon hela nästa vecka också ♥

Jag har även varit på ett lunchmöte samt gjort alla birsta citys butiker och varit på stan med mami! Jag hittade ingenting den här gången heller Jag tycker att utbudet är värdelöst. Förmodligen mycket på grund av all rea, bort bort bort.. När vi var klara på stan handlade vi inför middagen på hemköp och när N kom klockan 19 stog middagen på bordet. mamma har dessutom hjälpt mig att färga håret vilket känns jätteskönt så här innan helg och utgång. Tack bästa mamma :)



Myskväll med spel & god mat

Jisses vad många kommentarer man möttes av när man entrade bloggen!
Ni är så himla gulliga! :) Jag ska ta mig tid att besvara alla redan ikväll..

Jag har nyss kommit hem från en jättetrevlig kväll hos en av mina absolut roligaste tjejkompisar, Emma ♥ Det blev ett kärt återseende och allt kändes som igår trots att vi inte setts sen i somras. Jag kom först och fick en vip genomgång av lägenheten som var jätttefin. När de andra tjejerna också hade kommit högg vi in på maten. Cesarsallad med jättegoda krutonger som jag till sist satt och mulade direkt från skålen haha..

Till efterrätt blev det frusta bär med vaniljkesella och digestive. Sjukt gott och fräscht som efterrätt. Det blev många skratt och efter ett tag flyttade vi in i vardagsrummet där vi spelade spel. Jag och Emma var i ett lag och vi hade turen att vinna. Eller berodde det kanske på skicklighet? ;) Nej tjejerna var faktiskt inte långt efter.

En himla rolig onsdagskväll. Mer förgyllda vardagskväll säger jag bara!



Emma <3

Imorgon är det Onsdag och tjejmiddag hos Emma :)
Min söta lilla Emma som jag aldrig hinner träffa numer. Jag vet inte hur många gånger hon har ringt och bjudit mig på diverse fester. Det har varit inflyttningsfest, födelsedagsfest och fester där emellan och jag har aldrig kunnat joina. Ena gången var jag så sjuk så att jag var sängliggande och andra gånger har jag helt enkelt jobbat. Trots att jag har fått tacka nej gång efter gång har hon inte gett upp, sötnos :) I förrgår fick jag sms och en förfrågan om jag ville komma på tjejmiddag och jag var äntligen snabb att tacka JA när det för en gångs skull passade! Det ska verkligen bli jätteroligt att träffa henne och alla andra flickor med för den delen. Det är roligt när man kan ses en vanlig vardag också. Livet ska vara en fest ;)

Jag tycker om dig vännen ♥



Vad händer?!

Skumma grejer händer mig just nu!
På fredag kommer alla frågetecken att få svar.


Äntligen

Hel galet var fort den här dagen har gått..
Jag jobbade mellan 9.50-16 och tycker att jag hann med en hel del. Direkt efter jobbet strosade jag och Malin runt lite i gallerian innan hemgång. När jag kom hem ställde jag mig vid spisen som en riktig husmor och gjorde världens godaste gulashsoppa fast med köttfärs. Jag tog bland annat potatis, tomat och morötter i för att få den matig och härlig. Resultatet blev superbra.

Nyss pratade jag med Carro i tlfn och plötsligt blir det helt svart i hela köket och vardagsrummet. Då är det ännu en proppjävel som har gått. Jag blir tokig! Vår bänkdiskmaskin är skräp och bränner proppar för oss på löpande band. När N väl kommer hem kommer hem har han med sig en jättestor påse. När jag läser närmare på den så står det Nelly.com. Jag blev helt extas. Vi beställde ju grejerna för 2 dagar sedan och dom är redan här. Jag rev upp den snabbare än kvickt.
Mina skor har kommit :) :) :) samt N's skor och kofta. Jag har inte hunnit prova dom än men dom är en fröjd för ögat och riktigt höga.. hih

Kuuuuul..


Tvbänken har äntligen kommit




Tvbänken har kommit och det känns jättebra!
Det är så mycket snyggare i verkligheten men här får ni åtminstone ett smakprov. Tvn och tvbänken är båda i pianolack så de passar till 100% ihop. Äntligen! :)

Nyshoppat

  


Idag var jag och kärleken som sagt på stan..
Det blev lite shopping för min del, men bara en massa tjejsaker som jag egentligen inte ens behövde. Det var ju kläder jag var ute efter. Jag hittar hur som helst inga kläder just nu. Jag vill bara att rean ska vara över snart så att alla fina vårnyheter får ta plats. Rea känns ändå oftast bara som ett hop-plock av grejer som folk inte köpt till ordinarie pris.

Detta hittade jag iaf. En rosa necessär från Kicks, ett par jättesnygga svarta skor med ursnygg klack från H&M och en fin väska från Gina Tricot med jättebra guldkedja om man inte vill använda den som kuvertväska. Heja Heja

Nu blir det stan!

Vi har blivit sånna himla sjusovare. Idag vaknade vi klockan 12.00
Vi har legat i sängen och dragit oss ända fram till nu, jättemysigt. Jag har precis duschat och N är i duschen nu så att vi ska kunna hitta på någonting roligt av den här dagen. Jag ska hur som helst ner på stan och kika lite. Jag är aldrig i stan numer. Det blir helt enkelt inte av när man jobbar i birsta.

På torsdag får vi åhlensare lön och jag har nästan hela förra lönen kvar, Yeah! Jag jobbade så mycket också var vi ju i fjällen så jag hann helt enkelt inte göra av med den. Det är egentligen helt perfekt :) Jag skulle vilja ha en klänning till helgen och lite kläder att kunna jobba i så vi får se om jag hittar något på stan idag. Känner ingen vidare inspiration men solen skiner så vi tänker inte sitta hemma i alla fall.

Det kanske blir en promenad ikväll också. Jag har lovat mig själv att offra minst 30-45min på mina lediga dagar till någon form av träning. Det är ingen tid alls om man tänker efter men man måste börja någonstans. Jag som varit sån himla hurrtbulle tidigare. Förstår inte hur jag tillåtit mig själv att bli en sån soffpotatis.. Nu är det färdigslöat!

Nelly.se

FINELLA

Också blev drömmen en verklighet..
Nu är nämligen skorna från Nelly på väg hem till mig. N beställde en jättesnygg kofta och ett par skor han också så nu är vi förväntansfulla båda två. Jag bestämde mig tillslut för att ta dom svarta vilket jag inte tror att jag kommer ångra. SÅ SNYGGA! Nu behövs bara lite vår/sommar.

Hockus Pockus

Det blev kinamat till middag idag, himla gott!
Jag har absolut fått en favorit på vår nya kinaresturang. Jag är helt frälst i kyckling med curry. Det är starkt och bränner sådär härligt i munnen. Godast är det om man får dricka mjölk till ;)

Klockan 21 ikväll ska jag och N se på programmet som avslöjar magikernas hemliga knep (Kanal 5.) Egentligen tycker jag att det är helt fel att sända ett sådant program men när man väl får chansen att se kan jag inte låta bli. Hädanefter kommer jag varken att vara Kim Fridberg eller Kim Kirsteiger..

Ni kommer att kunna kalla mig Kim Labero.


Ernst eller giirlylicious




Sån rolig kommentar från en jättebra killkompis och gammal klasskamrat..
Ernst, släng dig i väggen :)


I trötthetens tecken..

Det blev inte många timmars sömn natten till idag..
Vi kunde helt enkelt inte sova, ingen av oss. Elin kunde inte heller sova så vi konstaterade tidigare ikväll att det kanske var fullmåne igår natt. Någon som vet?

Dagen på jobbet susade förbi i ilfart. Plötsligt var klockan 17.00 och det var dags att gå hem. Jag åkte raka vägen hem och hämtade upp N som skulle på rajraj i bydalen. När jag hade skjutsat honom och min taxiverksamhet var avklarad åkte jag hem till mamma och pappa och fick pastasallad som dom hade ätit hemma hos farbor tidigare idag (grattis i efterskott) när magen var mätt och belåten fortsatte jag hem till Elin och sessan.

Vi började se en film.. Eller jag såg på film i alla fall. Både Elin och sessan somnade nämligen haha. Dom var så söta båda två och filmen var så bra så jag såg färdigt den medans Elin vakna med jämna mellanrum av dåligt samvete, gullhöna :)

Det är rätt trist att vara änka vilket jag är ikväll men jag hoppas att N har roligt :) Snart väntar sängen för min del, det är ju en dag imorgon också. 



Charlize Theron var med i filmen..
Det säger väl allt..

Lite to-die-for varning

En av de första sakerna jag la märke till när jag kom hem till Elin igår var hennes makalöst snygga (nya) skor som stog uppe på garderoben. Spana in läckerbitarna! Jag ska leta reda på ett måttband och ta reda på vilken storlek jag skulle behöva ha för Elins fick jag knappt in tårna i. Jag står stadigt på jorden med andra ord ;) Om jag får dispans är det inte alls omöjligt att ett par får flytta hem även till mig.

Så snygga!




Läckerbitar

Dansa vidare

Jag tror inte att vi är ensamma om att se Lets Dance ikväll?
Vad tycker ni om programmet? Jag gillar det.. Men mest glad är jag nog att stjärnor på is är slut för det tycker jag är riktigt dåligt! Nu ska vi öva på några moves här hemma i vardagsrummet så kanske vi också är redo att vara med i nästa sässong ;)


Ldb.

Det är en fröjd att duscha med Ldb.
Vi har rea på Ldb's sortiment just nu eftersom den har kommit nya förpackningar. personligen tycker jag att de gamla förpackningarna var lite snyggare men men. Jag passade på att köpa Silk serien i alla fall och den doftar ljuvligt. Jag som i vanliga fall inte alls tycker om att smörja in mig efter duschen tycker faktiskt att det är himla skönt nu. Den går lätt och snabbt in i huden och kladdar inte.




Skynda att fynda

Såhär bra var min kväll igår..

Frillan är duschad och friserad, men mer än så har jag inte hunnit.
Jag och Elin hade en himla mysig tjejkväll igår. Hon bjöd på jättegod mat och hennes lägenhet var så fin så fin. För att inte tala om sessan, hur mysig som helst. Elin har sagt att vi i framtiden kan få vara kattvakt  till henne eftersom hon åker mycket till sin pojkvän i Stockholm. Jag ska bara höra med min kära sambo här, för isf är saken biff :)

Efter middag och prat i soffan bestämde vi oss för att gå ut på en promenad. Promenaden var lite längre och lite jobbigare än jag befarat men ack så härlig. Det var milt och fint väder så det var riktigt skönt när man fått in flåset. Roligast var nog att vi träffade Annika och Co. mitt ute i ingenstans. Vi var dom ända människorna på den ödsliga stigen också var det hon av alla människor, jättekul!

Börjar jobba klockan 13.00 idag. Direkt efter jobbet ska jag och N åka och handla och sen blir det mys i soffan framför Lets Dance. Jag vill inte missa blondinbella som "ska vinna hela tävling"..



Promenad längst selångersån



Sessan myser

Den här dagen har gått FORT!

Oj vad lat jag har varit idag!
Jag har åtminstone lyckats duschat och plattat håret men mer än så har jag inte ådstakommit och klockan är 15.30 hmm. Snart blir det i alla fall snabba ryck för jag ska ju hem till Elin ikväll på middag och myskväll. Det ska bli himla roligt. Jag har inte ens sett hennes lägenhet i dess färdiga skick så bara det ska bli roligt.

Jag var lite lur på att åka in en snabbis på stan innan Elin men snön hindrar mig. Jag tog en kopp varm choklad istället och kröp än en gång ner under täcket. Jag letar febrilt efter en bild på min favoritchoklad (blandas med vatten och är "nyttigare" än normalt) men jag hittar den ingenstans. Det är ett konstigt märke, troligtvis därför.

Nej nu ska jag snart klä på mig här så jag börjar bli redo. Jag längtar efter att mysa med sessan (Elins katt)

Kattens dagbok!



Hysteriskt roligt!
Det absolut sämsta med 2009 är att Rixfm inte längre sänder i Sundsvall. Rixmorgonzoo hjälpte mig att komma upp på morgonen och jag har lyssnat på det varje dag till jobbet och skolan så länge jag kan minnas. Här kommer ett av mina favoritklipp från året som varit.

Biotherm & Lancome

 



Favoriter i badrumsskåpet vintertid.
Det är dessa som håller min hud i schack under vinterhalvåret. Lancomes Benefait multi-vital känns som bomull i ansiktet. Under vintern blir jag alltid torr, vilket är väldigt vanligt. Men jag brukar alltid flagna i pannan och om det väl har börjat, ja då är det för sent att årgärda. Iår däremot har jag använda Bienfait multi-vital (onödigt komplicerat namn) ända sedan septempber och det har funkat jättebra. Inga torra fläckar så långt ögat når!

Men när jag blev sjuk kändes det som att min hy rasade totalt. Jag slapp de årliga torrfläckarna men istället kändes huden grå och trist hela tiden. Det kändes inte bättre av att jag sminkade mig, tvärtom kände jag mig bara ännu mer livlös. Tills nu! Jag började använda biotherms Multirecharge och jag känner att huden sakta men säkert börjar få tillbaka lite lyster. Om du har samma problem som mig vintertid kan jag varmt rekommendera dessa. De finns för både torr och normal hy.

Det är vardagslyx att ha bra hudvårdsprodukter..


Vänskap

Morrn Morrn..
Idag slog jag inte upp min grönblå förrän 11.00 himla skönt. Men man blir så ruskigt lat när man vaknar så sent bara. Jag måste sysselsätta mig med någonting. Och någonting får starta med en dusch.

Ikväll är jag bjuden på middag hemma hos Elin. Det ska bli hur mysigt som helst. Vi har setts mindre än vi egentligen velat den sista tiden så ikväll kommer vi att ha mycket att ta igen. Hon är helt klart en av mina närmaste vänner. En sådan vän som alltid finns där även om det skulle gå år mellan gångerna vi ses. En riktig vän med andra ord! ♥



Filmplöjning

Min förkylning har inte helt gått ur kroppen.
Jag hostar fortfarande men allra mest märker jag det på min trötthet. Idag sov vi ända till klockan 12 och hemma hos farmor sov jag dessutom middag. Trots det är jag vråltrött. Jag som i vanliga fall är av den sorten som högst sover till klockan 10.00 när jag ska "lyxa" till det lite..

Vi har stundvis sett grammisgalan ikväll men nu ska jag leta rätt på en bra film innan läggdags. Igår såg vi Little man och jag skrattade många gånger. Väldigt lättsam och rätt sjuk film. Ses bäst när man är trött ;)





































Tvbänken



Tvbänken fick tyvärr inte flytta in idag. Den hade nämligen inte kommit.
Himla synd. Det hade passat oss så himla bra idag annars eftersom vi båda var lediga. Jag tror att det är tvbänken som är på bilden ovan som vi ska ha iaf, men jag är inte helt hundra :) Jag har nämligen aldrig sett den i verklighet bara i Europamöblers katalog. Jag vill antingen ha en snygg vas eller ett par fina ljusstakar vid sidan om tvn när den väl är på plats. Bilder utlovas såfort den flyttat hem till oss.

