Frisörångest

Idag ska jag förmodligen, jag menar, jag SKA! ..tror jag.. (varför velar jag så in i helvete?) boka tid hos frissan. jag trivs inte i frisörstolen. är jag konstig då? vissa njuter av att klippa sig och jag blir ledsen varje gång dom klipper av minsta centimeter av mitt hår. jag ser det snarare som ett MÅSTE något man måste göra när man ser ut som den risbuske jag liknar idag!

Den stora anledningen till att jag är lite fjantigare än vanligt den här gången är troligtvis för att jag funderar på lite mer än bara klippning. Jag vill nämligen bli brunett! jag har varit blond nu i flera år men jag är i grund och botten mörk. min pappa är mörk, jag har väldigt mörka ögonbryn och jag tror att de skulle se helt okej ut. det är bara det stora klivet att GÖRA DET som känns läskigt. jag vet inte heller om jag ska låta frisören göra det eller om jag ska försöka mig på det själv. Någon erfaren som vill tycka till? .. pleas

I vilket fall.. här måste sluta velas. jag måste klippa mig så är det bara! det blir ingen färgning om inte alla slitna toppar och hårstrån är borta. På Onsdag får det ske för då är jag minsann ledig! :)


Kommentarer
Postat av: emma

Gör det hos frissan. Men har du tänkt göra det själv måste du köpa en illröd toning först och lägga i hela håret sen när du har den i lägger du i den bruna frägen du vill ha. för annars kan det bli en grön nyans på hela håret om du inte lägger i rött. för ditt blonda hår saknar röda pigment.

Postat av: Anonym

lycka till :D

2007-10-15 @ 16:36:49
Postat av: Anna

Jag vet hur det är. Det är hemskt att klippa sig.. Hu! Hoppas att det gick bra.

2007-10-16 @ 18:56:13
URL: http://annabranna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback