Jag drömmer om en vit jul!

Gumsan, enligt rustas hemsida kommer dom att ha vita julgranar även iår..
299kr mått: 210.


Jag antar utmaningen

Jag har blivit utmanad av Johanna och självklart ställer jag upp, jag älskar ju utmaningar!

Regler:
Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade!

7 saker om mig
- Jag är mörkrädd som ett litet barn..
- Jag ska tydligen ta skoterkort hahahahahaha efter mycket påtryckningar från pappa och pojkvän.
- När jag var ung älskade jag att gå omkring och se lite viktig ut i klädbutiker för att folk skulle missta sig för att jag jobbade där. och tro mig det har hänt många gånger, på många affärer haha :)
- Jag har varit tillsammans med min pojkvän i 5år
- Jag lyckas aldrig få levande växter att överleva hemma hos oss..
- Jag har haft tandställning i mina unga år!

- JAG VILL HA EN KATT!!


Sminkfrossa





GALNA PRISER HOS YVES ROCHER

Tjusigt värre!



Påfyllning i sminkväskan
En ny High performance foundation (nr.4)
Knallrosa rouge, ögonfransböjare och en foundationsborste
som jag ska ge till lilla svärmor i julklapp tänkte jag!

Heja Kevin!

Jag blir nästan lite tåris när jag hör Kevin sjunga på svenska!!!
Han sjunger ju bättre än vad han pratar svenska.. Eloge

HEJ!

Jag börjar att bli förkyld..
Jag känner mig början till hängig i kroppen och det gör ont i bihålorna. Jag har ingen medecin hemma heller så jag antar att jag bara får hoppas att det inte bryter ut.. Jag ska i alla fall jobba hela helgen vilket ska bli roligt. Det var massvis med folk idag och imorgon kan det bara bli ännu bättre :) Idag bjöd jag dessutom på daimtårta. Jag valde den för att den var glutenfri och då Ella är glutenallergiker men jag vet inte om hon hann äta någon tårta?

Efter jobbet åkte jag upp till MM och hälsade på N och tydligen gjorde pappa samma sak! Vi strosade runt där ett tag och tittade på allt flashigt dom har. Sen blev jag och pappa hungriga så jag pussade N hejdå (han slutar inte förrän 22 den lilla stackarn) också åkte jag och papsen på MAX jättegott. Jag älskar att umgås med mina små päron! :)

Nu halvligger jag i soffan och slötittar på idol! Jag tycker Robin B är duktig ikväll. Se bara vad lite smink kan göra. Nästan alla hans acneärr trollas bort mouhaha..


Kan jag få fylla år varje dag?

Jag verkligen ÄLSKAR min nya digitalkamera..
Jag använder den hela tiden och korten blir hur bra som helst.. Den kommer hädanefter att få följa med mig på alla mina äventyr. Här är lite bilder på några av de sakerna jag fick igår (och idag) på min födelsedag.. 







1-2 sött gratulationskort från mamsen & papsen.
3. Paris Hilton kitet + juicy tubes i smaskiga smaker.
4. Juicy tubes i smakerna peach, melon och framboise
5. 100ml parfym, 90ml body lotion, 7.5ml parfym + parfymstick
6. Egendesignade smycken som min faster gjort (www.smycketunika.se)
7. Mini videokameran som jag fick av mamma & pappa
8. Vackra rosor som jag kommer sjunga för varje dag..
9. En lurvig kudde som passade jättefint i soffan, urmysig!
10. Romantisk ljuslykta från söta Elin
11. Blommor i fin kruka från svärmor och svärfar.
12. Armband som kusin Cillen gjort själv. Tack sötis!
13. Rixkuponger och presentkort på bästa stället - åhlens.
15. Face mist från Bodyshop från lilla farmor..

Födelsedag hela veckan?

Idag har jag fått ännu en födelsedagspresent!
Jag visar bilder när jag kommer hem sedan. Jag är tokglad! Jättefina grejer som jag kunde hämta ut på posten med mamma tidigare idag.

Jag har dessutom varit och köpt en liten tårta som jag tänker bjuda mina fina arbetskamret på imorgon eftersom jag har fyllt år, det är dom värda :)

Vinterdäck

Nu ska jag våga mig på att åka hem till mamma och pappa med mina sommardäck..
Men när jag åker därifrån kommer jag att vara trygg, då kommer jag nämligen att ha vinterdäck. Det ska bli skönt! imorgon börjar jag jobba igen och utan vinterdäck skulle jag inte våga köra hela vägen till jobbet..


Slappaste dagen i månaden

Jag orkade mig inte in till stan idag..
Det ser kallt ut och jag har mycket att städa efter mitt lyckade kalas igår. tack gode gud att alla fick äta på papp-tallrikar annars hade inte jag velat ta hand om disken i alla fall haha :)

Just nu väntar jag på att få se 3st greys anatomy avsnitt. Det har blivit lite drabbat eftersom jag och N totalt fastnat för serien med persbrandt samma tid varje onsdag - oskyldigt dömd. Blev så arg på 4ans hemsida när jag var inne där nyss för att få se avsnittet jag missade igår. men näe, då ska man bli medlem och betala.. dåligt!

Sladden till mobilen är fortfarande inte återfunnen.. vart fan kan den vara?

Nya kameran

   

Lite bilder från nya kameran..

1. Jag, glatt födelsedagsbarn..
2. Vardagsrummet för den nyfikne..
3. Ute och leker i kylan me cillen..

mer bilder kommer så snart jag hittar sladden till mobilen.. för tillfället är den spårlöst försvunnen..

Tack för uppvaktningen

God morgon!
Jag vill börja med att tacka alla som ringt, skickat sms och framförallt som kommit för at fira min födelsedag tillsammans med mig. det betyder jättemycket ♥ Igår var det fullt hus här hemma mellan klockan 16.00-22.30 och det var jättekul. Extra glad blev jag av de 4 sms jag fick från gamla vänner som jag inte träffat på jättelänge. Att ni fortfarande kommer ihåg min stora dag, det är vänskap!

Födelsedagen började med frukost på säng som jag skrev om i det tidigare inlägget. Därefter åkte jag, mamma och pappa ner på stan och åt god lunch på Viktora. Efter det var det bara att åka raka vägen hem och börja med tårtan som förövrigt blev väldigt uppskattad :)

Jag fick jättefina presenter bland annat en digitalkamera, en mini-videokamera, rixkuponger, egengjorda smycken, face mist (från body shop) rosor, en kudde till vardagsrummet, presentkort på åhlens, en jättefin ljuslykta och gott chaite av Elin + många andra fina grejer som gjorde mig glad!

Det var jätteroligt att du tittade förbi på kvällen Elin! Trots att vi inte ses lika ofta som vi vill längre så vet jag att du alltid finns vid min sida oavsett vad som händer och det älskar jag dig för ♥


Säg god morgon till födelsedagsbarnet, haha..




PS. ÅRETS FÖRSTA SNÖ KOM IGÅR, PÅ MIN FÖDELSEDAG!! :)


 

Min födelsedag! hipphipphurra



Det här är ingen vanlig dag för det är Kimpis födelsedag hurra hurra *sjunger*
Jag fick verkligen världens bästa uppvaknande imorse. 5st sms hade rullat in redan innan jag ens hunnit vakna. Det var söta grattis-hälningar från människor jag tycker jättemycket om. Tack!

Och N, min underbara, fantastiska, jättefina älskling.. han slutar aldrig att förvåna! innan han åkte på jobbet i morse väckte han mig med frukost på säng och paket.. Jag kunde inte sluta le. Det här är kärlek för mig.. Han träffar alltid så rätt och jag är så lycklig! Han hade troligtvis kämpat länge med inslagningen för den var helt oklanderlig, sötis haha.. Jag skyndade mig i alla fall att riva upp paketen och jag måste erkänna att jag blev ganska förvånad när jag möttes av det här:



Vi har redan en dreambox till tvn sedan tidigare (alla kanaler ink. canal + etc.) och en bärbar telefon, ja det har vi också.. men jag skyndade mig och tacka och tänkte att man får väl inte bestämma allt här i världen men blev glad ändå. han propsade på att jag skulle öppna precis som om han var överlycklig. som om han hade köpt presenter till sig själv. jag log litegrann och började riva i kartongerna och var låg det där då?

WIHEEEEEEEEEEEYYYY!!!!
En jättejättejättefin kamera och i det andra paketet var det ett minneskort så att jag kan ha nästan 1000 bilder på kameran. Jag som verkligen inte gillade min förra, den levde inte upp till mina förväntningar alls utan den var mest bara fin att titta på i sin rosa färg. Det här har givetvis min älskling snappat upp. Jag är överlycklig! Jag älskar dig ♥


Sötaste Cillen

Det här får mig att längta extra mycket till imorgon och min stora dag :)





MT

Jag vill ge ett litet "dagens hjärta" till MT som har varit helt galet gullig idag..
Hon stämde av läget och märkte att jag behövde lite kärlek..




Här får du lite kärlek tillbaka..
Du är guld värd

hej hallå, i'm home

Dagen på jobbet har gått bra och det känns som att vi hunnit med en del..
Returen är gjord, vilket annars kan vara något som hänger över en. Så när jag gick hem, en timme senare än beräknat, kunde jag gå hem med gott samvete och utan att veta att min kollegor skulle behöva göra den..

N ringde och varnade mig för att det var halt när jag skulle köra hem och det var tur för fy fasiken vad halt det var! Det var riktigt läskigt att köra med sommardäck faktiskt. när jag kom hem ställde jag mig vid spisen och lagade mina efterlängtade köttfärsbiffar med god gräddsås *slurrp*

Lite glass på det här så blir det här en toppenkväll ;)

morning

Godmorgon..
Jag har kurat in mig i min fina morgonrock och sitter nu i soffan och äter havrefras med mjölk. mums! Jag har sovit lite oroligt inatt. jag har drömde att jag fyllde år idag istället för imorgon. Jag har legat på aga nästan hela natten känns det som. jag har varit orolig att någon ska komma in och sjunga för mig och att jag inte ska vara berädd haha.. jag tycker inte alltid om överraskningar, jag tycker om att ha koll på läget..

Hur som helst hände ju såklart inte det här.. Jag får snällt vänta en dag till!

Förena nytta med nöje

Nu har jag ätit ägg, bacon och vindruvor och känner mig väldigt mätt och belåten.. Tvätten hänger i tokskåpet och sängkläderna cirkulerar i torktumlaren. Nu tänker jag bara luta mig tillbaka och se sista avsnittet av Andra Avenyn på svt-play som vi inte orkade se igår kväll..

DAMMTUSS

VET NI HUR MYCKET DAMM DET SAMLAS I MADRASSEN?
Vi har en tjock bäddmadrass ovanpå den vanliga madrassen i sängen och nu när jag tog sista omgången tvätt (sängkläder) ner till tvättstugan ser jag hur ofantligt dammig madrassen är. Hur vidrigt som helst (..så varför skriver jag det ens..) Jag har precis dammsugit hela madrassen, hur skulle jag annars gjort? Det är inte så att jag orkar hålla den över balkongkanten och piska den lite lätt.. Nu ser den i alla fall helt okej ut. Pax försten att slippa göra det nästa gång!

Tiden springer iväg. Jag börjar känna mig lite stressad över att det bara är 4 (?) timmar kvar tills jag måste åka till jobbet. jag har mycket kvar att göra..

Den här bilden kom upp när jag sökte: Dammtuss på google.. Så då får det bli den!



Tråk

Dags att springa ner i tvättstugan och slänga i 2 nya maskiner nu..
Jag önskar att jag hade någon som gjorde det här åt mig. skulle inte varje höghus kunna ha en egen liten tvättgubbe/gumma som vigde sia dagar åt att tvätta.. snäääääääääääääälla!

Så tråkigt!

Sen ska jag koka ägg och göra go'frulle..


Dags för morgongympa



Älskar Mr Bean..

Tillbaka till vardagen

God morgon!
Ibland känns det som att man inte hinner göra så mycket mer än vakna, äta, somna, vakna hmm..

Jag tänkte först skita i att tvätta men jag insåg snabbt att jag inte hade något val. Tvättkorgen är full för länge sedan och jag har inga rena kläder eller underkläder heller för den delen. Detsamma gäller karln i hushållet som tyvärr måste sticka på jobbet vilken sekund som helst. När jag väl påbörjat min tvätt ska jag damma av löpbandet och gå en sväng på det innan frukost. jag måste komma igång med rutiner igen. Jag känner hur jag sakta och plågsamt börjar förfalla..



Middag & rödvin, vad händer med mig?

Mätt och belåten efter en mysig kväll..
MT tycker inte att jag inte gör annat än hänger hos min päron och jag skällde jag lite på dom härom veckan för att jag tyckte att vi sågs för lite.. Därför blev även vi hembjudna på söndagsmiddag idag när farmor och stig skulle komma. Så gott! Det bjöds på god fläskfilé gryta och farmors kaka till efterrätt.

Jag har dessutom druckit rödvin och det vet alla som känner mig att det inte är min grej.. men det var faktiskt gott! Det kanske är för att jag har skaffat blipp på ica (nivet, skyhög vuxenfaktor) som gör att jag nu till och med kan dricka rödvin utan att dra på munnen! På onsdag är jag dessutom ett steg närmare pension.

Innan läggdags ska vi självklart se Andra Avenyn som kommit ut med nya avsnitt, glöm inte det MT och Cillen.. imorgon jobbar jag bara eftermiddagen och tänker förmodligen sysselsätta mig med både en promenad och tvättstugebesök under dagen.

..men man ska inte ta ut någon seger i förskott när det gäller mig..


Clinique

Som jag har skrivit tidigare har vi på Åhlens fina erbjudanden på Clinique just nu..
Vid köp av två valfria produkter får man gåvan nedan på köpet. Det är riktigt bra grejer den här gången tycker jag. Det var jättemånga som var på hugget och köpte Clinique i fredags när jag jobbade, där ibland jag själv. Jag köpte 7-day scrub (peeling) och en grej till som jag inte kan skriva här eftersom det ska vara en födelsedagspresent ;) Så gåvan nedan blev min. Till och med necessären är ju söt :)

Passa på ni med.
Fråga gärna om ni undrar något om någon speciell produkt så ska jag göra mitt bästa för att svara..


Erbjudande från Clinique

Höstbilder

Bilder från i förmiddags..
Snodda från
cillens blogg

 
  

Kallas hon också för Cillen?

CILLEN, VISSTE DU ATT DET FINNS EN TILL CECILIA HJELM I SUNDSVALL?
Jag har nämligen smsat henne hahahahahaha.. Fick låna N's mobil (tur det) då jag glömde min hemma hos mamma och pappa. Jag skulle skicka ett sms till min kusin så jag skrev bara "Tja cill.. lägg in bilderna på bloggen nu va?" slog upp nummret på hitta.se och slängde iväg det. Jag vet, nu tänker alla som känner mig - sällan hon skickar fel. Det händer nämligen ganska ofta! Till bland annat min chef och faster *vinkivink* haha

Tjejen i fråga skickade bara frågade tillbaka ett sms med orden "VA?" och jag fick snitsigt förklara att det var ett felskick heh. Så Cillen, om du ser det här.. lägg upp bilderna så jag slipper mer pinsamma situationer. Nu är det färdigskickat med sms för idag :)

Mys runt sidsjön i gott sällskap

Nu har vi gått en promenad runt sidsjön och matat pippifåglarna.
Gud vad vi skrattade. Min 17åriga kusin tycker att mitt nya intresse (mata fåglarna) är lite väl pensionärs aktigt :) Det stog mellan sticksjön och sidsjön men vi bestämde oss för sidsjön då det är mer fåglar där.. Dom är dom galna, näst intill helt tama. Dom kliver en nästan på fötterna för att få så mycket mat som möjligt! Vi fick med oss Cillen också. hon har en massa härliga bilder men hon har inte lagt upp dom än, men så fort hon gör det ska jag sno dom ;)

Efter promenaden åkte jag och N hem till mina föräldrar och åt en chokladtårta som vi hade köpt med oss. Jättegod men nu mår jag lite illa. Den var väldigt maffig! Vår granne kom förbi också så han bjöd vi också in på tårtkalas, kul! Nu ska vi väl mest bara duscha och sätta på oss andra kläder innan vi ska hem till dom igen och äta middag tillsammans med farmor och stig. Riktig familjemiddag såhär på söndagskvällen..

MYS! jag är verkligen en familjetjej..


Söndags fasoner

Jag har klivit upp klockan 8.30 både igår och idag trots att jag är ledig.. Så tråkigt! Men jag har ingen ro att ligga kvar i sängen när jag inte kan sova. något jag däremot tycker är supermysigt är att kliva upp, lalla på, äta lite frukost kanske och sen krypa ner under täcket igen med min älskling som alltid är varm..

Så nu ska jag göra det.. springa in i sovrummet och krypa ner en stund. kanske till och med slumra lite om det går..

Jag gör som alla andra, fyller i listan

Mina svar:
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
( ) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 10

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 4

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret (slingor)
(x) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Just nu eller någon gång? jag kryssade det jag har gjort iaf..
Summa = 4

Totalt: 18

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

mera djur

Idag var somsagt jag, mamma och N en sväng till Birsta och Arken.
Jättemånga söta kissar fanns på plats från Sundsvalls djurhem och näst intill alla hade blivit tingade under dagen. Det är bra. Nu hoppas jag att dom får komma till kärleksfulla hem.

Vi gick runt och tittade på alla möjliga djur och jag hade kameran berädd i högsta hugg.. Lite bilder kommer hääääär:

   
   

Trogen ica-kund



Ännu ett bamsekliv in i vuxenvärlden..
Nu finns det ingen återvändo ;)

YVES ROCHER

Är ni nyfikna på vad jag fick i mitt paket igår?
Jag fick hem jättefina produkter från Yves Rocher.. Jag fick hem ett helt kit med produkter som jag slängde mig över med en gång för att få prova. Jag ÄLSKAR ju sånt här!




Produkterna som jag fick hem ingick i serien Activ Sensitive. Jag fick rengörging, ansiktsvatten, dagcreme och ögoncreme. Flaskorna var jättefina och inbjudande i rosa toner. Precis som vi flickor vill ha det ;)

Jag tänkte berätta om varje enskild produkt och ge mitt personliga omdöme:


Rengörgingen består av en lotion som passar alla hudtyper även den mest känsliga. Man kan använda den med vatten eller bara på en bomullstuss om man trivs bättre med det. Jag skulle rekommendera att använda den här rengöringen utan vatten då det bara känns överflödigt. Man känner sig ren och återfuktar i alla fall.. Däremot skulle jag inte riktigt rekommendera den här rengörgingen till någon som använder mycket makeup. 

Rengöringen är som mjölk i konsistensen och löser både lätt makeup och orenheter i huden utan att alls torka ut.

Jag kommer defenitivt att använda den här rengöringen, framförallt på mornarna när man är stressad, lite svullen i ansiktet och bara vill att allting ska gå snabbt. Den här produkten är särskilt bra för en mycket torr, känslig men även en röd och irriterad hud. 







Viktigt viktigt viktigt!
Din hud är inte helt rengjord förrän du använt ditt ansiktsvatten. Ansiktvatten löser de sista orenheterna som din rengöring har missat och man känner sig ren och fräsch efteråt. 

Alla produkter har en väldigt lätt doft vilket är bra.













Dagcremen appliceras på väl rengjord hud. Cremen är rik i konsistensen vilket innebär att den passar extra bra till en torr hud och för mig som blir jättetorr på vintrarna.

Cremen är framtagen av hudläkare för att kunna passa även den allra känsligaste. För mig är det svårt att säga hur den fungerar på en problem/- eller väldigt känslig hy eftersom jag inte riktigt har det själv men visst är det förtroende ingivande när produkterna är framtagna av hudläkare.

Cremen lugnar ner hudenoch hjälpr till att skydda mot irritationer under dagen. I bipacksedeln man får med visar ett stapeldiagram att med hjälp av det *vegetabiliska sophorin som finns i Activ Sensitive serien minskar huden känslighet med hela 22% redan efter 15 dagars användning och en varm och rodnande hud minskar hela 75% på samma tid.






Sist men inte minst, Ögoncremen..
Eftersom huden är så tunn och känslig kring ögat bör man använda en speciell ögoncreme. Den här ögoncremen passar också den allra känsligaste hudtypen men jobbar även med att motverka mörka ringar och svullnader under ögonen (come to mama, precis vad jag behöver)













Jag gillade alla produkterna. För mig är det bara lite ovant att inte rengöra ansiktet med vatten och därför kommer jag fokusera på att använda den här rengörgingen på morgonen för att balancera huden. Ansiktsvattnet var jätte härligt så det kommer att användas flitigt både morgon och kväll!

När det kommer till ansiktscremen tror jag att den får vänta ett litet tag. Än så länge behöver jag inte en fullt så fet creme men när vintern kommer vet jag att det kommer att behövas. jag känner min hud vid det här laget. Ögoncremen däremot var skön i sin konsistens och kommer att användas flitigt både dag och natt i hopp om att slippa mörka ringar och svullnad tids nog ;)




*Vegitabilisk Sophoria = Ett aktivt ämne som aktivt bidrar till att försvara mot yttre påfrestningar..

Sundsvalls djurhem

God morgon..
Idag ska jag, mamma och N åka ut till arken i birsta och titta på katter. Sundsvalls djurhem är nämligen där mellan 11.00 och 14.00


Mer läppglans till folket..

Jag kunde inte låta bli..
Jag har klickat hem 3st nya Juicy tubes från Lancome (mitt favorit läppglans..) 299kr för 3. Läääängtar!

Klicka för att förstora bilden


no 14 Framboise

no 22 Melon

No 31 Peche


Jag har fått paket..

Nu har vi precis kommit hem!
Vi har varit hemma hos N's bror som fyller år idag. Det bjöds både på smörgåstårta och jordgubbstårta - hur gott som helst. N's föräldrar hade varit där hela dagen och åkte strax efter att vi kommit så då blev det jag och 7 grabbar kvar haha.. Dom var trevliga allihopa!

När jag kom hem från jobbet hade jag fått en avi från posten.
Full av förväntan åkte jag och hämtade ut mitt paket. Så jäkla roligt! Nu ska jag skynda mig och riva upp det :)



Tjejkväll alá Åhlens

Vi hade världens mysigaste tjejkväll på jobbet igår..
Efter att jag och malin hade stängt butiken väntade pizza inne i fikrummet *mumma* Vi åt, skrattade lite åt MT som delade med sig av en del kloka ord och tävlade i "vem-kan-bygga-ihop-julspel-snabbast" Jag och Magda blev stolta över vår 2a plats :)

När alla var mätta i magen fick vi gå in i hemliga rummet som söta Ella hade fixat och trixat med. Hon hade gjort så fint med biotherm handdukar, duschcreme och nagellack i alla möjliga färger som hon hade dukat upp på ett bord. Det första vi fick göra var att tvätta av oss allt smink. Det var första gången man fick se sina kollegor naturella och fina hih.. Efter det la vi alla ansiktsmasker och gjorde nagelbehandling från grunden med
nagelbandsremover, nagelbandscreme, underlack, nagellack och överlack. mitt nagellack som jag valde sitter fortfarande som berg! under och överlack är alldeles för underskattat..

När klockan var ca 22.15 började folk att röra sig hemmåt. Vi som stannade kvar gick ut i butik för att titta hur julfint vi fått och fick en smärre chock när vi skulle tillbaka in till fikarummet. Vi var utelåsta! vi var alltså utelåsta i vår egen butik och hade 30min på oss att ta oss ut innan det var för sent och larmet skulle ha gått haha.. Efter att inte se någon annan utväg på problemet fick vi ringa vår butikschef som fick slänga sig i bilen och komma och rädda sina tjejer.. han var jätteglad att se oss! eller? ;) haha..

Det var en jättemysig kväll och ett riktigt roligt initiativ. jag hoppas att vi kan ha fler och ännu fler tjejkvällar framöver!



  
  

Visst har vi väl himla fint i vårt varuhus!

Godnatt

Ja, sminka av sig behöver man ju inte göra ikväll iaf för det gjorde jag redan på jobbet :) Jag kommer att lägga upp alla bilder imorgon och berätta ALLT vad vi har gjort och vad vi varit med om.. Tex som att bli inlåst i vår egen butik - på riktigt, hahahaha

Tack för ikväll go'gummor..

Baguetterian



Goda skagenbaguetter från
Baguetterian.. Som jag har saknat det!
När jag jobbade i stan var det inte ovanligt att det blev en sån här mega baguett till lunch. Dom är jättestora även om det är svårt att döma av bilden. Men gott var det *slurrp*

Ikväll ska vi stanna kvar efter jobbet och ha myskväll..
Det ska bli kul. Jag stänger ändå ikväll så för mig blir det ingen vidare uppoffring, bara trevligt.. Vi får väl se hur många vi blir men mitt helggäng ska i alla fall vara där.. Vi får väl se men jag uppdaterar säkert ngt mer ikväll i alla fall. Annars får ni tjata lite ;)

Dags att vakna upp kanske..

Tydligen är Kissie tillbaka till sin vanliga blogg.se adress..
Man kan inte bete sig hur som helst och kanske var det här ett sätt att visa det. äntligen någon som sätter stopp! ibland räcker det inte bara att ha många läsare och få gå på diverse bloggmingel. undra vad hon själv anser om sin blogg när hon blir lite äldre. skulle vara kul att veta..

nej nu ska inte jag sitta här och vara "bättre än någon annan" för det var inte dit jag ville komma med det här inlägget. Jag tycker bara att det var bra att någon sätter stopp. hon kan inte alltid göra som hon vill utan konsekvenser.

Vad tycker ni om hela den här soppan?

Kim Fridberg Heiress

Åh åh ååååååhh!!
Jag har ju skrivit i ett tidigare inlägg att jag är helst frälst i Paris Hiltons parfym Heiress (jag vet att jag hittat den lite väl sent. den är ju ingen nyhet precis) jag tar mig gladeligen ett sprut på jobbet varje morgon. Anledningen till varför jag inte har köpt den själv är att jag ju faktiskt fyller år på onsdag och den är det enda som står med på min önskelista :) Fast ingen har i och för sig läst min önskelista så jag tror inte att någon vet om att jag vill ha den haha..

Imorse klickade jag in på dom vanliga bloggarna som jag brukar läsa och vips.. När jag klickade mig in på
Zandras blogg ser jag det här inlägget.. Precis som om det vore tillägnat mig :p Det där kitet vill jag verkligen ha! Och vilket otroligt pris sen - 399kr. Det  här fina kitet finns på Beautyplanet

Man får ett fint presentpaket med:
Heiress Edp 100ml
Body Lotion 90ml
Mini parfym med spray funktion.
Perfumed body stick


Klicka för att stänga fönster

Blondinbella tillbaka på söndag.. eller?

Enligt Nils blogg kommer Blondinbella att börja blogga igen på söndag..
Inte för att jag vet om det är helt sant, men hon säger åtminstone det i ett av hans videoinlägg. "på söndag.. tror jag" Jag hoppas att så är fallet.. Jag erkänner att jag saknar hennes uppdateringar. Jag har aldrig kommenterat på hennes blogg men jag tycker ändå om att klicka mig in där emellan åt för att se vad som händer i hennes fullspäckade liv. Nu har hon ju till och med gått och blivit 18 år så nu borde det väl bara hända ännu mer i hennes liv..

Jag hoppas att hon har fått vila upp sig lite inför hennes bloggpause.


Morning

Gooooooood morgon!
Att få vakna självmant klockan 10 för mig, det är sovmorgon! hehe.. Nu ska jag snart gå och duscha och sen åka in till stan och köpa frunch (frukost/lunch) till mig och N och överraska honom med frunch på sängen :) Det blir säkert uppskattat och det är väl ungefär det lilla jag hinner med innan det är dags att åka till jobbet..

Nu ska jag gå in på Kissies blogg och se om det hänt ngt nytt.. Efter mailet man fick från spotlife är man ju minst sagt nyfiken nu!

Godnatt då gullefjun..

Tack för idag - slut för idag!
Nu ska jag sätta telefonen på ljudlös, ingenting ska få väcka mig imorgon. Jag ska ha sovmorgon med gott samvete eftersom jag inte börjar förrän framåt eftermiddagen..

Bara från det att jag skrev förra inlägget har ytterligare 85 personer tittat in här på bloggen :) Jag är så nyfiken hur ni så plötsligt hittat hit. tell me.

Nu ska jag gå och tvätta av mig allt smink, det är alltid skönt. imorgon ska jag satsa stenhårt på att dela ut prover på Clinique eftersom vi kommer att ha GWP (give away presents) på märket med start på fredag.. roligt va? Riktigt fina gåvor ligger i potten när man köper 2st valfria produkter från Clinique. Ett riktigt bra erbjudande om ni frågar mig. Jag längtar jättemycket för jag ska själv shoppa loss då så jag får den fina gåvan ;) Kanske blir det dom här produkterna:




Take the day off remover och 7-days scrub

ELLER

Ett puder och fuktcremen Moisture surge..
 



Hej Hej Hej!

Igår hade jag 70st nya läsare jämfört med i förrgår.. Och idag 100st nya läsare jämfört med i förrgår! Jag blir så glad. Det känns plötsligt så mycket roligare att blogga. Nu hoppas jag att det bara fortsätter att ökar och ökar ännu mer :) Jag har precis läst MT's blogg och sett recensionen av en ny mascara. Jag har inte tagit hem min från jobbet ännu men jag tänker också lägga in före och efter bilder. Det är så kul att se skillnaden..

Nu ser vi generation fett. Det programmet gör mig inte direkt hungrig..

Biotherm

Jag tycker att det är jätteroligt att Biotherm blir allt mer populärt..
Innan jag började på Åhlens var Biotherm någonting nytt för mig. Jag visste vad det var men jag hade inte provat några av deras produkter men nu är jag frälst.. På vårt varuhus är biotherm "mitt" märke, jag är med andra ord ansvarig för det och det är jag som har kontakt med Biotherms åtföräljare.

Jag har varit på kurs i stockholm för några månader sedan för att få lära mig mer och det var väl främst då jag fick upp ögonen för märket och produkterna. Jag har verkligen inte blivit besviken och jag känner att jag kan stå för vartenda ord när jag rekommenderar eller introducerar någon till märket. Det är produkter med kvalité.

Jag har många personliga favoriter. Jag älskar rengöringingen, Biosourse (
rengöringsgel & ansiktsvattenoch min fuktkräm i härlig gel-koncistens som snabbt sjunker in i huden och efterlämnar en sval och återfuktad hud - Aquasourse. Jag älskar handkrämen Biomains som är vattenresisten och därav håller i flera timmar. Den ger silkeslena händer och är dessutom vårdande för nagelbanden. Jag är även användare av
Eau Pure Body Mist som jag har använt hela sommaren. En superfräsch doft av citrus, gurka och kiwi som är lätt och fräsch på samma gång.  jag har dessutom läppglans som ger en fin lyster och som samtidigt återfuktar läpparna.

Jag älskar helt enkelt Biotherm.




Välkommen, Vilka är ni?

Vilka är alla nya läsare?
jag blir ju döglad när besöksstatistiken bara ökar utan att jag ens gjort mig förtjänt av det. jag uppdaterar ju uselt numer men ni ger mig motivationen tillbaka ♥ Frivilliga får gärna skriva hej och berätta hur just du hittade hit till giirlylicious.se för hjärtligt välkomna är ni hela högen i alla fall :)

ikväll är det ett nytt avsnitt på Persbrandt serien på 4an klockan 21 som faktiskt är hur bra som helst. Det är ju även Bonde söker fru! :) det blir en kväll i tvns tecken ikväll..

..och jag har sovmorgon imorgon!

HEJ!!

Nu har jag jobbat och varit ute på promenad..
Det är himla skönt att sluta tidigt så att man faktiskt kan ta vara på dagen. idag slutade jag redan klockan 3. Jag åkte mest bara hem på en snabbvisit innan jag åkte och plockade upp min kära Caroline för en prommis runt sidsjön. Hon konstaterade att hon hade dåligt kondis så det blev bara ett varv idag :)

Det var jätteskönt att vara ute i friska luften i alla fall. Det behövs verkligen. Så för alla som undrar om mitt löpband var en dålig investering? NEJ!! Jag känner bara att jag vill passa på att vara ute så mycket som möjligt medans man kan njuta av det. När snön lägger sig och det bara blir kallt och slaskigt ja DÅ ska jag gå fler kilometer på mitt lilla löpband haha..

Jo, det ska jag..
det vet jag..


Gossip

50st nya läsare jämfört med i förrgår, välkomna :)
Jag som knappt ens uppdaterat. Vad beror det här på? Roligt är det i vilket fall som helst.
 
Min kväll börjar sakta men säkert att lida mot sitt slut. Igår natt sov jag bara 5h så jag tror att jag kommer att behöva min skönhetssömn. Frågan är bara om jag kan somna när jag sov 3h mitt på dagen! Jag fick förresten ett sms från min söting Hanna. J idag som är tjänstledig från oss på åhlens och hon föreslog en lunch framöver. Det är tur att en annan är duktig på att äta. så jag tackade ja! Ska bli kul o träffa det lilla flickebarnet..

Annars då, spännande det där med Kissies blogg. Det är i själva verket inte alls "tekniskt fel" på hennes blogg såvitt jag vet. Det ska bli spännande att höra fortsättningen på historian.

Godnatt alla söta ♥



Tröttis

Jag somnade efter halva filmen..
Jag sov säkert 3h i alla fall och gud vad jag behövde det. Nu ikväll har vi handlat och N har fixat de sista presenterna till hans bror som fyller år på fredag..

Jag är fortfarande jättetrött och tänker gå och lägga mig direkt efter Desperate Housewives ikväll eftersom jag ska upp i ottan även imorgon för att ta emot leverans på jobbet. Jag kommer att somna ovaggad i helgen då jag är ledig, tro mig :)

Dagens händelser..

Det gick oförskämt bra att kliva upp imorse. Det är först nu tröttheten har hunnit ikapp.. Jag kände mig lite som en hjälte ett tag i morse. Alla var så himla tacksamma att jag kom in på min lediga dag för att hjälpa till :) Allt gick jättebra och jag inventerade hela Clinique och Dior vilket tog bra mycket längre tid än jag trodde. men somsagt, jag gillar ju att inventera :)

Efter jobbet åkte jag upp till tandläkaren för att än en gång reda ut begreppet "tandförsäkring" så imorgon ska jag ringa och säga att jag vill ha en sådan. Jag har ju en tand som ständigt spökar. Dom har sagt vid ett tidigare tillfälle att den behöver rotfyllas men efter en penicillinkur försvann värken men nu har den börjar komma tillbaka vid väl valda tidpunkter. Nicht gut! 

Efter tandläkarn var det dags att åka hem till Elin och se hur hon fått det i sitt nya hem. Det var jättemysigt, och hennes katt sessan var hur söt som helst. Nu är dom en egen liten familj :) Medans Elin gjorde sig iordning och efter att vi hade druckit en kopp te gick vi iväg och mötte upp Kate. Vi åt lunch tillsammans på Victoria och efter det gick jag och Elin på stan en sväng. Jag köpte en söt necessärliknande grej från indiska (bild kommer)

Nu har jag precis kommit hem och jag ska se på Horton eftersom N ändå inte är intresserad av att se den. Jag tänker ligga nerbäddad och bara mysa nu och resten utav dagen - med gott samvete..

VAKEN!

Uppe med tuppen (checka tiden..) nyäten och påklädd..
Jag kom på att jag inte har några parkeringspengar. Jag är bortskämd att parkera gratis hela dagarna och kontater saknas så gott som alltid i lillbörsen. Kan man dra kontokortet på alla parkeringsautomater i stan numer eller ska jag behöva hitta ett ställe som har öppet den här omänskliga tiden i hopp om att få växla? hmm..

Nej, nu har jag inte tid att sitta här.. jag måste gå och ta på mig ansiktet!

sova sova sova inventera

NU: Prison Break..

Egentligen borde jag verkligen sova nu. Jag som ska upp och inventera imorgonbitti inne i stan med start klockan 07.00 Jag kommer troligtvis inte ens att veta vad jag heter den tiden på morgonen men det ordnar sig alltid, det är mitt motto.. Dessutom tycker jag ju faktiskt jag att det är kul att inventera, vilket jag nog är ganska ensam om :) Jag tror i alla fall att man får igen allt man gör vid ett senare skeden i livet. Det bara är så!

Efter inventeringen ska jag träffa Elin över en lunch på stan. Det var en evighet sen jag var på stan. Det blir väl så när man jobbar i birsta (shoppingcenter utanför stan) antar jag..

Nej nu ska jag fortsätta att fördjupa mig i tvn.. och borsta tänderna!!

I love tv.

HALLÅ HALLÅ!!
Mitt internet har kånglat.. Det la av redan igårkväll och har inte velat fungera förrän NU. Vinnare av läppglanset har blivit informerad och mailad så nu återstår bara att jag får hennes fullständiga uppgifter så att jag kan skicka kalaset.. Det var populärt med tävling, därför funderar jag på att ha en ny tävling snart.. Nästa gång blir det troligtvis en mascara som ligger i potten..

Någon frågade i en kommentar var AA är. Bra fråga! ..För inte är det anonyma alkolister.. Det är Andra Avenyn som jag och N brukar se på svt.play varje söndag för då kommer det ut 3 nya avsnitt haha, så nördigt!

HÖRRNI, glöm inte bort att det är Prison Break ikväll 22.00
Jag ♥ Tv

Tv-kväll

Ännu en avklarad arbetshelg..
Nu har vi precis ätit middag och ligger utslagna i soffan. Jag längtar till "Ensam mamma söker.." börjar, lite utav mitt favvoprogram haha. Det kommer dessutom ut nya AA-avsnitt idag som vi ska plöja ikväll. Serien är i själva verket riktigt dåligt men har man sett över 100 avsnitt kan man inte bara sluta..

Det var en gång..

Jag och MT har börjat spåna inför en kommande dubbeldate med våre goa' gubbar :) Det vore kanske hur trevligt som helst. Jag fick ingen respons när jag föreslog bowling, bara ett garv, precis som om jag skämtade? haha.. ;) Det känns som att vi har kommit varandra nära nu på rekordtid. vilket är jätteroligt för lilla MT är verkligen en toppentjej inifrån och ut (..och hon kan till och med operera katter.. en sån vän kan man ju också behöva hih..)

Jag och N har precis ätit kinamat från blå kiosken. Efter en felringning och ett övervägade om dagens middag skulle bestå av ägg, alltså bara ägg eller kinamat bestämde vi oss till slut.. Nu är jag sådär obehagligt mätt som jag känner rädsla inför att vara. men nu är det försent. Jag ska gå och tvätta av mig sminket nu så att vi kan krypa till kojjs och börja se en film. Kommer inte ihåg vad den hette men imorgon får ni veta om den var bra eller anus :)

Godnatt ♥

Angående tävlingen: Lancome Juicy Tube

För att det ska bli så rättvist som möjligt kommer inte jag att utse vinnaren i tävlingen.. Det kommer N att få göra.. Jag vill att alla ska få samma chans och därför får min kära N, helt oberoende av mig, utse vinnaren (så smöra rejält) haha.. Det är väldigt många som har tävlat så han kommer att få en svår uppgift :)

..Kom ihåg:
För att ditt deltagande ska gälla måste du följa reglerna. Idag och imorgon (fram till klockan 19) är sista chansen att tävla. Imorgon efter jobbet kommer jag nämligen kontakta vinnaren som N har valt ut. Så om du vill ha chansen att
vinna ett läppglans från Lancome, värde 215kr - är sista chansen nu!

Lycka till..


Vinnaren kontaktas imorgon, Söndag 19 Oktober..

Matproblem

Morrn Morrn..
Min inspiration på mat har helt och hållet försvunnit.. Min frukost består alltid av fil & linfrön och snart vill jag inte ens se den vita sörjan, så trött är jag på den.. haha

Idag ska både jag och N jobba. Det var lite tufft att komma upp imorse även fast jag somnade igår efter jobbet när jag kom hem. Vi skulle se färdigt filmen som vi började se i förrgår men jag hann bara gosa in mig i N's famn innan jag började snarka, om vi ska lita på hans ord vill säga. jag tror INTE att jag snarkar.. eller, kanske :)

Vad ska man äta till middag då? eller lunch för den delen?
Tänk på att jag inte äter kolhydrater.. Men kom gärna me tips :)

Mysigt morgonmöte imorse.

Delar från vårt fina fikarum som görs om lite titt som tätt...




Vi blev överraskade med gott julfika imorse på morgonmötet. Det ska börjas i tid, haha. jag har aldrig ätit julfika i oktober förut..

 

Gammal bild på några av mina familjemedlemmar ;) tyvärr saknas några go'bitar


Jag blir försökskanin

Det händer roliga grejer me bloggen hela tiden just nu..
Jag kommer att få Veets hårborttagningscreme hemskickad för att testa och i sin tur recensera.. Jag vet ännu inte när de kommer att komma men jag har precis bekräftat att jag vill testa produkten.

Håll utkik för recensering ;)



Hur coolt som helst!!



Så jävla kyligt!!

Done

Tjosan i trosan..
Nu har jag jobbat färdigt för idag. Tiden gick hur snabbt som helst. Jag mådde lite illa sista timmen utan att veta vad det kan bero på. Jag hoppas att det inte är min nya ppiller i alla fall för det är inte precis vad jag behöver nu. Vi ska iaf kura ner oss under täcket nu och se klart hulken som jag vi började se igår..

Jag har förresten fått en ny mascara men den glömde jag kvar på jobbet så en recention på den kommer en annan dag -  troligtvis på måndag! :)

Hur har er dag varit hittills? Ni är dålig på att tävla förresten, har ni gett upp hoppet?

Glöm inte tävlingen!

Godmorgon alla söta!
Nu sitter jag och borstar tänderna och jag klev upp för 30min sen. snabba ryck här :) Sa jag att jag fick en tandborste hos tandläkarn igår? Det fick jag i alla fall, för besväret att jag fyllde i ett formulär. perfekt, jag behövde faktiskt en ny.. haha

Nu ska jag åka på jobbet! Glöm inte bort att 
TÄVLA HÄR, för på söndag avgörs det. glöm bara inte att följa tävlingsreglerna..

Puss, ha en bra dag



Försvarets stödjer rosa bandet..

Ibland är det lätt att hjälpa till..
Idag köpte jag 2st försvarets hudsalva till mig och N på apoteket. Det kan behövas nu när man får torra och frasiga vinterläppar. Han fick den vanliga, hederliga, gröna men jag köpte den nya rosa kamoflerade. Av summan från den går 2kr till cancersfondens rosa bandet kampanj..



Hår

   
 

Jag saknar verkligen mitt långa hår..
Inte för att jag har  himla kort nu, men jag vill ha äääännu längre.. Som då, happy days!

Present..

Jag blev väldigt förvånad när jag hämtade ut paketet tidigare idag..
Det var inte vad jag hade väntat mig. Det var nämligen ett paket från min farfar. När han var här och hälsade på för en tid sedan (han bor i sthlm) knäpptes det här kortet men jag hade aldrig sett det förrän idag. Då har han alltså skickat in bilderna till ett företag som gjort dom här muggarna. Jag kunde inte låta bli att le. Jag tänkte maila och tacka nu. N kommer nog att bli förvånad när han kommer hem ikväll och får se våra nya "ego" muggar..

tack..



Koka soppa på en spik!

PROPPMÄTT!!
Jag lagade middag. idag igen! alltså det är nästan så att man undrar om jag har ramlat och slagit huvudet. Jag som aldrig brukar laga mat. idag blev det i alla fall en jättegod soppa på kräftstjärt, lax och krämig gräddsås.. Slurrp.. Jag är sjukt sugen på Ben & Jerrys och vi får väl se om min önskan slår in. kanske är den bara ett telefonsamtal borta, jag vet inte ännu haha..

Jag och N funderar på att gå på bio imorgon och se Eagle Eye, är det någon som har sett den?


Jasmine

Ska det vara så här sjukt dyrt att vara tjej?
Okej, alla måste gå till tandläkaren så det kan jag inte ojja mig över. Men jag har varit på apoteket idag och hämtat ut nya p-piller också. Jag byter för andra gången till Jasmine nu. Är det någon som har någon erfarenhet av dom? Nu vill jag inte höra några mardrömshistorier här.. I alla fall hade jag tur som fortfarande får den sk. "ungdomsrabatten"och bara behövde betala 250kr för vet ni vad det kostar annars, ÅTTAHUNDRA KRONOR helt otroligt..

herregud..


paket till moi

Hey, check this out..
Jag har fått paket: Jag ska skynda mig att hämta det såfort jag fönat håret och gjort mig klar. Nu är jag jättenyfiken.



Isadora



Jag har ju glömt att visa upp min skuggor som jag har fått från Isadora.
Det är matta skuggor allihopa, vilket brukar kunna vara ganska svårt att få tag på numer tycker jag. Dessa finns ute i butik nu för alla nyfikna ;)


Jag klarade det!

I'm still alive.. dock lite fattigare!
Jag förstår inte att det kan vara så sanslöst jäkla dyrt att gå och plågas. Nu behöver jag inte gå dit på ett år i alla fall eftersom mina tänder såg bra ut. Jag fick beröm för dom, och även för mitt bett som dom dömde ut totalt innan jag fick tandställning (som jag tog bort före studenten 2006) Det var ju roligt att mina problemtänder verkar ha blivit bättre. däremot hade jag tandsten som vanligt och "strängen" jag har i underkäken hade lossnat men nu är saken biff.

Jag berättade hur livrädd jag var för tandläkaren så hon behandlade mig som ett litet barn. Vilket jag trivdes med :) Men nu är det gjort och en tandförsäkring ska troligtvis införskaffas.



Tandläkaren, det oundvikliga

Det regnar ute, det är kallt och jag ska till tandläkaren - det här börjar likna en skräckfilm. JAG VILL INTE! Jag hoppas att hon jag ska komma till är så snäll som det sägs. Jag har valt ut henne med omsorg genom att fråga vilken tandläkare som är bäst om man är livrädd för tandläkaren, och då har dom hänvisat mig till henne..

tänk om jag vägrar att öppna munnen? per automatik lixom..

jag berättar när jag komm hem hur det har gått.. om jag kommer hem!

Tandläkarskräck

9.50 imorgon ligger jag i tandläkarstolen..
Jag vill helst bara gråta en skvätt. Jag har bokat tiden själv, men jag har ångrat mig. får man ångra sig? jag har dessutom pressat in min gamla gomtandställning (nivet en sån där plastsken soma alla VIP jag-har-haft-räls coolingar har fått efter avslutat arbete) och det är inte skönt. jag inbillar mig nämligen att jag börjar få en glugg mellan framtänderna, haha. Ibland är jag paranoid, det kan bara inte hjälpas.

Mmm.. men ni kan ju ägna mig en tanke imorgonbitti och önska mig lycka till.
Jag är livrädd för tandläkaren, växer man aldrig ifrån det?


Beauty08

Jag och N funderar på att åka till sthlm nästa helg..
Om allt går att lösa med bra biljetter och bra hotell. I vanlig ordning har vi involverat pappa i våra resplaner eftersom han är master på att boka allt som har med sånt att göra och nu ringde han mig tidigare ikväll och berättade att skönhetsmässan Beauty08 är just den helgen. Jag skulle verkligen verkligen vlja gå på den och sitter därför och läser för fullt om den på deras
hemsida just nu.

"Beauty08 är en publikmässa med fokus på skönhet och vänder sig till alla som månar om sig själva och sitt yttre. Beauty08 bjuder besökarna på en helhetsmiljö med ett späckat program för den som vill veta mer om trender och nyheter, pröva på någon behandling, shoppa och inspireras!

Föreläsning med Mia Törnblom - Styling av kända personligheter - Stockholm Hair Open - SM I hudvård - Nordiskt elevmästerskap i makeup - SM i manikyr - Makeovers - Behandlingar - Shopping till mässpriser - Trendspaningar och inspiration!"




Dagens

Jag har varit dålig på att uppdatera idag..
Jag har bara inte haft så mycket roligt att komma med. Jag har inte varit hemma vidare mycket heller för den delen. Jag ahr varit ute och gått med mamma i granloholm, också har vi varit och hälsat på N's sjuka mamma. Just nu sitter vi däremot i soffan och äter brieost och vindruvor, mums jättegott. Vi kikar på bonde söker fru och jag har precis kommit fram till att bögarna helt klart är snyggast!! Jag som trodde att det var gamla avsnitt men icke sa nicke.

Imorgonbitti ska jag till tandläkaren och jag är livrädd. Jag har sådan tandläkarskräck så hälften vore nog. Tanken är att jag ska skaffa mig en sån där tandförsäkring men vi får väl se hur mycket det skulle kosta någon med problemtänder som mina. alltid är det någonting.

nej nu ska jag äta vidare här,
tjipp

Tävlingen fortsätter

Jag går på promenad..
Ni
tävlar..


Om ni ville veta alltså..

Tjejen med framförhållning, det är kanske inte jag!
Att sitta i ungdomsmottagningens äckliga väntrum för att hämta ut nya p-piller recept är nu ett minne blott. Nu har jag tagit ännu ett kliv in i vuxenvärlden. Nu slipper jag sitter där bland 15åriga småtjejer som är där av både den ena och den andra anledningarna. Jag har precis vart i kontakt med mödravårdcentralen eftersom jag inte har ett enda p-piller kvar. Och istället för att erbjuda mig en tid lagomt till jul 2009 får jag komma redan imorgon.. Vilken stor skillnad det är alltså, äntligen är man i kontakt med människor som faktiskt vill hjälpa en.

Nog om p-piller nu.
Jag och mamma ska snart gå ut och gå en promenad. Idag kanske det blir granloholm igen. Magdas hood! Jag saknar dig nu tjejen. nu känns det som att det var jätte längesen vi jobbade ihop. men på fredag, ja då slipper du mig inte längre ;) 


oh my GOSH!!

Jag hittade sidan med GOSH's produkter..
Tänkte att jag kunde dela med mig till alla som är nyfikna.


Eyeshadows

Jag köpte 2st ögonskuggor på Passion idag efter att jag slutade jobbet.
Dom hade 20% på hela sortimentet och det kliade i fingrarna på mig. Jag tycker jag är värd att kasta lite slantar omkring mig eftersom jag och alla andra åhlensare för lön imorgon. konstig dag va!?

Ögonskuggan från GOSH känns lite extra spännande.
Det är är för mig ett helt nytt märke. Tjejen på Passion berättade att det var ett danskt märke så jag sitter och googlar för fullt just nu. Dom hade fantastiskt fina skuggor med jättefin lyster. Dessutom kostade dom bara 99kr vilket jag tyckte var ett bra pris. Ännu bättre idag då eftersom det var 20% det fick följa med en vanlig vit skugga från viva la diva också. Dom två tillsammans kommer att bli en snygg combo.





Då var den här dagen slut..

Hej alla gullefjun..
Vart tog den här dagen vägen då? Cillen och Anki var in och hälsade på mig på jobbet idag och jag blir alltid lika glad. Jag har pratat länge med lille mamsen idag också. Jag har inte träffat och knappt pratat med mina små päron sen i torsdags och det är länge för att vara oss. Därför har jag och moder jord planerat in en promenad imorgon förmiddag då jag faktiskt är ledig. Lite mamma - dotter tid, det är aldrig fel.

Jag har shoppat idag, blir ni nyfikna?


Färgklick i höstmörkret


Min morgon..

Goooooooooooooood morgon!
Nu sitter jag här och lapar fil och linfrön. Så kul har jag! Jag sov in i det sista och jag börjar sakta men säkert att få lite brottom. Jag jobbar långdag idag och jag tror utan problem att jag kommer vara sysselsatt från början till slut. Vi har en hel del att göra. Saker som vore skönt att ha klart inför helgen.

Imorgon är jag ledig. Jag funderar på att ragga med mig en kär vän på stan och leta höstkläder. Jag har bara en massa färgsprakande klänningar som inte hör hemma i den kalla hösten. jag vill ha stickade kofta, tjocka stumpbyxor och fina stora halsdukar.. Kanske har Elin tid? Henne har jag inte har träffat på en evighets evighet. Jag ska höra av mig till gullet lite senare, för jag vet inte om hon läser det här..

Jag hoppas att ni får en bra dag..

Och om ni har tråkigt, ja då kan ni ju som sagt
TÄVLA här.



Kram på er..

Det är ju så här duktiga ni ska vara på att kommentera..
Det är ju nu det är extra roligt att blogga när man får någon typ av respons. Nu kan det bara bli bättre. Läsarantalet har ökat igen också och jag vill att alla ska känna sig välkomna. Fråga jättegärna om ni undrar något! :)

Kram & Godnatt


Tävlingen fortsätter

Nu åker jag på jobbet och gör nytta..
Så under tiden kan ju ni som inte redan deltagit passa på att vara med i min tävling!

Klicka bara på bilden nedan för att komma till rätt inlägg..


Bra att veta om dofter

Visste ni att:
♥ Den riktiga doften från en parfym utvecklas först när den kommer på varm hud. Applicera därför parfymen på handleden, nyckelbenet, bakom örat. Då kommer din doft att kännas allra bäst.

Hur länge håller då din parfym? För hur många gånger tycker man inte att doften avtar efter bara en kort stund.. generellt beror det på vilken typ av parfym du använder..

Är det en:
Parfym: Håller doften i ca. 7h
Eau de Parfym: ca. 5h
Eau de Toilette ca. 3h
Eau de Cologne ca. 1-2h



Dolce & Gabbana - The One,
min favorit doft just nu!


* Informationen kommer från ahlens.se

Tillägnat myshoebox.se



Här är den lilla necessären med Anti-blemish produkterna från Clinique som jag pratade om
Johanna. Leta i din närmaste Åhlensbutik så hoppas jag att dom har några necessärer kvar (Pris ca 145kr) Jag själv har aldrig provat produkterna eftersom jag inte har problem med min hy, men för att läsa om andra med problemhy och som faktiskt gar testat Anti Blemish, klicka här..





Om ni har frågor eller om ni vill ha hjälp med något som rör hudvård eller makeup, tveka inte att höra av er. Det är fritt fram att skriva både mail eller i kommentarfältet.

Vägen till rakt hår..

Jag är en liten krullis.. Inte i god bemärkelse!
Jag tycker att det är jättesnyggt med ett lockigt hår. Men mitt hår är inte lockigt..
Och jag tycker at det är jättesnyggt med rakt hår också. Men mitt hår är inte rakt heller..

Jag har lite problem på hårfronten som ni hör.
Det vill lixom krulla sig i underhåret för att uttrycka mig så att alla förstår.. Är det regnigt eller fuktigt ute, ja då kan ni själva lista ut hur jag ser ut. Lite pudelaktig!

Jag duschar alltid på morgonen för när jag sover är jag som en proppeller och mitt hår står åt alla håll när jag vaknar. Min vanliga procedur ser precis likadan ut varje gång. Jag duschar, lindar in håret i turban och strosar runt en stund. När håret har fått självtorka litegrann applicerar jag PHC Colour Styling och jag älskar den. Det är räddning för mitt hår i ärlighetens namn. Förr stog jag alltid och slet med plattången, nu är den nerstoppad i byrolådan där den ligger i tryggt förvar. Jag behöver den inte längre.

PHC Colour Styling är en skyddande creme för färgat håt  som dessutom hjälper till att göra håret rakt. Eftersom jag har självfall behöver jag en creme. Spray hjälper inte på samma sätt på mitt hår. men det värsta med alla dessa cremer brukar vara att det tynger ner håret och istället för att känna sig snygg så känner man sig som en slickad katt (någon som känner igen sig?) Men den här produkte från PHC tynger inte ner håret, inte det minsta.

När jag har applicerat cremen i hela håret, är det dags att föna. Håret känns välmående och jag är glad att jag inte behöver slita mer med min plattång, den kan gott ligga och vänta i lådan ett tag till..

  

Jag brukar avsluta min lilla procedur med att applicera Björn Axéns Repair Serum i topparna och i överhåret om det är lite frissigt..  Sen är jag redo att rädda världen ;)

Isadora

Jag ska göra lite nytta..
Jag tänker hoppa upp på löpbandet och pumpa upp musiken på mtv. Jag ska faktiskt jobba idag men jag börjar inte förräns sent men jag ska försöka att ta vara på den här dagen åtminstone lite.

Det kommer lite smink inlägg senare.. Jag har nämligen fått hem produkter från Isadora som jag inte har recenserat ännu. Vad det är, får ni se när jag kommer tillbaka :)


Tänkvärt

Fattar ni vad snabbt livet rullar förbi egentligen?
Nyss var det ju Fredag och jag jublade över att gå på ledig helg. Nu är det helt plötsligt måndagmorgon och hela helgen har swischat förbi. För att inte tala om sommaren? Var det någon fler än jag som inte hann med någon sommar? Alla dagar vid stranden? Ja några sådana blev det inte för mig i alla fal!

Nu vet man väl inte ordet av innan man står på nyårsafton och smäller raketer och skålar med ett glatt gäng för att att man överlevt ännu ett år och det är dags att blicka in i det nya året 2009. Jag hinner inte med mig. Plötsligt fyller jag 21år om 16 dagar. Jag som nyss tog studenten som en förvirrad tonåringoch och skrek för glatta livet på hedbergskas trappa utan att veta vart det här livet skulle ta mig.

Jag hinner inte med det här livet.. Kan man få backa tiden? Bara lite..

Be beautiful

Jag är så jäkla glad, det kommer att hända storartade grejer med min blogg nu framöver.. Jag kommer att kontakta min "bloggcoach" imorgon och se vad dom tycker om det hela, men dom kommer säkerligen bara att uppskatta det. Ni kommer också att märka snabbt vad det handlar om.
 
Jag har nämligen ingått ett samarbete med ett företag som säkert många känner till. Dom kommer att sponsra mig med diverse produkter och dom ser fram emot att ta del av min blogg i vårt kommande arbete. Det känns verkligen jätteroligt för mig. Det känns som ett stort steg i rätt riktning!

Jag släpper inte bomben ännu. Allt är klart via e-mail men om det skulle komma något tok emellan vill jag inte ha avslöjat för mycket. Än så länge är det bara kära släkten som vet om det! Det här ska bli roligt och jag hoppas att ni följer med mig och min skönhetsblogg på den här resan..

Under tiden ni väntar får ni inte glömma bort min
TÄVLING, Klicka för att delta.


Släkten är tammefan värst

Gud vilken mysig kväll jag har haft med flickorna..
Vi har som sagt varit på bio. vid 5tiden blev vi upphämtade och inte långt därefter hade vi hämtat ut våra biljetter till Patrik 1,5. Filmen var jättebra och helt klart över förväntan. Jag satt bredvid Anki hela kvällen och vi skrattade i kapp mest hela tiden. Mest roligt hade dom nog åt att jag tagit med mig chilinötter i en prydlig liten påse, men ni vet hur jag är - det bjuder jag på ;) haha.. Jag har utan tvekan världens roligaste faster alltså. Vi kan skratta ihop hur mycket som helst, och åt ALLT! Jag har nog helt klart den roligaste släkten över huvudtaget faktiskt.

När filmen var över var inte vår tjejkväll slut. nej istället åkte vi, i samlad trupp, hem till lilla farmor där det bjöds på goda varma mackor (som jag inte kunde motstå) och te. Japp, jag drack också te..

Söndagen kunde knappast bli bättre.. Nu är det bara att ladda för nästa tjejträff som är bokad till den 7/11. Snacka om att vara seriös ;) ..men jag längtar!


Patrik, Age 1.5

Spice it up..

Nu har jag precis stoppat in dagens middag i ugnen..
Jag har inte en aning om hur det kommer att smaka. Jag gör i alla fall torsk i ugnen med grädde, citronpeppar, fiskbuljong och räkor. det låter ju gott i alla fall :)

Klockan 17.00 ikväll åker vi ner till stan för att gå på bio. Jag har precis varit på affärn och köpt chilinötter som är min stora last just nu. Dom ska vara jättestarka, då är det extra gott.. förr var jag helt såld på choklad, sen var det glass och nu är det chilinötter. Vad är er största last?



Den här sorten köpte jag, SÅ GOTT!

Bio ikväll

Tut i rutan..
Nu har jag precis ätit ägg till frukost. N däremot ligger fortfarande i sängen och sover ruset ur sig ;) nej så illa är det inte. jag upplevde inte honom inte ens full igårkväll när han kom hem. han var mest bara söt som alltid! Dom hade i alla fall haft kul och det är ju det viktigaste.

Ikväll ska jag på bio med tjejerna i släkten, det är bara kusin cillen och min mamma som saknas. Men vi blir iaf 5 glada tjejer som ska gå och se Patrik 1,5. jag har velat se den länge så det ska bli jätteroligt. Jag funderar på att köpa med mig lite nötter istället för att snaska godis under bion. jag har syndat tillräckligt den här helgen.

Jag mår faktiskt bättre nu när jag har lagt om min kost. Jag känner att det händer grejer och det får mig äntligen motiverad igen. Jag har inte känt mig motiverad på hela sommaren men nu kan det bara gå åt ett håll och det känns skönt. Att kunna gå ner i vikt och äta mer än jag är van vid passar mig väldigt bra :)



Balen 2006

TÄVLING!!


Nu drar den igång, Giirlylicious första tävling..
Jag slår på stort och lottar ut ingenting mindre än Lancomes Juicy Tube med smaken Cinnamon som tillhör World Tour serien. Läppglanset är av fullstor storlek och kostar i butik över 215kr.

Hur går man då till väg för att vara med i tävlingen? Det är busenkelt. Det enda som krävs är egentligen att ni har en blogg. Så här går ni nämligen till väga:

♥ 1) Ni skriver en motivering i mitt kommentarfält som beskriver
varför just du ska vinna Lancomes Juicy Tube.
♥ 2) Ni länkar via er blogg till min tävling. Lättast genom att
använda min bild ovan, eller genom att publicera & länka med valfri text.

Ps. Glöm inte bort att fyll i er blogg, och helst även e-post när ni deltar i tävlingen.
Tävlingen kommer att hålla på t.om Söndag 19/10 dvs, En vecka. Lycka till!
Må bästa kvinna vinna ;)

Mer rosa..

Det är inte bara rosa bandet som stödjer cancerfonden..
Mavala stödjer med 4kr för varje rosa lack som säljs, och nu stödjer även
försvarets hudsalva cancerfonden. Jag tycker att det är hur bra som helst. Jag tycker att man ska bidra så mycket man bara kan till sånt här som faktiskt är av stort värde. Cancern kan drabba oss alla.

Att dessutom kunna stödja en viktig rörelse genom att köpa produkter för egen vinnings skull tycker jag är en bra och smart idé.


Penelope Cruz

Penelope Cruz har länge varit Loreâls ansikte. Här gör hon reklam för klädfirman Mango.
Penelope Cruz som länge varit ansikte utåt för Loreal
gör nu även reklam för Mangos klädkollektion.

Viva La Diva

Viva la diva har alltid något nytt på gång..
Och jag tycker att det är ett underskattat märke som faktiskt förtjänar mer uppmärksamhet. Nu har dessa härliga Sorbet Lipgloss (55kr) kommit ut i butik. Härliga smaker som cherry, coconut och strawberry för att nämna några. Mjukgörande glans som får åtminstone mig att tänka tillbaka på barndomens första "läppemoj" som jag kallade det då.

Förutom de Sorbet Lipgloss har dom också kommit med mini nagellack (35kr). Personligen tycker jag att Viva la divas nagellack sitter bra så det gör säkerligen deras minisar också..


 

Biotherm - Multi Recharge

Känns din hud grå och glåmig?
Nu när vi går mot mörkare och kallare tider kan man känna att huden påverkas. Vi blir torrare, läppar blir frasiga och huden behöver mer fukt och vitaminer än under sommarens soliga dagar som nu är ett minne blott..

Biotherms Multi Recharge är inte bara en vanlig fuktcreme. Den ger din hy en energikick samtidigt som den innehåller vårande vitaminer som huden mår bra utav. Med Ginseng och solskyddsfaktor skyddar och återfuktar Multi Recharge din hud i samma stund som du applicerar den. I det långa loppet hjälper den även till att skydda mot yttre påfrestningar som huden utsätts för..

 
Biotherm Multi Recharge (Normal/Combined Skin)
Aldrig mer trött och livlös hy


Sota mera..



 



Sotade ögon, jag får aldrig nog..
Och visst är Ashley galet vacker..

Wein bitte

..Och jag ligger hemma och njuter, ensam, en lördagkväll..
Tycker ni synd om mig? Det behöver ni inte göra. Jag tycker trots allt att det är ganska skönt. Sötaste MT erbjöd mig att följa med hon och hennes karl på rajraj ikväll men jag tackade snällt nejtack eftersom jag blev bjuden på middag av lilla farmor. Hon blev nog mest glad att jag tackade nej för dom var väldigt trötta och opeppade dom med, så ingen stor skada skedd.. Vi gör ett nytt försök en annan gång darling, ännu är vi inte pensionärer även om man kan tro det.

Jag funderar på att korka upp lite vin i min ensamhet faktiskt. ett glas vin och ett bad ligger högt på "att göra-listan" ikväll. Kanske en ansiktsmask också. N är ute på rajraj med sin gamla barndomsvän och jag hoppas att dom får jätteroligt. Vilket jag tror att dom kommer ha.

Det blir nog många blogginlägg idag. Det känns mindre ensam på så vis.




Friskt med aquafresh

Jag är hopplös när det kommer till reklam, för jag vill testa allt..
Jag skulle kunna testa ALLT som sänds i reklam på tv, tidningar och radio etc.. Hör ni det alla företag där ute, här har ni en bra blogg att satsa på!!

Ingen kan väl ha missat Aquafresh reklam för deras nya tandkräm. Så fort vi fick in den i butik (åhlens) köpte jag den. Det är en tankräm i gelform som snabbt omvandlas till skum - tro mig, MYCKET SKUM! Man spottar ovanligt mycket, men man känner sig väldigt ren i truten efteråt..

Enligt reklamen tar den bort 25% mer bakterier, och eftersom jag är en sån reklamnörd så tror jag stenhårt på det och vad snabb att köpa den. Tandkrämen var inte ens dyr, den kostade bara 20kr. Prova du med för en riktig skumexplosion..



En dag hos famor

Hej alla goa' & glada :)
Dagen har jag spenderat med famor och stig.. Vi började med att gå en liten promenad och efter det blev jag bjuden på god middag. Jag har knäppt kort på farmors goda köttfärslimpa men så länge jag är hemma hos henne har jag inte möjlighet att lägga in kortet på datorn.

Guud det känns så himla annorlunda att använda ett vanligt hederligt tangentbord och vid en vanlig stationär dator. Vi har bara en massa bärbara datorer hemma hos oss. En notalgi tripp näst intill ;)

Anledningen till att vi gick in på datorn är för att jag tänkte visa och tipsa farmor om lite bra nagelprodukter till hennes sköra naglar. Jag tänker i första hand på Sally Hansens eller Trinds produkter. Kanske kommer ett inlägg om detta senare, om vi kommer fram till något spännande vill säga..

Du är världens bästa farmor..
Puss ♥


Höst

Efter regn kommer solsken..
Nu har jag precis sett klart mamma mia. Det var nog tur att jag såg den ensam för N hade inte klarat av den, hehe.. min mamma skulle däremot älska den.

Farmor ringd för en stund sedan och bjöd hem mig på middag klockan 16. jag ska ringa upp och tacka ja nu tänkte jag för jag har precis duschat.

Jag sitter och tittar ut genom fönstret just nu och det är så otroligt fint. Alla trädens löv är härligt röd/oranga och jag blir jättesugen på en lång höstpromenad. Vi får se om det hinns med idag!


Mamma Mia

Nu skriker magen efter krubb..
Och eftersom jag nu förtiden äter frukost lyder jag order. jag tror att jag ska göra ägg och bacon och göra mig redo för att se mamma mia. N ville inte se nån "film där dom kanske sjunger varannan mening" haha. det är helt fel genre för hans smak så jag tänker inte tvinga honom. Han har åkt iväg på ärenden med sin bror så jag kan lika gärna passa på att se den utan en massa gnäll ;)

Tycker om dig gubben ♥

Vatten, bara vanligt vatten..

Är det inte förtjusande att vakna upp till ösregn?
Jag börjar tröttna på det nu när det har regnat varje, eller åtminstone varannan dag i ca 2 veckor om inte mer. I alla fal känns det så! Det är sånna här dagar jag njuter lite extra av att kunna vara lat med gott samvete. Vi har många sevärda filmer här hemma som bara väntar på vår uppmärksamhet.

Jag vet inte om jag inbillar mig men jag tror att fler och fler kikar in på bloggen numer. Det är jättekul och ni är så välkomna :)


Visste ni att..

Visste ni att:

♥ En mascara bör bytas vad tredje/-fjärde månad. En gammal mascara kan ge dig ögoninfektion och andra besvär.
Läppglans ska användas upp inom 6 månader. Gamla läppglans innehåller hudrester och mycket bakterier. Det i sin tur kan leda till munsår och liknande.
En foundation håller i ca. 1år. För bästa hållbarhet ska den förvaras svalt och mörkt. En gammal foundation kan ge utslag och hudirritation.
En ögonskugga lever så länge det finns någonting kvar. Om du sköter den rätt vill säga. Undvik att applicera skuggan med fingrarna och torka rent den regelbundet. Var alltid noga med att tvätta penslar som används tillsammans med dina produkter.


Platt var det här..

Hur fräck är inte den här yttepytte lilla plattången?
Hur smidig som helst att ha med sig på resan. Plattången är ynka 15cm lång och 1,6cm bred. Den värmer upp till 200 grader och har keramiska plattor. 

Jag skulle inte tacka nej till den, och det bästa av allt, just nu får man den gratis om man handlar för 1000-lappen på happyhair.se som förövrigt är en jättebra sida tycker jag. Dom svarar alltid på mail om man har frågor och mina beställningar har alltid varit till belåtenhet.

MINI Platt-tång

Ikväll ska det syndas

Nu är det helg, ledig helg..
Det har vi firat med att äta en god middag med kyckling och brieost, ja och potatissallad för N då. också har vi syndat i Ben & Jerry glass, cookie dough. Så gott. så nu är jag nöjd och belåten..

Nu ser vi på färjan och senare ska vi se idol.
Vad ska ni göra ikväll?

Diorshow Iconic

Ja, ni ser ju skillnaden själva..
Första bilden är ett osminkat orginal och på andra bilden har jag använt min nya
Diorshow Iconic. Det är en ganska udda känsla att jobba med den faktiskt för borsten är så himla mjuk. Man förstår inte hur den ska kunna göra sitt jobb, att både separera och förlänga fransarna - men tro mig, det gör den. Jag har målat 2 lager med mascaran på bilden nedan och fransarna är redan fylliga och fina. 

  

Kul att se skillnaden..
      

Mineral kajal..










Höstlooken från Loreal har kommit ut i handeln.. HEY!
Det är nästan så att det känns som ett bevis på att det faktiskt ÄR höst nu när alla murriga färger kommer upp. Det kom läppglans i snygga mörkare färger, kajal i mineral form (spännande) och fina skuggor med mycket lyster. 


 




Spännande va?
Vad tycker ni generellt om mineralprodukter, hiss eller diss?

Morning

God morgon!
Det set ut att bli en fin dag idag. Solen har vågat sig fram men kylan klamrar sig fast på bilrutorna. Förmodligen blir det till att skrapa innan jobbet eftersom jag dumt nog inte kopplat in min kupévärmare än..

Idag jobbar jag sista dagen innan ledig helg och det känns himla bra det! Det känns som att det är mycket att göra men då går dagen snabbt. Ikväll ska vi ha myskväll. kanske dippa lite grönsaker och se Mamma Mia.

Jag längtar redan..

Nytt i städskubben också.

Det är inte bara skönhetsprylar som har fått följa med hem idag..
Vi har nämligen köpt en ny dammsugare.. Den är jättesöt, låter inte vidare mycket och suger skitbra ;) I butik kostar den 1199kr men med N's förmånliga arbetsrabatt fick vi den för ynka 576kr. Det var inte så mycket att fundera på eftersom vår tidigare är trasig.

Vill ni se den? Klart ni vill..


Porsche design, the essence


Jag fick en mascara och till N kunde jag ikväll ge ett doftprov på nya herrdoften från Porsche design The Essence.

Jag tycker det är skitcoolt att Porsche har gjort en doft. Flaskan är isblå med svart borstat stål på sidorna. Doften finns så vitt jag vet inte ute i butik förrän 13e oktober men jag hittade den däremot på internet.. Jag gillade doften, kanske kan det bli en bra julklapp till någon av det manliga könet? ;)


 

Diorshow Iconic..

DIORSHOW ICONIC!
Titta vad jag har fått idag.
Jag har fått möjligheten att prova nya Diorshow, Iconic. Jag har testat den en gång tidigare men nu är den min och ska användas flitigt. Det kommer en recension av den redan imorgon så håll utkik. Det var svårt att få till en lyckad bild då blixten ville ha huvudrollen i varje foto men här är marscaran i alla fall.

Somsagt, mer information kommer imorgon när jag hunnit testa min nya lilla älskling! Men jag länkar till en bättre bild redan nu..

Puss

Äntligen hemma..
Efter att ha jobbat 9.5h känner man sig nöjd och belåten..
När jag kom hem bytte jag bara bil också åkte jag och N på ICA och handlade. Vi köpte en massa bra saker och till ikväll köpte vi chilinötter som vi sitter och smaskar på nu.

Roligt med er respons från förra inlägget. Nu känns det hela ännu roligare!


Giirlylicious, med ny inriktning. Tyck till!

Jag har bestämt mig, det här kommer att bli en skönhetsblogg..
Den kommer fortfarande att ligga under kategorin personlig, för det kommer den fortfarande att vara. En personlig blogg om mig och mitt liv men med inriktigt på mitt största intresse - skönhet. För alla som inte snappat upp det redan så jobbar jag med skönhet hela dagarna och jag tycker verkligen att det är livet. Jag har inte lessnat en enda sekund, tvärtom finns det någon att lära hela tiden. Framförallt när det det hela tiden kommer så mycket nytt.

Eftersom jag i mitt jobb får möjlighet att prova jättemycket fina produkter känns det här som en bra idé och jag hoppas att ni kommer att tycka detsamma när jag kommer igång på riktigt. Jag har varit i kontakt med min sk. bloggcoach som tyckte att det var en jättebra idé och eftersom jag älskar allt som har med skönhet att göra så hoppas jag att det kommer att smitta av sig även på er. Jag kommer alltid att vara öppen för frågor såväl på bloggen via kommentarer och via mail. En specifik bloggmail kommer att ordnas så med tiden är det bara att bomba mig med frågor, vilka som helst..

Från och med nu kommer kategorierna att prioriteras mer och göras om. Det kommer att läggas större fokus på dom så att man kan läsa om det som intresserar er. En stor del av bloggen kommer fortfarande att vara personlig eftersom det är för mina nära och kära jag skriver till stor del för. Men eftersom jag kommer fousera på skönhet också hädanefter kommer det att underlätta om jag jobbar mer med kategorier än vad jag har gjort tidigare.

Vad tror ni? Ser ni fram emot min lilla förändring




Önska får man alltid..

Paris Hiltons doft - Heiress,
ligger också på önskelistan..




Mavala - Cancerfonden




Mavala stödjer bröstcancerfonden.
Jag tycker att det är hur bra som helst. Lacken är i fina rosa nyanser och kostar precis som alla andra, 39kr (finns på åhlens) Av summan går 4kr till cancerfonden. Det är jättebra! Man gör nytta samtidigt som man får ett snyggt rosa lack. Jag tvekar inte! Jag vill skimra i rosa i höst och stödjer cancerfonden både genom att bära rosa bandet och att köpa ett av mavalas lack.. Finns på Åhlens!



Produktinfo:
Mavalas minilack bygger på en enkel men genial idé. Tack vare det mindre formatet hinner man använda lacket när det är som allra bäst, vilket gör att även resultatet blir därefter. Det är dock inte bara storleken som gjort Mavalas lack så populärt - den fantastiska kvaliteten och det enormt stora utbudet färger har placerat Mavalas små nagellack helt i en klass för sig.

Persbrandt, helt oslagbar

Oskyldigt dömd som går på 4an är verkligen sjukt bra..
Tack vare Persbrandt alltså.
Han är så kylig! Vad han än tar sig an för roll så går han in och äger. Man ser nästan inte skådespelarna runt honom. Han tar över allt när han visar upp sin nuna.



Länk!

1a, 2a, 3e - Jag tar det..

Kök

Ja, som alla vet sitter jag och tittar på hus och lägenheter varje kväll..
Det här är bara för fint! Drömma kan man, men marie.. Jag ska inte ha nån stor gräsmatta ;) haha

Julklappar..

Idag har jag kompletterat med ännu fler julklappar..
Nu har jag alltså köpt till pappa, cillen och farmor.. och mamma och pappas present håller jag på att förbereda för fullt. Jag längtar verkligen. Har ni köpt några klappar ännu?




Skrattar bäst som skrattar sist ;)

Jag måste ju leva upp till mitt förra inlägg..
Därför har jag börjat använda handsfree när jag pratar i telefon.. men MT jag började faktiskt med det redan i helgen.. Folk tror antingen att jag går runt och pratar med mig själv eller så tror dom väl att jag tror att jag är nån buissneswoman.. men nej, jag är bara rädd för strålningen haha. Faktiskt!

Dagen har varit fylld med många skratt på jobbet. Lite sura har vi hunnit med och vara också men det gick snabbt över. Vad har jag gjort mer då? Jag och N har varit hemma hos min mamma och pappa och ätit middag också har vi varit och köpt en TV till hans föräldrar. För deras pengar :) Den var sjukt snygg i alla fall. Nu hoppas jag att vi snart blir hembjudna på filmkväll..

Jag är sugen på en massa gott ikväll..
inte godis, något gott bara. Men inget onyttigt. Det finns bara inget i kylskåpet som duger för tillfället. har ni några tips?

Mobiltelefon + strålning = vad tror ni?

Det var en ren skräll att jag faktiskt vaknade nu imorse!
Tydligen hade alarmet snoosat två gånger utan att jag hade blekaste aning om det. Och när klockan ringer för tredje gången ligger mobilen under min kudde (ja mamma.. man ska inte sova med mobilen. strålning bla bla..) så det lät hyffsar högt.. Jag vaknade med ett hopp!

..Men jag tror att mamma har rätt.. Jag tror att strålningen från mobiltelefoner är mycket mycket farligare än vi tror. Jag kan till och med få huvudvärk om jag har suttit och pratat länge hur klyschigt det än låter. har aldrig ni erfarat det? Inte nog med att man pratar i den varje dag, så bär man med sig den varje ledig stund och jag min dumme fan har alltid haft den liggandes på madrassen några centimeter från huvudet när jag sovit i, jag vet inte hur mång år..

Nu försöker jag göra en förändring. Numer sover jag i sängen och mobilen på golvet (lite längre avstånd iaf) och jag föröker att prata mer i handsfree än jag gjort tidigare.

Jag tror att man kommer kunna se ettt tydligt täcken på vår generation när vi blir äldre att vi pratat mycket i mobiltelefon och allt vad det innebär. Vad tror ni?

Länk



Snart är det jul igen..

Jag har kommit på kanske världens bästa julklapp till mina föräldrar..
En present som kommer att räcka hela året. hela 2009 alltså. Ni får gärna gissa! Jag kan dessvärre inte säga vad det är ifall dom skulle råka läsa det här inlägget. Årets första julklapp är i alla fall redan köpt. Kanske årets andra också :) Dom jag har köpt till är Pappa och Cillen faktiskt. Det trodde du inte va din lilla skrutt? hih..

Vi pratade om hur och var man firar jul idag på jobbet. Det fick mig att längta lite extra till julen, men först ska jag ju tydligen fylla år. Jag fyller 21år den 29e oktober nämligen :) Jag måste hitta på en "bra önskelista" haha, jag vet ingenting som jag vill ha. Eller jo, EN grej.. Jag vill ha den här face misten från body shop.




Face Mist 125kr.
Alltså en fräsch och fuktighetsbevarande ansiktsspray med E-vitamin som skyddar huden.
Är det någon som har någon erfaranhet av produkten?

Jag har kommit till insikt..

Jag & MT får byta recept med varandra hädanefter nu när vi äter likadant..
Maten blev helt galet god!!! Min sås var fantastisk, jag önskar att jag kunde få bjuda hem er allihop så ni fick varsin sked vad. Nu är jag i alla fall proppmätt och väntar bara på att få äta en liten bit mörk choklad med apelsinsmak (Cillen har intoducerat mig..) till Maria Wern - Främmande Fågel, sista avsnittet. Är det någon fler om har följt det? Rätt bra faktiskt.

Det känns som att jag börjar få rätsida på saker och ting..
Det är så skönt..



Middag

Jag är djupt imponerad av mina matkunskaper faktiskt..
Får man vara så självgod? :) igår gjorde lagade jag lax och det blev verkligen SUPERGOTT. Än så länge har jag bara hunnit tjuvsmaka på dagens middag men det verkar sjukt gott det med.. Vi köpte hem Stinas kyckling som har fått stå i ugnen i en timme och under tiden smörstekte jag champinjoner och gjorde en (hör och häpna) egen currysås.. helt utan hjälp eller recept.. haha, jag är stolt..

Nu ska vi äta. Det blev lite sent, men gott ska det bli.

Powerwalk

Nu står kycklingen i ugnen och det är ca 35min kvar tills den är klar..
Jag är vrålhungrig. Jag hann hem efter jobbet och hann dricka ett glas mjölk innan jag och marie åkte iväg på vår promenad. Vi gickpowerwalk, ovanligt snabbt till och med, i 1,5h och det var verkligen hur skönt som helst. Nu känner jag att jag har gjort någon nytta idag.

Lite mat på det här och mys i soffan så blir det här en riktigt bra tisdag!

Promenad

Nu är jag hemma på snabbvisit..
Jag ska bara packa på mig träningskläderna innan jag åker och plockar upp marie så vi kan promenera iväg. Uppdaterar mer ikväll.

Stoppa våldtäkterna..



Förändra synen på våldtäckt du med!

Jag skrev på namninsamlingen på Veckorevyns hemsida idag efter att ha besökt blondinbellas blogg. Skriv på du med, Vi måste hjälpas åt.

VAKEN!

Go'morron Go'morron..
Nu har jag precis ätit frukost. Jag känner mig lite duktig på den fronten nu för tiden. Jag har säkert ätit frukost i nästa 2 veckor nu och det är sjukt bra vill jag be att få tala om.

Det blev en sen kväll igår, och tydligen hade tvn stått på hela natten.. Trots det är jag inte så trött som jag förväntade mig, härligt! Idag jobbar jag till 4 och efter det ska jag hem och laga middag för att sen gå en lång promenad med min vän  Marie i granloholm. Världens bästa marie, sån himla rolig tjej alltså :)

Kursen ikväll..

Jag kom hem för nästan en timme sen och visst har jag lärt mig ett och annat.. Även fast det blev väldigt mycket doktors termer emellanåt. Mannen som höll föredraget för oss var specialicerad hudläkare på karolinska sjukhuset, vilket märktes. Han kunde sin grej även om en del lät som ett helt annat språk för mig. Men det viktigaste är att jag nu vet vad krämen gör, hur den fungerar och varför.

Nu ska vi se på ett avsnitt av singelmammorna och sen är det mars pannkaka ner i säng för imorgon nalkas jobb. Godnatt, och tack för idag ♥

Jabu'she

Nu åker jag snart..
Jag hoppas att vi får lära oss mycket nytt ikväll. Jag tycker att det är extra lärorikt att gå på kurser som har med anti-rynk produkter att göra eftersom jag själv är för ung för sådana ännu. Det i sin tur gör det svårare att rekommendera, men nu hoppas jag på att få stor kännedom om produkterna och deras ingredienser. Det kommer att göra det hela mycket lättare.

Det här är en av de roligaste delarna med mitt jobb - Alla kurser..



Recept - hör och häpna..

Lax
Citronpeppar
Grädde
Fiskbuljong

Det är allt du behöver, 4 ynka ingredienser? Och gud vad gott det blev sen..
Jag började med att steka 4st laxfiléer på låg värme och pepprade väl med citronpeppar.. När laxen började se färdig ut slog jag på grädde och lät det puttra medans jag tillsatte fiskbuljong, en hel tärning. Det blev hur gott som helst och snabbt gick det också. Simpelt och gott, det passar mig perfekt.. 

Till detta åt jag tomat och hemmagjord romsås.

mmmmmmmums!


Skynda

Efter solsken kommer tydligen regn..
Jag börjar känna mig lite stressad nu. Måste skynda in i duschen och slänga ihop någon form av middag innan jag ska iväg på utbildningen.

Det blir lax till middag i alla fall. Jag ska passa på att göra lite "storkok" så att det blir både middag och matlåda till mig och N. ibland kan till och med jag hör ni - trots att jag avskyr att laga mat, framförallt när jag är ensam. jag skulle gärna ha en liten kock förvarad i kastrullskåpet som jag kunde plocka fram varje gång magen kurrade.

Nu blir det lite tempo så att jag hinner med allt..

Ut i guds fria natur..

Nej här blir det inga barn gjorda..
Jag tror att jag sätter på mig mina uggs och vandrar hem till mamma och pappa.
Pappa är på jobbet men mamma skulle säkerligen uppskatta mitt sällskap.. Hon kanske till och med bjuder på lunch om jag blinkar med ögonen hih.. Eller kanske följer hon med på en promenad runt sidsjön? Nu sprudlar jag av idéer. jag vill inte bara sitta hemma idag så nu tar jag tag i det här och gör någon nytta..

Pusshej! 


Mamma hakade på promenad idén snabbare än blixten så nu är jag i full gång med att klä på mig. Tjocktröja, mjukisbyxor, N's mössa och raggsockor. Jag börjar känna mig redo ;)

Mata ankorna ska vi också göra!
WHEY!!

Bilder kommer..


Hål i väggen

Jag ligger i soffan och tittar på "hål i väggen" på datorn - jag tycker det är lite kul..
Bästa avsnittet (av de 2 jag sett) är helt klart denna, med morgan.. haha. Om ni har lite tid över kan ni ju ta er en titt vettja ;)



Klicka på bilden

Godmorgon såattsäga

jag har varit uppe med tuppen..
Pappa har redan hunnit vara här och hälsa på och jag klev uppe långt innan N åkte på jobbet. Själv njuter jag ganska väl av att vara ledig idag och bara göra allt som faller mig in - när det faller mig in - om det faller mig in vill säga.

Än så länge är det lite oklart vad jag ska göra idag. Det enda som är riktigt planerat är att jag och Magda ska på utbildning/kurs för jabu'she ikväll på knausthotell. Det ska bli jättekul! Då får vi träffa tjejerna som jobbar på åhlens inne i stan och kanske dyker några kixare upp?

Nu ska jag steka bacon..
fettfett

MT, nu är det din tur..

Jag hittade en (för mig) jätterolig lista som jag gladeligen stal från Bellita.. Efter att hon förklarat hur jag kunde stjäla den vill säga ;) Fråga gärna om ni är nyfiken på några av mina favoritprodukter.


Rengöring:
När jag inte använder Biotherms Biosourse, använder jag budgetvarianten Oxygen Power Wash från Nivea.
Ansiktsvatten: Biosourse från Biotherm eller Lancomes Tonique Douceur (doftar ljuvligt) 
Skrubb: Cliniques 7-day scrub.
Mask: Det använder jag väldigt sällan. Men jag gillar Åhlens lermask väldigt mycket.
Ögonmakeup remover: Nivea löser allt.
Dagkräm: Aquasourse (Biotherm) eller Bienfait multi-vital (Lancome) Aquasourse är en riktig fuktbomb medans Bienfait multi-vital känns som bomull när den kommer på huden. helt klart en favorit nu till vintern.
Nattkräm: Niveas Oxygen Power
Ögonkräm: Det slarvar jag med.. men jag har provat Cliniques All About Eyes och den tyckte jag väldigt mycket om


Primer ansikte: Lumene (används bara till fest make up)
Primer ögon: Lumene
Foundation traditionell: Forever från Dior eller Isadoras High Performance
Foundation mineral: Har faktiskt aldrig provat..
Färgad dagkräm: Nej!
Concealer: Använder det sällan, men när jag väl gör det använder jag Loreals Touche Magique
Löst puder: Nope
Fast puder: Isadora, ibland..


Rouge fast:
Makeup Stores "Lush" och Isadoras korallfärgade rouge. 
Rouge kräm: Nej
Highlighter/all-over puder: -
Bronzer: Isadoras solpuder, alla gånger.. jag älskar det - året runt!


Mascara:
Diorshow just nu, men den absoluta favoriten är trots allt Telescopic (silver) från Loreal
Mascara vattenfast: Använder inte vattenfast mascara
Eyeliner/kajal penna: Använder aldrig eyeliner
Eyeliner flytande/gel/kräm: Nej
Ögonbrynsprodukt: Målar aldrig ögonbrynen
Ögonskugga fast: Makeup Store, Isadora eller Viva La Diva
Ögonskugga lös: Makeup Store och någon från face.
Läppenna: Uschnej.
Läppstift: Nej
Läppbalsam: Labello Hydra Care (storfavorit)
Läppglans: Lancômes Juicy Tubes eller Loreals 6h.
"Plumper": Nej 


Handkräm:
Jag föredrar Biotherms vattenresistenta Biomains
Nagellack: Mavala och Isadora
Baslack: Mavala
Topplack: Mavala
Vårdande nagelprodukt: Inga, dom är redan hårda som stål, hehe
"Allround" produkt: -
Doft dag: Just nu är favoriten Dolce & Gabbana The one.
Doft kväll: Armani Diamonds


Candy

N räddade precis kvällen..
Han frågade när jag kom hem om jag var sugen på godis. i all tro om ett nyttigare liv övertalade jag mig själv att jag "inte alls var sugen" trots att godis var det enda jag kunde tänka på.

Det tar bara 3min innan han ställer fram världens största godisskål framför mig i soffan.. Som om han hade läst mina tankar. Fyfan vad karra jag ska äta, idag skiter jag i allt som har med nyttigheter att göra..

HA!


Tråk

När jag kommer hem efter en lång arbetsdag förväntar jag mig att mina favotritbloggar har uppdaterat, men närå. inte har dom det.. Skärpning!

Jag tog vinterjackan imorse trots allt och jag ångrade mig inte en enda sekund. Jag slapp frysa och bli blöt i det här grisvädret. Dagen på jobbet gick himla bra även om jag var lite trött men imorgon är jag är ledig så det kan jag ta igen då..

Det här blev inget vidare roligt inlägg.. muntra upp mig.. skicka mig en utmaning eller något annat jag kan få sysselsätta mig med.

Allt går med tejp..

Då var det dags att ta sitt pick & pack och fara..
Jag överväger att ta vinterjacka trots att det bara är 5e oktober. det kan inte hjälpas. det är ju dökallt ute i det här råa vädret. Vill ni veta en annan sak? Min pappa var upp till vår stuga som ligger några mil från åre igår och gissa? där var det 15cm snö. Galet!

N har precis lagat mina strumpbyxor med tejp så nu ska dom nog hålla under dagen, hahahahaha.. jag ska faktiskt köpa nya imorgon men det har helt enkelt inte hunnits med haha ;) Jag hoppas att ni alla får en bra söndag. vi får väl se om jag har något roligt att komma med ikväll. Vi ska i alla fall se Mamma Mia när vi kommer hem. Är det någon som har sett den som vill ge den ett betyg?

PUSSDÅ!


UGGS UGGS UGGS!



Mina fina nya UGGS med lurv både innuti och utanpå. Übersköna!
I en snyggt kissnödig pose.. men det bjuder jag på.

Kanelbullens dag!



Världens sötaste Magda hade köpt kanelbullar till vårt helgteam idag på kanelbullens dag! Tack gumman, dom var jättegoda. För som ni ser på bilden har jag ju redan hunnit svara.

Tjosan i trosan

Efter närmare 9h på jobbet var jag minst sagt slut som artist..
Jag hoppas att Emma får en oförglömlig födelsedagsfest och jag hoppas att mina gamla Zaratjejer har minst lika roligt. Tråkigt att jag inte kunde vara med men orken fanns helt enkelt inte där. Inte när vetskapen om att jag ska upp tidigt imorgonbitti finns där och flåsar mig i nacken..

Men vi har haft en himla mysig kväll i alla fall. N grillade vitlöksmarinerad fläskfilé i vår OBH-norica grill som blev helt underbar. Vi har sett diverse lördagsprogram ikväll. Vi som alla andra har sett "stjärnor på is" och jag är inte det minsta imponerad och känner inte att jag behöver se det igen. Nu är det i alla fall Extra Extra. För att vara lite negativ är väl inte det heller så himla bra. Jag är mest facinerad över måns mega grin som täcker hans ansiktet i 30min.

Hmm

Snyggt

Jag älskar Carolina Gynnings mössa..



Arbetshelg

Idag har jag jobbelijobbat..
Det hat gått helt okej idag men imorgon kommer det att gå ännu bättre. Jag känner det på mig ;)

Jag är vråltrött ikväll.. Jag tänker inte vara vaken länge alls ikväll. Om jag skulle få sällskap skulle jag gärna stupa i säng nu, men vi ska åtminstone se klart idol.. och fredag hela veckan.. och..

Jag har väldigt samvetskval inför morgondagen. Världens bästa Emma ska ha födelsedagsfest och alla gamla (och nya) Zara anställda ska festa hemma i Sandras nya lägenhet. Helst skulle jag vilja göra båda delerna men eftersom jag jobbar vet jag ingenting ännu.. Om jag hade varit ledig hade jag inte funderat i alla fall, då hade jag gått på båda festerna utan att tveka.

Silas, kanske världens sötaste unge

Nu har vi varit och hämtat vår mat och tittat på badrum på internet och i kataloger hemma hos svärmor-/far.. Hemma hos N's päron råder det lite hysteri kring just renovering av badrummet för tillfället. Det roliga är att N och hans bror som inte ens bor där har mest idéer som dom promt ska ha igenom.. Jag hoppas att dom som faktiskt bor där får vara med och bestämma litegrann också även om jag måste medge att grabbarna har bra smak. Det kommer säkert att bli jättefint i slutändan i alla fall, det är jag övertygad om..

Nu ska vi fortsätta att se avsnitt av singelmammorna som carvan tipsade om. Jag är KÄR i Silas. Han skulle jättegärna få vara MITT barn.. Vart kan man adoptera sånna som honom?


Foto: SVT

Så typiskt..

Allt roligt händer ALLTID när jag jobbar helg.
Det slår aldrig fel. Trots det är jag väldigt sugen på att skåla tillsammans med mina gamla arbetskamrater på lördagkväll. Gamla som nya är nämligen hembjudna till Sandras nya lya. Hur kul som helst, jätteroligt initiativ tycker jag och jag är tok nyfiken på att se hennes nya lya. Det blir däremot inte krogen för mig för jag ska vara pigg och gla' på söndagmorgon. Jag hoppas bara att jag kan ragga skjuts till lördagkväll $för annars spricker det. Jag är inte är så pigg på att ta bilen faktiskt. Men vi får se, det är 2 dagar kvar! ;) 


Just nu kikar vi på lyxfällan och efter det ska vi åka hem till svärmor och svärfar och hämta matlåda. Söta Irene ringde och erbjöd oss matlåda till imorgon och vi var snabba på att tacka ja! Hon lagar världens godaste mat, mums. 

NEWS

 


Mina nya svarta höststövlar..
Dom till vänster har höga skaft (48cm) som går ända upp till knäna. Dom ser ut som ridstövlar men ack så fina. Dom andra (till höger) är hur sköna som helst och jag gillar detaljerna i form av spännen både på sidan och bak lite extra.

Kräftor is da shit

Det blev inga kräftor till frukost, det blev middag istället.
Jag och N har precis kommit hem efter en lång dag ute i det blöta vädret. Vi har varit på Eriks Hjälpen som har 50% på rubbet, dock var det sån sjukt lång kö att vi åkte därifrån lika snabbt som vi kom. Efter det åkte vi ut till birsta där jag köpte 2 par höststövlar och N köpte 1 par (bilder kommer) skor/finskor som han kan jobba i.

När det var färdigshoppat åkte vi in på Icamaxi och storhandlade precis som planerat. Så nu har vi både fisk och fläskfilé i frysen och en massa gott i kylskåpet.

Nu är vi nyätna. Vi har ätit kräftor med avokado och romröra *slurp*. N har nyss åkt iväg till sin bror och jag har precis satt mig i godanro framför datorn. Fortfarande öser regnet ner så självklart blev det ingen promenad idag heller. Därför ska jag nog rikta om tvn och snöra på mig pjuxen och gå på löpbandet istället..



Den här bilden är från kräftskivan hemma hos Sändy för minst 1 år sedan,
Men ack så roligt vi hade :)

Kräftor

Nu ska vi åka och äta kräftor hemma hos mamma & pappa..
Det blir väl en bra frukost? hehe.. Mamma åt kräftor med några av sina väninnor igår och dom fick ett helt gäng över så hon ringde och frågade om vi ville ha dom. Efter det ska vi åka iväg och storhandla så vi har en massa god mat inför helgen, trots att vi båda ska jobba. N börjar jobba imorgon men jag tror inte att han är vidare nervös. Det är han aldrig!

Vad gör ni idag?


SNYGGINGAR!



Min fina kusin & pojkvän!
Bilden är lånad från kurrans blogg
Ceciliahjelm.blogg.se kika in vettja

Nya träningspjux

Jag har hämtat hem 2 par sprillans nya nikeskor från mamma & pappa.
Skor som jag hade glömt bort att jag hade. Skor som jag hade tänkt sälja för 1 år sedan men aldrig orkade lägga ut annonser på. Vilket är bra nu i efterhand. Av mina förra skor fick jag ju stora blåsor på hälarna men nu ska det förhoppningsvis gå bra. Nu när jag har helt nya skor med bra dämpning.

 

Dagens Bild


Färgstudion i korsta

No more utväxt så långt ögat kan nå..
Jag tror att det blev himla bra den här gången också faktiskt. Jag hoppas att det känns lika bra när jag har duschat några gånger. Mamma hjälpte mig och var lika duktig som vanligt. Däremot hände det en liten (läs stor) miss när vi skulle göra lite kopparslingor i hennes hår, hahahahahhaha.. Eller jag tänker nog inte ta på mig skulden, det får hon stå för själv.

I alla fall fick hon med 3 grejer i slingpaktet hon hade köpt. 2 grejer med flytande gegga och en liten påse med pulver. Glad i hågen blandar mamma iordning geggorna och inge av oss tänker mer på det.. Jag står sedan och drar slinga efter slinga och när mamma känner dig nöjd hittar vi den lilla påsen som åkt ner på golvet, haha.. "nämen, vad är det här för något då?" Vi har alltså missat färgpulvret. Så antingen var det blekning eller bara en massa hokus pokus som vi hade lagt i mammas hår (..och ja, jag är långt ifrån en hårfrisörska men ni förstår vad jag menar)

Hon skyndade in i duschen medans jag satt på toalocket och garvade.. Vilket hon också gjorde! men en av oss vart ju i alla fall snygg i håret ;) mammas frilla förblev mörk, men det passar hon i så det var ingen större skada skedd.

Funny Bunny


Hipp Hipp Hurra

HEY, DET ÄR JU FÖRST OKTOBER IDAG!
Det innebär att jag fyller år om ynka 28 dagar (på en onsdag, och jag är ledig) wiheey..

Vart har det här året tagit vägen?
Och jag fyller 21år. Galet! Jag vill hällre bli 18 igen. Okomplicerade, fantastiska 18 år.



Frillspecial..

Äntligen ska det bli gjort..
Ni ska inte behöva se min graciösa utväxt längre vänner och ovänner. Den ska bort idag! Nu har jag haft uppsatt hår i 2 veckor men idag kommer mamma till undsättning.
Söta mamma! Hon kommer hit om en liten stund och hjälper mig att förhoppningsvis bli fin i håret. I nödfall har MT lovat att låna ut sitt silverschampo ;) Haha, det krävs planering att vara blond mina vänner..

Min och Emmas promenad blev som sagt väldigt inställd. Efter 2 veckor av solsken bestämmer vi oss för att ses och vad händer? Jo himlen öppnar sig. Vi ska göra ett nytt försök med en promenad imorgon istället.

Jag är så trött så jag är gärna lat hela dagen i vilket fall. Bara för det kom Carvans sms väldigt lämpligt. Hon skrev "glöm inte att se singelmammorna".  Hur bra som helst i det här skitvädret. Så fort frillan är färdigfriserad ska jag krypa ner under täcket och se några avsnitt.. JÄS!




Jag & Emma ... och singstar!
Haha

Regnar..

Jag & Emma skulle gått en promenad idag på förmiddagen men den blir knappast av i det här skitvädret. Det har regnat sen jag somna och det regnade frande ortfanu när jag klev upp. Trist! Vi får se om vi styr upp en fika eller om vi helt enkelt flyttar fram allt ihop..

Jag har ont i halsen idag. Jag har sovit så himla oroligt hela natten. Jag har varit upp 3 gånger och jag har snurrat runt som en propeller. Stackars N. jag har varit orolig över någonting. Det känns som att jag har glömt något utan att kunna komma på vad.

Nu blir det en kopp te.