Här ska banne mig sovas

Ni har varit flitiga här på bloggen idag må jag säga..
Många söta kommentarer och många nya besökare, kul! Det är bra att ni inte sviker trots att mitt prat mestadels handlar om snor och dylikt. Snart är jag frisk och då kommer inte ordet snor finnas med i en enda mening, lovar ;)

Nu ska jag och min lilla skatt här bege oss till sovrummet och bädda med de nytvättade sängkläderna. Skööööönt! Om jag kunde känna någon doft (går inte med mina täppta näsa) skulle jag ligga och lukta på den nytvättade kudden hela natten. Men nu jag tappat mitt luktsinne kan jag istället koncentrera mig på att sova.. Inget ont som inte för något gott med sig!

Godnatt allihopa ♥

Slut!

Vänta aldrig för länge..
Nu har jag varit in på Ellos hemsida flera dagar i rad och suktat efter några snygga tröjor. Vad händer idag när jag bestämt mig för att skicka efter? Jo då är dom slut.. buuää, tråkigt!

Så jag uppmanar er att aldrig vänta för länge..


Bye Anna, Hey kustbevakarna

Det går knappast att undvika dåligt samvete när man kikar på "Du är vad du äter.."
Jag kan tycka att det var lite väl förnedrande att langa upp all mat på ett bord mitt utanför deras butik och i ett shoppingcenter.. Men kanske är det vad som behövs för att tjejerna skulle få upp ögonen och ta tag i saken.. Man blir inte så sugen på karra när man ser Anna Skipper numer i alla fall, konstigt ;)

Nej nu zappar vi över till kustbevakarna. N måste ju få sin vilja igenom nån gång han också. Han är inte så svår i drift när kustbevakarna är i stortsett allt han vill se under veckans alla dagar..

Det är han värd..


Pinsamheter

Hahahaha, jag skämms så över mig själv när jag sitter ensam hemma och skrattar högt (!) till AFV. Jag försöker att hålla igen för jag inser ju naturligtvis hur töntigt det är att skratta i sin ensamhet men det går inte att låta bli..

Ja vad säger man. Det kanske är lika bra att det inte är någon hemma så de ser och hör hur jag beter mig..Tack flickor små

Jag vill be att få tacka både Bella och Mimmi.
Det krävdes två instruktioner för att ett snille som mig skulle förstå, haha.. Tack tjejer.. Nu ser det ut precis som jag vill ha det bland kommentarerna ♥

Här ska kaka bakas..

Vad ska jag baka? ;)
Inte så svårt att lista ut när man får se ingredienserna..

image631


Candy

Hej alla mina små kycklingar..
Nu har jag precis varit på Willys.. Mamma var förbi en sväng på en snabbvisit så jag tog med henne på Willys också. Det är ju dödligt tråkigt att handla själv. Nu har jag shoppat så att jag ska baka ngt gott till mina mysiga X-arbetskamrater. Imorgon ska jag troligtvis fräscha till mig och åka in till jobbet för att bjuppa på go'grejer och krama om dom små liven..

Passade på att köpa lite karra till ikväll också. Det passar sig ju alldeles ypperligt till Anna Skippers, "Du är vad du äter" ikväll..


Designproblem

Innan jag går har jag en fråga till alla Designfreak..
Jag vet inte vart i stilmallen jag ska ändra för att få bort det fula blå fältet bland mina kommentarer. Jag vill ha det svart eller vitt.. Jag fixar alltid min egen design själv men när det kommer till kommentarfältet är jag helt lost. Jag har scrollat upp och ner i stilmallen flera gånger, ändrat alla färgkoder etc men ändå blir det inte rätt..
Det funkar aldrig när jag ska förhandstitta iaf..

HJÄLP!


image630

Callgirl på manhattan..

puh, klockan är redan 15.00
Den här dagen har gått så fort. Imorgon är det fredag och sen är helgen här. Även fast jag har haft sanslöst tråkigt under mina sjukdagar har tiden gått snabbt. Jag går runt och oroar mig hela tiden för att inte vara helt frisk på måndag..

Nu har jag i alla fall precis ätit min efterlängtade korvstroganof.. mmmmmums det var så gott! jag funderar på att dra i mig lite nässpray och krypa ner med "callgirl på manhattan" ett tag.


Great

http://elgroggo.blogg.se/ 
Blev kommentar Nr. 5555

Även att han halkade in som på ett bananskal. Men som han sa, han hade det på känn :)
Bra jobbat i alla fall Elin, men nu får du jobba hårt till 6666 ;)

Kämpa

Vem kommer att bli min 5555:e kommentar?
Det är bara några ynka kommentarer dit, säger inte hur många ;)

Dagens nytta - Avklarad

Nu är det snart dags för mig att gå ner i tvättstugan för sista gången..
Nu har jag tvättat en massa klänningar, alla våra underkläder, sängkläder, handdukar.. you name it.. Jag har öppnat fönstret i sovrummet och köket också så nu kommer det att bli sån lätt och fräsch luft här hemma. N kan få som ansvar att dammsuga när han blir ledig för nu har jag gjort mitt goda för en tid fram över HA :)

Idag ska jag göra korvstrofanof och ris. Jag har längtat efter det, ja till och med drömt om det i en veckas tid nu. Mums fillibabba..

..Men först var det tvätten..


Botten upp..

image629

SKÅL!

Morgonstund har guld i mun

Jag ligger i soffläge just nu men datorn i knät och Malou på tv.
Det är en ganska underlig kompott människor där idag. Vid det lilla runda bordet sitter 
Malou von Sivers herself, Karl-Petter (bonden) Runar Sögaard och nån från centerpartiet (homosexuell! nej jag gissar inte. dom sa det)

För mig var detta en väldigt lustig samling människor..
Och där satt som runt det lilla runda bordet och drack saft el dylikt ur vinglas så här på torsdagmorgonen..

Hahahahahahahahaha

Efter Tio

På bättringsvägen..

Upp och ner, Upp och ner..
Det är rena rama motionsrundan att ha tvättid..

Idag mår jag förresten lite bättre. Jag är tyvärr inte frisk men jag mår betydligt bättre! Rinnsnuvan är borta men nu är jag täppt istället. Det slutade på 3 toarullar på 3 dagar, rätt sjukt..  

Uttråkad!

Som den doktor jag nu har blivit (Exempel 1) (Exempel 2) kan jag rekommendera att sätta på 1:an på tv. Det var nämligen en doktor där som berättade allt om förkylningar så nu är jag ännu mer påläst.

Nämnde jag att jag är uttråkad?


Humorsajten.com


Tvätt

Jag tog mitt förnuft till fånga och tog mig an tvättiden i alla fall..
Jag kom på att jag måste ha rena kläder till veckan när jag börjar på mitt nya jobb. Dessutom är det alltid skönt att få sova i rena fräscha sängkläder..

Dom hade möblerat om i tvättstugan när jag kom ner imorse.. Nu får tanterna och gubbarna något att njuta åt eller reta upp sig på. Alltid är det någon som reagerar!


Time to sleep

Jag tror att det snart är läggdags..
Jag har precis pratat med Emma. Hon ringde när hon var på väg hem från kvällens afterwork (vad är väl en bal på slottet?) Det var jättekul att få skvallra lite med henne. Vi har sagt att det måste bli mer av det. Det är allt för sällan som det är nu! Om jag ska vara ärlig lät det inte som att jag hade missat allt för mycket ikväll. Vilket känns väldigt bra!

Nej hörrni, alla trogna läsare. Nu ska vi se klart filmen på trean. Sen ska jag trippa ner till tvättstugan och ta bort "pluppen!" Orkar inte ställa väckarklockan för att kliva upp och tvätta imorgon, booooring! Nej så får det bli, bort ska den. Om jag inte är frisk imorgon får ni döda mig. Jag tror att det skulle vara mindre plågsamt..

somsagt, imorgon planerar jag att vara frisk..
hoppar allt går enligt planerna..

God natt, Sweet Dreams.


Killar som Johnny & Mattias

Tänk att man ska behöva vara dödligt sjuk för att komma igång med bloggandet.
Nu har ju åtminstone tiden funnits. Det blir betydligt sämre med det när jag börjar krya på mig och jobba igen.. Just nu sitter jag och älsklingen och kikar på Roomservice. De är två killar jag lätt skulle välkomna in i vår lägenhet och säga: Gör vad ni vill, överraska mig. Men gör det snyggt!

Jag tycker nästan att alla deras projekt har blivit dösnygga! Duktiga killar..


Bappelsin

Nu kommer min go'gubbe hem om några minuter..
Äntligen. Den här dagen har gått i slöhetens tecken. inte för att jag haft energi till annat precis men i alla fall. De här dagarna som jag hade tänkt offra åt mina gamla underbar arbetskamrater, shoppa, fika och umgås. Så blev det då rakt inte. Det blev tvärtom istället..

Imorgon är det redan torsdag. Det går så galet fort! jag börjar jobba om ynka 4 dagar, det börjar pirra lite. Nu vet jag ju i alla fall vilken avdelning jag ska vara på och det är roligt. Kunde inte blivit mer nöjd!

Nej hörrni, en apelsin på det här vore inte så pjåkigt!Fröken, jag vet svaret..

Hey, jag uppdaterar.. Jag har gjort lite reserch!

◊ Faktum är att en människa kan producera upp emot ett par deceliter snor på en dag.
Äckligt fasinerande skulle jag vilja påst.

In my ass

image28

Hahahahahaha

Ännu mer snor..

Hur mycket snor kan en människa egentligen producera?
Det tar uppenbarligen aldrig slut för mig..

Jag vill ha sommar

Nu är klockan 16.30 och det är mörkt ute..
Jag längtar såå mycket till varma, ljusa vår/sommarkvällar. Tänk att få gå med brunbrända ben och fina färgsprakande klänningar. Jag längtar till värmen och solen! Allt känns mer bekymmerlöst då och dagarna blir längre i och med att solen gör sitt jobb..

Jag åker till Malta i mitten av April och det ska bli så sköönt. Då får jag en bra förbränna lagomt till solen har hittat till Sverige. Jag längtar tills man blir brun och fräsch! Något jag också längtar efter är Elin och Kates student. Snart är det deras tur att nå en av livets milstolpar.

Min student var tveklöst en av de bästa stunderna i mitt liv.

image628

Jag och Ida

Peter Petrelli

En liten reflektion från mig till er (mest till Soffe)
Jag sitter och kikar på Gilmore Girls och ser till min stora förvåning att Peter Petrelli (..eller ska jag kanske säga Milo Ventimiglia) är med i serien. Han är ingen mindre än Rorys pojkvän.

Det är repriser från 2002 så det är old stuff..

image627

Äntligen hemma.

Nu är jag hemma efter att ha shoppat loss..
Nej inget roligare än mat! Det var största persen på länge. Det rann ur både ögon och näsa! Jag kände mig fulast på hela planeten när jag gick där tillsammans med min mamma och min stora kundvagn som inte ville svänga. Det har tar kol på mig.

Nu är det i alla fall bara 2 timmar kvar tills det börjar sändas bra grejer på tv..
Nu ska jag äta knäckebröd med marmelad och ost. Icke att förglömma ett stooort glas mjölk. Det kanske man blir jättefrisk av :)


Time to shop

Det här är första gången sen i söndags som jag har på mig kläder.
Jag har levt i min morgonrock ända fram till idag. Anledningen till denna påklädnad är för att jag snart blir upphämtad av kära mor för att införskaffa lite mat. Jag slipper alltså
gå lös på inredningen! Funderar på att slå två flugor i en smäll och boka tvättstugan när jag ändå bara går hemma och snorar om dagarna..

Finns det något ni inte kan vara uan i er frys, kyl eller skafferi?
Jag vill inte vara utan riskakor.. Dom äter vi flitigt i det här hushållet *smask*


Ett dilemma..

Men vad i helevete!
Nu när jag (som jag skrytit över) ska betala min förbannade räkning loggar jag in på Nordea i vanlig ordning. använder min sista engångskod för att logga in och en av de nya för att slutföra betalningen. Är det bara jag som är född igår och inte visste att den sista ynka koden var mer värdefull än så här?

  Tydligen skulle man använda den för att aktivera det nya skrapkortet. Bra 
  jobbat! Nu sitter jag här med skägget i brevlådan och en obetald räkning kvar.
  Skrapkortet är det förbrukat nu? Önskar att en bankman av en slump kunde
  googla sig in på min blogg nu för lite expertråd..

Tv-licens

Betalar ni Tv-licens?
Jag vet inte om jag är extra hederlig. De flesta verkar dra en bojkott på just den räkningen men själv pröjsar jag (+ sambo, iof mot hans vilja men..) räkningen så fort den dimper ner..


Fick upp den här bilden när jag sökte på "tv licens"
Erkänner att jag blir ganska imponerad av vad han lyckas göra med tårna.. Själv kan jag i alla fall vifta på lilltån!

Talk to me

VÄRLDENS SÖTASTE TELEFONFÖRJÄLARE.
Det ringde precis en tjej från nått el-bolag (tro mig, med tanke på hur tråkigt jag har skulle jag kunna prata med denna tösabit hela dagen om hon haft tid.. hahaha) I vilket fall så frågade hon efter den som betalar elen i hushållet. 

Jag "Jadu, den går nog hem till min pappa faktiskt.."
El "Jaha, ja då ska jag kanske inte involvera dig i det här. För då kanske du inte är så insatt?"
Jag "Nej inte mer än att jag måste betala, skratt."
El "Haha, Nejmendu. Då får jag önska dig en fortsatt trevlig dag istället för då ska jag inte lura i dig något du inte kan så mycket om"

Hallå, hur sött var inte det? Istället för att ta tillfälle i akt och blåsa mig på alla mina besparingar önkar hon mig en trevlig dag. Sånt gillar jag..


Hjälp

Vad ska jag göra för att bli frisk?

Tråk

Inte nog med att jag inte fick jobba mina två sista dagar på Zara..
Nu missar jag vår Afterwork ikväll också. Jag känner mig hyffsat olycklig just nu! ..menmen jag får fortsätta mitt tappra försök att kurera mig så att jag är frisk på Lördag då jag och Dückhan ska ha vår Avskedsfest - Jag hoppas att ni kommer hela ligan?


Snoooooooooooor

Ännu en snorigt inlägg. Det här är ingen god morgon!
Inte nog med att jag är inne på min tredje toapappersrulle. Nu börjar jag även att få lite hosta! Jag har drömt jättekonstiga drömmar inatt, precis som feberdrömmar men jag är fri från febern numer.

Idag måste jag leja någon att handla åt mig för jag har ätit upp allt tänkbart. Snart går jag väl lös på inredningen!


I love Tuesdays

Två höjdarprogram i rad. Ska Tisdagar bli veckotablån's bästa dag?
Det verkar så.. Inte mig emot! Jag gillade kvällens avsnitt av "I huvudet på Gynning"också. Hon är så rolig! Och jag kan inte säga det nog många gånger: Hon är så snygg! Och vad smal hon är numer - Ännu snyggare.. Något som däremot inte imponerade på mig var hennes tatoo.. Vad tyckte ni om den?

Snart blir det till att ta min sista medecindos och gosa ner sig i sängen med min nya bok, Callgirl på Manhattan.. Sen lär jag ju snarka N i örat hela natten, precis som jag alltid gör när jag är sjuk. Det sägs att jag låter som en skogshuggare. Måste jag tro på det? ;)

Gossip Girl - Bra Skit

Gossip Girl var helt en serie i min smak..
Jag vill se nästa avsnitt NU! Jag vill inte vänta.. Men jag ska försöka vänta och inte ladda ner det! Jag behöver något att längta efter hih..

Jag vet inte om jag är ensam om min lilla upptäckt men jag tycker att Serena
är lite lik Kate Hudson
.. Nu menar jag inte identisk naturligtvis, men de har några lika drag, då tänker jag främst på de små charmiga ögonen och den lite runda näsan.. Bilderna var kanske inte var det bästa eller mest lika heller men nu ska jag sluta att cirkulera kring ämnet. Jag fick den känslan när jag såg dagens avsnitt i alla fall..
Gossip Girl

Hey, ikväll börjar serien som ALLA pratar om.. Gossip Girl!
Jag tar ut segern i förskott och tror att jag kommer att bli fast i den serien redan ikväll. Jag älskar allt som är "Girly" och allt som handlar om lyx, skönhet, mode mm.. Mitt intresse för detta blir aldrig mättat jag fortsätter bara att facineras..

Är du en av många som redan sett de första avsnitten av Gossip Girl? Vad tycker du i så fall?


Lista

Det tråkiga med att vara sjuk:

♣ Min kära N, alla vänner/familjemedlemmar jobbar eller går i skolan..
♣ Dagarna går fruktansvärt sakta och det är outhärligt tråkigt.
♣ Ingen vill komma och hälsa på i rädslan att bli sjuk.
♣ Man äter en massa onyttigt (stackars mig som är sjuk. En pizza vore gott) trots att smaklökarna i det närmaste är bedövade och ingenting smakar gott..
♣ Man snyter sig så man tillslut liknar rudolf med röda mulen och blir sådär fräsigt flagnig under snoken om man inte smörjer frenetiskt.. Tro mig man lessnar snabbt!
♣ Det visas bara ren skit på tv på dagarna. Ingenting är bra före klockan 19.00 Om man inte gilla rappakalja som "våra bästa år" och alla seriers repriser.

Som ni hör njuter jag inte av att vara hemma precis..Hi Doc.

Haha, gud vad roligt!
Jag har fått en kommentar från en tjej som har lock i örat. Stackare! Det är säkert i samband med förkylning? Och när hon hade googlat för att få tips på hur man får skiten att försvinna hade hon hamnat på min blogg.. Inte illa.

Alla modebloggar - Släng er i väggan. Här är nya bloggen - Fråga doktorn!
psst, Ida, du lämnade varken blogg eller mail som jag kan nå dig på men jag hoppas du blir fri skiten så snart som möjligt..


Richie

Nu har jag precis läst ut Nicole Richies bok..
Men jag måste säga att jag är besviken. Boken sägs vara en roman men jag tror att Nicole speglar sig själv i huvudkaraktären Chloe. Man får en känsla av att hon går tillbaka i tiden när Simple Life var i fokus och att det finns en snudd av Paris Hilton med i boken också. Har jag bara analyserat vilt eller har någon fått samma känslor?

Ett tag trodde jag att bokens sista rader skulle säga att Chloe i själva verket var Nicole själv men nej! Boken uppfyllde inte mina förväntningar och jag hade mycket hällre velat ha en hel och ren självbiografi där man fick veta mer om henne och hennes förflutna..


Klicka för att stänga bilden

Fortfarande sjuk..

Det blev uppenbarligen inte bättre än så här..
Jag är sjuk idag igen. Febern har lämnat mig ifred men förkylningen är densamma. Jag vaknade mitt i natten och var jätteglad för att jag för första gången under dygnet kunde andas genom näsan. Jag knuffade på N och viskade "älskling, jag kan andas med näsan" .. *snark* "jaha, vad duktig du är gumman" varpå han somnar om. Jag tror inte han insåg hur glad jag var över detta haha..

När jag vaknade imorse var det andra bullar. Då kändes det som om någon stoppat upp en öronpropp i vardera näsborre igen - Kul liv.. Nej! Det värsta är att jag alltid antingen är frisk och glad eller sjuk och dödålig. det finns inget mellanting!

Nu steker jag potatisbullar. Jag hoppas att dom kan göra mit på bättre humör.. 

Vårfin väska från Gabriella

Tävlingar är min nya grej nu när jag är hemma och är sjuk och har tråkigt..
den här väskan skulle sitta fint på min arm nu till våren. Jag hoppas att jag slipper gå lottlös ur den här tävlingen. Vill du också vara med att tävla? Bli min motståndare genom att klicka på väskan och följ instruktionerna..

image99

En fråga innan läggdags

Nu säger jag tack och godnatt.
Nu ska jag försöka sova bort min dumma förkylning. Jag skålar med ett glas bubbelvatten och sväljer ner 5:e dosen av Echinaforce.

Jag har föresten en fråga innan jag blir nerbäddad.
Just nu håller jag på att läsa Nicole Richies  bok. Jag hade skyhöga föväntningar men den har sannerligen inte lyckats uppfylla mina förvänningar - Inte än åtminstone! Har du läst den? Tyckte du i så fall att den var bra?


Gör mig frisk, tack på förhand

BAH!!!!!!!!!!!!!!
Jag vill bara ha ett slut på den här jävla sjukan snart..
Jag vill, med handen på hjärtat, jobba min sista dag imorgon! Som det ser ut nu har febern gått ner men inte försvunnit. Och trots allt pillerknarkande av diverse medeciner vill inte min förkylning inte ge vika. Jag är nu inne på min andra toapappersrulle för dagen. Jag har känt mig hetare om man säger så!

Ikväll ska jag och min kära ligga i varsin ända av soffan. Varför? Jag vill inte smitta min N, det är så sjukt jobbigt att vara sjuk.. Han har passat upp mig hela dagen. Köpt pizza på min beställning och hämtat allt jag pekat på. Jag har tur som har en snäll pojkvän! Den allra bästa ♥

Jag hoppas på ett mirakel inatt..


Skönhet

NU ÄR JAG JÄTTEGLAD!
Min blivande chef ringde och meddelade tider för den Måndag den 4:e och frammåt. Det är då det hela drar igång, jag längtar! Jag fick även besked om att jag kommer att få vara på
skönhetsavdelningen YES! Det var precis vad jag ville. Nu har jag nya utmaningar att se fram emot. Om jag hade hamnat på mode skulle det bli "samma gamla vanliga" men nu kommer jag att lära mig en massa nya grejer!

Ja det här var ju lätt dagens höjdpunkt! Sooo Happy..Tävla hos Kelly

Ingenting i den här världen är tråkigare än att vara sjuk.
För alla som vill veta och för er alla andra också ska jag be att få tala om att jag nu bloggar med en stor papperstuss i näsan. Jag har snytit upp en hel toapappersrulle och är sådär lagomt snygg om snoken. Jag gav upp och proppade in en tuss, sooo fresh!

Nu har jag surfat runt på diverse bloggar och hittat en tävling som jag tänker vara med i. Eftersom min älskade pojkvän åker ifrån mig på inget mindre än Alla ♥ Dag då vinnaren koras tänker jag vara med i hopp om att bli en väska rikare.. Samt lite gladare!

165121-2304
Väskan är från Friis Company och jag hoppas att jag kan få bli den lyckliga vinnaren.
Besök
Kellys blogg om du också vill vara med och få chansen att vinna..

Good Luck

Lördagskort

Det blir inte så mkt personliga bilder i min blogg men idag bjuppar jag på en!
Jag och Carro innan vi begav oss ner på stan i lördagskväll. Synd att kvällen slutade så illa när den började så bra. Älskar dig i alla fall min lilla Caroline, du är bäst  ♥Naglar idag

image623

Ofilade och i olika längder men här kommer nagelbilden Anna :)
Som ni ser är det bara lillfingernagln och den bredvid som har hängt med ända från start men snart har de andra förhoppningsvist växt ikapp. Jag ska börja skämma bort dom igen som jag alltid gjorde tidigare men lack och dylikt.

Make me happy

Som en ljusglimt i min just nu gråa trista vardag har jag fått uppmuntrande brev med posten.
Jag har nämligen fått hem mitt
tröstpris från jennyslife. Jag har tyvärr tappat bort sladden som gör det möjligt att föra över bilder från mobil till dator. Jag som har så mycket kort som jag vill visa er. Bland annat på mina naglar, en bild sen i lördags och nu en bild på mitt paket..

Jag ska försöka hitta den..

Sjukast

Jag tror att jag ska slumra till eller fördjupa mig i tvn lite nu!
Idag skulle ha varit min näst sista dag på jobbet men så blev det ju tydligen inte :( Nu ska jag ladda batterierna i hopp om att kunna jobba imorgon - min officiellt sista dag. Det känns lite vemodigt och konstigt att sluta men jag tror att jag gjort rätt beslut.

Något som där emot skulle kännas väldigt konstigt och tråkigt är om jag inte kommer kunna jobba imorgon heller. Men i mitt nuvarande tillstånd skulle ni varken vilja vara min arbetskamrat eller be om min hjälp. Jag ser mer död än levande ut!

Godnatt!

Ynkling

God jävla morgon!
Jag har nu sovit i 14timmar (gick och la mig strax före 9 igårkväll) och nu har jag tvingat mig själv att vakna - Jag är fortfarande trött. Min näsa rinner och är igentäppt om vartannat. Halsen är svullen,  jag har feber och huvudvärk. Jag har dragit ner alla persienner i hela vardagsummet och nu ligger jag och kurar under filten.

Jag tycker enormt synd om mig själv. jag brukar tyvärr göra det när jag är sjuk haha. Jag känner mig så ynklig och liten på jorden.

don't drink and drive

Ja kära vänner..
Det är säkert många av er som undrar var jag tog vägen igårkväll.
Vi hade jättetrevligt hemma hos carro med singstar och dylikt. Efter en "återställare" för att lägga dagens bakfylla bakom sig var man i full gång igen! Alldeles för mycket i full gång skulle man väl kunna säga..

Vi åkte ner till stan strax efter 23. Innan vår skjuts skulle komma tänkte jag dra en smarting och svepa 2 groggar på en kvart så jag kunde dansa bäst på dansgolvet. Det resulterade istället åt 80betalade kronor till stadshuset där jag enbart var i 5min för att låna toaletten. Inte nog med det så avverkade jag 2par strumpbyxor (förlåt carro, jag sabbade även dina. du ska få ett par nya) och gav mig själv ett snyggt köttsår på knät.

Nej jag är inte fullt så stolt över mina bravader på stan som slutade med att N fick släpa in mig i hans brors bil. Jag tror att vi var hemma strax efter 00.30 (bra jobbat) Nu sitter jag här i soffan med en glasspinne i munnen. Tänker inte röra en fena i onödan!

(När jag hittar sladden till mobilen ska jag föra över lite pics på hur det såg ut innan det spårade ur)

Kavli Räkost


Dagens

Tidigare idag ringer Marie och halft väcker mig..
Att tillägga är väl att jag inte var lika pigg och fräsch som henne. Hon kom iaf förbi så låg vi i soffan, sippa lite te och kaffe och hade allmänt mysigt. Kikade lite på lägenheter på internet eftersom hon vill flytta hemifrån. Jag hoppas innerligt att hon kommer bo nära mig!

Nej gott folk, nu är det snart bara att ta sig en återställare så att man kommer igång även ikväll..


SKÅL!

Open Mind

Gårdagen var helt sjukt rolig!
Alkoholen flödade minst sagt. Jag och Marie var hemma hos mig och åt god efterrätt och en massa karra. Blandade dinkar i alla möjliga färger och smaker gjorde vi också. Lite senare på kvällen kom Emelie, en gammal klasskompis till oss båda så det blev som en liten "reunion" jättekul.

När alkoholen gjort sitt skjutsa N ner oss till stan.. Många skratt, mycket dans och ett kärt återseende! När vi hade varit på Oscar en timme eller två kollar jag bort mot kön till garderoberna. Tycker att ja känner igen två killar men jag tittar bort, tänker en extra gång, och springer sedan fram till dom. Två gamla klasskompisar som betyder JÄTTEMYCKET för mig står bara där livslevande (dom bor numer i sthlm, inte afrika även fast det låter som det) Vi firade med drinkar dansade hela kvällen.

Galet roligt! Ikväll har jag berättat att stadshuset är det enda rätta så ikväll blir det ännu mer rajraj.


Friday, jag är rik!

Närmare  helg än så här kommer man väl knappast!
Nu är man både rik och taggad för att få ta sig en jävel ikväll.. Efter jobbet blir det till att ränna i alla affärer för att hitta ngt tjusigt. Varför är jag alltid ute i sista minuten? Det är dödsdömt redan från början. Funkar aldrig eller så blir det väldigt dyrt. Sen blir det beslutsångest inne på systemet.

Jag känner mig fortfarande uttittat när jag går omkring där. Som om jag inte alls hade åldern inne, men det har jag. Jag har ju leget som bevis så vad fjantar jag mig i.

Nu ska jag dricka upp mina sista droppar av mitt bubbelvatten,
och härmed önskar jag er alla en bra dag och kväll.


Trött

Nu har jag precis kommit hem.
Jag känner mig väldigt fet efter en flottig pizza och god äppelkaka.. Nu ska jag krama på min N innan det är dags att hoppa i säng. Imorgon börjar jag 9.00 och slutar 16.00 Då blir det till att ränna på stan i hopp om att hitta ngt att ha på sig kvällen till ära..

Nu vill jag sova så att det kan bli fredag någon gång.
Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering och för mina tråkiga inlägg, tur i all otur är väl åtminstone att jag är medveten om det. Har ni tur blir det ett slirigt inlägg imorgon..

Puss och Godnatt.Giftemål istället för utbildningVi är lyckligt lottade som bor i Sverige.
Fyfan.. Flickan på bilden är 11 år och bor i Afghanistan. Nu har hon blivit bortgift till mannan på bilden (40+) för att familjen behöver pengar. Hon har inte fått fortsätta sin utbildning och här sitter hon med en vilt främmande man som hon är gift med. Vad hade han tänkt att dom skulle roa sig med? Det här kan ju bara slut i katastrof. Ska hon bli hans allt-i-allo. Jag vill spy när jag ser sånt här. Jag blir så illa berörd!

Läs mer här..

Dagens Bild


Ibland behövs inga ord

Money money

Ikväll efter jobbet ska jag och Elin fira Kate i efterskott..
Hon hade fest i lördags men det passade inte så bra för oss då så vi ska ta igen det idag tänkte vi. Vi ska åka hem till henne och få se hennes nya lilla lägenhet, spännande. Jag kan tänka mig att den är söt och fint inredd, det känns som min kate det! :)

Torsdag idag - löning imorgon.. ingen som längtar va?


Bort med slasket in med värmen..

Hej mitt vinterland!
Snön har hittat tillbaka till vår stad - när den är som allra mest ovälkommen.
Bort med slasket, fram med blommor och solsken. Jag blir så trött av sånt här väder! Jag känner mig itne vidare motiverad att ens kliva ur sängen men jag har inget val.

Jag vill ha vår och värme..


Makeup utbildning för Dior!

Nu har jag precis kommit hem. Vet ni vad jag har gjort ikväll?
Jag är så glad. Jag har varit på makeuputbildning för Dior. Det var så himla roligt och jag lärde mig väldigt mycket faktiskt! Vi har fått dofta på vårens/sommarens nya doft, provat årets nya läppglans och läppstift, fått undervisning om produkter etc. Jätteroligt! Jag är så glad att jag fick möjligheten att göra det här trots kort varsel.

En av mina blivande chefer kom in till mig på jobbet idag och frågade om jag var intresserad. Jag tvekade inte en sekund! Jag gick omkring med ett fånigt leende på läpparna resten av dagen! Nu sitter jag här med min goodiebag och ler lite till. Jag tog lite pics så ni får se! Tids nog ska vi även få en foundation men det blir först när vi börjar jobba!

Jag kom lite senare än alla andra eftersom jag jobbade sent ikväll men jag fick ändå smaka en god kycklingsallad när jag kom och blev mycket varmt omhändertagen. Nu längtar jag extra mycket till jag får börja jobba på Åhlens (birsta) för alla nyfikna.


Våga fråga

Här sitter jag med tandborste i munnen och endast iförd morgonrock..
.. Och jag måste åka om ganska exakt 5min. Nu blir det ill att skynda! Ha en bra dag allihop.. Lämna gärna ett litet tassavtryck när ni kikar in på min blogg. Alltid roligt att veta vilka som läser!

Om ni för övrigt undrar något om mig eller min vardag är det fritt fram att fråga! Alla frågot besvaras, lovar ;)
Puss hej ♥


Det ska fyndas, tro mig

Oooh jag har hittat jättemkt fint på Ellos nu.
Något som inte var fullt lika roligt var att min jacka som jag köpte där före jul kostade mig 599:- och nu kostar den 199:- hmm.. jaja! sånt som händer. Jag som inte ens har använt den mer än 2 gånger.. Det blir förmodligen bra många fler nu när våren kommer hoppas jag.

Skynda fynda säger jag bara..

Ellos

Godmorgon!
Här sitter jag och knaprar riskakor och har precis sett månen försvinna. Japp, när jag vaknade (20min sedan) var det fullmåne ute. Idag börjar jag kvart i 10. Jag har planerat in en lunchdejt med mami men vi får se om det blir idag eller imorgon. Det ska i alla fall blir mysigt!

Om jag har några slantar kvar så här innan löning blir skorna mina idag! Jag hoppas det.. Jag tänker dessutom plöja Ellos sidan när jag kommer hem idag efter jobbet. har redan hittat en massa fint jag vill ha! 

 

Snart är det helg igen..

Jag längtar så himla mycket till helgen!
Den blir nämligen fullspäckad med roligheter. På fredag är det löning (wihoooo..) det ska firas med att jag ska slå klackarna i taket med Marie. Jag längtar så! Det går lixom inte att ha tråkigt med den tjejen. Det går knappt att vara nykter med henne heller för den delen.

På lördag blir det också rajtantajtan.. Nästan alla jag känner ska ut så jag kan ju inte vara sämre själv. Löningshelgen ska firas med dunder och brak. Jag planerar redan att vara en strandad val hela söndag - med gott samvete dessutom!Skål

Gynning

Carolina Gynning vilken klippa!
Jag fullkomligt älskar henne, hon är så rolig och spontan att man önskar att man var hälften så frammåt som henne. Jag tror faktiskt att hälften skulle räcka och blir över..

..Men hon är fantastisk!


Jag vill läsa deras bok. Har hört att den ska vara väldigt rolig!

Tvkväll

Ugly Betty - Sämsta serien just nu..
Jag vet att det är många som inte håller med mig men jag tycker att det är totalt värdelöst om jag ska vara ärlig.


image620

Tacka vet jag att det snart är dags att sätta fröken Gynning i fokus!
Strålande kväll.

Lycka är att komma hem till ett välstädat hem!
När jag kommer hem hittar jag en lapp på köksbordet med ett kärleksmeddelande från världens bästa pojkvän. Han har laddat diskmaskinen så den var bara att köra igång och han hade städat fint samt bäddat sängen. Är era prinsar där hemma så här duktig? va? va? va? Jag är mycket stolt över honom!

Nu ska jag börja med maten - idag blir det lasagne på menyn!

Shoes

Äntligen hemma från en arbetsdag fylld med fart och fläkt! (en rolig sådan)
Nu är alla våra reaskor nerpackade i kartonger så nu får ni casha upp större slantar för att få snygga pjux ;) (pst, alternativt åka till malmö för det är dit dom ska skickas) Själv har jag lagt undan två skönheter! Ett par svarta stövlar med lagom hög klack och ett par grå ankelboots med spänne på sidan. Båda för ynka 299kr/st. Mycket nöjd!

Imorgon blir kommer bilder..Tussilago, var är du?

Det har kommit ännu en omgång snö i kalla Sundsvall..
Hur ser det ut där ni bor?
Jag är så trött på allt som har med kyla, slask och snö att göra nu. Fram med våren, alla fina kläder och alla roliga färger och mönster som komma skall.. Nu har vintern gjort sitt!

JAG VILL HA VÅR!


Tisdag i all sin enkelhet

God morgon!
Det var med motvilja jag klev upp imorse. Jag är så trött nu för tiden. Jag vet inte om det har med åldern (20år) att göra eller mina sovvanor..

Inatt har jag drömt om sushi. Konstigt! Jag har bara ätit det ynka 2ggr. Jag tyckte egentligen bara om rullarna, men det är inte så bara. Vi får se vad det blir till lunch idag. Matlåda eller Sushi..

Tisdag, har ni något roligt att dela med er av?


Mascara och långa fransar

image619


Här är min nya mascara..
Jag fick faktiskt beröm för mina långa ögonfransar idag på jobbet så jag antar att marcaran gjorde sitt jobb. Jag är faktiskt mycket nöjd och belåten. Jag kan varmt rekommendera den till er! 98kr på H&M just nu, skynda - fynda..

YES, turen har vänt

Wiiiiiiiheeeeeeey..
Jag var en av tre som vann ett pris från
Jennyslife's tävling. Jag skrev om tävlingen igår! Jag vann inte förstapris men ett tröstpris. Oooohhh spännande! Pris som pris tycker jag, hihi.. Jag har verkligen aldrig tur i tävlingar och spel men turen kanske har vänt?
 
Tack Jenny, jätteroligt. Jag är så glad så glad..


Tanya

♥ Tanya du är guld värd, skrattar som fan varje gån du skriver!

Ice cream

image618


När jag kom hem efter jobbet idag känner jag doften av stekt falukorv ända ut på gården.. "Gud vad gott. Ja vi har ju faktiskt korv hemma.. Undra om vi inte skulle äta det till middag ikväll tänker jag". Jag kliver innanför dörren och varför doftar det korv på hela gården om det inte är för att min älskling står vid spisen. Mums! Stuvade makaroner och korv blev dagens middag - jättegott, och såå underskattat..

Lagomt till middagen var uppäten hör vi glassbilen. Vi reagerar fortfarande som små barn! Har ni smakat Nicke Nyfiken glassarn? SÅ GOTT! Nu sitter vi och mumsar för fullt.. Glassmannen var jättetrevlig. När vi betalat och gjort färdigt säger han "Vill du kanske ha en tjejtidning också" Javisst, gärna, tänker jag.. Hur gammal tror han att jag var? Eller drev han med mig? Haha.. N fick en fotbollstidning han också varpå han förslog att vi skulle avnjuta våra tidningar tillsammans med en flaska vin.

En riktigt rolig prick. Det kan bli ännu en anledning till att köpa mer glass..

Dags för jobb

Alla bilar på parkeringen är igen frostade utom min lilla pärla!
Den kan man lita på i vått och torrt. Nu ska jag packa ner mina små potatisbullar och åka till jobbet. Jag önskar er alla en bra dag..

Puss

Låt turen vara på min sida..

image265

Till min stora lycka, som en uppenbarelse, hittade jag en tävling hos
jennyslife.
Mitt hår mår för tillfället allt annat än bra. Det dagliga slitaget som det får utså från hårfön och diverse plattänger (utan värmeskydd) har gjort sitt. De klyvna hårtopparna är inte heller mina bästa vänner och jag önskar ibland att jag hade en dold frisörtalang inom mig.

Jag gör ett tappert försök och hoppar på chansen att vinna de här mirakelprodukterna.
Rädda min frisyr jenny ;)

Är du sugen på att vara min motståndare i tävlingen klickar du här:

Naglar..

"Blomman" har efterlyst bilder från nageltävlingen..
Jag kan ju börja med att berätta att den förmodligen är officiellt över. En tjej har slutat jobba hos oss och tagit plats i skolbänken så hennes naglar ser man aldrig skymten av. Mina naglar har gått av och det återstår bara 3 riktigt långa (fult). Och tjej nummer tre slutade helt enkelt aldrig att bita haha..

Men jag i ett nötskal (även skapare av tävlingen) tog det här på störtsta allvar. Kan det ha att göra med att  jag var skapare av tävlingen? Hur som haver, självklart ska ni få en bild även fast de ser ut som crap. Jag har inte gett upp. Nu vet jag att jag kan få långa fina naglar bara jag sköter om dom. Resten har förhoppningsvis snart vuxit ikapp och då ska jag skämma bort dom..

Bild kommer efter 17.00 ikväll..


image617
Sjukt fina naglar.
Precis som jag vill ha det!

Måndag med hallonsylt

Nu puttrar dagens lunch på spisen.
Det blir potatisbullar, smask! Eftersom vi för tillfället inte äger någon lingonsylt får hallonsylt funka lika bra. Det gör ddet säkert, sylt som sylt! Idag jobbar jag fisdag, endast 9.30-17-00 vilket är ren lyx för mig. Sen är det bara 4 dagar kvar tills jag går på ledig helg. Då jävlar i min låda blir det rajraj!

Känns ganska konstigt att jag bara har 7st arbetsdagar kvar på Zara nu. Det känns bra! Jag har hunnit smälta alla intryck och jag tror att det här kommer att bli bra. Jag är väldigt förväntansfull..

Måndag idag allså, hur ser era planer ut?


Söndagsmys

Vi har haft en väldigt bra eftermiddag..
Vi åkte ner på stan för en timmes shopping innan allt slog igen. Jag hann införskaffa en väska på H&M (49kr på rea) och en mascara (98kr) det är roligt att fynda. Väskan har jag suktat efter länge och nu bara låg den där och väntade på mig. Jag hade kikar på en svart och brun tidigare men nu fick det bli en grön..

Efter rutten på stan mötte vi upp N's föräldrar + mormor och morfar utanför Kina, Blå huset. Hans söta mormor och morfar ville nämligen bjuda oss alla på middag. Jättegott, och självklart blev det friterad banan med glass till efterrätt..

Mätt och belåten sitter vi nu med gott samvete i soffan.. Härlig söndagskväll!

Ingen tur idag.. tyvärrTyvärr drog vi varsin nitlott..
Otur i spel - men tur i kärlek

Jag och N har varit och handlat!
Nej jag kan väl knappast säga att tre päron, ett paket makaroner och en falukorv är storhandling men det är ätbara grejer i alla fall. När vi hade gått ut stannade N upp..

"Jag tror jag måste köpa en trisslott.."
"Va!? Varför.. du kommer säkert inte att vinna.."
"Nja, men jag ska ändå ha en trisslott"

Sagt och gjort - vi går in igen. N köper triss och jag en skrap pyramid eller vad det nu heter. Vi skrapar på plats men tyvärr ingen glädjetjut från någon av oss.. men roligt är det, och spännande. Iof har jag aldrig tur i spel (mer tur i kärlek) min högsta vinst är nog 50kr tror jag..

Innan vi åkte slutade det med att vi köpte varsin skrap pyramid hem så nu ska det skrapas, återkommer senare och meddelar om vi blivit lyckliga vinnare..Angående felstavning

Haha okej, ber om ursäkt angående felstavningen i föregående inlägg..
..Men när man söker på auswitch på google får man upp jättemånga träffar och bilder så jag trodde på det. menmen, nu har jag snart rättat till det. Jag tackar för din uppmärksamhet :)

Auschwitz

Idag kommer mina föräldrar hem från Polen.
De har varit där en vecka med ett annat par men idag kommer dom hem så jag ska hämta dom från stationen. Jag känner mig som en barnrumpa för varje gång de har varit på resande fot förväntar jag mig en present - precis som på den gamla goda tiden. Har man vuxit ifrån den där presentbiten när man är 20år?


När vi pratade sist hade de besökt Auschwitz. Jag tycker att det är lite obehagligt samtidigt som det är bra att det går att besöka. Man ska inte blunda för det som har hänt.Blogspot är skit.

Hmm. Jag har skrivit ett liknande inlägg men här kommer det igen.
Det är flera stycken som läser min blogg och kommenterar. En del av dom har blogspot.com. Jag vill så gärna svara på era kommentarer, försökte senast kommentera
ulovekate som alltid lämnar små söta kommentarer och bra tips (tack) men jag förstår ju för i helvete inte hur man gör. Frustrerad! Det tar ju en evighet att få kommentera en rad!
Kan nån skriva en kortfattad förklaring?

Google konto, vad är det? Måste man bli medlem på ngt skit för att få skriva en kommentar eller vad?


Gårdagens aktiviteter

God morgon!
Idag är jag ledig, hihihahahhohohoooo det är  skönt! Igår hade vi lite myskväll här hemma med kilovis med karra, en fet pizza och många skratt. Jag var så trött efter arbetsveckan så jag kände mig en aning lättroad. Vi såg filmen Perfect Stranger med Halle Berry och Bruce Willis. Jag tyckte faktiskt att den var bra! Man hade ingen aning om hur den skulle sluta och sånna fimler beundrar jag. Se den!
Friday

Nu blir det mys i soffan med Lets Dance..
Hur spenderar ni Fredagskvällen?

REA PÅ ZARA

Nu ska jag snart bege mig in till stan.
Tänkte sticka in huvudet på Lindex och sen gå in på jobbet och köpa det jag lagt undan.

Jag ska köpa:
♥ Smink (29KR - OAVSETT TIDIGARE PRIS)
♥ Skor. Ljusgrå skinstövel (FÖRR: 949KR NU: 299KR )
♥ Plånbok (FÖRR: 249KR NU: 59KR)
♥ Jeans (FÖRR: 499KR NU: 99KR)

Skynda att fynda. Sjukt bra priser nu efter 3:e sänkningen..

Nu ni..

Puh, nu är jag obehagligt mätt efter att ha ätit frukost.
Det blev ett glad juice, en proppfylld skål med müsli, banan och fil samt en liten macka i form av hårdbröd. Är min frukost godkänd?


Vaken - mot min vilja..

Idag har jag sovmorgon, därav denna tidiga uppdatering. morr
Jag förstår inte hur jag är funtad. Idag börjar jag 11.45 hade ställt väckarklockan på 10.15 men redan 8.15 var det kört. Efter många varvs vändningar och vridningar i sängen gav jag upp och tänkte att jag kunde skriva ett inlägg eller två.

Sovit gott?

Dags att fynda?

Jag har fått 2st förfrågningar var jag köpte mina böcker..
Nej det är inte på akademibokhandeln eller ngt annat avancerat. Det är på inget mindre än den underskattade affären RUSTA haha.. why not? Åk dit bums och köp så ni kan fylla bokhyllan där hemma. En bok kommer tids nog mycket väl till pass. Det är ingen som klandrar en bara för att den får ligga och damma några år. Om inte annat har ni ngt fängslande att läsa på stranden i sommar..

Det här inlägget tillägnar jag alltså Rusta i all sin enkelhet.. Dom kan behöva lite reklam!


Boken är nu ett avslutat kapitel..

Igårkväll läste jag ut boken!
Jag kan varmt rekommendera den. Jag kom in i den på en gång och läste ut den på nolltid. Man känner verkligen med henne. Man blir lika illa berörd som man blir arg och förtvivlad. Jag vet inte vilka ord jag ska använda för att förklara den, så, Läs den! 

Idag ska jag ta med boken till jobbet för nu är det Soffes tur att läsa den.

Ännu en ny dag - God morgon

Godmorgon!
Och tack snälla ni för tipsen i föregående inlägg. Jag har inte hunnit läsa igenom alla era kommentarer, således inte heller hunnit svara.. men lugn bara lugn! Det kommer ;) Jag ska svara på varenda en..

Jag är grymt tröt idag. Jag och N plöjde 3 Heroes avsnitt igår, vi är nu officiellt fast i serien och skiljdes imorse med orden: "Ses ikväll älskling, då blir det Heroes" kärleksfullt va?

Mascara

Girls, I need your help!
Nu har jag gjort mig redo för en arbetsdag, sminket ligger där det ska och håret är slarvigt uppsatt med ett spänne. När jag sminkade mig märkte jag att min mascara i det närmaste var slut. Jag har varit besviken på mina 2 senaste mascaror och det är här ni kommer in i bilden. Har ni ngt att bra tips att ge?

Jag skulle vilja veta mascarans märke, pris och motivation till varför den är bra!
Så, hjälp en tjej i nöd! :)

..Och ha en bra dag!


image616

Är du en frukostmänniska?

Jag lär av mina misstag och ska idag äta frukost!
Jag är inte så bra på hela den här frukostgrejen. Vad äter man? Jag vill inte direkt sitta och proppa i mig mackor. Och för mig är fil och flingor mer "middag"/kvällsfika.
Vad äter du till frukost?

Många tjatar om att frukost är viktigaste målet om dagen, det är det säkert - men inte för mig. Jag är inte van att äta på mornarna. Jag tar hällre 15min sovmorgon!

Idag blir det riskaka och apelsinjuice till frukost, haha.. Smaklig måltid!


Godmorgon

En skruv måste vara lös någonstans..
Jag ställde klockan en halvtimme för tidigt imorse för att få läsa några ytterligare kapitel i boken. Nu har jag bara ynka 3 kapitel kvar! Jag har sovmorgon och har därför troligtvis lunch senare än alla andra. Funderar på att ta med mig boken och plöjja klart den under dagen!

Äntligen har livet börjat ordna upp sig för henne, men det tog inget mindre än ca 140 sidor..


Jag erkänner, jag är fast!

Som den bokmal jag erkänt mig ha blivit har jag idag köpt 5st nya böcker.
Det är riktiga kap, 59kr/st för de inbundna och 29kr för pocketboken. Gissa vem som ska plöja kväll efter kväll. Jag får så lov att göra det med stil så jag inte blir jordens tråkigaste flickvän/kompis/dotter etc.

Direkt när Magdalena Grafs bok är slut och ihopslagen ska jag snabbare än blixten börja med Nicole Richies bok. Jag blev eld och lågor när jag såg den. Jag har övervägt att skicka efter den på engelska för att jag velat läsa den till varje pris men idag bara låg den där och väntade att få mig som ägare. Äntligen

Min nya nördiga vänner..

Carolina Gynning

Nu har jag ätit mig mätt och belåten.
Eller kanske snarare smällfet och spyfärdig. Jag pallar 2-3 våfflor sen står jag inte ut mer! Det är väldigt gott om man äter det sisådär 1 gång / år men oftare än så behövs det inte..

Ikväll börjar Carolina Gynnings program. Jag tänker under inga omständigheter missa det! Jag älskar henne, hon är så cool och härlig. Hon är dessutom jävligt snygg! Missa det inte ni heller..


Tanya

Älskling, darling, sötnos, TANYA!
Glöm inte bort att jag svarar på alla dina kommentarer i samma inlägg som du skrivit till mig. Jag sparar ditt nya mobilnummer nu på en gång. Underbart att äntligen höra ifrån dig igen.

♥ Saknar dig jättemkt vännen..


Just like old times..

Våffeldags

Tvn får vänta för en stund!
Jag håller nämligen på att göra våfflor.. Det doftar ljuvligt i hela lägenheten men det blir varmt! Jag har öppnat balkongdörren på vid gavel så jag hoppas att alla nära grannar känner hur gott det doftar! har köpt hallonsylt och 2l mjölk. Det här blir mums i magen mina vänner..

Smaka?


image613

Våffla nr.1 och fler blir det. Mums

Dags att säga sitt..

Jag tänker luta mig tillbaka och se ännu ett avsnitt av Heroes..
Men om ni har tid och lust tycker jag att ni ska svara på min
fråga i föregående inlägg..

Bloggare - En sån som du!

Jag har gått igenom blogg efter blogg efter blogg..
..och jag frågar mig samma fråga hela tiden! Jag frågar er var och en. Varför bloggar du? Bloggar du för att bli sedd och hörd? Bloggar du för att bli populär? Bloggar du för att tjäna pengar? Bloggar du för dina nära och kära? Bloggar du för att komma ihåg vid senare skeden i livet - som en dagbok?

Det finns helt otroligt välskriva bloggar (bra jobbat). Det finns skvaller bloggar som är jättekul.. till en början! Det finns bloggar som enbart går ut på att "titta på mig, rösta på mig, SE MIG" (varför? lägg ner). Det finns bloggar från mammor som väntar sin första bebis (vackert) och det finns bloggar som helt uppenbart är tillägnade nära och kära. Även det en mycket förstålig anledning till att skriva blogg..

Men..

varför bloggar du?

Bok och filmnörd

Ohhhhhhhhhhhh.. Nu har jag sett 4 stycken Heroes avsnitt..
N kommer bli såå avundsjuk och lite sur över att jag sett avsnitt utan honom. Det får han ta igen nästa gång han är ledig! Förutom att sett på Heroes har jag läst ännu mer i "Det ska bli ett sant nöje att döda dig - med Magdalena graf" Väldigt bra bok måste jag säga..

Har du läst den? OM, vad tyckte du?Jag har blivit en riktig bokmal.. Jag har läst mer än halva boken på nån ynka dag! Det går inte att sluta läsa man vill bara veta mer och hoppas att hennes helvete snart är över.

Puh.. äntligen hemma

Puh, jag som trodde att jag skulle ligga i soffan hela dan.
Nähäänä, så vart det då inte eftersom jag kom hem nu. Jag har umgåtts med mami och uträttat lite ärenden. Jag har shoppat mat och diverse nöjen för över 500-lappen. Jag kom då inte billigt undan menmen. Nu är jag hemma, snart ska jag slå på dvdn och avnjuta lite Heroes..

Vad har ni för er idag?

Från gammalt till nytt..

Igår sa jag upp mig från Zara.
Det känns jättekonstigt. Jag brukar säga till nära och kära att jag spenderar varje vaken timme på jobbet! Så känns det också. När jag kommer på mornarna möts jag alltid av lett eende och när jag går hem om kvällarna brukar jag hojta "Ja, hejdå'rå familjen, ses imorgon". Det har blivit som en andra familj - Ja, ett andra hem att vistas på. Jag har gillat min tid där men nu är det dags att prova ngt nytt.

Jag har två veckor kvar på Zara innan jag börjar på mitt nya jobb. Jag skrev under både uppsägningspapperet och mitt nya kontrakt igår. Jag ser fram emot det och jag hoppas att det kommer att bli bra. Igår var det många tårar men fler blir det säkerligen den dagen jag tar mitt pick och pack och försvinner på riktigt. Nu ska jag blicka frammåt och älska varje minut..


Dags att börja planera

Igår såg jag och N två avsnitt av Heroes..
Det verkar lovande mina vänner, längtar redan tills jag ska få slänga mig i soffläge och se på fler fler fler avsnitt. Tur att jag är ledig. Mitt egentliga mission för dagen är att åka och handla eftersom kylen börjar eka och att hitta en kalender. Mitt liv kommer snart att förändras och jag vill känna att jag har kontroll med varje ny plan inplanerad. Ica maxi brukar ha allt, undra om dom även har en fin kalender att erbjuda mig.. Hoppas


Blogspot.com

Till alla med blogspot.com
Jag bojkottar er inte, absolut inte - tvärtom, jag vill svara men det är ju så förbannat komplicerat.
 Skaffa blogg.se istället vettja ;)

.. som den goda flickvän jag faktiskt är

Godmorgon go' vänner..
Nu puttrar pastavattnet på spisen. Min lilla plutt valde sovmorgon framför lunch idag så jag känner att jag ska agera dagens Hero och åka dit med ngt smarrigt till honom! Nej jag är ingen toffel, bara snäll.. Jag har faktiskt vägarna förbi också! :) Jag vet att han skulle göra detsamma för mig. Nej förresten, han skulle inte LAGA mat till mig, han skulle köpa mat till mig för att slippa laga. Jag hoppas att han fattar piken när han fick en kokbok från min familj haha.. Jag ska säga att jag vill smaka alla recept i hela boken och att han ska vara chefskock.


Heroes

Är det några av er där ute som följer serien Heroes?
Jag är så glad för jag ha fått låna hela säsong 1 av söta sofie på mitt jobb. Imorgon är jag ledig så då ska jag troligtvis bara ligga hemma och plöja avsnitt efter avsnitt. Alla på mitt jobb är helt fast så jag kan ju inte vara sämre. Måste ge det en chans och se om det faller även mig i smaken. Hoppas det!Är ni Heroes fans?Våfflor

Jag har varit hem och hälsat på mamma och pappa ikväll.
Vi fick ett våffeljärn och en förpackning med våffelmix så ni kan ju själva  lista ut vad det blir för middag imorgon.. mums. Jag kommer till och med att drömma om våfflor inatt. Bilden gör inte så att jag dregglar mindre.
Matmissbruk

Jag ser på statistiken att ni är sjukt besvikna på min uppdatering.
Jo jag kan väl inte annat än hålla med. Det blir inte ens en uppdatering om dagen längre men jag hoppas att det ska bli bättre.

Nu ska vi kika på Outsiders, Banta eller dö..

Hipp Hipp Hurra

Det är dåligt med uppdateringar från min sida numer men idag är det ju är särskilld dag!
Lilla Kate har vuxit upp och det är inget mindre än hennes 18års dag idag. Önskar att jag hade ett fint kort på oss båda som jag kunnat lägga upp men det är snålt av dom och de få jag har finns på min gamla dator. Men nu är ju inte kortet det viktigaste utan den STORA grattishälsningen som jag vill ge henne..

Nu har du väntat länge nog, Grattis Katie ♥Kvällen är fortfarande fredag

Jag och min fett proppfyllda mage tackar för ikväll..
Kvällen har varit jättemysig och även väldigt uppskattad! Vi har ätit en massa gotta och sett på Lets Dance. Jag tycker att Danny och hans danspartner var dödsheta tillsammans. Jag tycker att dom ska bli kära på riktigt..

Imorgon är det lördag. En lördag fullspäckad med jobb, kom och shoppa vettja :) kan uppmana alla som inte varit in på Zara på senaste att vi har haft ytterligare reanedsänkningar så skynda skynda..

Tack för ikväll alla go'bitar..
Ciao


Danny Saucedo. FOTO: Andreas Lundberg/TV4

Malin Johansson. FOTO: Andreas Lundberg/TV4

Friday night

Nu har jag laddat upp med tända ljus och en massa gotta.
Nu ska jag och N ha en mysig fredagskväll och bara rå om varandra och mysa.. Det här vet han inte om än men jag tror knappast att han kommer ha ngt emot det. Jag tror att han kommer bli mkt glatt överraskad över mitt pyssel :)

Hur spenderar ni er fredagskväll? snörar någon på sig partyskorna kanske?


nytt tyg i ramen

199128-611

Vardagsrummet med nya tyget i lackramen.
Ingen vidare bild egentlgen men ni får åtminstone en liten uppfattning om hur det ser ut!

Jag tänker ha ett "hemma hos special" snart, då ska ni få se alla rum
i bild och skrift. det skulle ni väl gilla va!?


Tyg

I samband att jag skjutsa N till jobbet tog jag mig en tripp på Ikea.
jag införskaffade nytt typ till ramen i vardagsrummet. Före ochh efter bilder kommer lite senare så håll utkik :)

FARIDA Metervara

Dags för städning

När pusslet anlände till vårt hem instiftades en regel..
Regeln
säger: Totalt dammsugarförbud i vardagsrummet! (För att ingen pusselbit ska försvinna givetvis) Det här var en regel som föll oss både väldigt bra i smaken med tanke på att vi båda HATAR att dammsuga. Det värsta var väl bara att det verkade som att regln helt plötsligt spred sig till lägenhetens alla rum.. hmm

Ni kan ju själv lista ut hur mysigt och luddigt det ser ut här hemma efter att inte ha dammsugit hemmet på sisådär 2-3 veckor. jag tror inte att vi kan försvara oss från detta äckel på ngt sätt men.. vi har faktiskt jobbat väldigt mycket! Att lura sig själv funkar dessvärre alltid! haha

Nej nu ska jag börja. Balkongdörren ska sättas på vid gavel och dammsugaren ska få jobba hårdare än någonsin!
Julstök, nu ska skiten bort!

Goooooooooooooooood morgon!
Idag är det torsdag. idag ska allt som heter jul bort ur lägenheten! Jag har bjudit hem Elin strax efter 14.30 och då ska allt se toppenfint ut här hemma. Det är mitt mål!Den förstörda sanningen

Se hit alla som såg girls at the playboy mansion!
Tycker ni inte att donnan som jobbade i playboystudion var lite väl lik Michael jackson? Lika förstörda båda två..


Hugh HefnerKanal 5 nu flickor och pojkar!
Girls at the playboy mansion

Jag glädjs ofta åt det lilla..

Lite kan glädja mycket!
Jag gick för första gången in på bloggkoll.se (se länken i vänsterspalt) där kan man prenumera på min, ja även andras bloggar. Jag såg att jag hade 26 prenumeranter! ROLIGT. hade ingen aning om detta.. Det är inte hundratals som de kända bloggarna har men som robriken säger - Lite kan glädja mycket..


Upphittad

Mina mamma är den bästa!
Hon har hittat
pusselbiten. Långt in under soffan bland allt damm och skit! Nu är hoppet tillbaka och den eventuellt framtida tavlan kan bli möjligt igen..

Päron o ur och skur..

Jag funderar på att göra en insats och ta bort julgardinerna..
Känns lite småjobbigt, helst vill jag bara ligga i soffläge resten av kvällen.. Något bra på tv? Lite senare kommer mina päron och hälsar på. Som ni kan läsa är vi väldigt sammansvetsade trots att jag flyttat hemifrån. Jag tycker det är toppen, det går inte en dag utan att vi hörs.

Har ni bra kontakt med era föräldrar?


Back on track

Då var man hemma efter alla äventyr!
Det gick jättebra hos tandläkaren, inga hål. Ett litet påbörjan till hål men "..om du borstar tänderna noga och äter lite bullar" skulle det inte vara ngt att bekymmra sig över..

Trippade in en sväng på jobbet och kollade läget -  dött som i graven! åkte ut till birsta och det var inte många fler kottar där. Ligger alla hemma och kurar under täcket idag eller vad är det frågan om?


Spårlöst försvunnen

ARGHH!!!!!!
Det saknas en bit i vårt pussel. inte vilken bit som helst utan mitt i nyllen på
Marilyn Monroe! Dåligt less. Jag ser absolut ingen anledning eller skyldighet att lägga färdigt pusslet nu när en bit med huvudrollen är borta, FAN! Sånt här kan jag gå och irritera mig på ända tills vi 1) hittar biten 2) slänger fanskapet..

Jag som hade stora drömmar och visioner om vad jag skulle göra när pusslet var färdigt! Putsväck, nu lägger jag ner skiten.TandläkarskräckNu har jag precis kommit hem efter att ha skjutsat min kära till jobbet. 

Jag tog mig friheten till en sovmorgon till klockan 11 så här på min lediga dag - Mycket skönt! Snart ska jag hoppa in i duschen så att jag kan göra lite nytta idag. Klockan 14.50 har jag tid hos tandläkarn och jag är i vanlig ordning livrädd. Jag har lyckats få i mig en riskaka men det tog lång tid! Jag kan aldrig äta när jag är nervös. Jag slår vad om att jag har hål också till råga på allt. Turen brukar inte vilja vara på min sida.

Är ni rädd för tandläkarn?Spiderman 3

Tro mig, jag har gjort tappra försök att uppdatera ikväll..
Har blogg.se än en gång krånglat för er också?  Jag har varken kunnat besvara kommentarer eller skrivit inlägg ikväll menmen, det är en dag imorgon också. En ledig sådan! :)

Ikväll har jag och N varit hemma hos mina päron och pratat verklighet och framtidsplaner. Nu har vi precis sett klart Spiderman 3 och det är dags för sängen. Jag hoppas att er kväll har varit bra den med. Imorgon blir det massor med bra uppdateringar hoppas jag.. Be here!

Ibland känner man sig lyckligt lottad - Idag här är en sån dag!


dåliga vanor..

Det är som en ond cirkel!
Det är ju helt värdelöst tråkigt att vara vaken tidigt på morgonen. Det är bara skräp på tvn, ingen att prata med, inget liv ute på gatorna.. Allt är bara tråkigt (utom rix morgon zoo). Men då är vi där igen, i det här hemmet är vi alltid uppe väldigt sent, vilket naturligtvis resulterarar i väldigt trötta mornar. Vi har försökt ändra våra vanor flera gånger men  det är ju så tråkigt. Det känns som att man kan missa något roligt om man går och lägger sig tidigt och det vill man ju inte riskera haha..

När går du och lägger dig samt kliver upp en vanlig skol/arbetsdag?


Hejdu glade..

God morgon go'vänner..
Då var det Tisdag igen. Idag är min sista arbetsdag innan 2 dagars ledighet! Jag tror att jag ska lämna de här dagarna helt oplanerade. Jag behöver känna mig utvilad inför helgen! På lördag ska jag förmodligen hem till min söta Emma för lite rajtantajtan och för att ÄNTLIGEN få se hennes lya. jag är väldigt nyfiken. Hon har pratat gott om det så nu är det upp till bevis ;)

Vad händer i erat liv på tisdagar, är det någon action?


Tack!

1182 st som varit nyfikna på Girlylicious ikväll..
Väldigt roligt och verkligen inte mig emot hih.. Kvällen har varit väldigt mysig och slö! Jag har väl ägnat lite väl mycket åt att färdigställa min design men nu är den på plats och jag känner mig mycket nöjd.

♥ Tack än en gång för alla positiva och uppmuntrande kommentarer..


Den nakna sanningen

Nu är allt klappar och klart!
Det kommer säkert att reta gallfeber på någon att det är så mycket naket på min blogg men det är snyggt! Mer naket till folket..

Nu är jag nöjd! Så här kommer det att se ut den närmaste tiden när ni surfar in hos Girlylicious. Enjoy


Myskväll med en stor Chaite

Nu har jag lutat mig tillbaka i soffan med en stor kopp Chaite!
Min älskling har precis kommit hem från jobbet och ikväll ska vi bara slappa, mysa och se på tv. Jag ska pilla lite här på bloggen och kanske underhålla er en smula med för den delen..

Är det fler än vi som ser på Outsiders på kanal 5?


Ni är bara för gulliga!!

Hey angels!
Blev helt galet förvånad. Här kommer man hem lite smårisig efter en heldag på jobbet så blir man överöst med jättegulliga kommentarer och jääääättemånga unika besökare. Jag som till och med är usel att uppdatera numer. Ni gav mig både dåligt samvete och en fläskig en tankeställare - Jag ska börja uppdatera betydligen oftare och bättere från och med nu. Allt känns så mycket roligare med min nya design. Nu ska jag komma igång igen. Tro mig!

Ska fixa lite med designen ikväll.. Har kommit på vad jag ska ha för bild framför rubrikerna nu. Det kommer bli riktigt girly, och lite dirty.. sånt gillar vi väl ;)


Tyck till..

Vad tycker ni om min nya header?
Hela bloggen blev mycket "hårdare". Så nu måste de rosa klackisarna väck! Om ni har idéer på ny figur till rubrikerna kan ni ju alltig hojta. hjälp uppskattas alltid från min sida!

Jag ska förmodligen ändra lite fler smådetaljer ikväll.. Jag har en vision i huvudet hur det skulle kunna bli ännu snyggare. Äntligen lite inspiration..


Någonting nytt!

God morgon!
En ny vecka, ny måndag, ny bloggdesign.. något mer som är nytt? Det kan inte börja bättre än så här. Nu ska jag vara flitig och jobba i två dagar sedan är jag ledig ons och tors. Onsdagsförmiddagen ska spenderas i tandläkarstolen, ojojoj (undersökning, tack gode gud. men jag har säkert hål, det är jag i ett nötskal) Om jag får goda besked från tandläkar Svante ska jag åka ut till Birsta och köpa mina efterlängtade lampor till sminkbordet i sovrummet. Iof åker jag väl dit om jag har hål också för dom kommer väl förmodligen inte att lagas på studs..

Mer planer än så här har jag nog inte. Jo julen ska dansas ut! "Julgranen" fick så lov att försvinna igår.. Åtminstone allt glittertjaffs och diverse julkulor.

Nu ska jag återgå till min blåbärssoppa..

New design

Lite fler förändringar kommer nog att ske med tiden..
Men jag kunde inte hålla mig, ni får ta del av min nya design redan ikväll.. hih

Sov gott ♥

Snart..

Nu har jag påbörjat min nya design!
Den kommer att bli stilren och hot! hih. nyfikna va?


Tvättkatastrof

Ja, man kan ju inte ha flyt jämt..

Vi har tvättat ikväll jag och N. Vi hade sista tiden för dagen, i det här fallet 18-22. När tiden är slut stängs strömmen av för att inte störa kvällsfriden i lägenheterna intill. Till saken hör att vi var lite lata och struntade i att hämta sista tvätten så vi var inte nere förrän 22.30. när vi kommer ner och plockar ur maskinen har tvätten inte centrifugerats, tvätten är alltså dyngblöt.. Det droppar om kläderna, däribland mina arbetströjor som jag behöver ha torra och rena imorgonbitti.

Ja, så kan det gå.. SKIT!

Vi skyndade att boka första tiden imorgonbitti och slängde in alla dyngsura kläder i torkskåpet. Det första jag ska göra imorgonbitti när jag vaknar är alltså att springa ner och sätta på skiten så får N plocka upp allt innan jobbet. Rätt komiskt. Som tur var löste sig allt!


Victorias Secret

En av mina absolut största önskningar är att någon gång i livet få sitta i publiken och se Victorias Secret Fashion Show Live - Vilken Upplevelse!

Tjejerna är så sanslöst snygga, jag finner inga ord. Deras kroppar är verkligen helt makalösa. Och Heidi Klum ser ju helt strålande ut. Tänk att hon är trebarnsmamma, ofattbart!Victorias Secret 2006

Design

Det är dags att fixa min design igen..
Det är slut på julen och därmed slut på bloggens jultema! Jag har bara inte inspiation nog att få den som jag vill. Jag önskar att jag hade mer kunskaper i sånt här crap..

Gårdagen

Vet ni när jag vaknade imorse? Eller idag snarare.. KLOCKAN 14.00
Galet, det har aldrig hänt i mig någonsin. Jag klev upp klockan 8.30, kände mig fortfarande fullt, vinglade till toaletten och godmorgonkissade. N låg harmoniskt kvar i sängen så jag kröp ner tätt intill istället för att kliva upp. Det resulterade i en sovmorgon utan dess like.

Det var en kul lördagkväll. Vi åt god mat hemma hos carro och sjöng singstar tills vi gått igenom de flesta låtarna :) Drinkarna var godare än krogens utbud och vi hade superkul. Väl på krogen var vi på Svenssons, Primero och Olearys så det blev en liten krogrunda..

Kvällen avslutades med hamburgare från Mcdonalds och tro mig, jag somnade både nöjd och mätt!


Lördagkväll

Nu har jag precis fått i mig lite mat..
Ikväll ska jag då som sagt hem till Carro för lite mat och en drink och en till och en till.. Vi vet inte riktigt vad som har öppet ikväll, för tydligen har stadshuset stängt ikväll med. Men det blir nog bra oavsett, annars kommer vi nog på en bra nödlösning. Ska bli jättemysigt att ses iaf, det blir så långt mellan gångerna numer på grund av allt jobb.

Hur ska ni spendera er lördagkväll?

Ibland finns inte inspiration till en rubrik..

Jag och min älskling tog en lång välförtjänt sovmorgon imorse..
Vi kom hem vid 1-tiden igår. Det blev lugnt för oss båda. Lugnare för mig än för N iof eftersom han shotta absint, uuääck..

Vid 12tiden åkte han och grabbarna iväg till paradisbadet och jag åkte ut till birsta och träffa Carro. Hittade en jättesöt liten röd portmonä på cubus (bild kommer) men mer shopping än så blev det inte.

Bye

Nu bär det iväg.. Ha en bra kväll!

Den mystiska kvinnan!

Psst.. Therése, vem är du som alltid skriver så söta kommentarer? :)
Dina kommentarer känns alltid så nära och personliga så jag börjar bli lite fundersam. Är du någon i min omgivning? Eller bara en sötis som är allmänt go och gla? :)

Bästa fredagen på länge

Mätt och belåten sitter jag här!
Jag var på bolaget för att införskaffa yrsla direkt efter jobbet. jag känner mig omyndig varje gång jag går in dit. Därefter träffade jag Elin. Vi spanade in stans sortiment. Det var ganska utplockat på grund av all rea tycker jag, hittade inget roligt alls..

Efter en icke succé till shoppingrunda gick vi bort till Olearys för lite mat och dryck. Det var väldigt mycket folk, Sverige spelade tydligen hockey mot Ryssland idag. Jag är så enormt o-insatt i allt som har med sport att göra. Jag tycker mest att det är roligt att titta på alla fanatiker när det blir mål -  det kallar jag underhållning!

Efter en burgare tyngre och en cider klunkande i magen skulle jag vilja påstå att jag är väldigt tillfreds. Nu bär det snart iväg på fest så fort N kommit hem och fått sin efterlängtade dusch.

Ha en bra fredagkväll mina sköna bönor..
Skani göra ngt roligt?

Helgen

Det ser ut som att det kommer bli en toppenhelg!
Imorgon slutar jag tidigt (läs 16.00) då ska jag träffa min kära vapendragare Elin för lite eventuell shopping och middag på ngn mysig resturang.. På kvällen ska jag och N mfl (arbetskompisar till honom + respektive) troligtvis gå på bio. Någon rysare hörde jag om tidigare. Vet som sagt inte allt för mycket i vanlig ordning!

Efter bion ska vi tydligen på fest hemma hos Gura och Manne, KUL.. Räkna med mig! Detta innebär att sprit måste införskaffas! ..Jag behöver ett lager för både fredag och lördag. På lördag ska jag hem till en av mina närmaste vänner. Vi ska laga middag tillsammans och låta alkoholen flöda!

Jag har en fullspäckad helg med härligheter, ja och en massa sprit med, att se fram emot..

Fördjupning

Finns det något skönare plagg än morgonrock? Knappast..
Nu är jag hemma och det är så skönt. Jag är jättetrött och ska sova tidigt ikväll.

Nu kanske man ska ta och fördjupa sig i pusslet ett tag..

Marilyn Monroe

Marilyn börjar sakta men säkert träda fram..

199128-606

I'm a good snooser

Efter att flitigt ha tryckt på snoose-knappen i 1h och 15min är jag nu uppstigen..
Även nyduschad. Jag är trött trött trött! Ikväll ska jag gå och lägga mig jättetidigt. Jag menar verkligen JÄTTETEDIDIGT! Jag ska nog försöka ligga i sängen redan vid 22.15

Igår byggde vi pussel till 01.00 så jag antar att man får skylla sig själv. Vi fick ett sånt jävla flyt där på slutet så det gick inte att sluta!

Men det är fortfarande långt ifrån färdigt!

Godnatt

Blogg.se väljer att krångla för mig ikväll.
Jag protesterar, tackar för mig och kryper till sängs.

Imorgon ska jag shoppa loss på Guldfynd som har väldigt bra rea!

God natt ♥


pusselfan

Okej - Pussel är inte min grej!
Men jag ska mot alla odds klara det. Varenda singel bit. Det får ta hur lång tid det vill men alla bitar ska tids nog på plats. Jag kan inte känna lugn och harmoni när jag bygger. Tvärtom. Vrede och frustration! Jag vill kunna allting snabbt, helst samma sekund. Jag vill inte kämpa, jag vill kunna utan att träna.

JÄVLA SKITPUSSEL


Varde ljus

Jag tror jag slår mig ner på golvet och lägger lite pussel.
Har jag tur får jag sällskap. Vi brukar ha det riktigt gosigt där på golvet bland alla pusselbitar. Lite tända ljus skulle göra det hela ännu bättre.. Ja jag är en obotlig romantiker! Och det skämms jag då rakt inte för. Jag gillar tyvärr allt snuttigull, ja gärna med x-tra plusmeny.hey, you..

Jag uppmanar alla mina kommenterande vänner och ovänner att läsa detta:
Bara för att ni inte har en blogg go'vänner går ni inte lottlösa från min blogg.. Jag svarar nästan alltid på era kommentarer i alla fall - så länge det finns ngt intressant att svara vill säga. Eftersom det vore drygt att svara 2 rader och skicka till er mail skriver jag alltid mitt lilla svar i samma inlägg som ni kommenterat. Tillägnar framförallt alla anonyma, Malin och Tanya.

Så, alla som vill chatta på min blogg, välkomna :)


tipsa mig..

Har ni några roliga tips att ge en slö-surfare så här på kvällskvisten?
Någon rolig hemsida? ett roligt spel? en rolig bok? ..Ja vad som helst (men helst inte det sistnämnda)

Blåbär

Dagens middag bestog av skorpor och blåbärssoppa..
Mmmmmums. Kvällen kommer att spenderas på slöast möjliga vis. Jag har ingen extra energi till ngt annat än soffläge. Jag är helt fruktansvärt tråkig! Jag ska masa mig själv till hälsokost för vitaminer och ngt annat hockupockus..

2 Arbetsdagar kvar till ledig helg. Undra hur den ska spenderas!Dagen

Det har varit en galen dag på jobbet.
Vi har varit kort om folk. Vissa har varit lediga och andra nerbäddade i sängen eller hängande över toasitsen på grund av magsjuka - stackars dig malin, krya på dig. Sundsvallsborna har varit hungriga på att handla. Trodde aldrig att det skulle bli så mkt folk idag.

Nej jag kan inte koncentrera mig på att skriva om en stressig dag just nu. Inte när fröken Beckham intar tvrutan.Victoria Beckham

Go'kväll i stugorna..
Fler än jag som sitter bänkad framför 3an ikväll? Skulle tro det va. Det är en dokumentär om Victoria Beckham för alla som inte zappat till rätt kanal än. Det är roligt att se den "oförstörda" sanningen.Bloggdesign

Jag har en klar bild i mitt huvud hur jag vill att min bloggdesign ska se ut.
Ja, det är dags att byta ut min christmas edition nu. För att få mina tankar till verklighet krävs mer kunskaper än jag besitter. Jag säger bara skam den som ger sig! Hittills har mina designer (..tillverkade i paint) fallit överraskande många i smaken. Jag hoppas att jag får fortsätta att briljera. Blir så glad av alla fina komplimanger!

Grabbar på ingående.

Det ska tydligen bli grabbkväll här hemma snart.
Inte mig emot - inte det minsta. Så länge jag slipper vara med för ikväll är jag inte riktigt på humör! Nej jag är inte sur och grinig bara väldigt lite socialsugen om vi säger så.. Jag har tagit datorn under armen och placerat mig själv och min rumpa i sängen.

Här tänker jag sitta ända tills grabbarna boys lockar med ngt som intresserar mer än tvspel..

Pussel

Pusslet är svårt som fan alltså..
Jag satt i flera timmar och det enda jag lyckades ådstakomma var en herrans massa svordommar och ett fåtal bitar på sina rätta platser. Jag har inte tålamod för sånt här! Men just därför kanske det är bra för mig. Jag kanske kan träna upp mitt dåliga tålamod det en smula. Hmm

Nürd

Då var man än en gång mätt i magen..
Det bjöds på ädelostkyckling och ris. ljuvligt för smaklökarna mina vänner!! :) Nu har vi precis kommit hem. N har intagit nördig position och spelar tv-spel. Det känns som att jag och PS3 kan komma att bli mycket ovänner inom sinom tid. Den som lever får se. Så länge det är roliga spel på gång kanske vi kan hålla vänskapen uppe men nu när det är pang pangskit vill jag inte vara med..

Jag ska fördjupa mig i mitt pussel.. N tycker att det låter som en strålande idé och peppar på att jag ska bli färdig idag. Bara för att han ska få ta fram nörden inom sig och spela ostört. Han är genomskådad. SÅ genomskådad..

Middagdbjudning

Det är nog bäst att jag slänger mig i duschen..
Vore ju bra mycket trevligare om man såg någorlunda representabel ut när man blir bjuden på middag. Nog för att N's päron har sett mig i alla tillstånd (festfin, bakis, nyvaken, skitig etc..) under årens lopp men det behöver vi ju inte låtsas om. Mjukiskläder i all ära blir det i alla fall.


Ärligt alltså..

Ingen rast och ingen vila.
Vi har hunnit vara hemma i 15 minuter innan vi inser att något luktar helvete. Om det är en gammal påse med sopor, den odiskade diskmaskinen eller en kompott av de båda äckliga fakotorerna vet vi inte. Soporna är iaf slängda, balkongdörren står på vid gavel och sakta men säkert börjar inandningsluften att bli mer och mer acceptabel..

Vi hinner inte vara hemma länge innan vi ska dra igen. Den här gången till N's fördäldrar på nyårsdagsmiddag. Jag klagar inte. Hade då absolut inte velat ställa mig vid spisen och laga mat. Nu får vi den till och med serverad. Tack söta!

Gott nytt år

Hej alla mina nissar :)
Nu är klockan slagen för länge sedan och det nya året står framför oss. Har ni haft en bra nyårsafton allihop? Det har jag, urmysig! Nu har jag och N precis kommit hem efter dryga 3 timmar i bilen. Jag tänkte försöka mig på ett mobilt blogginlägg på vägen men jag hade tappat bort numret man skulle skicka det till..

Men här är jag, spritt språngande levande framför tangenterna.
God fortsättning!