Kvällens

199128-781  199128-782  

Kvällens Outfit!
Klänning: Zara
Sidenjacka: H&M

Ikväll blir det grillfest!
Köttet är införskaffat, likaså alkoholen. Vädret är helt fantastiskt och allt känns bara toppen! Vad ska ni göra ikväll?

Idag har jag varit generös med bilder, jag hoppas ni tycker det har varit kul.
Kom gärna med lite feedback nu så jag vet hur ni läsare vill ha det.. Ha en bra kväll och Happy Valborg ;)

Nyinköpt

199128-779

News!
Fint korallfärgat linne och grå kjol med detaljer som dragkedjor på bägge sidor.
Båda två från Gina Tricot!

Pirr-i-pirr

Det börjar pirra lite i magen..
Nu är det inte långt kvar tills jag åker till Sthlm på kurs för Lancome. Det ska bli JÄTTEROLIGT men jag är ändå nervös. det är jag i ett nötskal :) Jag åker 05.10 på tisdagmorgon (det blir till att ställa trippla väckarklockor) och kursen börjar 9.30 i Sthlm/Alvik. Jag hittar inte ens dit. Tack gode gud att en taxi står bokad och klar och väntar på mig på stationen. Annars...



Sol i sinnet



Familjen Svensson önskar er alla en riktigt Glad Sommar..

Morning sunshine

Fan också..
Nu har jag börjar flagna på bröstet.
Inte bokstavligt talat PÅ bröstet men ni vet där, mellan bröst och hals.. Hahahaha.. Iaf, inge roligt alls. Jag som har smörjt och smörjt och smörjt (det är bra gjort av mig som hatar att vara kladdig) Hur ska jag få det att sluta? Tror för övrigt att jag brände lilla foten igår när jag låg i solen. Men annars tog det ingenting. Lite skillnad på UV strålningen här och där kan jag tänka mig. Sundsvall har inte så mycket att komma med :p

Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi ska åka ut en trudilutt till Birsta och sen åka på biljakt tydligen. N vill alltid ha med mig på varenda bilaffär, hrm. Det är bara le och följa med. Tids nog ska han väl ändå hittar något som passar..

Annars då, hur mår ni? Solen strålar. Likaså mitt humör..
PUSS

Shopping

Nu ska vi börja göra oss iordning för kvällen..
Imorgon ska jag åka ut till birsta tidigt och gå på spaning på Gina Tricot.. Jag vill ha något nytt till kvällen! Redan vid 4-5 tiden imorgon ska vi vara hos Manne och Gurra som bjuder på grill och husrum :) Det ska faktiskt bli jättetrevligt.

Godnatt alla småkottar..
Puss

Det är tack vare er..

Det som glädjer mig mest med att vara tillbaka i bloggvärlden vet ni vad det är?
Det är att  ni inte sviker trots att jag inte uppdaterat på en hel vecka. Det har varit flera hundra personer som besökt min blogg trots min frånvaro. Inte nog med det har jag fått så många söta kommentarer där folk är glada att jag är tillbaka. Att de är glada att jag äntligen börjat uppdatera igen..

NI ÄR MINA GULDKLIMPAR ♥

85944-133

Kalas

Nu har vi varit hemma hos farmor..
Det var visst inte bara vi som ville uppvakta henne idag trots att hon ska ha kalas först på söndag. Det blev fullt hus med mig, N, mamma, pappa, kusin, faster och farbror.. god smörgåstårta som pappa hade fixat och min kladdkaka var väldigt uppskattad även den..

Nu är vi hemma, proppmätta och redo för lite AA-avsnitt..


Bravo!

7900st kommentarer!
Ni är duktiga ;)

Bravo!

7900st kommentarer!
Ni är duktiga ;)

Dagen

Åh vilken härlig dag!
Vi har legat i solen mellan 12-14 och nu har vi precis begett oss hemmåt för lite krubb. Chicken nuggets och pineapple salsa  blir det *slurrp* Jag har även bakat en kladdkaka i min nya hjärtform från Åhlens som jag ska ge till farmor som fyller år idag!

Jag och N har hunnit lilla svängen ner till stan också för att införskaffa alkohol till imorgon. Löftet är redan brutet, det blir yrsla imorgon trots allt. Men i lagom mängd, jag ska faktiskt jobba på torsdag..

Nu: Mat!

Hur har er dag varit hittills? Är det finväder där du bor?

Taxfree shopping

image770

DÅLIG BILD men det bjuder jag på!
Det blev lite Taxfree shopping innan Vi lämnade varmeland och jag tycker helt klart att jag fyndade.

Jag har ju "tyvärr" fallit pladask för Diors Forever foundation. Hel underbar, dock är inte prislappen lika fantastisk. Hemma kostar den hela 370kr vilket jag tycker är mycket för en foundation på 30ml (men vill man vara fin...) På Maltas flygplats hittade jag den dock 100kr billigare så det var inte så mycket att fundera på. Den var min inom loppet av en sekund. Parfymen var också ett fynd! Om jag inte missminner mig helt så kostar 30ml av Nina - Nina Ricci 399kr men jag köpte min 50ml för bara 270kr. Jag är jättenöjd med inköpen! Artic vodka lemon var bara en bouns ;)

N var inte sämre, han shoppade loss han med. Han köpte en hudvårdsprodukt från Biotherm homme för hundralappen billigare än hemma och ett deostick från boss märkbart mycket billigare även den.

Vem gillar inte att fynda? ;)

Schteek

Jag tror vi drar en bojkott på simningen idag!
Jag vill hällre ta med mig N och åka upp till mamma och pappa för lite steek på altanen. Det är inte vidare varmt av termometern att döma men klockan är å andra sidan bara barnet. Sol och molnfritt är det åtminstone och det är uvudsaken..

Imorgon är det valborg. Tråkigt att det är mitt i veckan för jag jobbar dan därpå! Hur ska ni spendera valborg? Jag och N ska på Grillfest (?) hos gemensamma vänner. Det blir mysigt, dock alkoholfritt..


Ingen god morgon..

Hey you!
Vaknade klockan 7.30 och tro mig, det var INTE frivilligt.. Nej då startade dom en jävla borrmaskin ute på gården och det gick omöjligt att sova. Eller alltså, N sov vidare men jag gav upp av ilska. Så nu sitter jag i soffan och myser i morgonrock (ledig idag) och kikar på The Voice på 5:an rätt kul idag faktiskt. Elin Kling är i studion och pratar om kavajer.

Jag vill införskaffa en snygg overzise kavaj att jobba i. uppkavlade ärmar och hela kittet ska det vara! So nice. Har ni hakat på flugan med kavajen?


Jag tycker hon är vrålsnygg i hennes lugg.. Det var ett lyft för henne tycker jag!
Kläderna? Ja dom är helt enkelt alltid snygga!

Love

Mina päron är dom bästa..
Dagen innan jobbet har jag spenderat med mami.. Vi åkte och handla och åkte sen hem till hon och pappa och lagade en jättegod soppa som vi spanat in i en tidning. Den blev JÄTTEGOD! Innehöll både röda linser och köttfärs, lät inte jättesmarrigt men det var det :) 

Jag lämande kvar min bil hemma hos dom för att pappa skulle hjälpa mig att lägga om däcken på eftermiddagen och det hade han mycket väl gjort.. Han hade även tvättat pärlan och hon har nog aldrig varit så fin någon nång. Bortsett från när vi hämtade henne på bilaffärn vill säga.

Håll utkik när jag kommer i lillen.. Hon strålar!
Tack

Ni gör min vardag underbar

Nu har jag gjort mitt för idag.
Det är med gott samvete jag och min älskling ligger i soffan och kikar på Prison Break. Jag jobbade eftermiddag idag och det var så sjukt roligt att vara tillbaka, och med glada besked dessutom.. Allt känns SÅ bra! När jag kom till jobbet blev jag attackerad med kramar och glada miner. Dom fick mig att känna mig så saknad, jag var ju trots allt bara borta en vecka.. SÖTNOSAR :) M-T mitt lilla gullefjunet har jag också pratat med ikväll i ganska precis en timme, gud vad jag har skrattat.. åt allt! Längtar tills jag får prova dansmattan :)



Som ni säkert  ser har mitt hår blivit betydligt ljusare på resan..
Det ska jag ta vara på. Jag vill lägga i lite ljusa slingor nu för en fin sommarfrilla

Darlings, i'm home

GOOOOD MORGON!
Hej alla mina små kycklingar. Nu är jag åter igen på Svensk mark.. Jag har i själva verket haft tillgång till dator med gratis internet under hela veckan men jag valde att ha semester från allt som hör vardagen till. Världen hinner inte gå under på en vecka ;)

Hur har vi haft det då? Jo, helt underbart..
Hotellet var toppen (4 stjärnigt) med inom- / och utomhus jacuzzi, Inom- / och utomhus pool, solstolar vid såväl pool som takterass och sist och absolut inte minst - All inclusive. Vi har levt som prins och prinsessa hela veckan. Stora frukost/lunch och middagsbufféer, för att inte glömma det hav av efterrätter som fanns tillgängliga varje dag. Mm några ovälkomna kilon har satt sig tro mig.. HA!

Dricka, drinkar, frukter, mackor ja ALLT du kan tänka dig i matväg har vi haft tillgång att lpocka fritt under en hel vecka oavsett tidpunkt.. Otroligt! Nu vill jag ha all inclusive varje gång jag reser, haha.. 

Jag önskar att vi fick en vecka till där så man hade blivit riktigt brun. Jag min lilla nöt brände mig dag 2 och fick ligga i skuggan och läka i 2 heldagar, ingen hit. Men uppvilad som få, och laddad med nya krafter. Knäppte inte så överdtivet många bilder men de jag knäppte ska jag nog dela me mig av om kvalitén är acceptabel ;) 

- - -
Uppdaterar med lite bilder..

  

1-5. En dag vid havet..
6. Utomhus jacuzzin
7. Bild från takterassen ner på poolen
8. Lokalbussen
9. Poolen
10. Hotellet
11. Snygg kille som väntar på hissen ;)
12. Hamnen

Packnings bestyr

Nu packar vi för fulla muggar..
Imorgon jobbar jag hela dagen så allt måste bli så gott som färdigt redan ikväll. Eller åtminstone vill jag ha det så. Vi åker inte från Sundsvall förrän 23.00 imorgonkväll men jag vill slippa stressa när jag kommer hem imorgon efter jobbet. Kameran står på laddning och solglasögonen är återfunna. 

Alla sommarklänningar etc. är framrotade och näst intill allt ligger nu i resväskan (min rosa NYA jättefina resväska) Har nån bild nånstans i ett tidigare inlägg. Dock ganska länge sen!

Nu har nedräkningen börjat i alla fall.
Snart är vi i solen och värmen ;) Längtar..

Sara Bareilles



Jag tycker den här låten är mysig.
Däremot såg hon absolut inte ut som jag hade tänkt mig..

Yellow

Gult är verkligen inte fult..
Jag är lite smygkär i allt som är gult.. Jag tror att det är våren som är orsaken till det ;) Något på bilden som däremot är fult är Marc Antony. Han är så obehaglig, uuuäck.. Blek, Smal helt enkelt ful!

Jennifer Lopez

Ge mig..

Victoria Beckham

Jag VILL HA victorias solglasögon!
Jag kan gärna offra mig på hennes väska också.. Mmm hennes kropp med för den delen! Jag tycker hon är snygg. Lite plastic fantastic men ändå snygg.. En stilikon. Bilden är tagen från posh24.se där fanns även en del närbilder på fejjan och dom såg inte fullt lika fräscha ut.

Packa pappas kappsäck

God morgon!
Inte lika fint väder i lilla Sundsvall idag. Det gör inte så mycket för vi ska troligtvis inte göra så mycket innan begravningen. Jag måste packa för nu jobbar jag heldag både fredag & lördag och det är på sen lördagkväll som resan mot Malta börjar..

Jag måste skriva en packlista, annars slutar det med 4st bikinisar och för mycket av allt annat också för den delen..


R I P

Jag avlägsnar mig för ikväll..
Imorgon väntar en sorgens dag. Jag och familjen ska på begravning! N kommer också att följa med, han träffade familjen i fråga flera gånger genom oss.. Men allra mest följer han med som stöd för mig och jag uppskattar verkligen det. Jag avskyr begravningar.
Det är vackert men så obehhagligt..

Det gör ont i både mage och hjärta
att du inte längre finns här bland oss ♥


Romantik



Jag är kär i den här romantiska klänningen från Indiska..
Jag är sugen på att köpa den och ha på Elin och Kates studentfirande.. Den är som en dröm ♥

Dagens

Idag har det varit underbart väder.. Lite kallt men soligt hela dagen. Jag och Kate satt i timmar och fikade på charm innan vi strosade runt i stans affärer.. Det var kul att träffa henne och skvallra lite.

Det första jag gjorde när jag kom hem idag var att tvätta bort sminket, slänga på mig morgonrocken. Sen satte jag mig på balkongen och pratade framtiden med Carro.. Det var så skönt att få ta del av solens sista strålar. Nu sitter jag och pratar med Emma som jobbar och garvar som fan då hon hjälper några mongon att välja godis.. hahaha hon är för söt!

199128-754

Fikadags

Nu ska jag åka ner på stan och träffa Kate..
Det är underbart väder, nästan molnfritt och åtminstone 10 grader varmt. Det blåser litegrann men så länge solen är här tänker jag inte klaga..

Ha en bra dag, fler uppdateringar ikväll :)

Party på en tisdag

God morgon alla mina änglar :)
Jag blir så glad varje gång jag går in på min statistik och ser att ni inte sviker mig trots mina usla uppdateringar. Det måste ju ändå innebära att ni gillar det lilla jag skriver hih..

Jag har världens trevligaste kväll igår.. Direkt efter jobbet kom N och hämta mig och M-T och skjutsa oss till Sara. Där stog vinet uppkorkat och ost (hrmm haha ;) och kex stog uppdukat.. Vi pratade, ventilerade, skrattade osv. Vi var nästan samlade hela skaran och det var såå kul. Frammåt småtimmarna var det bara jag, Carro, Sara och M-T som var tappra soldater. Men tapprast var nog M-T som faktiskt skulle upp och jobba 08.00 imorse hehe. Jag var inte hemma förrän 01.30

Bäst av allt var nog Carros charader.. Jag skratta så jag knappt fick luft.. Puh
Tack tjejer för en toppenkväll. Det var länge sen jag skrattade så SJUKT mycket ♥

image751

Clinique

image750

Det är roligt att gå på kurs..
Allt dessa gobitar fick jag med mig hem + den söta necessären. 8.30 imorse infann vi oss på Åhlens inne i stan där vi fick genomgång av hela Cliniques hudvårdsserie. Det var jättebra och välbehövligt. Tro mig, det är mycket att hålla ordning på - Men sjukt kul. Jag har blivit helt såld i allt som har med smink och hudvård att göra. Jag trodde att kläder var det allra roligaste men det här är snäppet bättre faktiskt hihi..

Idag ska jag ha "utvecklingssamtal" Jag tror att det kommer att gå bra, Även fast man aldrig vet vad framtiden har att erbjuda.

Monday

Mums...
Nu har jag precis ätit en bamse frukost/lunch så nu klarar jag mig lääänge.. Jag har även cyklat litegrann här på morgonen men det blev bara en kvart haha. Jag är sååå lat, jag har inte ens någon diciplin länge..

Inget bra på tv. Inga roliga människor inne på msn (förutom cillen då ;) och jag har faktiskt ganska tråkigt. Jag skulle vilja åka in och jobba nu istället :) jag ska snart duscha och göra mig iordning så får vi se om jag kanske åker in lite tidigare och pussar lite på N.

Vad gör ni idag? Underhåll mig..

Snart drar vi..

Nu är det bara några ynka dagar kvar till Malta.
Vi åker från Sundsvall på Lördag natt och på Söndag eftermiddag är vi framme i varma soliga malta. Jag längtar så oerhört mycket. Men nu har äntligen nedräkningen börjat ;)


Bad hair

Rihanna

Vovven har betydligt bättre frisyr än Rihanna..
Rihanna ser ut som en liten pojk i frisyren just nu. jag tycker inte om det, hon som varit så snygg i både kort som långt hår. men nu har hon inte lyckats det minsta.

Stilen

Kate Moss
Snyggt och avkopplat..
Jag ska införskaffa en kavaj snart som är schysst att kavla upp ärmarna på.. Så vårsnyggt

På den vita springaren

Nu ska jag kasta mig upp på min ädla springare..
Aka. motionscykeln och trampa i sisådär en 30min åtminstone. Nu har vi haft den här jädrans cykeln i flera månader och jag har än så länge inte använt den en enda gång. Så för att den inte ska dra på sig ännu mer damm slår jag slag i saken och cyklar vidare..


Hej hej monica

GOD MORGON!
Nu har jag precis kommit hem igen efter att ha skjusat N till jobbet. Som ni kanske har förstått så lever vi med 1 bil för tillfället, men inte länge till - hoppas jag.

Jag sitter här och svär för mig själv för hela tiden när jag skriver hoppar markören. Jag börjar alltså ständigt att skriva i mina egna meningar, MÅTTLIGT irriterande.. Men Haxxor som jag är (mouhahahahahahaha icke) verkar jag ha kirrat biff nu.

Strålande..


Sweet dreams

Godnatt alla bebisar..
Nu blir det tandborstning och nerbäddning i sängen för här ska det ses AA så det står härliga till :) Imorgon blir det förmodligen lite bättre med uppdateringar eftersom jag börjar klockan 16.00

Puss och Godnatt


Finns att köpa en jättebra presentförpackning med parfymen och medföljande läppglans på Åhlens..

lite smygis..

Jag har precis erkännt för N att jag är lite smygkär i Nils på kustbevakarna..
Han tog det ganska bra..

Hahahaha..

Power of 10

Sitter och kikar på Power of 10.
Det är ju urdåligt. Man blir ganska brydd över vissa saker men i stort tycker jag att det är sjukt tråkigt. Tacka vet jag att det ligger 3st nya AA-avsnitt ute nu. Dom ska pöjas ikväll, i bästa fall allihop :)

black n' white



Fantastisk bild!

Rubrik

Filmen var bra..

Vi har precis sett färdigt den och dukat undan efter frukosten. N's mamma kommer snart och kikar på vår sommarfina lägenhet och senare ikväll ska vi troligtvis dit på middag..

N vill ut på äventyr medans jag helst bara vill ligga inne och mysa hela dagen. jag blir deppig av det här vädret och vill helst behålla persiennerna nerdragna hela dagen..

Har våren hittat hem till dig?


Jennifer Lopez



Den hette visst En dag i livet.. Vilket minne man har då ;)
Nu ska jag koka lite ägg och göra en riktig go'frukost, sen ska jag hämta N och täcket. Han ligger nämligen fortfarande och sover, men inte länge till.. Nu vill jag börja se filmen..

Mysmorgon

Godmorgon!
Vi ska ha en riktig slömorgon idag. Vi ska hämta ut täcket till vardagsrummet och krypa ner och se en film med Jennifer Lopez. Kommer inte riktig ihåg vad den hette just nu men jag tror det var något med En dag i livet eller något? Ska bli mysigt i alla fall, vi fick filmen av pappa igår och eftersom det är snöblandat regn utomhus kommer den väl till pass..

Vad har ni för söndagsplaner?


Blondie

jag vill bli blond igen..
Ja, det känns åtminstone så just ikväll.. Cillen var somsagt här tidigare ikväll (min kusin) och som vanligt var hon snygg i håret. Nu med blonda slingor till råga på allt. Jag tror jag ska be henne frisera mig, hon kan sin sak det lilla flickebarnet ;) men det får vänta tills jag kommer hem från Malta. Jag vill se hur pass solblekt jag blir där först..

Men blond och sommar hör liksom ihop.. Så är det bara!

image748
Blond student 2006 tillsammans med sötaste Ida..

Into the wild


Nu har vi precis sett klart filmen into the wild..

Den var inte som jag hade tänkt mig. Inte det minsta faktiskt men jag är ändå glad att vi såg klart den. Den berättar en historia och är verklighetsbaserad. Sånt facinerar alltid mig, när man vet att det i grunden är verklighet. Jag blev inspirerad att se den när jag såg Oprah för en tid sedan.

Nu sitter vi här hela tysta. Det finns inte så mycket att säga helt enkelt. filmen tog alla ord ur en. en film om att leva livet på ett annat sätt. En film med en syn på livet från ett annat perspektiv..


mer mer mer

 

Inte världens bästa kort men det var så ljust ute..
Här är i alla fall lite fler bilder från vardagsrummet.. Kunde inte hålla mig

Sommarfint i hemmet

Nu har vi precis haft främmande..
Mamma, pappa, faster och cillen kom förbi och dom blev mäkta överraskade när dom såg hur fint vi hade fått det. jag fullkomligt älskar färgerna och hela rummet fick sig ett rejält lyft. Nu är det vår/sommar i hela lägenheten och det kan knappast kännas bättre..

Livingroom

Hej och God morgon..
Vi sov länge idag och det var så skönt.. Nu ska vi börja göra oss iordning för att åka ut till birsta (jag spenderar både arbetsdagar och lediga dagar där numer) och hälsa på N's bror på hans jobb..

Har inte så mkt att skriva men jag lägger in 3st bilder som ni kan få gotta er i.

  

Nytt till vardagsrummet

Tiden är inne..

Skönhet på Åhléns

Godnatt allihop!
Dags att krya till kojjs. Imorgon är en ny dag!

Shopping

Jag och N shoppade till hemmet idag..
Vi köpte jättefina kuddar och dom passade över förväntan i soffan. Imorgon svänger vi troligtvis förbi jobbet och köper tyget i samma mönster också. Vi ska klä in den stora lackramen bakom tvn, det kommer att bli så fiiiiint :) Ni får se kuddarna imorgonbitti så spana in då. Jag lovar er att dom ligger ute imorgon förmiddag hih..

Jag har dessutom köpt helt fantastiska ögonskuggor. Jag är kär i dom alla 3. Egentligen alla färger överhuvudtaget men jag köpte 3st av dom idag. Neon Eyes från
viva la diva
! Det är verkligen neon och dom är så balla.. slänger in ett kort på dom imorgon också. Nu har jag ju min kära mobil igen så nu är jag alltid redo ;) 

Dessvärre saknar jag fortfarande massa nummer så alla vänner som läser kan ju slänga ett mess och skriva sitt namn i slutet så jag kan spara er igen ;) 


Så här ser våra nya fina kuddar ut..
 De heter Alice och är från Åhlens givetvis ;)

Spårlöst försvunnen.. eller dataproblem

Sött att ni efterlyser mig :)
Jag strejkar en smula för tillfället.. Min dator muppar sig totalt och det är HELA tiden. Jag kan inte skriva en fullständig mening utan att markören hoppar runt som besatt och väljer att fortsätta mina meningar på hopplösa ställen. Jag fortsätter strejken tills min pappa masar sig hit och fixar dumburken! GAH!

Skrev jättelångt igår.. Jag gjorde dessutom Shoebox utmaning men vad tror ni händer? Jomen helvetet bryter lös och allt jag skrivit raderas. Ja ibland är datorer fantastiska uppfinningar! NOT

Perfektion

Vi har så himla fint och städat här hemma.
Jag skulle vilja bjuda hem er allihopa. Inte en gnutta damm någonstans. Alla prylar står på sin plats och allt som har med vinter att göra är utbytt mog vårgrejer i härliga färger. Nya tavlor och turkosa ljus på vardagsrumsbordet. Det enda som saknas är nytt tyg i ramen bakom tvn.

Jag kanske lägger ut en bild senare ;)

Snö of Sweden

Jag älskar smycken från Snö of Sweden..

De är så vackra allihopa. Jag fick ett par jättetjusiga örhängen av N härom veckan. Han kom bara in på jobbet hela utan förvarning och ställde en påse med texten Snö på kassadisken eftersom jag höll på att hjälpa en kund. han log mot mig och sen gick han ut ur butiken.. hih

Öppnade påsen och den lilla kartongen och där låg dom. Örhängena som jag gått och tittat och pillat på så fort jag fått chansen.

Han är gullig min prins ♥


Snö

Nu är det jul igen..
Plogbilen körde precis förbi och det har kommit hur mycket snö som helst till lilla sundsvall inatt. ni vet att jag hatar det! hur länge ska an böna och be för att få en gnutta vår.. min bil som är liten och rund ser i nuläget ut som en iglo. skönt att jag inte ska åka på jobbet förrän 16.00 då hinner jag skotta av den och sätta i motorvärmaren..

Idag har jag inte så många planer.. Jag tänkte åka och storhandla och om mamma vill följa med är hon varmt välkommen..


morgonstund har guld i mun

Morning..
Ligger ett snötäcke på vägarna här och nu. 8e april. nu får det vara nog! jag hoppas att det inte kommer att komma en milimeter till.

Idag är det tisdag. känns som måndagmorgon för mig eftersom jag var ledig igår men så är det icke. idag jobbar jag mellan 9.55 & 17.00 efter det ska jag shoppa lite smågrejer, eventuellt storhandla mat också.. Om jag får tag i björn axens root lifting återkommer jag med recension så fort jag provat det..

Root lifting











Den här tänkte jag köpa imorgon..
Någon som har provat? Vill gärna höra era åsikter..















Scofield

Nu: Prison Break..

man blir aldrig besviken. Alla avsnitt är lika spännande!

Mys med päronen

Jag har legat under filten hemma hos mamma och pappa hela eftermiddagen..
Och gud vad skönt det har varit. N fick en förfrågan om han kunde jobba idag trots att han var ledig på grund av sjukdom på jobbet. Han ställde upp. Jag skjutsade ut honom men sen blev jag lite sällskapssjuk så jag åkte hem till päronen. Vi åt jättegod middag och såg 2st filmer tillsammans.. jag måste bli bättre på att hälsa på dom! dom blir så otroligt glada och gud så bortskämd jag blir haha..

Det har öst ner snöblandat regn hela dagen, brr..  jag satte i motorvärmaren till imorgonbitti för vädret går inte att lita på. vad har ni för väder där du bor?

Träning

Jag har fått en gratis träningsvecka på jocks under valfri tid.
Jag funderar på att ta den till veckan. Då är jag ledig ganska mycket.. Om allt känns bra och om motivationen tränger sig på kanske jag skaffar kortet efter utlandsresan. HEY vi åker faktiskt om 2 veckor. Så jävla skönt!


uuäck..

Winterkiss

winterkiss

Blond, kär och så jävla lycklig.
Jag och N i Åre ifjol.

BIO

Det regnar ute..
..Och igår var det snöblandat regn hela kvällen, inte det minsta mysigt.. bara kallt! Jag och N valde att spendera kvällen på bio. Men först var vi ute och åt middag med mina föräldrar. 

Vi och 13st andra såg 27 dresses.. fattar ni vilket skämt, vi var 15st i en helstor salong. Emma och hennes karl var också på bio. någon jumper? kan den ha hetat så? hon skickade sms att dom var ensamma i salongen hahahaha. men tydligen rullade det in några fler, fan ;)

Jag tyckte filmen var söt. förmodligen hade jag samlat på mig så sjukt mycket förväntningar för i början satt jag mest bara och gäspade. inte för att den var dålig, men lite seg. jag är dessutom väldigt petig (kanske även ytlig) men jag tycker inte om när huvudpersonerna är fula. nu menar jag absolut inte Katherine Heigl utan killarna. chefen och den där kevin. jag förstod inte vad hon skulle med dom till :) yeye.. jag ska påminna mig själv om att det var en FILM.

Hur som haver var slutet underbart. Nästan så att mitt öga tårades en smula när hon gick mot sin kära och alla 27 dresses var på plats, aww.. undra om jag blir gift någon gång!


Välkommen åter..

Ohlalaa.. Så du har hittat tillbaka till min blogg malin :) whey..


Pretty pink

Idag är temat rosa på jobbet..
jag funderar på att använda min neonrosa ögonskugga från viva la diva. jag är lite orolig att det ska se ut som att jag åkt på en kraftig ögoninflammation bara haha.. Annars kanske Carvan får sköta maken idag också, hon är en klippa på det där.

Jag använder mest bara ögonskuggor i bruna toner så jag ska se vad jag kan lyckas rota fram här hemma. annars finns det minst sagt mycket roligt på jobbet ;)



BIO

God morgon..
Imorse var jag tröttare än vanligt. Imorgon ska jag verkligen verkligen sova ut.

Ikväll ska jag och N gå på bio. Vi tänkte egentligen gå igårkväll men jag var så himla trött efter jobbet så vi flyttade fram det. Jag vill se 27 dresses. har sett att många bloggare har skrivit om den och det verkar vara en söt historia.. eller? kanske blir den. kom gärna med några andra förslag annars..


Happyface

Bjuppar på en bild på mitt happyface från ikväll..
Sliten men ack så go och gla'

199128-742

Jag avrundar nog och säger godnatt här och nu för det blir troligtvis
inge mer bloggeri ikväll. Puss ♥


Recension av min nya Dior foundation

Jag tänkte berätta lite kort om min nya fountadtion från Dior.
Jag tycker helt klart att den var över förväntan. Jag är väldigt kräsen när det gäller foundations. Jag vill att de ska vara lätta i konsistensen även fast de ska vara heltäckande. Jag blev först lite skeptisk för jag tyckte att den hade en väldigt stark doft. En doft av alkohol. Men så fort jag fått den i ansiktet kände man ingenting längre..

Jag blev jättenöjd med resultat. Den hade en bra täckförmåga och den har verkligen suttit hela dagen. Jag har samlat på mig några foundationsfavoriter under åren men jag tror nog inte att någon har suttit så bra som den här efter så många timmar. Ofta tycker jag att man känner sig lite grå och glåmig mot dagens slut men med den här känns maken fortfarande fräsch..

Jag rekomenderar varmt Diorskin forever till alla foundationsälskare där ute. Det som är tråkigt med den är att den är så dyr (ca. 375kr) Men ibland kostar det att vara fin ;)


Home again

Darlings, i'm home..
Dagen har gått så sjuukt snabbt! Jag och E stängde på nolltid och allt gick snabbt och smärtfritt. Det bjöds på negerbollar på fikat och det har varit hyggligt mycket folk hela dagen.. jag har tyvärr inte hunnit köpt mina smycken eller undanlagda kläder ännu så jag har inget nytt att visa er. Imorgon får ni kika in istället  :)

Underbar känsla att komma ut från jobbet och se SOLEN. Det känns som att det är första dagen som det är ljust så sent på eftermiddagen på jättelänge.. Eller har jag fel? Hos mig väckte det strålande vårkänslor. F a n t a s t i s k t!

Nu ska vi åka ut och köpa lite krubb..
- Smaklig måltid!
- Tack så mycket!

50%

50% på alla halsband på Åhlens i birsta. Skynda fynda!
Jag vet inte riktigt om det gäller alla Åhlensvaruhus men det är givetvis hos oss ni ska handla ;)

Jag ska själv köpa två stycken idag..
Vårromantik
bild: åhlens.se

Shine on me

Äntligen äntligen en morgon med solsken.
Det här kan bli en riktigt bra dag. Vi ska ha "grönt tema" på jobbet idag bestämde Jag ,Elenore och Carro. Vi ska alla ha en snygg grön ögonskugga. Därför ska jag åka in lite tidigare till jobbet :)


Allt för att förgylla dagen.

image739

Dior, Forever

i'm happy..
Jag har fått en ny foundation idag. En foundation från Dior, diorskin forever. Det ska bli jätteroligt att testa den! Den har även solskyddsfaktor 25 vilket är väldigt högt. jag tycker att det är jättebra att så mång olika foundations har kommit med solskyddsfaktor. Då behöver man inte vara orolig att vistas i solen. Nog för att det självklart är både fräschast och skönast att inte ha en massa smink på sommaren men det är ändå bra.

Återkommer med en liten recension när jag har provat den..

.

Om blickar kunde döda

HEEEEEEEEEEEEJ!
Jag har haft en toppen dag på jobbet men nu är jag väldigt trött.. Det hände en lite rolig grej idag när N kom in för att säga hej till mig på jobbet. Jag var upptagen med att hjälpa en kund när han kom in så han nöp mig bara lite flirtigt i sidan varpå tanten jag hjälper kopplar på mördarblicken.. Jag säger bara: Om blickar kunde döda! Ja då hade N varit mer än död. Jag tror inte att hon uppfattade situationen. Och jag tror ännu mindre att hon förstog att han var min pojkvän. Hela hennes uttryck lyste "Herregud, tror han att han kan komma in här och klämma och känna på den stackars oskyldiga tjejen" det var som om mamma-instinkterna tog ut sin rätt..

N fattade galoppen rätt snabbt att det inte var populärt (från hennes sida) att komma och störa så han ropar att han kommer in lite senare istället, samtidigt som han går mot utgången. Tanten lugnar ner sig en smula när hon fattar läget. Hon tittar upp på mig och säger..
"Du, han var himla snygg du" Hahahaha..

Så roligt..


Marissa Miller eller Barbie

Marisa Miller, Vackra Marisa Miller visar upp Victoria's Secrets nya bikinikollektion!

Hon ser näst intill ut som en levande barbiedocka. Så snnygg!
Jag älskar Victorias Secret. Man bli aldrig besviken. Det är alltid hög nivå av perfektion.

God morgon, trött morgon.

Det ligger ett tjockt täcke av dimma över hela parkeringen mm.
Jag tycker att det ser så spöklikt ut när det är så här. Man blir inte det minsta motiverad att kliva upp. Nu på äldre dar har jag alltid svårt att komma upp. Kliver nästan alltid upp 2 timmar före jobbet för att hinna vakna till och göra mina morgonrutiner i lugn och ro..

Idag är det i alla fall fredag. Men för mig känns det som tisdag.

The perfekt back.



Gooood natt

Avtalet

Nu är det så gott som klart..
Jag ska börja träna på Jocks. Vi har fått ett bra avtal genom jobbet så i slutändan kommer det bara att kosta mig ca 1800kr för ett år. Det tycker jag är bra! Så snart träningskortet är i land lovar jag mig själv att träna ett pass så gott som varje ledig dag. Det är bara några enstaka timmar man behöver "ödsla" och dessutom skulle det göra mig gott. Jag behöver röra på fläsket så mycket det bara går nu inför sommaren..

Någon "Beachbody 2008" blev det iaf inte..
Länge leve klädsim.


Anus

Det svider att berätta att HV71 leder med 2-1

Hurra hurra hurra..

Birsta city lever vidare..
Pratade nyss med söta E och tydligen var det bara en butik (tänker inte hänga ut dom..) som hade poppat popcorn, hahaha. vilket jäkla skämt, tänk om brandlarmet hade satt igång när du åt popcorn till lunch Carvan hihi ;) Hur som haver, allt är frid och fröjd. Fortfarande lite ledsen att jag missade all kalabalik men nu är allt i sin ordning igen tydligen.. hehe

popcorn

*poppelipopp*

1-1

Helvete, nu blev det 1-1.
Jag kommer att uppdatera er i hockeyn ikväll :)

TIMRÅ TIMRÅ TIMRÅ

Jag hoppas innerligt att Timrå vinner hockeyn idag.
Jag har aldrig varit så insatt som jag är nu.

- - - -

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa.. nu i stundens sekund blev det 1-0 till timrå.. WHEEEEEEEEEEEEEY


Birsta city i fara?

Utrymmning av hela birsta city, här snackar vi action..
Jag pratade precis med en av mina chefer i telefon. Det var ett himla stå-hej i bakgrunden. Då visade det sig att de hade fått utrymma hela birsta city (som jag förstod det) på grund av brandalarm. Undra om det är några hotta brandmän på plats :) Mer info kommer förmodligen imorgon.

Jag hoppas att det inte är ngt allvarligt men lite spännande är det allt. Typiskt min otur att inte få vara där just när det är lite action. Två brandlam på Zara fick jag däremot vara med om men då var det inge spännande, inge snygga brandmän, och vinter *brrr* 

Jag har precis tagit på mig att jobba extra imorgon. Jag kommer att sluta 20.00 istället för 17.00 imorgon på grund av sjukdom men det gör mig ingenting. Jag jobbar ändå hela helgen och jag har varit ledig så länge (lördag, söndag, tisdag onsdag) jag har nya friska krafter att komma med ;)



HEY YOU

Bilen vi har varit och kikat på idag var jättefin..
Jag hoppas att han slår till.. Nu har vi precis varit och käkat och slängt in några tvättmaskiner nere i tvättstugan. Jag är så trött och slut.. Jag hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk!

Ikväll blir jag ensam hemma för N ska gå på hockey med sin pappa och bror. Jag ska nog vira in mig i filten och bara mysa med en stor kopp te..

Imorgon är det fredag, härligt härligt..

En liten hyllning

Blommig i all ära..
Titta vilken underbar klänning.. Älskar guldkedjan till det skira materialet.
Jag blev inspirerad när jag vad in på söta
Ahren's sida.. Jag vill förövrigt tacka henne för att hon alltid skriver så söta kommentarer näst intill dagligen.. Du har hängt med länge nu tjejen, tack. Puss på dig :)
 
Unique Boutique Flower Butterfly Print Chain Dress

Unique Boutique Flower Butterfly Print Chain Dress

Morgen

Morgonen väder är extremt omotiverande.
Dimmigt, grått och trist. Jag sitter i soffan, nyduschad och snart snart redo för hårtorken. I mitt huvud har jag måndag morgon idag. Inte konstigt när jag knappt jobbat något den här veckan. Det kommer att bli en kort vecka om den här känslan håller i sig ;)


Godnatt inlägget

Nu är det dags att sussa kudde, men först ett AA-avsnitt hihi..
Imorgon är det dags att jobba igen, men bara en mjukstart på några ynka timmar. Därefter ska jag, N och hans bror åka och kika på en bil som N har ringt på. Ska bli spännande att se om det är något att hänga i julgranen eller inte. väldigt snygg bil tycker jag i alla fall. Jag valde själv mellan än sådan och min lilla älskling när jag köpte bil, men jag har aldrig ångrat mig.. Ska bli spännande att se vilket skick den är i iallafall..

Men som sagt, allt det där är morgondagens planer. Här ska sussas!
På måndag ska jag föresten träffa Emma, det ska bli hur kul som helst. Som jag saknar det lilla flickebarnet, ändring på det!

Puss och god natt..


Jag skulle kunna offra mig på den här..

Värme

Jag har börjat spåna litegrann på en ny design..
En lite "summer/spring edition". Vi får se HUR det blir, OM det blir..


Shake that ass..

Snyggt från topshop

Plain Tiered Mini Skirt

Mami <3

Igår umgicks jag med mamma hela dagen..
jag ringde henne när jag hade skjutsat N på jobbet och blev snabbt inbjuden på frulle. gasen i botten och jag var där på nolltid. Efter frukosten blev jag trött så jag tog en siesta, (jag är inte alltid så mycket till sällskap.) Innan vi åkte ner på stan följde mamma med hem till mig så jag fick duscha och göra mig iordning. Jag frågade om jag inte fick sminka henne litegrann (hon använder enbart rouge och lite kajal de gånger hon väl sminkar sig) och det ville hon så gärna. Hon blev så snygg! Hon fick sån lyster i ansiktet så det var inte sant! Hon blev en helt ny människa.. Hon är alltid söt men hon förvandlades till något alldeles extra.

När jag också fått lite smink i fejjan åkte vi ner på stan. Vi köpte diverse smågrejer och hälsade på faster och kusin på deras arbetsplats. När trippen var över lämnade hon av mig och åkte hem. Idag sågs vi igen då hon följde med och hämta ut  min mobil. Då berättade hon att hon hade fått massvis med beröm igår för att hon va så fin, och hade en sån fin sminkning. Det var jättekul att höra för hon förtjänar att höra det varje dag. Hon är en sån fin människa inifrån och ut. Det finns inget ont i henne..

Imorgon ska jag köpa en uppsättning smink åt henne, densamma som jag använde på henne igår för det är hon värd. Då kan hon skina som solen varje dag! ♥


Max Factor's Miracle Touch, min nya foundatation, använde vi oss bland annat utav.
Jag gillar att lägga den med foundationsborste istället för den medföljande svampen..

Call me..

ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka min mobil..

Dessvärre är alla nummer fortfarande borta, likaså alla min underbara bilder. Jag knäpper mer kort med mobilen än vad jag gör med digitalkamera så ni kan ju gissa hur ledsen jag är. Som tur är så är ganska många bilder överflyttade till datorn men inte alla..

Nu har jag myst ner mig i sängen med datorn i knät. Det regnar ute så jag ska bara ligga här och mysa och se lite AA avsnitt innan N kommer hem.. Vad har ni för väder och vad gör ni idag?


Hos farmor.

Hallå i stugorna..
Nu är jag hemma hos farmor. Mitt internet hemma fungerade inte tidigare idag så jag passar på att låna datorn hemma hos farmor nu. Hon har nyligen skaffa bredband även *vågen* Vi har myst på här hela morgonen. Vi har lagat lunch tillsammans och nu har vi precis ätit. Det blev så gott så! Jag uppskattar att få lite kvalitets tid med min goa lilla farmor. Det är inte så ofta tiden räcker till men idag passade det oss båda tipp topp!

Nu ska vi lägga oss i varsin ända av soffan och läsa skvallertidningar ;)

Älskvärda

image736

Jag saknar er JÄTTEMYCKET!
saknar mitt blonda hår också..

Tjocka tider..

Tiden går så sanslöst snabbt..
Det var först idag som jag insåg att det bara är 19 dagar tills jag, mams, paps och min kära N åker till Malta. Det ska bli heeeeeeeelt fantastiskt att få åka till värmen med dom jag tycker mest om i hela världen. Dessvärre har jag långt ifrån den sommarkroppen jag drömmer om. jag önskar att jag kunde få skylla det på någon annan än mig själv, eh..

Imorgon börjar jag än en gång mitt nya liv (jag gör det några gånger i månaden)
Hädanefter blir det inte en enda godis, ingen pizza, ingen bakelse/tårta eller några kakor etc. nej nu är det tammefan skärpning innan vi åker för väl på Malta tänker jag njuta i fulla drag. Jag ska överväga att skaffa ett träningskort också, måste höra på jobbet om det blir något med avtalet på jocks. annars får jag ta saken i egna händer!


Beachbody 08

News

image733

 

Här är mina fynd..
Alla grejerna kostade 39kr/st. i'm in love!
Portföljen får ni se en annan dag för den är hemma hos mams och paps för att genomgå en insmörjningprocedur.

Toppen shopping

Jag har fyndat både det ena och det andra idag..
Jag och mor, mest mor, har rensat garderoberna (varför drar jag ens in mig i det här. all ära till mamma) och fyllde 2 stora säckar.. där hjälpte jag i alla fall till! Vi bökade in oss i bilen och åkte iväg med dom till Eriks hjälpen och jag säger bara GUD vad snygga en del av mammas gamla byxor var. helt i mode nu. dessvärre var hon betydligt smalare i sina ungdomsår än vad jag är just nu så det var bara att låta dom bli någon annans.

Hur som haver fick jag också chans att second hand shoppa lite, med 10% dessutom haha. Jag med. fick med mig en jättefin handväska, 2 par ursöta skor och en ball portföljliknande modul som jag ska använda till dataväska WHEY! Som ni hör var allt jättefint. lite kort kommer om kameran behagar att ha batteri. men först ska jag laga lasagne.

back in buissnes

Heeeey, så äntligen behagar blogg.se att fungera igen..
Jag ser ingen skillnad från tidigare, är det bara jag? jag är bara hemma på snabbvisit. Jag och mamma ska ut på äventyr.