jennifer aniston

Jag har aldrigt tyckt om Jennifer Aniston.. jag tycker hon är tråkig, jag ser ingen personlighet i henne, hon är alldeles för alldaglig för att vara beundransvärd och nä. i mina ögon har hon helt enkelt inte så himla mkt att tillföra. jag såg i alla fall den här bilden på henne ikväll och GUD vad snygg hon var. så här har jag aldrig sett henne tidigare. här har hon allt jag alltid tyckt att hon saknar..

Vilket lyft! tänk om hon alltid var/såg ut så här.. wow


image195

"brotti brotti"

Shooter var faktiskt riktigt bra.. bättre än förväntat! imorgon ska jag bara jobba till klockan 17.00 tänker ta ut min sista övertidstimme. det känns perfa att ta den imorgon innan en ledig tisdag. jag har inte planerat så mkt för kommande veckan, det känns skönt eftersom förra var minst sagt fullspäckad..

vet i alla fall att jag ska träffa Ida imorgon, vilket jag verkligen ser fram emot. vi kommer att ha en miljon grejer att prata om. nu är det bara att hoppas att inget kommer emellan.. allt är väldigt ytligt planerat! menmen, blir det av så blir det..

nejmen hurrni, det är väl ändå dags att sova nu va? det är ju en dag imorgon också..
godnatt

storhandling

Nu har vi varit och handlat.. vi har köpt massvis med gott att fylla både kyl, frys och godisskål med! till middag blev det potatisbullar och bacon, svingott! nu har vi diskat undan och krypit ner i soffan. nu blir det Top Model Sthlm, Ensam mamma söker och sen en film som N vill se som han lånat av nån, Shooter. jag antar att det är en riktig grabbfilm menmen.. jag har ju somsagt en godisskål här :)

movienight

candy

en rolig söndag

Det har faktiskt varit en väldigt rolig söndag på jobbet! jag har stått i kassan så gott som hela dagen och det hela har flytit på bra. på lunchen blev det lite cheeseburgare från donken och sen rätt som det var va klockan redan dags för stängning. det har varit bra med folk och dom har varit shoppingsugna!

Trist väder idag bara. det var überdimma när jag åkte till jobbet imorse och nu är det massa regn i luften. blev jätteblöt när jag gick till bilen trots att den bara stod borta vid ST-huset.

Nu ska jvi åka och handla. jag är dösugen på bacon och potatisbullar, muuuuuums! vi får se vad vi kommer hem med!!

prickig korvmackor

Det var länge sen jag fick känna mig riktigt utvilad men idag är det i varje fall nära. Vi gick och la oss vid 12snåret efter att ha sett en Wallander film på tv1000 och jag sov ända till väckarklockan ringde och störde imorse 10.00


Nu sitter jag i köket och äter prickig korvmackor, måste försöka hinna svänga förbi macken innan jobbet för att köpa tuggummi haha.. jag tänker trängas med jocke i kassan idag, kanske även inviga micken? oOoOOoOOoo.. det är bra att stå där en söndag för dom är så lugna så då kan man lära sig lite extra trix.


jobbar till 16.30 sen ska vi åka och handla mat. vi får se vad det blir för mumsmums till middag!


sovgott!

it's time to sleep!
Sovgott alla mina små gullefjun, imorgon är det en ny dag!


fynd!







   GUD VAD GLAD JAG BLIR! en sån här väska köpte jag
   för 39kr på second hand nu i veckan (nyskick) och
   nu när jag sitter och surfar runt lite hittar jag samma
   väska, näst intill identiskt för 349kr (också second hand)

   Jag har alltså gjort ett fett kap.. hipp hurra! :)




Jag antar utmaningen

Umanad av Elin.

Här kommer reglerna: "Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn.Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg."

1. Jag har extremt dåligt minne, vilket jag avskyr! jag måste alltid bli påminnd om saker och ting. spelar ingen roll om det var något som hände för ett år sedan eller om det är planer för morgondagen.
2. Jag är mörkrädd om ett litet barn..
3. Jag har dåligt morgonhumör och vill helst vara ifred. mest för att det inte ska hoppa grodor ur munnen på mig som jag senare måste ångra.
4. Jag har köpt både lägenhet och bil innan 20 fyllda levnadsår. något jag är både stolt och glad över!
5. Lider av extrem tandläkarskräck. har fått tagit lugnande och använt lustgas vid flera tillfällen!
6. Jag är en kärlekskrank och älskar allt som är gulligt! jag får inte nog.. en obotlig
romantiker ♥
7. När jag var 15år hade jag besökt 12st olika länder. idag får jag räkningen till 16st olika länder sammanlagt.
8. Jag älskar mina nära och kära så mycket att jag skulle göra vad som helst för dom. Det får låta hur klyschigt det vill, men så är det!

Den som är sugen att anta utmaningen får gärna göra det. Skriv en kommentar till det här inlägget om ni valt att anta utmaningen!

mysfaktor, farligt hög!

Ooooooohh.. vilken underbar kväll det har varit! Först blev jag överraskad med middag och efterrätt, sen ett låångt och varmt bad i mitt lilla badkar, hih, den här gången fick vi verkligen till det med bubblorna. dögosigt! :) jag har köpt nytt badskum från body shop så nu är vi lena som barnrumpor.. massvis med tända ljus och de hjärtformade badbomberna som jag fick i värdinnegåva på mitt sexparty hehe..

mysigaste kvällen på mycket länge.. ♥


baddags

Nu ska vi bada hihi :)

i love you niklas

Jag har världens bästa pojkvän. när jag kom hem från jobbet ikväll kom jag även hem till ett findukat bord! N hade lagat tacos åt oss och gjort så fint.. i kylen hade han förberett efterrätten så jag fick sitta snällt på stolen så jag inte kunde tjuvkika (ja, jag erkänner.. jag försökte!) han hade gjort sig till såå.. jag blev helt varmt i hjärtat! jag älskar känslan att vara älskad. älskad av någon som jag älskar tillbaka!

nu ikväll ska vi bara mysa i soffan. vi är trötta båda två så vi somnar nog ovaggade ikväll. känns jätteskönt att bara vara hemma och gosa när jag ändå jobbar imorgon. om vädret är hyggligt imorgon blir det en sen kvällspromenad med Marie och på Måndag ska jag träffa Ida. myyysigt!

tacos      coctail     

ovanligt med stress i mitt liv? näääeee

vissa mornar är helt förjävliga! jag var heeelt groggy imorse. förstog inte vad det var när väckarklockan lät, när jag väl insett vad det var och det innebär att jag ska vakna så hittar jag inte skiten.. snoozar! 10 min.. 20 min.. 30 FAN! blev en snooz för länge det! snabbare än blixten in i duschen, svär!

ut. ingen frukost i kylskåpet! äter 4 (!? varför) hårdbrödsmackor istället.. bästa bantningsmetoden gott folk, prova! nu är de makeup på menyn.. blir till att skrapa rutorna på bilen idag också, uff! ska åka hem till mamma och pappa för att hämta vinterjackan imorgon.

..För vi har blivit sambos!! :) :) :)

Det här är en stor dag i världshistorien.. i min världshistoria vill säga! hih 
Jag och Niklas har nämligen blivit sambos!! ♥ Idag fick han en nyckel till lägenheten så idag är det officiellt. det känns underbart, jag tror att det här kommer bli toppen!! alla som känner oss vet att vi har varit stormiga genom åren, men man hinner växa och utvecklas mycket under 4år, tro mig jag vet! (sjuk tanke att jag var 15år när vi träffades) jag känner i alla fall att vi har mognat och växt mycket de senaste året. gnabb och bråk som fanns tidigare exicterar inte idag..

Jag ÄLSKAR dig gubben.. jag tror att vi kommer få det helt underbart tillsammans i vårat hem! Tack för allt.


mys i höstkylan


148935-2477ÅHH!!!! jag har hittat världens gulligaste grej! läste
Kenzas blogg tidigare och fick syn på denna grej. hur hög mysfaktor är det inte då? vilken jävulskt bra uppfinning för alla kärlekspar.. me like! :)

check this out

Hihi.. hur mysigt som helst! när det är för kallt att vara utan vantar kan man hålla handen i en och samma.. übersött! helt i min smak..

http://www.annaschon.se/


mumsmums

Jag har gått runt och tänkt på Hamburgare hela sista timmen på jobbet ikväll.. jag lyckades även få Sändy och Malin att tänka i samma banor mouhaha.. i alla fall, jag och N har precis smällt i oss varsitt stort maxmål MUMS! jag var mycket mer sugen på det än doken märkte jag när vi kom till korsningen och det var dags att välja. man har vissa dagar nivet! :)

Det känns underbart att han är hemma.. nu släpper jag inte iväg honom inom den närmaste tiden.


snart är vintern här

Nu känns det som om kylan är här för att stanna.. Pappa svängde förbi nu imorse med en skrapa till vindrutan så sen blir de till att skrapa järnet eftersom det ligger en ishinna över bilen idag. Jag har fått besked från Carro att hennes mamma fixat sprillans nya vinterdäck/fälgar till mig till bra pris. hon är väl en räddare i nöden. nu behöver jag inte köra ihjäl mig!

jag har ätit gröt och hårdbrödsmacka nu på morgonen. jag äter vanligtvis aldrig frukost men just idag kurrade magen lite extra.. det var gott!

långdag idag! jag hoppas att jag hinner hem innan N kommer hem till sundsvall.. jag vill överraska me tända ljus o lite mys! ♥

nostalgiska ögonblick.. inte allt för sällan

Jag har haft en jättemysig kväll trots att jag har spenderat den helt ensam. jag var så stolt över mig själv när all städning var gjord. lagade mat i lugnan ro och njöt av varje tugga. här krävs ingen gormé middag för att tillfredställa min mage. fiskpinnar är i min värld en delikatess som är underkattad..

kikade på idol. fick ett jättegulligt sms av Carvan sisådär från andra sidan jordklotet känns det som.. det känns som att vi fått en lite starkare connection nu när hon är så långt borta. titt som tätt har man fått ett sms och de har alltid varit lika söta. lite konstigt att hon skulle behöva resa till fjärranland för att vi skulle inse det bara haha.. gulle dig! det blev flera sms så nu är förmodligen min mobil tom på pengar. men det var det värt. nu har hon iaf mitt hemnummer för framtida bruk!

Kom hem!

Efter det fick jag även sms från Ida som var min älskling under hela gymnasietiden. vi var helt oskiljaktiga. spenderade alla skolans dagar tillsammans och när skolan var slut ja då var det timtals långa samtal, VARJE KVÄLL! konstant blockerad linje där hemma i tre år. faktiskt! sen efter gymnasiet vad händer då? jo allt vi haft går upp i rök. allt är som bortblåst och tiden finns inte längre där.. sen gymnasiet och studenten har vi setts EN gång (planerad) och det var när jag precis flyttat hit och hon kom för att spana in mitt nya hem. en riktig notalgi resa. så ikväll hör det lilla livet av sig och alla minnen kommer tillbaka..

hon sa till sin pojkvän att hon skulle ringa mig en snabbis, ca 10min. HA vilket skämt! vad trodde hon egentligen? när hon kikade på mobilen hade vi pratat 1h & 35min. jag är inte ett dugg brydd.. det känns som om det var igår.. på måndag ska vi iaf ses och det känns så jävulskt bra.. det är så många oldies som jag har tagit upp kontakten med och det kan omöjligt kännas bättre..

glaaaaaaaaaaaad.

S J. Parker

carry
En bild från nyaste Elle

I am like a bird



jag erkänner att det rann en liten tår på min kinde när Marie Picasso sjöng ikväll..

MEN HÖRRNI, KÄNDE NI IGEN GATHANIAS POJKVÄN?? VAR KÄNNER JAG IGEN HAN FRÅN? VAR HAN MED I PARADISE HOTEL? hjälp mig..

big or small bills?

Nu har jag ätit middag, det blev fiskpinnar, remouladsås och potatismos. avancerade grejer! :p gott var det och mätt är magen i alla fall..

Nu har jag precis betalat månadens räkningar. jag hoppas att allt gick iväg som det ska. jag har aldrig betalat dom själv tidigare.. och med själv menar jag utan pappa som berättar var jag ska klicka. annars har min koosing gått iväg till någon annan lycklig själ.. grattis isf!



från räkningar till idol.. märker ni vad kär killarna i juryn är kär i vissa av tjejerna? dom har inte hjärta att hacka på dom även fast rösten går i krash. Tamela är i vanlig ordning snygg, men jag gillade inte hennes uppträdande ikväll.

terpi

Just nu sitter jag och tittar på 3an och "Sjukhuset". Det är ren terapi för mig. jag är så rädd för sjukhus. jag avskyr atmosfären, färgerna, dofterna, kläderna ALLT! jag tycker det är jätteobehagligt helt enkelt. Jag har inga skräck minnen själv egentligen för jag är i det stora hela alltid frisk som en nötkärna. 

Jag har känt likadant så länge jag kan minnas. mormor låg på sjukhus när jag var liten och jag avskydde att hälsa på. jag trivdes inte alls, jag kände mig så instängd. det gör jag fortfarande. när morfar låg där var jag aldrig ens och hälsade på. det var väl fler faktorer som spelade in men en av dom är min ångest för sjukhus. Senaste gångerna jag besökte sjukhuset var när N skulle opereras (Har ju även fått sitta med honom på akuten x-antal gånger också.. rädd och försiktig är inga ord han känner till) och när Elin hade opererat bort halsmandlarna. utöver det har jag följt med N några ynka gånger för att hälsa på/hämta något hos hans mamma som jobbar där men allra helst sitter jag kvar i bilen utanför..

Jag vill inte känns så här.. serien Sjukhuset är faktiskt till lite hjälp! dom är ju så söta och snälla hela tiden.. nej nu är pausen slut. dags att fortsätta terapin.

matproblems

mwaa.. jag vet inte vad jag ska äta idag! det bästa vore ju om jag tog mig tid att laga mat så jag får matlåda till imorgon också.. har ingen fantasi bara! fiskpinnar, korv, köttbullar och kebabkött har jag i frysen. vad tror ni om att koka en soppa på det? haha. mumummaa.. yääck

Nej jag vet verkligen inte.. kanske t.om blir en pizza från pizzerian här nedanför. dom brukar ju inte vara äckliga direkt!!

äntligen kan man andas igen..

Nu är ALLT damm är borta! det är en helt annan luft här inne. håller på att vädra också, tänker även bädda nytt när jag ändå är i farten..

YES!


väskor i all sin ära

Jag måste börja hålla hårdare i slantarna, annars blir det inge roligt i slutet av månaden. jag har redan spenderat en bra slant. jag har bl.a köpt sex st. väskor på två dagar. det är rätt bra jobbat!  Jag hatar väskor för att jag älskar dom. jag kan aldrig få nog. det blir lixom kärlek vid första ögonkastet.. (man kanske borde kika på 3an Ikväll kl. 20.00 "Shopping blev min drog")

Hemma hos mamma och pappa har jag en hel garderob fylld med väskor nästan från golv till tak. det är nästan sjukt. skulle aldrig få plats med dom hemma i lägenheten utan att offra en hel garderob eller utnyttja förrådet jag har nere i källaren. men jag älskar dom varenda en så det är inte på tanken att slänga en enda.

idag köpte jag iaf tre väskor och en godispåse medans carro köpte lite smycken. det har blivit två heldagar på stan. det är farligt att vara ledig. när jag jobbar hinner jag aldrig shoppa eftersom allt är stängt när jag slutar och då sparar man alla pengar istället. inte lika roligt men väldigt praktiskt!

Nu är det dags för andra bullar för här ska städas.. det ska:

♣ dammsugas
♥ dammtorkasa,
♣ vikas in kläder i garderoben
♥ boka tvättid
♣ diska

Ja storständning helt enkelt.. på med musiken på hög volym så ska det här nog gå som dans på rosor..


news

Jag blev inte väckt imorse vilket resulterade i att jag slog upp mina gröna klockan 10.04 mycket skönt! pappa måste tagit sitt förnuft till fånga och gått till jobbet! duktig kille..

Nu ska jag leta fram lite kläder som jag kan skutta runt i idag. ska träffa Carro någon gånger efter 12tiden. vart eller vad vi ska göra vet jag inte än, det löser sig säkert till det bästa i vilket fall..

Imorgon kommer Niklas hem. jag saknar dig gubben! jag är van att ha dig omkring mig, eller åtminstone bara ett samtal bort men nu är du längre bort än så. tack gode gud att det inte var fler dagar :)

sweet dreams

Nu har klockan passerat 01.00 jag antar att det inte finns så mycket annat att göra vid den här tiden mer än att bädda ner sig själv. det är ju trots allt en dag imorgon också. blir förmodligen väckt av pappa runt 8 snåret som vill ha sina bilmnycklar eftersom deras bil står prydligt parkerad på min gästparkering.

i vilket fall. det blir mycket fart och fläkt imorgon. det är mycket som ska (behöver) göras.

good night suckers!

tankspridd

Kvällen har fått mig att komma till insikt på många fronter. vad, orkar jag inte gå in på. orkar inte skriva svart på vitt och låta världen läsa. det är bara så skönt att konstatera för sig själv att det nu är uppenbart.. så skönt att kunna gå tillbaka till sig själv och se tillbaka och minnas. blicka frammåt och välja rätt istället för att vara naiv och sedan ångra.

Jag har ingen lust att sova. jag har ingen ro i kroppen, för många tankar virvlar i mitt huvud. de flesta har fått sitt svar men andra gror sig större och större. att lägga sig nu skulle bara innbära mer frågor, färre svar.

ibland orkar man inte, ibland blir man besviken. men imorgon är en ny dag! nu vet jag vad som gäller, vilka regler vi spelar efter och vad som är äkta.

high heels

skönare "skor", finns det?


hot hot hot

image136

Ohh, vilken rykande het bild på Cameron Diaz. Hon kan det där med att posa. på vissa bilder är hon söt som socker och ser ut som ett litet busfrö. men ibland är hon helt enkelt bara SÅ snygg! gillade den här bilden jättemycket!

shopping

Höstshopping

    

1. En ursöt väska ala' tantmodell. jätte charmig ju!
2. 2st kuvervärkor. den röda är mer röd/vinröd än rosa/röd som den ser ut på bilden.
3. röda lackpumps. också mer röd än bilden visar INTE rosa.
4. höstjackan från H&M


en höstdag i all sin charm

Vilken strålande dag på alla sätt och vis. kände mig lite småsnuvig i morse, vore ju dumt att få bli helt frisk tänker näsan. duschar, försöker få lite lockar i håret men dom trollar vinden bort snabbade än snabbt. tar pärlan för att hämta upp Tanya. det blev väldigt mycket kärlek, kramar och nostalgi. vi åkte ner på stan. jag shoppade mer än beräknat: 3st väskor, 1 svart hörtjacka ala H&M (som jag i allra högsta grad kommer vara långt ifrån ensam om.. Sändy var min inspirationskälla, kunde inte låta bli) och en ljusgrå kofta från BikBok. bilder kommer

i alla fall! dagen på stan var helt uunderbar. humöret, vädret ja allt. sällskapet framförallt. vi ses så sällan! jag berättar vår livshistoria när mer tid finns. vi satt i timtal på waynes och pratade om ALLT i alla fall. mycket skratt, en liten tår givetvis och allt från viktigt till oviktigt. inte en tyst minut, inte en tyst sekund. ÅH JAG ÄLSKAR DIG VÄNNEN!

Nu ska jag inte städa. nej! fast nog skulle det behövas alltid. orkar inte. vill inte förstöra den här strålande dagen med något så tråkigt som att städa. det får bli imorgon. det måste bli imorgon. det är min sista ledig dag för veckan. ska umgås med tanya imorgon förmiddag och carro på eftermiddag. carro kanske vill hjälpa till? haha nej jag du slipper :)

nu blir det ombyte, eller modevisning me mina nya kläder.

fingrarna glöder på tangentbordet

NU blir det in i duschen, snabbare än blixten. sen tänkte jag åka hem till mamma och pappa och se om det är någon hemma som jag kan krama på. dom kom hem från England i måndagsnatt. väskorna fick dom lämna på villovägar i all hast för annars hade de inte hunnit med sitt plan som fick vänta enbart på grund av dom. väl på Midlanda hade de beställt en taxi och nog stog det en gubbe flitigt med en "Nilsson" skylt i högsta högg (Ja min pappa heter så..) och när de kommer ut väntar inget mindre än en limousine.. glaaaaaassigt

nejmen det var ju lite roligt.. tyckte jag då! mamma lät lite små mallig när hon berätta också för den delen. Fick ett sms på tidig tisdagmorgon av pappa där det stog: "Vi är hemma nu gumman. Du är bäst" det finns inget som värmer mer. pappa som inte ens kan skicka sms. det har nog tagit han låång tid att lyckas med den bedriften.

idag är det i alla fall stan och en dejt med Tanya som gäller. gud det kommer bli väldigt känslosamt det känner jag på mig. vi lyckas aldrig ses utan tårar. det finns inget i hela vida världen som kan kapa våra band till varandra. jag kommer alltid att hålla henne närmast hjärtat. en vän som är allt man kan be och önska om!


Jag och tanya på (asfalten! hmm) midsommar 3-4år sedan. helt gaaalet på alla sätt och vis.
Nyktert? nej, vem sa något om det?

Senare ikväll är det after work på Tandori. sällan after work, haha.. men det är kul att vi hittar på så mycket utöver jobbet.

nu blir det till att skynda.

tisdag by night

jag skrev ju så lite som ynka ett inlägg igår så jag måste ta igen det. igår slutade jag jobbet 18.30 men jag var inte där ifrån förrän säkert 18.45 jag var helt uppspelt efter att ha fått stått i kassan *roooooligt!!!!* först fick jag hjälpa kamilla litegrann mitt på dagen men lite närmare stäning kallade Zara in mig. efter att jag hade tagit EN kunde själv säger Zara (kassaexpert) "bra, nu klarar ju du det här. jag går ut och viker lite, säg till om du vill ha hjälp" ptsss.. HA! kunde ju hon glömma. jag var ju nästan skakis när jag stog där, haha..

efter ca. 5 kunder hade jag inte något val. då gick hon in på lager men hon fick komma ut lika snabbt igen för då var den någon som ville lämna tillbaka ett plagg haha.. ja det var i vilket fall väldigt roligt att stå där. jag hoppas det blir fleeeer gånger så snart som möjligt.. det är väldigt mycket att lära!

sen kom Johanna och surra lite och jag ville höra allt om hennes kommande planer. hon har bokat biljett till New York och åker om några veckor. hon åker dit själv. mycket tufft säger jag! hon har en väninna där men det krävs bra mycket mod för att sticka iväg sådär själv. Ja hon skulle berätta mer över en fika framöver kom vi iaf fram till.

Åkte hem för att byta kläder. tog ett äpple i farten och när jag springer ut genom dörren som den yrhöna jag är sitter Karin med pojkvänstillbehör på gården och bolmar lite. stannar till och pratar lite där också eftersom hon kom hem från USA igår (varit borta en månad) det blev bara en massa kallprat för mer hann jag inte men hennes reseberättelse vill jag minst sagt höra. 

Önskar att jag kunde dela mig själv på två för att hinna med så mycket som möjligt!

Åkte vidare till Granlo där Elin kurre och ludde tog emot mig med öppna tassar. en massa mys med tända ljus, kokande hett hallonte, en godisskål och såklart en Elin. Vi hade en riktig tvkväll med idol och deperate housewives. tack gumman!

 

the voice

Nu ligger jag och kurar i soffan.. jag njuter till fullo av att vara ledig så här mitt i veckan! ett mycket skönt uppbrott i vardagens stress. N sov här i natt och var noga med att ställa väckarklockan på mitt-i-natten. just nu sitter han nämligen i en bil tillsammans med 3 eller 4 andra killar han aldrig träffat på väg till den kungliga huvudstaden. fikapause i gävle nu för intresseklubben som flitigt antecknar ;) Han ska på kurs och ev. lite jobb för att komma in i takterna inför öppningen här i Sundsvall.

det känns redan lite tomt. jag hoppas du får jättekul älskling.

ligger och Oooooooar lite till låtarna som The Voice delar med sig av så här på morgonkvisten. Just nu: Big girls don't cry. jag tycker inte alls om hennes trosor. det ser ut som om hon går omkring lite nonchalant i inget mindre än en blöja.. nja det går inte hem!


fergie

ibland har man inget rubrik-namn på lager

snabba ben ett och två! nu ska jag krypa i en lite mysigare mundering och ta min tappra pärla till granlo hooden där elin väntar på mig. myskväll på hög nivå på menyn!

snabba ryck.. hey hey

men alltid denna stress.. haha och det bästa av allt, jag lär mig aldrig! om ni vill lära er hur man prioriterar fel saker kan ni gå kurs hos mig :) just nu sitter jag i köket och bloggar eftersom jag måste passa maten som puttrar på spisen. vattnet till pastan har resan kokat över en gång och min sås har jag fått exprimentera med för den smakar inte som den brukar. ja gud! man taget vad man haver! lunchen idag blir pasta med kycklingbitar och champinjonsås.. slurrpp

är lite lack, fick pisslön! vet itne vad det beror på. antningen har det väl blivit något fel!? eller så vill jag ha en förklaring på var de försvunna tusenlapparna tagit vägen :S jag fick alltså tusenlappar mindre än vad jag är van vid. inet vad jag hade hoppats!

Nu har jag 20min (egentligen bara 10min) på mig att försöka göra något åt mitt affro här. sminka mig, packa väskan, få upp niklas ur sängen, springa till bilen, hitta parkeringsplats (hårdvaluta) som ni hör. jag har INTE tid att sitta här :)

fort ska det gå!
pussis


vickan fredde och fille.. känner ni dom?

Nu har jag precis sett programmet som tv4 visar, Victoria Beckham i Los Angeles. jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. känner mig något kluven! är hon så där, eller är hon ironisk? vad är det för bild hon vill förmedla.. nej jag blev inte så klok på det där.

hmm.. och var inte hennes "allt i allo" lite lik Ugly Betty? ÄH, säga och tycka vad man vill om Fröken Backham. jag älskar i alla fall kändisar i alla dess former :)

Nej nu har jag inte tid att skriva mer. det är ju Boston tea party på tv.

  

idol med sylt och grädde!

det är såå skönt att vara hemma.
Niklas hade tagit med sig pannkaka med sylt och grädde till mig. har man det bra eller har man det bra? så nu har man fettat i sig lite gottgott ikväll också. det är tur att man är så duktig att äta som jag brukar säga. Nu kikar vi på idol. min besvikelse över att Robert åkte ut är STOR!!

Nu vet jag inte vem jag ska hejja på. vem hejjar ni på? :)

ett två tre fyra

Jag har insett att det blir en relativt tuff vecka. jag har hundra saker att hinne med att desto fler att träffa. har lyckats proppa schemat fullt redan igårkväll, så nu har jag det jag gör ända fram till fredagnatt :)

Nyduschad, ska snart placera rumpan på vardagsrumsgolvet och föna håret. tänkte låta N sova en stund till. därefter blir det väl jättestressigt i vanlig ordning! jag har alltid gott om tid i början. hinner ta allt i stilla tempo, blogga lite, dansa lite till radion och VIPPS! så är klockan jättemycket och det är dags att springa till bilen..

allt har väl sin charm trots allt!

Jag hoppas att det blir en bra dag på jobbet. en snabb sådan!

feeeeeel the lööööv

Jag kan inte låta bli att älska "50 first dates". jag har sett den jääättemånga gånger! jag är lite som henne, men inte lika extrem. mina närmaste vet mycket väl. jag har lite (!?) svårt att minnas saker! jag minndes inte heller hur filmen slutar även fast jag sett den gång på gång.. men det är fullt normalt i mitt fall. jag tycker i alla fall alltid att den är lika fin!

Han fortsätter att kämpa.
Han orkar, vill och klarar det.

det är kärlek! ♥

Även fast jag inte mindes hur filmen slutar, vet jag mycket väl att det är dags för mig & N att sova nu. Godnatt småknoddarna mina. jag lovar att minnas er imorgon när jag vaknar :)

.. vad som helst kan hända i direktsändning!

Tillägnar denna till alla "ordjakten" fans, uuääck :)




Från det ena till det andra. min forna klasskompis satt hemma en morgon innan skolan (sovmorgon) och tittade på ordjakten. han var stensäker på att han kunde det rätta svaret så han ringde in och lyckades bli registrerad. tiden gick men det var inte någon som ringde tillbaka. Ordet blev löst och ett nytt ord blev aktuellt! Killen i fråga hade satt sig på bussen för att åka in till skolan när mobiltelefonen plötsligt ringer.

Han svarar.. i andra luren ropar en tjejröst att han är med i direktsendning av ordjtakten och att hon vill höra vad han tror att ordet är. han är ju stensäker och säger: LÖKRINGAR! vilket var väldigt fel.. väldigt fel! Ordet han trodde sig kunna hade nämligen redan blivit sagt och han hade inte ens en tv framför sig. Tjejen på tråden skrattade eftersom inte ett enda bokstav var rätt.

så kan det även gå i direktsändning! 
..men hällre det!

"ensam mamma söker" om jag fick bestämma ;)

Min favoritmamma i "Ensam mamma söker" är utan tvekan Veronica. hon är ju så genom go' rakt igenom.. man blir lixom lugn och glad av henne, jag kommer på mig själv med att sitta och små le.. (jag i ett nötskal, haha.. det är något jag ärvt av min mor)

Nu ska jag berätta hur jag vill att allt ska sluta. med utgångsläge från dagens avsnitt! Så här vill jag ha det: Jag tycker att Veronica ska välja Jonas. han känns lite sådär tafatt och osäker men samtidigt så sööt. Hon skulle kunna få välja Sami också. men i första hand Jonas.

Lenita känns lite som en raggarbrud. hon är också lite härlig men på sitt egna lilla vis. Hon borde välja Mattias. det är inte så mkt annat att fundera på. väljer hon någon annan väljer hon fel!

Också kommer vi till Susanne. hon har jag svårt för. hon känns så hård! men hennes barn är i varje fall söta. men lilla rödtotten, vad kommer han ifrån lixom!? haha.. söta är dom i alla fall. Hon borde välja Conny såklart. dom andra känns lite väl töntiga.

Puhh.. nu har jag sagt mitt för ikväll! :)

 
Conny                                                                          Mattias

Jonas

milkshake

milkshake

Muuuuuuuums.. det blev helt sjukt gott! jag gjorde milkshake me choklad och niklas med vanilj och chokladbitar.. min magic bullet är minst sagt underskattad. har bara använt den en gång tidigare och det var när jag och Emma gjorde melon-drinkar på mitt sexparty. det finns hur många recept och tips som helst i den lilla boken man fick med. milkshaken tog fjuttiga 2-3 minuter att sno ihop. det var lätt värt varenda sekund!!

magic bullet, en nyfunnen vän!

Maxi, prommis och lite chokladmilkshake på det..

Tjoflöjjt!
Tidigare idag åkte jag och N ut till birsta och gick på Maxi. handlade lite till middagen och annat smått och gott. vi åt pasta med skagensås och kräftstjärtat. det blev jäättegott! vi tog en sväg på Elgiganten och OnOff också eftersom vi båda vill ha varsin ny bärbar dator. det fanns en del att välja mellan. han vill ha en liten och jag ens stoor. tur att vi inte ska dela när viljorna inte går hand i hand!

När vi kom hem hade jag fått ett sms av Marie som var promenadsugen. det passade mig som handen i handsken. vi har ju gjort söndagspromenad till ett måste med start idag. jag var övertygad om att hon skulle banga för jag trodde hon skulle vara bakis men det hade blivit stillsamt för henne igår också. vi parkerade bilen på en parkering vid nått hyreshus i granloholm (INTE min trakter. hittar inte alls där) och gick till sticksjön, 2 varv runt sjön, och tillbaka.

det var skönt. nu har jag fått lte energi!
tänkte springa in i köket nu och fixa iordning lite milkshake till mig och gosen här bredvid :) tur att man har en "magic bullet" haha


Ge mig frisk luft

Mamma och Pappa ringde nyss från England och raporterade att de gick omkring utan jacka och iklädd shorts. De hade sol och ca +18 grader. jag hade inget att kontra med kände jag. vilka lyckans ostar!

Idag mår jag i alla fall betydligt bättre. vet inte vad det var som spökade igår. Jag och N ska göra oss i ordning nu för jag vill åka ut till birsta och spana in nya Maxi. sen ska vi troligtvis ta en liten promenad. jag behöver en dos frisk luft, det skulle nog göra mig gott.


a lovestory



nu ska jag krypa ner under täcket igen och se filmen som 5an erbjuder - Kärleksbrev
det passar mig väldigt bra, den obotliga kärlekskranken som jag är. jag får aldrig nog av snuttigull och kärlek med alla tillbehör.

min kärlek

Äntligen, klockan är nu 17.50 och jag har äntligen lyckats få lite mat i magen! Niklas har varit en ängel. han har åkt till affären 2 gånger och lagat middag till mig. Nu har han precis åkt iväg till några vänner. jag känner mig inte i form att följa med tyvärr. Han har i alla fall sagt att jag ska ringa vad som än händer och hur jag än mår. han behandlar mig som en prinsessa och jag kan inte annat än ÄLSKA det! killar som honom växer inte på träd ♥

Han är minst sagt min trygghet i livet just nu. det känns så skönt att känna sig älskad. så skönt att känna sig uppskattad. Jag behöver dig älskling. du är mitt ALLT! tack.


blääää..

just nu känner jag mig extremt liten på jorden. jag tar tagit med mig stora kingsizetäcket och bättat ner på mig divánsidan av soffan. jag mår hur dåligt som helst! nu är halsen bra, bihålorna bra men allt jag äter åker berg-och-dalbana i magen på mig. jag behöver säkert inte gå inte på fler detaljer.

Måste försöka få i mig någonting. jag är helt tom! vet inte vad det är frågan om. min kropp har gjort uppror på flera olika sätt i flera månader nu. någonting måste vara fel.

jag orkar inte må så här..

snörvel

idag mår jag ännu sämre än igår. jag hade en liten släng av feber när jag klev upp i morse också. nu har jag släpat mig från sängen till duschen och till soffan, kroppen känns tung. N däremot sussar fortfarande i lugnan ro. förstår inte att den karln kan sova oavsett tid och rum. annat är det med mig som automatiskt slår upp ögonen ca.9.30 vanligtvis, OM jag inte ska upp och jobba (eller passa någon annan viktig tid) vill säga för då kan jag sova längre.

Kommer ihåg när jag var liten (gud vad jag ljuger, jag kommer inte alls ihåg. mamma har berättat) Vi skulle åka på en kryssning hela familjen och i den här tiden av mitt liv var min inbyggda väckarklocka inställd på 05.30 - 06.30 i stort sett alla veckans dagar. jag tog ingen hänsyn till att det var helg. det hade varit stressigt på kvällen och mamma och pappa hade inte ställt någon klocka. dels för att de glömt men även för att jag alltid väckte dom långt innan den hann göra sitt jobb. men vad tror ni händer? givetvis bestämmer jag mig (kanske 3-4-år) för att ta sovmorgon dagen till ära. vi hann i alla fall med nöd och näppe till färjan vi skulle åka med för att mamma råkade vakna av sig själv och tur var väl det! hih..


godnatt

Lite förkyld har nu gått till mycket förkyld! nu har vi precis sett färdig på en rysare men nu blir det sängen för hela slanten.

goodnight


idol!

BAHHHHHHH!!!!!!!!!!!! jag hatar ovisshet! jag vill veta NU vem som gick vidare. Om det inte är Robert blir jag döbesviken.

Jag kan medge att jag aldrig skulle kunna sjunga lika bra som många av dom gjorde idag.. men nå fan skulle jag vara en bättre jury! sådetså :) min goa skönsjungande tjockis-kock åkte ut, men Knut ska tydligen vara kvar.. uhh.. jag är djupt upprörd! Och visst att
Marie Picasso är väldigt duktig. men sparris i halsen? och allt gråt. jag vet inte ens vad jag tror är äkta. hon har väl till och med redan gjort en skiva/singel. hon har ett försprång medans de andra börjar på noll. näe jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.

haha jag tar det här så stenseriöst. vilken nörd man är!

Robert Kragh 
"Hejja Hejja"

middagsbjudning

Phu. nu är magen mätt! en liten chokladbit på det här så..
Niklas blev jätteöverraskad. det var så roligt att se honom när han fick syn på köksbordet.

det blev i alla fall ingen städning idag. jag känner mig klubbad! ont i huvudet och allmänt orkeslös. det blir soffan ikväll och eventuellt städning imorgon. jag får inte skjuta upp det längre än så. så trååååååkiiiiiiiiigt bara!



ngt bra på tv ikväll mån tro? jag ska checka..

kändis på vift






  Pssst.. glömde nästan!
  När jag åkte hem från stan vid 15.15 tiden såg jag
  Emma Andersson lite kul. hon såg snygg och fräsch
  ut och åkte i en fet bil. hade lite problem med att backa in
  i parkeringsfickan men annars hade hon säkert koll på
  läget.

  var det fler än jag som hörde när hon var med på 
  Radio Rix här i veckan? hon skrattade sig igenom hela
  programmet och var bara allänt lättsam och glad. 
  Superhärlig!! jag gillar henne









sallad gjord på kärlek

Min tanke var att köpa hem varsin CH sallad till mig och N efter jobbet men sen tänkte jag om. jag ska banne mig inte köpa nån sallad. jag ska göra den själv! tog pärlan och åkte till affären direkt efter jobbet. köpte allt man behöver så ikväll blir det kycklingsallad med fetaost och alla tänkbara färska grönsker med en liten baguett på sidan si-sådär.. han vet ingenting, inte än i alla fall!

Jag tänkte överraska och ha dukat bord när han kommer hem klockan 17.30 ♥

happyface

JAG ÄR LEDIG HELA HELGEN!
det ska bli så fruktansvärt skönt. jag ska skämma bort mig själv totalt! det är jag värd när jag mår som jag gör känner jag. redan igårkväll fick jag huvudvärk och idag var det värre. huvudvärken hade väl i själva verket gett med sig lite men det onda har istället satt sig i bihålorna.. halsen krånglar och jag tror att jag börjar bli lite mer snuvig än tidigare.

Det här innebär att helgens planer blivit inställda. om jag går ut i helgen kommer jag säkerligen att vara sjuk på måndag och det vill jag inte.

Dagen gick jättesnabbt, inte konstigt när man slutar 15.00 istället för 19.30 som man är van vid. i alla fall så var vår personalchef på besök vilket var både kul och givande. vi pratade på om allt möjligt från trivsel till löner. han tog sig tid att lyssna och han tog till sig av vad som sades. han känns passande för hans yrke. jag känner att jag fick säga mitt och fick svar på min frågor och funderingar.

Vi har även haft Cissi, en dekoratör hos oss nästan hela veckan som har stylat hela vårt skyltfönster. det ser riktigt bra ut! säga vad man vill om Zara men vi har ju lätt snyggaste skyltförnstret i stan, alltid! idag skulle hon i alla fall ta farväl och styra färden hem till stockholm.

Bland det roligaste med hela arbetsdagen var i alla fall att jag ska få lära mig kassan!! :) det är liite special på Zara. det är nämligen inte alla som får utbildning i kassan eftersom vi har fast kassapersonal. men snart är jag minst sagt en liten allt-i-allo! jättekul. jag är glad att Zara (Olsson) valt bl.a. mig. Soffe ska också få visa sina talanger på andra sidan kassan :)

Humöret är bra, nu ska jag bara kurera mig så är allt finnemang!

trött

tröttheten har tagit makten över mig idag! hua..
ge mig sömn!

kort och gott..

Alla sagor har sitt slut.

imorgon är det fredag, whey

Är det fler än jag som känner igen Marie Picasso? Hon var ju med i Big Brother för några år sedan för er som känner igen men inte kunnat placera henne (eller har hon berättat det i tv?) vi missade i alla fall halva idol för att vi höll på att pyssla med annat i lägenheten. Niklas har tagit hit sitt surround system ikväll så vi har börjat koppla in det lite smått. det är lite mer smidigt än det jag har haft tidigare! Nu sitter vi ihopkrupna i soffan och dricker varmt te, jag med honung för att lindra min onda hals, och så äter vi färskt gott bröd som niklas handlat. en riktigt mysig torsdagskväll. nu ska vi se CSI miami.

Imorgon är det fredag, vilket innebär kort arbetsdag och en ledig helg att se fram emot. heelt fantastiskt!! jag längtar så mycket.

i'm alive

Jag lever! jag är vaken. ingen har brutit sig in i natt. jag har inte blivit kissnödig. inget monster under sängen har visat sig. Det tog lite tid att somna men sen så flöt allt på finfint! :)

Tänkte att jag måste uppdatera efter mitt rädda inlägg igår kväll. ibland är man allt bra liten på jorden. inatt ska jag i alla fall inte sova själv. inte ens chans!!


den fruktade sovproceduren

Fy, det är inte min grej att sova ensam. jag är rädd för att släcka lampan och jag blir nojjig över att ytterdörren inte ska vara låst även fast jag har känt efter. jag har dessutom en liten tvångstanke att alltid lämna lilla locket till låset öppet så att jag ser att låset är rätt vridet om jag skulle bli alldeles senil och behöva kika en 3e gång.

MEN, då till problem nr 2. det blir lite svårt att kliva ur sängen och se efter om dörren är låst när man inte vet vad som lurpassar där under (Ja, jag är mer än 5år gammal, tro mig). därför tillkommer det en rädsla över att till exempel bli kissnödig mitt i natten. hör ni vilka problem jag har?? hrmmmm..

Sen, till det värsta och kanske mest fruktade. nämligen att släcka lampan! jag låter det vara tänt i badrummet ikväll "för säkerhetsskull". Obehagskänslorna över att somna först som spökar när jag har Niklas vid min sida är något jag måste förtränga helt ikväll eftersom jag helt enkelt kommer att somna både först och sist. jag inte har ju lixom inte någon att "tävla" emot.

FY! Jag som en gång i tiden var så självständig och stark. var är den tjejen nu? har jag lagt mitt liv och min självsäkra sida i någon annans händer? när tillät jag mig själv att vara beroende av en annan människa? frågorna är många..

Vad är du rädd för?
God Natt

en mysig kväll med flickorna från hooden ;)

.. Och vipps så var dagen slut!
Tiden har sprungit iväg. det har varit en jättemysig kväll.. jag tände ljus i hela lägenheten innan flickorn kom. marie kom först och mamma sen. hon kom iof bara på blixtvisit för att hämta en resväska som jag haffat. hon och pappa åker nämligen till England imorgon. jag är lite avundsjuk. men jag ska ju vara kattvakt så det kan ju jag vara glad för :p tur att stig (farmors pojkvän.. får man kalla någon som är över 60 för pojkvän? neee!! känns lite äckligt. Farmors gubbe/särbo) har ett brinnande kattintresse. i alla fall när det gäller Bamse för dom har alltid en herrans massa att prata om. men visst ska jag ta och hälsa på min lilla misse under helgen jag också.

Hur som helst. vid 8 tiden kom tjejerna förbi och nu har jag precis låst dörren efter dom. det blev minst sagt en helkväll fullspäckad med prat och där emellan lite idol, Grey's Anatomy, Fråga Olle toppat med So you think you can dance. Sara konstaterade att vi sett 4 tvprogram utan att hänga med i ett enda. det är både sant och är ganska bra jobbat med för den delen!

Det får bli måånga fler sånna här kvällar framöver. min dörr står alltid på glänt ;)
Sovgott ♥

mjukiskläder, de e sköna grejer det

Av med arbetskläderna - på med myskläderna!
Det har varit en turbulent dag på jobbet idag. antingen har det varit jättemkt folk eller bara några få. en väldigt ojämn genomströmning hela dagen tycker jag. Värst av allt var nog att jag i all hast glömde mobilen hemma imorse. När jag kom hem hade jag fått 8 sms av bl.a en orolig pappa, älsklingen, sara och mamma.. inte mig emot. jag gillar sms. lite roligare när man kan läsa dom på en gång dock..

Nu är Sara på väg till mig. vi lär ju se idol och bara surra på.

Det blev visst en liten Marie också för hon ringde precis och ville joina. kuul!! :) vilken uppiggande onsdag, precis vad jag behöver.. nu är det bara 1,5 dag kvar tills jag har ledig helg. lycka! jag tror att jag ska vara en flitig myra och storstäda hela lägenheten på fredag eftersom jag kommer hem så tidigt faktiskt. då har jag ändå hela kvällen på mig att hitta på annat skoj!

På lördag är det i alla fall utgång me Emma som gäller. vi ska vara hemma hos mig innan, äta middag och mysa på sen blir det drink, efter drink, efter drink, efter drink..etc :) härliga tider.

morgonfakta (booooring)

Oh, mycket kommentarer, kul.. fortsätt så!

Nu är jag nyduschad. niklas sussar fortfarande. varför ska det gå så snabbt för killar att göra sig iordning för. orättvist! Idag jobbar jag till sena kvällen igen. men det är bara att bita i det sura äpplet. jag ska faktiskt få gå hem klockan 15.00 på fredag :) wheey

Ikväll kommer Sara, ska bli roligt. det lyckas alltid bli lite för långt mellan gångerna! men idag så..

tjoflöjjt

blondiner har roligare

Hahahaha Gert Fylking till folket! Imorse drog han en blondinhistoria på radio.

En blondin hade fått en zebraunge, vet ni var hon döpte honom till?
PRICKEN!


hahaha, det var väl lite sött.. go blondies!

hallåhallåhallååååååå

Igår kväll gick vi och la oss vid 23-tiden. extremt ovanligt! ..men gud så skönt. det var bara skitprogram på tvn så vi kröp till kojjs, mysigt! vi har sovit tätt ihopslingrade hela natten. ett mirakel har skett också för jag vaknade imorse innan väckarklockan. skön känsla att slippa vakna på kommando.

vad har dagen för schema då? jo jag jobbar i vanlig ordning till stängning, med start halv 10. Efter jobbet ska jag hoooka upp med niklas för vi ska uträtta lite ärenden som man säger i vuxenvärlden ;) sen blir det förmodligen bara slapp.. ska hinna träffa Sara under veckan och eventuellt spatsera ut på lördagskvällen med Emma.

Ni då, händer något roligt under veckan? Carvan kanske, är det solen som gäller eller? :) Elin, har nackspärren gått över? (inga hemligheter här inte)

Puss


waynes by night

darliiing i'm hooooome..

Har haft en jättemysig fikastund med marie nu ikväll. den fick bli avrundad ganska tidigt eftersom hennes syster ska ta tåget till Norge nu ikväll och marie ska agera taxi. vi kom till ett knökfullt waynes så jag började ragga platser direkt. fick ett bra bord tillslut lagomt till våra latte/chailatte var färdiga.

När vi suttit och surrat ett tag dyker Sändy upp.. Hon och hennes kompis satte sig tillsammans med oss eftersom det somsagt fortfarande var fullknökat, kulkul :)

Nu har jag och Marie bildat en pakt. vi bestämt att hädanefter, varje söndag, promenera. ingen fispromenad utan en lång rackare. det gör nog gott. det kommer göra mig både piggare och gladare. jag behöver börja röra på mig igen.. Hur lång och livlig promenaden nu på söndag blir återstår att se eftersom vi förmodligen ska ut båda två. men skam den som ger sig!

Tack för ikväll, jättemysigt!

 marie & jag
Fulla, men ack så glada på maries födelsedag, förra året!
oförglömligt..

klädproblem

Jag har hur mycket kläder som helst i garderoben som fortfarande har sina prislappar kvar. jag har ju aldrig tid att använda alla kläder jag köper när jag går runt i "uniform" hela dagarna på jobbet. ändå har jag alltid samma problem när det kommer till kritan: Vad ska jag ha på mig? det är mest klänningar som hänger och dinglar i garderoben med sina prydliga prislappar och det är mer partyoutfits än något man vill kränga på sig en måndagskväll för att åka in och fika lixom.

alla har vi våra problem. det här var väl ett av mina mest ytliga men jag delar gärna med mig av det i alla fall! :)

Nu sjunger Jill Johnsson sin lilla trudilutt till mig vilket innebär att telefonen ringer.. Marie, nu är det dags för mig att pysa.

skriver mer ikväll, om ni har tur ;)

dagen..

Hej hela världen. sjukt att jag är hemma mitt på blanka dagen.
ja för mig är det här samma känsla som att vara på semester. okej nu blev överdriften lite maximal. men det känns i varje fall förjävla bra :) nytt på jobbet idag var alla fina accesoarer, sandras nya hårfärg och där emellan kom det även en herrans massa kläder. jag har varit på lager hela dagen så tiden har gått JÄTTESNABBT (med stora bokstäver och fet text. känns viktigt)

tänk att en sån skitmorgon kunde förvandlas till något så bra!

Nu blir det till att switscha kläder för att sen åka ner på stan igen. den här gången över en fika med Marie, mysigt. lite oklart om vi kanske får med oss Sara också. jag har i alla fall erbjudit henne! efter fikan får jag mitt nattliga sällskap som tur är. det är inte min grej att sova själv. jag behöver närhet.. närhet i överflöd!

---
Ingenting är omöjligt!

tröttheten

jag är så fruktansvärt trött idag. mina ögon är små som ärtor. hårfönen ligger 2m bort men den får vänta för jag orkar inte sträcka mig. vädret - regn, gör inte det hela lättare/roligare. ska åka tidigare än vanligt också för att jag ska vara en snäll flicka och skjutsa ut niklas till birsta för att jobba.

lyckligtvis slutar jag klockan ynka 17.00 det är tidigt i min värld.
nu blir de lite musik och dans så kanske man är tillbaks på banan igen.

dejt med john.. john blund

Nu säger jag tack för mig. bra att alla läsare tagit sitt förnuft till fånga och börjat läsa igen hih ;) bra många kommentarer också, starkt jobbat elin. varför ha msn när det finns blogg kan man fråga haha.. i alla fall blir det bingen nu.

när lammen tystnar verkar läskig. jag sitter med datorn upptryckt i fejjan medans Niklas ligger och kikar. nej fyy nu skriker dom också, godnatt. ses imorgon arbetskompanjoner.

mys

njuter

nu blir det chokladglass med kolasås och strössel. allt i gott i en och samma skål, smaka? ;)

"oh fan vilken snygg matta"

Jag ligger på mage och bloggar. på tvn låter det som om dom håller på att slå ihjäl varandra (någon film på 3an) också säger Niklas: Oh jävlar.. titta, vilken snygg matta.. hahahaha

ja. iaf, just nu läser han dagens reklam som han placerat på min rumpa.. det funkar tydligen det med! :)

mandy moore tema

jag har lite Mandy Moore tema här ikväll. här kommer en version av Umbrella som många av er säkert inte har hört.



mandy moore - only hope

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
mycket finare än så här blir det helt enkelt inte. jag grät floder när jag jag såg filmen
A walk to remember som de här låtarna är med i.



ipod, elin & niklas

ÄNTLIGEN! nu sitter jag och poppar järnet. min ipod sjunger fina sånger för mig! :)
pappa har nyss varit på besök så han hjälpte mig att fixadona så nu funkar det alldeles utmärkt. tidigare idag så var Elin somsagt här. jättemysigt! massa prat och skvaller, tjejsnack helt enkelt. vi såg några avsnitt från sex and the city också. det var kul för dom första har jag aldrig sett. det får bli fler sånna kvällar..

vänner
Vi på stan efter en sen fika på Waynes

Nu kommer Niklas om någon timme. det blir mysigt, jag vill bara gosa in mig i hans famn, andas in hans doft och känna värmen från hans närhet!

ljuv kärlek
Kärleken är ljuvlig..

nu blir det dusch

två skadade soldater under ett och samma tak, snart :)
Elin kommer hit lite senare. mys står på menyn. hon har nackspärr och jag har en skadad fot så vi agerar bra team idag. hon ska ta med sig sex and the city boxen (BRA!!!) också ska vi äta Mcdonken. vissa har som hobby att träna medans min hobby är att äta. alla är vi olika!

ser just nu idolrepriserna.. missade dessvärre det enda avsnittet jag missade i veckan, attans.

a lööövstory

Nu har tröttheten tagit över och jag tänker ge vika. det har varit en turbulent vecka och jag behöver min skönhetssömn! imorgon ska jag skjutsa niklas till jobbet och senare på dagen ta en promenad med Elin. det är allt jag har bestämt och det känns skönt. jag vill inte planera utan mer ta dagen som den kommer.

jag älskar er alla som finns vid min sida dag ut och dag in. utan er vore jag ingenting! tack

jag

en kort resumé

efter 1h & 25min är filmen fortfarande mest bara tragisk och allmänt dålig. menmen det kan jag leva med när jag åtminstone får ha bra sällskap..

children of men

Vissa ska svulla rejält ikväll. jag nämner inga namn för då får jag dåligt samvete! i alla fall åkte vi ner på stan där det blåste småspik. vi hyrde "children of men" om den är bra återstår att se. jag recenserar senare tro mig :) sen åkte vi till citygross för att köpa lite gotta. det enda jag var sugen på var chokladglass men den lyckades vi åka ifrån hmm.. men det ordnade vi, det blev en tripp till hemköp också, vad gör man inte för att få äta lixom.



hörrni, ha en bra kväll nu.
ät & njut

jag & gos blås

myskväll med massa gotta

mumm-mumms i magen. efter jobbet gick jag och niklas förbi Coffe House och köpte med oss varsin salami & fetaost sallad, så sjuukt gott. så synd att kärringen på andra sidan kassan inte vet vad ordet trevlig betyder. hon kan inte ha alla hästar i stallet! CH är lika känd för sin sallad som för sin otrevliga (inte alla) personal. tråkigt!

Gott var det i alla fall. Nu funderar vi på att ta pärlan ner på stan och hyra film. vi gör den avancerade vägen. hyr film på "hemmakväll" och köper godis på videomix för det är helt klart bästa godiset i stan. men om man hyr film på hemmakväll får man ha filmen (oavsett nyhet) en hel vecka vilket är väldigt praktiskt om man te.x somnar efter halva..

Om jag får bestämma blir det lite glass till det också. det är ju lördag! med tanke på hur jag har ätit den här veckan har nog veckans alla dagar varit  lördagar men imorgon (sällan jag  skjuter upp allting till "imorgon" haaaah) blir det andra bullar. ingen som vill ställa upp och bilda en pakt med mig? måste få någon ordning på det här, men inte förräns imorgon :)

adios amigos.

Lindsey lohan, hot hot hot

Näpp, något idol blev det minsan inte av eftersom det inte är på fredagar! det blev istället en film med Lindsey Lohan. hon är allt bra snygg jag gillar henne skarpt! jag tror att hon är ganska lik sin karaktär i det riktigt livet faktiskt. kommer inte ihåg vad filmen heter men den var helt okej! hon var jävligt smal. och snygg igen!

nu är jag hemma i en ekande tom lägenhet. det är inget jag är van vid. ska ringa elin och höra om hon fortfarande är vaken tänkte jag.

det blev en ganska slö shoppingtur på birsta med carro. köpte vi ens något? ja justja hon köpte en kalender efter mycket om och men. vi var tvungen att granska alla för att hitta den finaste och störtsa. vilket almenacksträsk alltså. fanns ju hur många som helst att välja mellan.

sen, alla affärer som öppnat där. jag måste medge att jag blev besviken :/ jag är säkert även den enda. men vad trångt det var överallt. och varför ens bekymra sig om att öppna vision där - fjantigt litet. och luften i alla butiker. stackars krakar. tacka vet jag Zara där vi har dörrarna öpppna i sena september. frisk luft till personalen ehm :)

nej, nu var det elin på tur..

hem ljuva hem

Nu har jag kurat ihop mig i soffan hemma hos mamma och pappa. gissa om jag blir väl omhändertagen. det finns bara ett rätt svar! vi har ätit god middag tillsammans och nu sitter vi och väntar på idol.

Jag har precis suttit och lusläst en blogg av en vän till mamma. hon har nyligen genomgått en njurtransplantation och i bloggen skriver hon bl.a om det men även om hennes döttrar och livet i allmänhet. hon har alltid varit konstnärlig på alla vis men det här. det slår det mesta! hon skriver fantastiskt bra med sina målande beskrivningar.

Slut ögonen och luta dig tillbaka. Känn hur en frisk höstvind möter din hud och rufsar runt i ditt hår. Dra in ett djupt andetag och upplev doften av den insomnande växtlighetens syra, som ett ungt, torrt, vitt vin. Lyssna till ljuden. Den torra vassen som rasslar, sparvarna som tjattrar under sitt flyttmöte i den högsta häggen, några spridda hammarslag, en hund som skäller långt bort och ännu längre bort ljudet av dov trafik.

Från det ena till det andra. pappa fått en noja på youtube så vi har suttit bänkade i soffan och garvat åt alla möjliga klipp. jag trivs såå här i mitt stora hus. det kommer att kännas konstigt att åka hem senare ikväll och sova och inte bara gå upp till mitt forna rum. det håller sakta men säkert på att bli ett bibliotek i mitt gamla rum vilket nog kan passa sig väldigt bra. jag har varit hemma så lite sen jag flyttade så det känns lite vemodigt. jag kommer hälsa på mer från och med nu. jag behöver dom mer än jag tror.

tiden går inte att pausa. jag har förstått det nu

ibland är allt bara så upp och ner! jag vill så mycket men gör så lite. snart är jag dessutom 20år. TJUGO ÅR. åldersnojjan går inte riktigt att beskriva. önskar att det var 18års dagen som smög sig på istället.. äh. det är bara att inse fakta. åren går snabbt så det gäller att försöka hänga med så gott det går.


rubrik

imorgon blir det en tur på stan och en dejt med Carro. kanske också en tur till birsta om jag får bestämma för där har jag varit ynka 3 ggr sen dom gjorde om. sjukt! så långt är det inte ens dit men ändå finns inte tiden.

Jag skulle vilja kika in på ikea-ikea och se om jag hittar någon fin tavla. iof har jag påbörjat en herrans massa projekt här hemma med grejer som jag vill ha på väggarna. allt från paketpapper, stora trallar som jag "snott" från JC och diverse annat. låt fantasin flöda så är ingenting omöjligt! :) 

mission för imorgon är i alla fall att hitta ett par schyssta höststövlar. iaf spana.

fett i massor.

Jag kan inte vara nyttig med ett jobb som mitt. det är lite svårt att få normala middagvanor när det i stort sett alltid blir mat, eller varför inte 25 mackor, senare än 8. det känns som att kroppen aldrig hinner förbränna allt jag stoppar i den. därmed denna vackra kropp. bah! ja.. finner inga ord! finns inget mer att säga.

Nu har vi lagt oss i soffan jag och min lilla skatt och sett idol och nu CSI miami. godisskålen ligger på niklas mage så den är minst sagt nära till hands. hm känns i stundens nu inte som att jag har någon rätt att klaga på en ohälsosam livsstil.



ÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elin :( trösta mig. det är bara du som kan det just nu

dont worry be happy

Om 10h från och med nu är jag fri! då väntar en hel dag av ledighet.. det klingar som ljuuv musik i mina öron! bra att vi får leverans idag då är man nog sysselsatt hela dagen. det är alltid roligt med leveransdagar då alla nyheter kommer och vi bygger om i butiken.

Jag hoppas att det blir en bra dag i dag. solen skiner ju åtminstone. nu återstårt bara att se om det finns någon parkeringsplats när man väl tagit sig till stan. igår fick jag stå vid ego. hade varit väldigt tråkigt att gå själv till bilen igår kväll men som tur var skulle Annika träna så vi gjorde sällskap :)


mitt schema, enjoy

Imorgon jobbar jag min 7e dag på rad. det hör inte till vanligheten så jag skulle vilja inflika att jag varit duktig. eller kanske uthållig! idag hade jag chansen att gå hem klockan 17, både jag och sofia fick frågan men jag valde att stanna och plocka ut min timmar vid ett senare tillfälle men imorgonbitti ska jag ta ut 1h 15min så jag får lite sovmorgon i alla fall. börjar 10.45 skönt!

På Fredag är jag alla fall ledig. Niklas har pratat om att bjuda ut mig på middag hihi.. förmodligen på lördag efter jobbet. skulle vara jättemysigt. vi får se vad vi bestämmer oss för. vi har ju (nästan) en hel helg framför oss. jag tror det blir en luugn och vit helg för mig efter lite övervägande. bortsett från ett två eller några fler glas vin möjligtvis :) jag jobbar lördag men söndag är jag ledig igen, sköna grejer. jag behöver det. hur var det Emma sa; Man är ju inte 18 längre haha. sant

jag känner inte att jag har något mer smaskigt att dela med mig av. förstår att mina arbetstider roar de flesta (nej ingen ironi alls.. nej) vem vill inte veta när jag infinner mig på jobbet lixom! nej nu får det vara nog. fingrarna skriver och hjärnan har tackat och sagt godnatt för ikväll..

Sändy, Fuck Facebook!!!!! :)


Uggla äger. finns inget att diskutera

Diggar järnet nu när jag hittat Magnus Ugglas nya låt, pärlor åt svin, samtidigt som vi kolla på "Ullis" på 3an som är sexmissbrukare.. det är var jag kallar en fin kombination :)

låten är i vilket fall bra såklart. man kan inte förvänta sig annat från en sån legend som Uggla men jag ville bara poängtera det för alla som inte förstått att han är kungen hela dan'. tänk om han var min pappa? skulle aldrig byta bort min mot honom, men tänk OM! :)
 
Du, du är, du är så fin.
Du är för fin för den trash du gillar,
varför ska du kasta pärlor åt svin?

Du, du är, du är så fin,
du är för fin för så fula killar.
Sluta upp att kasta pärlot åt svin.

soffpotatisen säger sitt..

TOP MODEL STOCKHOLM på tablån.

hm, rödtotten vad är det med henne? jag blir generad bara hon öppnar munnen. allt hon säger är katastrofalt jättetöntigt. "det beror ju på om det är glamour eller fashion" nice pose gumman haha..

ja det är lätt att skratta när man sitter hemma i soffan somsagt.. men lite elak kan man väl få vara. sen att majoriteten av dom är långa, slanka och snygga kan man väl bara säga en sak om: Grattis!

jag firar med en glass

is this a halelulja moment?



Fan va stolt man blir när man surfar in på bloggen om kvällarna och har mycket mer än dubbelt (och dubbelt igen) så många läsare nu som i början. nog för att jag valde att vara lite mer "hemlig" innan men ändå. riktigt kul att det är så många som läser, eller folk som gillar att lägga näsan i blöt är väl ett annat alternativ. men alla välkomnas med öppna armar :) skriver man blogg och blottar sig så....

5 trogna läsare vet jag om, men vilka är de över 30 andra? förut hade jag ca 2 om dagen, Elin och Niklas.. hahahaha en trogen fanclub men jag var lika glad för det jag! ;)

iaf. jag ser idol nu. (niklas hälsar att han också ser idol. han sitter trots allt brevid och vill gärna ha en egen parantes/rad) det är ju såhär i början det är så sjukt kul. nyfödda stjärnor och stolpskott i en salig blandning. är det inte fantastiskt. ja jag säger bara en sak att man hade nog inte gjort det bättre själv i alla fall.

nä kompisar, känner ni inte att det är dags för en prickigkorv-macka?
joo.. jag tror det va! försten till köket vinner hih

...

Trött!

oops

En litet (bara si sådär 2års skillnad) misstag gjordes i WTC inlägget. tur att vissa är uppmärksam för nu är det åtgärdat haha. jag sa åt niklas att trycka på info och där stod det 03 så utan vidare eftertanke skrev jag det och räknade fint på fingrarna :) fel fel av mig. förmodligen var det då dom spelade in dramadokumentären haha..

ja klockan var mycket, men idag är det en ny dag och jag känner mig för försat gången på länge utvilad. fick sova ända tills jag vaknade av mig själv klockan 09.45 sweeet.

nu droppar mitt hår på tangenterna, inte bra. nu blir det fångad av en stormvind. hårtorken & jag!

"Nu blev det kvällen" -rumpnisse

NU sätter jag punkt för ikväll. jag är fortfarande så mätt efter allt svulleri att jag skulle kunna rulla till sängen. fy! imorgon har jag sovmorgon till 11.45 skööööööööönt. skulle egentligen varit ledig med i och med att vi har inventering var det nästan bättre att jobba heldag. jag kommer att vara ledig fredag och söndag den här veckan istället vilket inte är fy skam :)

Vill ge lite pepp och beröm till Sofia också för att hon alltid koordinerar så fint i butiken. jag berättade det för henne tidigare idag men alla som läser här måste också få veta vem det är som håller i trådarna och gör det tjusigt hos oss :) bravo..

JA just det. hur var det med den där punkten nu då? jo. nu blir det natten!

(punkt)


WTC

Ibland måste man se sanningen i vitögat hur obehagligt det än känns! just nu är det en dramadokumentär på 3an om World Trade Center. det känns så overkligt att det faktiskt har hänt, att människor har sett och varit med om det. sett sina vänner och familjemedlemmar dö medans andra får leva vidare utan att någonsin kunna återgå till det normala eller i alla fall glömma.

11 september 2001, alltså 6 år sedan. tiden går så snabbt! ta vara på den

(tur att vissa är uppmärksam, hahahaha :)


härmed antar jag din utmaning biiatch ;)

Here we go again..
  



1. L´orelas värmeskyddande mousse. perfekt till alla hårfön- /och plattångs fantaster.
2. Isadoras solpuder ger huden en solkysst känsla året runt.
3. L´oreals Panaromic Curl för längre ögonfransar
4. Nivea Young Skin serien för torr och normalhud. Det är en Gelkräm som snabbt er sjunker in i huden och ger en sval och mjuk känsla.
5. Mary Kay´s Time Wise serie. perfekt sminkborttagningsmedel för alla med torr hud. innehåller små partiklar som rensar på djupet och gör huden mjuk och återfuktad

Högsta betyg, prova du med!

gah

japp, så försvann hela min lista från Emma's utmaning. F*ck


ikväll ska det frossas sanna mina ord

har ni sett ID någongång? det är faktiskt roligt, vi tävlar hemma i soffan varje gång :) killen som var med nyss vann precis en halv miljon kronor. vilken lyckans ost! tänk! att få en halv miljon kronor sådär!!!! det skulle man inte tacka nej till.


Vinnare, med Hans Fahlén

idag var det jag som stod för middagen och oj så gott det blev sedan. Pizza från pizzerian ;) ja jag skulle ju inte välja att kalla mig själv för nyttig precis. det syns även numer vilket inte är lika bra, men det är ju ändå ett år kvar till det är dags för beachbody 2008 haha. misslyckades man iår så kan man få en andra chans nästa år. ni får dispans av mig :)

glass glass glass. idag ska det frossas! nicke nyfiken glass från glassbilen. har ni smakat det? man måste ju bygga upp förrådet inför en jobbig morgondag med övertid och inventering frammåt sena kvällen.

Nicke Nyfiken

hemlighetsuppdrag(!?)

jag sitter i protest på golvet nu. jag vill inte jobba idag. jag vill bara vara hemma och kura. snääääääääälla låt mig göra det. sitter och surfar runt litegrann och har blivit väldigt sugen på en grej, nanaaanaa.. gärna säga A men inte B finns det något jobbigare. haha, ska iaf ringa och rådfråga papi för han brukar vara en klok man för det mesta!

kan inte solen komma tillbaka, det skulle ge mig mer energi på mornarna.

kräftskiva, den bästa någonsin

NU kommer en resumé av gårdagen!
Först jobbade jag hela dagen och sen var det bara att lägga i turbon och snabba sig att göra sig i ordning. turbon var lite ur form för det tog lite längre tid än beräknat menmen, fint folk kommer sent, är det inte så man säger :) far agerade taxi så vi svängde förbi stan och plockade upp Sofia med vän. Väl hos Sändy var bordet dukat och drinkarna hade redan börjat blandats.

Vi åt goda pajer och kräftor tills vi var proppmätta hela bunten. när spriten börjat flöda var det dags för lek! Sändy får ju lätt MVG i att stå för underhållningen iaf. ni kan boka henne genom mig (dyrt) yaoo ;) hih.. först ut var "introtävling" jag och Soffe var i ett lag eftersom Sändy skötte musiken. Vi vann inte, vi kom inte ens tvåa.. hm, men man kan väl inte vara bäst på allt alla gånger eller hur då? :)

sen.. sen.. sen, det roligaste av allt SINGSTAR!! så jävla roligt. om jag hade fått välja i stundens hetta hade jag nog inte delat med mig med micken över huvudtaget hih.. sjukt roligt var det i alla fall. roligaste förfesten på myyycket länge.

Väl på krogen hägrade stadshuset. jag hade riktigt kul även fast det inte blev så långvarigt eftersom vi kom ner på stan sent och dom stängde redan klockan 2. vad är det för fasoner? när man väl kommit igång lixom ;) Emma bjössa på godaste drinken "Hallongrej" eller vad va det du sa? Kvällen slutade i en taxi med Niklas på väg hem med varsin subwaymacka. jag somnade som en liten baby när macken låg där den skulle och jag lagt huvudet på kudden.

en riktigt najsig kväll, tack  & bock!

Pics.

 


Önskar att jag kunde/visst hur man lägger in ljud för då hade ni fått höra hur fint vi sjöng i karaoketaxin på väg ner på stan. det var grejer det :) Mer karaokebilar till folket

trötta takter

Phu, lever jag!?
jag bokstavligen masade mig ur sängen imorse. ibland är det den hårda skolan som gäller. Nu har jag varit vaken ca en timme och börjar sakta men säkert bli människa (eller mänskligare..) känns inte som att det kommer vara mycket folk på stan idag iaf. tråkigt väder, bakisdag för många, vilodagen nr.1 helt enkelt.

Jag SKA äta McDonalds idag, finns inget snack om saken. jag behöver nog en McFeast & Co. med cola light och en cheddardipp.. bah, det vattnas i munnen, mumm-mumm.. 

skriver mer om gårdagen sen, snart eller imorgon..

Jag får nöja mig med en McDonalds bild just nu

mcdonalds


smhi is the shit

psssst.. enligt SMHI klarar vi det här ;)

....

Vi orkade inte se klart filmen igår, inte för att den var tråkig utan för att tröttheten helt enkelt smög sig på. vi ska fortsätta kika imorgon, det är bra på en bakissöndag för jag antar att det är det söndagen kommer att bjda på. i all morgonhets har jag lyckats måla naglarna röda så nu är det en grej på check-listan inför kvällen som är avbockad åtminstone :)

varför regn? INGET REGN IKVÄLL VILL VI HA! tack på förhand

Music and Lyrics

Filmen blev music and lyrics och lite godis. jag hoppas filmen är bra. Niklas hade köpt med sig lite bacardi breezer också så skål på er :)

jag lyckades!

WHEEEEY!!!! Sändy, Sara och Annika skrattade åt mig när dom såg vad jag skulle släpa med mig hem från jobbet nu ikväll haha.. ;)  men vetnivad? jag fick hem den i sitt allra finaste skick.. först trodde vi inte att den skulle gå in i bilen utan att vi skulle vara tvungen att ta den på takräcket men närå, inte ens det. ett spännband och lite tålamod så var den på plats..

In i hissen.
In i lägenheten.

Helt smärtfritt. hih det blev jättefint, jag lägger upp ett kort. lägger även upp ett på min taklampa som numera kan lysa. Wheey igen!!! :) det blev inte en sån tokig dag trots allt. var lite trött där ett tag på jobbet, all energi sprang på rast och kvar stog jag.

  

Nu ska vi hyra film jag & min älskling.
Lycka till på Bowlingen tjejer!

känn en doft av nystädat

Underbar känsla att vakna upp i en helt nystädad lägenhet. det hela vart lite roligare när niklas kom som backup, stackarn ♥

idag jobbar jag heldag från 9.30 till 19.30 tuffa tider. jag hoppas det finns mkt att göra och att det kommer in mycket folk så att tiden går snabbt. Emma den lilla luringen går på ledig helg, och jag är inte ett duuuuugg avundsjuk, näääääääe (ELLER JO!)

imorgon är det ialla fall den efterlängtade kräftskivan. jag har inte hunnit köpt några kräftor än. jag får nog leja någon till att göra det eller helt enkelt svänga förbi i sista sekund på väg till Sändy :)

Dags att göra lite nytta, adios amigos

time to sleep

Godnatt alla mina små kycklingar..
ZzzzZzzz


simpsonsfloppen

ATTANS vi som skulle se simpsons filmen ikväll. jag hade laddat hem den nästan helt själv. nästan :) och det var jättebra kvalitet (1-0) men dessvärre inget ljud hrmm (1-1) då är dt ju inte lika kul. jag får göra ett nytt försök! :) inget roligt på tvn ikväll ju. det roliga tog slut klockan 22.00 så nu är det bara att hålla ut till tolvslaget och sex and the city!

eller.. är det någon som hittat ngt bra program? Nyberg & Törnblom har jag redan sett. är det nån som ser det? dåligt bitter människa som gästar :S ät lite choklad vettja.. då blir iaf jag glad :)

tv-tajm

Äntligen har jag sett mitt första idolavsnitt för iår. jag tyckte att den mörka killen med ruffsigt hår och gitarren var helt klart bäst! Nu ska vi se på Heroes som Sofia så varmt rekommenderat, hih

http://tv4.se/klipp/161367.html

[Bild: FOTO: TV4]

all about me

Snattad lista från Elin ;)

Mitt namn: Kim Fanny Fridberg
Mitt födelsedatum: 29 Oktober 1987
Mitt stjärntecken: Skorpion
Min ögonfärg: Grön/Blå
Min naturliga hårfärg: Jadu..
Min nuvarande hårfärg: Blondie
Min familj: Mamma, Pappa, Kissekatten Bamse och Pojkvännen Niklas
Min favoritårstid: Sommar
Min favoritfärg: Svart och Rött.
Min favoritdryck: CocaCola Light, färskpressad apelsinjucie, goda drinkar ;)
Min bästa låt just nu: Molly Sandén och Ola - Du är musiken i mig big time!!!
Min bästa vana: Att jag för det allra mest är glad och positiv.
Min bästa present: Min senaste och allra bästapresent är min rosa Ipod shuffle! Tack
Min humor med ett ord: Lättroad
Min favorit maträtt: Mat är min grej mumm-mumms.. Men Lasagne och Mcdonalds är något jag inte vill vara utan. har fått en nojja på fetaostsallad också..
Mitt favoritgodis: Choklad alla gånger!
Mitt bästa ämne i skolan: "För vi har tagit studeeenteeeeeeeen, fyfan va vi är bra!"
Min musiksmak: Allätare
Mina smycken: Två ringar, en på vardera hand. en från Niklas och en nyinköpt. Klocka ibland och olika halsband beroende på stil och humör!
Min favorittidning: Skvallerblaskor
Min favoritkanal på TV: Jag ser allra mest på 3:an och 5:an "ovanligt"
Min startsida på Internet: Google.se

Härmed utmanar jag SOFFE, SÄNDY, CARVAN och EMMA att göra denna simpla lista. se det som tidsfördriv ;)

kisses

To Carvan

image168


Inatt, närmare bestämt 00.41 plingade det till i mobilen och jag blev jätteglatt överraskad. Det var från Carro som flyttat till Spanien. jag fick ett jättesött sms som värmde så mycket i mitt lilla flickhjärta ;) ord som jag inte förväntat mig men som värmde oerhört. jag uppskattar det där jättemycket sötnos.

Jag hoppas att du har det jättebra där borta och att du vet att vi saknar dig massvis här hemma ♥





idol

Jag har missat idol 2 dagar i rad nu, fan, det är ju nu det är som roligast! jag ligger (fortfarande) i soffan nu och har skrattat högt åt några klipp från tv4's hemsida. vilka stjärnor! ikväll ska jag åtminstone se det.

[Bild: Sandra och Behzad. FOTO: TV4]

Den här killen var ju i alla fall helt lost. vilka citat hahahahaha

"när vi ligger hemma och hon sjunger på sängen lixom, det får mig att somna
det är så underbart verkligen, och då menar jag vad jag säger.."
komplimang? jävla lustigkurre :)

"jag har rösten, jag har ett jäkla gehör.. eh, jag hör lixom väldigt mycket toner och så..
ja, jag kan tonerna helt enkelt."
killen med koll på tonerna.. mmvisst

som en strandad säl

Från Elin till Sidsjön + 2 varv. jätteskönt att vara ute och gå i den friska höstluften. det blåste en del men solen värmde så det var skönt.. vi prate oavbrutet om livet i största allmänhet, vad som hänt innan vi lärt känna varandra och vad som komma skall. väldigt trevlig promenad! :)

Nu ligger jag i soffan som en strandad säl. här blir det ingen städning gjord minsann. det finns ingen ork till det om inte disken kan diska sig själv och dammråttorna kunde flyga ut genom den öppna balkongdörren vill säga. Igårkväll tog jag hem nya Simpsons filmen och nu ska jag nog göra ett försök att få hem Underbar och älskad av alla, eller är den för ny? återstår att se.

full fart och fläkt

Min lägenhet är ett enda stort dammhål, så alla dammalergiker, håll er på avstånd :) Jag ska snart åka in till stan för att gå en uppfriskande promenad med Elin. kanske smyga in o ta en kik i hennes nya lägenhet också.. men efter det är det städning som gäller. hoppas jag, hrm :p dyker det upp roligare grejer brukar jag ha svårt att motstå.. skulle även vilja åka en tripp till birsta och ta mig en svängom på ikeahuset

vi får se vart och hur dagen slutar. lediga dagar är varje minut dyrbar :)

en mysig höstkväll

Wheey, ikväll har pappa kommit över med min dator. trots krashen lyckades han rädda alla bilder vilket jag är evigt tacksam för. det var över 2500 bilder. det talar väl för sig självt, det kändes som hela mitt liv. när handyman väl var här passade han på att fixa min taklampa också. pics kommer imorgon, är för trött nu..

men lite bilder från ikväll kan jag allt dela med mig av. Jag och Elin tog en tripp på stan och jag hittade ett par fina leopardpumps som jag tyckte jättemkt om. dom gick lös på 149kr, peeerfekt! tog en tripp in på jobbet och surrade lite och såg till att byta mina leggings. mössan på indiska var en besvikelse så någon sån blev det inte. har redan köpt en svart där förra veckan så öronen kommer att vara varma i alla fall.

Vid 7tiden gick vi till Waynes, det var knökfullt. men vi fick tag i ett bord och blev måttligt förvånad över våra "grannar". det var ett sällskap på ca. 5-7pers som hade syjunta. allvarligt! alla (tjejer, inga tanter + en gubbe) satt och stickade för glatta livet. ja alla har vi olika hobbies :) jag tyckte att det var så roligt så jag var tvungen att smygfotografera. Tack för en jättemysig kväll gumman!

 

   

1. Syjuntan.

2. Söta Sara & Marie kom förbi och
landade vid bordet bredvid, kul :)

3. best buddies

4. "vilka eleganta galoscher" = vilka fina skor.
citat av en trött Kamilla i tisdags kväll, haha..

impuls shopping online

Oops..
Jag har surfat runt hela morgonen efter höst/vinter jackor/kappor och till min stor förtjusning har jag hittat två stycken. så typiskt mig att inte hitta någon eller plötsligt hitta 2. jag kunde i vilket fall inte bestämma mig så jag skickade efter båda två :)

Dessvärre verkar det inte bättre än att de kommer i slutet av oktober så kylan får gärna vänta en tid. jag sitter inte i sjön har några från ifjol som jag fortfarande tycker väldigt mycket om. Nu ska jag iaf snart börja fiffla iordning mig för att åka ner på stan. jag ska kika på en vit söt mössa på indiska som jag än så länge bara sett genom skyltfönstret, spana efter höstskor, köpa sminkborttagningsmousse på H&M och byta mina leggings på jobbet tänkte jag. därefter blir de fika med Elin!

Nu blir det duschen

 


sömnlös natt och lite tvättstuga på det

Jag är på dåligt humör idag såhär på morgonkvisten. jag har knappt sovit något på hela natten. Först kunde jag inte somna bara för att Niklas somnade först (en dålig vana sen lååååångt tillbaka haha) sen låg jag och snurrade, gjorde förmodligen varvrekord, tills Niklas vaknade och höll om mig. ja då gick det bra, ett tag i alla fall. hmm..

Jag somnade efter mycket om och men någongång på morgonkvisten men vad händer då? JO DÅ KOMMER SOPBILEN OCH DE PASSAR NATURLIGTVIS PÅ ATT TA MED SIG ALLA TOMFLASKOR OCKSÅ. snälla människor, låt mig sova. eller kom åtminstone senare än 7.30 nångång. gaaaaaaah

Nu sitter jag vi datorn och Niklas drömmar vidare, orättvis. snart blir det iaf tvättstugan. jag tycker dom är lite väl avancerade, det finns så många knappar och program men jag fixar biffen. om inte annat får jag väl underkläder i storlek barnstorlek haha..

Hoppas ni sov gott inatt i alla fall :)


punkt

Mina läsare ökar för varje dag. det är roligt! förut hade jag min blogg litegrann i smyg och skrev inte ut adressen någonstans eller till någon förutom speciellt utvalda ;) men wtf. läs, njut, irritera er, kommentera och skratta åt allt som står. jag har bestämt mig för att jag bjuder på det!

man lever bara en gång :)

kräfdax

  Jag tänkte att det här kanske kunde vara ett
  alternativ inför lördagens kräftskiva. temat är ju
  rött så det kanske är en bränna i nivå med denna
  man skulle satsa på.. eller?

  Har du nubbevisor sändy?

  Ett smakprov;
  Melodi: Gubben Noak
  Genom strupen, lilla supen långsamt rinner ner.
  Helan står och tittar, om han Halvan hittar.
  Kryp långt ner, ja, kryp långt ner, så blir det plats för fler.

  Skåååål :) hih


Bethany Joy Lenz

Jag vet att jag är en kärlekskrank. och nu vill jag dela med mig av ännu en go' trudilutt. den spelas faktiskt med jämna mellanrum på jobbet om dagarna men det är den här versionen som är värd att älska.


Puuuhh

Pust, vilken dag.. direkt efter jobbet gick jag pernilla och kamilla till coffe house och satte oss och fikade. jag och pillis åt bagett med tonfiskrör, mumm-mumm. kamilla som framstog som mer rutinerad tog en varm, mer avancerad macka :) därefter gick vi tillbaka till jobbet för personalmöte. det tog bara en timme vilket var skönt! jag var inte ensam om att vilja komma hem så fort som möjligt.

Nu är jag ju i iaf hemma och det känns skönt, men ännu skönare att vara ledig imorgon. nu har jag massvis med saker att se fram emot för resten av veckan har ett minst sagt fullspäckat schema med fika imorgon med elin, date med Marie och Sara hemma hos mig på torsdagkväll, promenad med elin, mys me niklas på fredag och kräftskiva hos sändy på lördag för att bara nämna en del. jättekul! 

Nu ska vi se vidare på en film. den är inge bra, men det tycker tydligen herrn brevid så jag ställer upp för laget :) emma, håll utkik för jag ska lägga ut låten från One Tree Hill som jag lovat..

Ibland är det iaf allt bra gosigt att jobba! :) 
jag & eilert

visdomsord

Också blev natten till dag.. ja, för det brukar den ju bli!

Nu har jag duschat och gjort mig redo för dagen. jag jobbar mellan 9.30 och 18.30 och efter det ska jag och Kamilla gå och fika innan det är dags för personalmöte. Om någon är sugen på att joina går det alldeles utmärkt! :) Ha en bra dag.


Vi avslutar med ett klokt citat från en mkt klok man. Mr Nalle Puh himself.

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till,
kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig"


nu blir det natten

Fan också att jag är så himla mörkrädd! det är en plåga att sova ensam. jag är tammetusan rädd för det mesta när jag är ensam och det är mörkt. nu har jag i alla fall bäddat ner mig själv i sängen med datorn i knät. lamporna lyser fortfarande ute i vardagsrummet för dom vågade jag i vanlig ordning inte släcka när jag är ensam. det värsta som kan hända nu är att jag blir kissnödig mitt i natten. då får jag helt enkelt hålla mig till imorgon! JA! så får det bli.

Godnatt alla monsterdiggare.


s m s

" Godnatt gumman och tack för prommisen,
du är världens bästa kompis! Puss puss hjärtat"

Fick precis det här smset och jag blev så glad! Det krävs inte mycket för att glädja en människa, särskillt inte mig. för mig räcker att jag får ha mina nära och kära i mitt liv för alltid och att dom mår bra. sen finns det naturligtvis vissa vänner som ofta ger en extra guldkant på vardagen och det kan jag aldrig få nog av ♥

jag & carro
gatufesten ifjol, lyckliga tider..

dagen i all sin ära.


Nu har jag sett ett och samma program hela 3ggr. "Ensam mamma söker" har sänt samma program tre gånger, varför? ska dom inte få hitta sin drömprins nångång? :) min drömprins är i alla fall i "nacksta och dricker vin" för tillfället vilket man skulle kunna ifrågasätta hahahahahahaha.. en grogg var tydligen på väg i stundens nu också när han ringde. jaja i alla fall, jag hade planerat in annat så jag kunde inte följa med, men jag uppskattar omtanken att han frågade iaf! (dom har välkommen hem fest för en kompis som levt goa dagar utomlands en tid..)

Jag kom i alla fall nyss hem. Direkt efter jobbet bjöd jag förbi mamma och pappa för en kik i badrummet. först förstog dom inte vad dom skulle kolla efter, ska man ta det som en pik? haha sen sken det upp för dom.. dom tyckte iaf att de blev jättefint! föräldrar i ett nötskal :) jag vet inte om "jättefint" är det perfekta ordet, kanske snarare kul eller lite småtufft sådär! hih..

Kort därefter bokade jag tvättstuga på Onsdag, blir till att göra lite nytta innan fikan med Elin. ser fram emot det! (inte tvätten) Därefter åkte jag i alla fall hem till Carro.. hennes familjemedlemmar var bruna och fina eftesemestrar hit och dit medans Carro var mörkhårig, lite ovant. men jag vet att hon fortfarand är blond i hjärtat och det känns tryggt ;) Vi var ute och gick i över en timme och pratade om ALLT! vi har alltid mycket att lära av varann.. du är toppen gumman..

Nu ska jag avrunda och lyssna på Ola och Molly för 5:e gången ikväll


Zara

Tjejer, Killar, Sundsvall, Världen.. Zara klänning på 3:an NU :) hih på "Nyberg & Törnblom"

du är musiken i mig lalaaa nanaa..

Det må hända att jag är enormt töntig, och det bjuder jag på :) men det pirrar i magen när jag hör viss musik, det här är en sån låt. jag blir kär.. Fick upp ögonen för den här lilla truddilutten i lördags (var det lördags?) under Melodifestivalen för barn..
myyys


badrumsrenovering för amatörer

Idag när vi kom hem satte vi igång med en gång att göra om i mitt badrum. Det är det enda i lägenheten som vi inte har renoverat, men jag har alltid varit sugen på att göra något åt det. något som inte tar för lång tid och är för svårt så när jag läste Sändys blogg för ett tag sen var saken biff. och simsalabim!

badrum före 
Före
bardum efter
Efter

Dom fula blommorna i badrummet är putsväck och är istället nu mer guldklädda. det är faktiskt riktigt fräsigt även fast bilden inte är så rättvis! det är betydligt roligare än tidigare. jag var inget fan av blommorna direkt! :) nu har jag, på nolltid fått ett nytt badrum känns det som. köket nästa?

4år, låter kärleken flöda på Åstön

ooooohh.. vi har haft en helt underbar helg ute på Åstön! vi har ätit och druckit gott, myst en massa och bara haft roligt tillsammans. det är konstigt vad stor skillnad det faktiskt gör att få fly från vardagslivet och alla rutiner. det finns inget att tjaffsa om och inga måsten att ta itu med, fantastiskt..

när vi kom ut till stugan på fredagkväll lagade vi middag, allt var så mysigt och bra. medans vi satt där och åt gick solen ner och allt kändes så klyschigt perfekt. på lördag tog vi en tripp till Härnösand för lite shopping. finväder var det ju också, undra om det var sommarens sista ljumma dagar är förbi nu. När vi kom hem la vi oss och slappade på gräsmattan sen blev det lite för kallt så då gick vi in och gjorde en brasa och dukade upp vår räkfrossa, och som vi frossade sen, MUMS! ;)

Helgen var toppen, precis vad vi behövde. Jag älskar dig Niklas, 4 år ♥

 
        

      
      

1. Solen har börjat gått ner, myys..
2. Vår räkfrossa hih..
3. Skål för 4 underbara år.
4. Lyxmiddag för två på tu man hand i härnösand ;)
5. Den sprakande brasan senare på kvällen
6. happyface
7. Lättroad är mitt andra namn..
8. Jiihaa
9. Ja, att han står ut är ett mirakel.
10. myser
11, 12, 13. presenter :)