Lördag

image732

Pepp

Känner mig sjukt peppad nu efter att ha pratat med Marie..
Ikväll vid 18.30 rullar vi in på förfesten. Vi ska hem till Katta som ska flytta tillbaka till Spanien. Självklart måste hon få sig en rejäl sundsvallsomgång (HAHAHAHA) som hon sent kommer att glömma. min fråga är bara, hur har krogen egentligen öppet ikväll när man ska ställa om klockan inatt? Nu ska jag poppa musik, lägga fram kvällens outfit och fortsätta trava runt i mina high heels. smärtan börjar ge med sig en aning.. Om ni har tur kanske jag bjuder på en bild lite senare ;)

Jag är på sjukt bra humör idag!


Ur vägen..

Det är kaos överallt..
I stan kryllar det av människor.. i birsta var det till och med ännu värre! Jag som bara skulle ut på snabbis-ärenden har varit ute i dryga 2 timmar nu på grund av alla folkmassor. Det enda jag köpte var strumpbyxor till ikväll och alkoholhaltiga drycker. Ikväll blir det utgång nämligen. som jag längtar. det var länge sen jag slog klackarna i taket. Håller på att gå in mina
nya skor nu. Det gör helvetes ont kan jag lova! Tog en storlek mindre för jag ville ha dom till varje precis och min size var slut.. den som vill vara fin får lida pin :)

Hockey

Snart hockey..
Nu ska jag och farsgubben strax åka iväg och äta någonstans innan vi åker ut till Timrå för att se matchen. Jag kan i själva verket ingenting om hockey och jag vet inte vilka vi spelar mot heller (det kanske är sånt man inte ska erkänna) men jag tycker det är roligt i alla fall. Stämningen, varmkorven, gemenskapen Underbart :)

HEJA HEJA HEJA TIMRÅ

Hockey

Snart hockey..
Nu ska jag och farsgubben strax åka iväg och äta någonstans innan vi åker ut till Timrå för att se matchen. Jag kan i själva verket ingenting om hockey och jag vet inte vilka vi spelar mot heller (det kanske är sånt man inte ska erkänna) men jag tycker det är roligt i alla fall. Stämningen, varmkorven, gemenskapen - Underbart :)

Jag hoppas att ni får en trevlig kväll.

HEJA HEJA HEJA TIMRÅ

BRITT

image731

Britney Spears, ägaren till de (o)fagra spirorna..

det hänger på håret..



Vem tror ni är den "stolta" ägarinnan till dessa spiror?
Svaret kommer idag efter kl 4.

viva la glam

Vi har lite utav en "dresscode" i hela huset där jag jobbar den här helgen..
Tjejerna bär svart och har ett stort fjäderfä till boa runt halsen och killarna i sin tur har svart med rosa fluga. Jag tycker det är jätteroligt. De klias och sticks en del men tjusigt är det allt. Igår var babsan på plats och diverse andra kändisar. dessvärre såg jag ingen, bara en skymt av Sibel men hon får inte mig att hoppa högt direkt. Charlotte Perelli skulle egentligen ha stått på scen men hon behagade uppenbarligen att inte komma. sjuk? pyttsan. Jag tror stenklart att det är divafasonerna som tagit ut sin rätt..

Idag jobbar jag till 4. därefter går jag på ledig helg ;) ikväll ska jag och pappa på hockey så jag hoppas innerligt att dom vinner. jag tar på mig ansvaret att agera maskot.


Kom igen timrå, kom igen

Jävla skit att timrå förlorade hockeyn idag.
Andra bullar blir det på fredag (hoppas jag) då jag ska sitta på läktaren och gorma..

Nedräkningen har börjat..

Nedräkningen har börjat. Om 25 dagar åker vi till Malta.
Jag längtar så jävulskt mycket tills vi åker iväg till värmen. Vi kommer att all inclusive och förhoppningsvis underbart väder. Jag och mamma fick den här resan av pappa i julklapp och det var lätt den bästa av dom alla. Han bokade två dubbelrum så att jag kunde ta med mig någon så självklart ska N följa med. Vi har tagit ledigt båda två så allt är klappat och klart..

Happy morning

Åh vilken mysig morgon..
Jag kröp ner i sängen igen strax före 10.30 och slumrade ett tag till, N sov sött bredvid.. Nu har vi nyss sett lite mer AA och ätit frukost i sängen hih.. Jag fick en kommentar av en tjej som skrev att hon var kompis med han som spelar Kim i serien, lite kul..

Nu har vi precis duschat, hinner med några fler avsnitt innan det är dags att göra oss i ordning..


Best of Mini Anden.

Picture of Mini Anden 

Picture of Mini Anden

Picture of Mini Anden

Picture of Mini Anden

Hon har så vackra drag och hon är framförallt en mångsidig modell. Jag har suttit och bläddrat igenom sida efter sida med enbart bilder på henne utan att bli det minsta uttråkad. ingen bild är den andra lik och hon ser helt fantastisk ut på varenda en.

Think pink


Ge mig solsken

Sitter och besvarar era kommentarer nu..
Jag har varit jättedålig på det men nu ska jag förbättra mig.. idag börjar N klockan 15.00 och jag klockan 16.00 mycket skönt. jag trodde att vi skulle sova bort hela dagen men jag vaknade 9.00 och kunde inte sova längre. N å andra sidan snarkar fortfarande.

Jag har precis ätit en jättegod frukost. man blir glad när man tittar ut genom fönstret idag också och ser att solen vågat sig fram. jag längtar så mycket till sommar och sol.

trådlöst internet

Proppmätt efter alla vofflor..
Nu vill jag inte äta det en enda gång till det här året, fy. vad gör ni ikväll? här hemma går allt i slöhetens tecken. alldeles strax ska vi spana in några fler AA avsnitt.. M-T's fel det här ;) kan inte ens sätta fingret på vad det är som är så bra. egentligen är det så B det bara kan vara. ungefär som skilda världar haha.. yeye nu har vi sett lite mer än 30 avsnitt så vi kan inte sluta nu..

Jag är sugen på att köpa en ny dator. älskar den jag har och vill inte vara utan den, men jag vill ha en liten rackare också som kan följa med mig överallt.. men då behöver jag ju trådlöst internet också för att det ska fylla någon funktion. någon som använder det och har något att rekommendera kanske?

Hey lovers

Jag älskar mitt jobb..
Dagen har gått helt sjukt snabbt. Jag hade glömt bort att det kunde vara så här roligt att jobba. Mina gamla chef var in på jobbet idag och krama om mig också, det var jättekul att se henne. Det blir ju inte så ofta numer.

Jag har precis varit och handlat. Våffeldagen idag, det ska "firas". jag har köpt hallonsylt, gammeldags vaniljglass och frasvåffelmix *slurrp* nu fattas det bara att min älskling ska komma hem från jobbet :)

Föresten, köpte en fanta på affärn. Jag var så sjukt sugen på det av någon underlig anledning. Dricker varnligtvis aldrig det. jag är ju en colalover men idag skrek smaklökarna efter just fanta. sätter mig i bilen och korkar upp, då visar det sig att det är fanta-mango uuäääck.. jag ville ju bara ha en hederlig fanta, den här får drickas upp av någon annan.

Hatar att ställa in mig på något, som sen visar sig vara något helt annat. Som när man säger till mamma.. "mmmmmums, jag vill äta choklad, och kakar och...." - "men gumman, ta en frukt istället" INTE SAMMA SAK


Avskedsfest & kalas

Puh, god morgon!
Det var jätteroligt igår, verkligen, jag var inte i säng förrän 01.30. Vi samlades hela ligan på Olearys vid 8-tiden. Det var fullt håll igång eftersom timrå spelade (och vann, whey) dom flesta av oss som var där skulle köra bil, kanske för att det var måndag och arbete dagen därpå men jag och Tanya slog på stort. Hon fyller ju bara år en gång per år så vi firade stort med skumpa och cider och cider och cider och en till..

Klockan 11 stängde Olearys så vi drog vidare till daltons (det enda som hade öppet) det var min debut där, har aldrig varit där tidigare och ja känner inget behov av att gå dit igen.. Men vi hade jävligt roligt ialla fall. Det slutade med att det var gamla korsta gänget som var kvar, jag, tanya och fredrik och det var guld värt. Många roliga gamla minnan. Sjukt många skratt och mycket kärlek..

Jag saknar dig redan gumman..


Olearys

Nu drar vi iväg till Olearys, hela ligan..
Ha en fortsatt bra kväll så berättar jag om kvällens bravader imorgon ;)

MÅNDAG

Det blev ostbågar till frukost, jag är ingen hälomänniska..
Det första jag gjorde när jag vaknade imorse var att ringa till Tanya (födelsedagsbarn) och sjunga vackert med min nyvakna röst. Hon blev väldigt glad i alla fall så jag gissar att det var jättefint. När vi lagt på gick det bara 5min innan hon ringde upp och sa att vi skulle ut på äventyr. Osminkade och med skitigt hår, ja jag i alla fall, åkte vi för att handla på bolaget - STÄNGT!

Lilla svängen slutade med city gross, media markt och birsta citys alla affärer.. nu sitter jag här insnurrad i en liten filt och ska snart duscha.. Ikväll ska vi fira att det är tanyas födelsedag och ha liten avskedsfest eftersom hon sticker tillbakall Barcelona imorgon :( det är hjärtesorg mina vänner. dessvärre är allting stängt ikväll. Vi hade tänkt oss middag på Oscar men allt, ja ALLT är stängt ikväll. Får se vart vi hamnar. Huvudsaken är att vi får samlas allihop..


påskmiddag

Tack vare sötaste svärmor fick jag och N en god påskmiddag ikväll.
Vi åkte hem till dom efter jobbet och fick med oss makalöst mycket mat och tillbehör *slurrp* Det kunde jag inte ana imorse, då trodde jag att det skulle bli gourmet mat alá fil och flingor när vi kom hem.. haha

Snart dags att krypa ner i sänge. Börjar 9.00 imorgon också, tröttheten börjar krypa sig på nu kan jag lova. Jag lovar redan nu att vara betydligt roligare nästa vecka. Ska besvara era kommentarer flitigare också, jag orkar tyvärr inte ikväll men TACK i alla fall..

Snygga naglar med Depend



Nu är det dags att få långa, snygga naglar till sommaren..
Här om dagen köpte jag Depends baslack och topplack på jobbet
(Just nu: köp 2 för 40:- skyndafynda) och det sitter fortfarande som berg. Jag tycker det ser så fräscht ut med bara ett genomskinligt lack, samtidigt som det är bra och stärkande för nageln..

Men det finns ju naturligtvis inte bara genomskinligt, alla har nog provat nagellack från Depend någon gång. Just nu finns det i jättemånga härliga och knalliga färger, så passa på att shoppa nagellack till sommaren nu till kanonpris. minilacken är alldeles perfekt eftersom de inte innehåller så mycket och inte brukar hinna bli gammalt.

Vårfärgerna

Är ditt påskägg fyllt med snö?

Goder morgon.
Erkänner att jag är dödstrött.. Ändå gick vi och la oss i bra tid igår. Vi myste ner oss i sängen strax efter 9 och 22.30 släckte vi lampan och pussade godnatt. Idag står det jobb på schemat, kom in och shoppa vettja ;)

Utöver jobb blir det nog ganska lugnt.
Jag önskar att jag hade sladden till min mobil (använder en gammal skrutt som jag nätt och jämt har laddare till) Jag fick ett jättemysigt mms av min pappa igår. Han och mamma är i vår fjällstuga och det är makalöst mycket snö. Upp till vår stuga så har vi en liten trapp på 3-4 trappsteg och med ett räcke upp.. Ja ni vet hur en trapp ser ut :) Och det var så mycket snö att det bara syntes ett trappsteg, och snön täcker en bra bit ovanför räcket.

Pappa berätta att mamma hade varit ute och skottat och han skulle kika ut genom fönstret för att se hur det gick. Och det enda han såg var hennes huvud och axlar, sen var det bara snö snö snö. Fatta va mysigt! Lite avis är jag allt :)

Är det några av er som spenderar påsken i fjällen?


giirlylicious.se

HEY, glömde säga att Giirlylicious.se är min nu! ;)
Ses där inom kort. KUL!

Hey där.

Hallå i stugorna..
Nu har jag jobbar hela långa dagen, det har gått finnemang. När jag och N åkte hem från jobbet svängde vi förbi pizzerian här nere - Stängt! åkte till nästa - Stängt! Vi åkte till 5 pizzerior (vadå feta?) och tillslut hittade vi en pizzeria som var öppen..

Vi ska nog snart krypa ner i sängen och kika på lite AA hög nördfaktor men vi ska jobba imorgon båda två så vi orkar inte vara vidare roliga ikväll. det här känns välbehövligt!

Vad har ni gjort ikväll? käkat påskägg?

Happy påsk

Godmorgon..
Somnade snabbare än blixten idag. nu känner jag mig stressad, fick akut duscha eftersom håret stog åt alla håll och det har jag inte inplanerat (tog en lite för fläskig sovmorgon för det) Hur ska ni spendera påskhelgen? Själv ska jag jobba. Det gör mig ingenting om jag ska va ärlig, jag har varit ledig redan så jag har laddat upp batterierna och jag har påskägget som väntar på mig när jag kommer hem i alla fall..

Nej jag måste verkligen skynda skynda..
föresten har jag bloggtorka igen. har ni några tips och ideer, frågor eller dylikt - hit me.

mums

Nu ska vi snaska karra och kika på fler avsnitt av Andra Avenyn..

image730

orkidé

image729

Lucky

Jag har blivit så uppvaktad på min namnsdag så jag börjar undra, är det julafton?
Eller fyller jag år? Nej kanske inte SÅ uppvaktad då, men jag har fått ett JÄTTESTORT påskägg av mamma och pappa, proppfyllt me godis. Av N's föräldrar har jag också fått ett påskägg och av N himself har jag fått en jättevacker orkidé. Han har sett mig suttit och surfat på orkidéer och "åååå-at" mig. Så nu har jag en livs levande i mitt kök, så fin så fin..

Ikväll ska vi bara mysa här hemma. Lasagnen står i ugnen och snart är det dags att äta.
Tack för alla grattis sms och grattis hälsningar på bloggen :)



Det "lilla" påskägget är storlek - normal.
Det störtsta är gigantiskt. ska lägga in en bättre jämförelse.
Alla godissugna får med nöje komma. Vi kommer omöjligt att kunna käka upp allt..

Kim har namnsdag idag



Idag har jag namnsdag!
Jag vet det tack vare att carror ringde och sa grattis i förskott.. för 2 dagar sen.. haha




Gossip

Leighton Meester
Gossip Girl Blair, eller ska jag säga Leighton Meester
redo för inspelning. Hon är söt tycker jag. gillade modellen på jackan och
skorna me de höga skaften var inte heller fy skam.

Morning

Goooooooood morgon!
Nyduschad, redo för en ny dag. Jobbar en kortis idag, bara fram till klockan 1. Efter det ska jag möta upp tanya för en eventuell lunch.. Jag vill passa på att träffa henne så mycket jag bara kan nu när hon äntligen är hemma. man är inte bortskämd med den känslan. troligtvis kommer hon inte hem förrän i juli nästa gång, men då jävlar i min låda blir det rajtantajtan :)

Torsdag idag.. Hur ser er dag ut?

Påsk

Nu har jag sett ytterligare 3 avsnitt av AA.
Det är skönt att de ligger ute på hemsidan så man får sätta på ett avsnitt när man känner för det. Det är ingen serie jag tror att jag skulle prioritera att se på tv nämligen. Jag följer redan för många - nürd. Men på datorn ska jag noga plöja igenom alla rätt snabbt :)

Imorgon jobbar jag igen. Längtar! Det känns som att jag tappar alla rutiner varje gång jag är ledig. Men imorgon är det tillbaks till verkligheten som gäller, likaså hela helgen. Undra om det blir mycket folk eller om alla drar sig till fjälls och dylikt nu under påsk.

www.giirlylicious.se


 

image725



Nu: AA

Det blev till slut lite mat i magen..
Och gott var det också. Nu har mammsen åkt hem och jag är toktrött. Jag tror jag ska se ett avsnitt av andra avenyn. Synd att det är så dåligt ljud bara. Man hör knappt va de säger även fast man har på högsta volym.

En dålig "värdinna"

Det är snyggt att ringa och bjuda på lunch..
Och sen inse att man inte har ingredienserna till maten man lovat bjuda på.
Detta hände såklart nu! Korvstroganof utan korv går ju inge vidare. Mamma fick offra sig och köpa både korv och mjölk för att det skulle bli någon mat överhuvudtaget.. haha

Ska jag bjuda dig på lunch någon dag? Ta med dig det du vill äta så ses vi hemma hos mig :)


STÄDA

Nu ska jag städa innan mamsen kommer..
Jag har skrivit i tre dagars tid att jag ska städa men än så länge har det inte blivit gjort. Ni behöver alltså inte vara rädda att jag städar ihjäl mig för det är ingen risk. jag städar bara när det är så skitigt att man inte vill vara hemma.. typ lite så!

Hatar att dammsuga..

Sunshine

Äntligen har det slutat snöa.
Idag är det istället strålande sol. man kanske skulle ta sig i kragen och gå en promenad. känner mig mycket slö idag. det kommer nog bli många blogginlägg idag om inte fantasin sviker..

Onsdag idag, hur ser era onsdagsplaner ut?

Tired

Godmorgon, trött morgon.

Jag var ruskigt trött när jag klev upp imorse. Jag klev egentligen bara upp för att kunna somna ikväll.. Imorgon är det nämligen dags att jobba igen, men bara till klockan 13.00 hehe..

Idag ska jag noog plöja lite fler AA avsnitt.. jag har ju sisådär en 70 avsnitt kvar eller vad de nu kan tänkas vara? :)


sista chansen nu

Jag tjatar och tjatar och tjatar..
..men det är min blogg så jag fortsätter att tjata. Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha för domän på bloggen när den ska förflyttas från blogg.se. Kan ni inte komma med lite vettiga förslag? Jag vill nog inte ha mitt namn som det känns just nu. Jag hänger ut mig tillräckligt genom att dela med mig av både det ena och det andra i bloggen så de räcker. Tyvärr är girlylicious.se och .com redan upptaget (jävlaskit) så nu är jag helt nollställd.

SÅ om ni har ett litet förslag på lager, en del av er har redan gnuggat geniknölarna, men snälla släng iväg en kommentar då. Jag hade tänkt bestämma imorgon nämligen!

Om ni inte kommer på ngt pang-wow förslag tills imorgon så blir den framtida adressen girlyliciousblogg.se 


"AA"

1 avsnitt blev till 3.
Nu har vi sett de 3 första avsnitten av Andra Avenyn. hittills är jag mest nyfiken vad den där björnen gör i varje avsnitt ;) imorgon blir det till att plöja några fler avsnitt..

Det snöar non-stop här i lilla Sundsvall, gör de det där du bor?

Tvkväll

Jag måste bara berätta att det gick bra att panta.. hahaha
N skötte sig fint, jag tittade mest på och tröck på den gröna knappen :) Vi hade burkar för närmare 100kr så ni kan ju förstå att det var ett gäng. Skönt att ha det gjort!

Just nu kikar jag på Gossip Girl. Innan det såg jag och N första avsnittet av Andra Avenyn. Det är sista chansen att se de första avsnitten ikväll eftersom de 3 första kommer att ryka någon gång under kvällen. Vi ska plöja de andra två också sen får vi se om vi blir beroende eller inte ;) Bra att vi äntligen tagit vårt förnuft till fånga och börjat kika va M-T?


Alla dessa frågor, var finns svaren?

Känner mig lite nedstämd ikväll.
Saker som man aldrig trodde var möjliga har hänt. Saker som lämnar oss med frågetecken idag men även för framtiden. Vad händer härnäst? Orkar man blicka frammåt och se ljust på saker och ting igen? Jag hoppas det.

Jag finns här - Vi finns här


Pantburkar och en ny livsstil

Vi bojkottar matlagning idag..
Vi har dessutom samlat ihop alla burkar och flaskor som vi haft här hemma från diverse förfester och dricka-drickande haha.. Jag tycker att det är sanslöst pinsamt att panta burkar, jag känner mig som en lodis. Därför har vi inte pantat på flera flera månader. Det är inte N's bästa hobby heller precis.. Tycker ni at det är pinsamt eller är det bara jag som är pinsam kanske?

Jag röstar på att käka på MAX idag.
Tro mig, imorgon börjar mitt nya liv annars blir de ingen bikini för mig i sommar.. ehm.. jag hoppas innerligt att träningsavtalet som Åhlens fått blir aktuellt också inom en snar framtid, då skaffar jag lätt träningskort igen utan att tveka!



Tanya - back in town

Nu är jag hemma på snabbvisit,
Dagen har varit perfekt.. Tanya är hemmafrån Barcelona och ingen kan vara gladare än
jag ♥ Hon överraskade mig igår den lilla rackarn, hon kom in på mitt jobb, ställde sig bakom mig och sa med hög röst "ursäkta jobbar du här?" Det enda jag ser och uppfattar när jag vänder mig om är hennes lillasyster som står och ler och väntar på en reaktion från mig. Underbart att se henne stå där på mitt jobb, livs levande :)

Idag var det maries tur att överraskas. Hon visste inte heller att tanya var hemma. Ni skulle sett hennes min när vi kom upp för rulltrappan hahahahahahaha.. en lång fika på waynes, johanna joinade också vilket var skitkul. Så sällan man stöter på henne av slumpen nu för tiden, jätte'go tjej..

Ikväll ska jag och N eventuellt åka till glada hudik för att spana in en bil (N ska spana, jag har anmält mig frivilligt som bihang och personligt stöd) annars ska lägenheten städas kan jag be att få tala om gott folk.. Nu finns det ingen återvändo.. (intresseklubben antecknar nu va?)

PUSS

Morning sunshine

God morgon alla nyvakna.
Jag är faktiskt inte det minsta trött, troligtvis kommer det väl i efterhand. Sundsvall har än en gång täckts av snö och det fortsätter att öser ner. Jag gillar det inte, men det ser fint och luddigt ut men jag vill ju ha VÅR!

Fick förresten en blomma av farmor och stig igår. Det var bara två lökar och jag erkänner att de inte såg så roligt ut men imorse när jag vaknade var det 1½ påsklilja hih, det var däremot kul. Att något verkar överleva i vårt hem (även hurra efter 1 dygn. hur illa är det egentligen då?)

Idag ska jag överraska marie, gaaaaaaaaaaaah :D ska bli så kul att se hennes reaktion,
skriver allt ikväll..


Sov gott

23.00 - läggdags!
Nu är det dags att krypa till kojjs. imorgon ringer väckarklockan 6.15 och då är det bara att masa sig upp. Det ska bli roligt att kursen är inne i stan och inte i birsta faktiskt. då får man kanske se hur det ser ut "bakom kulisserna" där..

Nu börjar Lilla Alfadji, haha vafan är det då. ni har säkert sett trailern, sjukt.
"Det är nu det gäller, nu eller alltid" missuppfattat ordspråket en smula kanske..

Sov gott nu allihop,
och M-T, jag skrattade faktiskt.. SEN såg jag sista raden hahaha :)


News

image723

Mina nya skor, såå snygga..
Jag älskar dom redan

What's your haircolor?

Mätt och belåten..
Om en timme förgyller fredrik och filip tillvaron genom att roa svenska folket genom tvrutan. Det får vi inte missa. Efter det blir det nog sängen ganska snabbt.

Jag måste kliva upp tidigt imorgon även fast jag är ledig. Jag ska på hårfärgningskurs inne i stan. Det gör inget att jag måste kliva upp tidigt egentligen för jag vill absolut inte missa det. Kan än så länge ingenting om hårfärger eftersom jag alltid går till frisören och får det gjort men från och med imorgon är jag förmodligen redo att tackla alla frågor :) Hoppas det åtminstone..


NU: American Idol



Kvällsfika

Nu har jag jobbat kvällspasset.
Det har gått jättebra. Nu ska vi äta lite fil och flingor och en och annan marmeladmacka *slurrp*

har ni haft en bra kväll?

Mätt

Nu har jag ätit jättegod Thaimat..
När jag svängda in på parkeringen tänkte jag: undra vilka gamla arbetskamrater jag kommer träffa idag!? Det är alltid någon från Zara som äter från Thaivagnen och eftersom det var perfekt lunchtid förstog jag att det skulle vara någon där. Helt rätt! Jag fick träffa Anja som varit i Thailand i över 2 veckors tid, och Maria som har en liten knodd i magen. Det var så kul.. Träffade även Åhlens chefen från stan, han var också hungrig hih..

Nu har jag ätit så jag är proppmätt..
Kom på att det kanske inte blir några kort på varken håret eller skorna, mobilen är ju trasig. Jag knäpper alla mina kort till bloggen med den. Jag vet itne vart jag har sladden till digitalkameran..

Dagens alla händelser + nyfärgat hår ;)

Gud vad jag har hunnit med saker idag - ändå är klockan bara 13.30
Dagen började med att vi slapp vakna av väckarklockans eländiga ljud. Vi klev upp duschade, gjorde oss iordning och åkte in till stan. N skulle nämligen lämna in sitt nya kontrakt till det nya jobbet. Jag är så glad för hans skull, han börjar på det nya redan på lördag!

Efter stan åkte vi iväg till birsta och cupolen där min mobil är köpt. N sa att jag inte behövde följa med in, han skulle fixa biffen. Jag gick iväg och shoppade ett par skor under tiden, SÅ SNYGGA (bild kommer) Han lyckades se till att de skulle laga min mobil fastän att det säkert bara var 1 års garanti egentligen. Han fixar alltid allting, det är perfekt :) Jag hoppas att dom hittar felet så jag snart kan få tillbaka den!

När jag lämnat N på jobbet åkte jag in till stan och kika in hos min frissa för att fråga om hon hade någon tid i veckan. Hon sa att jag fick sätta mig i stolen på en gång så det gjorde jag med nöje. Nu har hon klippt bort allt det slitna också har hon tonat mitt hår. Det känns underbart! Det är samma färg som tidigare men toningen tar nästan ingenting längst ner på håret eftersom det har blivit blonderat så många gånger. Jag ska göra en ny toning om några veckor igen för det syns fortfarande lite skillnad men det blev helt klart bättre. Känns ovant att vara så mörk igen, men snart är de sommar och då blir de solblekt :)


Mobilen är fortfarande paj

God morgon!
Min mobil är fortfarande paj, det går inte att få liv i den hur jag än försöker..  Jag som dessutom åkte tidigare till N's jobb ihopp om lite hjälp men de grabbarna gjorde där funkade i alla fall inte. Det värsta är att jag har insett att alla mina nummer låg sparade på telefonen, och inte på minneskortet. Att man aldrig lär sig. Det här känns inge roligt alls..

Har bytt till en gammal skrutt mobil nu, antar att den får duga en tid framöver. Jag kan ju absolut inte vara helt utan! N hittade kvittot till min mobil igår i alla fall men vi vet inte om det är 1 eller 2 års garanti.


min älskling

Homestyling

Jag är så sugen att göra om här hemma..
Jag vill ha nytt tyg i ramen i vardagsrummet, alternativt byta ut den helt mot nya fräscha tavlor. Jag vill ha nya gardiner och nya kuddar till soffan (har sett jättefina på Miomöbler idag) Jag vill dessutom ha en fondvägg i sovrummet. Jag blev så inspirerad när jag fick se Elins mammas sovrum. Det var som klippt och skuret från en tidning, så vackert.. allt i vitt!

Jag vill dessutom ha en ny tvbänk. Helst vit, och lack ska det va. jag vill ha nya lampor i hallen, och jag vill sätta upp lamporna vid sminkbordet som jag så längre drömt om. Jag hoppas innerligt att dom finns kvar annars blir det hjärtesorg. Jag har surfat runt på diverse hem-sidor nu för inspiration. Nu är jag eld och lågor, jag vill NU!

Som toppen på moset vill jag ha fina orkidéer nu till våren.


Kate Bosworth



Makalöst vacka Kate Bosworth..

mys framför tvn.

Nu blir det söndagsfilmen på 5:an..
Vi har inte sett den förr, "Tad Hamilton" är i alla fall sjukt snygg!


Mobillös

ALLT som möjligtvis kan gå snett har gjort det för mig idag.
Min mobil har gått sönder, detta innebär att jag inte har ett enda nummer kvar om det inte visar sig vara så lyckat att jag sparat vartenda ett på minneskortet. När jag märkte att den gått sönder skulle jag ta ut minneskortet för att sätta in det i en gammal mobil, vad händer? JO jag tappar minneskortet, det studsar på foten och rätt in under soffan. Vår soffa är dessutom så låg att man knappt får in handen.

Hur som helst dyker jag ner på golvet, ålar mig fram till soffan. Det går inge vidare. äger inte heller någon ficklampa så jag såg inte vidare mycket. lyckas efter många om och men få ut det med hjälp av ett block (!) hämtar den gamla telefonen och ska sätta i minneskortet, men näääärå, då visar det sig vara en annan modell, mitt nya är alltså mindre..

Så nu sitter jag här, mobillös. känner mig i och med detta även ganska hjälplös kan jag lova. Jag hoppas att Emma råkar läsa det här inlägget eftersom vi skulle ses imorgon. dessvärre kan jag inte den tiden och eftersom jag inte har hennes nummer kan jag inte heller ringa.

FAN FAN FAN VAD JOBBIGT!


Dagens


image722

Kör på en slapp stil idag. Det är det som är söndagars charm.
Oversize munktröjan från Bikbok, och en stor färgglad halsduk älskar den.. inflikar också att armbandet kommer från Tomas Sabo. Jättesött silversmycke med 2 berlockar, en silversten och Tomas Sabo cirkeln.

Nu är jag rastlös. Tänker börja traska iväg till mamma och pappa. lite luft kan göra mig gott, gud jag har blivit en sån soffpotatis.. Ha en bra söndag nu allihop så hörs vi lite senare!

hej o hå, städa på

Nu börjar de hända lite grejer i mitt stökiga hem..
Har rensat lite i kylskåpet, sorterat en massa post, slängt alla tompåsar (bedrift) ibland får jag för mig att jag ska spara på påsar. vad är detför tvångstanke? vad ska jag med dom till.. nej nu rök dom hela bunten som tur är. ska åka iväg och käka på MAX med mami och papi snart. jag ringde och surade över att det var så stökigt, allt kändes mycket bättre när jag fick föreslå MAX. dom var inte svår övertalade.

Nej, åter till städningen då. ingen som kan komma o hjälpa till möjligtvis?
kom igen


Städa

Undra om man skulle göra dödsrycket och städa lite..
Jag är bäst i världen på att stöka ner. N sköter sig för det mesta ganska bra på den fronten men jag är tammefan omöjlig. Det ligger påsar (läs tomma påsar) i en liten översvämmning i en av fotöljerna. Det är inköp som är gjorda för länge sedan. Alla veckans kläder infinner sig knappast i tvättkorgen, nej dom hänger fortfarande på sängkarmen.. tallrikar och glas från dagens frukost står kvar på vardagsrumsbordet istället för i diskstället. Jag är omöjlig.

Nej nu får ja fan i mig skärpa till mig, annars flyttar väl karln snart :)
Puh, jobbigt..

Har hon rullat sig på vård golv måntro?
Kanske dags att ta sig en svängom med dammsugarn också, KUL - inte

image721

Hjälp mig med domänförslag

Jag blir tokig, jag behöver er hjälp..
Nu har jag gnuggat geniknölarna, N har kommit med förslag som fått avslag och några enstaka av er har tänkt till (tack) men jag är ändå inte riktigt nöjd. Vad är problemet? Jag ska ju få en ny domän, och jag vill att den ska vara klockren. Den ska kännas rätt redan från första stund. Det känns jättetråkigt att girlylicious.se (och .com) var upptaget för det är det som gör det hela så svårt. Hjälp mig, kom med alla tänkbara förslag. Jag vill helst att det ska ha ngt med girlylicious att göra eftersom jag känner mig i-ett med det namnet nu..

Snäll hjälp mig att komma på en het .se eller .com adress..
Ni som läst min blogg ett tag vet vad jag har för stil vid det här laget..

The notebook

God morgon!
Nu har jag legat kvar i sängen i 30min trots att jag varit vaken för N har legat och hållt fast mig haha.. Han tycker inte om att jag kliver upp före honom på morgonen (inte att jag går och lägger mig efter honom heller) men det är riktigt mysigt..

Idag är det söndag, jag har inte så mycket inplanerat. Eventuellt ska jag och Sara ha lite filmkväll med dagboken för hon har inte sett den. Det som är världens vackraste film, jag kan inte låta hon gå miste om den :) Vi får se hur hon mår efter gårdagens utgång ;) Call me..

Kvällen

Vi har haft en helt underbar kväll ikväll.
Vi svängde förbi och hämta upp mina päron vid 6tiden och styrde färden hem till N's föräldrar. Det bjöds på JÄTTEGOD tre rätters middag. En av de andra damerna som var med ikväll kollade och log igenkännande mot mig ända tills hon lyckades klämma fram: "jag känner igen dig". Hon frågade om jag jobbade i butik och det visade sig att hon kände igen mig från Zara. Roligt!

När vi ätit färdigt gosa jag och N ner oss i soffan framför melodifestivalen. Jag "klyschan" Fridberg grät en skvätt till Sanna Nielsens låt men gillade att Perelli tog hem segern. Nu har vi nyligen kommit hem. Min föräldrar hade inte en tanke på att åka hem ännu så det är vi som stog för pensionärsvarningen ikväll. Jag skyller på att N ska upp och jobba imorgon ;)

Imorgon är det söndag, gud så länge jag ska sova!


C. Perelli

Ja tjejer och killar..
Det blir alltså Perelli som får åka ut i vida världen och representera Sverige.
Det blir bra tror jag! Jag gillar låten och jag ska inte sticka under stolen med att hon skaffat sig en kropp som inte är av denna väld. HOT! Sanna Nielsens låt var naturligvis lika vacker som vanligt. Men trots det är det ingen låt som jag tror skulle kunna kamma hem den stora segern..

Vad tycker ni om kvällens melodifestival?


Dags att åka


Dagens

Nu ska bara strumpbyxorna på, sen sticker vi.
Jag och N ska svänga förbi min mamma och pappa och hämta upp dom. Sen ska vi åka hem till N's föräldrar och fira söta Irene. Det ska bli så trevligt.. Ikväll har jag tagit på mig min skjortklänning från H&M som jag har aldrig haft på mig den tidigare. Den har (som många andra plagg) hängt i garderoben orörd alldeles för länge. Men ikväll åkte den på :)

Ha en jättebra kväll sötnosar, glöm inte melodifestivalen ikväll..
Det ska inte jag missa ;)


Sara Kelly

Gud vad glad jag blir, jag hittade klänningen trots allt..
Jag har ju kikat 3 ggr så jag förstår inte om jag helt enkelt har missat den eller om jag bara kikat på fel ställen tidigare.. Klänningen är från Sara Kelly, samma märke som min
jacka som jag aldrig har använt.. hm, borde kanske börja använda den nu till våren, den är jättefin så det är inte av den anledningen den inte blivit använd.


Zooma

Hjälp

De domän namn som jag ville ha var redan upptagna.. Fan!
Mitt tredjehandsval är girlyliciousblogg.se hade allra helst velat ha girlylicious.se (eller .com) men de var upptaget redan. Nu behöver jag er hjälp.

Vad tycker ni att jag ska ha för domän?
Hjälp mig nu.

Nytta med nöje

Nu ska jag göra lite nytta..
Jag ska hoppa upp på min ädla springare (läs motionscykel) och trampa iväg.. Det är sån pensionärsvarning på sånt här. Jag kompletterar med lite MTV så blir det lite "koolare"

So long..

Sluta fega



Så många läsare idag, så få kommentarer - Ä
r ni rädda för mig?





Varför händer sånt här alltid mig?

NEJNEJNEJNEJNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Jag har spanat in en klänning från Ellos flera gånger nu. Skrivit diverse jobbiga inlägg om den och klistrat in en herrans massa bilder. Nu sitter jag här redo att klicka hem den, så finns den inte kvar. Det svider i mitt lilla flickehjärta. Jag måste gå igenom sidan en gång till. Det här får inte vara sant..

FAN!

Ellos

Zooma
I like it alot
Frågn är väl bara hur plastig den egentligen ser ut för 249kr.

klumpigt

Åhneej, vad less jag blir.
Jag råkade ställa in en inställning tidigare idag om att inte godkänna några kommentarer till mina inlägg.. fråga mig itne hur eller varför, det var ett misstag! Så alla ni som har skrivit något inom den senaste timmen, de kommentarerna har jag tyvärr inte fått..

Bara så ni vet..
Nu är det däremot korrigerat, så nu funkar det igen

Hasses brorsas låtsas.....

Nu sitter jag och tittar på "Hasses brorsas låtsassyrras kompis"
Haha vilket jävla namn på ett tvprogram. Har ni sett det någongång? BB-Kitty är programledare..




Upd. Spotlife

Jag har förresten fått ytterligare uppdateringar från Spotlife nu.
Nu har jag har skickat in 3st domänförslag. Ska bli spännande att se vad som är ledigt och vad det blir för adress i i framtiden som ni kommer att få surfa in på. Ville bara tala om det, men nu är det dags att knoppa. Puss och godnatt ♥

i'm singing in the rain

199128-718

"Det finns inget dåligt väder.."

Heja heja

Det är tur att Sara är ett troget fan av min blogg.
Sista tiden har hon sagt åt mig på skarpen att det är skärpning som gäller.. haha, mer inlägg ska det tydligen vara. Givetvis har jag tagit till mig det. Därför ska jag peppra som bara satan imorgon, tss..

Men något mer roligt tror jag inte att jag har att bjuda på ikväll. Slänger kanske in en godnattbild om jag känner mig generös ;)

Bio och middagsmys med släkten

Jag kan tyvärr inte rekommendera nya filmen med Persbrandt..
Jag visste att det inte var någon rolig film, utan jag hade förväntat mig att den skulle vara djup. Dessvärre var den mest deprimerande. Och under filmens speltid fanns inga andra skådisar (inte heller statister) med i filmen, alltså bara de 4 personerna i huvudrollerna. Minst sagt ovanligt! 

Persbrant å andra sida skötte sig lika bra som alltid, han kan man inte klaga på. Efter bion gick vi i alla fall resturang 1891 och åt. Jag har aldrig varit där på kvällstid faktiskt men gud vad mysigt det var. Gitarrspel och massvis med tända ljus. Dit vill jag gå med N någon kväll för att äta och dricka gott..

Jag åt bakad potatis med skagenröra (bild) Det har blivit en massa smarrigt idag med biopopcorn och lite karra. Nu sitter jag i alla fall i soffan med N. Mycket nöjd och belåten med kvällen, men vääldigt trött. Imorgon är jag i alla fall ledig. Då ska jag verkligen sova ut.


Dagens bild

America Ferrera, Eva Longoria, Marcia Cross, Mario Lopez, Sheryl Crow, Eva Longoria firar sin födelsedag utan Tony Parker!
Eva Longora 33 bast.

Persbrandt

Phu, kolla tiden..
Det var länge sen jag var vaken så här tidigt. Vädret utanför gjorde mig inte precis mer sporrad att kliva upp, snöblandat regn hmm..

Ikväll ska jag och flickorna i släkten som sagt gå på bio. Vi ska se nya filmen med Persbrandt. Någon som har sett den? Jag tror att jag får så lov att göra det här inlägget kort för jag har inte så mycket mer att säga så här på morgonkvisten. Vi hörs lite senare istället, puss


Godnatt då

image713

Nu är det dags för mig att sova.
imorgon börjar jag 8.00 för vi ska ha månadsmöte. Jag tycker sånt är viktigt och jag vill absolut inte missa det. Jag kommer att vara fruktansvärt trött men jag jobbar bara till 16.00 sen blir det bio klockan 18.00 med tjejerna i släkten. Jag mamma, farmor, faster och kusinerna.. Det ska bli så mysigt, Vi ska eventuellt ut och äta efteråt också. Jag längtar!

Puss och Godnatt!

Nytt jobb..

Nej jag ska självklart inte byta jobb, jag stormtrivs ju!
Nu är jag förresten inte på samma mögelhumör som imorse, och tur är väl det :) Jag är strålande glad för att dagen har flytit på jättebra idag på jobbet. Vi hann inte riktigt med allt som skulle hinnas med men vi hade åtminstone roligt hela dagen. Det sista hinns med imorgon förmiddag det är jag säker på!

För övrigt är jag jätteglad för att mina kära N har fått ett nytt jobb. Han förtjänar det så jävulskt mycket! När jag kom hem hade han gjort jättegod middag och köpt lite alkoholfritt eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Jag älskar han sååååå mycket!


!!!!!!!!!!!!!

Bloggvärldens baksida!
Jag brukar aldrig få dumma, korkade eller elaka kommenterar.. men nu på slutet har det rullat in några enstaka, och fler lär det ju bli i takt med att bloggen växer.. Jag har inte fått elaka kommentarer och inga "påhopp".. men korkade och meningslösa kommentarer av anonyma läser, vad annars. Hur orkar man kommentera något man tycker är dåligt? Lägg ingen energi på att gå in på min blogg  utan använd istället er "dyrbara" tid till något ni tycker om. Mogna på er!

Det finns verkligen alla sorters människor.. Jag blir så less ibland! Tro nu inte att jag lackade ur på grund av "annas" kommentar för den var en fis i rymden. Men jag blir så matt i övrigt. Unga tjejer som nu väljer att lägga ut kropp och själ (det gör inte jag, och kommer aldrig att göra) på sina bloggar ska inte behöva bli attakerade, framförallt inte av ANONYMA läsare. Har man något att säga, beröm eller kritik - vad som helst. Lämna åtminstone en e-mailadress. Det är bara ni som inte står för era kommentarer som väljer att göra det anonymt.

Rannsaka er själva nästa gång.

Feg!

God morgon!
Jag börjar väl med att besvara ANNAS kommentar (som natrligtvis väljer att vara anonym) Jadå anna, jag har lästa fler stycken böcker. Vill du ha recensioner eller vad är du ute efter? Jag är djupare som person än du kan ana även om jag inte väljer att lägga ut både kropp och själ på bloggen.. Nöjd över ditt svar? kommentera gärna anonymt snart igen annars..

KUL MORGON!

Jag är på riktigt dåligt humör..

winners

Plötsligt känns allt så nära - Och så pirrigt!
Nu har jag fått ännu ett mail från Spotlight. De frågar efter mitt nummer så de ska kunna ringa mig! Allt känns jättepirrigt just nu. De står även att vi vid ett senare tillfälle ska träffas några stycken åt gången för vidare info om våra nya sidor. Jag undrar som många andra, vart ska vi ses när alla bor i olika städer? hur och när? Ja spännande, men som sagt.. Pirrigt!

Ska slänga iväg mitt nummer nu i alla fall.. Sen får vi väl se vad som komma skall!! :)

Vakna upp med Dior.

Good morning!
Jag är så trött att jag får kämpa för att hålla mig vaken. Jag blir så här när det är tyst hemma på morgoen. N sover som allra skönast nu eftersom han är ledig idag. Jag satte bara upp håret i en slariv toffs imorse och har därmed varit klar i över 30min, ( 20min kvar tills jag åker hemifrån.. )

Hann aldrig med att se några Andra Aveny avsnitt igår men ett ska jag åtminstone hinna med i veckan. En läsare skrev att dom snart ska ta bort alla avsnitt från svt's sida så det gäller att skynda..

Skriver kanske ett mobilinlägg vid lunch om morgonen med Dior..


Gossip

Nu har vi precis sett Gossip Girl.
man blir aldrig besviken. Nu är jag allt bra sugen på att ladda ner alla kommande avsnitt, vet inte om jag orkar vänta till nästa, nästa och nästa vecka. Jag vill se NU!

Imorgon ska jag berätta för er om en gubbe som jag och N såg igår. Han hade minst sagt grova tvångstankar.. Haha, där ligger jag verkligen i lä'. Jag som bara är virrig när det gäller att låsa dörrar (alla dörrar utom min egen ytterdörr konstigt nog.)


Trivsel

Jag blev så glad över att komma på jobbet imorse.
Det första jag får höra från "högre höjder" är att dom var jättenöjda med helgens arbete. Det var så skönt att höra eftersom det var min första ensamma jourhelg. Alla jobbade på jättebra och allt som skulle göras blev gjort. Det är så roligt när ens jobb blir uppskattat.. Det är inte lätt när allt är nytt och det är a och o att bli accepterad!

Om 2 helger ska jag ha jour igen. Den här gången kommer jag inte att vara lika pirrig! Jag har bytt helg eftersom jag ska resa bort, likaså han jag har bytt med.

Imorgon 8.30 ska jag och skönhetstjejerna infinna oss på jobbet för ett möte med Dior. Dom skulle bjuda på fika och genomgång. Det låter ju hur nice som helst :) egentlige skulle jag börja 14.00 men det spelar ingen roll. Självklart vill jag inte missa det här..

Mycket mer roligt väntar framöver också..
Längtar


Ajajaj ojojoj

Jag brädde mig IGEN på ugnhelvete..
Vad ska jag in med händerna där och göra? VA?

Jude Law



Het het het..

Nytta med nöje

Idag efter att ja slutat  köpte jag en present till Iréne..
(Det är alltså N's mamma) vi ska dit på lördag och äta middag tillsammans med mina föräldrar och några fler. Det ska firas att Irene fyllt 50. Mycket kalas just nu hörrni! Inte mig emot..

Köpte i vilket fall jättesöta vita muggar med blå prickar från jobbet (Åhléns) hon har spanat på dom. Hon kommer att bli så glad så..

Undra om man skulle surfa sig in på svt och se ett "AA" avsnitt.. Fattar inte att MT är så fast :)


Darling, i'm home

NU har jag precis kommit hem från jobbet.
Det känns ju riktigt bra att börja veckan med en mjukstart ;) Men jag måste erkänna att jag kände mig rastlös över att behöva åka hem. Vad ska jag hitta på nu då? Alla kompisar jobbar, mina päron jobbar och farmor är alltid ute på äventyr.. Jag ska börja med att äta litegrann iaf, är tokhungrig.

Som jag skrev igår, kanske är dags att sätta sig på motionscykeln som en och annan pensionär :) Cykla till lite MTV kanske vore något, haha..



Dikt

Jag lämnar er nu med en dikt som många hört förr..
Skriven av en mycket skicklig skrivbent.. Njut, hehe

image163

HEY SUNSHINE

God morgon!

Nyduschad och iförd turban sitter jag nu vid datorn efter att ha ätit frukost. Jag börjar jobba 9.55 idag men jag jobbar bara fram till klocka 14. Hur skön dag som helst! Imorgon kommer Dior och presenterar sina produkter för oss, det ska verkligen bli jätteroligt. Inte fullt lika roligt att jag skulle ha börjat klockan 14.00 imorgon annars men det är sånt man får ta..

Har inga större planer idag. Hade först tänkt att jag skulle åka iväg och simme efter jobbet men det får bli framflyttat. Jag kanske åker hem och trampar på Helges motionscykel som vi lånat istället, haha. Ja, man måste ju börja någonstans, någongång..

Skulle inte den här bikinin passa bra på badhuset? Haha

a good night sleep

Då var det än en gång dags att krypa ner i sängen då..
Till veckan ska både jag och älsklingen klicka hem lite finfina grejer från internet. Skönt att jag får lön nu igen den 15:e sen får jag förmodligen lön både kommande 25:e och 15:e igen ;) Jag ska passa på att lägga undan så mycket som möjligt. Jag brukar vara ganska duktig på det!

Har fått en uppmaning av MT på mitt jobb nu att börja se på Andra Avenyn. Det är väl lika bra att spana in vad det är för något som hon hyllar så högt :)

Nu var det sängen.
Puss och godnatt


image712
Jag fullkomligt älskar den här bilden.
Det har jag gjort hur länge som helst utan att kunna sätta ord på varför..

sweet



De här skorna från Skopunkten var också söta..

Lackpumps

Jag hittade ett par underbara skor idag..
Ett par svarta lackpumps med perfekt klack. Till råga på allt kostar läckerbitarna bara 200kr. Som hittat, ändå köpte jag dom inte hmm.. Jag måste tillbaka dit illa kvickt, dom ska stå i mitt skoställ innan veckans slut.

image711

HEY

Go'kväll..
Vilken dag, vi har inte varit hemma nånting. Vi åkte in till stan tidigt för en lunch - smakade smaskens. Vi åt däremot så mycket friterat att vi mådde ganska dåligt båda två haha.. Efter det åkte vi ut en sväng på Alnö, jag kollade priser och öppettider på badet och sen åkte vi och kika på några vänner till familjens nybyggda hus.

Vi har varit en sväng på ikea också, men vi köpte bara lite småplock och lite karra.. Senare på eftermiddagen hade N lite ärenden att uträtta på stan så jag åkte hem till Elin några timmar. Mysigt som vanligt. Vi kikade på ett Gossip Girl avsnitt och pratade massa strunt..

Nu har jag och N i alla fall kommit hem, och ätit lite Karins Lasagna.. Mums, har ni smakat den=

Snart mat..

Nu har vi precis duschat..
Jag och N ska åka ner på stan och äta Kinabuffé strax *slurrp*

Jag sitter och kikar på tvshop. Allting verkar så bra när dom pratar om det. Nu visar dom upp Orbitrek, ni har säkert sätt om den? Jag skulle tammefan kunna köpa en sån jag, haha..

Tävling

Jag är med och tävlar hos Yegane om chansen att vinna en iPod Shuffle.
Här kommer mitt tävlingsbidrag i form av ett litet rim..

Musik är för mig en överlevnadsteknik,
men det krävs en viss teknik för att lära sig all lyrik.
Med dagligt intag av musik känner jag mig rik.
Det är lustigt att man kan känna så för lite elektronik.
Att låta tonerna bilda en sång förknippar många med framgång.
Artister som timberlake, rihanna och cascada
skulle för mig få sjunga och förtrolla - det kan jag fasthålla.

Med denna lilla pryl i min ägo
ska jag uppmana alla att sjunga - gamla som unga
Jag vill jag få världen att gunga och låta folk dansa
i en enda stor klunga.

Kom igen nu, låt mig nu vinna,
så jag kan få vara en lycklig ägarinna.


Era frågor - mina svar

Postat av: EVELINA

vilka är dina favoritbloggar? :)
Jag tycker alltid att det här är en svår fråga.. Jag har nog inga direkta favoritbloggar just nu faktiskt, för jag hinner inte längre läsa bloggar i den utsträckning som jag gjorde tidigare. Men min absoluta favoritblogg tidigare var i alla fall hockeyfrun som tyvärr har slutat bloggat (tror jag?) annars tycker jag om en blogg som kallar sig sweetholycrap. Läser också Natasha Peyres blogg så gott som dagligen.

Postat av: LinnéaK

Hur har du gjort din blogg så populär på såpass kort tid?
Allt går i vågor.. Allt handlar om att ha tid! Jag älskar att skriva, och jag älskar att uttrycka mig med ord. Jag kan skriva hur många inlägg som helst de dagar jag är ledig. Vissa blir skitirriterad medans vissa tycker om mina ständiga uppdateringar - men man kan inte behaga alla!

Postat av: Ayla

Tips på vart man kan få tag på Photo SHop gratis? :P
Jadu, den frågan får du skicka vidare till någon annan. Jag använder bara Paint, haha

Postat av: bella

Vad är den högsta önskan i livet`?
Oj, jag får så lov att vara "klyschig" nu. Men jag vill bara att jag själv och mina nära och kära förblir friska och lyckliga.. Annars känner jag mig lycklig just nu för att jag trivs så bra på mitt nya jobb och har en sambo som jag älskar.

Postat av: KimJ

har du pojkvän :D
 
Jag som tycker att jag skriver om honom så gott som jämt, så kommer en sån här fråga.. haha! Ja, jag har pojkvän sen 4.5år tillbaka och är väldigt lycklig!

Postat av: Amanda

Varför började du blogga? :)
Jag hade länge läst andras bloggar och tillslut skaffade jag en blogg mest på skoj. I flera månader berättade jag inte addressen för någon och då hade jag mellan 2-4st läsare haha, en kompis och min pojkvän dom andra två, vilka var ni? haha..

Postat av:

om du måste välja en av dessa tragiska situationer, fetma eller anorexia (vet inte hur det stavas), vilken väljer du då?
Anorexia

Postat av: Therese

Jag har följt din blogg lääänge!
Vilka bloggar läser du dagligen?

Jag läser alltid de bloggar som har kommenterat hos mig. Jag vill försöka få en inblick i vilka som läser min blogg. Annars har jag tyvärr inte tid att läsa så många bloggar numer..

Postat av: julia

hej, en fråga; hur har du fått så många läsare till din blogg?
Ja, som jag skrivit i en tidigare fråga. Det handlar mycket om att ha tid! Sen måste man naturligtvis skriva underhållande. Jag tycker dessutom att man ska vara ärlig. Mår man dåligt så måste man kunna skriva av sig, bara värka ur sig all skit.. Och är man lycklig vill man gärna dela sin lycka med sina läsare..


Sådär ja'.
Här har jag besvarat några av era frågor.


Hej måndag

God morgon..
Jag hävdade ju bestämt att jag skulle sova bort hela dagen idag. Men det slutade med att kropp och själ inte ville sova längre än 9.30 det är iaf 2 timmar längre än vad jag har sovit i helgen.

Idag har vi inga storartade planer. Jag hade tänkt sätta mig och sammanställa era frågor nu i alla fall ;)

God natt

Nu säger jag tack och hej för ikväll.
Är så himla himla trött, vi satsar på att sova bort hela dagen imorgon, eventuellt också gå ut och äta.. beroende på när vi vaknar :) Jag hoppas att ni har haft en bra kväll..

Imorgon återkommer jag med nya goa' inlägg ;)
Hörs då!


Dagen

Jag är så trött, det känns som att klockan är minst 23.
I vilket fall som helst har dagen varit bra. Efter jobbet åkte jag och N hem till farfar Helge (N's farfar) och firade honom på 80års dagen. Gubben är pigg som 60 bast! :) Det bjöds på god mat och trevligt sällskap. N's släktingar från Norrköping har också kommit hit för att fira och det var så kul att träffa dom igen. Vi var och hälsade på dom i Somras i några dagar i somras jag och N i slutet av vår semester..

Hur som haver, kvällen har varit bra men nu vill jag bara sova.
Imorgon kommer sammanställningen från "frågestunden" som jag lovat..

Puss

Herregud, skärp er..

Tänka sig, det är så roligt..
Varje gång någon har något negativt att säga om ens blogg så publiceras det som anonymt.
Det är att stå upp för sin sak, det är att vara ärlig - eller inte. Snarare att vara rädd. Stå upp för er istället för att vara patetiska.. Sen jag började blogga för ett år sedan har jag bara fått 3 negativa kommentarer ( av över 7000st ) det är jag stolt över. Har sagt det förut, säger det igen.. Det är frivilligt att läsa min blogg!

Update

Hej allihop..
Nu sitter jag i sängen hos mina kusiner.. Vi har ätit världens godaste mat som Cissi hade gjort, lax gjord i ugnen men jättegod sås, potatis och en smarrig grekisk sallad. Snar väntar efterrätt, mumsfillibabba..

Jag hoppas att eran dag har varit bra.. Blir glest på uppdateringar ikväll också antar jag men jag lovar fortfarande att svara på alla era frågor. Jag ska sammanställa dom och senast måndag kväll ligger dom uppe ;)

new makeup

Nu har jag precis sminkat mig med mina nya produkter jag fick igår..
Jag använde mig av min nya foundation, glitter eyeliner och mascara. Det är ju faktiskt lördag :) Jag jobbar både ida och imorgon så det blir en lugn helg. Både jag och N är däremot lediga på måndag så då blir det till att sova ut, tro mig..

Snow

Det toksnöar i lill Sundsvall idag!
Verkligen vräker ner, och i vanlig ordning avskyr jag det. Jag laddar ju inför sommaren, men istället har jag fått bära fram vinterjackan. Gruvar mig lite för att gå ut i den kalla, blöta snöstormen.

Nej nu blir det smink..

P. Hilton

Paris Hilton, Paris Hilton vet hur man shoppar!

Päran kan sin sak - att shoppa.
Tycker att det var snyggt att hon matchat glasögonen till klänningen..

Bilson

Rachel Bilson, Rachel Bilson visar rätta stilen!

Okej, här var Rachel Bilson vardags söt,
men jag önskar i alla fall att hon aldrig klippt den där luggen..

morning

God morgon!
Idag var det inte fullt lika lätt att ta sig ur sängen kan jag tala om. Trött som bara den masade jag mig ur sängen och satte upp håret i en toffs. allt gick jättebra vid stängning idag men jag glömde min almenacka och därmed även mitt schema. Det innebär att jag inte vet vilken tid jag börjar idag! Inte kul.

Jag tänker i alla fall åka in till jobbet så att jag är där till 9-tiden. Skulle gissa att det är 9 eller halv 10 jag börjar men jag vill hällre vara på den säkra sidan.

Vad har jag lärt mig av det här då? Att mitt schema ska kopieras upp i flera upplagor så jag slipper hamna i samma sitsa igen..

TACK

Nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med min skatt..
Jag är så glad så jag sitter och ler som ett litet fån ;) Det ska bli spännande, de ska höra av sig snart igen för ytterligare information. Jag har skickat över sidan till Pappa också så han får se vad det är för företag. Förmodligen kommer mina päron att plöja bloggen hädanefter också, skulle inte förvånna mig. Dom är så nyfikna, men inte mig emot :)

En kompis till pappa hade berättat att han hittat min blogg när han googlat, haha. Helt sjukt att man kan hitta folk sådär egentligen.

Nej nu var det ju faktiskt godnatt jag skulle säga.
Och än en gång TACK till alla underbara människor där ute som gratulerat mig. Det värmer verkligen ♥

image710

KUL

Jag är så otroligt glad att jag är en av de lyckliga vinnarna i spotlight tävlingen.
Det känns jättespännande. Än så länge vet jag inte fullt och fast vad det hela går ut på men spännande ska det bli. Det kan ju faktiskt inte bli annat än bra.

Ursäktar att jag inte svarat på era kommenterar men jag har haft fullt upp med att le och besvara en massa mail. Så sjukt kul. Imorgon kanske jag hinner besvara alla era kommentarer, börjar lite smått nu ikväll men jag kommer inte att hinna med alla..


HEJJA GIRLYLICIOUS



JAG ÄR KANSKE HUR GLAD OCH ÖVERRASKAD SOM HELST!

Frågestund

Nu är det snart dags för mig att åka till jobbet!
Men först tänkte jag be er om en sak. Antalet besökare har ökat mycket den sista tiden och det vore jätteroligt om ni ville skriva lite kort om er själva bland mina kommentarer (namn, ålder, vart ni bor etc..) så jag har en aning om vilka ni alla är :)

Eftersom jag jobbar sent idag och inte kommer att ha tid att uppdatera.
Därför vore det kul ifall ni pepprar mig med frågor, vad som helst - stort som litet. Det blir en liten frågestund helt enkelt och jag besvarar så mycket jag bara hinner ikväll när jag kommer hem.. Men en sak är säker, ALLA frågor besvaras, om de inte är helt oförskämda.


 image709

Bortskämt

Det går uppenbarlingen ingen nöd på J.Lo's små knoddar..
Det kommer inte som någon skräll att dom skulle bli ruggigt bortskämda, men det verkar inte finnas någon hejd. Att bli bortskämd av kärlek tror jag är det enda som är viktigt som liten. Men nej nej allt ska ske med överdrift gånger tusen..

Nu har stjärnan låtit en "färgtränad terapeut" (vafan, finns det titlar på alla människor "over there") måla barnens flygel på manhattan i halsofrämjande färger, vilka tydligen är aquamarin och en nyans av ljusblå. Äh, jag tror tantaranta gjorde som hon kände för ;)

Till inredningen har det beställts bomullslakan i egyptiskt bomull, är det mysigare att kissa ner? eller hur tänkte hon nu lilla fröken J.LO då? Orutinerat.. Till leksaker ska de få skallror med diamantinsriktion. Hade jag känt henne privat (hahahaha) hade jag tipsat om att en sockerbit i en liten plåtburk skallrar roligt den också..

Två små ponnys som grädde på moset är också beställda. 
What a happy family.. 



Hot it up

Petra Nemcova

Petra Nemcova


Oskuldsfullt vitt och förföriskt svart..
Tjeckiska modellen Petra Nemcova.

MORNING

God morgon alla underara!
Jag är banne mig inge trött idag, fantastiskt! Jag har redan hunnit duscha och äta frukost (läs ett glas juice och 1.5 riskaka) Just nu puttrar dagens lunch på spisen - Potatisbullar. Det är perfekt om man glömt att gjort iordning matlåda och om man inte hinner köpa lunch. Dom sköter sig själv helt och hållet, det enda ma behöver göra är att springa och vända dom en gång sen är det klart :)

Det är mitt gormét tips denna morgon, haha...

Godnatt

Jag avlägsnar mig för ikväll efter det här inlägget..
Jag är så trött, och jag behöver säkerligen min skönhetssömn.. Jag hoppas att N kommer hem innan jag hinner somna. Imorgon är det Lorealtröja som gäller på jobbet. Om jag inte hade sett ut som en vitval i den hade jag lagt upp ett kort haha.. yeye, det är slutspurrten på Loreals kampanj nu i helgen så det är egentligen inte mer än rätt att vi ska använda dom.. Men tro mig, från och med imorgon kommer den att ligga längst in i garderoben.

Jag hoppas att jag har underhållit några av er ikväll.
Nu har bloggen passerat 7000 kommentarer, känns ju alldeles perfekt det!
Puss och godnatt då alla go'bitar ♥

image708

Mobilblogg

HA, det gick ju skitbra att mobilblogga..
Inge dyrt heller. Då slänger jag nog iväg ett sms vid lunchtid imorgon om ni vill det? Jag jobbar lååångdag imorgon nämligen. Jag kommer att infinna mig på jobbet mellan tiderna 9.30-20.20 deni. Det är inget pass att leka med ;) Men det ska nog gå bra. jag har ju varit ledig så länge att jag får möjlighet att vila upp både kropp och själ.

Jag måste göra ett tappert försök att mobilblogga innan jag ska sova%2

Jag måste göra ett tappert försök att mobilblogga innan jag ska sova. Om allt går vägen kommer jag nog att kunna slänga iväg ett sms till er imorgon vid lunch även fast jag jobbar. Jag hoppas att er kväll har varit bra, PUSS

Du är vad du äter och divafasoner

Är det någon mer än jag som kikar på "Du är vad du äter"?
Jag förstår inte varför Dominika ska få sån särbehandling. Alla vanliga svenssons får laga sin egen mat, träna själv etc. Men Dominika som redan är en diva får både hemkörd lyxmat och personlig tränare.

Jag tycker att det ska vara lika för alla.


Chic


Tvkväll

Nu ska jag lägga mig tillbaka och kika på "Du är vad du äter"..
Vad ska ni fördriva kvällen med?

Real stuff



Britney Spears!
Den här låten gillar jag skarpt. Är i övrigt inget Britney-fans

Hey, är du hans idol?



Jag blir generad av att titta..
Men för all del, kika ni ;)

Familjelycka

Heidi Klum, Kolla in min tandborstar!

Haha vad söta Heidi Klums barn är.
Lillkillen med affro och grejer var ju helt klart ballast :)

AFV

HAHahahahahaha.. åh, sätt på 5an

Gadd

GAH!
Är det bara jag som inte klarar av att höra tre reklamen med Eric Gadd?
För det första är låten värdelös, och han låter som en tjej. Inte manlig för fem öre! Det låter som att han har vissa delar i kläm om jag säger så..


Trött

Jag blev så trött efter maten att jag var tvungen att lägga mig ner.
Så trött så att jag hade kunnat gått och lagt mig för kvällen om inte klockan varit 17.00 Brukar ni känna så? Hur som haver sitter jag nu här framför dumburken. Har precis pratat med Elin och hämtat upp den sista tvätten. Det kändes verkligen som att hon var med mig i tvättstugan trots att hon bara var i andra änden av luren..

Något bra på tv ikväll?


Nicole och bäsen

image25

Jag är inte precis den första i skaran som publicerar en bild på Nicole och hennes bäs.. Men jag kan inte låta bli. Jag tycker att bilden är så himla fin. Betydligt mer smakfull än Christina Aguileras om jag får tycka till..

Lovely

Simpsons nürd

Vad tycker ni om Simpsons? :)


Blåst

Det blåser så mycket att det känns som att rutorna ska blåsa in stundvis..


Mätt i magen

Mmmmmmmums..
Nu har jag precis ätit kinamat. Friterad kyckling med sötsursås och ris! Jag har världens bästa pojkvän. När jag kom hem från jobbet hade han tvättat så att det bara var en maskin kvar. Den hjälptes vi åt med. Efter det skulle han åka in till stan för att uträtta några ärenden innan han ska ut ikväll. Då köpte han med Kinamat till mig eftersom jag ska vara ensam hela kvällen. Det var så gott och nu är jag så mätt.. Men nu är det färdigätet för ikväll haha!

Han ska iväg och bowla och äta med jobbet ikväll så jag blir ensam. Jag önskar att han skulle vara hemma, men det tänker jag inte säga för självklart vill jag att han ska umgås med arbetskamraterna. Jag är bara så kramsugen :) Hade varit så mysigt att kramas framför tvn hela kvällen.. menmen, det får bli en annan dag



Kolla innan ni handlar..

Vet ni vad som hände mig idag? Det var inte vidare kul..
För flera månader sedan, kanske rentav i slutet av förra året, köpte jag en väska på H&M. Den har fått ligga kvar i sin påse ända fram till imorse då jag till min stora förtjusning hittade den. KANON tänkte jag och packade den proppfull med viktiga grejer (läs: en massa skit som jag ändå inte skulle hinna använda) och åkte till jobbet..

Inte förrän nu på eftermiddagen när jag åker hem händer det..
Jag fumlar efter nycklarna och försöker dra upp dragkedjan för att stoppa ner nycklarna i innerfacket, då tar det emot. Det ligger alltså något i innerfacket. Jag kollar ner i väskan och där ligger 2 par örhängen med prislappar och allt. Jag har aldrig sett örhängena tidigare, de är alltså inte mina.. Någon måste ha planerat att köpa väskan och tagit sig friheten och stoppat ner två extra örhängen som "bonus". Tror ni inte?

Det var inte roligt alls!!! Det var inte precis så att jag firade över "mina nya örhängen" snarare skämmdes jag. Tänk vad enormt pinsamt det hade varit om örhängena var larmade! Skulle jag då stå där som ett freak och intala dom att det inte varit jag som lagt ner dom i väskan - mardrömsmaterial. Om det inte var för att det var flera månader sedan jag köpt väskan hade jag gått tillbaka med örhängena men till och med det känns ju lite udda såhär 4-5 månader senare..

Herregud, Har något liknande hänt er någon gång?
OM: Vad gjorde ni då?

I'm home

Hej allesammans.. Nu är jag hemma!
Jag ska äta en liten macka så jag blir mänsklig igen, jag är superhungrig.. Det var i alla fall jättekul att vara tillbaka på jobbet igen. Nu blir det fullt ös hela helgen, vi kommer att ha jättemycket att göra.. KUL!

Deep Waver


Den här blev jag lite nyfiken på..
Läste för första gången om den på en blogg alldeles nyss. Det är en locktång som kallas Deep Waver. Funkar nog precis som en vågtång.. Skulle vara roligt att se hur resultatet blir..
Har du provat en Deep Waver? Vad tyckte du i så fall?

Rachel Bilson

Click to view full size image
Lite morgongympa..

Frukost

Känner mig duktig som sitter här och äter frukost..
Frukost alá fil och flingor. Det må hända att det är det viktigaste målet om dagen, men det är det tråkigaste också i mitt tycke. Jag tycker tyvärr betydligt mycket mer om att äta en sen brakmiddag, inte lika bra för figuren.. Dom dagar jag äter frukost, är bara dom då jag vet att jag inte kommer att kunna äta på flera timmar..

Är ni duktiga på att äta frukost?


Morning sunshine

God morgon alla sötnosar..
Det var svårt som tusan att ta sig upp i varma sängen. Jag hade dessutom stängt av alla element igår för jag tyckte att det var så vamt så gissa hur det var imorse.. Brrr, jättekallt. Jag kröp ner under täcket med dubbla handdukar, turban runt håret och morgonrock. Där skulle jag gärna ligga kvar lite till, men icke :)

Idag är det jobb. Kortdag 9-14 skönt med en mjukstart för i helgen kör jag så det ryker :)

Läggdags

Nej hörrni. Nu går jag och min finne och lägger oss..
Imorgon ringer klockan 7.00 det kommer bli tufft att kliva upp. Jag har klivit upp tidigaste 9.00 nu de senaste dagarna och då har jag ställt väckarklockan såklart, annars hade jag aldrig varit uppe den tiden..

Nu tackar jag för mig..
Ni har i vanlig ordning varit toppen..

PUSS


Ajajaj

Jag har verkligen aldrig finnar, men nu har det ploppat upp en ond jävel på kinden.
Och den går inte att klämma heller . Ni bryr er förmodligen "jättemycket" men jag måste få det sagt haha.. Jag känner mig äcklig och oren när jag har den där. Jag hoppas för mitt liv att den inte finnt kvar imorgon när jag vaknar - alternativt att jag får klämma den. Äsch går inte in på fler detaljer. Då slutar ni säkert bara läsa, det hade i alla fall jag gjort!


Rihanna


Jag vill jobba!

Det låter så klyschigt..
Men nu har jag varit ledig i hela 5 dagar och jag längtar tillbaka till jobbet så himla mycket. Visst har det varit jätteskönt att vara ledig, inget tvivel om den saken men jag har ändå längtat tillbaka. Jag har varit in på jobbet i två omgångar bara för att kika om det hänt något nytt och spännande! :)

Imorgon är det i alla fall dags att jobba. Börjar klockan 9.00 då en tjej från Lancome kommer och "föreläser" för oss. Det är perfekt, tro mig - det behövs. Det är en hel djungel av hudkrämer och smink.. Jag älskar det men det tar sin lilla tid att lära sig allt..

I helgen har jag dessutom Jour. Ett stort ansvar, men väldigt roligt..

No fight

Till och med jag hade ställt in mig på en fight i dagens Grey's Anatomy..
Men nån sån blev det inte. Bara pinsam tystnad! Lite besviken blev jag allt, haha



Dyrt att parkera..

När jag jobbade inne i stan kostade det mig 10kr/dagen att stå parkerad en hel dag.. Det var ju ändå ett riktigt bra pris - 10kr för en hel dag. Men man jobbar ju normal 5 dagar i veckan, och 5 dagar i veckan i en månads tid förvandlas snabbt till 200kr. Inte fullt lika roligt. Man skrattar inte heller ihjäl sig när man parkerat och inser att man inte har den där förbannade 10an heller..

Nu när jag jobbar ute i birsta kostar det inte mig en krona, gratis parkering med andra ord. Det är väldigt skönt att slippa punga ut med 200kr i månaden bara för att gå på jobbet. Nu till min nyhet. Jag bytte verkligen jobb i rätt tid. Nu kommer det nämligen att kosta 10kr/h där jag stog förut, och inte nog med det så kommer man inte att få stå mer än 2h vilket inte är så bra när man ofta jobbar 8h pass..

För en gångs skull drabbar inte olyckan mig. Jag brukar inte ha turen på min sida alla gånger men det hade jag sannerligen den här gången..



..Också ett sätt att parkera!

Carola Picasso..

Nu ska jag dricka en stor, varm kopp med chaite *slurrp*..
Sitter just nu och kikat på Roomservice och Marie Picasso. Gud hon är så jobbigt dramatisk! Det såg till och med ut som att hon börja böla efter att ha berättat om sitt djurprojekt som hon ville slå ett slag för när hon "tjänat pengar på musiken" eh..

Jag kan inte se på henne utan att tänka på Big Brother. Visst hon sjunger vackert, men såfort hon öppnar munnen i annat syfte än sång tycker jag att det blir för mycket. Lite Carola över det hela..

Inget karra så långt ögat når..

Blogg.se verkar vilja krångla lite för mig ikväll..
Allt går åtminstone väldigt segt.

Snart ska jag sätta mig i en kall bil för att hämta N. Men det tycker jag faktiskt att han är värd (att gå hem från birsta skulle kanske inte va så schysst.. hmm) ikväll blir de mys i soffan med Greys. Jag önskar att jag hade köpt chokladkakorna som jag stog och pillade på idag men icke. Jag fick för mig något så konstigt som att jag skulle vara nyttig. Nyttigt är tråkigt! Tråkigt men kanske nödvändigt hm..

JAJA, här sitter jag i alla fall utan choklad. Det var nog det jag ville komma fram till..


Tävling

image706

Jag har gjort den här headern nu ikväll..
Väldigt enkel, stilren och girly precis som jag tycker om det..

Nu till saken, jag tänker ha en liten tävling. Vill du vinna den här headern?
Skriv ett inlägg och berätta varför just du vill vinna den här headern. Bästa motiveringen vinner naturligtvis. "it´s a girlthing" får ni givetvis ändra till vad ni vill..

Låt tävlingen börja!

Lima

Adriana Lima är riktigt vacker!

Checka kroppen..
SÅ snygg

Do it like Jenna

Jenna Jameson, Jennas ben är som stickor!

Har någon av er där ute läst Jenna Jamesons bok?
Det vill jag verkligen göra, vore därför roligt att få en liten recension..

GREYS

Guuuuuuud, jag längtar så jävulskt till Greys Anatomy ikväll!!


Heldag med "tjejerna"..

Nu har vi haft en heldag jag, mamma och Irene - Så hima mysigt!
Vi har ätit kinamat (buffé) och suttit och pratat i timmar. Efter det åkte vi ut till Birsta för Irene hade inte varit på mitt jobb än. Det var så roligt att träffa alla arbetskamrater efter 5 lediga dagar. Alla är så otroligt goa och glada! :)

Vi har skrattat så mycket idag.. Så när vi släppte av irene hemma nu för en stund sen sa vi att vi måste planera in en ny träff så snart som möjligt. Ja gärna för mig!

Ni har kommenterat flitigt i vanlig ordning. Ska besvara allting alldeles strax ;)

Outfit

199128-705199128-704


Jag älskar min nya kjol..
Delar med mig av en liten bild. Den ska i själva verket sitta längre ner på höften men jag har valt att sätta den högt i midjan för det tycker jag är mycket snyggare.. Jag tycker banne mig om färgen på naglarna också ;) det piffar till hela outfiten..

Nu ska jag åka ner på stan. Jag ringde och bjöd med mig "svärmor" på lunchen också. Det är så roligt att mina och N's föräldrar kommer så bra överrens, dom umgås mer än gärna. Hon blev så glad att jag bjöd med henne - så söt..

Ha en bra dag! Om ni undrar något om mig så lämnar jag frågan öppen, besvarar alla frågor och funderingar ni kan tänkas ha när jag kommer hem :)

Ni e duktiga ni..

Det är jättekul att jag har fått se era tatueringar..
jag skrev ett inlägg om
tatueringar igårkväll, och idag har flera läsare lagt upp bilder på sina tatueringar efter förfrågningar från mig. JÄTTEKUL!

Jag tycker även att det var roligt att läsa att många hade så fina motiveringar till varför de vill tatuera sig. Jag tycker att det är viktigt att det ligger en tanke bakom en tatuering och det märker jag att alla hade. Jag hoppas att ni som har tankar på att tatuera er hojtar till när ni skaffat det ni drömt om och lägger ut en bild så jag kan få strosa in på era sidor och beskåda ;)

Onsdag

Det kanske inte var ett jättebra drag att äta en stor frukost nu..
När jag ska äta lunch om 1.5h yey, jag kan nog äta igen om jag känner mig själv rätt..

Vad har ni för onsdagsplaner?

Hottie

Så fort N kommer ut ur duschen ska vi äta frukost tillsammans..
På tal om duscha måste jag be att få berätta att jag förmodligen har jordens renaste och fräschaste pojkvän. Han ÄLSKAR nämligen att duscha. Han duschar minst 2 ggr per dag och betydligt fler om han får chansen haha.. Visst det är väl bra. Han doftar ju alltid gott :)

Nu är det säkert någon som kommer komma med kommentarer i form av "Det är inte bra att duscha så ofta. man torkar ut huden etc.." Tro mig, ni behöver inte oroa er. Han är len som en "barnrumpa"..

Ah, sedär.. nu står han här framför mig, ruffsig i håret och med handduken på höften ♥

- - - - - - - - - - - -

Ps. han ville tyvärr inte ställa upp på en bild, haha

Mor och dotter

Idag ska jag och mamma ha en liten mor-dotter dag..
Åtminstone några timmar över en lunch. Sen får tiden utvisa vad som händer sen. Det ska bli så mysigt i alla fall! Vi brukar ha sånna här dagar så fort det blir lite tid över. Vi har sån bra kontakt och jag skulle under inga omständigheter vilja vara utan den. Jag är sugen på Kinamat tror jag, men vi får se vart vi hamnar..

Jag är hungrig nu tror jag, sitter bara och tänker på mat. haha


Hallådär, kan du hjälpa till?

Se hit, smartass..
När man klickar sig in på blogtoplist.se hittar man mig på placering nr 3. Så står det en ruta till vänster med texten:

Unika Besökare:
Totalt UB:
Utgående:
Totalt Ut:
2430
33128
176
1999

Jag är helt med på vad "unika besökare" och "totalt" står för, men utgående? med menas med det?

Hilton & Madden


Tror ni att deras "förhållande" är på riktigt eller bara någon form av "kupp"?
Jag tror inte på det här.. Ska bli spännande att se hur det slutar

Benji Madden, Paris Hilton, Paris Hilton och Benji Madden flyttar ihop?

Morgonfrost

God morgon!
Det ser ut att vara ett underbart väder ute idag. Solen har vågat sig fram trots att klockan är lite men kylan har attackerat alla bilar på parkeringen med frost. Jag tror att det är en sån kyla som biter sig fast hårt i kinden på en, och bara solens strålar kan värma upp en innifrån och ut..

Än så länge har jag inga som helst tankar på att gå ut. Sitter bra här i min lilla morgonrock, nivet.. ;)

Tatoo

Vad tycker ni om tatueringar?
Jag kan tycka att en liten och diskret grej med stor betydelse kan vara snyggt. Men jag personligen kommer aldrig att skaffa en tatuering.. Varför? För det första kan jag inte komma på varken en text, en symbol eller ett föremål som symboliserar mig så mycket att jag vill ha det inristad på kroppen för resten av livet. Och jag är samtidigt rädd för att vid ett senare skede i livet ångra mig..

Jag förblir otatuerad.

Har du en tatuering? I så fall vad? och vart? Om du är sugen på att tatuera dig, vad? och vart? vill du då göra det?


Nails

image701

Mina fingrar ser ut som små prinskorvar nu när naglarna är korta och fula,
Men här får ni åtminstone se vilken galen rosafärg det är. Jag tycker det är lite roligt medans N inte är fullt lika facinerad haha.. Får se var mamsen tycker imorgon..

Snart dags att sova kanske. Det är en dag imorgon också.
Jag tänker ställa väckarklockan jättetidigt imorgon så jag blir trött till imorgonkväll. Ska trots allt vakna senast 07.00 på torsdagmorgon och jag behöver min skönhetssömn. Jag gruvar mig redan!

Lancome och Dior

Nu har jag svarat på kommentarer så jag är helt slut i fingrarna..
Ni är helt galna. Men det är roligt, fortsätt att fråga och kommentera så kommer jag också att fortsätta blogga fltigt.

Imorgon är det onsdag. Då har jag en lunch med mamma inplanerad, men thats it. Sen ska jag banne mig bara vila upp mig inför kommande arbetshelg. På Torsdag morgon ska vi träffa en tjej från Lancome som kommer för att berätta om märket och produkterna.. Det ska bli roligt, Lancome är ett av mina ansvarsområden i butiken så jag ska spetsa öronen lite extra.. Veckan därpå kommer någon från Dior också, spännande spännande. Inte så konstigt att jag gillar mitt jobb va tjejer?

Nej ibland har man det bra.. hih

Make me happy

Rösta gärna på min blogg här. Det enda du behöver göra är att fylla i min bloggadress och din e-mailadress i de angivna fälten.
"
Rösta"

Sundsvallsnyheter, en lokaltidning, rankar de bästa bloggarna som har koppling till Sundsvallsregionen.. Gör mig glad. Rösta på mig :)

Beauty

Gud vad vacker hon var med sitt jätte jätte blonda hår och isblå ögon..
Gillar kontrasten med hennes vita hy och det svarta axelbandet. Sjukt genomtänkt bild. Jag älskar den!


Dagens Bild


XOXO Gossip Girl

Är det fler än jag som kikar på Gossip Girl?
Jag vill sååå himla gärna gå på en sån där fin och flådig maskerad som dom är på. Det känns som att det inte finns i Sverige överhuvudtaget. Inte något som är sådär påkostat och vackert i alla fall! Jag blir helt förstummad av alla snygga klänningar och förklädnader. Jag önskar att det gick att trycka tvn på pause så jag fick se alla vackra kreationer liiite längre.. JAG VILL OCKSÅ!

Är jag ensam om att vilja gå på en sån där din maskeradfest?
Va? va? va? :)


Det här känns lite mer svensson-maskerad som vi är vana vid.. hrm
SÅ tråkigt..

News

Här är nagellacken som jag köpte igår,
och klock-halsbandet som jag köpte idag.. Såå nöjd såå :)

image700

Godsisdags

Hello alla mina gobitar..
Sitter här och snaskar godis nu. Jag har levt hela dagen som om det vore lördag! Syndigt värre med andra ord. Det har varit en mysig dag. Det började med en fika med Elin på Charm. Jag drack strawberry and cream te. Faktiskt jättegott, och hon drack vaniljte. Efter det strosade vi lite på stan. Jag köpte ett par nya strumpbyxor och ett jättefint klock-halsband (lägger in en bild sen)

Skjutsade hem henne när vi var nöjda och belåtna på stan och ringde N och bokade en date på MAX. Åh vi är så fet.. Efter att vi käkat åkte vi till stans alla bilaffärer känns det som. N skatroligtvis köpa bil till sommaren och det hoppas jag verkligen. Är lite jobbigt att bara ha en bil faktiskt!

Ja, det var väl min dag i korta drag. Ska börja besvara era kommentarer nu :)

image699

Inte äckligt alls..

Dagens

image698

Jätteskön oversize-tjocktröja med munkfick nertill..
Min nya älskling - Sjalen, naturligtvis.
Och nymålade, chockrosa naglar..

Skinnjacka och stövlar till det här, så är jag redo för stan :)

pics

Sugen på "Dagens Outfit?"
Jag har ju lovat att bli lite mer generös med bilder.. ;)

Flowers

image697

Dom här fina blommorna fick jag av mamma när jag låg hemma och var sjuk för en tid sen.
Jag blev så glad! Tycker att det är så himla fint med blommor på köksbordet, det tråkiga är väl bara att dom inte vill leva lika länge som jag vill ha dom levande..  Tror nästan att jag ska överraska N och åka förbi fröken fräken på väg hem från stan och köpa
 "en blomma av ngt slag"

(jag är inte så insatt, kan inget annat än ros, tullpan och påsklilja)

Britt

Jag skämms lite över att säga det här..
Men jag gillar verkligen Britney Spears låt - Piece of me..


UTMANINGEN

Jag har bestämt mig för att göra det här till en Utmaning!
Nu har jag knäppt kort på mina favoriter bland mitt vardagssmink. Jag kommer att skriva en liten rad, en motivering, varför jag tycker att produkterna är så bra.. Och min utmaning till er blir att ni ska göra samma sak..

Om du känner dig manad att anta utmaningen gäller följande (det tar inte lång tid)
1. Knäpp kort på dina favoritprodukter som du använder till vardags..
2. Skriv en kort motivering till varför du använder produkterna och varför de är bra..
3. Länka tillbaka till min blogg, och skriv i mitt kommentarfält att du gjort utmaningen så jag får komma in och kika.

Hoppas att några av er där hema hoppar på utmaningen. Kanske får vi en massa tips av varandra! ♥ (Se hur jag har gjort i föregående inlägg..)


Mina favoriter i sminkväskan..

image696


Här är mina favoritprodukter just nu!!

(Från vänster)
1. Läppglans från Loreal, Glam Shine 6h, mitt absoluta favoritglans just nu. Det håller verkligen hur länge som helst. Jag hade på mig det igår när jag var och fikade med Marie. Jag tog på mig det när jag åkte hemifrån, och det satt fortfarande kvar efter att vi fikat och jag druckit en steamer.. Det får högsta betyg från mig!

2. Mitt nya rouge som jag tjatat om hela tiden från isadora. Ger en jättefin korallfärg och resultatet blir jättesnyggt! Färgen är väldigt stark så det tycker jag att man ska ha i åtanke innan man lägger rougen. Annars kan man lätt se ut som en påsk kärring om man har ljus hud.

3. Heltäckande foundation från Max Factor. Den har jag använt i flera år och jag tänker inte byta. Ger ett jämnt och snyggt resultat.

4. Mascaran som gör fransarna jättelånga. Helt ärligt, jag har aldrig fått så mycket komplimanger för mina fransar och mina ögon som jag får nu för tiden. Det är jätteroligt.. Flera kompisar har sagt "gud vad fina ögon du har" och två små tanter på jobbet har redan kommit fram och sagt "vad använder du för mascara? får man lika fina ögonfransar som dig så vill jag ha en likadan" Den är TOPPEN! Även den är från Loreal.

5. Nive Young gelcreme. Den använder jag alltid som bas innan jag lägger makeupen. Älskar konsistensen och den går snabbt in i huden.

6. Cover stick som jag lägger lite lätt under ögonen för att trolla bort de svarta ringarna..

7. Min nya foundadtionborste. Ger ett jämt resultat

8. Isadora solpuder. Det brukar jag använda när jag itne har rouge och vill få ett solkysst resultat. Det funkar året runt och ger en jäm och fin färg. Vem vill vara blek lixom ;)

Makeup time

Nu är det dags för makeup!
Tänkte knäppa kort på mitt favoritsmink som jag använder dagligen om ni är nyfikna?


Påskpyssel

Snart är det påsk hörrni!
Jag tänker införa äggmålning i hushållet iår. Jag vill att jag och N ska måla ägg. Han lär ju dö av lycka! :) Jag låter som en sån här skräck-flickvän som tvingar sin pojkvän till massa puttinutt-fjanterier :) haha.. Jag får väl måla mitt eget jävla ägg om han skulle protestera men det tror jag inte. Tror att han gärna kan kladda på ett ägg om jag ber om det, haha..

Påskliljor på köksbordet ska jag i alla fall ha i påsk. Men jag kan skippa allt annat trams som påskgardiner, videkiss (hahahahahaha heter det så??) och fjädrar här och där etc. Nån måtta får det vara men lite påsk på påsk ska det vara.


Mama

Eva Longoria, Eva Longoria charmar alla!

Sanslöst snygga Eva Longoria!
Innerst inne längtar hon nog efter en liten knodd ;) tror ni inte?

Ronan, en söt familjefar

Ronan Keating, Ronan Keating är världens gulligaste pappa?

Det här var väl en mysig bild..
Pappa Ronan Keating tillsammans med 2 (av sina 3) barn på äventyr..

Sol sol strålande sol

Idag är det strålande sol, jag blir så glad.
Jag ska träffa Elin på stan strax efter 12 över en fika. Det ska bli mysigt! Jag längtar tills dom ställer fram alla bänkar här i Sundsvalls stad, det blir alltid en helt annan känsla här då. Jag tror att jag kommer att uppskatta att åka in till stan lite mer nu när jag jobbar ute i Birsta.

Vad ska ni göra idag?


Hair



Jag är förälskad i Jessica Simpsons hårsvall..
Jag skulle kunna göra vad som helst för att få den kaluffsen..

Tvshop

God morgon!
Nu har jag precis klivit upp. Jag sitter och blir hjärntvättad på tvshop! Dom pratar om en hudvårdserie som her Proactive och dom har fått med jättemånga kändisar i reklamen som pratar om produkterna. Ni vet ju själva hur bra deras hud ser ut..

Bland annat är Jessica Simoson och PuffDaddy.

Har du provat-/ eller känner du någon som provat Pro Active?


Hihi

Besöksantalet slutade på 1411 unika besökare igår och 2780 sivisningar - Jätteroligt! Nu hoppas jag att jag ska kunna underhålla så att ni vill stanna kvar :)

Tack för ikväll, i love you :)

Idag har min blogg besökts av 1365 unika besökare..
Jag tror inte att det är rekord faktiskt men det är bra många fler än det varit på länge. Nu har jag kommit in i bloggandet igen och nu ska jag försöka hålla det vid liv. Jag tycker ju att det är så roligt när man får sån respons från er alla där ute..

Inte nog med att 1365st har besökt min blogg, jag har fått över 100st kommentarer och antal sidvisningar för dagen står just nu på 2651

Jätteroligt! Tack för ikväll gott folk,
imorgon hörs vi av igen med mer inlägg.. och förmodligen en och annan bild ;)

Kastrering är det enda rätta..

Jag blir så upprörd..
Vi sitter och kikar på "Jakten på nätpedofilerna".. Skär av idioterna snoppen säger jag! Uppenbarligen är dom inte kapabla till att använda den på rätt sätt, eller ska jag säga med rätt åldersgrupp? Vill man ha sexuell kontakt med barn är man inte frisk. Det är inte ett normalt beteende. Jag blir så arg. Så frustrerad!
 

Regplåt

199128-695

Ser ni registreringnummret?
Jag cencurerad de sista siffrorna, men bokstäverna är JLO. Tyckte det var lite roligt..
Jag körde bakom den här bilen på väg ner på stan tidigare idag.. Kortet blev lite suddig, menmen..


Lågt


N säger: Kolla på tv.nu om det är ngt bra på tv sen..
Jag säger: Mm, det är jakten på nätpedofilerna på 5an..

Hur jag lyckades tänka på "kul" och "nätpedofil" i samma tanke kan jag inte riktigt svara på.
Jag tror att jag är rätt trött ikväll..

Dagen

Jag tror jag väntar med att visa mina news till imorgon..
Orkar inte dra fram kameran ännu en gång ikväll. Jag och Marie hade i alla fall jättetrevligt på vår fika i vanlig ordning. När vi druckit upp våran goda vit-choklad-steamer åkte hon hem och jag gick en repa på stan. Hälsade på de gamla godinarna på gamla jobbet också. Det var kul att se att de fortfarande lever och frodas! ;)

Nu sitter vi här och dötittar på tv. Det är inget bra att se ikväll..
Jag tänker föreslå en tidig kväll ikväll med många kramar.
Mys!

Gratis sms..

Nu har jag gratis sms igen.. Tack vare er!
Jag hade ingen aning om att man kunde fylla på ytterligare och ändå få fria sms. Tack för att jag fick så himla mycket hjälp och tips ♥

Vad gör ni ikväll?
Kan ni inte dela med er av något roligt så jag kan få skratta lite? :)

Dagens

image691

Skinnjacka MC-inspirerad från H&M
Tröj/klänning från Gina Tricot.
Den nya snygga sjalen från BikBok

Utdragen dag!

Det är inte så himla bra att äta middag den här tiden..
Menmen, så får det bli idag. hela den här dagen har blivit konstigt utdragen eftersom jag kom till skott och gjorde mig i ordning så himla sent.

Nu börjar "sjukhuset" på 3an. Det tänkte jag ta och se medans jag äter fil och flingor (dagens middag) snart kommer N hem också, det här blir nog en bra kväll.

Vad har ni gjort idag?


Skokaous

Ps. Jag har insett att N kanske har rätt angående mina skor som ligger kors och tvärs i hallen. Idag när jag kom som en liten packåsna med väska på axeln, 3 shoppingpåsar och 3 matkassar och halft RAMLAR över skorna, lyckas hitta balansen i sista sekund, då insåg jag att det kanske behöver ett nytt hem.. Kanske måste se till att få lite bättre ordning på mina älsklingar.

Home sweet home

HEJ!
Nu är jag hemma.. Det har blivit en hel del shopping idag! Både i form av kläder och mat, hehe.. Ska packa in varorna i kylen, sen kommer jag tillbaks.. kanske till och med med lite smarriga kort ;)


Halebop

VAD LESS JAG BLIR!!
måste man ladda 300kr nu för att få gratis sms på Halbop? fel att informera om det isf. Jag laddade precis på med 200kr och fick då fan inte ett ynka gratis sms.

kan man ladda på 100kr till NU i efterhand och få fria sms, någon som vet? jag lever för mian fria sms..

Piss

Morgonrock är är bra skit

Som den slöfock jag är, sitter jag fortfarande här..
I MIN MORGONROCK naturligvis.
Tänkte att ni kunde få ett kort på den beryktade morgonrocken eftersom jag tjatat om den i flera inlägg vid ett flertal tillfällen. Snart blir det till att klä på sig lite mer vettiga kläder iaf, ska ner på stan och fika med marie vid 4-tiden..



Ps. Nya rouget är på!

Probilbild

Hey, äntligen..
Nu har jag lyckats få upp en profilbild. Den blev suddig, hmm men ja. Nu är den på plats i alla fall. Vi får se hur länge den får vara kvar. Antingen kommer den att bytas ut, eller så kommer den att försvinna. Beroende på humör :)

Nu blir det makeup

Nu blir det action

"Jag ska bara svara på alla kommentarer, sen ska jag duscha"
Så har jag tänkt i en halvtimme nu. MEN DET TAR JU ALDRIG SLUT! Ni är ju underbara. Så fort jag tror att jag svarat på alla, har det plötstligt ploppat upp 10-15 till.. Men inte mig emot, fortsätt för gudsskull ;) 

Tåls att säga att det inte är någon action här hemma.. Strosar fortfarande runt i trasiga brallor och en Nike tshirt, HOT!

Nej nu jäklar i min låda. Klockan är 13.00 så här kan jag inte fortsätta. Upp och hoppa, in i duschen!
Vad har ni för måndagsplaner?

News

image677

Här är det jag köpte i Lördags!
Jag är helt förälskad i sjalen
. Jag har letat en liknande hur länge som helst och äntligen bara låg den där. Har bestämt mig för att köpa den ljusa varianten av den också. Dom kommer jag att få mycket användning av i vår..

Glam Shine 6h. Bästa läppglanset på länge tycker jag! Det håller verkligen. 6h kanske är att ta i men det sitter bra mycket längre än alla andra läppglans jag äger. Finns i urtjusiga färger. Just nu bara 95kr på Åhlens.

Schampo och Balsam behövs alltid. Även detta en fynd. 29kr/flaskan istället för 45kr (Åhlens givetvis) hehe.. Sista men inte minst har vi mitt nya fantastiska rouge från Isadora,
04
coral blossom
 (märker ni vad allting är fantastiskt i min lilla värld idag.. hmm) skitsnygg färg. Ger lyster och en extra färgklick till ansiktet. Helt rätt i vår.

Tävlar..

Jag tävlar hos Fashionstars om chansen att vinna ett nagelkit.


Dags att göra nytta

Japp, då ska man snart ut i snöovädret.
Det snöar fortfarande, kan det inte bara ta slut :( Jag klev upp 9.15 men sitter fortfarande här i morgonrocken, så oklar man bara kan bli. Ska skjutsa N till jobbet snart, sen ska jag hem och snabba på så jag blir färdig nån gång. Tänker föreslå en fika med Marie, promenaden känns inte så rolig längre med tanke på vädret..

Nej hörrni, dags att göra lite nytta.
När jag kommer hem ska jag knäppa kort på min news från i lördags, kika in då.

Kärringvarning

Jag undrar över en grej..
Börjar man bli gammal och grå om man gillar "Efter tio" med malou? Jag brukar alltid se det när jag är ledig, haha.. lill tanten inom mig kommer fram här när jag sitter i min morgonrock..

(skulle vara intressant att veta hur många timmar jag egentligen spenderar i den hära rosa kreationen - morgonrocken)

Varje morgon efter att jag duschat. Väldigt ofta när jag kommer hem från jobbet, och hela helgerna när jag inte är ute på äventyr.. Så lite kläder som möjligt är det bästa :)


Tipsa och trixa..



LOVELY!
Jag såg den här ursöta kjolen på
shammes blogg. En sån här vill jag ha, vet ni vart jag kan hitta en liknande?

Snöfan

image676

Jag kan inte glädjas en enda sekund över denna snö..
Nu fick ni en härlig bild va? Betongdjungel och en snabbtitt på vår otroligt fina gästparkering.
Haha, yeye det var snön jag ville visa - OCH KLAGA PÅ!

Jag vill ju ha vår och sommar..

Jag längtar och längtar och längtar..
Efter vår och sommar, och var möts jag av när jag kliver upp? Ett vinterland. Enormt ovälkommet från min sida. Hur ser det ut där ni bor? Har ni fått någon snö, eller är våren nära?


Måndag

Gooooood morning!
Idag vaknade jag på kommando från väckarklockan klockan 9.15 Det var tufft att kliva upp men nu känns det finnemang. Ville inte sova bort den här dagen. N däremot som ska iväg och jobba idag sover fortfarande.. Han låg i en sån rolig ställning sist jag var in i sovrummet så jag var tvungen att knäppa ett kort, tyvärr inget jag tänker dela med mig av ;)

HUR MÅR NI?

Adios

Sista inlägget för ikväll..
Nu ska vi krypa till kojjs. Jag har ställt väckarklockan på 9.15 imorgon för här ska minsan vändas tillbaka. På dygnet alltså.. Imorgon är det måndag! Ska troligtvis träffa Marie efter hennes jobb och eventuellt Carro på kvällen. Ska ringa Elin för att boka en dejt också vill jag gärna strosa in en vända på jobbet..

Jag vill ganska mycket som ni ser..

Får se vad som orkas och hinns med. Städa och omplacera lite papper är nodvändigt ont som också ska göras. Och som prioriteras först.

Sov gott med er nu. Underbart respons från er idag förresten. Äntligen har flera av er hittat tillbaka. Många nya med för den delen.

Puss och godnatt ♥

GOOGLE

Jag har grova problem att skriva "google.se"

Av 6 försök var detta det enda jag lyckades ådstakomma:
www.googlese
www.googel.se
www.gogle.se
www.gooosle.se
www.googgle.se

Jo, jag kan stava. Men inte skriva snabbt och rätt uppenbarligen haha.
Just google.se är något jag har svårt att få till på första försöker. underliget! och även viktigt för er att veta..


Criminal Minds

Nu ska vi kika på Criminal Minds.
Det är lika spännande och oförutsägbart varje gång. Så länge jag får ha någon att sitta nära ser jag det mer än gärna.

Ohhhhhhhh..

Puss på alla som ska sova..
Till er andra skriver jag ett litet godnatt inlägg lite senare ♥

Webshop alá Girlylicious

Jag har sedan länge varit sugen på att skaffa en webshop.
Jag vet precis vad jag skulle vilja att den innehöll och jag och pappa har pratat mycket om det. Han kommer att vara en stor del av det hela om det inom en framid blir aktuellt. Nu när jag inte jobbar lika mycket som tidigare känns det mer relevant. Inte lika långt borta som tidigare! För det kommer ju att kräva mycket tid av mig, det vet jag. Därför har jag inte gett mig in i det hela tidigare..

Somsagt, ingenting är klart.. Och det kommer det inte att bli inom de närmaste månaderna heller, men inom sinom tid ska jag be pappa om hjälp och se om vi kan slå våra kloka huvuden i hop.

Jag har stora förväntningar. Men jag tänker inte ge mig in i något som jag inte kommer att lyckas i. Först när allt känns rätt i tid och engagemang släpper jag min lilla hemlighet.. Jag tror att det kan komma att bli mycket uppskattat från många tjejer för det är till er jag riktar detta..

Somsagt, vi får se hur det blir med hela spektaklet.
Den som väntar på något gott....

Lycka är att må bra!

Det låter säkert klyschigt - men jag VILL  jobba imorgon!
Det må hända att det är för att allt är nytt, men det känns bara så bra. Jag är så lycklig att jag tog mitt förnuft till fånga och bytte jobb. Jag mår så mycket bättre idag! Jag saknar alla gamla arbetskamrater men jag saknar inte företaget i sig Nu har jag hittat rätt, det känns som att komma hem. Jag har kommit till en arbetsplats som värnar om sina anställda. En arbetsplats som vill att alla ska få en chans till utveckling.

Jag älskar mitt nya jobb!

För en tid sedan skrev jag om ytterligare ett jobberbjudande som jag tackat nej till. Det har under många år varit min dröm att jobba där, men när jag vägde för- och nackdelar kändes det helt naturligt och rätt att ändå tacka Nej! jag har fått möjligheter på mitt nya jobb som jag absolut inte tänker sumpa, tvärt om. Jag ska göra mitt allra bästa! 

Livet i största allmänhet är en fröjd just nu!
Jag är lycklig!


Mörkrädd

Nu ska vi ner i källarförrådet och hämta mer skithuspapper..
Kul att veta tänkte ni? Jag tänkte mest bara meddela detta ifall det visar sig att jag inte kommer tillbaka. Jag är helt sjukt, rättare sagt galet mörkrädd och skulle aldrig gå ner i källaren själv. Spelar ingen roll om det är dag för där nere är det alltid mörkt..

Menmen, måste man så måste man. Blir inge roligt när man ska göra godnatt-toa sen annars eller :)



Micke

Hahahahahahaha..
Mickes tacktal i en annan del av köping var ju allt bra vackert. Man önskar nästan att man förstod vad han sa.


Pizzaflopp och köping

Känner ni igen känsla att längta jättemycket efter något?

Så kände jag efter min pizza haha. Jag halvt dregglade här hemma.. Nu har vi ätit och vet ni vad? Det var inte ens vidare gott. Nu har jag tryckt i mig ett fettbomb som inte ens var så god som den borde. Vi anar att "vår" pizzeria än en gång bytt ägare. Vilket händer med jämna mellanrum, haha..

yeye, mätt är vi i alla fall.

NU: I en annan del av köping.


Jobbig flickvän

Nu ska jag duka.

N åkte precis iväg för att hämta pizzorna *slurrp* innan han for svor han för sig själv över mina skor som ligger kors och tvärs i hela hallen. Det är inte lätt att vara tjej. Man behöva många skor, och ännu fler väskor. iaf jag!

Lever man med mig får man stå ut med alla skor, och alla väskor.. thats it! ;)


Pizzatajm

Min övertalningsförmåga är perfekt..
Det blir Pizza ikväll. Alltså, undra hur fet vi kommer bli av att vara ett par egentligen. Men tro mig, till veckan blir det andra bananer.. Jag ska nog tamme fan inte äta nån fler pizza i mars! hmm, undra om jag lovar för mycket nu.. Försöka duger..

Soetnows

Hittade ett inlägg hos Chakrat där hon skrev om Pomeranian vovvsingar.
Hon hade lagt ut ett youtubeklipp på en liten "nisse" också och huga vad sött.. se själv.. Så otroligt söt, man vill bara plocka upp och pussa den hih..


Say hello to fluffy


Att göra en pudel..

ATT GÖRA EN PUDEL!
Den går också på tv ikväll klockan 8. Jag har bara sett en massa reklam om den men jag har aldrig sett den. Har du? Vet någon av er om den är värd att se?


(Svensk romantisk komedi från 2006. Rita är frisör för hundar. Hon jobbar i en liten hundsalong och all sin lediga tid ägnar hon åt sin krävande styvmor, Edith. När Samir från hemtjänsten anländer ser Rita sin chans att få lite tid att ta hand om sig själv. Hon anmäler sig till en "lär-känna-dig-själv-kurs" på ett New Age-center. Där träffar hon Knut. Han låtsas vara där för att finna sig själv men är egentligen en journalist som är där för att sticka hål på hela New Age bubblan. I Rita hittar han det perfekta, naiva offer som han kan hänga ut i sin artikel. I rollerna: Eva Röse, Niclas Engdahl, Lena Nyman)


Criminal

Hey, Criminal Minds, det vill jag se!
Det är säkert gamla avsnitt.. menmen, jag har ändå inte sett dom så mig gör det ingenting. Tycker hur som haver att det är en sjukt bra serie..

Tvnight

Undra om det är ngt bra på tv ikväll..
Tips någon?

Träning

Nu har vi tränat!
Det gick ju finnemang.. Vi tog det väl inte direkt på blodigt allvar men bra gick det i alla fall. När vi tränat färdiga firade vi med massa kakor hemma hos farmor, haha.. Nu funderar vi på att krubba pizza. Hälsolivet är inte min grej, hm. men snart så.. Det är alltid lättare att få rutin på saker när man jobbar..

Till veckan blir det i alla fall hårdare bud. På söndagar ska man inte ha en massa måsten!

Tja'rå

Nu sticker vi iväg och tränar..
Med oss har vi träningsskor, en radio och en gemensam vattenflaska. hahaha,
känns som om vi är bill och bull på äventyr.. Det känns som ett stort skämt..

Yeye, bye!

Best buddies ever..

Haha, bästisar för en kväll..
Vilket skämt!


Ps.

PS. Det går skitdåligt med städningen.. Jag är värdelös på sånt här trams :p

Siesta..

Vi var tvungen att ta en liten siesta efter lunchen.
Jag blev så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Och om jag får gissa gick N och sympati la sig bredvid mig bara för att slippa städa..

Nu är det snart träningskläder på som gäller. Känner ingen motivation men jag kanske får upp gnistan efter idag!

J.Lo's diva fasoner.

Snälla, det måste väl ändå finnas gränser på
divafasonerna!
Jennifer Lopez och maken Anthony pungade ut med närmare 8miljoner kronor inför födseln av deras tvillingar. Jag tycker det är pinsamt att vara så märkvärdig. Jag kan förstå om dom vill betala för säkerhet, alltså att inte ha paparazzis upptryckta både här och var när bäbisarna ska ut, men där går väl gränsen? Nejnej, inte för J.Lo hon har även sett till att få specialsydda mammakläder från Cavalli som hon bar vid barnens ankomst.

Det stoppar inte där..

1.9 miljoner gick till privata doktorer och sköterskor. 1.9 miljoner för säkerheten. 600 000 för personliga assistenter, samt en svit som slutade på 4.4miljoner..

Har man så mycket pengar att man kan slösa på det här sättet tycker jag att man kan skänka mer pengar till mer behövande. Jag tror inte att den där förlossningen var bättre än någon annan bara för att de lagt ner en förmögenhet hit och dit..


Städa städa städa

Puh!
Det var mer kläder än jag trodde som låg slängt i sovrummet.. Mer damm under sängen och i alla skrymslen och vrår också för den delen. Lust att komma hit och hjälpa till? :)

Senare idag ska vi gå och träna. Det blir första gången på hmm.. Ja iaf ett halvår! Flås och kondition lär ju va lika med noll.

Vad gör ni idag - söndag?

man kan inte ha kul jämt.

Nej jag tror bestämt att jag ska göra lita nytta.
Hemmet ser för tillfället ut som ett slagfält av shoppingkassar. Disken i köket står inte heller där den hör hemma. Nu gör jag ett ryck, pumpar upp musiken så att alla grannar får höra vad det är som gäller. Sen kör jag så det ryker.


No lugg today

Jag gillade Rachel Bilson så mycket bättre utan hennes lugg..
Nej det blir inget hipp hipp för den i alla fall. Hon är som allra snyggast i sin klassiska mittbena

Hayden Christensen, Rachel Bilson

Ashlee Simpson

Ashlee Simpson, Ashlee visar sina förföriska ögon!

Dagens Bild

Ashlee Simpson, Ashlee fortsätter köra på hängslen.

Lovely!
Jag tycket att Ashlee är snyggast som blondin..

Stridavagn

Det här är som sagt ingen Modeblogg..
Men jag måste säga att jag tycker att fröken fräken ser ut som en stridsvagn med sin skinnjacka i storlek för-stor. Vem av syskonen är det som har skinnjackan? Jag har svårt att urskilja dom på det här kortet.

Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen

Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen, Tänk att få en snyting med den här jackan!

MK & Ash

Jag fullkomligt ÄLSKAR höga klackar. Men för att kunna gå i dessa skulle jag förmodligen behöva en kurs eller två..

Amy Winehouse, Ashley Olsen, Kanye West, Mary-Kate Olsen, Rihanna, Ashley och Mary-Kate har alltid extremt höga klackar!

Frukost

God morgon!
Nu är klockan redan 11.30 och vi sov som stockar fram till 11. Jag har redan vänt på dygnet och jag tycker inte om det. Det kommer bli så jobbigt den dagen jag måste vakna av väckarklockan.

Nej nu ska jag sluta vara präktig. jag ska ställa mig i köket som en och annan husmor och göra frukost - makaroneroch korv


...

Hur svårt kan det vara? Nu blir jag aggressiv.

Resumé

Nu är det snart dags för sängen..
Det har varit en underbar dag men med alldeles för mycket gott att stoppa i magen. Jag är så mätt att jag inte orkar röra mig. avskyr den här känslan.

Imorgon ska vi troligtvis inviga farmors gym. de har nämligen byggt ett helt nytt gym i deras lägenhetshus med sprillans nya maskiner och dyl. det kan ju knappast bli bättre. kan tänka mig att gymmet kommer att stå halvtomt så gott som jämt eftersom det mest bara bor gamlingar där men jag skulle gärna använda det flitigt.. nära och gratis, blir knappast bättre.

Kanske en misse i familjen..

Jag blev så glad idag i bilen..
N berättade att det var en tjej på hans jobb som snart skulle få en ny kull med katter. Vanligtvis låter hon alla sina katter vara ute men ifall vi ville ha en liten parvel skulle hon se till att det blev en rumsren innekatt, iiiiiihooooooooooooow.. Det skulle vara hur underbart som helst. Jag vill vill vill!! Jag är född och uppvuxen med katt och det känns verkligen att det är något jag saknar. Men min bamse skulle promt vägra att konvertera till innekatt så han fick bo kvar hemma hos mamma och pappa..

..Men vi får se hur det blir, vore ju en fördel om dom som knoddarna föds först om man säger så :)


Hoodie

Dress Hood

Underbar, den här skulle jag gärna mysa runt i.
Från Minimarket!

Bra där..

Hey det här blev ju bra det..
Snärrtiga Perelli och Bengtzing direkt till final. Bra skit!

Vem blir det härnäst.

Bra, nu är Bengtzing vidare.. Vem blir näste man/kvinna att gå vidare då mån tro?

Då och Nu



Många Kilo och lika mycket löshår senare..
TADAA

Charlotte Nilsson VS Charlotte Perelli

Tyck till..

Skicka Bengtzing och Perelli direkt till Bollen (globen) så blir det bra.
Sibel kan väl få gå vidare till andra chansen då. Nordman platsar inte direkt i melodifestival-sammanhang tycker jag..

Vad tycker ni om dagens omgång, vilka vill ni sak gå vidare?

Perelli

Perelli brukar för det mesta se ur som en skräcködla..
(tänk vad skönt det är att sitta hemma i fula mjukisbyxor och klanka ner på mer framgångsrika människor än sig själv, ehm) I alla fall vill jag bara säga att hon idag såg sjukt fräsch ut tycker jag. Hon hade tydligen bantat ner sig 5kg inför det här, bra gjort. Snyggt resultat!

Dock trodde jag väl att låten skulle vara snäppet bättre, men wtf. Jag tycker att hon är värd att gå vidare..

 

Fab!

image675

Dom här skorna provade jag idag på Euro Sko.
HELT UNDERBARA!

No no

Nej tack till Fronda!

Utlåtande

Vi tyckte att Bengtzing sjöng bra.
Hon har alltid glimten i ögat! Hon var den första som var bra. Nu har Sibel precis sjungit och hon var ju också jätteduktig men det var ju verkligen ingen schlagerlåt.. Tyvärr..

Nu äre Frondas tur..

Bort..

Jag stör mig så mycket på Nour.
Ibland vill jag bara stänga av tvn. Enligt mig är hon är inte rolig, hon är inte charmig, hon är inte snäll. Hon är helt enkelt inte bra och jag tycker inte att hon fyller någon som helst funktion!

Hon borde ändra attityd. Jag tvivlar absolut inte på att hon är en jättebra människa i verkliga livet och bla bla bla. Men jag ogillar hennes insats i melodifestivalen väldigt mycket.. Det hade varit bättre utan henne, tyvärr..


Melody

Nu börjar Melodifestivalen!
Det ska bli kul. Jag tror att det kan bli ganska bra ikväll. Eller i alla fall så hoppas jag det!

Vad tror ni?

Orkié

Jag vill ha tillökning i familjen!

Nej jag menar absolut inte en bäbis, det dröjer många år innan det blir dags för en sån liten parvel! Men jag vill ha en orkidé hahaha.. Dom ska tydligen inte vara så svårtskött och det passar mig perfekt. Vanligtvis dör allt (i blomväg) som kommer innanför våra väggar. Vi har enbart plastblommor. Det kan tyckas lite tråkigt men det är faktiskt fint. Vi har inga kärringblommor utan små blombollar hmm.. Jag googlar fram en bild strax. Känner inte att min beskrivning var vidare målande.


Vi fick en helt underbar okidégrupp av Clinique när vi öppnade vår butik i
Birsta. De är jättefin med lila detaljer. Jag skulle vilja ha en liknande sådan.
Helt två, en i sovrummet och en i köket!

Hemma hos..

Jag är så himla sugen på att göra om här hemma..
Jag vet bara int riktigt hur. Det brukar ju bli stor skillnad bara genom att byta gardiner mm.. men jag vill ha en drastisk förändring. Jag sitter och surfar runt på alla sajter som säljer lägenheter för mer inspiration. Jag tror att jag ska åka ut på Ikea till veckan och shoppa lös..

Kan inte ni ha lite "hemma hos" reportage så jag kan få lite inspiration ;)

Miljonär

NU BLIR TORGNY PÅ TV4 (postkodmiljonären) MILJONÄR!

En perfekt dag

Nu är vi hemma efter en heldag tillsammans.
Efter en seg och skön morgon åkte vi ut till Birsta. Fråga mig inte varför, jag som jobbar där borde väl egentligen vägra att åka dit när jag är ledig men icke :) I vilket fall så köpte jag mitt efterlängtade rouge från isadora, en underbar sjal med fransar från bikbok, schampo, balsam och ett till läppglans från Loreal (bilder kommer).

N shoppade loss han också. Det blev 2 par skor och ett par Jeans för hans del. Nöjda och glada åkte vi in till stan och åt god 3-rätters middag på Tandoori. Nu sitter jag i soffan och bloggar lite medans N stolt visar upp sina nyinköpta grejer..

Underbar dag, 4.5år tillsammans - Jag älskar dig!


Men jag är glad i alla fall

Det regnar jättemycket idag..
Det är så trist, jag vill ha strålande sol idag på våran dag. Idag firar nämligen jag och N att vi har varit tillsammans i 4.5år hih. Vi ska snart åka iväg på en shoppingrunda och ikväll ska vi gå ut och äta.

Jag längtar

Rent Hus

Nu har jag precis kommit ut från en varm dusch..
Varmare än vad jag är van vid för jag fick besök.. hih, 4:an stog på när jag kom in i vardagsrummet. Det är en repris på det här äckliga städprogrammet.. hm, ni vet tanterna som kommer hem till människor som lever i misär.

Bläää..

Ps. Rent Hus, hette det tydligen. Har ni sett det?

Ännu en Hilton

Helvete, kolla hennes ben. Hennes knän ser ju hur vidriga ut som helst.
Jag är inget störe fan av Nicky Hilton men på de här bilderna såg hon ännu mindre snygg ut än vanligt.

Nicky Hilton

Kejtan

Jamie Hince, Kate Moss
Crazy little partygirl! haha
(Skulle gärna vilja ärva väskan)

Aftonbladet.se

Vart är världen påväg?
Fågelpojken.


Goooooooooooooooooood Morgon!

Idag sov jag och N till klockan 11.30
Helt underbart, precis vad vi behövde. Jag skulle gärna kunna tänka mig att ligga kvar i sängen hela dan men vi har litegrann att göra så den gubben går inte..

LÖRDAG IDAG!