I'm the devil

Jag har bestämt mig för att jag ska vara djävulen herself på lördag & halloween
Jag tänker definitivt ha på mig tjejen nedans outfit, annars får det vara - Eller inte!

Men djävul ska jag vara.
Jag tänkte köra på "den lilla svarta" med svarta strumpbyxor, röda klackar, djävulshorn, röda läppar, svart/mörk ögonskugga, kajal och röda smycken..
Vad tror ni om det? har ni några fler tips eller ideer?


image380

Myströja

Guuud, titta vilken gosig tröja jag hittade på Halens hemsida! Den skulle jag inte tacka nej till. Någon frivillig som är sugen att köpa den till mig?


Fråga Olle

Hur många kikar på Fråga Olle nu?
Det gör vi.. Känner ni igen bruttan nedanför? Det är Anine Bing som sitter i Olles soffa nu. Hon har lite mer kläder på sig ikväll. Hon har dessutom inte tryckt in sig i en liten låda med vatten..

Säga vad man vill, men nog är hon snygg alltid..



Favorit tårta?!

Nästan alla tyckte att Garcelle bar upp klänningen bäst i mitt förr förra inlägg men jag tyckte faktiskt Lisa. jaja, smaken är som baken! Och tur är det väl att man inte tycker lika om allt för det hade ju varit helt galet tråkigt..


Nu har vi varit hemma hos N's föräldrar och ätit prinsesstårta, min favvo.
Vilken är din favorit tårta? Jag har även varit hem till mamma och pappa och rensat kylskåpet.. Lyckades skramla på mig en oöppnad ost, oöppnat smörpaket, färska tekekakor, räkor etc.. Så nu har vi massa gott i kylen här hemma! mummmmmms.. Allt skulle bara legat hemma hos dom o bli gammalt om inte jag, som en goda dotter jag är, offrat mig att äta upp allt, tss ;)

Who wears it better?

image379

Vem bär upp den här klänningen bäst?
Garcelle beauvais-nilon (vänster) eller Lisa Rinna (höger)

snabb-update

Det blir en dösnabb update just nu! Jag ska nämligen på KALAS :) Det är mycket kalasande här just nu tycker jag. Men vem tackar nej till en bit tårta lixom! Det är N's pappa som fyller år och självklart ska han firas.

Jag ska åka hem till min päron nu och hämta en stor blombukett som vi ska ge honom. De har åkt till Skottland idag så dom kan inte vara med. Synd men kul med skottland iaf!

Jag uppdaterar när vi kommer hem ikväll, tro mig!


Work work work

Nu är arbetskläderna på (ja till och med strumporna) sminket är på plats och klockan är 9.15. vet ni vad det innebär? Att jag slipper stressa och komma inhalkandes på jobbet om jag tar mitt förnuft till fånga och åker nu!

Wheeeey. Bra jobbat! berömmer mig själv lite i hopp om att detta ska hända fler gånger den här veckan! :) idag är det onsdag.. Dagen mitt i veckan känns det som. Ikväll jobbar jag till 19.30 imorgon till 19.00 och på fredag, inför ledig helg till 16.00 ÄLSKAR den dagen.

Somsagt, jag hade lite brottom vilket jag gärna och ofta vill förtränga! Ha en underbar dag tjejer och killar för nu drar jag för att göra lite nytta den här dagen också..


Gammal bild! .. jag vet

skorpor och mjölk.

idag blir det skorpor och mjölk till frukost. Underskatta aldrig det mina vänner för det är så sjukt gott! sitta där och dippelidoppa.. mums i magen!

Ciao

 

Morgongympa med Carmen Electra i täten

Come on girls.
Nu är det dags för den dagliga morgongympan..


Kändispar



Jag gillade den här bilden på Kate Holmes
..men jag tycket att Tom ser ut som hennes trotsiga tonårs son. gud vad ynklig han såg ut..
har du ingen stake tompa? :)

Sopbilshelvete.. orsäkta språket

Puh, checka tiden. Det borde vara olagligt att vara sopbilschaffis och stå utanför just MITT hus den här tiden på morgonen.. låt mig sova så länge jag vill.

Jag kan i alla fall inte sova längre. han har fört så mkt oljud omkring sig så jag gav upp. det ser ut att vara minusgrader idag, brrrrr.. jag hoppas för gudsskull att min kupévärmare har varit på inatt. annarsblir jag inte det minsta glad.


Sov gott hurru

Nej det här håller inte, jag ska faktiskt upp och jobba imorgonbitti.. jag behöver min skönhetssömn! direkt efter jobbet ska jag plocka upp N så ska vi åka hem till hans föräldrar och fira hans papi som fyller år. Vi har ännu inte köpt någon present så det blir till att impuls-köpa något..

Sov sött datapeople



T-shirts

Kaxigt snygga tröjor!
Jag ska göra en beställning imorgon om det är kort leverans på dom. orkar itne vänta som jag fick göra med min höstjacka..

Zooma
ZoomaZoomaZooma

En investering för livet

Just nu sitter jag, kvällen till ära, med min tandskena i munnen! hur sexigt är inte det? hm.. har kännt att en tand varit på väg att flytta sig en aning och det är min stora skräck. om man inte föddes med det bländande raka leendet utan har levt tandställnings-livet i över 1 år är man galet orolig att tänderna ska vilja gå tillbaka till ursprungsläge, tro mig!

Jag tog ut min tandställning lagomt till studenten 2006 och jag har aldrig varit gladare.. Jag har aldrig heller velat le mot världen som just den dagen och alla dagar efter det. Det är bland det allra bästa och största val jag har gjort i hela mitt liv. jag vägrade när jag var 13år men fick en chans till några år senare.. (tro nu inte att jag såg ut som ett överbefolkat land i munnen, jag hade "bara" huggtänder)

Idag är jag i alla fall stolt över mitt leende.. jag skulle kunna tänka mig att bleka mina tänder men annars vill jag ha dom precis som dom är!

Har du haft tandställning ála ugly betty?


nageltävligen är i full gång..

Hey Emma och Sändy, ni har inte en chans.. Jag kommer vinna vår tävling, jag känner det på mig.. hih! tack alla ni som gett så sjukt många bra tips och knep på hur jag ska få mina naglar långa och fina. Dessvärre känner jag tjejerna.. Hmppff ursäkta mina konkurrenter menar jag ju ;) och dom har säkerligen  suttit och lusläst alla era knep nu.. hih

Nästa måndag ska vi knäppa kort igen hade vi tänkt..
hinner det verkligen hända något på en vecka? helt plötsligt känns det hela lite väl naivt!

Shit the same, jag ska vinna. det är det viktigaste!


Desperate Housewives

Vem tycker ni är den hetaste hemmafrun?


Glass

God Afton allesammans!
Det är en trött Kim vid tangenterna ikväll.. Nu har jag i alla fall kommit hem från jobbet, varit och handlat och satt mig vid datorn. jag har handlat en massa gott men jag har ingen inspiration till att laga något. Känns lixom inte så normaltatt ställa sig och laga mat klockan 20.30 för att sedan äta en brakmiddag klockan 21.00 i bästa fall!

Tyck lite synd om mig är ni snäll :(

Jag har i alla fall köpt sån där glass ikväll för att överraska N. vad är det den heter? hjälp mig, jag har det på tungspetsen.. Ben & Jerry, Cookie Douge!


Pakten!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg igår så har jag Emma och Sändy (två arbetskompisar) ingått en pakt.. Jag kikade ner på mina naglar igår på jobbet och tänkte "Fy fan vad fult det är med korta naglar". Jag ropade och frågade mina två nagelbitande vänner om dom fortfarande hade korta naglar, vilket dom hade!

Det här ska vi ändra på! Allt fusk (nagellack, nagelfil you name it) utom lösnaglar accepteras! hih. Vi ska ta nya bilder med jämna mellanrum så att ni får se om våra nails blir nå längre eller inte. Målet vi börjat med är Nyårsafton.

Bildförklaring:
Vänster med ringen: Min hand
Längst ner: Emmas hand
Höger är då givetvis Sändyäs hand

image377

Har ni några dåliga vanor i stil med att bita på naglarna el. liknande?
Dela nu med dig av dina hemligheter ;)

Sorry Pam & Scarlet.. inte den här gången

Det känns tryggt att vi var helt överrens om biden nedan! Hemsk outfit.
Jag tycker att det ser ut som att dom har bytt om för att lägga sig under bilen och meka.. Nu är nog detta ganske otänkbart i deras fall..

image376

HOT or NOT?

image375

Det här var ingenting som jag skulle vilja sätta på mig i alla fall..
What do you think.. blir du sugen?

Jag lämnar fältet uppe för er att tycka till.. Själv packar jag ner alla mina
fina minnen från dagen och kryper till kojjs.. Sov sött allesammans!

Fågeldans



Så jävla ball bild!
bilder inspirerar mig så otroligt.. jag kan sitta och googla i timmar!

Ni är sötnosar hela bunten.. Ta åt er!

Fan.. Jag får så dåligt samvete jämt när jag inte hinner svara på alla era kommentarer! Det är ju trots allt för alla er läsare jag orkar hålla glöden och skrivandet uppe.

Att ni uppmuntrar mig och peppar gör allt så mycket roligare.. kändes helt galet att jag hade över 50 kommentarer på ett och samma inlägg. tror ni det var kul att komma hem eller? helt sjukt kul. kändes som om ni hade suttit och väntat på en uppdate.. tadaaaa, här kommer dom på löpande band ;)

Är sååå sjukt avis på alla er som har lov nu. Vad ska ni göra för kul?
Come on, gör mig avundsjuk.. Låt se hur mycket jag tål att höra!


Prision Break

Jag knäppte lite kort på resturangen ikväll.. vet inte om jag hinner lägga upp bilderna ikväll, det är ju prision break på tv. hih! om dom inte kommer upp imorgon ligger dom här imorgon så spana in lite titt som tätt ;)

Jag Emma och Sändy har dessutom ingått en pakt.. Regler och bilder kommer också vid ett senare tillfälle. Nu är det helt galet spännande på tv. Måste krypa tätt intill min gos..



Följer ni den magpirrande serien?

It's up to you

image374

Vem tycker ni är vackrast i sin kreation?
så här svårt har nog valet aldrig varit.. jag tyckte det var grymt svårt!

TACK

Det är fan stressigt att fylla år alltså.. men ack så roligt! :)

TACK! ♥
Emma och Kate för era gulliga inlägg till mig på era bloggar. Jag uppskattade det jättemycket. Tack Sofia, Anja och Sandra som hade skrivit så söta meddelande på tavlan idag på jobbet när jag kom.. Och TACK Emma för presenten..

Tack för alla samtal, sms, kommentarer.. ALLT!!

och Elin jag har sett att du har ringt.. Tack! ringer upp dig imorgon! har haft en galet stressigt kväll..

Middag

Nu har jag precis kommit hem. Jag och min familj har varit och ätit tälgsten på skeppsbrokällaren.. När vi kom dit var det bara några enstaka näsor där men under kvällen fylldes det på och när vi gick var det nästan fullt. Det var en otroligt lyckad kväll. Jag har haft världens bästa födelsedag, två dagar i rad.. hih

Nu är mami och papi hemma hos mig.. Jag erbjöd mig att bjuda på kaffe för att slippa vara ensam, hih.. N kommer inte hem förrän 8 men nu har jag sällskap fram till dess..

Jag har fått sms av massa gamla kompisar idag. Så roligt att se att de fortfarande tänker på mig och kommer ihåg min stora dag. Det hade jag aldrig räknat med! Aldrig!

Nu ska vi pyssla på lite med min nya dator. vi har lite missions att uträtta, skriver mer strax.

Happy birthdaygirl

JAG HAR VÄRLDENS SÖTASTE POJKVÄN!
Han lämnade mig imorse med en puss på pannan för att åka iväg på jobbet.. jag får alltid en puss på pannan innan han åker och jag ÄLSKAR det! jag gick direkt till datorn där det låg en jättesöt lapp.. när jag kommer in i köket ligger det en till där, plus ett meddelande på vår griff-tavla.. så jävla gulligt! jag älskar dig

45min senare, har jag hunnit duscha och ska börja föna håret, då sätter någon nyckeln i dörren. jag blev livrädd.. men in i lägenheten kommer min bara min älskling med en jättevacker blombukett med röda rosor och en påse daim! ÅÅÅH VAD HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DET HÄR!? jag älskar dig så sjukt mycket.. min frukost den här morgonen har bestått av chips och daimkulor.. när man fyller år får man bestämma helt själv, märks det eller.. haha

 

Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad

Dagens Bild

image371
Charlize Theron

Duschdags

Nu är det dags för mig att slänga mig in i duschen! jag är inte så däräckligt trött som jag brukar vara på måndagmornar. är det för adrenalinet flödar, eller för att vi ställt tillbaka klockan en timme? kanske en fin kombination..

kan inte nog säga hur mycket jag älskar min dator. det är en fröjd att bara titta på den! nu ska jag sluta skryta, och sluta skriva för den får inte följa med in i duschen :)

Kim 20 år idag!

Tusen tack för alla grattis sms och kommentarer här på bloggen! jag blev jätteglad! hihi ..Och tack älskling för dom söta små lapparna som du hade skrivit imorse!

Idag jobbar jag 9.30 till 17.00 sen ska jag möta upp mamma och pappa på stan så ska vi gå ut och äta. dom har sagt att dom ska bjuda mig på en valfri resturang, mums i magen!

Det är ju dökul att fylla år, jag hade nästan glömt bort hur roligt det var. kan man inte få fylla år lite oftare? :)


35 min till min födelsedag, wiiiheeey

nu ska jag låta min dator få ligga och gosa till sig med laddningssladden hela natten lång så den är pigg och glad imorgonbitti :) Nu är det bara 35min tills ja fyller år på riktigt. och på de 35minutrarna borde jag hinna somna! jag vill det, jag vill vakna imorgon och vara 20 bast.. jag vill resa mig upp, sträcka lite på mig och känna efter om jag vuxit något under natten.. hihi

min kära kusin tyckte att jag skulle hänga på låset till bolaget imorgon bara för att jag numer är tillåten innanför deras väggar.. nu får jag köpa ut till min kille, haha. han fyller 20 den 13 november så snart får han gå in själv. men inte än *retas*

tack för alla fina presenter om någon skulla läsa..
och till er andra, tack för alla förskottsgratulationer..

Efter klockan 00.00 ikväll är jag 20 år. glöm inte att önska mig grattis! :)

vem bär den bäst?

image370
Lindsay Lohan, Sienna Miller eller Nicky Hilton..
Klänningen i sig var inget som föll mig i smaken, men nu var ju det å andra sidan inte kvällen fråga heller.. Alltså,

Vem bär den bäst?

Min dag före födelsedag i korta drag!

Guuuuuuuud, jag har haft världens bästa kväll och "födelsedag". Det känns verkligen som om det är idag för imorgon är det dags att återgå till den grå vardagen och jag har  redan fått alla presenter..

jag sitter just nu och bloggar från min SPRILLANS NYA DATOR! jag är så jävulskt glad så det finns inte.. Jag har fått min Acer med 17tums skärm som jag drömt om! Kunde aldrig ha fått en bättre 20års present.

Annat fint och bra jag hat fått:
♥ Resväska med tillhörande typ beautybox
♥ Blommor i massvis
♥ 3 Nya kuddar till sängen
♥ Presentkort på Gina tricot
♥ En Quickgrill
♥ Smörknivar
♥ En sjal.
♥ Nagellack från Lancome

      image369

update

Allt är fixat! Nu får alla komma nääär dom vill!
Med mycket hjälp av mamma och pappa blev smörgåstårtorna världens finaste.. hih Vi har gjort 4st jättestora med 3 och 4st våningar.. gissa om jag kommer kunna ha matlåda till veckan, haha..

Puss

Flowers

Naaww.. Tack söta Elin för blommorna!
idag är det ju somsagt släkten som ska komma och fira mig, men jag bjöd några få gamla vänner också. Jag sa att det var fritt fram att komma förbi om dom var lite sugen på smörgåstårta.. Elin hade andra planer men svängde ändå förbi med en fin blombukett, tack hjärtat..

Det är somsagt kalas för släkten idag och party för vännerna i novembet troligtvis.. Det är inte lätt att matcha in ett passande datum när man bara är ledig var 3e helg.. Men nu har vi förmodligen vårt datum.

Nu ska vi åka upp till mina päron och garnera tårtorna, pics kommer :)


Who wears it better

Vem klär bäst i en svart/vita klänningen?
Lindsay eller Cameron?



En liten tanke:
Undra om dom här flickorna också är hemma och dammsuger sina hem just i detta nu?
..vad tror ni? haha

Klockmaster

Jag har betydligt mycket mer energi idag än vad jag brukar ha på söndagar, lovely! Men jag tror jag ska låta bli att titta ut för vädret ser inte vidare glatt ut. Det är kallt och löven börjar lämna sitt trygga hem från träden. Det är vackert men det lockar mig inte att gå ut..

Nu har jag ställt tillbaka klockan. Det var tur att jag läste karin olofssons blogg för jag hade redan glömt det. Du har väl ställt tillbaka klockan?

Hur ser er söndag ut, har ni några storartade planer att dela med er av, eller ska ni slappa järnet inför en ny kommande vecka?

Städning

Nu sätter jag igång med dammsugningen, roligare kan man ha det! Men när man slår på musiken på högsta volym så att även grannarna kan få höra en sväng med glad musik går allt lite lättare..

Om inte N redan ligger och sover räv i sovrummet, kommer han garanterat att vakna nu, hih..

Fenomenet Britney Spears

Britney Spears!
Nu till lite allvar.. Jag blir så upprörd! Kommer ni ihåg när man var liten och Britney Spears hade sitt stora genomslag. Hon var alla små flickörons favorit (nej, jag har inte glömt spice girls) och hur cool tyckte man inte att hon var när man såg hennes video "Hit me baby one more time". Dansandes och sjungandes i skoluniform och i miljöer som vi var vana vid, BIG WOW! ..Till det här hör att man inte förstog så många ord av texten förutom "baby" men det spelade ingen roll för det var ändå såååå braaaa..

Under årens lopp, blev hon hetare, högre i rangordningen, coolare, vackrare.. Hon växte upp och fortsatte att vara en förebild för många flickor genom att köra på den oskuldsfulla stilen. När hon blev tillsammans med Justin Ooooh-ade hela världen och såg bara blommor och hjärtan framför sig. Det ultimata paret i dagens dåtid!

Och sen, BIG BOOM BANG! vad händer? Jo, det flippar ur totalt.. Hon träffar Kevin, blir på smällen. Game Over för hennes del! Plötsligt går allt så snabbt och den tidigare heta stilikonen tappar allt sitt värde.. Hon freekar ur totalt och en vacker dag är det enda löpsedlarna säger: "Britney har rakat av sig allt hår!!" ..VA?

Snälla nån.. Det är ju ett skrik på hjälp! Hon vet inte hur hon ska bete sig för att hålla måttet uppe. Kan hon inte bara inse att hennes tid är förbi? För mig är hennes tid förbi för så himla länge sen. Jag vill inte ens att hon ska klättra tillbaka upp till toppen! Jag tycker inte längre hon förtjänar det.. För mig är hon ingen att beundra! 

Jag tycker att hon ska leva på minnen. Se tillbaka på tiden och vara stolt över hennes bedrift. Vara stolt över att hon var alla flickors största idol! Hon ska inte fortsätta leta bekräftelse och göra sjuka saker för att få publicitet..
Hjälp är vad hon behöver god damn it..

Tyck hjärna till ni med! Rätta mig om jag har fel och säg er åsikt!
Våga!


Britney genom årens lopp:

        

Dagens Bild

image354

Klockan, vad är klockan?

Jag har glömt att ställa om klockan, visst var det idag?
Vilket håll ska den åt och vad är den nu?


Idag är dagen före födelsedagen.. KALAS

Good Morning!!
Vi ställde klockan imorse annars hade jag omöjligt varit vaken nu! Jag ska snart dyka in i städskåpet och rota fram dammsugaren så vi kan ta oss en vals! Tråkigast av allt som heter städning tycker jag är att dammsuga, vad tycker ni? I alla fall så ska det göras, och det är snabbt så det är gjort! Efter det ska jag åka upp till mamma och pappa och garnera alla smörgåstårtor, det blir ett helt gäng eftersom vi inte riktigt vet hur många vi blir.

Jag har inte så överdrivet stor släkt men tro mig, dom är bra på att äta! hih.. Det känns verkligen som att det är min födelsedag IDAG och inte imorgon.. Imorgon jobbar jag igen, kortdag men ändå. Niklas å andra sidan jobbar exakt hela dagen och mer vet jag inte.. Så idag blir det kalas för fulla spätt! 20 bast, jag fattar ingenting! lite åldersnojja har jag allt.

..Och vad ska jag ha på mig idag?


Good Natt

1460 läsare, galet! helt galet! galet roligt ♥
Nu ska vi krypa ner i trygga varma sängen.. Det är en dag imorgon också, en dag som jag längtar och ser fram emot!

Nu återstår det bara för mig att önska er alla godnatt!
Uppdaterar imorgonbitti, hih..

image353

hey there blondie, or brownie?



Jag har sån sjuk ångest över hur jag ska göra med mitt hår!
Jag har varit blond i flera år nu, och nu.. mer än någonsin är jag peppad att bli brunett, ändå tvekar jag! Jag är för feg. För rädd att jag ska ändra mig! Den stora anledningen till att jag vill bli mörkhårig är för att jag inte vill fortsätta att slita på mitt hår med att göra slingor hela tiden.. Det känns trots allt som rätt årstid att göra det nu! Ska jag?

Är du blondin eller brunett?

who wears it better?

image352

I like this dress!
Vem tycker ni klär bäst i den här söta two-tone klänningen?
Carmen Electra eller Jamie-Lynn Sigler

Hamburgare över hela mig..

Också levde som lyckliga i alla sina dagar..

Vi fick lite impuls besök här hemma ikväll av N's bästa kompis med flickvän. Jättekul! Dom tyckte att vi hade pysslat och donat så fint så, en av dom hade ju i varje fall sett hur det såg ut innan.. Efter att dom åkt hem åkte jag och N ner till stan för att hämta mina päron som varit ute med några vänner och ätit och druckit ikväll. Då blev vi plötsligt hungriga, inte det minsta ovanligt jag vet!

Vi åkte på max.. Ni undrar säkert inte ens om det var gott! Det vet väl varenda själ att Max är gott! :) vi åt i bilen nere i hamnen. Inte helt smärtfritt dock! Jag spillde dressing över hela kragen på jackan (tror ni att den luktar gott??????????!!!!!!!!!!!!) mina mjukisbyxor OCH en skvätt åp tröjan. Lika bra när man ändå var i farten lixom!

Nu ligger vi i soffan och såsar..
Imorgon kommer hela feta släkten för att fira mig i förskott på min 20års dag hih.. Passade så bra eftersom jag är ledig och allt. Ska bli så trevligt så, jag tänker bjuda på smörgåstårta. Gott! Jag längtar redan..

Welcome to our Crib

Vardagsrummet:

     

Hallen:

   

Sovrum:



Köket:

   

          


Tvtajm

Ohh äntligen lite välförtjänt mys i soffan. Som vi har härrjat på här hemma ikväll alltså! Nu ska vi krypa ner i soffan och se En prinsessas dagbok 2. Trodde att jag hade sett den men det märkte jag snabbt att jag inte hade! Efter filmen eller i pausen kommer bilder på vår lägenhet hih.. Alla kort är knäppte så dom ligger bara och väntar på att få bli uppladdade här..

Är ni nyfikna? hih

Tråkigaste lördagen i världshistorien

Allt i livet är inte roligt.. Men det måste dock göras! Nu har jag suttit vid köksbordet och sorterat in papper i "viktiga pärmen" som den så fint heter! Hör ni vilken Crazy lördagkväll jag har? Tråkighetsfaktor på-tok-för-hög! ..men den som väntar på något gott!!

Tydligen var det inte lika spännande att spana in mitt crib som jag hade trott, tji fick jag! haha.. menvisst, ni slipper.. kanske!

Nu ska jag betala räkningar, ännu ett lördagsnöje jag tycker om att sysselsätta mig med!

Vill ni se hur jag och min pojkvän bor?

Om vi hinner dammsuga och göra klart allt inför morgondagen redan ikväll. (Även allt vårt lilla pyssel-projekt..) Då tror jag att jag ska dela med mig av lite bilder från vår lägenhet,

Skulle ni gilla det?


middagsdag!

Nu: Fiskgratäng ála Ica


Inköp

Ikväll ska det pysslas i "stugan".. Nu har vi köpt :

♥ Tyg till ramen
♥ Jättefina runda guldljus
♥ Stilrena förvaringsboxar (vita) till bokhyllan (svart)
♥ Kaxigt presentpappar på Lagerhause (gissa vem som kommer slå in årets snyggaste julklappar? Moi)




Ni undrar säkert vad sista bilden är för ngt.. Haha! Det är så att vi delar soprum med Indiska och dom hade slängt de här från sin reklamkampanj! Perfekt, tänkte jag och den lilla idélampan tändes ;) Det är alltså hårt, inte en vanlig affish.. Jaja resultat kommer ikväll!

Halelulja moment

1165 unika besökare och högst upp på topplistan! Hur kan detta vara möjligt?! det här är så sjukt roligt så jag måste dansa min glädje dans! WOW.. Gud vad roligt att så många läser min blogg!

Nu är jag i alla fall hemma som ni ser. Det har varit helt brutaaaalt mycket folk i butiken idag! Sundsvallsborna har minst sagt varit shoppingsugna.. Det har varit mycket "turister" i stan också.. Tjejgäng på medelålders damer i stora klungor.. Vet ni varför? Alla har fnittrat och pratat om Ladies Night! Inte konstigt att dom vill hotta till sig inför Stenmark och Bergqvist, vem skulle inte det lixom!


image329



Adios amigos

Seså gullefjun!
Se nu till att ha en riktigt bra lördag och ägna gärna en tanke till mig som ska göra rätt för mig och gå till jobbet! Glöm inte att göra de två utmaningarna jag gett er så här på morgonkvisten!

Återkommer frammåt kvällen och småtimmarna! Det blir en fullspäckad dag!
Puss

Internationella Nalledagen

Idag är det Internationella Nalledagen! Vilken Nalle vill du hylla?
För mig blir det tveklöst Nalle Puh. Han var min största idol när jag var liten. Jag hade klistermärken, tavlor, affisher.. Ja, allt där han var med!

Min favorit nalle i gossedjursform som jag hade som liten var en vit nalle som var större än jag själv. Nu ligger han förmodligen på vinden och väntar på att nästa generation ska ta över!



Nalle Puh tänker till:
"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig.
Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."

Make Up Time

Time for make up!
De smink som jag använder så gott som dagligen är:

Nive Young Gel Creme som bas.
Max Factor Colour Adapt Foundation.
Mascara från Isadora.
En släng av Isadora's solpuder för att inte blekna bort totalt.
Rouge från MakeUpstore, Lush

Vad använder ni för smink? Lista era favoriter och skriv sedan en kommentar här hos mig så jag får gå in och spana. Kanske få lite inspiration till och med! :)

image328

Dagens Bild

Snygg, Snyggare, Rachel

image327

Rätt svar: Beyonce

Här kommer svaret på gårdagens "Gissa kändisen.."
Många av er hade rätt. Själv tycker jag att hon är otrooligt olik sig! Skönt att se att stjärnorna
inte alltid är perfekta och helt strålande vackra :)

image326

I'm walking

Nu är det dags att tacka för mig. Imorgon har jag tusen saker att uträtta efter jobbet! Jag börjar klockan 9.30  och jag kan inte nog säga hur avundsjuk jag är på alla som har höstlov! Jag vill också..

Nu blir det punkt för min del.. Tack för ikväll ;)

image325

Vad gör du?

Är det bara jag eller känns det här lite väl obekvämt?


Ikea!

Idag har jag köpt en jättesöt grå, stickad kjol på jobbet, Zara!
Dessvärre glömde jag även kvar den där, haha så det blir inget kort ikväll.. men imorgon :) 

Imorgon slutar jag 16.30 då ska jag och älsklingen åka raka vägen ut på Ikea. Vi ska kika på tyg som vi kan sätta i den stora lackramen (2.30m x 1.20m) som vi tänkt ha i vardagsrummet. (Vi har en likadan i sovrummet, se bild nedan.. ) Jag hoppas att vi hittar något klämmigt som faller oss båda i smaken!

Jag ska gå in och tjuvkika nu omedelbums..

sovrummet
Så här har vi i sovrummet.. Det är myycket finare i verklighet!
Tyget är i guld och inte kartongbrunt :)

Lycka är att leva lyckligt!

Jag har så mycket roligt att se fram emot nu året ut.. 2007 har gått så ruskigt snabbt! Jag kommer definitivt att hälsa 2008 välkommet med öppna armar!

Här är lite roligheter som jag har att vänta mig, hih..

29okt - Min 20års dag.
03nov - Halloweenfest.
13nov - Niklas 20års dag.
17nov - Preliminär 40års fest för min och Niklas.
Vi funderar på att hyra lokal och leva loppan och
ha sjukt kul med nära vänner.
24nov - Julgalan med jobbet.
08dec - Julbord med Niklas Jobb.
24dec - Julafton.
31dec - Nyårsafton, ingenting planerat ännu.

Internationella nalledagen

Visste du att det är internationella Nalledagen imorgon?
Imorgon är det somsagt Nallen som ska firas och för ett tag sen var det kanelbullen, vad blir det härnäst! :)


Pernille Holmboe

Pernille Holmboe är helt galet snygg!
Skulle lätt kunna tänka mig hennes utseende rakt av..

image324

Här hittar du lite upp-hottade bilder på
henne från Café

LillHulda :)

Idag var en gammal klasskompis från högstadiet in på mitt jobb, alltid lika kul att surra med henne! Det blir alltid långt mellan gångerna vi ses men det finns ändå alltid saker att prata om, så kul. Hon berättade för mig idag att hon hade hittat min blogg och att hon läste den ofta och tyckte om den jättemkt.. Jag blev hur glad som helst! Det var så roligt att höra det från någon som jag inte ens anat läste min blogg..

vink vink Johanna! ♥

Undra hur många Sundsvallsbor som läser min blogg.. skulle vara jättekul att veta! :) Fast jag tror inte ens att hälften skulle erkänna. Ni är fegisar ;)

Vem är vem?


Kebabo

Jag har ju helt galet bra läsare alltså. Jag hade hela 23 kommentarer med tips inför Halloween TACK! Dagen på jobbet har rusat iväg eftersom jag hade sovmorgon och slutade i rätt god tid. Efter jobbet hade jag bestämt träff med N och mina päron som fick  hjälpa mig att konka hem grejer..

Eftersom vi får köpa all rekvisita som finns i Zara's skyltfönster hade jag lyckats vinna lottningen och därmed blivit en bar och ett högt cafebord rikare.. De är skitsnyggt!! Det är liksom i vitt lack! Dessvärre har jag ingenstans att ha det just nu. Planlösningen i lägenheten tillåter det inte helt enkelt så det får ligga nere i förrådet tills jag får nytta av det eller flyttar.. Ångrar inte köpet en sekund i alla fall!

Efter allt slit och släp åkte vi ner till Pizzerian och blev bjudna på mat. Jag åt en stor kebabrulle, svingott, är just nu dö mätt! hih..


Good evening

Go'kväll i stugan..
Ser ni också på idol? Jag tyckte faktiskt att dom var lite väl hård mot Sam ikväll. Idag var nog första gången någonsin som jag tyckte han var lite bra.. Hans röst passade åtminstone till låten men jag vet inte om jag tycker att han är värd att vara med i tävlingen..

Marie Picasso sjunger ljuvt nu iaf. Hon sjunger otroligt fint.. Men utöver det tycker jag att hon är helt galet "klyschig" känns som att hon bara säger saker som hon tror att andra vill höra, min personliga åsikt. Mattias är min favorit av killarna..

Vilka är era idolfavoriter, du får välja en tjej och en kille..

Hjälp uppskattas.. seså, gör något då!! :)

HEY, GLÖM INTE ERAT MISSION FÖR DAGEN!
Ni skulle ju hjälpa mig.. Jag behöver all hjälp och inpiration jag kan få.. Gör en god gärning och hjälp till nu :)

Smile with Herbal

Från duschen.. snabbareänspindelmannenochbatman ner i sängen igen! PUH jag klarade det. Det goda har segrat och kylan är en looser.

Avskyr att komma från en vaaarm och hääärlig dusch, ut i den svinkalla luften brr.. Nu har jag tvättat mitt, numer korta hår, med Herbal Essences.

Jag hade väl inte fullt så här roligt..
Men mitt hår luktar iaf väldigt gott!



DUSCH

NU: In i duschen..

Efter dagen på jobbet (11.45-18.30) bär det iväg ut på IKEA för mig och Carro. Vi ska kika på nya grejer till hennes Crib. Jag brukar ju va expert på att hitta massa saker där jag med.. Vi får väl se vad vi får in i pärlan när vi ska därifrån..

Ikväll kommer även pappa på besök. vi ska betala räkningar och skriva lite "pappersarbete" som ska in på måndag.. hih!

In i duschen med mig.
By the way, sugen på ett sånt här skärp?

image323

Dagens nya kategori

Tänkte att jag skulle börja strukturera bloggen, lite på grund av önskemål men också för att det börjar bli en herrans massa inlägg.. Den nya kategorin heter "Gissa kändisen.." Lite kul sådär.. nu kommer ni får det klurigt där hemma, jag ska nog sätta alla era hjärnceller i sysselsättning ;)

Också en outfit?

Eller varför inte??..
Hahahaha..
image322

Känner ni igen dom? Jag ger er två ledtrådar..
Hon är Topmodell och han sångare.. Nu kan ni väl ändå svaret? ;)

Halloween närmar sig..

Jag och N har blivit bjuden på maskerad hos några (..för mig nyfunna) vänner på Halloween!
Dvs, inte nu till helgen men nästa. Till detta hör ju naturligtvis att vi också ska klä ut oss! Ska det va så ska det.. Den stor frågan är ju bara HUR? eller TILL VAD? Har ni några förslag så uppskattas ALLA tankspridda idéer..

Christina Aguilera och hennes boyfriend fixade ju det här lätt som en plätt. Kanske får plocka lite inpiration från detta! Vad N ska göra/ha på sig/ vara är väl nästan värst? Vad brukar killar vara på Halloween, Dracula eller? heh.. Ah skitsamma. Det ska bli riiktigt roligt iaf, vi ska slå våra kloka huvuden ihop, ni med! ;) ..så ska vi nog kunna komma på någonting reko..

199128-321

Sleeping on candy

Nu blir det här mitt Godnatt inlägg..
Mitt hjärta har redan gått o lagt sig så nu lockar inte soffan längre, jag vill krypa ner i hans trygga famn ♥ 

Sovsött alla gobitar.. Jag har sovmorgon till 11.45 så jag hinner uppdatera imorgon förmiddag! :)

image317

Rihanna

image312
BILD A.      

image313
BILD B

image314
BILD C

image315
BILD D

Rihanna!
Helt galet att hon är 19 bast.. Ett år yngre än mig? (eller har/ska hon fylla 20 iår)
Helt galet, känner mig som 12 när jag ser dom här bilderna..

Vad tycker ni klär henne bäst:
Kort hår? / Långt hår?

Och vilken är er Favoritbild (A - D)

Från ful till fin..

Check this Out
Satt och surfa Youtube när jag hittade den här..
Med lite hjälp från vår kära vän datorn är ingenting omöjligt..

Gissa kändisen!?

Hey, känner ni igen den här bruden?
..Eller är det bara jag som tycker att hon är TOTALT olik sig?

image310

Carolina Gynning, störtskön

image309

Jag fullkomligt älskar Carolina Gynning!
Jag tycker hon är så himla skön. Man kan skratta så gott åt henne. Jag vet inte om hon inser att hon är rolig eller om hon bara är sig själv rakt igenom. Var det någon som såg Fråga Olle när hon var med? Jag blev jätteförvånad över hennes beteende där. Hon betedde som om hon blev jättegenerad inför varje fråga som ställdes. Hon som ger sken av att vara så öppen och "crazy"..

Ähhh.. Hon får vara precis som hon vill för mig.. Jag tycker att hon är helt fantastisk som hon är.. SNYGG är hon också för delen, det måste ni medge! :)

Dags att tycka till

image308

När tycker ni att Ashley Simpson är som snyggast?
I lockigt eller rakt hår?

McDonalds, i love you

Efter lite övertalning åkte jag och N på Mcdonalds och nu sitter jag här, "En lilla menyn rikare!" så sjuuuuukt gott! Precis vad jag behövde. Bra mycket bättre än lördagsgodis! En GOD torsdagskväll..


Pengalös

Hur har eran dag varit? Har läst att många av er har gått på Höstlov. Tänk om man fick göra det, vilken dröm! Själv har man knegat hela dagen..

Imorse när jag var på väg till jobbet gick jag förbi bankomaten för att ta ut matpengar till lunchen ochgöra ett kontoutdrag för att beskåda hur mycket det klirrat i kassan såhär efter lön.. och till min stora förfäran står det: Saldo efter uttag 322kr WHAT!!!!!!!!! Panik. Ringer till pappa som får logga in på min internetbank och nej, min lön har inte förts in på mitt konto! piss. Den första frågan jag får när jag kommer till jobbet är: Har din lön kommit in? Så där stog vi i fikarummet, fattiga hela bunten.. ingen hade fått sin lön! När vi kom ner i butiken hade vi dessutom fått ett fax där dom bad om ursäkt för detta och att det skulle åtgärdas under dagen. Jag ska surfa in på min internetbakn nu på studs och kolla läget..

Säkrast så..

Läs hela

Den här texten låg i min mail när jag kom hem idag, Jag har fått den av min chef. Läs hela texten för den är verkligen tänkvärd!

Kalle är den typen du älskar att hata. Han är alltid på gott humör och har alltid något positivt att säga. När någon frågade honom hur han mådde svarade han: Om jag mådde bättre hade jag varit tvillingar. Han var en naturlig inspiratör. Om en av de anställda hade en dålig dag var Kalle där och talade om för de anställde hur man kunde se positivt på situationen. Jag blev nyfiken av att se detta, så en dag gick jag bort till Kalle och frågade honom: Hur lyckas du? Kalle svarade: Varje morgon vaknar jag och säger till mig själv: Du har två val idag. Du kan välja att vara på gott humör eller du kan välja att vara på dåligt humör. Jag väljer att vara på gott humör.  Varje gång det sker något dåligt, kan jag välja att vara ett offer eller dra lärdom av det. Jag väljer att dra lärdom av det. Varje gång någon kommer och klagar hos mig, kan jag välja att acceptera deras klagan eller jag kan välja att peka på de positiva sidorna i livet. Jag väljer de positiva sidorna i livet. Säkert, men det är inte fullt så enkelt, protesterade jag. Det är det, svarade Kalle. Livet handlar om val. När du tar bort allt runt omkring är varje situation ett val. Du väljer hur du vill reagera på situationen. Du väljer hur folk skall påverka ditt humör. Det är du som väljer om du vill vara på bra eller dåligt humör. Till syvende och sist är det ditt val hur du lever ditt liv. Jag funderade över vad Kalle hade sagt.

Strax därefter lämnade jag företaget för att starta eget. Vi tappade kontakten, men jag tänkte ofta på honom när jag gjorde ett val i förhållande till livet, istället för att bara reagera på det. Många år senare hörde jag att Kalle var inblandad i en allvarlig olycka med ett fall på 20 meter från en radiomast. Efter 18 timmars operation och flera veckor på intensiven, blev Kalle utskriven från sjukhuset med skenor längs ryggen. Jag träffade Kalle ca sex veckor efter olyckan. Då jag frågade honom hur han mådde, svarade han: Om jag mådde bättre skulle jag ha varit tvillingar. Vill du se ärren? Jag avböjde erbjudandet om att se ärren, men frågade honom om vad som försiggick i huvudet på honom under olyckan. Det första jag tänkte på var på min ännu ofödda dotter, svarade Kalle. Så medan jag låg på marken mindes jag att jag hade två val. Jag kunde välja att leva eller jag kunde välja att dö. Jag valde att leva. Var du inte rädd? Blev du inte medvetslös? frågade jag. Kalle fortsatte: Ambulanspersonalen var fantastisk. De sa hela tiden att allt kommer att gå bra. Men då de rullade in mig på akutmottagningen och jag såg uttrycken i läkarnas och sjuksköterskornas ansikten, blev jag vettskrämd. I deras ögon stod skrivet: Han är döende. Jag visste att jag måste göra något. Vad gjorde du då?, frågade jag. Nå, det var en sjuksköterska som skrek frågor till mig, sa Kalle. Hon frågade om jag var allergisk mot något. Ja, svarade jag. Läkarna och sjuksköterskorna stannade upp medan de väntade på mitt svar. Jag tog ett djupt andetag och ropade: Tyngdkraften. Genom deras skratt sa jag till dem: Jag väljer att leva. Operera mig som om jag var levande, inte död. Kalle överlevde tack vare läkarens skicklighet, men också på grund av sin fantastiska inställning. Jag lärde av honom att varje dag kan vi välja att leva fullt ut. Inställningen är, trots allt, allt. Gör er därför inga bekymmer för morgondagen. Den får själv bära sina bekymmer. Var dag har nog av sin egen plåga.

Matteus 6:34 Egentligen är dagen idag den morgondag som du bekymrade dig för igår.

Hur ärlig är du?

Sju sanningar om mig! Gotta er väl i detta nu!

1.
 Jag är otroligt långsur.. nej, det är inte något jag är stolt över! Snarare något jag behöver jobba på. 
2. Bloggen har för mig blivit ett beroende! Dåligt pinsamt att bekänna..
3. Jag har otroligt kort stubin, något jag gärna skyller på att jag är skorpion..
4. Jag har inte speciellt höga tankar om mig själv. Det finns alltid något jag skulle kunna tänka mig att förbättra eller förändra..
5. Jag är barnsligt mörkrädd!
6. Jag är beroende av mina närmaste vänner/pojkvän/familjemedlemmar..
7. Jag åker ALDRIG hiss själv. Kommer inte på frågan! Hällre 2000 trappsteg än att vara ensam i en hiss!

Nu är det er tur.. Jag utmanar alla mina läsare att ge mig sanningen!
Skriv en kommentar och berätta när ni gjort ert jobb så jag kan gå in på era små sidor o gotta mig..

Dagens Bild

image307

men orka rubrik

Helt galet trött efter en sömnlös natt.. Jag ska sminka på mig fasaden och gå till jobbet glad som en lärka! Man behöver inte vara uppriktigt glad varje dag! Jag har så mycket den närmaste framtiden att se fram emot, ändå känner jag mig som ett stort svart hål..

Varför skriver jag det här?

Nej nu går jag ifrån datorn innan jag skriver en hel roman


...

Den här gången ska jag resa mig upp rakryggad och gå igenom det här precis som om det vore det mest självklara i hela världen..

image306

Mys på G

Blir ett snabbis inlägg bara! Jag ska byta om och sen åka iväg till Sara D och mysa lite med henne och Carvan. Supermysigt! Jag har inte ens sett hennes lägenhet så det ska bli jättespännande!!

Har inte så mkt mer att skriva.. orkar nog inte blogga mer ikväll överhuvudtaget!
Ciao

Stressen är igång

Nu är min eviga morgonprocedur igång.. dvs:

1.
Springa till bilen (eftersom jag inte tagit klockan på allvar förrän det är för sent)
2. Leta febrilt efter en tia till parkering, som jag idag VET att jag inte har! FAN OCKÅ
3. Leta parkeringsplats, Hårdvaluta.. tro mig!
4. Springa ner till jobbet..
5. Slänga in prylarna i skåpet
6. Halka in som på ett bananskal och låtsas totalt oberörd.. Stressa? Jag? Nej det har aldrig hänt..

Ha en bra dag :)

Who wears it best

Vi kör en till omröstning, hih

image305

Vad tycker ni om att hatten har kommit tillbaka?
..Skulle ni kunna tänka er att använda det?
..Och vem tycker ni klär bäst i det?

Våga rösta

Victoria Silvstedt



Hur vill ni ha vår kära Victoria Slivstedt..

A) Som brunett
B) Som blondin
C) Bryr mig inte

Dags att rösta!
För mig ska hon vara blond blond BLOND!

Trött

Nyvaken och trött ändå!
Idag börjar jag 11.00 och jag undrar vad jobbet har att erbjuda idag. Jag ska snart duscha och tvätta håret så jag vaknar till. Jag tänkte ta en riktigt lång dusch för det har jag tid med! Kanske också ska äta frukost dagen till ära eftersom jag förmodligen har sen lunch! Japp, så får det bli..

Nu jobbar jag ons, tors, fre, lör innan jag är ledig nästa gång.. Inte så värst spännande kanske men thats life! Ikväll blir det bara en lugn kväll.. jag har inte planerat någonting alls för den kommande veckan och jag tänker låta den vara oplanerad. Känner mig trött och tung i kroppen! Jag hoppas att det inte är en förkylning på gång!

Dagens Bild

image304

En Personlig favorit!

Game over

Kvällens sista inlägg,
Godnatt


image303

Sug på den här du!

Tio sakar om mig:
1. Är du singel? Nej
2. Är du lycklig? Att jag är!
3. Är du uttråkad? INej, varför?
4. Är du ledsen? Alla dagar kan inte vara underbara
5. Är du italienare? Haha nä, vad kom den frågan ifrån?
6. Är du gravid? Ibland undrar man
7. Är du full? Ja helt galet full just nu, det är ju tisdag! Svaret är nej. 
8. Är du en cooling? Cool är mitt andra namn
9. Är du från Irland? Haha det här blir ju bara värre och värre.. 
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta?Ja, nyblivet gifta

Åtta saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?Helt klart.
2. Har du nånsin blivit sårad? Det har vi väl alla, över smågrejer.. Men inget allvarligt, det vill jag itne påstå
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja, är det sällsynt eller?
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja, ung och blyg har man väl varit. men allt hade sin charm
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Jarå, varje dag lilla vän..
6. Har du haft en hemlig beundrare? En hemlig? hur hemligt är det om jag skulle veta om det?
7. Är du kär? Absolut
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja 

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar? Katt
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? TV
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Jag väljer båda
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Dag
10. MSN eller mobil? Mobil

Tio "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Nej, men jag drömde om att få göra det när jag var liten
3. Gjort nåt du ångrar? Ja
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, inte än
5. Ljugit för någon du tycker om? Vita lögner 
6. Ätit en hel tårta? Räknar kladdkaka? Gillar inte tårta
7. Gjort bort dig offentligt? Jo jag tror ofta att jag inte hörs
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej det har aldrig lockat! Allt har sin tid..
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja gud ja!
10. Velat försvinna? Många gånger

10 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? Till min pojkvän
2. Telefonsamtalet du fick? Mamma
3. Personen du va med? Niklas
4. Roligaste grejen som hänt? Jag börjar 11 imorgon - sovmorgon
5. Personen du sms:ade? Ida
3. Du va i en bil med? Jag har bara åkt själv idag
4. Gick på bio med? Gud va länge sen jag var på bio.. det här måste jag ändra på
5. Va och shoppade med? Niklas
6. Du kysste? Min bara min gobit
7. Du skrev till på myspace? har inte myspace..
8. Du kommenterade? Emelie, tog även listan från hennes sida, hih
9. Du tillbringade natten med? Min älskling
10. Du kramade? Min älskling igen!

Tiden och mitt liv i resumé

Nu har jag skrivit en inköpslista så allt är så gott som planerat inför Söndag!
Är det inte fler än jag som tycker att Oktober månad har gått helt sjukt snabbt? September med för den delen. Det är helt sjukt vilken blixtfart livet tar sig friheten till.. På måndag fyller jag 20! Det känns som att jag fyllde 18 igår.. Allt går så snabbt, jag önskar att jag kunde spla tillbaka tiden och få vara 18 igen. Då kändes allting fortfarande ganska bekymmerlöst..

Nu ska jag spana på tv.nu och se vad som börjar klockan 22 sen ska jag duscha innan det blir dags att krypa ner i sängen med min gobit. Ha en fortsatt fin kväll ungdomar!


Pizza Houswife

Fler än jag som ser på Desperate Houswives?
Jag har ätit pizza m. beasås ikväll.. gissa om det var gott! men gissa då? :) Jag är en hälsoguru utan dess like..

Music baby



Ricky, Fall in love

Picture

image302

Lön, ja tack så mycket

Den här dagen har gått så makalöst fört. Jag har nästan inte hunnit med någonting alls känns det som! Jag ska städa sovrummet nu åtminstone. Ta bort alla kläder som jag slängt runt omkring mig helt hänsynslöst! Om några ynka timmar kommer N hem, vill ha honom här hemma nu. Det är inte ett dugg kul att vänta och jag är för slö för att göra något idag.
KOM HEM ÄLSKLING!


Om blogg.se kunde uppdatera nån gång.. Hade ju varit en smula uppskattat! Se det som en uppmaning!

By the way, lönebeskedet har landat i brevinkastet idag! Jag blev mycket glad över slanterna som kommer att ramla in på mitt konto! Det lönar sig att hänga i för nu har jag fått min höjning. Höjningen för att jag jobbat i 1 år! Ett helt år, förstår ni? Jag fattar iaf ingenting.. Nu har i alla fall min grundlön höjts med cirkus 500kr. känns bra känns bra! :)


Rösta på mig



Låttips.. Tack så mycket

Nu har jag än en gång bäddat ner mig i den trygga sängen! Det är jättekallt i hela lägenheten för jag vädrar, men det gör mig ingenting för jag ligger under vama täcket!

Jag måste och ska städa undan lite här innan N kommer hem. Jag ska ha öppet hus för släkt och vänner till familjen på söndag så det är lika bra att börja rensa upp här redan nu. Jag tänkte bjuda på smörgåstårta så det ska handlas och städas innan lördag för då vill jag ha allt klart till punkt och pricka!

Jag har sån idétorka. Kan någon rekommendera lite bra låtar till mig?
Kom igen, var ingen fegis

Jag vet en hemlighet som inte du vet, nananaaa

Mumsfillibabba, nu blir det krubb! Har tagit reda på info om vad som gäller för topplistan här på blogg.se också så om någon är intresserad sitter jag inne med svart ;)

Hungrig

Kylen är ganska tom just nu, vi har itne hunnit handla! Därför.. ska jag spatsera upp till min söta farmor som redan igår erbjudit mig matlåda ♥

Lite vardagslyx sådär.. mums i magen!

Mest aktiv = flest besökare?

Jag förstår inte riktigt systemet över "mest aktiva listan". Dagens etta har ju enbart skrivit ett enda inlägg.. Medan folket längre ner skriver frenetiskt för att klättra uppåt! Vad innebär då Mest Aktiv? Går man efter antal besökare och inte hut många inlägg som skrivs? ..Jag orkar inte längre skriva som en maniac för att hålla mig kvar, jag har kommit på att jag har min läsarkrets ändå så det räcker för mig..

Det hela var bara en enkel iaktagelse som jag ska klura lite på och ta reda på svaret!

Varning för dårar

Jag blev så jävulskt glad igår! Tur att man har en vän som är lika bra att snoka och leta reda på sanningen som gänget i CSI. Givetvis är det dig jag pratar om Elin. Googles mest fruktade agent ;) haha börjar spåra ur nu. Men iaf, Hon har hittat en blogg som vi följde slaviskt förr. Åtminstone jag. Jag kunde läsa den på morgonen, efter skolan, innan middag, efter middag innan läggdags (GALET!) Och ja, det är minst sagt slaviskt! Men nu till sak. Hon tog helt sonika bara bort sin blogg en dag utan att meddela oss läsare VARFÖR. Skittråkigt, ingen skrev så roligt om omväxlande som henne.. Vissa har talang för att blogga och göra sig hörd med ord, hon var en av dom.

Men igår, uppenbarade sig det otänkbara. Elin hittade hennes nya blogg! Och nej jag kommer inte följa den lika slaviskt, haha men det var riktigt kul att sudda igenom det senaste som hänt i hennes liv.

Vilka bloggar läser ni dagligen?
Är det någon som läser min näst intill varje dag? hih



Dagens Bild

image301¨
Mini Andén gör det igen

låt kreativiteten flöda

Upp och hoppa!
Jag sov till 9.30 fatta vad skönt! Skulle kunna sovit hur länge som helst om jag inte tvingad mig själv att kliva upp.. Tror faktiskt att jag bara ska äta lite frukost och sen bädda ner mig med datorn i knät en liten stund innan jag börjar göra någon nytta idag!

När N klivit upp imorse kommer jag ihåg att han pussade mig i pannan, och för att inte känna mig ensam tog jag hans kudde och kramade den. Jag låg faktiskt och kramade den även nu när jag vaknade! känns inte lika ensamt då :)

Jag har bestämt mig för att jag behöver en symaskin. Vet inte om jag skulle vilja påstå att jag är jordens mest keativa människa men man kan väl bli isf hih! En billig rackare som kan sy frammåt och bakåt, sen är jag nöjd!

Tisdag, Hur ser er tisdag ut! Har ni några måsten eller fullspäckade scheman?

Time to sleep

Ni är helt fantastiska på att bomba mig med kommentarer..
OCH JAG ÄLSKAR DET! :)
 Finns tyvärr ingen chans att jag ska hinna läsa igenom och svara på alla ikväll eftersom kvällen börjar att sakta lida mot sitt slut! ..Men imorgon, då är jag ledig så då ska ni få min fulla uppmärksamhet ;)

Kvällen har varit väldigt bra! Har umgåtts med Elin och pratat om allt som är viktigt här i livet! En jävulskt klok 18åring vill jag be att få tillägga.. Vi tog en liten tripp till Statiol (vilket jag tyckte var en bra bit att gå.. haha latmask) och handlade lite karra! Nu har jag och älsklingen precis sett på Prision Break, som enligt mig är en helt sjuuukt bra serie. Jag får ont i magen för att det är så spännande och många starka scener!

Somsagt, klockan är 23.01 och vi tänkte krypa till kojjs tidigt! Vi behöver vila båda två, veckan är inte slut på långa vägar så det blir till att ladda batterierna rejält inatt och imorgon för min del som är ledig!

Sovsött gobitar!

image300

Fiskbullar, jävulskt gott

Holy, vilka flitiga läsare jag har :)
Dagen på jobbet har faktiskt varit riktigt kul.. Jag och Anja har gjort om dockorna på Trf så alla sundsvallare, varsegod att beskåda våra tre snyggingar.. Annars har det varit leverans idag! Lite nya väskor, halsdukar jackor osv. Nog om jobbet, nu är jag ju faktiskt hemma!

Sitter i köket just nu och äter fiskbullar i hummersås. Svinäckligt tycker vissa men ge det en ny chans, mumsfillibabba! har precis fått höra N's dag i detalj. dom verkar ha det riktigt najs! kommer ihåg så väl när vi öppnade vad sjukt kul vi hade. Önskar att vi kunde göra om det trots allt slit för det var sååå värt det, och sååå kul!

nej nu har jag inte tid att sitta här och såsa, jag ska åka iväg till Elin. Vi orkar inte promenera, slöa som fan.. men mysa det orkar vi så nu drar jag. Kommer hem till klockan 22 för då ska jag och älsklingen se på Prision Break, vi har sett VARENDA avsnitt tillsammans och så ska det förbli.

Hörs då ;)


Lös min rebus! haha

En tanke, bara oss emellan

Naaw.. Sötis! ♥
N har gjort en ny bakgrund med bild på min dator och skrivit ett gulligt morgonmeddelande. Sånt här uppskattar jag helt sjukt mycket! Hällre en liten oväntad gest och lite värmande omtanke, än en dyr present! Det är ju faktiskt så, som jag och N diskuterade här om dagen: Presenter tappar sitt värde. Kläder man ger till varandra blir utslitna eller går ur mode. Elektroniksaker tappar sin finess och hamnar tillslut längst in i byrålådan. Saker går sönder och man orkar inte längre lägga pengar på att laga..

DÄRFÖR har vi bestämt att inte ge varandra någon present på våra 20års-dagar. Vi ska ge varandra en upplevelse istället, ett fint minne att blicka tillbaka till. Vi har pratat om att åka bort över en weekend. Kanske bara till sthlm och ta in på ett lite lyxigare hotell och bara mysa och rå om varandra. Strosa på stan och vara kära helt enkelt. Kanske i samband med jul, vore inte fel med lite julshopping..

you make me happy

Dagens Bild

image299

Scarlet Johansen

Fu*king monday morning

Finns det något mer ångestframkallande än just måndag morgon? Spelar ingen roll vad man ska göra, Ingenting spelar just någon roll. Måndag morgon är alltid segast! ..jag hoppas att jag frammåt lunch är med på noterna igen. Det är åtminstone leverans idag, FUN!

..Men just i dagens nu, denna ynka sekund, känns det totalt omänskligt att vara vaken. Ändå är klockan 8.00 och vissa har börjat sin arbetsdag för kanske över 1h sedan. Det är sjukt vad upp och ner och omvänt allt blir!

Idag jobbar jag somsagt till 18 och efter det har jag och Elin planerat en liten peppande promenad någonstans på bortaplan. Har inte riktigt bestämt vart vi ska vandra, det blir inte i mina hood's, och inte i hennes heller för alla dessa skynklor och vrår kan vi utantill vid det här laget..




Läggdags

Det var minst sagt en lång rackare till film, hela 2.5h.. Håller med en läsare om att slutet var luddigt! Men resten var väldigt bra. Jag gillade filmen!

Nu är det borsta tänderna som gäller, och sen blir de till att sussa kudden. Det är jobb imorgon också så jag kommer att behöva all sömn jag kan få. N jobbar sin första dag imorgon också och ska upp vid 7-snåret, ska bli spännande att höra imorgonkväll hur första dagen på jobbet har varit.

Sleep tight

image298

Say it in spanglish

Filmen på trean är jättesöt ju! Är det fler än vi som ser den?


Dagens NU

Nu: Spanglish på kanal 3.

Såhär säger stjärnorna..

Så här säger stjärnorna om den kommande veckan..

Skorpionen Vecka 43 (22 oktober - 28 oktober)

Härligt, fint och kärleksfullt känns livet denna vecka. Vill du resa så kommer du att få uppleva spännande romantik. Nu får du rarhet om du bara tackar ja till den. En vecka som ska ge dig mycket glädje i just arbetet. Du känns vara omtyckt och får bra resultat nu, så uppskattad är du. Din hälsa ska vara fin och sundheten följer dig. Visst känns det bra för dig, men var ändå sparsam med dina pengar. Vinstchansen i spel känns nästan obefintlig. Här mår din ekonomi bäst av att du undviker spel. Lyckotal: 2, 6, 12, 24, 27, 31, 42. Bästa lyckotal är 6.



Hittade länken på söta
Emelies blogg..
Vill du också spana in hur din kommande vecka kan tänkas se ut, Klicka här..

Söndagsmys, i like it

Mumsfillibabba, det blev fruktsallad med vaniljvisp till Ensam mamma söker.. Ja, jag njuuuter, hih. Nu är det en liten paus på tvn så jag passar på att skriva en liten rad.. svarar på alla era kommentarer om en liten stund :)

Cruising

Nej här kan vi inte sitta och nicka! Vi ska ut och cruisa. Det är lite av en hobby vi har :) På hemvägen kanske vi åker förbi affären och köper lite frukt. Jag är dösugen på fruktsallad!

Vi är garanterat hemma till 20.00 för då är det Ensam mamma söker! .. det går inte att missa :)


Familjen morrhår

Jag: Vad tittar du på älskling?
Niklas: Animal Chanel!
Jag: Jaha, vad är det om just nu då?
Niklas: *klickar på info* Det är Familjen Morrhår, Hemma hos Surikaten..
Jag: HAHAHAHAHHAHAHAH Familjen morrhår..


Familjefoto!

Ashley Simpson

image297

Hur ställer ni er till Ashley's Nosejob? ..Eller plastik kirurgi överhuvudtaget?
Själv tycker jag att hon gjorde en alldeles lysande investering för hon har aldrig sett bättre ut. Hon är så snygg så jag vet inte vad.

Skulle ni kunna tänka er att ta till kniven för att förbättra något ni inte trivs med?

En stökig söndag

Vilken sjukt fullspäckad dag alltså!
Jag har aldrig jobbat en söndag när det har varit så mycket folk. Vi har inte haft en lugn stund överhuvdtaget. Visst har det varit kul men inte vad jag förväntade mig imorse. Det var inte likt andra Söndagar! Eftersom Giffarna dessutom spelade trodde vi att det skulle vara minimalt med folk men tji fick vi.

Det var fortfarande saker att göra när jag gick hem, ändå gick jag hem strax efter halv 5 fast jag bara har betalt till halv.. Jag hoppas att alla har lite överseende med det imorgon. Jag var dessutom ensam sista kvarten och sista kunden gick säkert vid 10 över. Imorgon jobbar jag 9.30-18.00 sen är jag ledig tisdag, skönt!

Hur har er Söndag varit?


Dags att göra nytta

Plikten kallar, här ska jobbas!
Ha en bra dag! ..och tjejer, rapportera gif-resultatet efter mactchen tack :)

Lady in red



Vilken outfit gillar du mest?
Från aftonbladet.se

Dagens Bild

image296

Jag ÄLSKAR den här bilden..
Fastnade för den med en gång..

Kinesmat

Nu ska jag mumsa i mig det som blev kvar av gårdagens kinamat innan jag beger mig till jobbet! Det är helt otroligt vad mycket mat man får från blå kiosken. Man får lätt mat för två dagar för bara 45kr!

By the way, söndag idag då. Alla vanliga människors vilodag, men vetdu vad? Jag gillar att jobba Söndagar! Det är ett kort arbetspass, jag börjar aldrig tidigare än 11.30 (sovmorgon) och det är fina pengar som klirrar in i sparbössan. Vad mer kan man begära av en söndag :)

Nu: Mat

Med detta inlägg tackar jag för mig..

Nu är jag så trött att ögonen går i kors, tror att det är dags för mig att krypa till kojjs nu. Vill avsluta den här mysiga lördagskvällen med en ljuv bild..

Sovgott alla små gullefjun där ute!

image295


Tydligen var filmen slut nu!

Haha Ooops.. den var tydligen slut nu! Inte enligt mina "beräkningar" men. Trodde att han skulle träffa Sienna på slutet och inse att han gick miste om för mycket när hon gav sig av..

Aaaja.. Jag har sprungit lite till och från tvn så jag ska inte påstå att jag har hängt med på allt.. bloggen har dessutom lockat en aning för mkt. sitter och surfar runt på internet för att hitta lite hjälp med designen. Det är bara några ynka grejer jag vill bättre på, förövrigt är jag nöjd med min bloggs utseende.

Gud vad snabbt klockan har gått ikväll. Klockan är redan 23.11 tur och framförallt skönt att jag börjar 11.30 imorgon annars hade det blivit ännu en suddig morgon. Inatt kommer jag att få min skönhetssömn!

Upt. Alfie

Alfie, filmen, är minst sagt sepciell.. Men man vill inte sluta kika! Det känns som om många pusselbitar ska hitta sin rätta plats nu på slutet, blir det så? ..snälla, jag vill ha ett lyckligt slut!

Det känns lite som en dokumentär eftersom han lixom.. ja, pratar till en genom tvrutan! somsagt speciell, men jag kan inte slute titta. Fan va snygg både han och Sienna Miller är i filmen, otroligt!

Beauty

image294

Jag har aldrig tidigare varit något big fan av Mini Andén,
men fyfan vad snygga och schyssta bilder jag har hittat ikväll.. What a natural beauty!

ohlalaa..

GIVE ME MOORE!!!!

Alfie

10min kvar till filmen Alfie med Jude Law och Sienna Miller, den ska ses. Vi har inte sett den, har du? Så vitt jag hört och läst ska den vara bra. Nu har ni gett mig höga förväntningar :) Jag har redan sett en dålig film idag så snälla söta gud, låt den här vara BRA!


Halsduk med inbygg luva by Indiska

NU ÄR DEN SÖTA LUV-HALSDUKEN MIN!
Den hängde så snällt och väntade på mig i Indiskas undanhäng. Tack för god service! Den kommer jag nog få användning av nu mot kallare tider.. whey! glad..

Finns bild i ett tidigare inlägg från imorse

Lördagkväll

Nu har vi gett den här filmen två chanser.. Första gången höll vi på att somna och den här gången lockar allt annat än filmen. Jag tycker inte om huvudpersonen i filmen och det gör att allt blir förstört! Hela handlingen blir meningslös när karaktärerna inte stämmer överrens med det man förväntat sig.

Nej, den här filmen kommer vi nog faktiskt inte att se färdigt! Jag tror inte att jag tycker den är värd en tredje chans. Vi ska gå igenom tv-tablån istället. Ngt bra måste det väl ändå vara såhär på lördagskvällen!!

Back on the highway

Nu har vi köpt hem mat från Blå Kiosken! Gud vad vi skratta när vi satt där! Det var fullproppat med folk och kineserna fattade hälften av det man sa och den andra halvan fattade inte vi istället.. Varför hänga på krogen när man kan hänga på blå kiosken lixom.. tss

Iaf, nu har vi ätit nu.. Jättegott! Jag åt kyckling m. bambuskott och champinjoner och N åt samma sak fast med biff! Nu ska vi se fortsättningen på Evening eftersom vi somnade ifrån den igår! Hur ser er lördagkväll ut?

By the way, i'm back on the toplist! WHEEY..
haha

Ägna mig en tanke..

Helt plötsligt fick jag döbrottom, börjar om 30min.
ha en bra Lördag gott folk. Ni får ägna mig en tanke som ska jobba hela dagen!

image293

Dagens Bild

image292

Indiska

Jaaaaaaaa, jag hade nästan glömt bort samtalet från Indiska..
Tidigare i veckan var jag in och kikade på Indiska för jag vill så gärna ha deras luv-haldsuk! Ni kan inte ha missat den, dösnygg. Tyvärr hade dom bara en kvar och det var den i skyltfönstret som dom inte fick ta ner förrän en speciell person kom dit för att göra om (precis som vi har det). I Vilket fall så ringde hon mig igår och talade in ett meddelande på telefonen att den numer fanns i undanhänget på mitt namn hela helgen Wheeeeeey..

Jag ska försöka hinna springa in på min kortis-rast idag för att kika och prova. Jag hoppas den inte sviker mina förväntningar.

image291

Delar ni täcke?

Jag och N började se på filmen Evening igårkväll men klockan 22.00 var vi så trötta så vi halvsov i soffan båda två. Ganska förståligt, jag hade jobbat 9h och klivit upp tidigt medans N drack yrsla igår och hade åkt buss länge. Vi bestämde oss för att gå och lägga oss, Klockan 22.00 på en fredag! haha - Hur skönt som helst. Vi låg och pratade och kramades i säkert en timme innan jag vi somnade tätt omslingrade..

Vi pratade på jobbet om att sova med någon. Det var ganska länge sen men jag har tänkt så mycket på det! Diskussionen var alltså om man delade täcke eller hade varsitt. De flesta hade varsitt täcke, jag blev jätteförvånad. Är jag konstig då? Vi har i alla fall ett jättestort Kingsizetäcke. Finns inte en chans att jag skulle ligga och huttra under ett täcka helt själv när det finns en varm och go karl bredvid ;)

Jag älskar att sova med dig älskling!

image289

Lördag, vare sig man vill eller inte

Godmorgon! Idag står det Lördag den 20 oktober i almenackan!

GRATTIS KAMILLA 27ÅR IDAG!
Jag hoppas att du får en helt fantastisk födelsedag! Hur ska ni andra fira att det än en gång är lördag? Själv ska jag jobba och gnola både idag och imorgon. En gammal arbetskamrat var in igår och berätta om hans nya jobb och drömtider. Han får flexa så igår, eftersom det var fredag, spatserade han hem redan klockan 16.30 det är vad jag kallar lyx.

Undra om det är kallt idag? Jag har inte hunnit kika ut genom fönstret! Jag har iaf vinterdäck på bilen nu, så nu åker jag tryggt och jag är redo för snö! Jag var förbi med en blomma till carros mamma och sambo i torsdags med ett kort med orden "Tack för att ni har gjort det möjligt för mig att åka säkert i vinter! Kram Kim." Dom har varit så gulliga och hjälpt mig att skaffa fram däck till ett bra pris så det var dom verkligen värd.

image288
Candy, Anyone?

Sätt tillbaka mig på topplistan!

Nerputtad från topplistan :( Får väl glädjas åt att jag låg 8 på listan imorse när jag vaknade iaf men mycket kan hända under en dag.. Har inte möjlighet att uppdatera så mkt på vardagarna eftersom jag jobbar som jag gör men NI FÅR INTE SVIKA MIG för det! :)

Jag ska tillbaks, mouhahah ;) Hoppas jag..

image287
Sjukt snygg bild..

Rosa Bandet

image286

Har ni gjort något för att stöda Rosa Bandet? Jag tänkte på det när dom visade Globen på idol nu ikväll. Den är så fin när den skiftar i rosa/lila! Rolig att så många anstränger sig för den goda sakens skull. Man kan göra skillnad, stor skillnad, så länge man hjälps åt och motiverar varandra..

Stödj Rosa Bandet, det finns många sätt att göra det på..

Evening

Är det någon som har sett filmen: Evening?
Vi har den här hemma, skulle vara kul att få lite recensioner av er som sett den..

image285

Fredagsmys

Nu är jag hemma från jobbet! Dagen har gått snabbt och det har varit jättemkt folk som velat ha hjälp och smakråd. Det är så roligt när man får bra kontakt med kunderna!

Nu har mina gobit kommit hem från sin Kick Off för det nya jobbet. Känns så mysigt att ha honom hemma nu under helgen. Tyvärr var jag tvungen att tacka nej till en liten vin-/och idolkväll tillsammans med tjejerna men det kändes lite väl lamt när jag hade bilen och sen att N kom hem just ikväll. Men det kommer ju fler tillfällen, någon fyller ju snart år, hih :)

Nu har vi precis ätit lite fil och müsli.. snacka fredagsmys, haha! Ja det var faktiskt gott iaf!
Nu börjar idol. Vem/vilka är dina favoriter?

Dagens Bild

image284

Dagens Bild
Blir det ngt partyparty för er i helgen?

P-piller problematik

Morsning!
Har ni sett mördartiden? Mmm.. jag är faktiktiskt vaken nu! Och det är inte frivilligt.. Jag ska alldeles strax duscha och om en timme ska jag åka till ungdomsmottagningen. Jag var där och tjaffsade med dom jättelänge igår. Jag blir så less att dom inte gör sitt jobb, känns inte som att dom är ett dugg intresserad av att hjälpa till..

Det enda jag ville, var att få ett nytt recept för p-piller. Jag vill alltså bara få ett förnyat recept på de p-piller som jag ätit i över 3.5år. Men neee, det var ju otroligt problematiskt. Ungefär som om jag var 14år och inte visste vad fenomenet p-piller innebar. I vilket fall fick jag prata med en kurator (???) och ingen barnmorska eller ens  kompentent människa inom området, så var tror ni kuratorn kunde hjälpa mig med? Jo så lite som ingenting.

Efter mycket velande hit och dit gick hon tillslut med på att skriva en lapp om att det faktiskt var brådskande eftersom jag inte har ett endaste ynka piller kvar. Sagt och gjort! ..men hon ville noga påpeka att de var fullt /överbokat/fullbokat/omöjligt/ingen idé..
You name it!


MEN! Klockan (cirkus) 4 på eftermiddagen ringer telefonen.. Mycket riktigt från ungdomsmottagning (jag avskyr att både skriva, säga och tänka ordet! Atmosfären och lokalen dom har bara skriker ångest! Och alla dessa unga tejejer som sitter där och ser helt förstörda ut. Ah jag kan inte beskriva, men lite hjärteskärande är det) I alla fall så erbjuder hon mig ett TILLFÄLLIGT (viktigt) recept för tre månader, detta efter en kvarts samtal om min hälsa och ett löfte att komma tillbaka vid ett senare tillfälle för att ta blodtryck.. Visst visst, jag kände mig inte svårövertalad bara jag fick mitt förbannade recept!

Jag orkar inte tjaffsa mer med dom. Vill bara ha så lite som möjligt med dom att göra. Tack gode gud att man inte är stammis. Dom gånger jag har varit där kan jag räkna på en hand och då inkluderar jag studiebesök. Allting ordnade ju sig till sist iaf, med sin "tillfälliga" lösning och bra var väl det.

Uppfriskande och lite smågrinig morgoninlägg, ni får ursäkta..

time to sleep

Nej nu har klockan tickat iväg och det är dags att tänka på refrängen än en gång för min del. imorgon när jag vaknar har jag ett mission att uträtta innan jobbet. Det kommer att vara brutalt jobbigt att kliva upp men efter en varm dusch hoppas jag att jag är tillbaks på banan..

Sovgott alla söta läsare ♥ Ni förgyller min vistelse här på blogg.se

jag vill vara trött

Snacka om en slö kväll. Jag önskar att jag vore trött så att jag kunde sova men det är ju så förbaskat tråkigt att ligga ensam i den här stora sängen!


Crazy torsdag

Sisådär 4.5 timme senare har mina gäster (farmor, mamma & pappa) nu lämnat mig. Det har varit allt bra mysigt att ha dom här. Vi har fikat äppelpaj med vaniljsås som farmor bakat och jag bjöd på te och kaffe till den som ville ha det. Vi har kikat på tv och pappa har agerat Ernst och hjälpt mig att sätta upp en grej på väggen. Jag kan inte sätta ord på vad det är för något men vi kan väl kalla det hylla för enkelhetens skull. Jag tror att vi ska ha antingen mössor, halsdukar och vantar etc. eller reklam och post där. Vi får se vad vi behagar, min kära får bestämma när han kommer hem imorgonkväll..

Hos min käre far sitter det inte fast, han är inte bangen för nått.. En riktig Fifflar-Nisse är vad han är! Av nån anledning skulle han surfa runt på internet och hamnar på blocket och ropar:
 
"Kimman, jag hittat en bänkdiskmaskin.. en sån skulle ni väl haft?"
"Mm, visst.. vore bra" ..Fortsätter att kika på tv
Pappa tar upp telefonen och ringer..
"Aah, tjena.. Har du en bänkdiskmaskin till salu? Jag skulle vilja köpa den av dig. Ser att du bor i närheten, skulle man kunna få komma och kolla på den eller?" Klockan är nu 20.45 Min pappa i ett nötskal. Inte bangen för nånting!

Sagt och gjort. vi tog pärlan, jag och pappa, och åkte iväg.. Kikade på den och gjorde lite buissnes.

ÄLSKLING, FATTAR DU! VI BEHÖVER INTE LÄNGRE KÖRA STEN SAX OCH PÅSE OM DISKEN! VI HAR EN DISKMASKIN FRÅN OCH MED MÅNDAG!

Det roliga var att paret som sålde den diskade när vi kom men dom avbröt hela skiten och visade hur allt fungerade osv. Efter lite prat visade det sig att de skulle sälja den på grund av flytt och att deras lägenhet redan hade en inbyggd diskmaskin. Vi frågade vart de skulle flytta och det visade sig att deras nya hem skulle bli dörr-i-dörr med farmor. dvs 3 hus upp.. hahaha, sjukt liten värld vi lever i!

Slutet gott, allting gott!
Tack för sällskap och en otroligt mysig kväll kära päron och farmor på ett hörn ♥

Älskade Tanya

Jag är så glad, så otroligt glad! Jag har fått ett mail från Tanya.. Ni kanske kommer ihåg min vän som har flyttat till Barcelona. Hon har skickat ett långt mail och massa bilder. Jag blir helt rörd, jag saknar henne så sjukt mkt. Nu är hon verkligen där. Hon har fått hyra en liten lägenhet så nu har hon ett hem (hon kallar det förövrigt för rymdskeppet, hahahaha) Hon verkar ha fått koll på tillvaron och trivas..

Hennes utbildning verkar helt perfekt. Jag tror att den är som skräddarsydd för henne, jag tvivlar inte ens sekund på att hon kommer bli ngt stort  i framtiden.

Hon är en vän jag är stolt över! Hon har en alldeles speciell plats i mitt hjärta. Hon är en vän jag verkligen älskar. Jag ska boka en resa snart.. Pappa har rätt, "Om du inte bokar snart kommer det att rinna ut i sanden".

Jag ska lita på min papi och slå slag i saken..

a cup of tea

Nu puttrar tevattnet på spisen.. Jag tycker nästan om te nu :) men det har tagit sin lilla tid. Är det ngt bra på tv ikväll mån tro? hmm..

Imorgon är det dags för mig att börja jobba igen. Mina arbetskläder är tvättade så jag antar att jag är så nära redo man kan komma.. Nu plingar det på dörren, oooohhh..



Torsdag

Nu är jag hemma från dagens äventyr.. Nu pratar jag med Elin i telefon och snart kommer mamma o farmor hit o fikar! Det ska bli så mysigt..

Idag har jag köpt en jäääääättefin klänning.. (sällan jag köper klänningar skulle N ha påpekat. men det är mitt favoritplagg) Vi ska förmodligen på Julgalan med jobbet i slutet av november och då tänkte jag ha min festblåsa på mig. Jag tyckte om den så mkt, den är svart-mönstrad, tubklänning med sidenband under bröstet! hih. När det gäller festligheter är man i vilket fall duktig med framförhållningen!

Nu ska jag röjja undan det sista så dom tror att jag har haft lika fint o städat hela veckan,
det kan dom gott o väl få tro ;)


Min nya jacka

Hmm.. Jag och klockan kommer inte överens idag! Den går för fort, jag hinner inte med.. Har fått skjuta fram träffen till 12.30 så nu ska jag gasa fort som fan. Iaf, har knäppt lite kort på min nya jacka om jag hämtade ut igår. Det var lite knöligt att få till några reko bilder men tillslut så..

Jag tycker redan om den jättmkt..

 
Sidan                     Framifrån

Men idag blir det min parkas från Vero Moda..
Hörs senare

dammsugning

Jag gjorde dödsrycket och dammsög hela lägenheten! Nu har jag balkongdörren öppen för att vädra! Det blir så frisk och lätt luft efteråt! kan behövas när man får släktbesök ikväll så dom inte kollapsar! ;)

Nu blir det smink, dejten med Carro äger rum 12.15 jag ska komma itid hade jag tänkt,
So long..


Dagens Bild

image540
Ashley gör det igen! Och hon är jävligt bra på det.

Jude och Sienna



Det här paret däremot, var en helt annan femma!
Dom har utstrålning och karisma, skönhet och charm båda två så det räcker gott och väl..
menmen, allt fint kan inte hålla för alltid!

Leo & Gisele



Det här förhållandet var för mig ett smärre mirakel!
Jag tycker att dom var ett mycket udda par.. Visst hade Leo sitt stora genombrott där ett tag, men för mig känns han så passé. Hon är snygg som en gudinna och vad är han? En gammal flickidol. Jag har haft affischer över halva sovrummet med honom med hur gammal var man då? för liten för att veta :)

Chill out

Om sanningen ska fram ligger jag fortfarande kvar i sängen och här vill jag ligga..
Det lockar inte att dammsuga, laga mat, och springa på stan idag. Men eftersom jag känner mig själv bättre än någon annan så vet jag att jag kommer tycka att stan är dagens roligaste när jag väl står där på storgatan. Jag har ärenden att uträtt så det är inte så mkt att fundera över. Men som det känns just nu skulle det va mysigare att hyra en rulle och bara jäsa hela dagen..

Hur känner ni er idag? Det kanske bara är jag som är ledig och har den valmöjligheten.. men jag jobbar hela helgen istället så Tji fick jag!

image281

goodmorning darling

Nu har jag masat mig upp, kände att jag inte fick ligga kvar o sussa kudden längre än 9.15 för då kommer jag att vara vaken hela natten och jag ska ju trots allt upp och jobba imorgon.. Hör ni vilken ansvarsfull jänta! tss..

Idag är det torsdag, undra vad dagen bjuder på för smaskigheter.. Jag ska somsagt träffa Carro men det är inte förrän efter 12. Funderar på om man skulle göra ett ryck och dammsuga lyan. skulle kännas grymt skönt att ha det gjort!

Först frukost!

Sleepy sleep

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut
, vi ska ta och knoppa nu.. Min lilla darling ska upp tidigt imorgon för att åka iväg på Kick Off med sitt nya jobb. Jag hoppas att han kommer få jätteroligt! Kommer kännas otroligt konstigt att sova själv, det hör inte till vanligheten.. De få gånger jag sovit själv de senaste året kan jag nog räkna på 10 fingrar! Alltså inte ofta.

Vårt förhållande är starkare än aldrig förr.. Han är världens bästa pojkvän och sambo! :)

Imorgon blir det stan med Carro.. Farmor kommer en sväng på kvällen också för hon skulle tydligen baka en kaka åt mig. haha så söt! Hon ringde tidigare ikväll och berätta att jag skulle få en kaka imorgon, specialgjord efter specialrecept.. Vet inte om hon har dåligt samvete för att hon fick en present av mig tidigare idag. Jag tyckte bara att hon var så väl värd den eftersom hon ställer upp för min i alla lägen. Hon fick ett helt kit för fötterna, vilket var oerhört uppskattat.. hon älskar att skämma bort sina fötter och nu kan hon göra det själv utan att betala dyra pengs..

Det jag ville komma fram till i det här inlägget är att vi alltså ska sova nu även fast jag lyckades sväva iväg en smula! :) Har förresten bestämt mig för att bara behålla en av jackorna från Ellos.. Bild kommer imorgon!

Sleep tight!


mina news




Min dag i några utvalda bilder..

Mina nya inköp:
Grå stickad mössa, Jeansklänning med fickor, ny skinnväska, tavla till badrummet och massa nytt smink, schampo, necissärer, nagelkit och fickspegel..

Greys Anatomy

AHHHHHHHHHH!!! Grey's Anatomy har ju börjat.. Bilderna från dagen finns på datorn nu, delar med mig av dom i pausen eller när programmet är slut ;)

Disk dags

Jag har shoppat en herrans massa idag! Bilder i massor kommer efter att jag diskat ;)
Ciaoo Bella


1a 2a 3a.. ACTION

Puh vilken dag med fart och fläkt. Jag har inte varit hemma ngt på hela dagen förrän nu! Det hela började i fullständigt kaos.. Framförhållningen, hur var det med den? njaaa... not my best friend!

Jag inser att jag har en halvtimme (..jag repeterar, en halvtimme) på mig att åka in till stan, parkera bilen, betala, ta ut pengar och kuta till frissan.. Dvs jävligt tight om tid! ringer i småaktig panik till min hjälte (läs farmor) och ber om en tia! Jag hinnar knappt fråga innan hon säger "JAA, skynda dig upp.. jag springer ut nu" bildligt talat kommer hon springande och vinkande med två guldtior. ÄNGEL! kan inte tacka henne nog för alla gånger hon ställt upp.

Kör fort som Zlatan och åker till mitt sedvanliga hak för att parkera, inte en ledig plats så långt ögat nåt, Fuck! Gasar och styr till en annan parkering. Där fick jag en plats utan trubbel! lite tight men tiden strypte mig! Snubblar in på salongen som på ett bananskal, andfådd och blir klippt! :) hon tog 4-5cm känner mig väldigt korthårig men det är samtidigt så skönt! vi pratade om allt, hur skön tjej som helst. Brukar klippa mig hos hennes kompanjon men hon var ledig för dagen, mig hade det ingen betydelse. Vi var både skorpioner vilket vi diskuterade hett!

Jag hann, med nöd och näppe.. Och nu sitter jag här!
Nyklippt och glad


Labello

En timme kvar tills jag sitter i frisörstolen. det kommer att kännas så skönt när det är gjort! Jag ska gå dit och be henne ta bort ALLT som är slitet. Det får bli hur kort det vill för alla kluvna toppar måste bort! Det växer ju ut tids nog!

Nu har N precis åkt, han ska besikta LOA idag. haha hur fan ska det gå till! Det blir spännande.. jag måste knäppa kort på han (LOA alltså) nån dag så ni förstår vad jag pratar om.. menmen, jag håller i alla fall varenda tumme och tå givetvis!

Nu blir det make up! Jag är skitsugen på att shoppa idag! jag vill ha ett par nya knästrumpor, en nagelsax, luv-halsduk från indiska (måtte den finnas kvar, snälla gud!) och ett vanligt hederligt läppsyl. Min årliga period med torra läppar är här och det finns inget annat läppsyl än Labello Hydra Care som klarar problemet! Mer Labello till folket..



Dagens Bild

image273

Efter min dusch, och innan mitt frisörbesök idag ska jag måla naglarna RÖDA!
Önskar att dom var längre bara, ehm.. Vill ha lösnaglar!!! Tänkte prova gele denna gång, acrylen förstörde mina totalt.. Någon som har erfarenhet av gelenaglar?

Ping-eli-ping-pång

Överallt i bloggvärlden skrivs det om att Pinga, kan någon tala om för mig vad det begreppet innebär för jag fattar ingenting :)


Gooooood mooooooorning

Good morning cyberpeople! hih
Här i Sundsvall skiner solen idag - jag hoppas det håller i sig. Jag är uppe med tuppen mot min vilja. Idag hade jag ju äntligen min chans att sova ut. Gick dessutom och la mig vid 1 igår så jag skulle behöva mer sömn än så här. Roligt att höra era morgonberättelser hur ni blir väckta (eller inte bli väckta, hehe)

På mina lediga dagar behöver jag ingen väckarklocka, jag vaknar alltid tidigt. Annat är det med arbetsdagar när jag måste vakna. då känns livet tungt! Konstigt att det kan vara sån skillnad. Jag börjar aldrig tidigare än 09.30 vilket säkert är sent för många och jag klivet vanligtvis upp 7.30 el 8.00 ..alltså bara en timme tidigare än vad min kropp bestämmer sig för att kliva upp på mina lediga dagar..

Antar att det är min inbyggda väckarklocka som vill att jag ska utnyttja dagen, annat kan jag inte komma på! Frissan klockan 1. idag då, Hur er era scheman ut?

Top 10

Får man lov att vara stolt när man är på top 10-listan!
Det tycker jag.. ;)



Disco all night long.

God natt alla 354 unika besökare som läst min blogg idag!
Imorgon är en ny dag, med nya äventyr. vi hörs då!

image272

Avril Lavigne

Det är många som har börjat avrundat för ikväll. Många står i kö för att dejta John Blund. Men jag har en liten fråga! ;)

Vad får er ur sängen om mornarna?
♥ Hederlig väckarklocka?
♣ Någon som väcker er?
♥ Mobilalarm?
♣ Klockradio?

Jag vaknar varje morgon till Avril Lavignes - When you're gone. Förövrigt den enda låten jag gillar med henne men den är dömysig att vakna till..

Nu är det er tur

 

Uppdatering

Haha fan va kylig Susan var på parkeringen, hahaha..

Det känns som fredagkväll för mig idag!! ..Antagligen för att jag är ledig imorgon! Det är en underbar känsla! Dagen är redan planerad. Frisörtiden är bokad så klockan 1 sitter jag där och får mitt hår avklippt. Hmm det låter som att jag ska göra en Britney men jag ska ju faktiskt bara klippa topparna, haha.. Färgningen får vänta!

- - - -

Fuuuuuuuuuuuuuck.. jag har glömt att hämta mitt paket från Ellos som ligger och väntar på mig på OK! Det är det första jag ska göra imorgon på väg ner till stan. Jag är så nyfiken om det är en hiss eller diss.

Desperate Houswives

Oooohhh, nu börjar det!!!


image271

Robban och Gabrielle kanske skulle va ett reko par? ;)






Alltså Robert Aschberg är ju så grym! Tänk om han skulle ställa sig och skälle ut en, vem skulle inte bli livrädd då? Han är grym men rättvis. Jag gillar han skarpt som tv-personlighet. Alla hans program har intresserat mig på ett eller annat vis.



Det var söta N som stog för middagen idag. Han är inte van att laga mat efter att ha varit mammas lilla pojke där hemma (..Ja älskling, det är faktiskt så!!) men han är så go som alltid vill, försöker och vågar sig på nya utmaningar. Idag gjorde han middagen helt på egen hand! några enstaka frågor pga. osäkerhet men jag var hård och lät han göra allt själv.. Det blev huur gott som helst! Currykyckling med ris. Nu vet du att du kan gubben, tvivla inte. jag skulle bara skratta om du gjorde fel. vi kommer ju inte svälta för det ;)

Jag tycker det är jätteviktigt att hjälpas åt när man bor tillsammans.. jag jobbar 8-9h/dag och det kommer han också snart att göra så då krävs det att man hjälps åt.. jag är ingen Desperat Hemmafru (men om jag skulle varit skulle jag vilja vara Gabrielle, lätt) hih
Vem skulle du vilja vara?


Cool

Hahaha det här är helt snurrigt!! Jag besvarar kommentarer för glatta livet, jag har nog hållt på i en kvart nu och verkligen inte gjort annat än svarat och varje gång, när jag tror mig vara färdig kommer en ny eller tre.. sjuuuuukt! Sååå förbaskat kul..

Man känner sig lite som en kändis ;) tss..

Nu börjar Grannfejden! Det är ju helt sjukt hur dom beter sig. jag kan inte förstå hur folk är uppfostrad när man beter sig som många av dom gör. I mina ögon är det så långt ifrån verkligeheten, förstår inte..

Tack

Det känns ju skitroligt att komma hem till en blogg med 23 nya kommentarer! småpotatis för vissa, rekord för mig! :) jag ska svara så fort jag bara kan men först ska jag sätta på mig mysiskläder och se över vad vi ska äta till middag!

Puss ♥

Dags att bege sig..

Tiden är inne..

..nu är det är dags för mig att klistra på smajlet och bege mig iväg. dags för en tisdag, en mulen sådan iaf här i Sundsvall! Jag hoppas på mycket fart och fläkt idag.

Ha en underbar Tisdag gott folk, och Glöm inte att lyssna på Måns! haha
Ciiaoo..

image270

Måns gör det LIVE

Äntligen, luta er tillbaka och njut!!
Jag har hittat klippet på Måns Zelmerlöw när han sjunger Brother oh Brother live
(ni skulle bara veta hur länge jag har letat) hos RIX FM.. Jag hörde det här när jag var på väg till jobbet. Han var så jävulskt duktig live så jag satt kvar och lyssnade låten ut trots att jag hade brottom och bilen var parkerad och klar.

Jag beundrar sångare/sångerskor som verkligen är bra Live för jag tycker det är så många som är rena katastrofer utan allt sitt hockus-pockus. Riktiga artister kan sjunga vackers och bra oavsett!

Somsagt, här ger jag er en bra start på Tisdag morgon ;)


Dagens Bild

Jag är helt frälst i de här bilderna från Rihanna's video..
Jag vill göra den här (+2st till) till tavlor och sätta upp i sovrummet. Jag tycker dom är både sexiga och konstnärliga.

image269

Den nakna sanningen

Äntligen, idag sammarbetar ju Blogg.se igen.. Och min huvudvärk har jag sovit bort! Har aldrig kännt sådär tidigare. Puh..

Ska man orka sig in i duschen nu alltså? och undra hur kallt det är idag. jag sitter på golvet i ett mörkt vardagsrum för mina ögon är för veka för ljus. måste vakna en smula till innan jag kan göra alla morgonritualer..

image268

Ellos

Godmorgon gobitar!
Men framförallt, godmorgon Topplistan. i'm back! fantastiskt! *beroende* ;) aldrig förr har det varit så kul att blogga och göra sig hörd med ord skrivna på en smipel dator!

Idag slutar jag 18.30 då ska jag åka raka vägen hem för jag och älsklingen ska laga middag tillsammans och bara mysa på hela kvällen. jag är ledig imorgon så ikväll kommer jag att kunna slappna av på riktigt. Skönt!

Idag ska jag ta mig i kragen och boka tid hos frissan. Jag kan inte skjuta upp det här mycket längre. Det blir klippning iaf men färgningen kanske får vänta. Jag har fått sms från Ellos att mina jackor har kommit så jag måste hämta ut dom i första hand, sen får vi se hur mycket pengar som klirrar i sparbössan efter det!

Jag hoppas att dom är lika snygga som dom var på bilderna på nätet.. återstår att se, lägger upp bilder ikväll!

It's up to you

Mitt huvud gör det outhärdligt för mig att sitta framför datorn mer ikväll! Tyvärr är jag nerputtad från "Mest Aktiva" listan men det är väl inte så konstigt när jag jobbar som jag gör. jag har inte tid att blogga lika mkt som så många andra eftersom jag oftast och nästintill alltid kommer så sent på kvällarna (efter halv 8 - 8 på kvällarna..) Men jag ska klammra mig fast på listan igen, tro mig.. hih :)

Kan inte säga nog hur kul det är med så många läsare iaf. Jag ska göra allt för att behålla ert intresse! :) Kom gärna med tips och idéer om det är ngt särskillt ni vill veta om mig eller ngt ämne ni vill diskutera! Jag är öppen för alla tänkbara förslag

Dröm söta drömmar..


Hockeyhjälm

image267

Såhär mysigt hade vi på vårt personalmöte tidigare ikväll.. Emma och Sändy tog oss alla med storm när de hade tänt ljud och dukat upp fint med ostmackor och en nybakat chokladkaka till oss alla i fikarummet.. Det här är det jag älskar mest av allt med mitt jobb, att vi har sån gemenskap. Trots en lång och seg arbetsdag fick den iaf ett mysigt slut..

Nu har N precis serverat mig en alvedon och ett glas vatten. jag har så ruskigt ont i huvudet vilket skrämmer mig lite. jag har verkligen ALDRIG ont i huvudet om jag inte är vrålsjuk eller har feber. Det känns som om jag har tryckt på mig en hockeyhjälm i storlek för-liten. Jag ska luta mig tillbaka en stund och se slutet av Boston Teaparty med Fredrik och Filip. 

Är det någon fler än vi som ser på det?

Veckans Hjärta

Jag blev så himla glad på jobbet idag! Vår egna lilla pysselfröken Sändy har för några veckor sedan gjort ett stort plakat med titeln Veckans Hjärta! En väldigt gullig uppfinning, eller kanske snarare uppmaning. Tanken bakom det hela är att man får ge en komplimang eller ett sött meddelande till sina arbetskamrater för att visa uppskattning eller omtanke.

När jag kom in på min eftermiddags rast hade JAG fått Veckans Hjärta! hih.. Jag frågade typ alla vem som varit så söt men ingen visste.. och ingen hade sett vem som skrivit.. och ingen inkl. jag kunde tyda handstilen. Inte förrän ikväll på personalmötet kom det fram att det var Emma, världens sötaste, som hade offrat mig en tanke och en bunt söta ord! Tack gumman för att alltid stöttar, finns där och för att du är den glada och charmiga tjej du faktiskt är!

Det här var tveklöst dagens höjdpunkt! Tack.. ♥

image266

Eeeen lååååång daaaaag..

Blogg.se bråkar med mig. det går segt om det ens funkar överhuvudtaget! jag får trycka 25gånger på nytt inlägg för att komma till skrivfältet. jag har inte tålamod för sånt just ikväll! Krånglar det för er också eller kan det vara mitt internet?

..Deeet haaar vaaarit eeen lååång daaag idaaag! Jag har varit på TRF hela dagen och där är det milt sagt snäppet lugnare än nere i butiken.. menmen, lilla Anja var sjuk och någon måste ju sköta ställningarna. krya på dig lilla hjärtat!

Vi fick leverans idag, inte så mkt som vi vanligtvis brukar få men lite nytt o fräscht kom iaf så spatsera in och gotta er nu ;) ni behöver säkert ngt fint inför helgen, hih.. Själv längtar jag bara till löning! det har varit ännu en dyr månad. igår satte jag över 3000kr på ett sparkonto men vi får se hur det går med den saken. ska försöka låta bli att nalla därifrån så gott det går iaf.

Försöka duger!?


Håll ut, snart så

Innan jag skriver mina roande (?) kvällsinlägg ;) ska jag besvara alla mina kommentarer! :) det är så roligt när ni kommer in på min sida och tycker till eller bara skriver en liten lyckoönskning! Det är jättemånga som har önskat mig en bra måndag! Tusen tack. behöver all pepp jag kan få på just måndagar, veckans värsta dag!

Ni är ju bäst!

Time to go

Nu har jag precis toppat dagen med mascara så nu finns ingen återvändo.
Dagen har börjat och jag har itne tid att sitta här och såsa längre. Uppdaterar ikväll, förmodligen efter 9-tiden..

Ha en underbar dag sötisar!


I'm watching you

Frisörångest

Idag ska jag förmodligen, jag menar, jag SKA! ..tror jag.. (varför velar jag så in i helvete?) boka tid hos frissan. jag trivs inte i frisörstolen. är jag konstig då? vissa njuter av att klippa sig och jag blir ledsen varje gång dom klipper av minsta centimeter av mitt hår. jag ser det snarare som ett MÅSTE något man måste göra när man ser ut som den risbuske jag liknar idag!

Den stora anledningen till att jag är lite fjantigare än vanligt den här gången är troligtvis för att jag funderar på lite mer än bara klippning. Jag vill nämligen bli brunett! jag har varit blond nu i flera år men jag är i grund och botten mörk. min pappa är mörk, jag har väldigt mörka ögonbryn och jag tror att de skulle se helt okej ut. det är bara det stora klivet att GÖRA DET som känns läskigt. jag vet inte heller om jag ska låta frisören göra det eller om jag ska försöka mig på det själv. Någon erfaren som vill tycka till? .. pleas

I vilket fall.. här måste sluta velas. jag måste klippa mig så är det bara! det blir ingen färgning om inte alla slitna toppar och hårstrån är borta. På Onsdag får det ske för då är jag minsann ledig! :)


Dagens Bild

image265

Måndag morgon

Måndagmorgon, vad tycker vi om det? Ordet talar lixom för sig själv för hur många är det egentligen som hoppar självmant och sjungande ur sängen på självaste MÅNDAG MORGON? jag hör inte till den skaran av världens befolkning kan jag ju medge. jag är den som helst skulle behöva en lyftkran för att resa mig..

Me se här, här sitter jag nu livs levande, utan lyftkran :) en stor bedrift. dagens termometer visar 5.8 grader. det är rätt Ok fast det ser lite blött och slibbigt ut. ingen is på vindrutan iaf, och det är huvudsaken.

Jag ska förbereda dagens matlåda nu. undra vad jag ska äta, hmm..

I'm on the Toplist!

CHECK THIS OUT!!!!!
Jag är med på "Mest Aktiva" på blogg.se det här är ju hur kul som heeelst.. :)

Det här är ju helt sjukt roligt. det här ska jag drömma om inatt. men nu skriver jag mitt avslutande inlägg för ikväll.. Sov gott alla sötisar, imorgon är en ny dag! Förhoppningsvis en mycket bra dag..

En puss till dig, en till dig.. och en till dig med.
Sov gott!!

image264

Jag ligger på plats 30 av 60

Läsar explosion

Min kära pojkvän, sambo och älskling är spyless på allt mitt bloggande.. men det är ju så kuuuuuul. framförallt när min läsar-krets ökat med makalösa 340 läsare (..på pricken denna timme) snacka om KICK! jag ska fortsätta att underhålla er alla så gott jag bara kan.. hih

Jag och N har börjat spåna lite smått i våra kommande födelsedagsfester. vi funderar på att kanske slå ihop det hela och ha 40års fest, hih.. isf ska vi hyra en relaxavdelning o ha party där. skulle vara sjukt roligt! även skönt att slippa städa lägenheten dagen efter.. somsagt, vi spånar vidare ;)

Om 5min börjar Cold Case, då har jag lovat lilltussen här min fulla uppmärksamhet. vi ska krypa ner under filten och njuta av de sista timmarna av min ledighet för imorgon nalkas jobb igen. undra sa flundra när man kommer hem imorgon. vi ska nämligen ha personalmöte 19.30 så det kan bli sent.

image263

Te är kvällens stora fråga.

Nu är det bara 10min kvar till Ensam mamma söker! Någon fler än jag, N och Sändy som följer det flitigt? ;) Jag tycker det är ett supermysigt program. jag hoppas att mammorna väljer som jag behagar bara. hih

Nu ska jag sätta på lite tevatten. jag håller på att lära mig att dricka te för alla som inte visste det. jag tycker ju varken om te eller kaffe (mycket låg vuxenfaktor på mig) så jag trgglar mig igenom det här helt enkelt och tränar på sepciellt utvalda kvällar. idag är en sån kväll! :)

Vad föredrar ni, kaffe eller te?
Om ni svarar te, vilken tesort isf?

Hjälp en icke-drickande te-fantast med lite hjälp på traven!

En höstdag!

Pic's från dagens promenad!
Lisa

       
   

Promenad med Carvan

Jag har haft en riktig toppendag! Efter att vi planerat lite inför vår prommis ringer Carvan o frågar om en till kan följa med. Visst tänkte jag.. Vem? Det var ingen mindre än Lisa.. och Lisa är världens finaste Golden Retriver :) Hon var världens goaste. hon ville lukta på varenda lyktstolpe, leka i varenda lövhög och äta på varenda pinne, haha

Vi gick från stan, till sidsjön, ett varv runt sjön och tillbaka till stan så de blev en rejäl promenad. det var jätteskönt att andas den friska höstluften och att träffa Carvan var också helt toppen. Nu är hon hemma för att stanna vilket känns kul!

Efter prommisen for jag hem och hämta N för att åka på middag hos hans föräldrar. åh va gott det var med Tacos. N's bror var också där. han hade precis kommit hem från Tyskland och hade med sig x-antal kartor Öl. N har tagit hem en så nu är det Öl i hela kylen..

Nu ska vi kika på Top Model. kan inte säga det nog många gånger, men vilka sjukt bra läsare jag har! snacka om att ni har kommit igång med kommentarerna.. det här är ju sjukt kul! fortsätt att göra mig glad! :)

Kort från promenaden kommer..

Dagen har tagit sin början

Vilka fantastastiska läsare jag har idag. har aldrig haft så här många besökare ngnsin. värsta kicken ju! :) Nu ska jag svänga förbi pappa som är förkyld med en film. nu får han bädda ner sig i soffan och vara lat hela dagen med gott samvete, han får dispans av mig :)

SEN ska jag ta pärlan, hämta upp dear Carvan och sen blir de prommis runt sidsjön. jag tar med kameran i beredskap så får ni hoppas att det blir ngt kort..

hur ska ni spendera den här söndagen? Puss

Dagens Bild

image254

Jag är på helt sjukt bra humör idag! ;)
Äntligen

Söndags-listan, do it!

Jag blev precis utmanad att göra denna lista via mina kommentarer, KUL! Tjejen hette
även
Kim precis som jag, och det var ju till och med ännu roligare ;) här ska svaras på alla frågor..

Anta utmaningen du med och skriv i mitt kommentarfält när du är färdig så jag får se resultatat ♥


Hur svarar du i hemtelefonen?
"Hej det är Kim" Alla på jobbet skrattar jämt, dom tycker att jag låter så plutti-fnutti! Jag får kanske börja riva i lite mer ;)
Hur svarar du i mobiltelefonen?
Ja, det är samma här.. "Hej det är Kim" eller, Hallå, om jag redan ser vem det är :)
Ringer det mycket till dig?
Ja, det gör det.. men jag får desto mer sms..
Ringer du mycket?
Ja, Halebop är min bästa vän!
Vem ringde du senast?
Mina kära mor

Hur mycket pengar har du?
Jag har så att jag klarar mig!
Senast kramat och när?
Niklas såklart, det är väl förjämnan.. igårkväll, inatt, imorse
Antal timmar sömn inatt?
Exakt 10h nu när jag räknar efter, BRA! det behövde jag
Sov du ensam?
Nej, aldrig. jag har ju Sambo, hih
Vem sov du hos senast?
Niklas
Vem sov hos dig senast?
Vadå, förutom Niklas? Det var Elin
Vem vet mest om dig?
Elin och Carro
Vem vet du mest om?
Samma där, Elin och Carro
Vad ser du fram emot?
En höstpromad och middag hos Niklas föräldrar.
Vad vill du ha just nu?
Längtar efter att ställa mig i en varm dusch så jag kan börja hitta på saker idag
Vem hånar du?
Jag hånar aldrig! men Ebba von Sydow hör väl inte till mina personliga favoriter men jag skulle aldrig vilja påstå att jag hånar henne..
Vem längtar du mest efter?
Tanya som flyttat till Barcelona i tre år för studier.
Vem vill du helst slippa?
Jag har ingen sådan vän. man är väl inte vän med någon som man vill slippa undan. inte jag iaf.
Vem stör du dig på?
Vad är det här för frågor?
Vem vill du sova bredvid inatt?
Niklas, inatt och varje natt.
Vilken buss åker du oftast? 
Jag åker ALDRIG buss, men om måste så är det nr 1 mot stan :)
Vilken årstid är det nu?
Den ljuva hösten, älskar
Anser du dig själv snygg?
Nej, det gör jag inte, finns mycket jag vill förändra just nu tråkigt nog.
Har du varit kär?
Ja!
Är du kär nu?
Ja, kär räcker inte till.. jag älskar!
Är du en bra partner?
Nja, jag vet inte.. brukar fråga mig själv den frågan.. Jag VILL vara en bra partner och det är väl det viktigaste, men jag tror inte att jag är vidare lätt att leva med pga. mitt temperament och humör (skorpion duvet! livsvarligt) men somsagt, jag gör mitt bästa. tack för att du står ut! :)
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?
Haha, det var såå länge sedan. jag har mitt på det torra
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Ja, han ligger ju i min säng!
Vad åt du senast?
Prickig korvmacka
Är du polare med grannarna?
Ja, lite smått åtminstone. den ena är en finnig tonåring som fått tagit över brorsans lägenhet. han ser man aldrig skymten av. ryktas att han ägnar hela sitt liv till poker.. men Oskar, en utländsk man till höger om min dörr, han är en pärla.. Där är jag alltid välkommen och det känns tryggt!
Har du varit på ett party?
I Helgen? näe, myslördag som tofflar har emellanåt :)
Har du varit utomlands?
Ja, Kreta i augusti var sista resan
Var är dina syskon just nu?
Har inga.
Vilken tid gick du upp imorse?
10.30 sovmorgon
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Sov?
Vad är det första du gör på morgonen?
Tvättar ansiktet och morgonkissar, durå?
Vad ska du göra efter det här?
Duscha


Puhh!! fan va frågor det var, det såg ju inte så många ut tycker jag men.. tji fick jag! nu skyndar jag mig in i duschen innan jag kommer på massa andra undanflykter.. gör nu listan gott folk!

kisses


Söndagsmorgon, helt OK

Idag var det inga svårigheter överhuvudtaget att sova ut.. Nepp! :) 
OCH DET VAR SÅÅÅ SKÖNT! 10.30 är en bra tid på söndagar, inte för sent, inte för tidigt.. Avskyr att vakna för tidigt för då finns ingenting att göra. ingen är vaken, ingen vill leka, ingen vill prata.. och om man å andra sidan vaknar för sent blir det svårt att komma i säng på kvällen = och därmed svårt att kliva upp på måndagmorgon.

Dagens Schema:
Jag ska snart slänga mig i duschen för att starta dagen. Efter det ska jag ringa Carro och bestämma vår promenad lite närmare, det blir mycket kläder på för det ser kallt ut, brr.. senare på eftermiddagen är vi bjudna på Tacos hemma hos N och det kan man inte tacka nej till. Mycket godare än så blir det ju faktiskt inte! om det blir mat över kanske man till och med har tur och får med sig lite matlåda till morgondagen, hih.. Annars har vi fått nån Currysås av N's mamma så annars blir det Currykyckling m. ris. inte fel det heller!

Jag ska bara slöa ett litet tag till, sen blir det Action..

Strike a pose

FINN FEM FEL!?

"Snääällla.. kan inte du göra en likadan pose!? hih"
"Meeeeeen Ååååååhhh, så svårt är det ju inte"

(Hahahahahahahaha.. så sjukt sött älskling, smidig som få!)

image253
N posar

Yatzy-Match

Yatzy

Vi bojkottade 5an lördagsfilm och slog oss ner på kökgolvet för att spela Yatzy, hih. dömysigt! vi har spelat måååånga partier genom åren *visk* men jag vinner oftast.. N protesterar men så är det! ;)

Nu blir det inge mer bloggeri för mig ikväll, men tack för alla kommentarer.. det är mycket roligare att skriva så mkt som jag faktiskt gör när man får respons i form av kommentarer, fortsätt gärna sötisar.

Puss på er!

Movienight

Nu är filmen slut. jag hade skyhöga förväntningar och filmen uppnådde dom inte! men om en halvtimme ska vi kika på "Iskallt Mord" läste på Colaburk's blogg att den skulle vara bra :) jag litar på henne..

Lite Mr Bean fram tills filmen börjar blir finnemang.. hahahaha! bara jag som skrattar N kollar konstigt på mig. Vad tycker ni om Mr Bean? Antingen så älskar eller hatar man honom.

Har sjukt ont i magen efter allt sött och slisk ikväll.. driker lite bubbelvatten med citron nu, sen får det vara nog för ikväll.. magen är sprängfylld

Lördagskvällen i all sin enkelhet..

N ropar att filmen sätts på om 3min..

Vi har tänt ljus och hällt upp massa gotta i skålar.. tack gode gud att helgen bara är 2 dagar hur hade jag annars sett ut? jag frossar som om det inte fanns en morgondag.. orkar inte tänka på sånt nu. nu är nu och sen är sen!

Här ska mysas. hihi!! 

image249

News

Say Hello to my new little friends..

image248

Kaninmössa? WHAAAAAT

MAMMA KONSTATERADE ATT MIN MÖSSA VAR GJORD AV KANIN! FYYYY..
hmm.. men om man ska se det lilla goda (?????) i det hela så är ju den lilla stackarn redan någon annan stans än på gröna fylliga ängar. det var ju trots allt inte JAG som bestämde att lillens öde skulle sluta som en mössa. jag är ju ägare nummer två så jag tänker inte ta på mig dåligt samvete..

..men nog fan måste dt ha varit en snygg kanin!

Vänner för alltid

Hey Godingar!
sitter och pillar på datorn i vanlig ordning. det blir en luugn lördagkväll. vi har en film kvar att se "Vänner För Livet" men den får vänta lite. Mammii kom förbi tidigare och lånade Freedom Writers, jag vet att hon kommer tycka om den.

Från det ena till det andra,
Hur har ni haft det på jobbet idag girlies, har det varit mkt folk?

Justja, jag lovade ju kort på mina nyfunna vänna vänner.. ska springa iväg och fota dom redan nu, häng kvar!


Segern är vår

Grattis till vinsten Timrå

Matchen 3.

Timrå 3 - 2 Frölunda

Matchen 2.

Timrå 2 - 2 Frölunda

Timråmatch

Nu har N hittat en kanal på tv som sänder timrå matchen, hm.. attans, jag som inte är ett dyft intresserad! menmen, ska väl försöka sätta mig in i det en smula iaf, vill ju givetvis att de ska vinna.. det står 2-1 nu, uppdateringar kommer för de nyfikna!

Puh.. fart och fläkt

Puh vilket fläng det har varit på oss idag.. Jag har släpat med min kära man på stans alla second hand butiker, även den (den enda jag vet om iaf) i timrå. köpte en snygg stor röd väska och en liten söt Burberry inspirerad sak. kan inte sätta ett konkret namn på vad det egentligen är.. men vi kallar den väska, kan hända att det mer är en sminkväska/necessär haha.. söt iaf

I vilket fall, bilder kommer..

Vi har handlat mat, och varit ute på OnOff och kikat på bärbara datorer som vi kan skriva upp på önskelistan. jag har nog hittat min Mcdreamy nu iaf. en 17tums läckerbit från Acer. känner att jag vill ha en stor och fet bärbar eftersom jag inte har någon stationär dator längre och i framtiden är min förhoppning att jag ska köpa en riktig systemkamera och då vill jag ha en bra, stor dator som jag kan fippla med alla mina bilder. N däremot letar efter motsattsen, en liten bärbar som är bra när de gäller filmer och musik.

efter maten ska vi gå ut i guds fria natur och sparka på löv, hihi :)

bakochfram omvänt

Jag kan inte vara helt normalt printad jag eller.. När jag inte får sova, kan jag sova hur länge som heeeeeelst. idag var jag inställd på att sova bort hela dagen men klockan 09.15 tog det stopp.. noll nio - femton, klockan är ju bara barnet. varför kan jag inte sova när jag FÅR? bah :(

ska nog krypa in i Niklas trygga famn nu och höra hans andetag när han sover. han kan ju i alla fall! ha..

Dagens Bild

image246
Victoria Silvstedt, HOTTIE

McDreamy

Tacka vet jag att McDreamy aldrig gör oss tjejer besvikna!


Swank

Hilary Swank från en av hennes bästa sidor..
Jag tycker vanligtvis att hon liknar en man, men den här bilden var ju något upp-hottad!

"You are my hero"

"You are my hero"

Filmen var Jättebra!
Stark men jättebra! Älskar filmer som börjar på botten men slutligen når toppen. Filmen handlade om ungdomar med rötter från olika håll, alla i samma klass.. den handlar om hur de vinner respekt för varandra och för andra människor. De sväljer stolheten och vågar vara sårbara. Dom börjar känna tillit för andra människor och stötta varandra istället för att ha taggarna utåt.. De lär känna sig själva och vågar därmed släppa andra in på livet.

Dom kämpar, dom vågar och dom klarar det!
Tillsammans blir dom en enda stor familj.

Se den här filmen om du vill bli berörd!


En underbar fredag

Åhhhhhh.. vilken mysig kväll och ännu är den inte slut! jag njuter alla timmar alla sekunder. Vi har varit och ätit jättegod middag på Jop's med N's föräldrar ikväll somsagt. Jag och N åt plankstek medans de åt något kött med potatisgratäng. Otroligt gott! ..och trevligt, jag älskar hans föräldrar, vi kommer så bra överrens..

Efter middagen gick vi till Videoteket och köpte över 1kg godis och hyrde två filmer på kupongen som jag fick av Emsi idag på jobbet, tack gumman.. Snicksnacka lite med Emmas pappa och jag bad honom hälsa till födelsedagsbarnet så jag hoppas att hälsning blir väl framförd ;) Efter det sa han sa att vi hade gjort ett bra val gällande filmerna. Den vi ska se nu ikväll heter Freedom Writers med snyggingen i Grey's anatomy och Hilary Swank. Popcornen är snart klara, nu är det bara jag som fattas i soffan

kvällen är ung, här ska levas..

 

rubriklöst inlägg

Det kan omöjligt ha undgått någon att jag slutar tidigt idag. Extrem lycka! Som jag behövde det här alltså.. nu väntar två och en halv dag med vila. Så sjukt sköööööönt!

---

Vet inte vad jag ska ha på mig på middagen ikväll. ska leta i garderoben och se vad som gömmer sig där. vill ha någon klänning och mina bruna stövlar. behöver köpa ett par nya höststövlar också! älskar mina gamla men dom börjar sjunga på sista versen. 

Varför blev det här också en sån dyr månad? mina vinterdäck som min kära vän Carro beställt åt mig har förresten också kommit dag, BRA! ..och dom ska bl.a betalas (inte lika BRA!)

jaja, plikten kallar

Pälsmössa, yeah

ÄNTLIGEN! jag har äntligen hittat en pälsmössa som jag vill ha. sagt och köpt för nu är den MIN! ..och ingen kan ta den ifrån mig. har letat efter en sån här i säkert ett års tid och plötsligt låg den bara där och väntade på mig. Vinter - Nu är jag redo


Dagens Bild


Uppgiven

Hela min kropp skriker efter hjälp! den har tagit till alla knep och medel den känner till för att markera hur den mår. Idag har jag spenderat hela morgonen med att blöda floder med näsblod. Det har inte hänt sedan jag var jätteliten.

Snälla..
Snart, så snart


söta drömmar

Sängen lockar, jag tänker inte motstå frestelsen..
sweet dreams


Let me entertain you


Det här är modigt tycker jag..

Skulle du kunna tänka dig att göra ngt liknande?
Vem är din favorit?




En dag kvar

Kvällen har jag spenderat med Elin. jag svängde förbi hemköp innan jag for dit och köpte massa karra som vi satt och mums på. vi behövde en sockerkick, ellerhur..

Imorgon börjar jag 9.00 jag SKA kliva upp tidigare och duscha, pallar inte att göra det ikväll. känns inte ens lika fräscht att duscha på kvällen som på morgonen. gillar att starta dagen med en uppfriskande dusch! jag slutar i alla fall tiiiiidigt imorgon, klockan 3. hör ni vad vackert det klingar? treeeee.. 15.00 wow! :)

Imorgonkväll ska jag, N och hans föräldrar äta middag på Jops, dom ville bjuda oss.. ojoj lyxigt! ser verkligen fram emot helgen. det ska bli så skönt så skönt!


Hello Mr Snowman

Hey blogglovers..
Hur många har saknat mina kloka visodomsord idag? ;)

Vilken dag. det hela började med att min bil blev utmobbad och utan parkering, inte coolt! slutade med att jag fick parkera mitt emot pressbyrån. upptäcker när jag står i kön (två före, två efter) att jag inte har kontanter i form av kronor, illa! springer tvärs över gatan och bedjar om att få växla, NEPP! den gubben gick inte.. hade inget annat val än att springa till jobbet eftersom det var ca 3min tills jag började.

Fick tillåtelse senare att springa iväg för att lägga i pengar men jag drog en runda och parkerade om bilen istället. hela vevan dvs.
1) gå till bilen,
2) parkera om den,
3) springa tilbaka till jobbet tog makalösa 10min. Rekord!

Annars, har det undgått någon att snön är här? inte för att stanna uppenbarligen men så här såg min pärla ut vid 19-tiden när jag skylle styra färden hem.

image243

Kylan har kommit för att stanna

Termometern står på 1.7 grader Brrrr!!
Nu blir det till att vira in sig i den stora halsduken och knäppa jackans alla knappar. jag behöver inteförskaffa mig nya väntar alt. åka hem till mamsen o papse och hämta de x-antal som jag har där.

Plikten kallar, jobbet behöver mig


Nu har flippflopp'arna gjort sitt för iår, byebye

Dagens Bild


it this another monday morning?

Jag är så trött så jag mår illa.. jag har nickat till trots att jag satt mig i soffan istället för att ligga kvar i sängen och lockas. inatt har jag trots allt sovit 8 timmar men det hjälps inte! tröttheten har tagit över totalt.

Måste försöka göra iordning lite frukost nu för jag har inte lunch förrän 13.30 det blir säkert en fartfylld dag idag i alla fall eftersom vi har leverans. det är alltid roligt!

Snön som var beräknad till idag har inte vågat sig fram! tack. jag är inte berädd! har alla vinterkläder kvar hos mamma och pappa och jag vet inte hur pigg min lilla pärla hade varit på snöstorm. den har ju aldrig varit med om kyla i sitt liv :p jag kommer nog åka ganska mkt buss i vinter trots allt. kommer inte orka skotta och bli inplogad när jag står parkerad. det är bara att bita i det sura äpplet även fast bussen är min värsta ovän.

NU: Frukost och tillfixning

Facial Mask,Massaging,Relaxation,Health Spa,Beauty Spa,Human Skin,Beauty Treatment,Spa Treatment,Emotional Stress,Physical Pressure,White,Women,Girls,Aromatherapy,Bathtub,Beautician,Beauty,Serene People,Tranquil Scene,Care,cleanse,Clinic,Cosmetics,Moisturizer,Females,Freshness,hydrate,Lifestyles,Luxury,Liar,Dishonesty,Lying Down,Massage Therapist,Nature,Pampering,Living Room,People,Flower,Psychiatrist,Towel,Medicine,Wellbeing,Human Face,Human Hand

Sleep Well

Jag tänker sätta punkt för i kväll. jag är i vanligt ordning totalt jättetrött! längtar så mkt till helgen, jag har inte en endaste timme planerad och så ska det få förbli. en helg utan förpliktelse och måsten är precis vad jag drömmer om..

Nu säger vi godnatt,
Puss


myggan ÄR skit

Baahh!!! Myggan är så olagligt dödåligt så jag döööööör.. inte min humor för fem öre.


Ollepånken säger sitt

Nu blir det "Sveriges sexigaste program", Fråga Olle!

Kvällens gäster!
  

Allting kan vända..

..En dag som började som någonting dåligt, fick tillslut ett lycligt slut! Tack

Efter en arbetsdag i myrornas tecken har jag nu kommit hem. pratade med Ida hela vägen till bilen. Det är inge roligt att gå genom stan själv när det är mörkt och kallt. när jag precis parkerat bilen och kikar upp mot vårt fönster är det helt svart. inget livstecken överhuvudtaget. Jag vänder mig om, och där på parkeringen kommer N swischande i LOA ♥

När jag kommer innanför dörren ser jag en stor och vacker ros på matbordet, åh älskling. på rosen sitter ett Rosa Band som jag nu ska fästa på jackan och ett jättefint och personligt meddelande som han skrivit skrivit själv och satt fast. det är kärlek, det är omtanke. JAG ÄLSKAR DIG!

Jag ska krypa ihop i hans famn nu. ta fram lite glass och strössel och se på Grey's Anatomy! Tack älskling för att du förstår när jag har det jobbigt och att det är då jag behöver dig som allra mest.

All min kärlek till dig

image242

Dagens Bild



.. som en robot

Men god jävla morgon på er hörrni!
Tröttast i hela universum. sen en vecka tillbaka har jag känt mig som en robot! utan känslor, utan glädje, utan sömn. Ja en robot helt enkelt! det enda jag har behövt är ett schema eller någon som dirigerar mig så jag har något att gå, och rättat mig efter. Ja! det är lika tragiskt som det låter.

jag har så mycket sömn att ta igen så snart stupar jag. hur får ni andra tiden att räcka till?

Nu ska jag äta upp sista biten av min makrill-macka (det är godare än vad det låter) sen ska jag sätta mig ner på mitt vardagsrumsgolv och föna mitt hår. jag skulle till och med kunnat sova på vårt badrumtgolv inatt för så rent hade N gjort där inne.. man har ju tur!

Hej


sleep well


Alla dagar har sitt slut!
Här och nu tackar jag för mig. Ha en mysig kväll!




puss & godnatt

Ingen kickar fotboll som han, Zlaatan *sång*

I'm alive
Dagen har rusat iväg. jag har inventerat så gott som hela dagen! Vi har verkligen fått in snitsen på det här nu. inge mycket fel alls och dessutom var vi snabbare än aldrig förr. Känns i vilket fall oerhört skönt att vara hemma nu. jag börjar ju trots allt jobba igen om 11h och 15 min. Va sjukt det kändes att konstatera det! Jag sover nog inte mer än i snitt 5-6h/natt. det är fan inte hälsosamt! :S

Jag fick sms av Tanya idag. Hon och La Familia hade landat på Arlanda. De hade glömt digitalkameran hemma och redan hunnit tappa bort varandra en gång (alla som någon gång har trättaf Tanya me tillbehör vet hur roligt, men framförallt typiskt, det här är deras familj) inte nog med det, bäst av allt. Hon hade sett Zlatan! Hon konstaterade att han var HOT! med orden "..och svaret är JA, han var sjukt het" haha..


Dagens Bild


Adriana Lima,
What a beauty!

You look great

Avslutar den här kvällen med min favoritreklam som rullar på tvn just nu.. Richard Geere är både gubbsnygg och romantisk och Kappahl har verkligen lyckats med deras slogan.

You look great!


badsugen?

Snygg-Lars (ica reklamen) och Pia (Top Model Sthlm)

Enjoy


199128-241

porrfilm och inventering

Det har varit dåligt med uppdateringar för mig ikväll och jag märker att vissa har saknat mig ;) goodie. imorgon väntar monsterpasset på jobbet. jag börjar 9.30 och när vi kommer hem imorgon vet nog ingen rikigt. tur att jag tycker att det är kul med inventeringarna. visst är det väl lite långdraget men bara det flyter på i rask takt är det jättekul..

Nu börjar nån porrfilm på canal plus, den ska vi INTE se, godnatt!


Middag och ett sorgligt farväl

Det som inte dödar, det härdar! är det så uttrycket säger?

Jag slutade klockan barnet idag. dagen swishade förbi och jag fick poa på med alla nya kläder och acc. hela dagen på lager, så uppskattat från min sida. när klockan tickat sig fram till 5 var det min tur att säga Tack och hej! Jag ringde Ida, surra lite om allt mellan himmel och jord och vi ska snart ha en dejt. den har ju blivit inställd två gånger så tredje gången gillt litar vi på..

När jag kom hem satte jag och N på oss kockmössorna (inte i ordets rätta bemärkelse kanske..) och satte igång med middagen. Vi gjorde en DÖGOD tacotårta, recept ala' Malin. det tackar man för! :) mamma och pappa blev helt extas, "det godaste dom någonsin ätit" hahaha föräldrasyndromet nivet! Jag får i alla fall med mig en rejäl bit till matlåda imorgon. Kan behövas, en lång dag väntar med inventering och grejer.

sent ikväll ringer Marie och hör om jag ska med bort till Tanya som lämnar mig i tre år för Barcelona och studier med inriktning på Mode. Sorgen är STOR! hon är den vän som alltid kommer ligga mig varmast om hjärtat. det finns ingen som är ens i närheten av henne. Ett orginal! Många skratt en tår givetvis och ett förevigande i form av kort med Samir (T's pappa) som fotograf! "Åååååhh Kimsol, hello!! i must have a picture, is it OK?" sötnos..

En sak är säker, Jag ska till Barcelona.. inget snack om saken!



1. Dukat middagsbord
2. Tacotårtan *slurrp*
3. "Shane" Tanya roomie som hon släpat hem från Norge, hahaha

Adios amigos

Tiden sviker, ha en bra dag!

Show me your happyface

Nämen, den som spar hon har..
Hittade lite kort från i lördags på mobilen! när jag såg dom kom jag ihåg mycket väl att dom tagit men jag behövde bildbevis för att kunna friska upp mitt minne! ;)


jag emsi och annika  jag & emsi

Dagens Bild


Måndagmorgon i all sin charm?

Puh, det finns inget värre än måndags mornar. Jag är alltid trött och omotiverad, det är inte förrän vid 11-12tiden som jag börjar komma igång till mitt riktiga Jag. Det är bara att bita i det sura äpplet!

Idag slutar jag tidigt, 17.00, så jag har bjudit hem mamma och pappa på middag. Vet inte riktigt vad jag ska kocka än, det får ingredienserna i kylen i kombination med mina smaklökar bestämma..

Morgonstressen börjar smyga sig på nu! Ps. om någon har upplysningar ang. mitt STORA men framförallt ONDA blåmärke på knät sedan i lördags, vänligen rapportera fakta. Ds




Dagens Bild

image235

Härmapa

Jag tänker ta efter colaburk's roliga idé och införa "Dagens bild" .. för visst är det som det sägs: "En bild säger mer än tusen ord!"

Pokemon, woow

Det blir nog en relativt tidig kväll ;) *gäsp* N har nämligen köpt en leksak till mig.. eller oss! hihi. mer än så delar jag nog inte med mig.




Blåbärsmos

Malin, vad hette låten med blåbär som jag skulle ladda hem? :p

Kalle med banan

Kalles kaviar med banansmak? Hur tänker dom då? Skulle du våga prova?
Yuuäääääck..


image234

Willy's is the shit!

