en vårkväll i mars

Idag jobbade jag 08.00-16.00 det är rätt skönt att börja tidigt emellanåt. framförallt när det innebär att man får gå hem lite tidigare. det kan jag tala om att det är ingenting man är bortskämd med inom handels gott folk. Fast det stör faktiskt inte mig.. inte än! i det långa loppet skulle det vara ohållbart men för tillfället och en bra tid framöver passar det mig ypperligt.

Efter jobbaet skjutsade Niklas hem mig. hem till lägenheten hih.. där var mamma och pappa i full gång med att tapetsera i hallen. nu är det bara en liten skarv kvar den är det färdigt. jag däremot målade köket för andra gången så imorgon ska jag dit, förväntansfull, och se resultatet. jag hoppas det blir bra och har täckt överallt så jag inte behöver måla en gång till. jag har ju trots allt ett vardagsrum att måla också. Ta mig inte fel för jag tycker faktiskt det är väldigt roligt. jag antar att det är för att man dag för dag får se de framsteg man ådstakommit.

Ikväll hade jag tråkigt.. satt och pratade med Elin på internet och kom på att de skulle va mysigt med en kvällsprommis. hon hakade på med en gång så jag slängde mig i brummen och åkte till Granlo. vi var ute och gick i en timme. jätteskön promenad, dock lite kall. vi pratade om allt mellan himmel och jord. mest saker roliga saker som man gjort i sina ungdomsdagar.

ja. gud! det var bra förr.. men jag hoppas det blir en ljus framtid också.
22.35 ska jag se American Idol. tror nästan att jag måste bojkotta Navy CIS ikväll även fast det tar emot. det är ju standard. blir bara så rysligt trött på morgonen..

nu sätter jag punkt! fingrarna rör sig själva vid det här laget.
godnatt!

r e s p e k t

Först när du bevisar att du är lika grym som killen i videon förtjänar du min respekt!
Beat Box

Våren är här!

Imorse satt jag på bron och letade tussilago på tomten. hittade inga, jag är nog för snabb att leta. det här är ju nästan den första riktiga vårdagen. otrolig värme! det känns som en ljummen sommarkväll! visst är det mysigt att våren vågat sig fram men det är inte bra för min planering! det blir hårda tag nu. om 2 månader är det riktig sommar och i den här takten kan det nog gå snabbare än så..

Jag och mamma har varit ute och flängt hela dagen. nu är vi äntligen hemma och hon ska snart åka och jobba så då blir det bara jag och fargubben kvar. jag tror jag ska överraska och laga middag. jag hjälper inte till allt för mycket hemma så jag får väl passa på att göra en god gärning innan jag flyttar.

Nu har jag haft mina lägenhetsnycklar i nästan precis en månad. jag är glad att vi åtminstone kommit en bra bit påväg. det är svårt att få tiden att räcka till. nu är dessutom hela familjen sjuk. sämsta tajmingen. Jag hoppas vi blir färdig lagomt till påsk. då kan jag pyssla och dona bäst jag vill under min ledighet!

tussilago

tapperhetsmadalj till sjuk hjälte

Idag gjorde jag ett tappert försök och gick till jobbet men det slutade inte bra. Det gick helt okej på morgonen när det var lite liv och rörelse men ju mer klockan gick kom mer och mer folk in i butiken och jag mådde bara sämre och sämre. jobbig hosta och skrovlig röst. allt liv runt omkring gav mig huvudvärk och jag kände mig så sjuk och äcklig. jag höll ut i 5 timmar men sen var det dags att åka hem. det blir inget jobb för mig imorgon och på måndag är jag ledig. nu ska jag fan i mig bli frisk. influensa i en veckjävel är inte acceptabelt längre.

Det var i allafall jätteroligt att träffa alla.. hade ingen aning om att jag var så saknad. verkligen alla sa att det var så roligt att se mig igen och vissa tyckte att det hade varit tomt och tråkigt när inte jag var där. alla var små hjärtan! det är jätteroligt att vara saknad. då vet man att man betyder någonting.

Jag ringde Niklas och berätta att jag skulle åka hem, och söt som han är slängde han sig i bilen för att hämta mig. (jag är bortskämd på den fronten.. älskar honom) jag styrde färden till subway och köpte hem 2 kalkonmackor. gott att dö för. slapp stå ensam i kön också eftersom Elin kom förbi - jättekul. jag har saknat hennes kramar. gofian min.

nu ska jag luta mig tillbaka i soffan.. kanske avnjuta en macka ;)

shake it like aguilera

christina aguilera

Candyman

boxer in my ass

Hur kul är det att ligga hemma och vara sjuk när man till sin förvåning märker att ALLA ROLIGA KANALER ÄR BORTA! jag kan berätta att då är det inte kul alls.. döden rättare sagt. hur ska jag nu får dagens alla timmar att gå?

booooooring.

det är så typiskt att detta händer. det händer bara för att pappa rest till london. det blir alltid nått litet kaos med de elektroniska prylarna när karln i huset åker iväg i vår familj. jag ska få låna Niklas boxerkort idag i alla fall men jag vet inte om det gör någon skillnad. man kan bara hoppas.

idag är det avgörande om jag ska kunna jobba imorgon eller inte. jag vet inte än, har inte hunnit känna efter. vet bara att jag inte är helt kry.

svinviktigt inlägg.. läs noga

Jag skulle vilja skriva ett smaskigt inlägg nu, men jag har inte så mycket smaskigt att dela med mig av.. damn! idag ska jag i alla fall vara med niklas. det kanske inte är så roligt för er att veta men gud vad roligt för mig :)

jag är fortfarande sjuk. jag känner mig i alla fall på bättringsvägen. jag har inte varit så här frisk i kroppen, sprallig lixom, sen jag blev sjuk. och med sprallig menar jag att jag nu orkar röra mig fritt i huset utan att bli helt yr. jag ska köra låg profil i allafall.. fortsätta mitt filmplöjande men idag tillsammans med niklas. ska ta mina tabletter flitigt också. vill inte vara ifrån jobbet mer. jag hoppas jag kan gå på fredag!

step up

Jag såg alldeles nyss en helt sjukt bra film. Step Up! i och för sig älskar jag alla dansfilmer men den här var toppen.. jag rekomenderar den varmt

step up

i love yooou

Min söta pojkvän vet hur man ska bära sig åt för att förgylla min dag ♥
Han ringer titt som tätt för att höra hur det är med mig eftersom han vet hur sjuk jag är. och tidigare idag kom han hit och överraskade mig med en godispåse och en stoor jättefin röd ros. jag ville bara pussa upp honom men han fick mest nöja sig med kramar. jag vill inte att han ska bli sjuk. då blir det väl bara en ond cirkel och vi blir aldrig friska.

Den söta gärningen förgyllde min dag. Tack Älskling! jag älskar att du är min.

ros

sjukast i hela världen.. mmmm

när ska jag slippa den här skiten. det är så typiskt! jag är i vanliga fall ALDRIG sjuk men när jag väl trillar dit är jag mer död än levande. kan dela med mig av lite smaskigheter som att jag fyllt en hel papperskorg med snorpapper. jag har sån jävla hosta så det värker i hela bröstet på mig. det här kallar jag plågsamt!

idag har jag föresten namnsdag. det är ju Kim dagen :) jag har fått frukost på säng av mammis och ett grattis-sms från min pojkväns mamma, cuute.. dagen i ära ska jag ligga utmattad i soffan och plöja filmer precis som igår. det är makalöst vad mycket skit som visas på vardagar. tacka vet jag att pappa alltid har dom senaste filmern hemma.

mamma ska ha kräftskiva ikväll och jag är inte riktigt i tillstånd att joina. så trist, jag älskar kräftor. istället får jag ligga uppe på mitt rum och trösta mig med pappersrullen tror jag. det är ingen idé att någon mänsklig själ kommer i närheten av mig för jag skulle våga tro att det är hög smittfaktor. det vet jag eftersom jag blivit smittad av mamma som var sängliggande förra veckan

nu blir det film.
puss & hej

sjuk

tacka vet jag dessa ljuvliga människor

image24

Outsiders today: Snygg, smart - och har Downs syndrom

UNDERBART! jag njuter av sprudlande människor som dom. jag kan inte sluta le. dom är för härliga, det går inte att tycka annat. att hitta människor med bättre livssyn går det? Faboulus

dom är så charmig så det liknar ingenting. dömysigt, nu har jag inte tid o skriva mer. det här måste jag se..

Näsflöjtsorkestern is the shit

Tro mig, jag gör allt i min makt för att kurera mig själv på bästa sätt.. mamma stoppar i mig alla gamla häxkonster man kan drömma om. hittills har jag ätit 2stalvedon, 4st echinagard, Zykomb nässpray, snytit mig ca 700gr, svurit hysteriskt över mitt öra som fortfarande slagit lock på sig själv. Just nu sitter jag dessutom och smuttar på varmt honungsvatten med citron..

Snart börjar Outsiders, undra vad det handlar om ikväll. det ska jag ta reda på!

image22

lock i örat

jag har haft lock i vänster öra hela dagen. det gör mig helt tookig. det känns som att allt jag säger är nedskruvad volym på en radio. jag hör knappt mig själv. det skrämmer och bevärar mig. hur ska jag bli av med det. jag har provat med nässpray, gäspa, hålla för näsan och blåsa, ja ALLT. inget funkar

SUCK

jag har sett två filmer idag.. Livet från den ljusa sidan  som visade sig vara över 2h lång. lite småmysig berättelse. den andra filmen jag såg var Alpha Dog med Justin Timberlake. har aldrig hört så många svordomar i en och samma film. den var sådär men den fick i alla fall mig att fälla en tår på slutet.

Filmen som toppar min Top Tre liata över senast sedda filmer är i allafall Gridiron Gang. en sann historia och riktigt bra film som jag, niklas, mams och paps såg igår.

sjukling

idag är jag hemma och är sjuk. det är väl bra typiskt. jag jobbade hela den gångna veckan och på fredag när jag jobbade min sista dag blev jag sjuk och var krasslig under hela min lediga helg. trots det har jag, älsklingen och min päron varit nere och pysslat i lägenheten så nu är mitt sovrum färdigmålat - vitt och mamma & pappa har börjat satt upp tapet i köket som vi sedan ska måla. dom är där och pysslar nu också medan jag ligger i soffan med täcke och kudde, ser på MTV och snyter mig mellan varje video.

så jobbigt. imorgon har vi inventering, jag skulle velat vara med med i mitt nuvarande skick är det bara att glömma. jag vill inte vara sjuk längre. gör mig friiiiiiisk

bullar i alla dess former

aha.. laxköttbullar, nu är tydligen ingenting omöjligt!

...

Just idag kan jag inte komma på någonting i livet är som roligt. antar att jag hamnat i en svacka, en depression som inte vill ge sig av. jag ser inget ljus i att vara mig själv. hur ser min framtid ut? har jag någon sådan över huvudaget? kommer jag alltid bara att lalla på? blir det inte bättre än så här?

jag står kvar och stampar på samma ställe dag ut och dag in. jag gör aldrig någonting roligt. jag bara lever mitt sunkiga liv och mår sämre och sämre. jag vill inte leva det livet jag lever. jag vill ha kul. jag vill vara lycklig. jag vill inte le för att folk vill se mig le. jag vill le för att jag är glad inombords. idag kan jag inte påstå att jag är det.

alltid är jag den där glada tjejen. men innerst inne då?
jag vet inte..

jag vet ingenting längre. och det jag vet tvivlar jag på.

suck

Kan inte Anna Skipper komma hem till mig och styra upp mitt liv också?
när jag kom hem från jobbet satt pappa och en kompis i soffan, käka pizza och kollade på hockeyn. självklart åt jag också, vad annars.. det är snart sommar! jag är inte redo. inte det minsta!

