Fenomenet Britney Spears

Britney Spears!
Nu till lite allvar.. Jag blir så upprörd! Kommer ni ihåg när man var liten och Britney Spears hade sitt stora genomslag. Hon var alla små flickörons favorit (nej, jag har inte glömt spice girls) och hur cool tyckte man inte att hon var när man såg hennes video "Hit me baby one more time". Dansandes och sjungandes i skoluniform och i miljöer som vi var vana vid, BIG WOW! ..Till det här hör att man inte förstog så många ord av texten förutom "baby" men det spelade ingen roll för det var ändå såååå braaaa..

Under årens lopp, blev hon hetare, högre i rangordningen, coolare, vackrare.. Hon växte upp och fortsatte att vara en förebild för många flickor genom att köra på den oskuldsfulla stilen. När hon blev tillsammans med Justin Ooooh-ade hela världen och såg bara blommor och hjärtan framför sig. Det ultimata paret i dagens dåtid!

Och sen, BIG BOOM BANG! vad händer? Jo, det flippar ur totalt.. Hon träffar Kevin, blir på smällen. Game Over för hennes del! Plötsligt går allt så snabbt och den tidigare heta stilikonen tappar allt sitt värde.. Hon freekar ur totalt och en vacker dag är det enda löpsedlarna säger: "Britney har rakat av sig allt hår!!" ..VA?

Snälla nån.. Det är ju ett skrik på hjälp! Hon vet inte hur hon ska bete sig för att hålla måttet uppe. Kan hon inte bara inse att hennes tid är förbi? För mig är hennes tid förbi för så himla länge sen. Jag vill inte ens att hon ska klättra tillbaka upp till toppen! Jag tycker inte längre hon förtjänar det.. För mig är hon ingen att beundra! 

Jag tycker att hon ska leva på minnen. Se tillbaka på tiden och vara stolt över hennes bedrift. Vara stolt över att hon var alla flickors största idol! Hon ska inte fortsätta leta bekräftelse och göra sjuka saker för att få publicitet..
Hjälp är vad hon behöver god damn it..

Tyck hjärna till ni med! Rätta mig om jag har fel och säg er åsikt!
Våga!


Britney genom årens lopp:

        

Kommentarer
Postat av: Tobias

Första bilderna, så söt :)

Postat av: Maria

Jo håller med, det är inte hennes tid helt enkelt..

2007-10-28 @ 10:09:35
URL: http://mariahh.blogg.se
Postat av: emelieu

jag håller med dig helt och hållet, hon var verkligen en favorit när jag var mindre och nu har inte inte det längre, hon borde inte fortsätta kämpa..

2007-10-28 @ 10:13:31
URL: http://celebratelife.blogg.se
Postat av: Sofia

Ja jag har sovit gott du då? :P

2007-10-28 @ 10:14:45
URL: http://sollerax.blogg.se
Postat av: madde

jag tycker aldrig att någons tid är är över! Gör man bra låtar och verkligen kämpar så har ALLA varendaste jävel, trots historia, rätt till framgång, upprättelse och en andra chans. Jag skiter i vad hon gör, bara hon är / blir lycklig!

Det är så lätt att dömma för att hon är en offentlig person. Tänk dig själv - du har ett underbart jobb som du älskar och lever för. Du hamnar i en deppression och handlar och tänker helt utan omdömme. Är man körd bara för det? NEJ.

2007-10-28 @ 10:15:46
URL: http://negerboll.blogg.se
Postat av: Sofia

Ärligt talat tycker jag synd om henne.
Kan inte vara lätt att vara Britney, att alla ska följa varenda litet steg hon tar.
Jag hoppas att hon kommer tillbaka ur all skit och jag håller med Madde - varför ska man bara ge upp?
Om man ger råd åt t.ex en kompis, säger man inte då att de ska fortsätta kämpa?
Varför är det annorlunda med Britney, egentligen? Varför ska hon sluta kämpa?

2007-10-28 @ 10:20:57
URL: http://tusse.tjejsajten.se
Postat av: Kim

måste inflika här i min egna blogg :) Jag tycker det är skitkul att ni säger vad ni tycker. Det var precis det jag bad om! Jag respekterar allas åsikter!

2007-10-28 @ 10:28:34
URL: http://girlylicious.blogg.se
Postat av: MADDE

ja, men som sagt. jag skiter i vad hon gör.. försöker slå igenom eller inte - bara hon är lycklig! Folk har så jävla mkt åsiker.. låt henne vara bara =)=) hehe.. kram

2007-10-28 @ 10:34:08
Postat av: Designa din blogg

Jag håller nog med dig ändå.. det är en olycklig historia egentligen.. om ytterligare en talang som slår igenom i för ung ålder och hamnar snett i livet.. det har ju hänt så många många ggr tidigare med andra.. tråkigt är det.. men vi får väl se, hon kanske hittar tbx... dock tror jag att hennes storhetstid är förbi... för längesen...

2007-10-28 @ 10:36:29
URL: http://designadinblogg.blogg.se
Postat av: Kim

svar till madde: Ja, jag har förstått det! men tror du då att kändisskapet gör henne lycklig? Det är det jag hävdar att det inte gör. Kändisskapet har blivit hennes fall, det är inte längre till hennes fördel att vara en offentlig person.

2007-10-28 @ 10:38:10
URL: http://girlylicious.blogg.se
Postat av: J O H A N N A

På något sätt tycker jag så synd om henne. Men har man gett sig in i lken får man leken tåla...

2007-10-28 @ 13:08:12
URL: http://JORYDBERG.blogg.se
Postat av: vedda

ja asså förut gilla man ju henne! fyy britney, vad har hon gjort nu?! :S

2007-10-28 @ 18:21:20
URL: http://vedda.blogg.se
Postat av: Michaela

Jag tror inte riktigt det hadlar om att hon gör fucked up saker för att få uppmärksamhet, utan mer att hon inte klarar av att vara känd. Att alla papparazzi, all uppståndelse och liknande gör att hon gör konstiga saker för att få hjälp. Det är som ett rop på hjälp. Tänk dig att behöva vara på vakt 24 h om dygnet för att undankomma papparazzi. Tänk dig att behöva flera stylister flera timmar om dagen bara för att kunna gå till affären. Det är många kändisar som blev kända unga som har gått samma väg som Brittney. Som Lindsey, Paris, Nicole, han killen i Ensam hemma filmerna. mfl.

2007-10-28 @ 20:43:57
URL: http://michiis.blogg.se
Postat av: Y.

Hon är fantastiskt vacker på bilden där hon är gravid!

2007-10-28 @ 22:01:10
URL: http://lightyearsaway.blogg.se
Postat av: Mia

ja tycker att du har så sjukt rätt!!! gillade verkligen henne när jag var typ tolv och jag tyckte att "gimmie more" var över förväntingarna men sen såg jag henne på MTV galan-.... och HALLÅ!!!??? hon är ju för fan ett vrak!!! hur fan kan en manager kasta upp en tjej som uppenbarligen mår så dåligt som hon gör på scenen framför hur många miljoner människors dömande ögon som helst?? det är ju för fasen tortyr!!!
nä.. hennes tid är nog tyvärr över. bättre att hon lägger tid på att vara en bra mamma i fortsättningen...

grattis på födelsedagen fresten!!

2007-10-29 @ 09:35:55
URL: http://mian.bloggagratis.se
Postat av: tess

gillar den bilden skarpt när hon e gravid!...Så underbart vackert grvida kvinnor!

2007-10-29 @ 19:02:15
URL: http://tuzze.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback