byebye suckers

idag är min första dag på semestern och den har jag firat med carro skulle man väl kunna säga.. vi har gjort birsta och stan, strosat runt och pratat en massa.. vi åt god thaimat vid ån och hade det allmänt mysigt som vanligt..

klockan 5 styrde jag hemmåt för jag hade nämligen bokat tvättstugan idag. nu har jag och mammisen här tvättat 4 tvättar så nu är jag redo att lämna sundsvall för semester och ren avslappning. det ska bli så jävulskt skönt. orkar inte vara kvar i den här ångestdrabbade stan mer än nödvändigt så på fredag packar jag ner mina nytvättade kläder och sätter mig på tåget till stockholm tillsammans med min älskling. det blir knappast bättre än så här

jag längtar! ♥

3/8 Stockholm
6/8 Norrköping
10/8 Grekland, Kreta

ZzzZzz

tack för mig, godnatt *snark*

sweet memories

Jag känner för att dela med mig av lite värdefulla bilder.. det här är kort som väcker alla gamla minnen till liv för mig. Det är helt sjukt vad mycket skratt och starka känslor det finns bakom de här bilderna.. (även mycket alkohol haha..)

här kommer lite gott och blandat från årsskiftet (och nyårskyssen) 04/05 fram till idag.. ♥

 

paris place till salu. högstbjudande vinner!

ibland får man skryta och det tänker jag göra nu :)
eftersom jag har mindre än ingentingn för mig ikväll sitter jag och plöjer aftonbladets kändisnyheter. det är en liten hobby jag har och har haft i många år. jag lyckas inte ta mig från kändisträsket, det intresserar mig liiite för mycket..

iaf, det jag vill komma fram till är att jag precis läste att Paris Hilton ska sälja sin lyxvilla i hollywood och det är nu poängen kommer.. hih, jag har åkt förbi, stått parkerad, och knäppt kort på hennes hus just där.. känns lite coolt, hon är ju trots allt en kändis, det är det som räknas ;)

Grafik: Grafik

friggs riskakor, nacho chili

riskaka_nachochili.jpg

Just precis..
Friggs riskakor, nacho chili, är min nya stora last för tillfället. just nu sitter jag och smaskar i mig mina sista medans jag kikar på sällskapsresan som går på tv1000..

muumumummmmmmmsss...

solig augusti

imorgon är min sista arbetsdag innan semester. det känns sååå fruktansvärt skönt. och desto skönare kändes det när jag klickade in på aftonbladet och såg det här på förstasidan :) det är det jag har sagt hela tiden. solen har väntat på min semester! wheey. egentligen är jag inte så orolig över sommarvädret här hemma för jag vet att jag kommer få min dos av solen när jag åker till Kreta 10 augusti, längtar


tråkigast i stan

ikväll känner jag mig minst sagt tråkigast i hela världen..
Niklas ska på grillfest och har tjatat i två dygn att jag ska följa med. men näe, tråkig som jag idag är har jag tackat nej. tjejerna på jobbet ska ut, och Sofia har kommit hem från marocko, kul :) men inte ens det får mig att snöra på mig partydosorna.. var ligger problemet? vad är det med mig..

i grund och botten vet jag vad det handlar om. men att det styr mitt liv är mest bara sjukt. nu börjar jag prata/skriva i gåtor så det är bäst att jag avrundar innan hela världen tror att jag har någon hemlig sjukdom jag inte vill dela med mig av eller att jag lider av en depression. (KAN KYRK-KLOCKS-JÄVLARNA SLUTA RINGA, även dom stör mig just nu)

jag är helt enkelt trött och slö och behöver min efterlängtade semester.. bort från sundsvall, bort från vardagen DET är precis vad jag behöver.

tack

warning

Skorpionen (24/10-22/11) 
Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade. 

apologize


bilder säger mer än tusen ord

Jag vill dela med mig av lite mysiga sommarbilder från Niklas stuga ute på Åstön nu i veckan.


        promenad                       älskar, älskar inte, älskar                             fjärilen

 secondhand fynd                   mys i regnet             blåbärs-plock

      kärlek                  min firre           niklas firre

Vi har haft två jättemysiga dagar på åstön. vi var lediga onsdag och torsdag så redan på tisdagkväll tog vi min lilla pärla och brumma iväg. Det var jättefint väder på onsdag förmiddag så då passade vi på att gå en promenad. vi hittade jättemycket blåbär som vi smaska på och jag kutade runt som en liten tok för att få ett fint kort på en fjäril och efter mycket spring fick jag mitt kort :)

Frammåt eftermiddagen och kvällen när det började mulna på gav vi oss i väg med båten. jag tog med mitt paraply i beredskap vilket var vääldigt bra. det var hur mysigt som helst när vi satt där under paraplyet med varsitt metspö. det är verkligen inte min grej att fiska men gud va kul vi hade. niklas fick 10 fiskar och jag fick 8 (men jag fick i alla fall den största, hih) jag knäppte bildbevis på att vi faktiskt fick napp.. lillen är Niklas haha! det var han som fick stå både för att trä på masken och ta bort dom från kroken. jag skulle ALDRIG få för mig att ta i dom. uh :)

På vägen hem svängde vi förbi second hand butiken i timrå och jag hittade mig en mkt söt vit väska. den ropade mitt namn så jag såg det som min plikt att köpa den. ynka 20 rikstaler, snacka om fynd.

sömntutedrömmar

Jag är trött!
Jag vill ingenting hällre än att ligga och kura i sängen hela dagen.. niklas får också va med! ;)

men tillbaka till verkligheten, för nu blir det jobb till 19 ikväll.

a löövstory

buhää.. nu har jag legat i soffan och gråtit en skvätt. jag såg en film på TV1000 - den första kärleken hette den. jag tyckte den var söt.

nu står mamma och pappa i köket och krånglar för att få upp min kökslampa. det är minst sagt lättare sagt än gjort. den ser så smärt och smidig ut men vi har varit 3 pers och ännu (1.5h senare) inte uppsatt och klar. menmen, den som väntar på något gott!

MVG

det märks nästan att jag börjar komma upp i åren och att det var ett tag sen jag satt i skolbänken. många av mina meningar i tidigare inlägg är ju inte att leka med. vissa förstår man inte, andra har ingen punkt utan bara tre raders dravvel. men vafan! palla vara mest seriös när man ändå inte har ngt viktigt att komma med :p

jag kan också göra goda gärningar..

godmorgon! jag har haft en väldigt konstig morgon. jag vaknade av mig själv 08.20 svarade på ett sms som jag hade fått av en vän myycket tidigare på morgonen eftersom hon börjar supertidigt. jag låg stilla ett tag och lyssnade, det ösregnade. jag tänkte på Niklas som skulle till jobbet eftersom räcerbilen har gått sönder och hans föräldrar och den andra bilen är i stugan. jag fick dåligt samvete för alla gånger han ställt upp för mig så jag slängde på mig mjukiskläder och sprang i ösregnet till bilen.

han blev JÄTTEGLAD! så oerhört tacksam att det nästan var ett sant nöje att skjutsa honom. han är värd allt! väl hemma igen vid halv 10 åt jag en panpizza och insåg att det var dötrist att vara vaken så tidigt så jag gick och la mig igen och nu har jag sovit till pappa ringde och väckte mig klockan 11.30 han hade suttit och kikat på resor eftersom jag är sugen att sticka iväg en vecka med mina kära päron eftersom vi ses så sällan nu sen jag flyttade.. resorna han hade kikat på gick till Bulgarien och Grekland. Vi hade först pratat om Bulgarien eller Turkiet men jag bryr mig ärligt talat inte vart vi åker så länge vi får sola, bada och relaxa.

morgondagens intet-göra

jag är så trött så trött..
jag ska gå och tvätta av mig sminket och krypa ner i stora sängen nu. jag är ledig imorgon så det enda planerade jag har är att åka till cupolen och lämna in min mobil så dom får laga den. jag tar mamma med mig till mitt försvar, känns bättre då..

Jag har avbokad min tandläkartid som jag hade imorgon. tanken var att min rotfyllning skulle bli verklighet men penicillinet verkar ha gjort sitt. jag har inte ont längre, jag skulle nästan till och med vilja påstå att jag inte känner av den alls. jag kan äta hårdbröd nu och då kunde jag inte ens stänga munnen så att tänderna nuddade varandra. det känns som ett stort steg. jag hoppas att det onda inte blommar upp igen efter att jag slutat äta medicin bara.

annars hoppas jag nästan att det regnar imorgon, det får gärna ösa ner. då kan jag ligga här hemma i min välstädade lägenhet (niklas förtjänst. han överraskade mig när jag kom hem efter jobbet i söndags. guld värt! ♥ ) och inte ha några som helst förpliktelser. bara sappa genom alla mina kanaler (pappi har fixat så att jag numer har tv1000 och många andra filmkanaler WHEEEEEY!!) och kanske till och med sova en stund mitt på dagen om nu det faller mig in..

ljuva tanke, godnatt

äntligen över..

Gatufesten är äntligen över, tack gode gud. jag hade inte orkat en enda dag till. självklart var det kul så länge det varade men nu får det vara nog! :)

Det tar verkligen på krafterna att ladda om batterierna varje dag. att man druckit mängder och sovit mindre än ingenting, som det känns som, och jobbat på det är inget jag vill rekommendera. det har varit helt stört jobbigt att gå till jobbet när man i själva verket är så bakis att man bara vill sova fram till nästa förfest. 

Hur som helst. onsdag och Lördag var lätt bäst! hade skitroligt.. det förklarar även hur jag mådde dagen därpå men det är historia nu efter min monster sömn på över 12h. jag somnade som en slagen hjälte hemma i mamma o pappas soffa igår när jag och niklas var hembjuden på mat och filmkväll. tacksamt..

jag får skriva mer om mina galna upptåg en annan dag. det blir nog dock inte mycket bilder i alla fall eftersom min mobil valde att sluta fungera redan i torsdagskväll.

gatufest dag. 1

tanden smärtar fortfarande så nu har jag precis ätit stuvade makaroner.. jag kan bara äta sånt som inte har något tuggmotstånd :/ kul. stog i langoskön i 20min igår med tjejerna men insåg att jag aldrig skulle kunna äta någon. menmen, utöver att jag inte fick någon langos var kvällen TOPPEN! jag hade jättekul.

Det blev middag och dryck hemma hos carro. vi åt goda kycklingfiléer och en god sallad till. vi satt och pratade om ALLT, framtid och det som redan varit. det var jättemysigt att få bli sådär mysigt nostalgisk vi har trots allt upplevt mycket ihop.

när vinet var uppdrucket hämtade carro en plastbytta och mixern åkte fram så blev det en godrink me melonvodka, frustajordgubbar och halloncider.. sjukt gott blev det. sen bar det iväg ner på stan och där var stämningen på topp.

jättebra kväll me trevliga människor. ikväll blir de rajraj igen, förstår inte hur jag ska kunna komma levande till jobbet imorgon puh.. återstår att se.

sundsvall by night

Onsdag idag då, gatufestens officiella invgning ikväll.
Jag har blivit hembjuden till Carro på middag vid 4-tiden. riktigt najs! jag hoppas att jag kan äta. det känns inte vidare troligt eftersom jag inte ens kunde äta tekaka som jag doppat i mjölk igår hmm. får se får se. i alla fall ska vi ner och se invigning sen bär det nog iväg på förfest för lite krök. valet jag har när det gäller tandvärken är att gå runt och ha ont, eller dricka tills jag helt enkelt inte känner ngt hih..

jag frågade ut apotekaren igår när jag stog i kassan för att hämta ut min penicillin och köpa mina värktabletter hur det gick att blanda med alkohol. hon var ung så hon frågade på en gång om det var gatufesten jag oroade mig för. iaf, det gick bra att dricka även fast penicillinet kunde få sämre effekt. jag vill inte gå på gatufesten utan att dricka, kul att betala över 500spänn också är det inte ens några artister man vill se. hög fjortisfaktor på mitt skrivande just nu men så är det.

mja.. kanske blir duschen snart, har inte ens susning vad jag ska ha på mig ikväll. blir väl till att vända upp och ner på garderoben i vanlig orning.

rotfyllning.. fyfan

tandläkarbesöket gick inge bra alls!! Jag gjorde ingenting den här gången men nästa gång vi ses står en rotfyllning på schemat. jag som är dödens rädd för tandläkaren varför händer sånt här mig? tanden jag har ont i har en rot som inte är okej och det är den som ger mig den här jävulska tandvärken som inte går att beskriva. fruktansvärd smärta.

Jag blev inte direkt lugnare när han sa: Ja, det vi skulle behöva göra är att öppna upp hela tanden, lägga i ngt som dödar alla bakterier och sen fylla upp den igen! lätt som en plätt lixom GAH! han är i alla fall världens bästa även fast jag bara har gått hos honom 2 gånger. han har mitt fulla förtroende så jag hoppas att han inte sviker.. han såg hur ledsen jag blev så när jag skulle gå därifrån sprang han ikapp mig med en lapp som han lämnade och sa: Här är mitt mobilnummer, ring om tandvärken inte släpper. jag går på semester nästa vecka men du kan ringa när du vill så ska jag göra mitt bästa för att hjälpa dig.

För att slippa rotfyllningen för åtminstone en tid framöver har jag fått penicillin som jag ska äta nu i 10 dagar så nu får vi se om det blir bättre eller inte. idag är dag 2 på kuren! det kom ju så enormt olämpligt också nu när det är gatufesten och allt. skitledsen!

fan att det här skulle hända mig.. och nu av årets alla dagar

tandläkarskräck

Gatufesten är här! Jag och mina tjejer, två av pojkarna också, inte att förglömma, invigde detta med mys i daltons öltält idag med mat och dryck. nynna med i kareoken och hade det riktigt trevlgt. älskar stämningen på stan när det händer grejer, det blir sån glädje och gemenskap.

Tråkigt nog för mig har jag en sån jävulsk tandvärk. igår när jag skulle somna låg jag med gråten i halsen och bara stirra upp i taket tills värktabletten som jag fått av niklas skulle börja värka.. tids nog gjorde den sitt jobb och jag kunde sova några timmar.. vaknade trots allt med smärta igen och fick med en gång börja knapra piller. Det blev bara en cider för mig ikväll för jag insåg snabbt att jag behövde ta tabletter för att få en fridfull natt. nu har jag precis tagit ngt starkt som pappa fick när han operera bort en visdomstand så om inte det här hjälper gör nog ingenting det..

Har fått en akuttid hos tandis Svante imorgon klockan 1. alla som känner mig vet att jag är dödens rädd för tandläkaren så snälla, önska mig lycka till.

treåkig söndag

Nu ligger jag nerbäddad i soffan med datorn i högsta hugg. Niklas har åkt på jobbet och det är inget bra på tv. vädret är inget att hurra för det heller.. något som måste göras innan dagen tar slut iaf är att dammsuga sovrummet och laga mat, middag & matlåda till imorgon.

Marie den lilla kotten har äntligen hittat hem från London också, det är jag verkligen glad för. nu hoppas jag att hon slänger bort kartan så att hon aldrig hittar dit och flyttar tillbaka ;) hon kommer kanske förbi ikväll och dricker te med mig på min balkong (jag tränar fortfarande på att tycka om skiten, det går iaf bättre)