Dagen har lixom sprungit förbi mig helt idag! Jag och N vaknade som slagna hjältar klockan 13.30 imorse det är något att skriva i Guiness för det har aldrig hänt mig någonsin. Nu har vi i alla fall precis kommit hem, vi har varit och handlat. mor fick skjutsa oss till affärn för det var ingen av oss som ville försöka sig på att köra. förmodligen säkrast så!

Nu har vi fyllt kylen med massa gott. potatis puttrar på spisen så nu blir det snart middag! gottgott..

Imorgon är det andra bullar!

Carvan is back in buissnes

Bästa kvällen på länge igår alltså! Jag vet inte ens hur jag ska börja.

Hur som helst! Vid 7tiden åkte jag hem till Emma som fyllde 20 bast igår, mäktig ålder. snart min tur! :) Där bjöds det på skumpa, tacos, vin, tårta, ostbricka you name it. som vi åt, och hur gott det var sen. Jag och Annika blandade drinkar hela kvällen igenom, dögoda! Alkoholen gjorde sitt jobb och det var på ostadiga ben som vi shejka loss inne på stadshuset natten igenom..

Tillbaka i tiden!

Höjdpunkten!
Carvan som flytt till varme-land ringde för att gratta Emma.. Alla tyckte att det var så kul och ville höra en resumé av samtalet. vi började prata om annat och en timme eller så senare ringer det på dörren. vem kunde det vara? Någon granne? alla bjudna var ju redan på plats.. Emma sprang iväg för att öppna dörren så hör vi ett vrål "Ooohohhhoooo klockan är nio" det var långa sekunder som tickade förbi, jag försökte koppla ropet men kunde inte förrän Anja skriker CARROOO!!!!!! alla sprang till dörren och vem står där om inte
Carvan herself. snyggare och framförallt brunare än någonsin. Det var helt underbart att se henne stå där livs levande även fast jag inte förstod någonting. En våg av känslor sköljde över mig och vilken gråtattack! Alkoholen gjorde säkert sin inverkan men det var framförallt så mkt känslor.. Det här innebär även att lilla fröken fräken är hemma på min stora dag! GLAD

Tack alla för en toppenkväll! Nu är Emma (bästa värdinnan) Tant, Annika bakis och Carvan hemma.. suveränt! Alla som tog kort igår kan väl lägga upp dom så jag får sno lite. min kamera låg allt för bekvämt i väskan hela kvällen!

Happy Birthday my dear

Ett STORT Grattis till världens gulligaste Emma som fyller 20år idag!
Hipp Hipp HURRA! HURRA! HURRA!

image233

Next

Filmen, Next, var faktiskt riktigt bra. Nicholas Cage och Jessica Biel i huvudrollerna! se den. Nu är jag tröttast i hela vida världen. det enda jag kan tänka på just nu är sömn.


it's friday night

Tur att det finns saker och människor som kan rädda mig från vardagen! På väg från jobbet ringer mamma och frågar om jag och N vill komma hem och äta.. Att vi ville! vi åt jättegod mat som pappa hade gjort! Efter middagen hade mamma gjort efterrätt vilket inte är vanligt i vårt hushåll, det händer i stort sett endast när vi har främmande. det var tydligen ett stort moment att vi kom förbi :)

Vi såg idol och pappa läste högt från Magnus Ugglas blogg (jag & pappa är förmodligen två av hans största fans) pappa skulle ha träffat vår lasbilsgubbe som kommer me våra leveranser till jobbet. Dom har ett och annat gemensamt! inget utseendemässigt eftersom en är typ flintis och den andra har affro men rösterna, och språket.. Ja där klingar de i samma ton.

Nu ska vi se en film här tydligen, Next. Vi har laddat upp med jordnötsringar och cola light! imorgon blir det supa av som bara fan. jag har höga förväningar på kvällen så jag hoppas att den blir sjukt kul helt enkelt. Groggvirket är införskappat och humöret ligger o peppar i bakfickan..

Nedräkningen till Emmas födelse har börjat NU! :)

...

Pissdag!

Morgonstress!?

guud vilket underbart väder det är! synd bara att jag var trött som en gnu när jag skulle slå upp mina gröna. nu har jag i alla fall förberett dagens matlåda till jobbet och ätit lite gröt. nu är tanken att jag ska forsätta min morgonprocedur. jag sitter vid kökbordet i en stor hoodtröja, håret är en enda rör och smink är inte att tala om, det blir brådis me andra ord eftersom jag måste sitta i bilen på väg till jobbet om exakt 35min. Hur ser era mornar ut?

Ikväll är jag med och stänger på bygget så det blir nog en mycket stillsam fredagskväll. jag hade ju tänkt köra en galet blöt lördat istället ;) jag ska åka iväg med N ikväll och införskaffa groggvirke så det gäller för Annika att skriva önskelista på jobbet annars får hon sig en överraskning hih.. N ska också ut så förmodligen blir det till att dela taxi hem efter kvällens bravader, skönt!

har iiiinte tid med det här, skriver mer om tid finnes :)

Dags att sova

Jag har inte haft så mkt att skriva om idag.. imorgon är det i alla fall fredag! men det innebär inte samma sak som under skoltiden - Ledighet! men jag klagar inte för det är på helgen dom finfina pengarna rullar in, i like..

sov sött alla gobitar..

image232

Grabbkväll & lite Kim

Ja här har det varit lite utav en grabbkväll ikväll. 2 kompisar till N kom förbi så dom, och lilla jag med för den delen, har  häckat här i soffan o kika lite på Die Hard.. Tvn har inte så mkt att erbjuda ikväll tycker jag!

Det blir fiskbullar till matlåda imorgon igen. det kan ju vara farligt att variera! :)

tempo tempo

Hello There!!

Vilken dag hörrni. det tar på krafterna att ligga på topp ;) vi har haft leverans på jobbet idag, ett tio-tal kartonger stoppar inte och massa hängande kläder på det. IN PÅ ZARA OCH SPANA! hih..

Kanelbullens dag. alla är pussy's för ni vågade inte anta min utmaning. det blev i vilket fall bara en kanelbulle för mig. Jag malin och Kamilla spatserade gatan fram till pressbyrån på lunchen och köpte kaffe och bulle.. eller dom stora barnen (malin & kamilla) köpte det, och den lilla (jag) köpte varm oboy och bulle. mumma!

Nu har jag och min kära här precis ätit lövbiff m. pommes och beasås, smakade otroligt bra.. nu ska vi baka oss en kaka. det nyttiga livet får börja en annan dag, en annan vecka, en annan månad? ..Framöver alltså

Sovmorgon till 11.45 imorgon, dåligt skönt!
NU: CSI Mami

Kanelbullens dag, BRA PÅHITT!

Idag är inte vilken dag som helst, det är nämligen KANELBULLENS DAG! Detta måste givetvis firas ordentligt! Det är inte varje dag man får dispans, och till och med en anledning till att vara onyttig *me like* 

Flest kanelbullar vinner, vem vågar anta min utmaning? hih



Info!
Kanelbullens dag

Höst

Önskar att tiden fanns för en lång höstpromenad.

Dagen startar med turbanen på huvudet och yoggi med müsli till frukost! Träden utanför är helt fantastiskt vackra. riktigt höstiga!

Pappa hjälpte mig att inviga motorvärmaren igårkväll så förhoppningsvis blir bilen varm och go snabbt idag när jag ska brumma till jobbet. det jag måste komma ihåg är bara att dra ur sladden. N och pappa har berättat rövarhistorier om vad som kan hända me pärlan annars.

Tur att jag har skrivit en kom-ihåg-lapp!



dörrn

Feedback

*viskar* jag har inte kommit i säng än!
är lite arg att GinaTricot har förstört sin hemsida.. varför? på min dator e den i alla fall helt cp. går inte att se hela klädesplagg. yeye!
www.ginatricot.se

Jag vet inte vad jag ska ha på mig i helgen, hmm.. bra att fundera på det 23.35 en Onsdagskväll.. nej nu går jag och lägger mig på riktigt innan jag kläcker något annat totalt ointressant.. KUL att så många kommenterat mina inlägg idag, det är alltid roligast att skriva blogg när man får någon form av respons!

..somsagt, god natt


nightie night..

Nu är jag otroligt trött.. det finns ingen anledning att kämpa för att hålla sig vaken! N är däremot aldrig trött numer eftersom han lever goa' dagar och är ledig.. men jag ska nog kunna locka han i säng ;)

imorgon är det torsdag, inte tisdag som det känns för mig. torsdag innebär ett steg närmare helgen. och helgen i sin tur innebär Emmas 20års dag, då blir det rajraj, kul! Grattis till lägenheterna också Emma & Carro.. nu ser jag fram emot inflyttningsfester som heter duga! :) 

Nä. jag har inte mer roligt att dela med mig av ikväll.. förutom att ni kan slå på 4an o kika lite på Amerikanska Talang..

Myggan vs. Simpsons

Myggan vs. Simpsons, vad väljer du?
Mitt svar är givet!

 

Microring

Malin, jag vet att du läser ;) jag hittade en microring till dig, dock använd men den ska nog fungera fint ändå kan vi hoppas. jag tar med den imorgon så du får påminna mig vid lunch! hih..

Kanal 5 kl. 21.00

MEN HALLÅ, VAD SÄGER VÄRLDEN OM DAGENS AVSNITT AV GREY'S ANATOMY??
LEV MEREDITH, LEV!!


Värt att tänka på


"Tänk dig en bank som varje morgon sätter in 86 400 kronor på ditt bankkonto, och som varje kväll tar tillbaka de pengar du inte använt. Vad skulle du göra med pengarna? Jo, använda så mycket som möjligt förstås!

Nu är det så att du faktiskt har en sådan bank. Den kallas tiden. Varje ny morgon får du
86 400 sekunder att använda precis som du vill. Varje kväll är förslösad tid borta föralltid. Det finns ingen möjlighet tll kredit, och det finns ingen möjlighet till att spara för framtiden. Använd därför din tid på bästa sätt, prioritera och ha så roligt som möjligt!"



Jag älskar den här texten.. Den är kopierad från Elin's blogg.. 

Firrebullar i hummersås.. dödskönt i kistan

Nu har vi precis ätit fiskbullar och potatismos.. haha det låter så sjukt äckligt, men vetni, det går ner med väl godkänt i betyg. jag har även varit och tankat bilen me mitt nya Jet-kort. pappa fick möta mig där för jag visste inte hur proceduren skulle gå till hehe men nu är jag master på det.

Mycket bra på tv ikväll.. Just nu är det Roomservice, sen är det Grey's, Fråga Olle och efter det, Myggan.. skönt för jag är helt slut i kroppen!!

dag efter dag efter dag.

Plikten kallar.. dagen har börjat på riktigt!


IQ fiskmås

Rekordmånga som läste min blogg igår, jättekul! :) själv tycker jag bara att jag skriver strunt.. men mitt kallprat verkar ju löna sig.. mystiskt att ett 30tal inte vågar erkänna att de läser min blogg bara..

Idag är det onsdag. känns i vanlig ordning som måndag morgon eftersom jag varit ledig! har lite sovmorgon idag, börjar 11. så jag klev upp för en stund sedan för att laga lunch att ta med mig. det blev potatisbullar idag igen. det är fruktansvärt gott och praktiskt eftersom de sköter sig själv i stekpannan..

annars har jag väl inte så mkt roligt att komma med. jobbar till stängning så dagen är slut när jag kommer hem! allt är stängt och allt roligt är förbi, trist! men vad gör man inte.. jag drömde en okul dröm inatt föresten. jag  drömde att jag hade varit sjuk från jobbet i ca 1 vecka, ingen rolig dröm för det enda jag tänkte var på alla slantar som gick förlorade.

Nu är jag ändå lite rik eftersom N satt in 1700kr på mitt konto. där ligger dom bra, dom ska jag INTE göra av med. dom ska få gå rakt in på sparkontot..

Nu blir den natten..

Nu ska datorns lilla hjärna få vila för nu ska vi strax krypa ner i en nybäddad säng SKÖNT!
sovgott, N hälsar godnatt!
 
 image229

So you think you can dance?

image228

Kvällstripp

En tripp till Alnö, ett besök hos Elins syster m. familj som jag aldrig träffat tidigare, sightseeing i bergsåker och en Mcflurry från donken nere i hamnen! det är en del av trippen som Elin tog med mig på ikväll.. Du skötte dig så bra på vägarna gumman..

Jag och N hade köpt en påse Ahlgrens Bilar och lite ballonger som hon fick av oss.. man tar ju bara körkort en gång i livet! :)

Nu blir det mys, N hade tänt ljus i lägenheten tills jag kom hem så nu ska jag vara lite social!

Gotta

Nu har jag, fet som jag är precis ätit pizza med älsklingen här hemma.. så gott det var sen! mumma.. vi har varit på vift hela dagen. gjort ikea, Boom, hälsa på våra föräldrar (tillsammans) och sen åkt hem för en bit mat. nu väntar jag på att Elin ska komma förbi med bilen så vi får åka på en raggarsväng. jag har köpt en liten present till hon som ett extra grattis, den är hon värd!

blir annars en mysig kväll framför tvn med Grannfejden och Desperate Houswives

tvättstugan, ett bra påhitt

bra uppfinning det där med tvättstuga hörrni! nu har vi tvättat allt, eller handdukarna virvlar fortfarande omkring i tvättmaskinen men resten ligger och gosar till dig i.. vad heter det? där det sprutar varmluft.. men hjälp! torkskåpet, hahaha..

Nu sitter jag i soffan och ser ut som Bin Laden med handuken virat runt kaluffsen.. snart ska vi göra ett sista ryck ner i tvättstugan sen blir de birsta för hela slanten. ikväll ska jag åka bil med Elin, jag har bjudit in mig själv på en åktur ;) sen ska jag eventuellt gå en prommis med Ida ikväll istället som vi sa igår, eftersom det inte blev något av sist eftersom hon var tvungen att rycka in och jobba!



kommer ni ihåg känslan när körkortet precis blivit ert?

ÅÅÅÅÅHHH!!!!!! MIN LILLGUMMA TOG KÖRKORT IDAG..
Jag är så jävla glad för din skull gumman, nu är det du som får skjutsa tant (jag) land och rike runt :) nu känns vår omtalade Roadtrip mer nära än någonsin!



tvätten måste också göras..

Vi var ner i tvättstugan igår för att boka tid, och där klockan 10 låg ett tomrum och väntade på oss.. synd att det var just klockan 10 bara för vi är så jääävla trötta.. typ enda lediga dagen den här veckan känns det som. det är långt till söndag och då kommer man förmodligen att vara bakis dessutom..

här ska i alla fall tvättas sängkläder, arbetskläder, dusch handukar, vanliga handdukar och lite annat smått och gott.. det är lika bra att sätta igång!

jag känner mig förkyld idag.. näsan har spelat mig ett spratt ända sen jag klev upp.. orkar verkligen inte bli sjuk nu. har varken tid eller råd! vi ska förmodligen ta oss en sväng om på ikea lite senare, vi måste kika ut en ny tvbänk om allt går igenom med N drömtv. inte mig emot att skaffa större tv i alla fall :)

nej, nu var det ju tvätten som gällde.. cya


Guldfynd

Den här supersöta broschen från guldfynd har jag!
Köp en du med!



www.guldfynd.se

Rosa bandet

Kommer du att stödja Rosa Bandet kampanjen? Det kommer jag!
Jag har redan köpt en rosa brosch från Guldfynd, Jättefin. Gör nytta, du kan göra skillnad


what's up?

hmm.. ID gick bara utför! vilken sjukt jobbig kille! hans "väninnor" var väl inte så himla mycket bättre.. varför är det bara stolpskott som är med? man ser ju att Hans Fahlén drar efter andan..

kanal 5 och id

hahahahaha, spana in sprätten på kanal 5 och ID nu.. oh gud!
sminkad, homosexuell och en massa dramatiska uttryck.. lätt underhållande

bloggberoende

Hur i hela fridens dagar kan det vara möjligt att ha ca 6000 läsare per dag? jag förstår i min vildaste fantasi inte.. har man satt upp lappar på busstationen i sin hemstad med sin bloggadressen? ringt alla sina vänner (och deras vänner i sin tur) äsch, jag förstår inte.. men lite ballt är det ju! man blir ju lite utav en kändis över internet..

jag har i alla fall ett 30-40tal läsare om dagen, det får räcka gott och väl :)
vilka läser min blogg dagligen? träd fram nu hih..


lalalalaaa life..

Jag pratar för mycket om min pojkvän men när han är helt fantastisk vill jag bara skryta mer.. och mer.. och meeeer!! innan jag i all hast sprang till bilen imorse bad jag N att städa upp lite smått i sovrummet där JAG slängt kläder överallt (!!!!!!!!) ingen överdrift. och vad händer när jag kommer hem? jag trodde VERKLIGEN att jag hade gått in i fel lägenhet..

All gammal post, gammal reklam, alla kläder som var en enda röra i sovrummet, disken.. you name it! allt var puts väck. kan man ha det bättre än jag har det? knappast.. sambolivet har hittills varit lätt som en plätt! jag hoppas att vi fortsätter att hålla ordning och vara gulliga med varandra. på anslagstavlan som sitter uppe i köket har vi planerat mat för veckan.. det ser så husligt ut här!

jag lagade middag när jag kom hem, köttbullar och makaroner.. vi åt tillsammans och hade lite mysigt, sen åkte N iväg en sväng till grabbarna så nu sitter jag här och bara njuter av lugnet och framförallt min (ursäkta, VÅR!) nystädade lägenhet.. det är ju helt underbart att ha en egen hemma-man (motsvarigheten till hemmafru) men allt gott varar inte för evigt för den 18:e börjar han sitt nya jobb! ..jag är så glad för din skull..

lucky

lucky me!

belliebobo-booooboo

Elin idag är det 1 okt. det innebär lite ångest men det är nu eller aldrig! jag klarar det inte utan dig så jag hoppas att du orkar stå bredvid. jag ringer dig idag efter jobbet så vi får lägga upp en plan, en strategi att följa ♥

Puss

hårsvall eller risbuske

uhh.. jag måste verkligen gå till frissa och göra något åt min risbuske till kaluffs.. det går inte att forma överhuvudtaget och det är så fruktansvärt slitet så topparna går av när man drar fingrarna igenom det. ja ni hör ju själva. ångesten över om jag ska färga det eller inte är anledningen till att jag skjutit upp det så länge..

mja.. jag får nog så lov att ta tjuren vid hornen snart..