Främmande fågel

Nu är det Främmande fågel på 4:an..
Det är faktiskt riktigt bra. Zappa över ni också..

Underbara ord!

"Jag menar verkligen inte att jag är perfekt, eller att jag försöker framstå som det. Jag är ju bara dum i huvet som alla andra... ;) "

Den här mening och de här orden.. Det är så du! 
Det är verkligen min lilla 
MT i ett nötskal! Du är väl helt underbar du :)

Ny dag med nya stuvade makaroner..

Ny dag, nya möjligheter..
Jag klev upp klckan 9 och gjorde frukost. Jag ställde mig även och gjorde stuvade makaroner till mina köttfärsbiffar som jag fått av farmor. det räckte gott och väl till N också. Snacka om engagerad, att göra stuvade makaroner klockan 9 på morgonen, det är inte likt mig.. HA!

Idag blir det en fullspäckad dag med massvis att göra på jobbet. Imorgon kommer nämligen höjdarna och då vill man ju att det ska se tipptopp ut! Jag däremot är ledig imorgon när dom kommer men jag vill självklart att det ska vara oklanderligt i alla fall..

Nu börjar jag jobba om nån timme så nu blir det i vanligt ordning en djupdykning in i garderoben i hopp om att hitta något att ha på sig. Och frillan, den här frillan, vad gör man egentligen åt den. Jag hoppas att salong mamma har tid för mig imorgon. Jag kan ju börja med att hoppas att hon är ledig för det vore ju en fördel.




..men på min tallrik är inga grönsaker välkomna!

Godnatt då

Jag pallar inte att se den där serien om låtsara bäbisarna. Jag har gåshud!
Vi ska (tydligen) se Batman, 2:an, istället som tydligen ska vara "heeeeeeeel sjukt bra" Vi får väl se vad jag säger om den saken när den är färdig.. Jag har inte så höga förväntningar trots alla lovord. Måste man förresten se 1:an för att förstå 2:an? isf är det ganska kört.. Men jag kan ju inte få välja film varje gång, tydligen :)

N ligger just nu på golvet och flåsar och gör situps. Det är sånna gånger jag trivs extra bra i soffan med en varm-choklad-med-grädde kopp i handen. Egentligen borde jag joina men det låter som att det är ganska jobbigt så jag surplar nog vidare ;)

"älskade låtsas-bäbis"

Just nu tittar jag på 4an och jag blir uppriktigt sagt livrädd..
Det handlar om vuxna människor som köper dockor. Sånna där dockor som är i det närmaste är identiska med riktiga barn. Jag tycker att det är jätte obehagligt. Är man frisk om man på rent allvar köper en docka som man i sin tur köper kläder till och skjutsar runt i barnvagn etc. Knappast! Jag hade freakat ut totalt om jag såg en vuxen människa plocka upp en sån här docka på stan och börjar gulla med henne/honom.

I min värld är det här allt annat än friskt gulligt.


Om programmet:
"Älskade låtsas-bäbis

Brittisk dokumentär från 2008. Här undersöker man varför kvinnor spenderar tusentals kronor på dockor som ser ut som riktiga bebisar. De älskar dem som om de vore deras riktiga barn och tar med dem på promenader, gosar med dem och till och med byter deras blöjor. I programmet medverkar bland andra dockmakaren Jamie, som har fyra egna barn, och nu uppfyller andra kvinnors drömmar genom att skapa "bebisar" efter kvinnornas önskemål. Kvinnorna består av allt från kvinnor vars barn är vuxna, mor- och farmödrar som bor långt ifrån sina barnbarn och kvinnor somväntat för länge på att skaffa egna barn."


Bebisen är en docka
Bild:
Alltombarn.se

Det börjas i tid..

Det är skönt att vakna tidigt även när man är ledig eller börjar sent..
Vi ställde väckarklockan på 9.00 imorse även fast vi inte somnade förrän klockan 02.00 inatt. N och pappa skyndade iväg till Coop Bygg som hade 50% på hela sortimentet idag och det köptes bland annat nya handtag till vår lägenhet (till garderober och skåpsluckor) så nu är det bara att hoppas att dom passar haha..

Idag börjar jag sent. Jag har grundat med en stor grötfrukost nu och duschat har jag redan gjort. Vi får se vad vi ska hitta på innan det är dags att åka till jobbet. N ska i alla fall klippa sig nu klockan 10.30 och jag är nervös.. som vanligt.. jag tycker inte om när han klipper sig men det ska bli spännande att se honom när han kommer hem.

En annan som skulle behöva klippa sig är JAG (läs inte det här kate..) för jag har nog inte klippt mig på mer än ett halvår.

Roligt

Jag vill utmana MT och Cillen att göra samma sak, lycka till.
Länka när ni gjort er hemläxa :)


Utmaningen! Gör så här..
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


Mina svar:

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Har du gjort några fynd idag?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jag har saker att berätta som vi kan skratta åt.
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Helt lysande!
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Kolla min blogg så fort du kan.
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Är du ledig i helgen?
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Men vafan då!!!!
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hoppas du blir bättre, krya på dig.
8. Vad vill du höra mest av allt?
Men Kim, var håller du hus? Jag får ju aldrig tag i dig..

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Hej sötis.
10. Din romantiska replik?
Förlåt att jag inte har hört av mig.
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Jag älskar dig sötöra. Skönt att få sova nära dig inatt.




N's svar:

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Går det bra älskling?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Slagsmål, kan du ringa?
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Coolt!
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Sitter här och fixar lite..
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
När börjar du jobba?
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Vad ville du?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Du är ju ond!
8. Vad vill du höra mest av allt?
Varför?

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Nu kör vi..
10. Din romantiska replik?
Är du ute nu?
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hmm, bätte kan du.


Mys

Sicken mysig kväll det blev även ikväll då..
Cillen kom hit vid 6-tiden och när pappa fick nys om att kurran skulle komma ville han inte vara sämre så han följde med oss ner på pizzerian och åt. Alla åt sallad utom pappa :) efter middagen åkte vi till hemköp och köpte varsin chokladkaka innan vi åkte hem och såg på "ensam mamma söker" ljag gillar ju sånna töntprogram..

Nu hoppas jag att vi ska slå på en film snart, bara N har pratat klart i telefonen. Han pratar med en gammal barndomsvän och jag känner på mig att det ite är färdigpratat på långa vägar..

