back on track (!?)

Inte ett enda blogginlägg på hela sommaren..
Och vet ni hur skönt det har varit? Jag kikade in på giirlylicious.se där jag bloggat det senaste året och insåg att jag senast bloggade den 5e april. Har jag saknat det? Både och måste jag väl svara.. Det har varit skönt att känna sig lite mer "anonym" samtidigt som det jätteroligt att ha bloggen och kunna gå tillbaka i tiden och titta hur livet levde med mig för 3,5 år sedan för det är så länge har bloggat mer eller mindre aktivt.


Anledningen till att jag känner att det är kul att börja blogga igen är för att jag och min älskling har vänt blad och påbörjat ett nytt kapitel i våra liv. Vi fick nämligen nycklarna till vårat hus den 1a juli. Det är med enorm glädje men även mycket slit som vi (tillsammans med mycket hjälp) har spenderat varje ledig stund med att renovera här hemma. Nu är vi och alla flyttkartonger bosatta i huset och det känns jättebra.. Min största dröm har gått i uppfyllelse. Och det redan vid 22års ålder. Jag är stolt och känner mig enormt lyckligt lottad.

Förhoppningsvis kommer inspirationen att flöda. I alla fall hoppas jag det! Hoppas att många av er väljer att föja mig i den här bloggen för nu är jag tillbaka på blogg.se för att stanna.


PUSSKommentarer
Postat av: Elin

Kuuul! Välkommen tillbaka sötis!!

Postat av: Sandy

Det här gillas väldigt väldigt mycket!!

Puss & Kram på dig söta Kim!

2010-08-22 @ 16:35:55
URL: http://stateofattraction.blogg.se/
Postat av: tanya

JAAAA!!! Im your biggest fan! Åh det känns så roligt att jag kan få följa dig och se vad du har för dig, kanske det blir lite lättare att sakna dig då! puss

2010-08-22 @ 17:18:10
Postat av: Kim

TACK! <3

2010-08-23 @ 11:18:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback