Dagens Bild


Känner ni igen BB-bruttan?

Suntan


Tom tank

Det tar sin tid att besvara era kommentarer så ha överseende ;) Den här dagen har gått galet snabbt, snart dags att gå och lägga sig igen..

När jag och pärlan åkte hem från jobbet idag svängde jag in på macken för att tanka. Tror ni att det gick bra eller? nejnejnej, turen var inte på min sida. Men det var kylan - eftersom tanklocket hade frysit fast! aaaaaaaaaarg.. Pärlan fick ingen soppa och är väldigt hungrig! jag ska få skjuts till och från jobbet imorgon och tur är det för jag vågar inte köra någon annan stans än till macken just nu..




Friday

Jag trodde att vi skulle åka och handla som vanliga svenssons. Jovisst, det gjorde vi också men sen halkade vi in på en förfest. Påsarna från maxi låg kvar i bilen och vi skulle "bara upp och säga hej" till N's kompisar men där var festen i full gång vilket vi inte alls visste..

Jag hamnade i mitten av ett drinkspel så det var bara att dricka för glatta livet av drinken sattes i min hand. det blev middag nu klockan 23.15 för jag höll på att dö av hunger.. En turbulent men ack så bra fredag!

Hur har er kväll varit?

Chevrolet Matiz

Det var en del av er som tyckte att min bil var så söt. Därför ville jag visa er pärlan i en större bild och med mindre snö haha.. Här har ni pärlan, här står den fortfarande inne på bilaffären men nu står den tryggt ute på parkeringen och är MIN! Den är gul/lime/guld svårt att beskriva färgen men ni ser ju själva.. :)

matix

Storhandling

Nu ska jag och N göra det roligaste man kan göra en fredagskväll.. Vi ska nämligen åka och handla mat på ica maxi. Kan man ha roligare en fredagkväll? Jag har precis slutat jobbet, likaså N så kvällen känns lixom lite förstörd. Så här ser alla mina fredagar ut förutom en ynka dag var tredje vecka när jag slutar 16.

Nu ska vi ta tummen ur.. ja ni vet var och åka iväg så vi kan komma hem nångång. Jag är dödshungrig och kylskåpet är tomt!

Vad ska ni göra ikväll?


sötisar

Tack för era fina kommentarer till min bild!
Det var ju trots allt bara en påbyltat morgonbild men ni var snälla trots det :)


Påklädd och klar

Nej har jag klätt på mig allt jag hittar för här ska inte frysas! :)
Ha en bra dag ♥


snö helvete

BAH! Det har kommit så mkt snö igår och inatt att min lilla pärla ser ut som en iglo! Det är dessutom en snövall bakom alla parkerade bilar, så jävla jobbigt. För det första så äger jag inte en spade och för det andra har jag ganska svårt att se mig själv stå där som en skogshuggare och skotta..  Nu är inte vallen så stor - tack gode gud, så nu kan jag bara köra över den men resten av vintern ska ju bli intressant!

Jag har knäppt ett kort från fönstret så ni får se min lilla iglo och sötnos till bil.. Färdtjänst eller betald taxi skulle passa mig utmärkt hela vinterhalvåret haha..

image531
Min lilla iglo och pärla är den gula näst längst bort..

Sho wears it better


Vem klär bäst i sin blå klänning?

Trött, i vanlig ordning!

Nu är det slut på ledigheten! Nu väntar en helg fullspäckad med jobb.. Jag har måndag-morgon-känslor idag eftersom jag tidigare har fått sova hur länge jag vill men idag var tvungen att vakna på kommando.

Måste hoppa in i duschen innan jag somnar sittande!

Ändringar i designen

Piffade till min header lite extra med lite paketsnöre längst ner.. Tycker ni att det blev fint?

- - - - - - - - - - - -

Nu säger jag god natt till dagens alla läsare, idag har ni slagit rekord! Så här många har aldrig besökt min blogg.
Jag har fått så många fina kommenterar, massvis om min nya design. Det är jätteroligt! Tack så mkt och sov så gott! ♥


Lussebullsfika

På väg hem från Hockeyn ikväll svängde vi förbi macken och köpte hem lussebullar till mig och N. Vi ska smaska i oss dom nu. Det ska bli såå gott och de var jättefärska.. Ett stort glas mjölk till det här så är kvällen komplett!


Hockey

I'm home!
Vi hade jättekul på hockeyn jag och pappa.
Vi skratta och skojja om vart annat! att timrå fick sin första seger på länge var bara en bonus.. Matchen slutade med 3-1. Det har varit en riktig toppen dag! Det här ska vi göra om det  har vi redan bestämt :)

Tidigare idag var jag hemma hos Elin, såg på "a walk to remember" (älskar den filmen och MUSIKEN) samt fika pepparkakor och saft. Jag fick även min 20års present eftersom min och N's fest dragit ut så mkt på tiden. Jag fick en tavla med mitt favoritmotiv vilket hon visste. Hon känner mig utan och innan den tjejen :) Jag knäpper kort på den imorgon, mobilen är på laddning..

Ska leta fram en bild från internet tills vidare. Tavlan ska få sitta ovanför sängen! Motivet är även min bakgrundsbild på datorn sedan länge! Tack gumman.. ♥

NU: Insider

Passion Mini Poster by Bertram Bahner
Tavlan

Helt plötsligt har turen vänt! 3-0 till timrå :) jag tror att

Helt plötsligt har turen vänt!
3-0 till timrå :) jag tror att det är min förtjänst. De behövde nog mig som maskot! ;) hihi

Gokväll! Nu är jag och pappa på hockey.. Riktigt rolig! Inget m%

Gokväll! Nu är jag och pappa på hockey..
Riktigt rolig! Inget mål än så länge trots ganska många målchanser.. Vet inte om jag tror på någon seger men det är kul att vara här. Gott med korv i alla fall ;) Hörs. Puss

Mys med Elin och hockey med pappa

Nu blev det både snabba ryck och ändrade planer!
Elin fick sluta tidigare så jag ska hoppa in i duschen nu så jag kan åka hem till henne så snabbt som möjligt istället. Kändes inge kul att gå på stan i dethär ovädret så vi ska vara hemma hos henne o mysa på istället :)

Jag och pappa bestämde oss för att inte gå ut och äta för att istället Gå på hockey!!! Det ska bli skitkul.. Han hade fått biljetter så han ville plocka med sin "kära dotter" som han så fint uttryckte det, haha.. Jag uppskattar all tid i världen med mina föräldrar. Det blir så sällan sen jag flytta hemifrån!

Jag hoppas Timrå vinner..


Lasagne är godast

Är det okej att äta lasagne 3gånger på 4 dagar? Det har nämligen jag gjort. Till middag i måndags, till frukost igår och till lunch idag. Den står så fint i ugnen nu. Den här gången blev det någon färdigjord variant så jag hoppas den är god ändå.. Behöver jag än en gång poängtera att lasagne är min absoluta favoriträtt?

Elin, om du ser det här, ring mig. Börjar bli orolig att du glömt mobilen hemma idag! :)


Rachel Bilson

VRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLSNYGG!!
Tänk att vakna upp och ha hennes utseende rakt av. På den här bilden var hon makalöst snygg

Klicka för att stänga bilden

Benlös

Nu har jag precis suttit och pratat lite med P, min chef i telefon! Stackarn har opererat knät och vaknat upp med en ställning runt hela benet (jag fick mms och det var ingen vacker syn). Hon är hemma hos sin syster i sthlm och hade tråkigt så hon bad mig ringa. Vi snackade på om allt möjligt och jag började tänka efter hur galet mycket man faktiskt rör benen utan att tänka på det. Utan ben är man ju för fan handikappad!

Själv ligger jag i en halvrisig ställing i soffan just nu med benen böjda i nån konstig vinkel. själv sitter hon väl så gott som rakt upp och ner eftersom hon inte har möjlighet att röra benet! Det kommer att kännas på jobbet att hon är borta men huvudsaken är ju trots allt att hon läker ihop fint så hon kan komma tillbaka med all den energi hon alltid har!

Krya på dig!

Naturgodis

Jag är så sugen på en påse naturgodis!
Det här är mina favoriter i godispåsen..

 

Kate Moss

Vilken stil föredrar du på Kate Moss?

Cavalli


Mäktig bild..

Träning 2008



Som jag har sagt tidigare måste jag komma igång och börja träna!
Jag saknar den tiden när jag gick på Yoga flera gånger i veckan. Det är både bra träning samtidigt som det är extremt avslappnanade. Jag som är vig som en kylskåp blev faktiskt betydligt mycket rörligare efter regelbundna yogapass..

Jag vill även börja simma men inte nu. Först vill jag gå ner några kilon innan jag skulle få för mig att trycka ner mig själv i badkläder men inom sinom tid. Gymkort blir anhalt nr 1. Frågan är bara vart? Jag vill ha månadskort. Pallar inte att binda upp mig på ett helt år för det blir alltid bara bortkastade pengar.. Jag ska börja se över olika alternativ och gym redan nu.

Let it snow

Goooooooooooooood Mooooooooooooooorgon!
Sundsvall är snötäckt idag. Flingorna började singla igårkväll och det har resulterat i en vit utsikt från min fönstret! Det är så fint så fint.. Har ni mycket snö hemma hos er?


Myggan

Det börjar närma sig läggdags! Jag känner mig slut som artist.. Börjar bli lite snuvig också och det har jag absolut inte tid med..

Vi ska se klart myggan. Det är så sämt så jag måste kläcka ett skratt emellanåt trots allt..
"Känns det inte lite väl misson impossible?"

Godnatt fullefjun..


Ask Olle, He knows

Jag hade inte ett öga torrt i slutet av dagens avsnitt av Grey's. Gud vad jag grät! Det var ju jättesorligt, säg att jag inte är ensam om att tycka det!?

Nu väntar skratt på Fråga Olle istället! Se det..



Olle har också varit ung

TV

hahaha, såg ni Dr Yang utan ögonbryn! hon såg verkligen jätteobehaglig ut..

..Med ögonbryn

Morgondagen

Nu tänker jag och N gosa ner oss i soffan och se Greys Anatomy innan vi hämtar upp den sista tvätten. Det känns underbart att ha gjort lite nytta så här på kvällskvisten. Nu har man åtminstone inte tvätten som flåsar en i nacken imorgon.

Imorgon ska jag träffa Elin vid halv 5 för en tripp på stan eller på ngt fik. Sen ringde pappa tidigare idag och ville bjuda mig på middag inne i stan imorgon som en far-dotter grej eftersom både mami och N jobbar. Det ska bli kul, Jag ser fram emot det! Vi har inte bestämt var vi ska käka än men det ska bli roligt..

Nej nu börjar Greys igen.. bye

Happy fat year

Puh, nu är magen både fet och mätt..
För en tid sedan (okej vi pratar ngt år sedan) skulle jag inte få för mig att trycka en pizza.. Framförallt ALDRIG mitt i veckan.. Nu mer är det dåliga samvetet bortblåst tyvärr. Jag måste börja träna och äta mer hälsosamt annars kommer jag väl att äta mig till döds.

Snart är det nyår, tror knappast att jag kommer vara den enda som tänker ha viktnedgång och en hälsosammare livsstil på listan över nyårslöften.


Fettbomb

Matproblemet är löst, det blir närmaste pizzeria!



blingbling



Dessa föll inte mig i smaken, Diamanter kanske inte är min bästa vän!
gillade du det här paret av Marc Jacobs skor?

Matproblem, sällan!

Jag behöver matinspiration! Det är min tur att laga middag men tankverksamheten har tydligen redan gått till tvättstugan för jag har inte den blekaste aning vad jag ska hitta på. Vad ska ni äta idag? Vad är din favoriträtt? Ge mig inspiration..


H&M's egna

Det enda jag unnade mig själv idag på stan var ett nytt solpuder från H&M eftersom mitt förra från Isadora gick i tusen bitar i helgen. Jävla skit! Har ingen erfarenhet av H&M's egna solpuder men jag hoppas att det håller måttet. Någon som vet?


Fredag eller Onsdag?

Nu är det bara ett litet tag kvar tills det är dags att ta sitt pick och pack för att gå ner till tvättstugan! Vardagen kan inte alltid vara glamorös! Är lite arg på Malin som är på väg till London just nu. Hon kunde väl lyssna till sitt samvete och packa ner mig i väskan. Det tycker iaf jag hade varit en mkt god idé!

Har ni haft en bra dag än så länge? Bara för att jag är ledig har jag inbillat mig själv att det är fredag idag. Ganska mysig känsla så här mitt i veckan ;)

image525

Pinkie


I'm in love
Jag vill så gärna ha den här lilla läckerbiten. Den skulle få följa med mig i väskan dag som natt, ni skulle få en underhållning som inte är av denna värld om den blir min! Jag vill haa.. söt va?

info:

"FinePix Z10fd är en nätt och fräck 7.2- megapixelkamera. Modellen finns i sju olika färger och är designad för att passa i din handflata så att du kan ha den med dig precis överallt. FinePix Z10fd har en stor 2.5 LCD-skärm där du kan få översikt över upp till 100 bilder samtidigt. Z10fd har blogg-läge så att du direkt kan få bilder i lagom storlek att lägga ut på en blogg eller community på nätet. Z10fd har även ett filmformat som passar på YouTube och ett läge för bilder speciellt anpassade för nätauktioner."


Bye for now

Nu ska jag träffa Marie! Blir upphämtad här hemma alldeles strax! Kanske slänger iväg ett blogginlägg från mobilen, nu vet jag ju faktiskt hur man gör ;)

ha en bra dag!
Puss

Listen Up!

Det var faktiskt piece of a cake att mobilblogga.. Inge svårt alls!
Så här gör du:


1. Det första du måste göra är att klicka dig fram till Startsidan>Användarinställningar. Där skriver du in ditt mobilnummer där de förfågas. Detta för att ditt nummer ska vara kopplat till din blogg. Är ni med? ;)

2. Meddelandet du vill publicera måste skrivas som ett mms, därför är det alltså ett måste att man har den funktionen inkopplad på telefonen.

3. När det väl är dags för publicering skriver du "BLOGG (ditt id-nummer till bloggen) "mellanslag" text..." snuffarna (") är inget du ska bry dig om, de är totalt oviktiga. Och ditt ID-nummer hittar du under Blogg>översikt i vänster spalt..

4. När du skrivit din text och börjar känna dig nöjd, skickar du meddelandet till nr 72155. Det kommer att kosta dig ca 1kr.

5. Om/När allting gått igenom ska du få ett sms tillbaka där det står på norska att inlägget är publicerat. Det kan ta upp till två minuter innan inlägget läggs upp på din sida men det ska funka. Det gjorde det åtminstone för mig..

Om ni tycker att min beskrivning är luddig.. så hänvisar jag er
hit:
Lycka till


Frukostdags

Hey check this out..
Inlägget nedanför är skickat från mobilenm whey! :) Något jag däremot inte förstår är hur man får rubriken lite kortare än halva mitt meddelande.. någon? Nu ska jag äta lite frukost i form av lasagne sen kommer mor min på besök. Vad ska ni göra idag?


Hej sötisar! Tänkte göra ett försök att blogga från mobilen så

Hej sötisar! Tänkte göra ett försök att blogga från mobilen så om det här kommer fram är problemet löst ;) Puss Kim

Mobilbloggs-flopp

Provade precis att skicka iväg ett mms från mobilen som så fint skulle landa här på bloggen, men icke sa nicke. Det verkar det ju inte ha gjort. Stog på infosidan att det kunde ta ca 2min. Men jag fick tillbaka ett bekräftelse sms direkt där det stog att det skulle ha gått fram - Men nej det har det ju inte! Nehe, hur gör man då?

Jag tycker inte om när jag inte kan saker. Jag vill kunna allting och jag vill kunna det nu! Tycker inte om att träna för att lära mig. Jag vill kunna på en gång! Så funka nog de flesta skorpioner eftersom vi ska ha kort stubin. Det stämmer på mig i alla fall..

Dream on!

Hon ser ut som en dröm!


Ashlee Simpson



Jag älskar Ashlee Simpsons utseende utan att kunna förklara vad det egentligen är jag älskar! Jag tycker om hennes smala kropp, hennes nya (jättefina) näsa, hennes långa hår.. Ja hon är riktigt snygg! Den här bilden är väl kanske inte den snyggaste jag har sett men jag ville lägga in den och visa upp väskan som jag tyckte var så söt.

Värkor i all sin ära, jag har en hel liten garderob. Men när jag tänker äger jag inte en enda gul väska! Det här måste åtgärdas.. Ash, vill du ge din till mig?

Dagens Bild


i have my day off..

Godmorgon! JAG ÄR LEDIG IDAG..
Det känns så skönt att jag inte ens kan beskriva det med ord just nu! Jag har drömt hela natten att jag har städat, dammsugit och diskat så jag ska erkänna att jag blev lite besviken när jag vaknade imorse och såg att allt stök var kvar.. Attans!

Ska träffa Marie vid 1-tiden och senare ikväll ska jag göra lite nytta för jag har bokat tvättstugan!


Tussen behöver ett namn.. hjälp till!