Mysigt



Min favorit tolkning av The Worrying kind.
Låt mig presentera Maia Hirosawa.

Mysonsdag

Efter lunchen/middagen tog jag och farmor oss en liten tupplur.
Hon satte på Peter Jöbacks julskiva och hämtade filtar. En sekund senare låg jag i soffan och hon satt i fåtöljen och slumrade. Himla gosigt! sisådär 40min senare när skivan var slut och det var dags att vakna var det helt kolsvart ute. På något sätt kändes det som att man sovit bort hela dagen men den här onsdagen har varit till för att slappa på.

Nu har N åkt iväg till affärn. Vår favvotjej Cillen kommer om ett tag så jag tänkte bjuda på lite gotta. men inget onyttigt :) Vad det blir tänker jag inte skriva för hon är så nyfiken och lyckas säkert läsa det isf hehe.

N har köpt jättesnygga kläder idag. Om han kan tänka sig att manekänga lite när han kommer hem så kan jag lägga upp bilderna. En av tröjorna gillade jag särskillt mycket. Annorlunda och jättesnygg!



Promenad & pannkakor med grädde och sylt

Imorse tog  vi en rejäl sovmorgon, vi sov till klockan TOLV!
Har ni hört? Som sagt så bytte vi dygnsrytm i stugan och bara man är ledig så går väl det bra men tids nog måste vi vända tillbaka dygnet.

När vi hade vaknat till liv bestämde vi oss för att gå en promenad - sagt och gjort. Vi klädde på oss varma kläder, mössor och vantar och traskade iväg. Nu sitter jag hemma hos farmor och N kommer strax. Han har åkt iväg på affären för att köpa grädde till pannkakorna som farmor ska bjuda oss på :)

Nu har jag inte tid att skriva mer, det börjar dofta pannkaka här!

Tisdags update

Nu har jag precis druckit en kopp varm choklad.. MUMS!
När jag kom hem från jobbet bäddade jag och N ner oss i sängen och tittade på en film.. Jag minns inte vad den hette men det var ingen jag vill rekomendera så det spelar ingen roll :) Nu kikar jag runt på diverse bloggar jag följer också har jag besvarat era kommentarer.. N ligger här bredvid och kikar på tv. Han tycker att jag är tråkig när jag bloggar :p

Imorgon hoppas vi kunna åka och hämta vår nya tvbänk. N fick nämligen en svart (pianolack) tvbänk i julklapp och den är så efterlängtad. vår gamla lilla tvbänk i ek passar inte in längre nu när vi har sån stor tv. Den nya är 2.20cm lång och 60cm bred så den är himla stor men jag tror (och hoppas) att det blir himla snyggt. Vi vill ha lite förändring så det kommer lägligt.

Imorgon är jag ledig..

Ännu en lista..

4 av mina favoritprogram på TV

* Prison Break
* Gossip Girl
* One tree hill
* Ensam mamma söker (jag vet att det är slut)


4 saker jag gjorde igår

* Var i fjällstugan
* Åt chickenfingers med N i Bräcke (favorit)
* Såg ett avsnitt av Prison break

* Läste alla bloggar jag missat de 5 senaste dagarna.


4 saker som jag ser fram emot

* Våren och sommaren

* Cliniquekurs i sthlm

* Att träffa Elin på torsdag
* Sovmorgon med N på onsdagmorgon

4 av mina favoritrestauranger

* Olearys

* Tusen & en natt

* Räknas Thaivagnen? hahaha

* Korstas egna thai/kinaresturang, 10 solar.



4 saker på min önskelista

* Större lägenhet (minst en 3:a) eller ett mindre hus

* En kissekatt

* En massa pengar. att vinna på triss vore inte så tokigt!

* En godnattpuss av världens bästa pojkvän



GODNATT!


Vinter

Ny vecka - nytt år.
Jag blev nästan lite pirrig när jag skulle skriva mina första rader i almanackan för. Den var så tom. Så oförutbestämd! I den kommer jag att kunna planera vad mitt 2009 ska innehålla både på gott och ont.