dreambody 2007. det måste nästan va försent vid det här laget

pappas lilla flicka

Min pappa är min hjälte. han ställer upp i alla väder och gör allt för att jag ska må så bra som möjligt! imorse åkte han till jobbet vid halv 9 medan jag satt i köket och läste tidningen. vi småprata en stund sen brumma han iväg. strax därefter ringer han och säger "gumman det är jättehalt ute. jag ville bara tala om det så att du går försiktigt" det är ren omtanke och jag uppskattar det så mkt. när vi la på luren log jag för mig själv. min pappa!

en kvart senare ringer han igen!! undra vad det är nu då tänker jag. då säger han att han har ett inställt möte och undrar om jag vill ha skjuts till jobbet trots allt. han vet min avsky gentemot alla bussar FY! glad som en loppa tackade jag ja.

jag har haft en flytande start på dagen. jag hoppas att det håller i sig.

topplistan

Är det inte coolt att det finns bloggtoppar och dylikt. människor från jordens alla hörn kan surfa in och läsa det man publicerar? hmm. känn min ironi. min blogg blir besökt av ca. 2pers per dag hahahahaha. är jag verkligen SÅ intressant? jag kan till och med räkna på fingrarna vilka det är som läser.

1. Niklas
2. Elin

förstår inte hur resten av bloggsverige gör reklam för sig själva. jag är nog ingen Pro blogger :p jag erkänner det.

trötthet

idag är jag så trött, så tömd på energi..
det är väl tur att det i alla fall är bra saker att se på tv. det är ju Girlylicious kväll ;) tråkigt att OC var inställt. eller inställt, var det sesongsavslutnin förra gången? i dont know.. det enda jag vet ikväll är att jag är såå trött. nu ska jag tvätta av mig sminket, krypa ner i sängen och se lustgården. det är väl ett perfekt program att se innan de är dags att somna.. naaaw

tilde & dajana
Snygga tjejer

ingen rubrik

08.00 till 16.00 var min arbetsdag idag på grund av ändrat schema och dagen har nog aldrig gått snabbare. det har varit grejer att göra hela dagen och så fort jag visat mig ute i butiken har en kund haffat tag i mig och bett om hjälp. det är så här den ultimata arbetsdagen ser ut. jag önskar att de var likadant varje dag.

vi har fått massvis med snygga väskor, skärp, sjalar etc. och idag har jag för första gången fått lägga accessoarorder så nu känner jag verkligen att det är mitt ansvarsområde och det är SÅ KUL!

nog med jobb. nu har jag försökt städat en gnutta. bädda sängen räknas det? Elin kommer snart och som de såg ut i morse skulle hon väl fått en smärre chock.. mamma och pappa har föresten varit o grejsadona i lägenheten hela eftermiddagen. hur söta är dom egentligen, älskar!

nej nu har jag inte tid med det här.

leveransdag

tr?ttis

Trött som en Zombie har jag nu lyckats kravla mig ur sängen.
idag börjar jag på mitt nya schema och när man boss ringde mig igår frågade hon om jag var intresserad av att en gång var tredje vecka börja en timme tidigare tillsammans med henne och ta hand om leveransen. det ville jag eftersom det innebär dels att jag får sluta en timme tidigare OCH att jag är den första i Sundsvall som får se Zaras nyheter som ska ut i butik. hih! älskar leveransdagar..

Så. nu ska jag se till att få en macka i magen. sen ska min älskling som just nu ligger o sussar i sängen skjutsa mig trots att han är ledig. det är kärlek och jag uppskattar det så.

ett steg närmare

Dagen till ära är jag  ett steg närmare i mitt renoverings projekt. idag har jag nämligen köpt jättefint parkettgolv i bok (ljust och fräscht) och tapeter till hallen. maskeringtejp, färg till fönster och tak samt en massa tillbehör som behövs för att kunna fixa iordning allt. det blir ju en hel oändlighet med "skräp" saker som man inte tänkt på från första början. när man ska tapetsera krävs det ju att man slipar, spacklar, limmar etc. så busenkelt är de tammetusan inte.

efter stor inhandling åkte jag och Niklas hem till min farmor och åt god mat i alla fall. köttfärsbiffar och stuvade makaroner ala farmor Elin slår det allra mest. gott att dö för, jag lovar! nu har vi precis kommit hem. helt utmattade efter all mat. nu ska vi krypa ner i sängen och se på tv och gosa resten av kvällen..

parkettf?rg
 

före/efter

Idag ska jag ta med mig kameran till lägenheten. jag har bestämt mig för att knäppa före & efter bilder. när det börja närma sig inflyttning ska jag lägga ut bilderna så alla får se. det kommer bli bra stor skillnad alltså.

nä. nu har jag inte tid med det här. jag behöver kläder på min kropp! :)
middag hos farmor idag med Niklas och kusin. mysigt!


i have a day off.

ledig

idag är jag leeeeeeeeeeedig :)
jag har legat o sussat ända till nu och det har varit så skönt. imorgon inleder jag arbetsveckan med mjukstart dessutom. i like! jag har fått nytt schema som jag (än så länge) tycker verkar vara till min fördel. jag slutar kl. 17.00 och efter det ska ajg umgås med Elin.

Idag ska jag, min pojkvän och min mor åka ut till birsta och kika på golv, färg, tapeter etc. till min lägenhet. det ska bli så roligt att välja och vraka. jag kan inte se framför mig hur det kommer att se ut. jag kan bara hoppas att det blir helt fabolous..

mary kay

mary kaymay kay2
Ikväll har mamma haft sminkparty för några väninnor hemma hos oss. det var jättetrevligt! jag joinade damerna jag också för jag tycker det är så roligt. jag var själv på ett likadant "party" för några månader sedan och jag fullkomligt älskar produkterna.
visst är dom dyra - men prisvärda!

Annelie som var hemma hos oss tjatar och gnatar om att jag själv borde börja sälja
Mary Kay och det känns inte helt uteslutet. jag skulle nog gilla det tror jag. jag älskar allt som har med smink att göra så jag skulle se det som en rolig hobby. att man dessutom kan tjäna stor pengar om man blir skicklig gör inte saken sämre. jag sak tänka över saken och gå igenom almenackan för att se hur mycket tid jag egentligen har till min fritid.

vänskap

Vad vore livet utan vänner. ikväll blev jag sprudlande glad när jag läste en sak som en mycket nära vän skrivit tillägnat mig. det värmer så otroligt, och blödig som jag är kan jag inte stå emot tårar. hon skrev om vänskap - vår vänskap. något som är väldigt betydelsefullt för mig. jag känner en samhörighet med henne som jag faktiskt inte gör med någon annan. efter att ha läst hennes ord blev jag medveten om varför. det var nog helt enkelt vår start. simpel för många, viktig för mig.

Vi träffades på "coola" lunarstorm för en evighet sen och det sa bara poff med en gång. som en förälskelse med kärlek vid första ögonkastet. vi hade samma problem och levde i samspel med varandra trots vår åldersskillnad. att det skiljer något år emellan oss har jag aldrig brytt mig det minsta. tvärtom! jag kan ibland känna att det gör oss ännu närmare varandra. som en relation som syskon har.

jag känner att jag börjar svamla. men det jag vill få sagt med mitt inlägg är att jag älskar alla mina vänner. jag ska ta vara på er mer än jag gjort tidigare. jag vill inte vandra in i framtiden och ångra någonting.

..och Elin. ingen är som du! ♥ tack..


middag & biomys

Jaha, så helt plötsligt var hela min blogg sne.. hur ska jag få det centrerat? någon?
vet inte om jag riktigt gillar den nya designen dom har lyckats ådstakomma. ikväll är i alla fall dagen med D. jag och Niklas kom nyss hem efter att ha varit och ätit god middag på stan. klockan 21.15 börjar bion som vi ska se. det ska bli mysigt att sitta och kura i biomörkret.

Jag hoppas att ni också får en toppenbra lördagkväll..

negerbolls

negerbollar


Jag är så sugen på allt ikväll så när min babyboy ringde tidigare ikväll bestämde vi dejt. inte vilken dejt som helst. negerbolls-dejt! vi har gjort bra många bollar i våra dagar. näst intill ett missbruk haha.. det är så gott så det är inte sant.

någon som vill smaka? hih..


snökrig

Jag och niklas har betett oss som barn idag. när vi kom hem till mig efter att ha varit ute o kikat på möbler etc började vi brottas i snön. vi skratta och stojja tills vi var helt blöta. det var så mysigt! det har har varit en riktig toppen dag. tack för att du är min..

Nu ska jag och papii äta pizza!! gooott..

winterkiss
winterkiss

biomys

bio

Nu har jag bokat biobiljetter till mig & Niklas till på lördag. vi ska se den nya filmen med Will Smith Jakten på lycka. jag hoppas och tror att den är jättebra. har inte läst några recensioner, bara sett på trailers.

Allt är mysigt i biomörkret bara man har det rätta sällskapet ;)


arbetstider

Idag sov jag ända till 11.15 det har varit så skönt.. jag har tänkt mycket på alla som har vanliga 7-5 arbetstider hur står man ut? hur orkar man kliva upp på morgonen? jag kan faktiskt inte riktigt tänka mig att jobba så. inte nu eller än på några år i alla fall. det kanske blir ett måste den dagen man skaffar familj och barn så man hinner spendera mycket av sin lediga tid tillsammans men inte nu.

Det passar mig faktiskt ganska bra att allra tidigast börja klockan 9.00 vilket oftast bara händer ca.1ggn veckan och annars börja 10, 11 eller 12. jag jobbar iof längre dagar. det är inte ovanligt att jag kommer hem klockan halv 8 men då har jag i alla fall varit i kontakt med nya människor hela dagen. ingen dag är den andra lik. det är det jag tycker om.

Jag trivs på mitt jobb. Jag kommer att vara kvar på Zara en bra tid framöver..


K Ä R L E K

Klockan har passerat 12 och det innebär att det är den 1mars vilket i sin tur leder till att jag och min älskade pojkvän har varit tillsammans i hela 3.5år.. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. det ska vara du & jag, så enkelt är det..

du & jag älskling!
Idag, imorgon och för evigt.

music baby, music

åh. jag blir tokig. idag på resturangen och hemma hos carro på förfest har jag hört en låt som jag fullkomligt ÄLSKAR. men eftersom jag inte lyckats memorera texten och inte vet vad sångaren heter kan jag inte för mitt liv få tag i låtskrället. kan inte någon bara läsa mina tankar och skicka mig låten som cirkulerar i mitt huvud. galen!

guesswatch

guesswatchi want this watch sooooo much. den är så jävla snygg. den är sportig samtidigt som den funkar såväl till vardags som fest. den är helt enkelt perfekt. jag och min pojkvän var in på 925 Ur & smycken idag och mina ögons uppmärksamhet föll återigen på Guessklockan. jag har provat den tidigare men då tog den slut. nu hade dom fått in den igen men jag vet inte hur många.  jag provade den igen och blev frälst!

nu är bara frågan, ska jag lägga ut närmare 2000kr på en klocka? i vanliga fall är jag den typen som lessnar på allt och vill ha nytt efter bara en grisblink. men den här klockan är speciell. den är stilfullt vacker. OH JAG VILL HA! jag ska drömma och sova på saken..


konsten att bli fet.

Hrmm.. min nuvarande diet heter "ät-allt-du-kommer-över-och-lite-till" jag är hemsk just nu. jag frossar i precis allt. när jag och niklas slog våra hungriga huvuden ihop tidigare idag bestämde vi oss för att det nog var allra bäst att gå ut och äta. och så blev det! en stoor hemmagjord chees & baconburgare med hemmagjorda stora pommes på Players. god att dö för! ingen av oss lyckades däresmot äta upp allt och då gott folk, innebär det att hamburgaredet är mycket på tallriken.

efter middagen åkte vi direkt hem till lägenheten och gick lös på tapeterna igen så nu är det borta i både kök och vardagsrum. det är tapeter över heela golvet men jag tänkte pallra mig dit i vettig tid imorgon och rensa upp där. pappa ska skyffla dit soffan imorgon också. den kommer att få stå o kartongen ett litet tag till men då är den i varje fall på plats. redo för uppackning när helst jag vill.

det här är så roligt! :)