TJABBA!
Nu har jag precis kommit hem från Carro.. Vi har haft en urmysigt ikväll med massa nötter, frukter, choklad saft och varandras sällskap naturligvis, låter det inte lite kärleksfullt? hih..
Du är den bästa Carro


Vi har suttit och pratat om allt precis som old days och vi har planerat lite hur Carros framtida liv ska se ut, Ellerhur, nu sätter vi stopp för det gamla :) När jag kom hem till henne ikväll var hennes lägenhet helt annorlunda. Nymålad, piffad och väldigt mycket Carro helt enkelt! Det var inte bara lägenheten som var sig olik. Carro bodde inte längre ensam, hon har skaffat tillökning i familjen ;) inte karl.. nejnej en rabbit.. Ingen Mr. Rabbit utan en livs levande kanin haha! Huuuuuur söt som helst, dock väldigt namnlös. Det är här ni kommer in i bilden tjejer och killar!


Kaninen är inte döpt och jag hade total idétorka när hon bad mig om råd. Därför tänkte jag låta er hjälpa till. Vad tycker ni att den här lilla sötnosen ska få heta?



 

Mobilblogga?

Jag önskar att jag förstod hur man bloggade från mobilen för då hade jag kunnat slängt iväg ett inlägg vid lunch! Jag ska se till att lära mig hur det går till någon dag framöver.. Har frågat förr men Vet ni hur man mobilbloggar?

Nu ska jag sminka mig, sen är det dags att åka in till stan och jobbet för att göra lite nytta! Ha en bra dag gubbar och gummor.. bye ♥



Min lilla allt i allo.. i love you! :)

Omaka par



Åh, hon är så vacker!
..Men vad ska hon med Marc Anthony till? Han ser ju ut som en undernärd skräcködla! Jag tycker inte alls om att se bilder på dom två tillsammans..


Dagens Bild



FABULOUS

JLo


Jen' goes pinup..

Desperate

Ikväll är det dags för de desperata hemmafruarna att roa oss från tv-rutan.. Det är ingenting jag följer egentligen men om jag inte har bättre för mig ser jag det gärna! Om inte annat kan man slå av ljudet och bara se deras tillvaro och kika lite extra på vrålsnygga Eva Longoria.. She's hot!

Vem är din favorit av hemmafruarna?


Hungrig

Min mage skriker efter uppmärksamhet men vi har inte så mkt gott att stoppa i den här hemma faktiskt. Jag tror att jag ska äta frukost på jobbet istället! Där har jag fil, müsli lite banan och päron. Mums fillibabba!

idag jobbar jag i alla fall också till klockan 19.30 och då ska jag förmodligen direkt hem till en kompis så idag blir det inget blogga av heller.. Det är lite svårt att hinna med allt när min lediga tid börjar så sent som 19.30 så gott som varje arbetsdag!


Longoria & Posh



"Longoria sexguidar Posh" - Han man läsa på
aftonbladet idag!
I själva verket har hon enbart tipsat om Hollywoods bästa sexleksaks affär men det kan vi ju låtsts som att vi inte vet så låter hela rubriken lite mer spännande!

Morgon

Hej och hå! Ingen rast och ingen vila..
Det känns som att klockan är mitt i natten. Jag sitter nyduschad i soffan och kämpar för att ögonen ska vänja sig vid ljus.. Jaag äär såå tröött heela tiiden! Jag blir tokig.. Mycket handlar väl naturligtvis om att är mörkt när man vaknar och det är mörkt efter lunch strax efter 2-3 tiden. deprimerande..

Halloween

Nu är det jul igen.. rosa jul?

Nej hörrni nu är det dags för mig att ta mitt förnuft till fånga och krypa till sängs med min kära.. Imorgon jobbar jag heldag 9.30-19-30. Onsdag och torsdag är jag ledig och det ska bli så skönt.. På Onsdag ska jag umgås med Marie och vad vi ska göra för bus vet man aldrig..
 
Torsdagen är däremot helt oplanerad.. skönt! Jag och N skulle faktiskt behöva ge oss ut på julgransjakt! Nej nu menar jag inte att vi ska ta med oss yxan och gå in i skogen.. Vi behöver åka till birsta för att hitta oss en ståtlig plastgran..

Hur ställer ni er till plastgran på jul? Själv är jag uppväxt med det och jag kan inte påstå att jag mått dåligt av det.. Mindre dammsugning enbart! ;)

Man kanske skulle vara djärv och köpa en rosa gran från Rusta.. Nej hörrni, där går verkligen min gräns! No pinkie, du får stanna i butiken för min del.. Sugen?



Julgran

Har ni en riktig- eller plastgran i juletid?


Prison break time..

Det har varit rysligt dåligt med uppdateringar här på bloggen ikväll men jag har inte varit hemma.. Jag och N har precis kommit hem från mina föräldrar efter en underbart god
middag - Lasagne, min favorit..

Nu börjar Prison Break, fler än jag som ska se det? ;)
Det här är måndagens höjdpunkt!

Pepparkakshjärta



Jag tror det här betyder att det kommer bli en bra dag! I alla fall hoppas jag det!
Vad ska ni göra idag?

image521

Skryt


Igår var en bra dag för min lilla blogg, och jättemycket fina och peppande kommentarer fick jag också! Ni vet att jag blir jätteglad för det tjatar jag om jämt så jag lämnar det osagt idag!

Inte nog med att det var 965 unika besökare igår (Det var 999st när jag gick och la mig) Idag så har nämligen 111 unika besökare redan hunnit titta in.. (och lägg märke till att klockan bara är 08.30) .. Godmorgon på er! Ha en bra dag..


besökare

importante, nej

Jag är uppe i ottan, som den goda flickvän jag faktiskt är, för att skjutsa N till jobbet.. :)
Nu ska jag snart börja dagen med att få i mig en liten tekaka och sen ska jag sminka på mig smajlet och gå till jobbet för en dag med leverans och dylikt.. Jag hoppas vi får mkt fint!

Måndagmorgon, varför ska det alltid vara så förbannat ångestfyllt?

Update: Julgalan..

Godmorgon!
Sitter och går igenom lite kommentarer nu på morgonkvisten och ser att jag fått kommentarer från inlägget "aldrig mer julgalan" spännande.. Det är två tjejer som kommenterat (som tyvärr inte vill skriva ut namna el e-mail) men båda två jobbade på julgalan som jag kläckt ur mig både det ena och det andra om. Jag vill bara säga att jag förstår att ni hade det SKITJOBBIGT! Kaos är verkligen rätt ord. Jag pratade med flera stycken tjejer under kvällen och dom upplevde samma sak som er.. Inte nog med det, dom var inte ens 18år och då ska de i själva verket inte ens få servera alkohol..

Jag antar att arrangörerna tänkte: Billig arbetskraft! Tyvärr.. Att ni inte ens fick raster är ju ännu sämre! Man tycker inte heller att dom kan kräva att ni ska prestera 100% utan rast och vila..

Jamen hörrni tjejer, vi är överrens.. Bojkotta julgalan hädanefter!
Kram


God Natt

Nu väntar min dejt med John Blund..
Sweet dreams!



Pics från gårdagen

Klicka för att stänga bilden


Klicka för att stänga bilden


image225

Jag tog mig friheten att snatta Soffes bilder från gårdagen..
Ja, vi hade väldigt roligt..

Bild 1. Fördrink uppe i fikarummet på jobbet..
Bild 2. Malin Soffe och Therese drar en pose.
Bild 3. Uppradade och glada uppe vid scenen.

Björn Gustafsson, SÅ kul..

Nu är det bara 20min tills min nya idol Björn Gustafsson intar tvrutan i parlamentet.. Han är helt sanslöst rolig.. Jag läste föresten i metro nyligen att han bara är 21 år. Nu var det inte det som var mina stora poäng, utan det stog även att han fick sin första kyss som 20åring.. Och han har aldrig rökt eller varit berusad! Stackars kille! Jag syftar främst på det förstnämnda. Ingen kyss före 20 fyllda - han har gått miste om mycket.. Jag  hittade precis artikeln så alla nyfikna kan klicka HÄR!

Till alla er som inte fått skratta till Björn Gustafssons härliga komik ger jag er nu chansen..Enjoy!



Jag har lagt upp det här klippet tidigare men man kan inte se det nog många gånger..
SÅ KUL!

Tyck till

Jag måste fråga er en sak.. Jag har ju gjort om teckensnittet och storleken på mina rubriker, hur ser det ut på era datorer? Är det skrivstil eller bara jobbigt stort och klumpigt.. Jag har nämligen två datorer hemma och det är bara på den nya det ser bra ut med skrivstil.. På den här gammburken ser det mest missanpassat ut.. men det viktigaste är hur det ser ut för er..

Under ombyggnad

Jag bygger om på bloggen..
Jag hoppas på att kunna få lite tips för då blir dn alldeles strax färdig.. ;)

Mätt mage..

Nu är jag mätt, glad och belåten! Det blev orginalmål med plusmeny på MAX! Bästa bakismaten..

Roligt med er positiva respons angående min nya design! Och bra där anonym att du var uppmärksam angående felstavningen, håller på att pilla till det nu!!


Nu kommer jag och äter upp dig

ÄNTLIGEN
Nu ska vi åka och äta.. yummii! Vi ska på BigBoy eller Max, vi får se var magen styr oss..

Vad tycker ni föresten om min nya design? 
Vi få se om jag kanske byter bakgrundsbild ikväll men headern kommer nog att få stanna .. Nu är sidan verkligen "Girly" precis som jag vill ha den ;)

Dagens Bild


Christmas time

Nu ska jag slå mig till ro och knåpa ihop en ny header! Spännande va?
Det ska vara en julspeciel, sen tar jag förmodligen tillbaka den andra. Det är så många som överöst den med komplimanger och jag är rätt stolt själv också så det är inget man slänger i soptunnan ;)

Lite pics

Ett smakprov på några av bilderna som knäpptes igår..



Aldrig mer julgalan..

Med två tekakor rikare i magen känner jag att jag börjar bli mänsklig igen! Nu tänker jag berätta lite kortfattat om gårdagen (HA trodde jag ja, det här blev en hel roman!)

Vi var somsagt på julgalan med jobbet igårkväll..
Vi hade otroligt roligt hela kvällen även fast många, kanske till och med alla var väldigt besvikna. Artisterna var bra men julmaten var absolut ingen höjdare, inte heller servicen. Jag vet inte ens om jag vill kalla det service för det tog 50min att få en cider efter beställning och servitrisen kom väl förbi sisådär varannan/var tredje timme..

Det tar inte slut där.. Vi hade förbeställt dricka i förväg för det rekommenderades till stora sällskap. Trots att vi fått drinkbiljetten i vår hand där det stog klart och tydligt att man skulle få: 1 cider, 1 snaps, 1 drink, 1 baileys/whiskey så fanns inte möjligheten att få en drink.. "nej tyvärr, men ni får byta ut de till en cider eller öl" VA!? Vi ville ha vad vi betalade för, inte nån extra cider.. Så otroligt dåligt!

Det tar inte slut här, jag tänker klaga mer..
När alla artister showat färdigt (dom var det faktiskt inget fel på) så var det dags för arvingarna att uppträda på en annan scen. Det bjöds även upp dans för de som ville shejka. Då kommer det fram en stiligt klädd man till vårt bord som jobbade på haket och sa att de behövde ta bort bordet.. De tog alltså bort våra sittplatser för att böka fram ett dansgolv! Då brann det ju.. Här har vi betalat för mat (kall) underhållning (medelmåtta) drinkar (vilket uppenbarligen inte fanns) och sittplats (där vi inte fick sitta för att gamlingarna skulle ha styrdans..)

Jävligt mycket pengar rakt ner i sjön om jag får säga mitt! Vi fick iaf två flaskor skumpa för att vi blev så upprörda över att förlora våra sittplatser vilket var en god gest men det gjorde lixom inte saken så mkt bättre förutom att man blev fullare (en positiv sak i all skit iaf.. haha).

Humöret var i alla fall på topp hela kvällen, vi dansade sjöng och skålade om vartannat.. Tack vare sällskapet blev kvällen mycket värd. Vid 12-tiden bestämde vi oss ett gäng för att åka in till stan och gå på krogen istället och där vad det full rulle och galet roligt. Jag och N avslutade på kebabcity och en taxi hem klockan 04.00 Trots min vrede och arga inlägg var det en sjukt rolig kväll, allt blir ju vad man gör det till!

jag var fortfarande full när jag vaknade imorse haha.. men nu har jag nyktrat till, tror dock inte att jag vågar köra bil idag..


Magen skriker efter fett och salt

Det enda kag kan tänka på just nu är hamburgare från max, big boy eller mcdonalds! GE MIG.. Jag behöver en fet hamburgare med mycket gott på och salta pommes, finns det bättre bakismat? NEEJ..

Vad består eran favorit bakismåltid ut av?

Vakna älskling, jag vill ha mat!


Idag är det jobbigt att leva..

Jag är bakis som fan.. det känns till och med jobbigt att sitta vid datorn så ni kan ju förstå mitt hälsotillstånd just nu! men lugn bara lugn.. Frammåt kvällen ska ni få höra allt ris och ros om kvällen!!

Jag hade i alla fall heeeelt galet roligt och det vill jag tacka alla mina kära arbetskamrater för..


Jag vill inte frysa

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Jag vill inte frysa om öronen så jag deltar i
novas mammas tävling
och chansen att vinna en ursöt rosa sveamössa. skynda dig om du vill vara med, tävlingen pågår bara fram 18.00 idag söndag! Ett litet tips till alla kalla öron!

Jag hoppas lotten faller på mig, hih ♥

bye

Här har ni två bilder att gotta er i.
bilder på klänningen knäpps förmodligen under kvällen!

Ta hand om er och ha en riktigt bra lördagkväll nu! ♥

199128-499199128-502

Julgalan

I'm done!

Jag har ingen att posera framför men jag tror att jag börjar känna mig färdig nu! För alla som läst om min hysteri men fortfarande inte vet vad jag ska göra ikväll så ska jag på Julgalan med jobbet och det ska bli SÅ kul.. Min kära farmor kommer och plockar upp mig klockan 17.00 och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda..

Har försökt knäppa kort men hörrni det blir inge vidare, förstår inte hur ni bär er åt allihop.. Har ni alltid någon som knäpper på er or what? Jag är ensam hemma och har ingen som kan knäppa på mig heller så jag vette gudarna hur ni ska kunna se mig.. Min granne står dessutom i bar överkropp på andra sidan gatan (ingen vacker syn) så jag har släckt ner i hela vardagsrummet eftersom jag springer omkring endast iförd klackskor, strumpbyxor och bh. Det är inget jag vill att han ska se..

Har lite grejs att ta itu med innan taxi-farmor kommer.. Naglarna ska målas och lilla partyväskan ska packas. Vad ska ni göra ikväll?

image496

Bellie my darling

Elin har gjort det! hon har gjort mig fin och glittigt!
Jag duschade en tredje gång och vi bestämde oss för att börja om från skratch.. Mycket bra val, nu kännes det mer som jag. Jag gillar lockar jättemkt men just nu känns mitt hår för torrt för det, jag tyckte det kändes så frissigt.. Jag knäpper bilder när partymaken är lagd! hih

TACK HJÄRTAT ♥

Hårigt värre

Jag har fått ringa på förstärkning! bellie kommer hit snart för att styra upp haha.. Vi får väl se vad det blir av kakan, lockigt eller rakt jag vet inte. Mitt hår är måttligt less på mig iaf, locka/platta/locka/platta.. undra om man överhuvudtaget har något hår kvar ikväll..

Det här är inte min dag alltså.. Hur går det för dig då Emma, har du läget under kontroll eller? Ringer dig lite senare efter att jag har pratat med farmor!



Lockprocedur nr.2

Nu har jag tvättat håret för andra gången idag! jag blev inte nöjd me de första lockarna så jag ger det ETT till försök. Om det inte blir fina lockar nu, då blir det inga lockar överhuvudtaget!

Bilder kommer.. tro mig jag sliter som ett djur! sliter även hårt på håret men mja. ibland kan man inte tänka på allt!

Steg för steg

Jag vill dela med mig av dagens lärdom..
How to make lockar with a plattång!






lyko.se


Lockproblem, Hjälp

FAN!
Nu har hela min plan för dagen spruckit.. Tjejen som skulle hjälpa mig med håret skickade sms med negativa besked. Hon kunde alltså inte hjälpa mig så nu står jag här. Har ingen aning om hur jag ska få till kaluffsen.. åh vad allt blev besvärligt nu..

Bellie varför svarar du inte när jag behöver dig som mest? :(

Hörrni guys, är ni duktig på att locka hår? kom hem till mig 14.00 och fixa frillan va? Jag tycker det blir snyggast lockar när man lockar med plattång men jag förstår ju inte hur man gör.. Första lilla locken går jättebra men sen då? Hur gör man, någon som orkar ta sig tid att beskriva? hmm..

Beautiful nails








Jag är så sugen att ha lösnaglar ikväll. De här är från H&M och är sött prydda med en liten glitterkant strax under det vita.. helt perfekt! Då är det ju bara så att vi har en nageltävling på G och mina naglar kommer förmodligen att bli helt galet fula efter lösnagel-proceduren.. Hmm!

Beslutsångest.





Ibland finns inte ord för att fylla en rubrik

Nu har jag duschat och tvättat håret utan balsam som på beställning! Nu ska jag mojjsa in mousse i det innan jag fönar det! Det ska få lockarna att fästa bättre ikväll. Jag hoppas verkligen att Kate fortfarande har tid att fixa mitt hår annars ver jag inte vad jag ska göra riktigt.. Får väl sätta mig och traggla själv eller be Sandy fixa mig när jag kommer till jobbet :)

Vet inte om jag orkar åka ner på stan bara för en ny ögonskugga.. känner mig seg! Måste sätta på lite The Voice så jag kommer i stämmning!


slimfit



Känner mig inte fullt lika trimmad som dessa tjejer.. Inte i närheten heller för den delen, haha.. men nu ska ändå kläderna av för nu blir de duscha av! hörs

Shake it

Kör lite Pussycatdolls tema här på morgonkvisten.. Så Enjoy!


Pussycat



Nej nu är det dags för lite Action.. Några samtal och sen in i duschen!

Då och NU


Dags för julshopping?


Julhandla på
Nelly.se



Dagens

Skorpionen  Skorpionen (2007-11-24)
  Missförstånd är möjliga i dag. Var tydlig i kommunikationen med andra. Ta ingenting
  för givet.

Todo list

Att göra lista:

♥ Duscha (jag är en dålig elev men jag hann inte igår)
♥ Prova ut vilka strumpbyxor jag ska ha till klänningen. Vanliga eller svarta.
♥ Åka på bolaget och införskaffa drickbart.
♥ Ringa Kate och boka tid för fixning av hår.
♥ Köpa ett halsband och en ny ögonskugga.
♥ Välja ut skor och väska (ladda upp med plåster)
♥ Eventuellt köpa ny digitalkamera på MediaMarkt. (har sett en jättefin rosa hih)
♥ Ringa Farmor och bestämma när hon ska plocka upp mig & Emma.

Och detta ska vara KLART klockan 16.30


Halsont

Jag har så ont i halsen idag.. Jag ska trycka i mig vitaminer och medecin nu i förebyggande syfte! Jag tror att de här krabaterna lever loppan i min hals..


(bilden hittat på en sida om könssjukdomar.. haha
men det var den enda bacillbilden jag kunde hitta ;)

Morning

Inte ens på min lediga dag tillåter jag mig själv att sova ut..
Jag ställde klockan för att hinna med dagens alla måsten. Egentligen vet jag inte vad det är som är så jävla special och vad jag måste hinna med men jag känner mig stressad.

Lite senare ska ni även på rösta fram vilken väska jag ska ha ikväll :)


Sovgott biatch

Nej nu ska jag gå och lägga mig, pallar inte gråta över slängt löshår och bråka över högtalare längre! Nej det är väl kanske inte fullt så illa som det låter men det är inte långt ifrån heller.. Imorgon ska jag planera och fixadona hela dagen för att det ska bli bästa möjliga kväll.. Ska på bolanders (bolaget) och införskaffa alkoholhaltiga drycker till förkröket som ska äga rum på inget mindre än jobbet.. Får det lov att vara en flaska bitch madame?

Det var godnatt jag skulle få sagt i det här inlägget men jag gav er en liten bouns!
Sovgott då..


image495

Löshårsfjaskot

Hahaha färgningen av löshåret var dagens störtsta flopp! Jag satt så fint i badkaret och gnuggade och gruggade och gnuggade in färgen i löshåret. Så flitigt att det blev stora rastaflätor (Tabbe nr.1) Inte nog med det, efter 20 minuter, sittandes i badkaret såg det hela ganska lovande ut.. HA trodde hon som tog ut segern i förskott!

Mitt 500 kronors löshår ligger numer i sopnedkastet på 2C.. Jag klarade inte av att se det! Nyansen är inte längre blond! inte heller brun.. En äcklig skiftning i gråskalans nyanser skulle jag nog vilja påstå att det var vid sista ögonkastet! Förbannat också, då blev det inget långt hårsvall imorgon då..


Smaken är dom baken - Delad

Här trodde jag att vi skulle se idol tillsammans så fort N kom hem men nejnej. Här ska det tydligen pysslas med det nya roliga hemma-bio systemet! Trååååkigt.. 

Som tur är ringde Emma och underhöll mig för en stund. Just nu pågår diskussionen hett här hemma varpå den stora frågan är om vi ska ha högtalarna uppsatta på väggen eller stående på golvstativ. Våra åsikter är skilda och vi kommer inte att komma fram till något ikväll! haha

Jag tycker vi kan börja med att ha dom på stativ så att vi inte borrar hål i väggen och sedan ångrar oss (och får leva med dessa fula hål) medans N tycker att golvstativ är helt uteslutet..

Smaken är som baken..


News ala H&M & skopunkten

Här är mina news!!

Bild 1: Strumpbyxor x2, brun hårfärg till löshåret, conceler och Doves hudkräm.
Bild 2: Liten glittrig kuvertväska, även den från H&M samt ett par söta "diamantörhängen".
Bild 3: Mina tre nya skor från skopunkten! De bruna och svarta är skönt fodrade!



Youtube

MEN, hur gör man numer för att lägga upp youtube-klipp?
Embed-länken finns ju inte kvar..


Friday

WHEY, min N kommer hem tidigare än planerat!
Nu blev den här fredagen helt plötsligt sååå mycket bättre ;)



Ännu mer Vanessa

Jag skulle nog aldrig ta henne för att vara unga 18 år!
hon ser så mkt äldre ut. Hon är ju vrålsnygg!




Vanessa Hudgens

VACKER

image491

Blond goes brown

Nu ska jag alldeles strax sätta igång proceduren att färga mitt löshår.. jag har ingen aning om hur det ska gå och hur resultatet kommer att bli.  jag är ju den sortens tjej som sätter mig i frisörstolen och hoppas på det bästa, idag ska jag tydligen lyckas på egen hand! Kan väl itne vara så förbannat svårt..

Bye blondie, hello brownie


Julmusik kontra Idol

Julen har börjat på jobbet!
I två dagar har vi poppat julmusik på hög volym inne på lager.. dömysigt ju! Nu börjar man komma i stämning! Ikväll blir det däremot ingen julmusik för ikväll blir det idol och rock.

Jag tycker bra om Amandas röst men jag har oerhört svårt för henne som person. Många tycker att hon är cool medans jag tycker att hon borde lära sig innebörden av att vara ödmjuk. Hon är kaxig så att det räcker till en hel befolkning, detta inte i positiv bemärkelse! Sluta upp och jobba på attityden..

image490

Hey

Nu jävlar har jag shoppat!
Direkt efter jobbet åkte jag ut till birsta med Kate och shoppade loss! bilder kommer givetvis.. :) Jag har galet mkt att förbereda inför morgondagen och julgalan. Har fått stränga oder om att duscha ikväll och inte imorgon för att få det bästa lockarna i håret imorgon. Aj aj Kapten!


Är ni nyfikna på vad jag har köpt? ;)


image489

Tarzan

Vem är djungelns drottning?



Cindy Crawford, Kate Walsh, Paris Hilton, Eve Jeffers eller Shakira..
Shakira får min röst, hon såg ju fantastisk ut..

- - - - - - - - - - - - - -

Extra update:

Jag måste fråga er snillen än en gång om ni har erfarenhet av att blogga från mobilen OCH hur man går till väga för att göra detta?

God morgon

Det ser ut som att det regnar ute, så deprimerande! (sällan ni får stå ut med min morgonångest)
Det är så typiskt mig. Jag hatar att kliva upp och proceduren att vakna till är äckligt olidlig men såfort dagen har kommit igång, dvs vid 12-snåret då är jag gladoch positiv igen.. Ha en bra dag!


Tan in a can

Imorgon får vi veta om jag kommer att se ut som en katastrof eller om resultatet blir bra! Jag tänker låta N spraya mig så får vi se vad det blir av kakan, hehe..

NU: Godnatt

199128-488

Godnatt

Checka huden, hon ser silkeslen ut.
Nu skriver jag min dagliga godnatt-rad. Imorgon jobbar jag 9-16 sen har jag ledig helg.
Lyckan är total!


Linser


Jag vill beställa linser, ett par riktigt blåa och ett par bruna!

Jessie är hungig

För alla som orkar engagera sig och lägga näsan i blöt (count me in) så skriver aftonbladet att Jessica Simpson tröstäter.. Jag vet inte om jag tror på att hon just "tröstäter" men visst pendlar hon väldigt ofta och mycket i vikt!

Vad tycker ni klär henne bäst, vill ni ha henne fit for fight som på bild nr.1
eller tycker ni att hon klär bättre i sina nya kurvor?



Ellen Pompeo


Nja, Mycket hällre
Mc Dreamy, dåligt val Ellen, hehe

Här har ni i alla fall Ellen Pompeos livslevande man som hon nyligen gift sig med..

Tack Sabine

Jag vill tacka Sabine som hjälpt mig lite med min design ikväll.. Hon har guidat mig via msn (dvs haft gott tålamod) och resultatet blev den nya bilden på skorna vid rubriken! Wheey..

TACK ♥


Ellos.se

"Shh vi berättar inte för någon att den kommer från Ellos"

Zooma

Media Markt

För första gången idag får jag sätta ner rumpan i soffan och dra en lättnadens suck! Först och främst jobbade jag fram till 19.00 då åkte jag ut till birsta och mötte upp Carro.. Väl där var vi på MediaMarkt, N's nya jobb, och spanade in sortimentet. De öppnade idag och det märktes, det var jättemkt folk trots att klockan var så mycket..

N har köpt ett nytt hemmabio system och det kommer snart att levereras av hans bror, spännande. Carro däremot köpte One Tree Hill säsong 1 och Grey's Anatomy om jag inte minns helt fel. Jag sparade min slantar! Jag ska på skopunkten imorgon, kan tänka att det blir svårare att behålla pengarna i fickan då! :)

Nu tjuter micron, nu ska jag äta tekakor med ost och ett stort glas mjölk. Mums i magen

image484

JAG BEHÖVER ER HJÄLP!

Hör upp för nu är det allvar
Ni har hjälpt mig så många gånger tidigare så jag lägger mitt öde i era händer nu! :) Så här ligger dilemmat! På lördag ska jag på julgalan med mitt jobb. Klänningen är införskaffad och det mesta är i det närmaste klappat och klart förutom mitt allra största problem! JAG ÄR SÅ BLEK ATT JAG NÄSTAN ÄR GENOMSKINLIG. Det är här ni kommer in i smeten!

Solarium är inte aktuellt. Att fortsätta att vara blek är ännu mindre ett alternativ! Det finns ju Spraytan, brun utan sol (orangevarning) solpuder och säkert en mängd olika alternativ.. Ni måste hjälpa mig, hur ska jag bära mig åt? Har ni erfarenhet av fusk-metoder för att bli brun? All hjälp är bra hjälp så snälla Brainstorma med mig och låt mig inte vara blekast på hela julgalan!

Sammanfattning av mitt luddiga inlägg: Jag behöver alltså en bra fejk-bränna inför helgens bravader! Kom med alla tänkbara tips för jag behöver experthjälp!

Mitt öde i era händer.. HJÄLP!


image483

Dagens Bild

image482

Rosenrot

Ofrivilligt vaken och på väg in i duschen!
Dessa mornar alltså, som dom tär på mig. Ändå har jag ett jobb när jag börjar som tidigast 9.30 (idag 10.00) när de flesta svenssons börjar runt 7, 8.. Ändå har jag mage att sitta här och beklaga mig!

Om inte duschen fanns vet jag inte hur jag skulle vakna till liv om mornarna. Den här plågsamma processen måste åtgärdas. Jag har hört att
rosenrot från hälsokost ska ge lite ny energi. Även kallad "Naturens egen Viagra!" haha Någon som har provat och kan recensera för mig? Jag måste bli piggare och det är illa kvickt, help me!


image481
Jag bidrar med en liten färgklick för alla morgontrötta!

Nattdags

Godnatt, nu tackar jag för mig!
Jag tänker klammra mig fast vid min N och få min välförtjänta skönhetssömn.. Om han har sjungit färdigt snart vill säga.. Han står o sjunger Ronny och Ragge låtar och blockerar badrummet just nu.. Haha vilken pajas han är! Han kommer bli generad imorgon när han läser att han är avslöjad!

Sweet dreams ♥
image480

Eva



What a beauty!
Det ska bli spännanade för oss Desperate fantaster att se om Gabbi och Carlos blir tillsammans igen.. Vad tror ni?

Dagen Bild


Friendship

Tv-Onsdag

Är min kära pojkvän helknäpp eller är det bara jag som är humorlös? Jag tycker inte myggan är det minsta roligt! Okej ibland råkar till och med jag läka ur mig ett skratt men det erkänner jag inte frivilligt..

..Tacka vet jag Grey's och Fråga Olle som är Onsdag-tablåns bästa!




Sno stilen

Lindsay Lohan

Sno stilen av Lindsay Lohan



Vilken kändis är din stilikon?

idélös

Jag har bloggtorka!

Hey, i'm back

Darlings, i'm home!
Termometern visar -4 grader hemma hos mig (vad visar din barca-temometer Tanya?) Jag fick skrapa rutorna på bilen innan jag kunde brumma från stan.

Nu är jag i alla fall hemma, mätt och belåten. Jag och N ligger i soffan och kikar på Roomservice. Eller jag tittar på Roomservice han är mest excalterad över hans lönebesked som har kommit idag. Hårt slit ger resultat! Imorgon är den officiella invigningen för deras nya butik, jag ska åka dit med Carro direkt efter jobbet imorgon klockan 19.00 och det ska bli så roligt att se resultatet av vad de kämpat för..

Jag vill ha mitt lönebesked, jag är nyfiken som ett barn på julafton! Har ni fått era?




Because i'm worth it!

Knäpper ett kort på min frukost!

image479

Har ni hunnit äta många pepparkakor iår?
Själv tänker jag ha pepparkaksbak här hemma inom kort. Jag ska offra en hel ledig dag åt att bara fixa, trixa och göra jul i lägenheten.. MEN inte före första december, kanske tjuvstartar men det blir ingen överdrift..

Trocca

Brrrrrrrrrrr.. Det ser kallt ut idag! Hade en läsare vars termometer stog på -4.2 idag puh. Undra vad min rackare står på!

Jag känner mig inte manad att kliva upp ur sängen även fast jag måste åka till jobbet om 45min.. hrm! Vad håller jag på med. Jag är så slö att klockorna stannar. Idag har jag ett arbetspass alá 9h att se fram emot! Jag har bestämt redan nu att jag ska äta Thaimat på lunchen! nr 2A på bankokcity, säger det er någonting? Kanske ska knäppa bildbesvis så ni får se vad det är! Önskar att jag kunde skicka ut smakprov också haha.. 

2A består iaf av risnudlar med kyckling, grönsaker, jordnötter och en liten prydlig burk med sötsur sås på sidan om man är sugen på det! Till detta, det allra heligaste, en burk trocadero.. Det är viktigt att det är på burk!

Hur kan dricka vara så mycket godare på burk?



Hittade ingen bild på en burk, men ni fattar innehållet! :)

Tack Paulina

Min 3000:e kommentar skrevs igår av ingen mindre än:

PAULINA


Sluta upp!

Jag har fått en kommentar ikväll om att min blogg är oerhört tråkig! Min blogg tillhör kategorin "Peronligt" och inte "Modeblogg", "Fotoblogg" eller annat spännande. Vill man läsa modebloggar får man surfa vidare för min tillhör inte den kategorin!

Jag skriver för eget syfte. För att hålla vänner uppdaterade och för att jag tycker att det är roligt! Att det är så många fler som med tiden hakat på och blivit stammisar ser jag bara som en fin bonus ♥  Det är alltid lika roligt att underhålla er!

Förstår inte varför man ska klaga. Jag har varit inne på massvis med bloggar som inte tilltalat mig det allra minsta men So What? Då slutar jag ju bara läsa naturligtvis! Jag ser ingen anledning att kläcka en kommentar bara för att bloggen inte faller mig i smaken. Det skulle ju med största sannolikhet bara såra någon! Jaja, det är jag och mina tankar!

Jag vill bara ge ett tips till alla som inte gillar min blogg: Sluta läs så är problemet ur världen! Det är ingen som tvingar er..


Soppmaraton

Jag kan meddela att tomatsoppan faktiskt var helt OK!
Nu återstår bara: Karibisk kycklingsoppa, Orientalisk soppa och Thaisoppa.. Malin, en arbetskamrat har numer konverterat från Blodpudding till Keldas matiga soppor. Jag tror hon har suttit och smuttat på alla soppor nedan i fikarummet förutom fisksoppan (som inte fick vara med på bild bara därför..) Har jag fel? Jag tror nog att du läser..

Har ni smakat någon av dessa? Låt höra, vilken soppa vinner?

Karibisk KycklingsoppaOrientalisk SoppaThaisoppa

Diss

Nu när jag sitter här och svarar på alla era söta kommentarer kan jag inte låta bli att bli irriterad. Vad fyller det för funktion att behöva skriva in en 4 tecken lång kod efter varje kommentar? Det tar bara lång tid..

Varför Varför Varför..


image478

Keldas tomatsoppa

Hello Angels!
Bara 30st kommentarer kvar till nr 3000 ni är ju galna hela bunten :) Hur har er dag varit? Själv har jag precis kommit hem från jobbet, Jobbade på som en liten myra på slutet och belönades med lite tidigare hemgång. Det tackar man aldrig nej till.. Nu tänkte jag se till att få lite tomatsoppa i magen och resten av kvällen ska jag inte göra ett skit.. och vet ni vad? jag tänker njuta av det också!

Inte ngn som har ngn rolig lista, utmaning el dylikt att ge mig? Rastlös.. Ja! Tråkigt att vara ensam hemma..


Det ser inte så jävla festligt ut att äta soppa på tetra
men jag har hört att den ska va god så jag ger den en chans, har du smakat?

Cavalli

image477
 Köpte ni ngt från h&m's Cavalli kollektion?
Jag tycker att hela grejen kändes överskattad. Jag gick in på hemsidan bara för att kika men det blev inga dyra klick för min del.. Sen att  vissa väljer att köpa kläder ur Cavilli kollektionen enbart för att lägga ut det på
Tradera har jag ännu mer svårt att förstå?

Nu har jag brottom.. Ha en bra dag!

Frukost

Frukost har aldrig varit något för mig. Ända gången jag kan njuta av det är om jag får det serverat på säng eller om det är helg och jag får bestämma själv när den ska ätas haha.. Jag kan inte äta frukost på vanliga stressmornar, vilket mina 5 arbetsdagar i veckan råkar vara.. Jag har ingen aptit när jag måste äta på beställning!

Håller på att värma en kopp te nu. Egentligen vet jag inte varför för jag är inte så förtjust i te heller men som de flesta läst kämpar jag med att lära mig. hmpf! Waynes Earl Grey och Chaite-/latte tycker jag numer om iaf. Nu råkar ju inte mitt kök vara Waynes men jag tragglar på..

Är du en frukostmänniska?


The fog

Det ser jättekusligt ut utanför mitt fönster. Det är en tjock dimma som har lagt sig över hela parkeringen. Det är lite rysare  över hela min morgonvy. Jag tänker ta mig en dusch för att vakna till liv..


Nej jag ser ingen älg men jag hittade ingen bättre bild ;)

Rihanna VS Vanilla sky



Tillägnar den här videon till min tjejer på jobbet och alla datanördar som inte är trött riktigt än ;) Har man lyssnat sig less på Rihannas version av Umbrella så får man gå  över till
Vanilla sky's
version som är en parodi av orginalet..


Lista

Man får bara välja ett alternativ.. Markera ditt svar med fet stil!
Lämna en kommentar om du valt att göra den lilla oväsentliga, men andå underhållande listan..

Morgonpigg / Morgontrött
Högklackat / Lågskor
Piercing i naveln / Piercing i läppen
Nybäddat / icke nybäddat
MSN / Skype
Vit choklad / Mörk choklad
Surt
 / Sött
Lakrits / Choklad
Tuggummin / Halstabletter
Kärlek / Vänskap
Sova / Äta
Frukost / Lunch
Majs / Gurka
Ladda upp en bild / Kolla på folks bilder
Bevakare / Vänner
Småbarn
 / Tanter
Stockholm / Göteborg
Japan / Kina
Läppstift / Läppglans
Feber / Ont i halsen
Kallt / Varmt
Vatten / Oboy
Cider / Saft
Vinter / Sommar
Snö / Regn


Karatefarfar

Nu har jag fått min dagliga dos frisk luft och motion!
Det var jättemysigt att vara ute och gå, alldeles lagomt kallt, lite väl halt möjligtvis men ack så skönt! Om vi inte hade tagit en prommis ikväll hade jag somnat i soffan efter middagen. Det känns bra för samvetet att ha gjort lite nytta för både kropp och själ. Jag hade glömt hur skönt det faktikt är.

Har ni gjort någon nytta ikväll?


Prison Break



Någon fler än jag som börjat nedräkningen till Prison Break?
Så sanslöst bra serie.. jag får alltid lite ont i magen, det är jämt så spännande.. haha

Nu pyser jag ut på min promenad! Ska träffa Sara om 15min. Det ska bli såå skönt med lite frisk luft. Jag ska springa och byta om till mjukisbyxor, hoodtröja och varm dunjacka nu! Ha en fortsatt bra kväll..

Soffpotatis VS träningsfreak?

Nu blir det snart mat :) Tyvärr kommer jag nog att få äta själv för N har inte kommit hem, tråkigt.. Lite senare ikväll ska jag & sara gå ut på en prommis.. Förr, under skoltiden var jag ute och promenderade JÄMT men nu har jag blivit en riktig soffpotatis. Ändring på det från och med idag.. Påminn mig när jag försöker fuska!!

ÄR ni hurrtiga av er?


Mtadags

Jag är så hungrig att jag håller på att dööööö!! Nu sätter jag på mig kockmössan och ser vad kyl & skafferi har att erbjuda!
 
Vad har/ska ni äta för gott idag?



Får jag inte mat nuuuu, så blir jag kinkig

Dagen har tagit sin start

God Morgon!
Idag jobbar jag kortdag och kommer hem klockan 17.00 oerhört skönt! Tror att jag ska göra lite nytta då och städa undan all disk från förfesten i lördags. Orken fanns inte igår. Sedan ska jag förmodligen se till att hinna träffa Sara en sväng också!

Idag ska jag by the way börja mitt nya lite nyttigare liv. Någon som känner sig manad att haka på? Jag måste börja nu. På lördag ska jag på julgalan med jobbet och då vill man gärna känna sig lite fit. Har ni några tips för att få kilona att rasa självmant? haha..

Ha en bra dag! ;)


Man blir inte mkt hetare än så här, GOSH!

Angels

Alltså det här tjejerna är så snygga så ord räcker inte till..
Tänk att vara någon av dem bara för en dag!








God morgon

image476

Mandy Moore



Nu känner jag att jag har sagt mitt för ikväll..
 Sov gott! ♥

Saturday night live

Det är först NU, så här sen på dygnet som jag känner att jag har varknat upp ur min dvala.

Gårdagen var helt underbart rolig.. Jag kom hem från jobbet vid 17.30 och en timme senare kommer Marie och Sara hit med dunder och brak. Sara hade gjort Enchiladas, allt var färdigt för att köras in i ugnen och Marie däremot hade gjort världens smarrigaste efterrätt. Någon form av fryst cheesecake på digestivebotten och till det här åt vi smält choklad och frusta bär. Själv bidrog jag med en grekisk sallad och husrum haha.. Allt var helt galet gott, vi åt och åt och åt så vi knappt kunde dricka.. Men tids nog kunde alkoholen börja flöda! Vi drack piggelin drinkar, cosmopolitan och helt vanliga busgroggar.. *sluuurrrp*

Vid 9-tiden kom Kakan också förbi och jag bjöd på några drinkar. Partystämning var på topp! frammåt 00.15 fick vi skjuts av kakans pojkvän ner på stan och då var kvällen i full gång. Vi grundade med lite cider på svenssons där vi hitta min kära arbetskamrater.. Vidare på stadshuset för att dansa fram till 03.00 när det stängde..

04.00 imorse satt jag och min gobit i köket, jag åt cheesecake och han åt grekisk sallad och chips. När vi var mätta och belåtna gick vi och la oss och och vaknade idag kl 13.30 dagen har gått som i slow motion och tur är väl det för jag skulle inte hinna med ett annat annat tempo!

Tack för en toppenkväll brudar ♥


Marie & jag, bild från tidigare i veckan

Sötis

naaaaw, checka sötisen!!

image473
Och priset! gud vad billigt..
Jag önskar att jag kände en liten bäs, då hade jag lätt köpt det här ursöta och jättebilliga lilla kittet.. 

Har du skrivit önskelista?

Vad ska du önska dig i julklapp iår?
Jag har bara en sak på min önskelista än så länge och det är en tidningsprenumeration. Jag vet inte vilken tidning jag vill ha en prenumeration på än så länge, jag vet bara ATT jag vill ha en.. Det ska vara en riktig skvallerblaska iaf, så mkt vet jag.

Framsida: tidningen Hänt BildFramsida: tidningen Veckans NUFramsida: tidningen SOLOFramsida: tidningen SOLO G

Förmodligen någon av dessa..

Beyoncé

image472

Jag tycker att Pia var helt galet lik Beyonce på den här bilden..
Är jag ensam om det?

Ännu en dum lista

Jag tog mig friheten att sno en lista från CelebrateLife

PICK ONE..

1. Pierca näsan eller tungan? Näsan
2.Vara seriös eller rolig? Rolig
3. Dricka röd eller grön mjölk? Grön
4. Brinna upp eller drunkna? Brinna upp
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Mina föräldrar, inte så svårt val.

SVARA ÄRLIGT..

1. Tycker du om någon? Ja, jag till och med älskar någon!
2. Sol eller måne? Sol
3. Vinter eller höst? Höst
4. Vänster eller höger? Höger
5.Soligt eller regn? Soligt
6. Vaniljglass eller chokladglass? Choklad..

OM MIG..

1. Vad heter den du är tillsammans med. Niklas
2. Hur mycket är klockan just nu? 20.42
3. Fullständigt namn? Kim Fanny Fridberg
4. Vart vill du bo? Vore väl inte så pjåkigt att bo i Kalifornien
5. Hur många barn vill du ha? Ett, kanske två
6. Vill du gifta dig? Ja! Jag tycker det är vackert
7. Rullar du spaghettin eller skär du den? Jag skär min spagetti.
8. Har du ätit sushi? Ja, jag tycker om rullarna
9. Favoritglass? Ben & Jerry's el Lätt chokladglass
10. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Två & två müslisorter
11. Humör? Trött & bakis

HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA:

1. Kysst någon? Ja
2. Sjungit? Nej, för trött
3. Blivit kramad? Ja, av Mamma, N, Irene (N's mamma)
4. Känt dig fånig? Nej jag är alltid cool
5. Saknat någon? Nej
6. Dansat galet? Igår, ja
8. Klippt håret? Nej
9. Gråtit? Nej, inte idag
10. Ljugit? Nej
11. Blivit kysst? Ja

GREJER:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej inte jagad..
2. Har du en hund? Nej
3. Tycker du att du är attraktiv? Haha nä
4. Sover du helst själv eller med någon? MED NÅGON..
5. Tror du på spöken? Mja, eller nja, inte spöken.. men det händer att jag känner mig iakttagen

Chirre o Dirre

Undra om de här tjejerna också sitter hemma och trycker chips o dricka ikväll..

 

Fett

Herregud här sitter man och tjockar i sig chips och sockerdricka.. ändå kommer jag klaga ikväll på alla överflödiga kilon som kommit så objudet och placerat sig på min kropp! Jag måste sluta med det här alltså.. Men inte ikväll!

BAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHH.. varför existerar ens chips och dricka! det borde förbjudas


Dagens Horoskop

 Tur
Att förlita dig på att turen ska infinna sig kan vara lite vanskligt. Den kan nämligen utebli när du behöver den som mest.
 Hälsa
Det tycks inte vara något fel på din fysiska hälsa men du verkar stressad. Det gör humöret ostadigt.
 Ekonomi
Idag kan det hända att du inhandlar en del onödiga saker. Tänk på att överväga inköpen en extra gång.
 Arbete
Även om du inte är särskilt effektiv i dag, så löper du risk att slarva och därför missa viktiga detaljer.
 Kärlek
Om du har höga förväntningar på dagen kommer du att bli besviken. De positiva överraskningarna lyser med sin frånvaro.
 Relationer
Du kan i dag ändra inställning till en viss person som du inte räknat som en nära vän kan utvecklas till livslång vänskap.

Dagens horoskop: Skorpionen
Kanske är tur att jag inte gjort ngn större nytta idag!
Mitt horoskop var ju inget överväldigande precis. medelmåtta är det rätta ordet

Söndag

Nu har jag och N precis kommit hem efter en underbart god middag hemma hos hans föräldrar.. Jag fick även med mig matlåda hem till imorgon så jag är mycket nöjd och belåten hih.. Efter middagen satt jag och hans mamma i soffan och pratade om allt möjligt och kika lite på tv medans grabbarna var ute och skruvade med bilen. Jag är så tacksam att jag och hans föräldrar (likaså N och mina föräldrar) har klickat så bra ända från första stund..

Har du bra kontakt med med din pojk-/flickväns föräldrar?

Efter middagen åkte vi hem till mina föräldrar och myste lite. vi satt och skrattade åt klipp på youtube och jag gick igenom lite vinterkläder som pappa hade rensat ut. Vissa saker var bara skit som man kunde slänga utan att tänka men annat sparade jag. Hämtade hem min gosiga morgonrock också så nu har jag ngt att mysa i på morgonen- efter jobbet- och på kvällarna. Jag skulle kunna leva i min morgonrock!


Ziggie



När jag ser den här bilden tänker jag på Zigenare
Tyckte ni om den här bilden/outfiten?

Jul Jul Strålande Jul

När tycker ni att det är okej att börja julpyssla och inreda hemmet i julens tecken?
Har några av er kanske till och med börjat?

Jag vill att vårt hem ska ha mycket i färgerna rött och guld nu i vinter. Mique har jättemkt fint som skulle passa som handen i handsken i vårt hem. Jag vill inte ha massa tomtar i grejer i hela lägenheten utan bara lite julstämning i form av en liten (plast) julgran och andra gardiner samt detaljer i rött och guld. Vill också ha snöflingor el. julgranskulor hängande i fönstret :)

Snart är det jul, här i vårt hus.. *sjunger*


Ett gott skratt förlänger livet

Hahahaha alltså, Parlamenten-klippen med Björn Gustafsson är hel galna roliga. Man kan klicka på vilket som helst han är lika bra i vartenda ett.. Förstår inte hur man kan vara så rapp i käften och alltid få ur sig ngt roligt. Tänk om man hade den förmågan :)

Är du en människa som lätt får andra att skratta?
Själv besitter jag inte riktigt den förmågan. Jag står hällre för själva skrattet ;)


HAHAHAHA



Hahaha, kolla på det här!
"Kommer du in? HA, Om jag kommer in? Jag kommer knappt ut.."

En bra artist..

En bra artist är någon som kan sjunga lika bra LIVE som på skiva.

BRYAN ADAMS


Bjussar på lite Bryan Adams så här på morgonkvisten.
Han har en helt fantastisk röst.

Jag kommer aldrig att glömma när jag och min familj såg honom Live i Sydafrika för ett par år sedan. Det var så mäktigt. Det var en utomhuskonster och kombinerad picknick. Helt fantastisk stämning och i bakom scenen tornade stora berg upp sig. Vi satt som i en liten dal, ja helt ofattbart mäktigt!

Dagens Bild

image469
Hon ser ut som en liten ängel/älva på den här bilden.
Oskuldsfull och oerhört vacker!

Trött

Klockan börjar närma sig halv 2 och jag och N har precis vaknat. Behöver jag berätta att det blev en blöt kväll igår? :p

Snabba ryck

Nu är det snabba snabba ryck! Fixa frillan, trixa ihop en sallad och välja ut kläder till kvällens bravader! Poppar The Voice nu för att få lite gung ;)


Våga stå för din åsikt

Oj, det hann bli några inlägg nu på morgonen! Eftersom jag inte har ngn vanlig svensson-tidning går jag alltid in och läser aftonbladet, i den mån tid finns naturligvis, och idag var det mycket som berörde. Därför får jag så lov att uppmana er alla till att scrolla ner och läsa mina "givande" inlägg och tycka till..

Ska bli väldigt spännande att se hur ni agerar i frågan om den våldtagna
91-åringen..

Party

Jag har inte haft tid att svara på alla era kommentarer, men det kommer det kommer! Tids nog kommer jag sätta mig ner och nörda mig igenom varenda en. Förmodligen på söndag när jag ligger i soffan som en utslagen hjältinna.

Är det några fler som ska ut och rocka loss ikväll?

Det är en sjuk värld vi lever i!

Vad är det för värld vi lever i när en 91åring blir våldtagen? Det är ju så avskyvärt och jag blir så arg, eller rent av vansinnig att ordet hat absolut inte räcker till. Bura in idioterna bakom lås och bom och låt dom sitta där tills dom ruttnar.

91år. Förstår ni? Hon skulle lika gärna kunna vara din bästa väns farmor eller gammelfarmor.. Jag finnar inga ord för det här. 
Läs själv och tyck till! 


Bild: Aftonbladet.se

Dagens Bild

image468
..och jag vill ha hennes tröja!

Fel person ute från idol

Surfade in på aftonbladet i hopp om att Andreas ansikte skulle sitta fastklistrat på första sidan med texten: Andreas lämnar idol ikväll, MEN NEJ INTE DET!

Kära nån, varför fick Mattias åka hem. Han var ju hur söt och duktig som helst. Nej nu ska jag ta en macka och fortsätta att vara lite upprörd över detta.


"Jag var sämre än Mattias"

Källa: Aftonbladet

Hey, får du vara vaken så här sent?

Gokväll nattugglor!
Nu har vi precis kommit hem från Bion och The Heartbreak Kid. Filmen var ju i alla fall toppen. Oerhört lättsam och rolig, jag skrattade flera gånger även om de medelålders damer som satt framför oss skrattade både mer och högre. Nej men det var somsagt en lättsam och rolig film, se den utan förväntningar så blir ni inte besvikna! :)

 

Nu börjar det bli dags att krypa till kojjs.
Morgondagens schema är redan planerat till punkt och pricka!

♥ Hämta Emmapemma klockan 9 för att styra färden till jobbet
♥ Slutar jobbet klockan 17.30 åker direkt till affären..
♥ Slänger ihop en Grekisk sallad samt duschar innan mitt lördagssällskap kommer
♥ Middag och drinkar hemma hos mig
Party All Night Long

Det blir alltid helt galet när Marie är med. Kan därför inte under några omständigheter berätta på förhand hur kvällen kommer att sluta.. Kan bara säga att jag är helt galet förväntansfull!

Fredagkväll

Nu ska jag bara byta om sen blir det bio! Mkt mysigare än så blir det knappast en fredagkväll..
Jag hoppas att ni också får en riktigt bra fredag!


Nej, jag har inte glömt nageltävlingen

Titt som tätt får jag kommentarer och förfrågningar om hur det går med nageltävlingen! Tackar om frågar säger jag, för jag leder ;) Sändy har bitit av sina men Emma ligger mig hack i häl. Lite oroväckande men jag sjunger för mina småttingar varje dag i hopp om att de ska vilja växa snabbare!

För er som inte har en susning om vad jag snacka om.. Se hit!

image467

Jämför bilden från länken med den här så får ni se att det faktiskt hänt en hel del!

De är kanske inte ser så välvårade, filade och snygga ut.. inte än! Men nu är det först och främst längden vi bedömer! Om jag filar på dom blir dom ju kortare igen, haha..
 
Har ni några tips att ge så är jag öppen för alla förslag! ♥

Mitt paket har kommit, Tack Emma!

JAG ÄR SÅ GLAD!
Mitt paket från sötaste
Emma har kommit fram.. wihooooo! Tack tack tack ♥
Jag har redan slitit upp läppglanset, putat med läpparna och satt på lite glans. Det doftar huuur gott som helst! hih, det här är som julafton. Jag är superglad! Ansiktsmasken ska jag kanske unna mig själv på söndag när jag kommer vara bakis. Ansiktsmask och ett varmt bad, ohlalalaa...

TUSEN TACK EMMA, Det här förgyllde min morgon!
image465


Give me some inspiration

Nu börjar jag jobba om 1,5h och här sitter jag tillbakalutad i soffan, endast iförd en väl använd hood tröja. mysigt värre, kan inte jag få ligga här och nörda heeela lång dagen! Känner mig inte vidare motiverad idag tyvärr.

Har lite idétorka också, vet inte vad jag ska skriva om. Är det något särskillt ni känner att ni vill veta om mig? eller något ni vill att jag tar ställning i? Ge mig lite inspiration..

Mobilblogga

Fenomenet att mobil-blogga är det något som alla kan göra från sina mobiler eller?
Jag vet inte alls hur det går till eller om det är något jag kan göra från min (k800i) skulle gärna vilja iaf. Help me!


Älskling, du har telefon!

Dagens Bild


Emma får äran att vara ansiktet på min Dagens Bild!
Gud hon känner sig säkert mäkta hedrad nu, hrmpf :)

jag e vaaaaaaken

Good morning! ♥
Gud vad skönt det var att få sova ut litegrann idag! Jag var inte mänsklig när N klev upp imorse 07.15 stackarn. Han som inte ens var hemma förrän 00.15 igår! Jag hoppas att han inte somnar i biomörkret ikväll. Jag frågade om vi skulle skjuta på det men Nej vi skulle promt gå på bio :)
 
Jag har bokat platser högst upp i salongen och filmen blev The Heartbreak Kid!

Jag tror det här kommer bli en underbar helg, jag har ett schema fullproppat med roligheter! Har ni hunnit planera helgen?


God Natt


kom hem..

Nu ska jag boka bio för min och min skatt imorgon! Det är jag som får välja film, lucky me, och det lutar åt The Heartbreak Kid! Någon som har sett eller hört ngnting om den? ..OM! låt mig veta.



- - - - - - - - - - -

N har fortfarande inte kommit hem från jobbet. Han började 08.00 imorse och nu har klockan passerat 23.15 galet lång arbetsdag minst sagt! Jag tänker försöka att hålla mig vaken tills han kommer hem för jag har sovmorgon till 12.00 imorgon. Jag har alltså inte så mycket att oroa mig över. Värre är det för han som ska upp klockan 08.00 igen. Det innebär att han ska vakna om 7h för att en timme senare infinna sig på jobbet och han är inte ens hemma nu. Helt galet.

Kom hem raring så jag får min dagliga dos av dig! Love ♥

Dags att tycka till

Vad tycker ni om Spice Girls reunion?
.. och vilken var er favorit när ni var mindre-/och idag?

När jag var yngre var mina idoler i Spice girls Geri och Emma.
Idag är det utan tvekan Victoria Backham


segast.se

Nu är blogg.se återigen jättesegt, jag blir så less! Det var ju inte alls länge sen det krånglade..
Är det blogg.se eller är det kanske helt sonika mitt internet som är snigelsegt?


Matplaner

Tudiluuu ;)
Titta vem som är hemkommen från det dagliga arbetet! Dock bara för en snabbvisit. Jag har blivit erbjuden krubb hemma hos mamma och pappa. Som om jag skulle kunna tacka nej till mat!? Ibland önskar jag att aptiten åkte till thailand eller ngt annat land långt borta. Jag kan äta jämt, och nästan vad som helst. Det här kan bara sluta illa!

Nej nu tänker jag inte ha mer dåligt samvete, bjuds det på middag ska det också ätas middag! Först kommer Mami hit med min dator och sen liftar jag med henne..

Skriver lite mer skoj senare, jag blir nog inte borta så länge, det har jag ingen ro med!

Leggings

HISS ELLER DISS

image464

Vad tycker du om den nya trenden lack/guld/silver-leggings?
Skulle du kunna tänka dig att bära dessa? Isf vilken färg..

Otur

Jag måste ju nästan skratta åt mig själv. Jag känner mig totalt otursförföljd idag! Nu har jag suttit och ätit godis och en fläskig macka till frukost! Jag ska börja mitt nya liv nån annan dag.. Måndagar brukar ju vara ångestframkallande och bra! Då är det dessutom bara en vecka kvar tills vi ska på julgalan med jobbet och det kom jag kom på NU! Trodde det var mer tid att trimma, men icke!

I vilket fall.. Jag har ju berättat om
mobilinsidenten, alltså att den blev glömd i bilen igårkväll. Inte nog med det, jag har även ställt in timern till motor/kupévärmaren en halvtimme fel. Det innebär att jag kommer att få åka till jobbet i en kall bil brrrrrr.. Om jag ska gnälla lite extra har jag ingen matlåda till lunchen heller. Jag som redan har slängt galet mkt pengar på lunch den här månaden! yeye.. Haha, tycker ni om mig i alla fall trots mitt gnäll!? :)

Nu blir det make up och sen drar jag!

Give me power

Jag behöver en dusch för att vakna till liv idag!
En dusch och lite frukost på det. Det borde väl funka susen kan man tycka! Skulle egentligen behöva äta vitaminer eller dylikt för att få tillbaka gnistan och den energi som jag haden gång i tiden!

Är det någon som har ngt kuckelimuck recept att dela med sig av till en ständigt trött 20åring!?


Dagens Bild



Ibland behövs inga ord!

Morgonstund har fan inte guld i mun..

Blää, jag vill inte vakna!
Det här är straffet man får ta när man glömt mobilen i bilen (jag hoppas att den är där, annars är den i någon annans ägor) Det var N som fick väcka mig imorse. Första gången genom att väcka mig innan han åkte: "mmmmmmm, jag ääääär vaken" *snark* Kropp och själ protesterade! Och för ca 5min sedan ringde han på HEMTELEFONEN, låt mig inflika att signalen är hysterisk, för att dubbelchecka att jag verkligen var vaken. Mornar är inte min grej alltså..

Jag har lärt mig min läxa, glöm aldrig din alt-i-allo i bilen!
Jag har min mobil till ALLT - den är min klocka, väckarklocka, almenacka, musikspelare och ring-mojäng då naturligtvis. Ganska galet att man blivit såå beroende av en teknisk pryl. Hur kär är du i din mobil?


Skruva upp och sätt igång mig tack så mkt!


Dagens Bild

image463

HOT HOT HOT!

Godnatt allesammans, underbart med all respons från er idag!
"omröstningen" visade att ni vill ha fler personliga bilder, er önskan är min lag. Jag ser inte så jävla rolig ut ikväll med min gamla niketröja så Gisele får avsluta den här kvällen iställe. Hon är alltid smokin hot! henne kan man lita på.

Tänk om jag vaknade upp i hennes kropp imorgonbitti? ..Ja, tänk om! ♥

Depp

Dagarna går så makalöst snabbt. Snart är det dags att gå och lägga sig för att sedan behöva vakna imorgon av en djävul till väckarklocka! Det känns inte som att mina dagar ger mig så mycket längre. Jag vill ha action, känna mig behövd och för mig själv känna att jag gör nytta. Känns som om jag bara står och stampar på samma plats utan att komma någon vart. Utan att ens veta vad jag egentligen vill förändra alternativt förbättra!
..Har man då ens någon rätt att klaga? Jag vet inte fan inte!

Nu är N's favoritreklam på tv. Han är så söt när han skrattar! Om inte han fanns i mitt liv skulle det hela kännas ännu mer meningslöst. Är jag inne i en hört/vinter depression eller vad är det frågan om. Deppens timme är slagen. Jag kanske behöver gråta en skvätt, låta allt rinna av mig.


Hope

Tv-mongo

Greys Anatomy är ju hur bra som helst ikväll. Jag har aldrig gillar sjukhus serier alá cityakuten och dylikt men det här är ju bättre än bäst! Prison Break och Greys är mina måsten på tv-tablån under veckan. Vilka är dina favoritserier?

Dr McDreamy

Snacka om att bli snyggare med åren!
känner ni igen kära Dr. McDreamy


i'm an angel

Jag ska blogga järnet nu innan N kommer hem. Han har lessnat ganska fett på mina frenetiska timmar framför datorn = bloggen. Jag hann inte ens bädda sängen imorse så det ska jag smyga iväg att göra strax. Han ska få tro att den varit fin och ordentligt bäddad hela dagen *angel*.

Tröttnar inte era partners på ert bloggberoende?


TACK

NI GÖR MIG SÅ GLAD!!!

Men herregud vad ni kommenterat mina bilder, det är ju fantastiskt. Jag ska svara på var endaste liten kommentar, tro mig! Håll ut för snart får ni era svar och dylikt!



Hej gullefjun

Hej Gullefjun!
Nu har jag precis kommit hem från jobbet, tänkte luta mig tillbaka med lite kycklingpaj och Roomservice. De ska vara hemma hos Bert Karlsson, har ni sett trailern? haha han beter sig som ett litet barn.. OCH hörrni, glöm inte dubbelavsnitt av GREYS ANATOMY!

Kisses ♥



Hey there

Det är många som har varit nyfikna att se min nuvarande hårfärg!
Jag har ju lagt upp ett kort tidigare men det var ju svartvitt så det gällde att ha lite fantasti för att lista ut hur färgen såg ut irl, haha! Här bjussar jag på en liten bild från gårdagen..

Vill ni ha fler personliga bilder i bloggen eller är ni nöjda som det är?

199128-460 199128-462
1. med mössa                                        2. med mössfrilla

Godmorgon



God morgon allesammans!
Sovit gott? Det har jag, som en stock! slog upp ögonen nu klockan 9 för att väckarklockan gormade så hemskt! Lika bra det kanske. om ca en timme är det ju faktiskt tid att bege sig till jobbet. Det är mycket snö ute nu! Det är fint och mysigt men detär besvärligare om mornarna när man ska ta sig till jobbet. Allt tar lite längre tid och är lite besvärligare! menmen, that's life!



Tack!

Klockan tickar och dagen börjar att lida mot sitt slut.
Vi är två trötta artister och det finns ingenting som lockar mer än krypa ner i varma stora sängen. Jag har sovmorgon imorgon och börjar inte förrän 11.00 skönt, dessvärre jobbar jag i vanlig ordning till 19.30 inget vidare att komma hem så sent! Dagen har rusat iväg och man har inte hunnit med ett dugg..

Vad jobbar ni med? och vad har ni för arbetstider?

Nej jag tycker att jag har tillfört världen tillräckligt för idag! Nu ska jag ladda batterierna så jag kan vara roligt och underhållande för er alla imorgon också! :) 

Vill bara skryta lite över er alla innan jag sätter punkt för ikväll..
Jag har världens bästa läsare, ni stöttar och peppar som om vi hade varit vänner sen barnsben. Det är en störd känsla men vissa av er känns det som att jag har känt hela livet. Ni kan nog lista ut vilka ni är för vissa av er har jag kontakt med så gott som varje dag, iof bara genom kommentarer men i alla fall.. Ni är bäst!

image459


Biomys på fredag!

Nu har vi ätit en jättegod middag (Ja, såklart. jag var ju kock) N såg ut som om jag var tomten på självaste julafton. Helt lyrisk! Vi hade så mysigt där med den goda maten och alla tända ljus. Det är så otroligt roligt att uppvakta människor som blir glada och visar sin uppskattning..


Nu sitter vi tätt omslingrade i soffan och kikar på Desperate. Ikväll ska vi boka bio tills på fredag, biotips någon? Jag tycker att det verkar gå en hel del bra rullar nu faktiskt. Det ska bli såå mysigt! Det var länge sen vi myste i biomörkret bara han och jag!

Hur har er kväll varit?


INSTÄLLD 40ÅRS FEST

Jag och N har sen en tid tillbaka planerat att fira våra 20års dagar tillsammans. Låta alla våra vänner komma på en gemensam 40års fest. Vår tanken var att festen skulle äga rum nu i helgen men så blir det tyvärr inte. Skriver det här för att det är så många av mina homies som läser bloggen, då slipper jag massutskick via sms..

Anledningen till att det hela blivit inställt är för att vi inte fått tillgång till lokalen som vi skulle hyra. Men det blir fest framöver, tro mig. Bättre sent än aldrig! Den här gången tänker jag inte lova ngt datum ..

Jag hör av mig såfort nästa tillfälle ges! :) ♥ 

Middagsdags

Nu ska jag börja med N's födelsedagsmiddag. Jag känner mig som världens bästa flickvän idag, och det står jag för! ;) Marie följde med mig på affären tidigare idag där jag handlade lövbiff, kroketter, beasås, lite glass till drinkarna i helgen och lite annat smått o gott..

Vi har haft världens mysigaste dag tillsammans jag och min lilla donna.. Vi hittade varsin väska på Second hand och jag shoppade en cool lång t-shirt med tryck från Gina och en nyinkommen klänning från Vero Moda (bilder kommer) Vi tog oss även tid med en långfika på waynes för att prata och planera! En Londonresa kanske inte är långt borta! WHEEEY 

Jag berättar mer om vår stan-vistelse när bilderna laddats upp! Nu ska jag börja med maten, tända ljus i hela lägenheten och kanske skriva ett litet kärleksmeddelande till min guldskatt på grifftavlan i köket! Jag ska nog även tappa upp ett bad efter middagen!

Dagens Meny..
Lövbiff, kroketter och beasås till varmrätt,
Kim till efterrätt.. grrraaur


Harley Davidson Art Print by Frank Schott

ROCK N ROLL

image458


En av mina söta läsare ville ha tips och idéer om eventuell klädsel på ett kommande rockparty! Temat är SEX DRUGS & ROCK N ROLL! Faaaaan var rooooligt.
Får jag följa med? haha

Jag kan bara utgå från mig själv men jag ska hjälpa dig med alla tänkbara idéer. Jag skulle ha lockat/krusat håret, alternativt tuperat det galet mkt (ska det va så ska det va) Varför inte använda ett hårband, svart eller med lite döskallar..

En T-shirt med kaxigt tryck tillsammans med leggings, höga klackar och pricken över i:et = skinnjacka! En döskallesjal skulle också vara perfekt om man kör lite mer nedtonad klädsel.

Till detta ska det vara sotiga ögon, svart kajal och mörk ögonskugga.. Lite lack och röda läppar sen är du så gott som färdig ;) Piffa till det lite extra med coola smycken och gärna  ett tretal armband eller mer.

Överdriv förfan! Ta fram rockern i dig och kör järnet! ;)

Girlylicious

Blev aningen förvånad när flera stycken kommenterat att det finns ännu en Girlylicious här i cybersmeten! Tråkigt minst sagt!

Kul med alla era uppmuntrande kommentarer gällande detta iaf! Jag kommer alltid att vara eran Girlylicious. Jag såg nyligen vad ni menade iaf. Det skiljer bara en ynka bokstav! Ja vad ska man säga.. Jag kör mitt race och tänker inte lägga energi på detta. Sånt här kan man väl inte komma ifrån. Men visst känner man sig inte lika unik längre!

Sunsilk

Brrrrrr.. Nu har jag precis kommit ut från en lång och varm dusch!
Jag har gjort en inpackning med med min nyinköpta sunsilk inpackning så nu hoppas jag att håret glänser hela dagen. Jag måste börja se mig omkring på stan efter en ny toning snart också. Det går ur så mycket färg varje gång jag duschar!

Det känns fortfarande ovant att se mig i spegeln ibland nu när jag är så mörk. Jag brukar hinna tänka "vem är det där?"

Nu har jag bäddat ner mig i sängen för att få tillbaka lite värme.. Snart ska jag föna håret och sminka mig, sen är jag redo för ännu en dag! Vad ska ni göra idag?

Girls Aloud
Tjejerna i Girls Aloud gillar uppenbarligen också sunsilk!

GRATTIS ÄLSKLING 20ÅR

image457

Second hand shopping

Whey, nu har blogg.se tagit sitt förnuft till fånga och börjat funka normalt igen!
Idag är det tisdag och jag är ledig. Planen för dagen är  först och främst att jag och moder jord ska åka ut till birsta och lämna in min dator. Efter det ska jag åka och plocka upp Marie för en heldag tillsammans. Vi har pratat om att ta en Second Hand dag. Vi får se om hon också fortfarande har samma plan i sikte!

Det är lite lustigt det där. När jag var liten var gamla grejer det pinsammaste som fanns. Kommer ihåg att mamma ville att jag skulle köpa ett par begagnade skidpjäxor och jag tyckte att hon var så pinsam att döden vore bättre.. Vi köpte iaf pjäxorna och när dom började bli för små vägrade jag att byta! Det var ju mina favvisar.. haha

Nu har jag hur mycket secondhand grejer som helst. Mest sjalar, skor och väskor. Jag är fortfarande lite skeptisk, eller jag kanske snarare ska kalla det kräsen, när det gäller kläder. Sundsvalls second hand butiker är väl inget att hylla till skyarna heller direkt. Jag vill åka till sthlm och shoppa loss..

Hörrni 08:or, har ni några tips att ge på bra Second Hand-butiker? ;)



God morgon!


Jag älskar dig

Nu ska jag be att tacka för mig!
Imorgon är det N's riktiga födelsedag och jag ska se till att det blir en oförglömlig dag för honom! Han kommer iof inte hem förrän 20.00 men då är han min och ingen ingen annans.. Jag ska laga en god middag och vara allmänt underbar ♥

Do You Love Me Art Print

Prison Break

Äntligen, nu har man väntat på Prison Break en hel vecka och äntligen är det dags!
Bänka er framför tvn, för nu börjar det!


Datatrubbel

Imorgon åker min sprillans nya dator in på lagning tråkigt nog! Den har spökat för mig ända sen jag fick den egentligen! När jag sitter och skriver mina dagliga blogginlägg hoppar markeringen och lever sitt egna lilla liv. Alltså, om jag skriver helt vanligt kan markeringen helt plötsligt ha hoppat tre rader upp och valt att fortsätta skriva mitt i en annan mening. Eller varför inte sudda bort allt jag redan har skrivit. Det har också hänt flera gånger!

Senast idag dampade den lös och öppnade 35 nya internetfönster och jag satt hjälplös och tittade på! Jag, som den Haxxor jag (inte) är tror att någonting är glappt.
Har ni haft erfarenhet av ngt liknande?

Imorgon åker den somsagt in på lagning. Snälla gud låt det gå fort!
Det tror jag tyvärr inte att det kommer göra. Har alltid fått höra att dom tar på sig galet lång tid på sånt här. Tur att jag har kvar den gamla datorn annars vette gudarna hur lång tid det skulle ta innan jag skulle kunna uppdatera! Nej det går icke på frågan. Snabbt ska det gå!


min dator

Sluta krångla

Blogg.se är riktigt segt ikväll.. SLUTA UPP!
Är det segt för er också eller ska jag ta det personligt?


Kate Hudson

Vilken outfit tycker du att sockersöta Kade Hudson passar bäst i?


Mat är min passion

Mmmmmmmmmmmmmmums! Nu har jag mättat magen med diverse mat. Mest köttfärspaj och julmust! Ikväll ska vi ligga i soffan och bara vara allmänt feta. Kanske toppa det hela med lite prinsesstårta, Ooooooohh..

Sitter just nu och kikar på Extreme Home Makeover, jag hoppas att dom gör ett väldigt fint hem till dagens familj för dom hade det riktigt riktigt illa alltså.. Livet är orättvist! 


Rätt svar..

JUST DET!
Jag ska inte sitta här och hårdhålla svaret på dagens "gissa tväling"

image450

Det var faktiskt en del av er som hade rätt!
Här är mina jättefina sminkvertyg till borstar! Jag hade glömt bort att jag hade ett sånt här proffskit, hih. Men nu ska det börja användas. Tänka sig vad mkt roligt man har kvar hemma i flickerummet trots allt.

Daaarling, i'm home

Nuuuuuuu har jag precis kommit hem från jobbet! Min strumpor är dyblöta och diademet jag har tvingat mig själv att ha på mig hela dagen har gett mig huvudvärk. Ett tag trodde jag att jag var på väg att få öroninflammation men när jag lättade på diademet för en stund släppte det! hahaha.. hrm

Jag är ensam hemma för N är på jobbet. Jag tror jag ska mumsa i mig lite kyckling och köttfärspaj som vi hade igår på kalaset. Det är huuur gott som helst! Åt den även paj till lunch men äsch, jag är inte så petig på sånt där.

Vår diskussion på lunchen idag var: Äter ni alltid sallad till maten? eller Tycker ni att det är godare att äta sallad till maten? är ju ännu en formulering.. Ta ställning! Kanin eller inte ;)


Gissa vad som gömmer sig i väskan

image449

Gissa vad som gömmer sig innuti den lilla väskan!
Det är väldigt klurigt! Det är inte ngt vanligt läppglans eller liknande jag är ute efter. det är inte en vanlig kuvertväska över huvud taget om ni trodde det. Nu kan jag inte ge er fler ledtrådar! :)

Ordet är ditt, gissa!
Svar & bild kommer ikväll.

Beauty

Seductive Shadow Poster

Nu är det dags att sova!
Jag lämnar jag er ensamma med denna utomordentligt vackra bild..
Njut!

Det här är kärlek, tro mig

ÅHHHHHHHHHHH!!!!!!! TANYA ÄR DET SANT ATT DU LÄSER MIN LILLA BLOGG!!
Det här var ju lätt dagens höjdpunkt nummer två (Ja, N's kalas var faktiskt också kul) jag trodde inte mina ögon när jag såg din kommentar. Tycker du att jag sköter mig exemplariskt? Jag vill ju att du ska vara stolt över mig

Jag ska göra en lång historia kort när jag introducerar min vän. Tanya kom in i mitt liv i 4:e klass och sedan dess har vi både skrattat och gråtit många gånger tillsammans. Hon är en av mina absolut bästa vänner! Just nu har hon lämnat mig för att kasta sig in i Barcelonas modevärd samt lite studier. Hon lever sitt liv i ett sk rymdskepp (jag ska åka och ta reda på vad detta rymskepp i själva verket kan tänkas vara när jag åker och hälsar på till våren) och trivs uppenbarligen som fisken i vattnet vilket glädjer mitt lilla flickehjärta!

Jag önskar att du inte befann dig på flera mils avstånd från mig lille vän, men när jag vet att du har det bra känns det i alla fall lite bättre.

Du vet väl om att jag önskar mig dig i julklapp? ♥ Så banne dig om du inte ser till att höra av dig samma dag som du sätter ner din nätta fot på midlandas flygplats! Förresten tänker jag skicka julkort till din familj! tror du dom blir glada då? :)

Puss på dig snärrtan! Du är allt och lite till för mig ♥


Rösta

Vem tycker ni är vackrast i sin sagoprinsess-utstyrsel.
1, 2, 3, 4, 5,

BIO

Varför är det bara skräp på tv ikväll?

Jag ska zappa igenom alla filmkanaler och kypa ner under filten.  TV1000 eller CANAL PLUS borde väl ändå sända ngn gosig film såhär på söndagskvällen.

N fick förresten presentkort á 200kr på bio av min kusin idag! Vet ni om det går någon sevärd film på bio just nu? Kanske ska granska
sf.se redan nu så kanske vi kan boka in kväll i biomörkret. gud vad mysigt! Det var jättelänge sen jag var på bio!


Söndagskalas

Med en proppmätt mage fylld med diverse pajer, 2 storters tårta, chips i alla dess utformningar och litervis med cider sitter jag nu här. Är ni glada att se mig? hih..

Nu är N's plånbok fetare än tidigare, vi har fått blommor (till och med jag) och vi känner oss minst sagt nöjda och belåtna båda två. Det tar på krafterna att fylla år, även att vara födelsedagsbarnets hjärtevän. Men lugnet får uppenbarligen vänta för snart kommer fler gäster alá Manne och Gurra. Kul :) N's bästa vänner är givetvis alltid välkomna.

Vi kommer att somna ovaggade ikväll.
Hur har er söndagkväll varit?
 


Frågor får svar

Tack för alla frågor! Här kommer era välförtjänta svar.. njut!

Hur länge har du bloggat?
Girlylicious startade jag i Frebruari i år och det är den blogg jag räknar med. Jag hade en blogg tidigare också men den kom aldrig fram till rampljuset som den här har gjort. Där var jag mer personlig och hade bara gett adressen till mina närmaste. Girlylicious kommer att levavidare lääänge för jag tycker det här är super roligt!

Varför bloggar du?
Det har blivit en del av min vardag. Tidigare har jag skrivit "dagbok" på communitys men även för privat bruk med hederlig papper och penna. Men när jag fick upp ögonen för blogg.se var jag körd! Jag skaffade det mest för att det var en kul grej men ni ser ju. Nu är jag fast i träsket.

Hur många unika besökare har du dagligen?

Det varierar väldigt mycket! När bloggen startade hade jag mellan 3-10st i flera månader men sedan när jag valde att bli mer "officiell" var det fler och fler som fick upp ögonen för den. Idag har jag vanligtvis mellan 300 och 800 det varierar somsagt väldigt mycket. Jag är iaf otroligt GLAD över att ha er som läsare, det är era kommentarer som får mig motiverad att fortsätta ♥

Vilken är din favoritklädaffär?
Jag handlar gärna och mycket på Gina Tricot, Zara, Vero Moda och H&M. Snygga kläder till bra priser.

Vad gillar du för musik? Några favoritartister/band?
Jag är en allätare. Det har säkert inte undgått någon att alla mina dagar börjar med Rix morronzoo haha.. När jag sitter och slösurfar på datorn brukar jag lyssna på NRJ webradio. Frammåt helgerna blir det allt som går att dansa till. Som ni hör, jag är inte vidare kräse.. Ingen hårdrock eller punk bara!

Vilka är dina favoritbloggar?
Här får ni min Top-5
Hockeyfrun
Journalen
Sweetholycrap
Colaburk

Beautycave

Spelar/har du spelat något instrument?
Haha, Ja, jag har spelar piano.. Och ett instrument till men det tänker jag inte kännas vid! :p

Varför började du blogga?
Det började som en rolig grej och övergick snabbt till ett beroende. Jag lägger ner allt för många timmar på den här förbaskade bloggen. Ibland blir N tooookig att han inte får ha mig ifred utan en dator i knät. Grymt fet tråkighetsvarning. Jag SKA bättra mig.

Vad jobbar du med?

Jag jobbar med kläder och mode på Zara i Sundsvall. Det är därför alltid lika roligt att se när ni bloggar om butiken och lägger upp biler på era news från oss..

Vilka bloggar besöker du dagligen? 
Namn och länkar till bästa bloggarna på internet finns besvarat i en fråga lite högre upp!


Hur länge har du & din pojkvän varit tillsammans?
Vi har varit tillsammans i 4år och 2 månader ♥ Det ni! Allt började med kärlek vid första ögonkastet och nu har vi nyligen blivit sambos. Det kan omöjligt kännas bättre!

Har du haft någon tid i ditt liv då du kännt att allt gått neråt?
Absolut! Det var väl någon gång där i tonåren när man skulle försöka att hitta sig själv som det var mycket som kändes jävligt jobbigt. Den tiden är förbi men det finns fler hinder här i livet som man kommer att få deala med när de träder fram. Livet är som en berg-och-dalbana. Det har sina ljusa och mörka stunder, det är en del av dess charm kan jag tycka!

Vad är dina bästa / sämsta sidor?
♥ Mina bästa sidor är nog att jag är väldigt glad och positiv. Jag vill alltid att mina nära och kära ska må bra och jag sätter alltid dom i första hand. Jag kan gå genom eld för mina närmaste!

♣ Jag är långsur. Jättetöntigt jag vet! Jag behöver bara lite tid för mig själv sånna gånger. Om nån sätter igång och börjar gulla med mig SKRIKER jag. Nu vet ni.. Låt mig alltså sura ett tag så går allt bra. Som tur är så är jag ingen bråkstake. Jag bråkar så gott som aldrig med mina vänner. visst är jag mänsklig och kan bli besviken men det är inte samma sak! Den enda jag smågnabbas med är N och det vågar jag bara för att jag vet att han tycker om mig i alla fall. hih


Hur var du i tonåren? Runt 13-14?
Trotsig! Jag antar att jag tyckte att jag var lite för cool!

Vill du ha barn & gifta dig?
ABSOLUT! Barn vill jag ha till varje pris. Gifta mig kan jag absolut tänka mig men det är inget jag tänker skynda på. Det är många år kvar. Jag har mer att upptäcka i den här världen!

Vad tycker du om ditt utseende på en skala 1-10?
Det finns mycket jag vill förändra. Mitt självförtroende är inte min bästa vän!

Cola eller fanta?
CocaCola light eller CocaCola Zero. Nu i juletid föredrar jag julmust! :)

Vad tycker du om hos killar: Ljust eller mörkt hår?
Svårt! Jag tror inte jag bryr mig om hårfärgen så länge det är en snygg frisyr!

Vad är din favoritdrink?
Jag är inte kräsen. Blanda mig en busgrogg du så är jag snart med på noterna och kungen på dansgolvet.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Puh.. Årets längsta inlägg förmodligen!
Här har ni gullefjun. Ät upp all information och gotta er i den ni! Nu har jag blottat mig tillräckligt för idag!


Gör någon glad

Jag tar mig ett besök in i duschen nu. Har faktiskt börjat svara på era frågor nu! Hoppas jag hinner färdigt. 

Jag har precis skickat iväg ett e-vykort till min papi på farsdag!
Gör det du också.. Det finns många kort att välja mellan så släng iväg ett till mamma, farmor, pojkvän och bästa kompisen också för att förgylla även deras dag! ;)


Nicole Richie

Vad tycker ni om Nicole's tatoo på?
Den är nog det enda på hela Nicole som jag inte tycker om. Hennes väska däremot,
GIVE IT TO ME!!


Klicka för stor bild
 Klicka för stor bild

Dagens Bild


God morgon

Jag hade ställt väckarklockan på 9.00 men jag vaknade före den. Nu är vi där igen! De dagar jag FÅR sova (som idag, börjar 11.30 vet inte vad jag ska upp 9.00 att göra egentligen) vaknar jag av mig själv och när jag MÅSTE kliva upp känns världen elak!

Det här kommer bli en bra dag! Dagen på jobbet blir med största sannolikhet lugn. Söndagar har en lugn klang bara i namnet! Måste ta med mig ombyte till jobbet så jag kan piffa till mig för risken är ganska stor att jag kommer hem till en full lägenhet. Då vill jag inte vara utklädd till mysmongo!

Nej hörrni, man kanske skulle ta och börja ta sig an era frågor! :)
Puss..


Glöm inte bort pappsen

Time to sleep..
Nu ska vi krypa ner under täcket. imorgon är det söndag vilket innebär jobb och kalas. Vi ska nämligen fira N som fyller 20år på tisdag. Det är så mycket lättare att ta det på helgen när tiden räcker till. Han jobbar nog till och med fram till 20.00 på den rätta dagen. Jag ska i alla fall överraska honom med middag när han kommer hem, som den goda flickvän jag är..

Nu har jag sammanställt alla era frågor, imorgon får ni gotta er i svaren..
Om det dyker upp fler frågor under natten (?) plusar jag på dom imorgon. Svaren kommer att ligga uppe innan 11.30 när jag åker till jobbet imorgon.

Hey,
glöm inte bort att det är Fars dag imorgon. Ge pappa all den uppmärksamhet han faktiskt förtjänar!


tick-tack tick-tack

Nu har jag börjat fått ihop lite frågor, KUL!
Jag ska punkta upp dom allihop och besvara dom så gott jag bara kan. Det är fortfarande inte för sent att fråga! Om du har glömt någon fråga som du vill ha svar på. Eller om du inte har läst om min frågestund förrän nu 
klicka här och skriv ner din fråga..
 
Jag ger er EN chans att få veta alla min hemligheter så.. Passa på! :)


Frågestund

Det är så roligt med alla era personliga frågor!
Jag försöker vara personlig i bloggen men det är inte så lätt för jag vill inte tråka ut er.. Har ni några frågor på lager som ni velat fråga men inte vågat. Nu har ni er chans, hit me. Jag besvarar RUBB OCH STUBB! :)

Frågestunden börjar NU!

Uppdatering: Klockan tickar, snart är frågetiden ute..


Starsky & hutch

Nu är jag hemma efter en relativt seg dag på jobbet. menmen, det är inget vi kan göra ngnting åt. det var fruktansvärt skönt att komma hem i alla fall. Alldeles strax ska jag ta mig tid att svara på era kommentarer :)

Jag och N sitter som två nördar bredvid varandra med varsin laptop i knät.. det är är kärlek ungdomar, det här är kärlek.. haha!! ikväll ska vi se Starsky & Hutch som går på tv och bara slappa järnet. jag har ju en arbetsdag att se fram emot imorgon också nämligen. Sen blir det kalaaaaaaaas

Vad ska ni göra för skoj ikväll?

image444


Middagstips

Nu åker jag till jobbet, men innan det vill jag bara önska er alla en riktig toppendag! :)
Det känns lite tungt att sticka till jobbet när man har en pojkvän som ligger och breder ut sig i sängen.. Jag kommer hem vid 17.30 ikväll, ni kan väl hjälpa mig lite med middagstips så här till en lördagkväll tills jag kommer hem!? Klart ni kan, gnugga geniknölarna..

Puss på er!


The Hills

Jag måste börja se The Hills! Jag är ju inte född på stenåldern..
Ibland kan man tro det för nu kommer min nästa dumma fråga: Var och hur ska jag ladda ner det? Nu har jag fått en bild på vem det är tjejerna på jobbet tycker att jag var lik. Gissa om jag har googlat hela morgonen? mhmmm att jag har.. 

Jag är tydligen lik Audriana, tjejen till vänster (för er andra stenålders människor som inte heller har sett serien). Jag kan inte se likheterna förutom möjligtvis hårfärg, men visst.. Gärna för mig! haha.



Följer ni serien The Hills?
Vad tycker ni?

Audrina



Sändy, ni menar väl kroppen och hela kittet?
hihi

Hallå i stugan

Goooood morgon! Tröööööött morgon!
Klockan är 8.20 och jag är nyvaken.. Om 45min är jag på väg till jobbet och den eviga kampen om parkeringsplats! Hur tar ni er till jobbet/skolan? bil, buss, promenad ?

Vädret har åtminstone slagit sig till ro så idag kan det nog bli lite mer rajraj. Har har thaimat kvar i kylen på jobbet så min mage kommer bli såå glad när det blir dags för lunch! Nu är det slutspurrten på veckan och jag har två arbetsdagar kvar. På Söndag ska vi fira N som står på tur för att fylla 20 bast ;)

Hur ser era planer ut för resten av helgen?

guldljus

Har du läst någon av dessa?

Nu ska jag ta och tänka på refrängen..
Kamilla den lilla gobiten hade plockat med sig tre stycken pocketböcker till mig idag när jag kom till jobbet. Hon hade läst ett av mina tidigare inlägg och tog med sig några utvalda pärlor.. SÖTIS! Det blir ingen läsning ikväll men kommande kvällar ska det läsas minsann.. hih

image443 
Här är böckerna..
Har ni läst någon av dom? Jag vet inte vilken jag ska börja med, ni får bestämma..
Ut med det bara, nu vill jag höra er åsikt..

Steg 1

Det börjar sakta men säkert att hända grejer på nagelfronten. Jag vet inte hur många av er som följt med i vår kamp (läs tävling) om att få långa snygga naglar.. Jag skulle väl iaf vilja påstå att det går åt rätt håll!!

Jag går alltså in döds seriöst för det här, haha. Jag har köpt nagellack, nagelfil och lite annat kraffs. Jag har inte bitit en enda gång sen pakten slöt.. All beröm tas emot med stolhet!



Blixten flashar men sakta men säkert har
dom SMÅ rackarna börjat växa..

Video

Hahahahahahahahaha,
Jag kan inte låta bli att skratta helt galet mycket åt den här videon. Jag tycker att han sjunger jättebra men den här videon är alldeles för mycket, hahaha. checka alla moves, jag blir generad bara av att titta..



Dagens Bild

Jag tycker att det är så otrooligt vackert att vara gravid!
Heter man dessutom Nicole Richie är det hela komplett..



Jag vill även passa på att gratulera Maria på mitt jobb som släppte sin lilla hemlighet idag. Hon ska bli mamma! jättegrattis, du kommer att bli är underbart söt mamma. No doubt!

Hur gammal vill vara när du skaffar barn?

Tandblekning

Fyyy vad hemskt! Jag skulle dö om det här hände mig!

"Tandköttet bleknade efter tandblekning på klinik. Hon ville ha ett Hollywood-smile och blekte tänderna på en tandklinik. Men när Kristina Ada, 20, kom hem stelnade leendet i ett lil grin"




Jag har många gånger pratat om att bleka tänderna. jag vill inte bleka alla men mina hörntänder! dom är ju alltid lite mer missfärgade än resten av smilet. men efter det här känns det väl kanske inte fullt liiiiiika viktigt, haha.. jag tror jag fegar ur tss :p

Har ni blekt era tänder? ..och blev ni nöjda med resultatet?

Bildbevis TACK

Nu har tjejerna på jobbet, Sofia men framförallt Sandra tjatat hela dagen om att jag är så lik någon i The Hills med min nya hårfärg. Och jag, som om jag vore född igår och aldrig har sett The Hills har ju ingen aning om vem dom menar..

Tjejer, jag behöver en bild för att veta om jag ska ta det som en komplimang eller inte! :)

Mysfredag

Nu är jag hemma sverige!
Så skönt.. Vi fick gå direkt när butiken stängde idag, dvs klockan 19 mycket skönt. det var så lungt så det fanns ingen anledning att stanna. Jag blev hämtad av kära N och vi åkte ut till Ica maxi och handlade.. Nu sitter vi och dricker julmust och snart sa vi göra iordning lite grönsaker och dipp - mumfillibabba!

Besvikelsen har väl börjat lagt sig men känslorna är densamma. Jag kommer aldrig mer att tro eller våga ta ut någon seger i förskott hädanefter.

Hur firar ni att det är Fredagkväll?


En blöt dag

Det ösregnar ute! Enormt peppande såhär en fredags morgon.
För mig känns det iof som måndagmorgon eftersom jag hoppar på mitt arbetspass idag efter 2 lediga dagar. Nu har jag en hel helgs arbete framför mig..

På Tisdag, min nästa lediga dag ska jag och min pingla Marie ha en second hand dag iaf. Det finns alltid goda skratt bakrom närmaste hörn när jag är med dig gumman. tycker om dig SÅ!
 
Känner mig som en kärlekskrank i allra högsta grad idag. Fick min dagliga puss på pannan innan N åkte på jobbet, jag ville inte släppa taget om honom! Nu ska jag borsta tänderna för snart kommer mamma och plockar upp mig. jag får skjuts till jobbet för att slippa komma fram till jobbet blöt om en dyblöt katt..

Ha en underbar fredag allihop! Det är ni värda..
Kramar


Ett hjärta tilldelat Emma, Journalen

Bloggen har blivit en stor del av min vardag!
Det är så skönt att få skriva av sig om saker man inte alltid orkar prata om och det känns så mycket roligare nu när min läsarkrets har ökat dramatiskt! Ni är helt fantastiska allihop. Era fina kommentarer går rakt in i hjärtat! Jag vet inte om jag är unik men jag har än så länge inte fått en endaste elak kommentar, och ändå har jag samlat på mig över 2100st. Människan kanske är god trots allt! :)

Nu ska jag inte fortsätta svamla. Det här inlägget vill jag tillägna
Emma, Journalen som är helt fantastisk! Jag läser hennes blogg titt som tätt och hörrni, checka designen. ursnygg! :) I vilket fall, imorse när jag vaknade och med sömniga ögon startade datorn hade jag fått den här kommentaren:

image440
Tuuusen tack!
Jag blev så glad. Din omtanke gjorde stor skillnad den här morgonen, tro mig!
 Jag erkänner att jag läste kommentaren flera gånger! haha..
Tack Tack Tack! Du har gjort min dag!


Klistra på smajlet och var glad.

Ny dag nya möjligheter!
Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen. Det är första gången sen jag färgade! Ska bli lite spännanade att se hur mycket som släpper. Jag som dessutom bara har vita handukar! Det blir till att köra "icke-picke-pö" om vilken som ska förbrukas för gott!

Nu: duschen!

Nej nu har jag fått nog. God natt

Nu har jag fått nog av den här dagen. Nu ska vi gå och lägga oss!
imorgon ska jag spana på adlibris och alla andra sidor som säljer böcker.. jag vill hitta en riktigt bra bok som jag kan drömma mig in i. Jag är ingen bokmänniska, inte det minsta. Skvallertidningar är min grej! Men jag känner att jag måste börja komma i säng lite tidigare och då vore en bok rätt ypperligt..

Har vi några bokmalar här i vårt avlånga land som kan tipsa mig om ngn bra bok! Jag gillar tjejböcker i alla dess slag. Har läst alla böcker av Marian Keyes och dom tyckte jag om. Denise Rydberg, skriver hon bra?

Tipsa gärna..


Let it snow

Nu ska jag åka iväg och hämta min skatt. Det är förmodligen galet halt ute på vägarna, här snö/regnar det.
Snöar det hos er?


Depp

Jag orkar inte gråta över spilld mjölk! Jag är i alla fall evigt tacksam att jag har sån fin familj och fina vänner som finns där och stöttar. Det här var iaf en rejäl djupdykning för självkänslan!
 
Jag ska inte älta. Finns inget jobbigare än människor som säger A men inte B så skärpning.. Om jag hade haft aptiten att tröstäta hade jag gjort det, tro mig..

Jag lämnar det här inlägget så här deppigt och tråkigt! Det är inte meningen att jag ska vara lycklig just nu uppenbarligen.

Var är min älskling när jag behöver honom? Jo då bowlar han den jäveln. Fan ta han om han inte vinner..


.....

Jag är så besviken så att jag vill dö..


Gör experimentet

Pappa ringde nyss och berätta att han hade mailat mig.. mailet var ett litet experiment! jag och elin provade givetvis så nu är det er tur..

Hur smart är din högra fot?
Jag tror att du kommer att försöka flera gånger för att se om du kan överlista din fot, men det kan du inte!

Följ instruktionerna:
1. Sitt ner, lyft din högra fot ifrån golvet och cirkulera den medurs.
2. Nu, medan du gör det, skriv siffran "6" i luften med din högra hand.  din fot kommer att ändra riktning!
Jag sade ju det och det finns ingenting du kan göra åt det!


Hur gick det?


Brunt hårsvall..

Det är en sån stor skillnad från mitt tidigare blonda, slitna och torra hår. Nu ser mitt annars tunna hår mkt fylligare ut. Det är inte det minsta torrt och det är mer volym i det än var det har varit på mkt länge.. Kanske är det alla trolleriprodukter som dom lägger i hos frissan men jag tänker njuta fullt ut så länge jag kan..

Snart är jag väl inne i den onda cirkeln när jag tvättar håret varje dag, fönar det varje dag, och som grädde på moset även plattar det varje dag. Ingen hälsokur precis!

Nej den här gången ska jag vara lite hygglig med kaluffsen. Jag ska skämma bort det med inpackningar och försöka undvika plattången så gott det går. Är ni beroende av plattång?


Lonly morning

Tänk att jag vaknar före väckarklockan på min lediga dag. inte vilken tid som helst heller utan 07.45 äcklig tid! Jag som inte behöver åka hemifrån förrän 9.30 jaja. Det är N som är den stora boven bakom detta! Jag skyller på honom för om han fortfarande hade legat kvar i sängen och andas sina djupa trygga andetag då hade jag bara krupit närmare och somnat om. Det duger inte att krama kudden. Den andas inte!

Jag har försökt att somna om flera gånger men det är lönlöst. Jag får väl helt mojjsa på här hemma i godan ro. Kanske peppra inlägg och umgås med Roger Titti och Gert, fast på distans..

image439

Sophia Vs Mandy

Sophia Bush eller Mandy Moore?
Rött eller svart?


Vad/Vem föredrar du..

image437

lite news

Idag var jag ju somsagt på stan med Emma.. Jag köpte de här röda stövlarna, genomskinligt nagellack och ett nytt diadem från Glitter.. Alla mina diadem går sönder, JÄMT! och hur går dom av om inte på mitten. samma visa varje gång.

skorna gick lös på inget mindre än 250kr. riktigt nice.

Nu ska jag måla mina (små) naglar.. men tro mig jag har inte gett upp. Inom en snar framtid är mina naglar långa och fina. jag hoppas de andra tjejerna gett upp hoppet bara för att de vet att jag kommer vinna! hih ;)

Rocker Plain

Brunett

Mitt första kort som brunett!

199128-436

Tack

Romantica
Den här tjejen var det som skrev den 2000:e kommentaren i min blogg, tack!


Kommentarer

Haha ni är ju galna..
Och jag som inte trodde att ni skulle lyckas komma över 2000 sträcket på kommentarerna idag.. tji fick jag när antalet numer står på 2025 och imorse på 1966 starkt jobbat.. Jag ska ta reda på vem den flitiga myran som lyckades tajma in nr 2000 kan vara.

Bra jobbat :)

image434

Susanne, en märklig prick

Ensam mamma söker Susanne vill ha hela kakan..

Trots mycket skrivieriet verkar det som att hon gått från att:
1) Inte välja någon utav killarna på finaldagen
2) Dejta andra mammors (läs veronicas) killar
3) Ångra sig & vilja ha Måns som hon tidigare valt bort.

Här pussas dom för glatta livet,
Tror ni att det kommer hålla mellan dom? Det tror nämligen inte jag..

I'm alive

Nu är dagens alla moment avklarade.. Och det kan omöjligt kännas bättre!
Nu är jag dessutom brunett och ja, det till och med det känns bra.. Ovant men bra! :) Det känns väldigt väldigt mörkt men alla som har sett mig tycker att det är fint. Dom tycker att de framhäver mina naturliga färger. Och visst gärna för mig hih..

En toppen dag rakt igenom. Nu på eftermiddagen har jag varit på stan med Emma och shoppat loss lite. Bilder kommer! Vi har smidit planer också, så nu är det bara att vänta och se..

Nu är jag hemma hos mamma och pappa för lite krubb och givetvis för att få bli lite ompysslad!

Prestation

Det här blir mitt sista nervösa inlägg denna morgon för i eftermiddag när jag kommer hem är allt överstökat.. Då är det bara att hoppas att man blivit nöjd över sina val och möjligheter..

Nu pladdrar jag inge mer.. jag skakar!

Nej, hej på er!

image433

Tilde Fröling

Ooohh. Tilde Fröling gästar mina morgonfavoriter Roger Titti och Gert på Rix Morronzoo.
Jag tycker hon är SNYGG! Lite mer korrekt är väl att hon blivit snyggare med åren för hon är hetare nu än förr om jag får säga mitt.


Pink

Himlen ger ifrån sig ett mysigt rosa sken denna onsdagmorgon. Undra om det är SNÖ på G? Det är jättemysigt iaf, väldigt behagligt för nyvakna ögon.

Min bil ser galet kall ut så det känns bra att få åka la taxi mami..


Lancome

Har ni läppglans från Lancome?
Vilket är er favorit?

image432

Dagens Bild

image431

Nu, duschen

Om ni kommenterar min blogg som bara satan så kommer någon av er att bli min 2000:e kommentar idag. Jag kanske kan drömma vidare och tro att detta sker imorgon istället (?) Men det krävs iaf närmare 50 kommentarer till. Det borde ni fan i mig fixa :)

Uppe med tuppen på min lediga dag. Jag ska snart slänga mig in i duschen för att piffa till mig. Kläderna jag ska ha på mig ligger prydligt vikta på sängen (prydlig vikta? ja det lät bra iaf..) och bara väntar på att få en heldag på stan OCH i frisörstolen. Börjar bli ännu mer nervös nu! Ska köpa inpackningar och mojjs på stan också för nu ska jag få tillbaka all lyster som mitt hår saknat den sista tiden..

Jag tycker man blir så galet varm om rumpen när man sitter i domdär frisörstolarna som nästan alltid är av skinn.. är jag den enda?

Elin Jonasson, Om det läser det här, var har du köpt dina stövlar? Dom är populära i min blogg ;)

John blund, nu kommer jag!

Nu är det dags för mig att sussa.. Jag har inte riktigt vant mig vid våra nya kuddar än, jag sover nog inte som en prinsessa trots allt.. inte än! men det är nog en vanesak. Vi ska byta sängkläder imorgon också för jag tycker att dom vi har nu är så hårda. haha vet inte om dom inte fått sin chans men jag vill ha våra satinlakan. Känns precis som en lyxig hotellsäng, yuummii..

Nu ska jag inte fortsätta svamla. Det gäller att vara utvilad imorgon. Mamma ska skjutsa och hämta mig från stan så jag slipper leta febril efter parkeing imorgon.

Önska mig lycka till!


Nya arbetströjor

idag har vi fått våra nya arbetströjor. För som säkert ingen som har missat att vi har arbetskläder på Zara. Jag ska knäppa ett kort på vår nya tröja lite senare så ni får se.

Det är ingen nyhet för er i övriga städer, det är bara för oss i lilla ynka Sundsvall som det här är nytt.. Vi har haft trassel och ännu mer trassel vid beställningarna men nu är de äntligen här. Bye bye randigt Hello svart och lack.

Jag ska nog gå in på jobbet imorgon på mig lediga dag och kika hur mina små pinglor ser ut i sin nya outfit! heh..

image430

Gummistövlar

Imorse när jag skulle åka till jobbet öste regnet ner. Om det blir kallt inatt kommer det förmodligen att vara snorhalt imorgon. Tur att jag har vinterdäck!

Elin var i alla fall sötast när hon kom på jobbet imorse. Jag var tvungen att knäppa kort på hennes söta, nästan självlysande gummistövlar.. jag vill också ha ett par söta rackare :)

image428

Grannfejden

Man ska väl inte vara elak och fördomsfull, men kära nån.. ser ni på Grannfejden? Det är vuxna männsiskor som under inga omständigheter kan hålla sams om skitgrejer från grunden. Vad är det för fel på dom.. Har dom aldrig hört talas om att ge och ta.

Hörde ni när dom grät? Set lät minst sagt underligt.. Jag kunde inte låta bli att skratta! Och nej, jag skrattade inte för att dom grät, utan för hur det lät när dom grät.

Nu Ben & Jerry's Cookie Dough

Grannfejden


Ben & Jerry

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Det är sååå skööönt att bara gosa ner sig i soffan och slappa järnet. imorgon är jag ledig men jag har ett så gott som fullspäckat schema ändå, jag är både nervös och förväntansfull. Jag ska ju bland annat bli brunett efter många år som blondin.

Nu ska vi ta och kocka lite mat. Vet inte vad det blir för smarrigt! N har iaf köpt efterrätt,
Ben & Jerry glass! MUMS Nu blev du avis va..

Vilken är din favoritsmak?


Jag är utmanad

Jag har blivit utmanad av meledysshowroom.blogg.se.

Min bästa present som jag kan komma på just nu iaf är utan tvekan min nya dator som jag fick i 20års present. Vi är bästa vänner.. Det är en 17tums Acer som uppfyller alla mina krav. Jag är ingen haxxor direkt men den passar mig alldeles perfekt..

min dator

Vill du också göra utmaningen? Skriv isf vilken din bästa present genom tiderna är, samt lägg ett fotspår i mina kommentarer! Lycka till :)


2 days left

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag ska bli brunett!
jag längtar så jag håller på att dö. det är en plåga att gå runt med den gigantiska utväxten jag har just nu. Jag är glad att min räddare i nöden hade tid åt mig på onsdag.. Det första hon sa när jag och Anja kom in igår för att boka min tid var: "Heeeeeeeeeeej, gud vad länge sen.. Hörde att du hade blivit sambo" Ehhh.. ja! var det enda jag kunde klämma ur mig. HUR KUNDE HON VETA DET? haha..

Både jag och mamma går till samma frissa men det var länge sen hon var där också. borde vara hon som skvallrat men att hon lagt det på minnet... jadu, folk har full koll. man ska inte tro annat :)

Har ni några tips på mirakelkurer eller bra produkter för håret?
nu ska jag verkligen ta hand om mitt hår. jag ser det här som en hälsokur för håret att jag ska sluta bleka slingor stup i kvarten. Så, om ni har några bra tips, dela gärna med er av dom..


I AM the party!

Har du spanat ut något du vill köpa från Cavalli kollektionen?

image425




Morgonkul.

Vill du läsa hur ditt sex- och kärleksliv kommer att se ut under november månad, klicka här:
Ooooohhhhhhh

Så här står det om moi, alltså skorpionen..

Huvudsakligen bjuder november på spänning, nöjen och äventyr. Det är en utmärkt månad för en riktigt lång resa och för utmaningar av alla slag. Visserligen blir den första veckan ganska romantisk men du fokuserar på andra saker. Du behöver helt enkelt nya intryck, nya aktiviteter och nya kontakter. Därför kan det mycket väl bli flirtigt men betoningen ligger inte på kärleksbiten. Är du singel tittar du inte efter en lämplig partner, har du ett förhållande tänker du mer på annat.


Bästa chansen: Kräfta, Lejon.  

Bästa stället: På möte.

Bästa datumen: 9-10/11


Psas

200 orgasmer om dagen, Jiiiises

Sarah lider av ett mycket ovanligt problem - Psas.

"Vissa skulle nog säga att hon är lyckligt lottad. För Sarah Carmen, 24, är det problemet. Hon får 200 orgasmer om dagen. Om ett tåg åker förbi eller en kopieringsmaskinens brummande kan få henne att stöna av välbehag. Sara Carmen från London lider av Permanent Sexual Arousal Syndrome, som ökar blodflödet till de sexuella organen och gör att hon blir upphetsad av mina lilla"

Det ni..


Dagens Bild

image422

Utmaningen

UTMANING!
Jag har kommit på en utmaning som jag vill att just DU gör :)
reglerna är enkla (kopiera de 4 punkterna och följ de noga) hih

1) Du lägger upp en bild/bilder på dina favorit vinterjackor.
2) Skriver märke eller specifika egenskaper som gör att du tycker om den/dom.
3) Du länkar min sida och skriver en kommentar i kommentarfältet nedan för att visa att ni godtagit min utmaning.
4) Utmaningen skapad av
Girlylicious.blogg.se

Go for it!



Här är min älskade vinterjackor..



Bild 1. Min icke så unika men ack så sköna Everest jacka. Den har fått hänga med länge!
Bild 2. Min Canada Goose, värmer superskönt.
Bild 3. En gammal go dunjacka från mammas unga dagar.
Bild 4. Min varmaste, mysigaste North Bend jacka.. Står emot all kyla.

Utmaning av Girlylicious..



Bamse

Min finaste kisse i hela världen

image417

Vad är dina fobier?

Skepp Ohoooj!!
Nu har jag precis kommit hem efter en lång arbetsdag och ett besök hemma hos mor och far! jag åkte hem till dom direkt efter jobbet och kort därefter kom kära N så fick vi äta gomat. hih, ibland har man tur.

Jag och pappa tog en tur ner i källaren för att hämta mina vinterjackor. Stackarn var livrädd, dom har tydligen haft en liten-ytte-pytte mus där nere och det är allt i den här världen som min pappa är rädd för.. Eller han är väl i själva verket inte rädd för dom men han äcklas av dom så han klarar helt enkelt inte av att se dom.. Ni skulle höra honom i trappen på väg ner "kom bamse, kom då katten.. skynda.. kom då" haha Så bamse följde med ner, det fick han kanske lite lugnare! hih

Har du någon fobi?

Mina störtsa fobier är
♦ Hissar (att fastna ensam i en hiss)
♦ Mörker
♦ Höjder 
♦ Spindlar

Ser ni vilken fjant jag är.. äh, det bjuder jag på! :)


Följde du Ensam mamma söker?

HAA!!
Jag lyssnar på rix MorronZoo varje morgon. Jag vill alltid höra Gerts, Tittis och Rogers röst såhär på morgonkvisten :) Och vet ni vad jag till min förvåning precis fick höra?

Till alla er som följt Ensam mamma söker, LYSTRING!
Ingen av mammorna träffar sina dejter längre. Alltså, Veronica och Magnus har valt att inte längre dejta. Likaså Lenita och Mattias. Too bad! I vilket fall, Nu till den stora nyheten. Numer dejtar SUSANNE, som inte ens valde någon i gårdagens program, VERONICAS kille, MAGNUS..

Tänkte bara dela med mig av detta som om det vore en världsnyhet! haha

 image416

Ta ställning

Godmorgon alle barnen! ♥
Min granne (tvärs över) satt och spela dataspel inatt när jag och N gick och lade oss.. Och han sitter där nu med! Jag tror inte att han har gått och lagt sig. Får jag inflika att han är en vuxen människa. Han sitter väl inte direk och spelar snake eller tetriz men jag vet inte om jag tycker CS är mer acceptabelt när man är vuxen.

Vad tycker ni om CS? Tycker ni att det är okej i alla åldrar?
Jag skulle ALDRIG vilja ha en kille som satt som en nörd och spela skiten.. Det är fan ett dataspel! Nu trampade jag säkert på en öm tå för många, men smaken är som baken.

image415

Time to sleep

Nytvättade sängkläder, ultrafluffiga kuddar och två nyduschade kroppar.
Det kan omöjligt bli bättre..
Sweet dreams ♥
New York, 1991 Art Print by Pamela Hanson

My Love

Niklas i tvättstugan, haha..
Sötast i hela vida världen
image414

Mys söndag

Det här blev en riktigt mysig söndag! Först och främst har vi gjort lite nytta och tvättat, och nu är snart allting klart. Nu är det bara sängkläderna som snurrar nere i tvättstugan sen är saken biff..

Mitt i tvätten kom Cissi, min kusin, förbi också så nu sitter vi här i soffan alla tre och myser. Har precis kikat på Ensam mamma söker och ätit negerbollar som hon var söt nog att ta med sig ♥ Vi hade bara ett rätt på hela programmet, och det var att Lenita skulle välja Mattias. Min förhoppning var ju att Veronica skulle välja Jonas och att Susanne skulle välja Conny, men den sistnämnda valde ju tydligen att inte välja nån.. haha, ja huga! Hon var aldrig min favorit

Hur har er kväll varit? Har ni gjort ngt roligt som ni kan dela med er av?


GLAD!

JAG ÄR SÅ HIMLA..
image413

Vem är det som gömmer sig?

Vem gömmer sig..
 199128-404 
..Bakom trädet?

199128-405
TADAA!! En osminkad men väldigt
glad KIM! haha
199128-406

Sundsvall från ovan

Som jag skrev tidigare tog vi oss en tripp till Norra berget idag. Vi gick upp i utsiktstornet och tro mig när jag säger att jag höll hårt i N (Jag är inte bara mörkrädd utan även höjdrädd! En sk. fjant) Det kändes galet högt. Jag knäppte ett kort på Sundsvall från toppen.

Så här ser vår lilla stad ut en dag som denna.
Lite grå och lite slaskig men ändå Sundsvall med all sin charm



Update

Nu har vi varit på upptäcktsfärd!
Vi har varit på norra berget och kikat på utsikten.. vi gick även upp i tornet, vet inte hur många meter upp det är men HÖGT är det. Över 100 trappsteg är det ju lätt i alla fall (bild kommer)

Sen var vi in på hemtex och bytte kuddarna som jag fick av farmor till modell fluffigare.. Jag fick sticka emellan med en slant men det var det absolut värt. Vi kommer sova som prins och prinsessa inatt!

Nu puttrar maten på spisen, det kommer bli dögott! vi har även bokat tvättstugan så ikväll blir det till att göra lite nytta. Men klockan 20.00 kommer vi sitta bänkade framför tvn och se vilka de ensamma mammorna väljer.. För ikväll är det väl sista avsnittet om jag förstått rätt!

kräftish

Nu ska vi åka iväg på en raggar tur :)
ikväll blir det pasta med nån smarrig skaldjursås och kräftstjärtar till middag. Vi har ätit så mkt pizza den senaste tiden så idag blir det inget skylla-ifrån sig på att man är bakis. Jag tar på mig kockmössa och styr upp det här! har hittat jättemånga smarriga tips och recept på internet nu så det här kommer bli superb!

Hörrni, vi hörs ♥

Nyförälskade kräftstjärtar

Klänningen

image403

Jag har ju skrivit förut att jag ska prova mig på att sy en klänning helt på egen hand! Det här är klänningen jag vill sy, fast i andra färger..

Vad tror ni, har jag tagit mig vatten över huvudet? Det kan väl inte vara så svårt.
Modellen i sig tycker jag ser ganska simpel ut. Är det nån erfaren där ute som har några tips att ge en amatör som mig? ;)

ZARA

Arbetsskada!
..Men lägg gärna märke till ZARA klänningen på tv4 "nyhetsmorgon söndag"

Nicole Scherzinger

Hmm.. vad gör hon mån tro?


Utmaningar godtas

Jag känner för att bli utmanad idag!  :)
..Så alla som har en rolig utmaning på lager: give it to me

Hur blandar du?

Idag är det slappens söndag och jag kan inte njuta mer. Jag ska gå in i köket nu och ta en stor kopp oboy, med mycket oboypulver sen ska jag lägga mig i soffan igen och bara njuta.

Min N sover fortfarande och det kommer han nog att göra till frammåt 12, 13-tiden. Det får han så gärna göra. Jag önskar bara att jag kunde göra detsamma..Vi har ingnenting planerat idag överhuvudtaget förutom att träffa Joel och My för att ge tillbaka deras bilnyckel så de kan köra hem sin bil som stått parkerad här över natten. även göra upp om lite taxipengar från igår..

Nu: Oboy!



Jag tror att jag skippar "betong grädden". Pricken över i:et för smaken av "förorts-oboy!"
haha. Jag tycker dessutom mer om kall oboy, vad föredrar du. Varm eller kall?

Den inställda klockan i mig..

Uppe med tuppen, why?
Är ni likadan eller är jag ett extremfall? När jag ska upp och jobba spelar det ingen roll om klockan ringer 10.00 jag är ändå dödstrött, men på helgerna när jag FÅR sova. då vaknar jag alltid vid 9-tiden. inte coolt!

Enormt skönt var det att vakna upp i sin egen säng iaf.
Håret står åt alla håll och jag har fortfarande lite kajal kvar kring ögonen. jag känner mig inte som miss universum precis! jag ska ta mig ett bad lite senare och fräscha upp mig.. Men först ska jag krypa ner i varma sängen en litet tag till. krypa nära min kära och hoppas på att jag får sova en liten stund till! :)

♥ ♥ ♥

image402

Tack för ikväll..

Svarar på era söta kommentarer imorgon.
jag kan inte påstå att jag är helt nykter men jag är inte full heller. Jag har druckit som fan men ändå har det inte slagit till som det borde av den här mängden. lika bra det egentligen! Kvällen har varit supertrevlig. Ett glatt humör och en galet seriös halloween med djävular, vampyrer, ja you name it! bara några få som inte var utklädda.. N var en av dom ända tills alkoholen började flöda. då ville han också vara med i gamet! Jag är glad att vi åkte dit. Nu fick vi en hej dundrans halloween i år.

Vi blev erbjuden sovplatser hemma hos Elin men vi kände att det skulle vara allra skönast att vakna upp imorgonbitti i vår egen säng. Det blev en minst sagt DYR hemresa men imorgon kommer vi tycka att det var värt alla slantar det vet jag!

Tack för en trevlig halloweenfest Elin, Ronja m.fl. ♥

(imorgon ska jag slappa heeeeeeeeeela låååååååååååånga dagen, because i'm worth it)

199128-401 199128-400 199128-397

Smokey eyes

Jag bjuder på två bilder!
Jag fick till mina sotiga ögon till sist! det var bra att jag köpte ny skugga och nya sminkredskap på H&M idag (bilder på det nyköpta några inlägg nedan) Nu är det bara djävulshornen som ska på. Sen känner jag mig nog ganska redo. Var gullig och lägg inte allt för stor vikt på min gigantiska utväxt! Jag ska bli brownie på onsdag så innan dess kan jag inte göra någåt åt det! :p

Sitter med en smirnoff ice i handen och älsklingen står i köket och gör välkomstdrinkar för snart kommer dom..

Happy Halloween folks!



News

image392

Mina news från H&M idag!

Halloweeen, mouhaha

Puhhh.. Äntligen hemma!
Som vi har sprungit omkring idag. Vi har varit på ikea, ica maxi och barnens hus. Jag har shoppat loss på H&M och N har köpt en jättefin smal svart slips och en sjal, lite palestinaliknande. inte riktigt hans stil kanske men den var snygg och han var fin i den. det var jag som puschade så att det blev ett köp!

Nu börjar det kännas lite panikartat allting. Jag ska skynda mig in i duschen nu och om nån timme kommer Joel och my hit för lite förkrök och ost & kex *slurrp*.

Jag hittade djävulshorn tillslut.. på inget mindre hak än, barnens hus.. haha dom var inte ens snygga men 20kr var dom väl värd. man har dom ju bara en gång sen åker de säkert i soptunnan, dom känns lite lågbudget-aktiga.. haha

Hur har er lördag varit hittills, och hur ska ni fira Halloween?


Brillor

199128-391

vem klär bäst i sina Ray Ban-brillor?

Dagens Bild

image390

Red

Jag har itne tid att sura mer.. Det är ju Halloween! Vi ska snart åka på EH och jag hoppas att jag hittar något kul. jag vill shoppa lite, det skulle genast få mig på bättre humör. Ska sätta på musik på hög nivå och leta fram lite kläder tills ikväll..

Groggvirke ska införskaffas, och vi ska på alla tänkbara affärer för att hitta djävulshorn till mig. tro mig när jag säger att det är slut i hela stan! Alla ska tydligen vara djävlar ikväll..

image389

Galet sur och på dåligt humör

God morgon då!
Vi har sovit som två krattor inatt.. så jävla typiskt att man ska sova dåligt när man väl har chansen att sova ut. det slår verkligen aldrig fel. Och bara därför är jag på pissigt jävla humör. Och snö ute, BAHHHHHHHHHH JAG ORKAR INTE! Jag har inte ens mina vinterjackor hemma i lägenheten.

image388

Till er mina sköna bönor

Tillägnar denna till alla som är trötta och behöver sig ett gott skratt..
Vad tycks?

Sovgott allesammans, Pussar ♥