Nu har jag precis duschat och ätit frukost. Det är tur att jag får en mjukstart på jobbet med lång sovmorgon både idag och imorgon för jag har totalt vänt på dygnet känner jag. Det var med zombiekliv som jag lyckades ta mig in i duschen strax efter 9.30 vilket i vanliga fall är sovmorgon. 

Det var vrålkallt igår när vi åkte hem från fjällen. Jag tog kort så att jag skulle ha bildbevis. Tog några bilder på det vackra vinterlandskapet som vi passerade också. Varsågod!




  




*Ps. Kul att du hittat hit till bloggen johan! :)

Julbilder

Jag hittade en del bilder från julafton som jag aldrig lagt upp..
Så, bättre sent än aldrig.


  

1. Grötfrukost hemma hos mamma och pappa på julafton.
2. Tre st. proppfulla korgar med gotta (+nötterna) som pappa gav sina anställda på julafton. Jag och N följde med som 2 nissar och delade ut detta. Det uppskattades verkligen.
3. Tomten hittade lyckligtvis till slipgatan på julafton. Vem som blev mest glad av min kusin och jag är svårt att säga.

Fjällenvistelsen i bilder

   
    
 
  


 

1. Världens bästa pappa.
2. "Vi älskar snö"-skylten som mamma och pappa fick av mig ifjol var vi tvingad att skotta fram eftersom det hade kommit så mycket snö.
3. Fatta hur mycket snö det var!!!!
4. Världens bästa mamma.
5. Stugan
6. N skottar taket.
7-8. Vi hade inte svårt att sysselsätta oss.
9. Bil eller iglo? Så här såg bilen ut när vi vaknade och ändå hade vi kört med den samma dag som snön kom. Det kom sjukt mycket snö med andra ord.
10. Under granen..

Välkommen 2009

Nytt år nya möjligheter!
Den här gången utan ett 10-tal nyårslöften som är till för att brytas.

Precis som jag trodde blev jag sjuk redan min första lediga dag men det har inte fått stoppa mig. Mamma hade köpt en hel kasse förstärkning i form av alla medecin man kan tänka sig och lilla pappa hade köpt medecin mot min hosta. Med alla piller packade och lite mer därtill åkte vi upp till stugan på nyårsaftonskvällen. Några timmar senare, vid ca 23.30 tog vi skotrarna till skidbacken där vi såg alla fina fyverkerier, där ibland våra egna, och skålade i champagne vid 12-slaget. Himla mysigt!

För att sumera fjällenvistelsen kan man väl säga att det ar blivit mycket skoteråkning och långa sovmornar. vi har haft film-maraton fram till 2-3 tiden på nätterna och inte klivit upp förrän 11-12 så himla sköönt.

I förrgår, snöade det mellan 50cm och 70cm. Helt galet! Och eftersom det inte fanns så mycket att göra då åkte jag, mamma och N till dollarstore i Svenstavik och kikade läget. köpte alldeles för mycket godis och faktiskt ett par julgardiner på rea (ska man erkänna sånt?) hahaha.. när vi kom hem fortsatte det att snöa och snöa och snöa.

Igår var vi ute och lekte i snön alla 4 och skottade så att det gick att komma fram. N hoppade upp på taket och gjorde lite nytta också vilket uppskattades. På kvällen tog pappa, jag och N en skotertur i det kritvita landskapet och frosten bet sig fast i kinderna. Fantastiskt!

..ända tills vi körde fast!
För en sekund trängde sig paniken på men med två händiga män gick det väldigt bra trots allt. En upplevelse rikare! När vi kom hem väntade varm choklad och en massa gotta som mamma dukat upp. Vi spelar Buzz i närmare 3h och hade världens bästa kväll..

Jag behövde den här fjällresan och jag längtar redan till vi kan åka upp nästa gång.