Shopping

Diorshow mascara och Torrschampo från Toni & Guy fick följa med hem idag..
Vi kom iväg i god tid som planerat med mössa på båda två. Mitt hår vill aldrig som jag vill längre, och N laddar bara inför att få klippa sig imorgon.. N shoppade också litegrann. Han köpte en Lacoste parfym till sin bror som fyller år några dagar före mig och till det fick han en jättesnygg vit Lacostväska som han däremot tänker behålla själv (allt från Åhlens då givetvis..) haha..

Ikväll ska Cillen komma och umgås med oss. Vi ska mötas vid 6-tiden först och gå ner på pizzerian för lite krubb, sen får vi se vad som händer och sker. Nu ska jag och N se på reprisen av Idol och grunda med att äta rostat bröd med ost och tomat *slurrp* :)



  
       

Morning

Gud det blåser ju nästan orkanvindar ute nu..
Sånna här dagar önskar man att man hade lite ben & jerry hemma och att man slapp gå ut på hela dagen. Bara krypa ner under täcket på nytt och plöja film efter film. Men inte'rå, vi ska till birsta och trängas med alla andra som vill spendera sin lön.

Mitt hår år en katastrof nu för tiden. Inte nog med utväxten, det vill heller aldrig ligga som jag vill att det ska ligga. Det får hamna i den lilla-my aktiga toffsen på huvudet precis som alltid. Det får bli så tills jag tagit mig i kragen och färgat håret.

Sweet dreams

Vad hände egentligen med att jag skulle ta igen förlorad sömn?
GODNATT!




Så snygg(t)!

Pernille Holmboe är sjukt jäkla snygg..
Och det var kavajen hon har på sig också.. Jag gillar att den är kort i modellen och tyget innuti är tufft det men. Vi får se om det hinns med en tripp in på Gina Tricot imorgon.


































FRANS

En sak till, fransväskan har nu hamnat i rätt händer..
Efter bästa servicen ever har jag nu min finfina väska här hemma, redo att slängas över axeln. På Ellos tog dom 249kr och på Cubus bara 199kr. Jag känner glädje över mina sparade 50kr haha..

Dom hörde av sig i början på veckan och undrade om jag fortfarande var intresserad av väskan. Det var jag självklart så jag ringde upp så fort jag hade hört meddelandet och bad dom lägga undan den. I fredags ringde dom igen och jag bekräftade att jag vill ha väskan och att jag utan problem kunde komma in redan samma dag direkt efter jobbet. När jag kom och berättade att jag fått en väska undanlagd säger tjejen glatt.. "jahaa, så det är du.." Hon berättade att det var regionschefen som hade tagit med sig väskan ända från en butik i malmö (den enda butiken som hade någon kvar) Än en gång - det kallar jag bra service.

Kanske får den följa med på sin första shoppingrunda redan imorgon..

Tacolördag

Den här dagen har rusat förbi..
..Och jag har mått lite halvtjyvens hela dagen.. Vi har i alla fall fått en hel del gjort här hemma. Vi har gått igenom garderoberna lite (fast vi är tyvärr inte färdig på långa vägar) och städat en hel del över huvudtaget. Eftersom jag sent omsides bestämde mig för att inte gå ut och svänga mina lurviga ikväll bjöd vi hem pappa på middag istället. mamma jobbade natten men jag märkte att hon blev lite avis..

Vi gjorde tacos och gud vad vi åt alla tre.. Det har ju tyvärr inte varit något bra på tv ikväll men vi har sysselsatt oss på annat håll och det var inte förrän nu halv 12 som N skjutsade hem honom..

Imorgon måste vi till birsta trots att jag är ledig. Vi ska in på Åhlens och shoppa för våra 20% checkar och dessutom ta oss en sväng om inne på ikea. det är väl troligtvis galet mycket folk nu när det är lönehelg och allt så jag tror att vi ska försöka vara ute i god tid, jag har ingen ork att trängas..

GODNATT


HUS

Åååååååååh, jag har hittat mitt lilla drömhus..
Jag vet inte varför men hela jag vill så himla gärna flytta till hus.. Min pappa köpte hus när han var i 20års åldern. Varför ska det alltid klinga så konstigt i folks öron när unga personer flyttar till hus? Ekonomiskt kan jag väl förstå det men annars då, vad spelar det för roll om det är hus eller lägenhet.. Det är ju ett hem.. 

Jag vill flytta till hus så fort som möjligt.. Jag vill ha flera rum att inreda, jag vill ha en liten gräsmatta och en liten trädgård att pysla i på somrarna.. Jag vill kunna ta hem vänner på sommaren och duka upp ett långbord på gräsmattan eller altanen där alla kan få plats.. Jag vill ha ett fint gästrum så att nära och kära kan stanna över natten när som helst. Jag vill ha ett hus. Ett radhus eller en fristående mindre villa spelar ingen roll bara tomten inte är för stor. Jag kan inte ha en gräsmatta som tar upp hela min lediga tid så att säga. MEN JAG VILL HA ETT HUS!

Och jag har hittat drömmen nu..
I Bosvedjan faktiskt, i N's hemmatrakter..

drömma kan man ju..

Bort med sommarn, in med hösten

Mmmmm, jag somnade innan filmen var slut igår..
Vi ska se klart den lite senare istället och sen tänker jag tvinga N att se Horton :) Jag kommer inte orka gå ut ikväll, jag känner det redan nu. Kroppen är som bly på mig och jag har faktiskt till och med lite huvudvärk vilket är ovanligt i mitt fall. Det brukar jag vanligtvis bara ha när jag har feber. Jag ska höra vad N tycker om en promenad runt sidsjön. Jag tror att lite frisk luft skulle göra susen.

Nu är det dags att byta från sommar till höst här hemma.. Vi ska shoppa tyg på Åhlens som vi kan sätta i ramarna. Det är ju perfekt nu när det är 20% på alla metervaror. Gardinerna får förmodligen förbli vita så det kommer in lite ljus under den mörka hösten. Ett par fransgardiner till somrummet har vi också funderat på. Det kliar i fingrarna på mig när jag tänker på att jag ska få göra om..





Kvällen i sin helhet..

Ikväll har vi ätit god kinamat och druckit varm choklad med sprutgrädde till efterrätt. En riktig myskväll med andra ord. Vi har sett en film och ska nu försöka oss på film nummer 2 (vi tror båda två att jag kommer somna) som heter "Girl in the park".

Idag jobbade jag min 8:e dag i rad. Det har gått bra faktiskt men det är guld värt att vara ledig imorgon. Känslan av lugn har lagt sig och jag har äntligen tillåtit mig själv att slappna av. Nu hoppas jag bara att jag kan sova ut imorgon utan att vakna av min inbyggda väckarklocka som alltid är redo på mina lediga dagar.

Jag har mycket roligt att berätta imorgon och en del fina nyinköpta grejer att visa upp. Jag har bland annat varit på Jabu'she kurs och köpt vinteruggs och höst/-fransväska. Men, mer om det imorgon. Nu blir det mer film. Puss & god natt

Lycka är att..

Jag ligger i sängen..
& N städar..

Det funkar för mig :)

Sov gott

Kul att så många kikat förbi här idag..
Undra om MT hade fått några extra läsare efter min länkning? ;) hahaha.. jag tror att jag ska gå och godnatt kissa nu och krypa ner under täcket. för tillfället ligger jag och N i sängen med varsin dator i knät. Jag bloggar och han kikar på youtube men jag smygkikar med jämna mellanrum heh..

Blocket och hemnet är förresten värdelöst att titta på numer. det är inga som säljer lägenheter längre. jag kan i själva verket förstå varför men det är ändå trist. jag besöker dom sidorna varje dag. inte för att jag nödvändigtvis vill flytta utan bara för att få lite inspiration.

Godnatt

Äntligen har jag flyt..

Åhååååhhhhhhhhhhhhhhhhååååååååååååå..
Jag glömde förresten att tala om att dom har ringt från Cubus angående fransväskan. Dom skulle få in en på fredag så jag ringde och meddelade igår att jag vill få en undanlagd så jag kunde hämta den under dagen eller helgen. Äntligen. Hösten är räddad.

Zooma

Tisdag

Nu vill jag mer än någonsin skaffa katt..
MT och Benny har idag fått tillökning i familjen. Man får väl så lov att hälsa lilla Mendez välkommen hem hih.. Jag hoppas att jag får träffa honom snart. Bara för det sitter jag och jagar katter på blocket nu. Jag hittade min dröm misse men jag är fast besluten om att jag vill ha en hane och naturligtvis var den lilla skönheten en flicka.

Vi får vänta lite till antar jag..

Jag har varit väldigt trött idag. Jag har jobbat 5 dagar i rad och jag har 3st kvar innan ledighet, men det är självförvållat. Jag har själv tagit på mig att jobba så mycket så jag klagar inte. Jag behöver bara min skönhetssömn extra mycket. Vi ska försöka komma i säng före 12 tiden även fast vi har sovmorgon imorgon båda två. Ända planerna för morgondagen innan jobbet är att vi ska gå en lång promenad i friska luften (undra vilka skor mina fötter klarar av..)

Godnatt

Heja Åslund

Vaknar upp i mitt sedvanliga tempo (dvs ingen action precis)
Jag duschar, läser mina favoritbloggar och avslutar med förhoppningen om att MT kanske uppdaterat. Att hon hade!
Bästa och finaste inlägget i hela bloggen - jag är helt säker! :)

Äntligen har vi fått jobba mycket med varandra, det är lite ovanligt. och på kvällarna efter jobbet har vi surrat i telefon så gott som varje dag.. Jag älskar henne för att hon skrattar precis lika mycket som mig, dvs hela tiden. ni som känner mig vet att jag gillar att skratta. Bitter kan man vara i något annat liv för det har jag inte tid med! 

Tack Åslund för ditt fina inlägg ♥ Det där ska jag läsa 10 gånger innan jag åker på jobbet och 5 när jag kommer hem ikväll ;)  

FANTASTIC THREE

Vilken helg tjejer..
Då menar jag inte i partyväg, jag är helt uppslukad av jobbet för tillfället. Vi har varit grymma hela helgen utan att överdriva ;) Vi har kämpat och gjort sjukt bra ifrån oss allihop. Inga nämnda, inga glömda.. Vi kompletterar verkligen varandra på ett bra sätt. Vi är duktiga på olika saker och blir därmed ganska oslagbara.

Imorgon ska MT åka med mig till jobbet. Skitkul! Hurdå tänker ni? Hon bor ju i stan och jag i lilla korsta men hon kommer till min hood imorgonbitti vid 06.30 och åker med mig. omväg? haha.. Jag får ju gott sällskap i alla fall. Jag kommer att vara dödstrött. Nu har jag jobbat hela helgen och imorgon börjar jag 7 men jag känner att adrenalinet pumpar så det kommer nog att gå superb.

Den här helgen har visat vad sjukt mycket jag har lärt mig om hudvård och makeup det här 8 månaderna som jag har jobbat på Åhlens. Att känna att man kan svara på alla frågor man får under en dag får en verkligen att växa som person.




Kärlek till vardags

Jag gillar inte den här känslan.
Känslan av att vara så trött att det inte ens känns som att man hunnit somna förrän väckarklockan börjar gorma. Idag är en sån dag och idag är det söndag. Med tanke på gårdagen tror jag att det kan bli en rolig söndag också.

Igårkväll när jag kom hem möttes jag av en lapp i hallen. N som hade åkt iväg på rajraj hade skrivit en söt lapp och önskat mig välkommen hem. På nästa lapp jag hittade stod det att han hade lagat middag åt mig. Magen gjorde glädjeskutt och jag rusade till kylskåpet. Där hittade jag även lapp nummer 3 på en låda där det stod "och matlåda till imorgon, älskar dig". Han hade även fixat allt. Jag blev jätteglad. Matlagning är i vanliga fall inte hans grej. han kan men tycker inte om att göra det (inte jag heller, usel kombination där) Han var dessutom ut med grabbarna igår och skulle äta på eget håll med ändå hade han fixat allt till mig. Det uppskattar jag verkligen ♥

Jag hoppas att ni alla får en bra söndag. Nu ska jaggöra svanhoppet in i duschen i förhoppning att vakna till.



Det gör ont..

Jag grät. Jag grät så att mina kinder blev alldeles våta.
Jag har läst bloggar och hört att många läst
maddes blogg. Jag hade aldrig gjort det förrän ikväll. Jag hade inte heller läst hennes pojkväns blogg förrän ikväll men då plötsligt brast det för mig. Vilken kärlek. Så himla vackert. Jag gråter lätt men det här var så vackert på ett ärligt sätt.. Det hade kunnat vara vem som helst. Det hade kunnat vara du, jag eller din partner.

Jag har kopierat en del ur ett inlägg i maddes pojkväns blogg. Det går rakt in i hjärtat och det vrider till i magen på mig när jag läser. Jag känner kärleken genom hans ord.


"Hon låg i sin säng med alla mjukisar, favoritfilten med hjärtan och massor av fina blommor. Hon hade sin förlovningsring på handen och jag kände mig så hjälplös. Jag som vi ville uppleva så många underbara minnen med henne. Vi hade massor med planer tillsammans. Men sen insåg jag att jag inte skall säga ; Adjö. Hon kommer fortfarande vara med mig kanske mer nu än någonsin. Hon har påverkat hela mitt liv och mitt sätt att vara på. Men jag är övertygad att Madde kan följa med mig och hennes nära och kära på vår resa. Hon kommer hjälpa mig när det är svårt, dela all skratt som gråt. Jag kommer prata med dig älskling, jag vet att du hör mig." www.therealcolombo.blogg.se


Vila ifred madde..

Åhlens är fan i mig BÄST!

Sån jävla kungdag på jobbet idag alltså..
Jag har aldrig varit en bättre säljare! folk var som tokiga och ville ha hjälp hela hela tiden. jag var inte fri en enda sekund på hela dagen kändes det som - vilket var så sjukt kul. man kände sig så himla behövd och duktig som hade svaret på alla frågor dom hade. Jag är taggad till tårna fortfarande. Sjukt kul. Skönhet var vassaste avdelningen på hela dagen och det värmde i mitt lilla flickehjärta ;) Jag älskar mitt jobb.. och jag älskar att berätta det! Jag har verkligen inte lessnat för 5 öre och det har snart gått ett år. jag kunde aldrig drömma om att det skulle kännas så här bra!

Imorgon är det nya friska dag. Jag hoppas verkligen att det kommer lika många shoppingsugna människor då. Välkommen.


Ingen god morgon.

TRÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!

Jag hittar inga kläder, alla är borta. eller gömda i något hörn där jag inte kan hitta dom. jag hittar inte ens kläderna jag hade på mig igår. hur lyckas man? nu har jag dessutom sjukt brottom. jag har inga kläder på mig, inget smink och jag har inte ätit frukost och jag åka till jobbet om 35min. Fantastiska lördag



Snyggt mönster, fina färger

Det blev vorfflor med hallonsylt till middag idag, gissa om det var gott.. Nu ska vi se Irene Huss - Guldkalven. Hoppas den är bra.

Titta förresten vilken fin termosmugg jag ska köpa på jobbet imorgon. Bara 39kr istället för ordinare 79kr. Jag fullkomligt älskar mönstret och färgerna som dessutom snart kommer att komma på både metervara och som gardiner. Jag önskar att N gillade färgerna lika mycket som mig. Det känns som att han kan bli lite svårövertalad att ha det här temat i vardagsrummet, det är ju trots allt ganska "tjejigt" men vi får se hur det blir och vem som får sista ordet.. Alternativt om vi hittar något annat snyggt.. 

Nu ska vi se filmen. Vi har redan bäddat ner oss i sängen så nu är det bara att trycka på PLAY. Sov gott :)



termos_madison

Sköra sommarfötter

Jag gruvar mig verkligen för att sätta på mig skor idag..
Jag har sånna sjuka skavsår på hälarna, framför allt på högerfoten. Kan tyckas vara lite galet att strosa runt i tofflor/sandaler i mitten av september men jag har så ont så annat går nästan inte.

Jag har sommarfötter.. Fötterna är vana att gå runt i flipflop och sandaler också trycker jag plötsligt ner dom i ett par höstskor. Och då blir det stora skavsår. Så är det faktiskt varje år för mig. Blir det inte så för er? Jag vet inte om det blir tofflor eller dubbla strumpor idag haha.. En sak är säker och det är att det inte blev bättre efter min och Carros promenad precis. Nu liknar det snarare öppna sår istället för att vara blåsor..

Jag tänkte för alla som var intresserad alltså..


Snart blire föda.

Äntligen. Klockan är 18 och sista tvätten är upptagen, klar och sorterad.
det ska bli extra skönt att krypa till kojjs ikväll med nya sängkläder. kanske blir det ett bad innan läggdags bara för att förhöja mysfaktorn ;)

Vi var nyss på ica norrliden. En ganska ångestladdad icabutik faktiskt. Jag upplevde aldrig den där affären så liten och ångestfylld när man sprang dit stup i kvarten och köpte karra under skoltiden. Kanske var det just för att det bara var karra man var ute efter. Hur som helst köpte vi en stor bit parmesanost och nu ska vi börja med middagen. Tonfisksallad med ägg och parmesanost, slurrp..



Heja Halebop!

"20% extra + 3000 fria sms - Om du laddar på ditt kontantkort med 200kr nu" Det kunde knappast komma lämpligare eftersom jag bara hade 5kr kvar. Nu har jag istället 255 efter påladdning med 200kr. Det är busenkelt att göra det genom internetbanken, vilket jag alltid gör.. Så alla halebopare, ladda på nu LÄNK

Nu har ska vi se på Wall E. Någon som sett den?



Vi!

Vi klarade oss ifrån regnet igår på vår promenad..
Både pappa och N ringde medans jag och carro var ute och promenerade och berättade att det regnade jättemycket både i korsta och på Alnö. Men inte på oss där vi gick runt sidsjön. Det var helt galet vad mycket folk det var ute och gick runt den lilla sjön igårkväll. Det var hur som helst jättekul o träffa carro. Hon är en mycket speciell vän för mig ♥

Idag klev jag upp 8.30 utan att veta varför. Jag hann träffa N ett tag innan han åkte iväg på sitt mission för dagen och jag hann faktiskt se lite Rix morron zoo tv innan magen började kurra. jag skrattar alltid åt dom. Jag kan inte vakna om jag inte får höra dom när jag åker till jobbet på mornarna.. faktiskt!

Jag har snart 2 härliga barnfilmer hemma.. Wall E och Horton. Dom ska vi se så fort N kommer hem. Jag har dessutom bokat tvättstugan mellan 14-18 för jag har inga rena kläder och imorgon återgår jag till jobbet för att jobba helgen. Jag längtar faktiskt lite. Det känns som att kunderna generellt är gladare på helger na. Förmodligen för att dom är lediga, men det smittar av sig.

Och förresten, klubbdagar på Åhlens 25-28 sep. Icke att förglömma :)




Det lönar sig i längden



Härligt!
150kr i värdecheckar från Åhlens + erbjudanden

Promenad

Nu ska vi åka på husvisning :)
Efter det ska jag träffa Carro och promenera runt sidsjön. Det ska bli kul att träffa det lilla livet för nu var det verklgen längesen. Jag vet därför inte hur mycket mer bloggning det blir ikväll. Jag hoppas i alla fall att ni får en mysig onsdagkväll för det tänker jag ha ♥

Kram

Snygg snyggare megane

Nu har vi varit ute på vift hela dagen..
Jag har hittat 3 helt underbara skor fast på 2 olika affärer. Ett par till vintern och två till hösten. Det är i sånna här lägen man önskar att alla fanns på skopunkten (nivet köp 3 betala för 2) Vi har dessutom varit på volvo och kollat på min drömbil - Renault megane cab. En sån skulle jag gärna vilja ha nästa sommar.

Vi har varit på ica maxi och köpt mat också så nu klarar vi oss ett bra tag framöver. Vi har köpt en massa sallad. Vi som knappt vet vad det är för påhitt. Nu ska det bli spännande att se om det blir uppätet eller om det bara ligger och ruttnar - som den oöppnade gurkan jag nyss slängde. Vi är inga kaniner i det här hushållet..




Surt sa räven..

Förstasidan i dagbladet var ju minst sagt intressant..
Jag är glad att N inte jobbar för företaget längre. Allt för mycket har skötts illa och han förtjänar mer än så här (utan att gå in på detaljer)

Nu kan det bara bli bättre..


"Jag blev full på min jävla Cola"

Äntligen en kille som har fattat vad idoljuryn söker..
(klicka på bilden för att se klippet)

Mikael har skrivit Jag köopte Cola. Foto: TV4

Länka du med!





Med en ynka liten länk har jag gjort skillnad..
Fatta vilka pengar vi kan bidra med om alla ägnar ett inlägg till detta. Kom igen!

Vi kan göra skillnad - Hjälp till

Jag vill hjälpa till. Om vi bloggare kan göra skillnad på det här enkla sättet ser jag det som vår skyldighet att hjälpa till. Kom igen, vi ser vart det här kan leda nu.. Länka du med och se vidare information på deras hemsida.

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta"




Klicka på bilden för att komma till länken..

Morning

När jag får sova - kan jag inte sova..
Jag slog upp mina gröna redan klockan 9 och nu sitter jag här. Det är jättetråkigt väder ute och jag känner inte för att göra någonting. Funderar på att fixa lite film som vi kan se när N vaknar men jag tänker absolut inte väcka honom bara för att jag inte kan sova på morgonen.

Har ni några filmtips?

Trötter

Nu måste jag sova innan jag ramla ihop till en pöl på golvet.
Det är en dag imorgon också och troligtvis ska jag träffa Carro på kvällen. Jag och N har en del mission att ta itu med imorgon, bara en massa roligheter så till dess vill jag vara pigg :) Om tiden räcker till vill jag åka på Skopunkten också och shoppa höststövlar - Roligast med hela hösten. Vi Åhlensare får ju nämligen lön den 15:e så mina kulor har redan rullat in. Det måste firas hih..

Sov gott.

Tyck till!

10min kvar till Idol!
Vad tycker ni om den nya idoljuryn kontra den gamla? Vilka var bäst?




Mitt-i-veckan-mys

Jag är verkligen dödstrött.. Inte så konstigt efter 3.5h sömn kanske!
Inventeringen gick jättebra. Det var roligt och det gick mycket snabbare än alla kunnat föreställa sig. Vi fick gott fika och alla var taggade så det kunde knappast blivit bättre.

Nu har jag och N precis fettat i oss varsin pizza. Men innan det var jag, mamma och N ute på en liten promenad. Vi gick runt och tittade på en massa hus i närområdet som vi betygsatte och Åååååhh-ade oss över (lite av en hobby jag har) och man kände verkligen hur kylan bet sig fast i kinden. När vi gick kände man doften av kyla och äpple, vet ni vad jag menar? Hur mysigt som helst. Nu vill jag faktiskt ha höst och vinter. Jag vill ha stora dunjackor och bylsiga tjocktröjor att gömma sig i.

Den här vintern har jag mycket att ta tag i.


 

Klicka på bilderna för att få stiga in..



Jag kan offra mig..

För tidigt!

HA! Nu har till och med 4an uppehåll i sändningarna..
Ohmy, DÅ är man verkligen vaken för tidigt. Skönt att det inte hör till vanligheten. Imorgon är jag i alla fall ledig så ni kan ju gissa hur och var den dagen ska spenderas ;)

Vad gör man egentligen den här tiden på morgonen?

Jag har sovit 3.5h inatt..
Hur jag än vände och vred mig kunde jag inte somna :( Jag är trots det inte så jättetrött just nu, men det kommer nog så småning om.

Känns lite sjukt att vara vaken innan nyhetsmorgon.. Det är mått mätt för mig. Hur som helst är det ett matlagningsprogram på 4an nu som är lite kul. Det är en morfar och liten tjej som är med i dagens program och hon pratar heeeela tiden. Hon säger att hon är väldigt "vuxen i smaken" så det är okej att kocken lagar maten med mycket svartpeppar.. Hon insisterar också på att skära morötter själv så kocken kan inte koncentrera sig utan står och tittar på hennes fingrar hela tiden "försiktigt nu.." "akta småtassarna, skär dig inte.. " "ojojojojojoj.. ska jag inte hjälpa till?" hahaha

aaaahhaha..

Nej jag behöver en macka.

Mysiga höst

Om ganska exakt 9h ska jag infinna mig på jobbet igen..
VAD SJUKT DET LÅTER.. 9h lixom, det är ju ingenting..
Vi har nämligen inventering. Jag tror i ärlighetens namn att det kommer att gå jättebra. Vi är många som är taggade och vi har fått förstärkning i form av bekanta, familjemedlemmar och åhlensare ifrån stan. Jag tycker om inventeringar, vilket vissa inte kan förstå men jag tycker faktiskt att det är roligt :) ..också får man alltid smarrigt fika hih.

Dagen på jobbet idag har gått galet snabbt. Hux flux var klockan 20.00 och det var dags att åka hem. Jag reflekterade över hur mörkt det var när jag kom ut på parkeringen ikväll. Det var i det närmaste bäcksvart när jag körde hem från jobbet. Det är man inte van vid men jag kan inte låta bli att njuta en smula. Nu vill jag ha höst med alla tillbehör som gul-röda löv och den friska luften som hör hösten till..

Gud, jag måste sova snart..
Jag ska bara.. Som alfons åberg!


Byxor

Idag är jag trött go'vänner..
Efter att jag varit nere i tvättstugan och stoppat i en tvättmaskin skyndade jag mig upp igen och tillät mig själv att sova en timme extra, jummii :) Nu har jag i alla fall duschat och ska snart påbörja mina sedvanliga morgonrutiner.. (och äta lite sockerkaka)

Vet ni? Jag, klänningstjejen nr 1. köpte ett par byxor igår! Haha. Jag har inte haft byxor på mig sen förra hösten vad jag kan minnas. För shorts räknas ju inte. Jag tycker helt enkelt inte att byxor är ett roligt påhitt, men nu när det blir kallare har jag inget val. Det blev ett par svarta satinbyxor från Gina Tricot som faktiskt var lite roliga. Jag måste hem till mamma och pappa och hämta hem lite kläder, bland annar byxor.. Blir ju spännande att se om det är några byxor från back in the days som man kan lyckas tränga på sig. Tveksamt!

Nu blir det film och sockerkaka..

Ikväll har vi bakat sockerkaka..
Den blev nästan lika god som magdas ;) Nu har vi riggat för film..
Recenserar den lite senare.

Thai

Vi var verkligen på en jättemysig resturang tidigare idag..
Vi var på Thairesturangen som N hade valt ut. Vi åt god "middag för två". Till förrätt åt jag vårrullar och N åt glasnudelsoppa. Till varmrätt åt vi kyckling med grön curry och oxfilé med blandade grönsaker och sist men inte minst - friterad banan och glass. Det var verkligen jättegott och rasturangen var jättefin. Jag går gärna dit igen. Man satt som i små bås (som på bilden) med tända ljus också hörde man sorlet från en liten fontän.

Jättemysigt ♥



  

Jag var tvungen att knäppa ett kort inne på toaletten också för till och med den var fin. Men hur tänker man när man lägger en gästbok på toaletten? Haha..

Cubus bästa säljare

Det finns säljare också finns det säljare..
Jag och N gick en tripp på stan tidigare idag och jag skulle självklart in på Cubus för att bli en väska rikare - hoppades jag i alla fall, men jag såg den ingenstans. Det var väldigt lite personal eftersom det var söndag, och det var näst intill bara jag och N som gick på stan och strosade kändes det som. Hur som helst så fick jag syn på ett affärsbiträde så jag gick fram och frågade vart jag kunde hitta den bruna fransväskan. Hon beklagade och berättade att den var slut och att de 6 exemplaren som de fått in sålt som smör. Precis innan jag var på väg att vända på klacken erbjöd hon sig att ringa till birsta. Men dessvärre var den slut även där..

Precis när jag tänkte säga "tack och adjö" urbrister hon: "Men min chef ska åka runt i norrlandsbutikerna nu den kommande veckan, så om jag får ditt namn och telefonummer så kan vi ringa dig om vi hittar den i någon annan butik"

DET ÄR VAD JAG KALLAR SERVICE!
Hon kunde lika gärna med ett grinande leende på läpparna bara förklara att väskan var slut "synd, du var försent ute.." Men istället gör hon sitt allra yttersta för att behaga mig som kund.. På många andra butiker gör dom sig inte ens besväret att heja när man kommer in..

Hon får helt klart dagens guldstjärna av mig.. Jag har inget namn på henne men en guldstjärna är hon värd!


Filmtips efterlyses

Filmtips någon?



Söndag

Vårt trådlösa internet trasslar..
Eller så är det min dator som i vanlig ordning gör uppror för N's funkar jättebra. Vi har tagit en rejäl sovmorgon idag. Jag sov till 10.30 vilket är sovmorgon för mig. N slumrade däremot till klockan 12. Om en timme kommer farfar, mamma och pappa hit på fika.. Och självklart ska han få se hur vi har det.

Ikväll har vi planerat att gå ut och äta i alla fall. Det blir en bra avslutning på helgen. Om vi åker ner på stan i god tid kanske jag hinner in på Cubus för att titta på väskan också. Jag hoppas att det inte kommer börja regna. Det känns som att det hänger i luften..

HOT!


Zooma

Väldigt lik.
Men denna kommer från Ellos och kostar 249:-

Alla är vi mänskliga, till och med dom.

Spana in kändisarna före och efter retuschering..
http://www.iwanexstudio.com/ och klicka er fram till portfolio.

Höstsnygga fransar

Carvan har den snyggaste väskan jag sett på länge..
Jag har ju fått dille på fransar som ni som känner mig vet vid det här laget. Jag hade turen att få en väska från Zara när Sara var i Göteborg för en tid sen och den stormtrivs jag med ;) men den här är modell större och helt fantastisk nu till hösten. Jag ska spana på lunchen på måndag om den finns i birsta, annars blir det till att göra stan på min lediga onsdag. Det där är ett "måste ha". Hittar ingen bild så att jag kan visa er, men många av er kanske har sett skönheten?



Carvan, jag tänker på dig..
Kram

Högakusten.. igen

Dagen har varit en mysig utflykt..
Jag, mamma och N åkte till Dollar Store som planerat, men vi valde den i Kramfors istället för den i Härnta.. Det kändes mest som att vandra omkring i en stor (och kall) lagerlokal. Vi köpte inget roligt, bara nödvändigt ont som tandkräm och folie. Efter Kramfors mötte vi upp andra halvan av gänget på andra sidan av högakustenbron.

Pappa bjöd oss alla på god mat i den fina resturangen och både jag och N åt skaldjurssoppan med saffran. Hur god som helst! Jag passade på att knäppa lite kort som jag faktiskt, hör och häpna, redan har lagt in på datorn så ni ska få se.

Vi var inte hemma förrän 5-6 tiden. Både jag och N stupade ner i soffan så vi har inte varit ute och ätit ikväll.. Vi var proppmätta när vi kom hem. Istället bar vi in täcket till vardagsrummet och kikade på "Flyga drake" och "Made of Honor" med
Patrick Dempsey. Den sistanämnda filmen var helt klart bäst. Kanske hade jag för höga förväntningar på "Flyga drake" men jag tyckte mest bara att den var seg och lite långtråkig.

Äh, färdigsnackat.. Här kommer bilderna:


   
 

Högakusten

Jag var lite pirrig inför gårdagens middag, men allt gick jättebra..
Det var kul att träffa farfar och vi satt i timmar och pratade minnen och vise versa. På kvällen kom farmor upp också och det var kul. Roligt att se dom återförenas om än bara för en liten stund. Allt var faktiskt över förväntan.

Därför har jag och N bestämt oss för att följa med dom, mamma, pappa & hans lillebror till höga kusten för lite fika. Plötsligt känns det som att man vill ta igen förlorad tid. Vi tar två bilar så att jag mamma och N hinner in en sväng på "favvo haket" - dollar store, haha.

Ikväll, om energin finns kvar efter en hel dag på vift ska jag och N gå ut och äta middag. Vi får se om vi går ut och äter eller om vi flyttar fram det och köper hem god mat. Han får bestämma. Så länge jag får vara honom nära är jag mer än nöjd och belåten.

Nu är det snabba ryck för snart kommer mami och plockar upp oss. Ha en bra dag!



Grubblerier

Det här börjar sagta men säkert att bli den tråkigaste bloggen i cyberspace..
Jag vet aldrig vad jag ska skriva. Har jag då ett innehållslöst liv eller har jag bara inte lust att låta nyfikna människor ta del av allt som har med min vardag att göra? Jag vet en del som läser min blogg och som enbart gör det för att lägga näsan i blöt.. Visst får dom göra det. Jag tänker inte / och jag kan inte stänga ute någon från något så offentligt som en blogg. Något som jag faktiskt valt att publiera på internet. Ändå önskar man bara att man kunde blockera vissa från sidan.

Jag känner mig lyckligt lottat.. Jag vet vart jag har mig själv och jag vet vilka människor i min omgivning jag tycker om och värdesätter. Jag vet också vilka som bara är bekanta och vilka som man faktiskt inte har mer gemensamt med än att man behöver kläcka ett "hej".. men allt det här tar ett tag att lista ut. Men plötsligt händer det och man kommer till insikt. Idag är en sådan morgon.

Vart vill jag komma med det här inlägget?
Det vet jag, men det är svårt att formulera mig.. Jag har en grubblar-morgon. Jag vill bara åka till jobbet nu så den här dagen kan börja på riktigt någon gång..

Försenad 5års dag

Jag var tvungen att ta mig en lång dusch för att vakna till liv idag..
Idag måste jag ha med mig både lunch och middag för idag jobbar jag bokstavligt talat hela dagen. När jag kommer hem borde farfar ha anlänt till Sundsvall så någon dag här under helgen blir det väl släktmiddag med alla tillbehör..

Imorgonkväll ska jag och N gå och äta på någon thailändsk resturang som han har spanat ut när han varit ute och ätit med grabbarna. Det ska bli mysigt. Vi ska fira vår 5:års dag i efterskott som i själva verket ägde rum medans jag var på Mallorca. Inte nog med att jag möttes av en kärleksfull pojkvän när jag kom hem, jag möttes även av världens vackraste GANT klocka. Gissa om jag är glad!!!! Ni får se bilder på den i helgen hihi..



 

Trötter

Direkt efter jobbet idag möttes jag och N på ica för att handla..
Vi köpte en herrans massa gosaker, men bara nyttigheter! Till middag idag gjorde jag en god tonfisksallad med vattenmelon och cashewnötter. Farmor kom också hit och åt med oss och bjöd på god nybakad limpa. Det har varit en bra kväll men jag är vråltrött. Jag tror inte att jag har återhämtat mig riktigt efter resan. Jag sover 8-9h per natt (mer än jag är van vid) ändå är jag helt slut varje gång jag vaknar..

Nej nu ska jag borsta tänderna och krypa till sängs.
Godnatt..

Morgonstund har guld i mun

God morgon..
Jag har precis gått en halvtimmes powerwalk på mitt nya löpband och ätit en stor frukost men äggmacka, gröt och ett stort glas mjölk.
Jag prommenerade faktiskt i rask takt igår också och jag kan faktiskt se mig själv använda det här löpbandet flitigt även framöver.

Imorse ringde dom från jobbet och frågade om jag kunde jobba över men jag har så mycket att ta itu med idag. Dels för att farfar kommer imorgon och för att vi håller på att fixa med lägenheten dom ska bo i. Det måste dessutom göras idag eftersom jag jobbar hela dagen imorgon och inte hinner med något av mina "måsten" då. Vi måste dessutom handla, det ekar i kylskåpet. Men det löste sig till det bästa på jobbet i alla fall hoppas jag.


Min ljuvliga semester i bilder..

1. 2. 3. 
4. 5.  6. 
7. 8.  9.  
10. 11. 12. 
13. 14. 15. 
16. 17. 18. 
19.  20. 21. 
22. 23. 24.  




Bildförklaring:
1. Vårt hem under vår Mallorca vistelse. Vi hade hela undervåningen med de 2 uteplatserna. Närmast till poolen med andra ord. ca 5 fotsteg ;)
2. Vår pool.
3. Vår "privata" strand.. Bara för de som bodde i vårt hus och några fler, ingen allmän strand med andra ord.
4. Den mysiga lilla stigen ner till stranden.
5. Stranden.
6. Solnedgången.
7. En av våra små grannar :)
8. Lyxhotellet som låg granne med oss. Där fick man pröjsa upp ca 4000kr/natt för att få njuta av semestern. Vi var där med jämna mellanrum och kände oss som hemma i alla fall ;)
9. Finaste och bästa päronen i världen. Det här var innan vi åkte iväg på en underhållningsshow med magi, sång, komik och god mat. En jättemysig kväll..
10. Go och gla' kexchoklad. Det nyduschade orginalet..
11. Badar..
12. Titta noga mellan klipporna för där ligger jag har har det gött, vinkar litegrann till er där hemma. Visst är det vackert?
13. Japp japp, snorkla gjorde vi också..
14. Vackraste poolen jag någonsin sett.. Helt spegelblank, helt underbar..
15-16. Jag tog mig självklart ett dopp. Det vackra var att man hade utsikt över havet medans man simmade..
17. Tåget till Soller.
18-19. Högt upp till bergen tog det lilla tåget oss.
20. En vacker liten gränd uppe i Soller.
21. Mitt hår blektes hyffsat av solen.. dock liten bild :p
22. Pappa gjorde god lunch till sina flickor så gott som varje dag.
23. Twister, min och N's favvoglass fast dubbelt så lång.. dubbelt så god!
24. Vi avslutade vår semester med skumpa och en skål vid poolen..

Vi hade en underbar semester..
Jag hoppas att vi kan göra det här till tradition och åka iväg på semester tillsammans varje år precis som på den gamla goda tiden.. Jag kunde knappast haft bättre sällskap. Det enda som saknades var självklart N men han får följa med en annan gång. Tack för en underbar semester. Mamma, pappa, vart åker vi nästa år? :)


Jag, åter igen hemma i kalla Sverige - Halsduk på!

Nu är åtminstone rutan lagad.

Jag och N har varit på stan och rännt hela dagen..
Vi började med att lämna in min bil på ett ställe där dom lagar stenskott och det blev faktiskt skitbra, vilket känns jättebra. Det lustiga var att mannen som hjälpte oss kan ha haft svar på tal. När jag berättade att jag varit bortrest och inte hade en aning om hur skadorna på bilen kunnat uppkommit sa han bara:

"står du parkerad vid en slänt eller?"

"Hum, ja.. eller vadå? varför undrar du?"

Han var nästan helt övertygad om att skadorna måste ha kommit från en grästrimmer/gräsklippare eller dylikt. Dom kastar ju iväg både det ena och det andra runt omkring sig med en ofantlig kraft och jag tror faktiskt att han har rätt.. Pappa ska ringa och prata med någon gubbe senare för att reda ut hur det kan ha blivit sånna skador eftersom bilen stått parkerad i 2 veckors tid..

Nu håller jag på att ladda upp semesterbilerna.. kul va?


Sova sova sova

Jag har inte riktigt vant mig vid nya startsidan hos blogg.se
Jag tycker att den känns rörig. Tycker ni att det blev bättre? Jag har varit vaken en sväng, vaknade och var så extremt kissnödig men nu ska jag nöjd och belåten krypa ner i sängen igen :)

Sov gott


Nu är det mitt..

Japp, då var man en löpband rikare..
Nu återstår det bara att se om det kommer att användas så flitigt som ja hoppas. Jag ska inviga det redan imorgon. Hela familjen inklusive N har provat det och gud vad vi skratta när vi provade alla program. Det här blir nog toppen!

Imorgon är jag ledig, gud vad skönt det ska bli. Då ska jag uppdatera om semestern som jag lovat i flera dagar nu.

Min smala lycka?

Mina semesterbilder kommer upp på tisdag när jag e ledig istället.
När jag kom hem från jobbet idag stod middagen på bordet, min favorit - lasagne. Direkt när vi hade ätit färdigt gick vi ut, hand i hand, och gick en promenad. Jättemysigt! Framöver kommer det att bli många promenader hemma framför tvn också. Jag har nämligen köpt ett löpband idag. Eller imorgon rättare sagt. Jag, pappa och N ska åka och kolla på det direkt efter jobbet imorgon och om allt ser bra ut så får det följa med hem.. Äntligen. Tro inte att jag kommer att bojkotta den friska luften framöver men det känns lättsamt så här inför vintern i vilket fall..

Jag har huvudvärk och jag är ledsen över bilen men fler smarriga uppdateringar kommer när jag mår lite bättre..  



Det är ett likadant löpband som på bilden..


Arg och upprörd

När jag åkte från jobbet idag gjorde jag en minst sagt tråkig upptäckt..
Någon jävel har förstört min bil. Eller okej inte förstört, det var en överdrift men någon har kastat eller på annat sätt sabbat delar av den. Jag har fått ett stort krosshål i vindrutan som jag vet inte kommer från något stenskott. Någon har kastat något eller tappat något över bilen. Det är dessutom lack borta i närheten uppe på taket. Fan vad ledsen jag är..

Jag ska åka till någon som kan se över rutan så fort som möjligt för att få svar på tal om det går att laga eller om det kommer att spricka upp ytterligare med tiden. Det är inte så illa som det låter men för mig är de det. Jag har pedantskött den här bilen sen dag ett också får jag ändå inte "förstöra" den själv. Det är det som känns värst.

Morgonupdate

Godmorgon..
Efter att ha varit hemma i 12h är det snart dags att åka på jobbet, snacka om rivstart..
Jag går mest bara omkring här hemma och ler.. Jag är glad för allt jag har! Jag hade ju dessutom beslutat att lämna allt som har med mitt liv att göra hemma under semestern. Jag har trots allt haft tillgång till både internet och dator men jag har hållit mig ifrån blogg och internet i övrigt. Jag ångrar mig inte.. Jag uppskattar allt mycket mer nu i stället.

Nu är jag här med nya friska tag.
Ikväll när jag kommer hem ska jag se om jag kan ladda upp alla bilderna på datorn. Det är förresten jättekul att se att många av er har saknat mig genom mail, sms och kommentarer.

Jag har förresten fått ett mail från ett företag som ville komma i kontakt med mig angående bloggen så nu är jag väldigt nyfiken. Kan vara en nitlott, kan vara reklam men det kan vara något gynnsamt också! Jag vet ingenting ännu.

Ha en bra dag gullefjun..
Nu är jag tillbaka.

Titta vem som är hemma!!

Det här blir ett väldigt kort inlägg men jag vill bara fatta mig kort och berätta att jag är hemma med betydligt fler fräknar än jag hade när jag åkte! Vi har haft en helt underbar semester och jag har helt klart fått nya perspektiv på saker och ting.. I och med det känns det helt fantastiskt att vara hemma igen..

Mer om min fantastiska semester (i både tal och bilder) redan imorgonkväll..
Förhoppningsvis!

PUSS