Utmanad

Jag har blivit utmanad av Caroline .

Så här går det till:
Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sedan sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

1. Jag är otroligt mörkrädd. Jag tycker till exempel inte om att släcka lamporna i köket och vardagsrummet innan jag ska gå och lägga mig. Det har blivit bättre men förr var det inte omöjligt att det fick vara tänt här och där om jag skulle sova ensam.

2. Jag gör ganska många pinsamma grejer och jag tycker om att berätta om alla tokigheter jag råkar ut för. Ibland kanske jag borde hålla vissa saker för mig själv haha :)

3. Min pojkvän är bättre än mig på att städa, som jag brukar säga är jag kanske världens sämsta hemmafru. (men jag lagar i alla fall bättre mat än honom)

4. Jag hade tandställning i mina ljuva tonår. Något jag aldrig ångrat eftersom jag fick så mycket finare tänder efter behandlingen.

5. Jag anser mig själv vara en person med många fina vänner men mina allra närmaste som vet allt om mig kan jag räkna på en hand. Jag öppnar mig inte för vem som helst. Man måste förtjäna min tillit först.

6. Jag är väldigt långsur, något jag kämpar med att inte vara. Jag tycker inte alls om den egenskapen hos andra, därför vill jag inte besitta den själv heller. Men jag tycker nog att det har blivit lite bättre. Folk i min omgivning brukar inte märka av det, det är mest bara jag som tjurar i smyg ;)

7. När jag var liten fick jag konsertbiljetter av min mamma och pappa till Westlifes konsert. Det var absolut en av de bästa dagarna i mitt liv som liten. Jag skrek mig hes och grät när pojkarna krystade fram sina ballader :)


Nu vill jag veta några smaskigheter om er: Bella, Elin, M-T, Cillen och Johanna..


Kommentarer
Postat av: johanna

Haha, vad kul att jag har utmanat dig och du har utmanat mig ;) vad lustigt :)

Postat av: johanna

Haha, vad kul att jag har utmanat dig och du har utmanat mig ;) vad lustigt :)

2008-11-24 @ 13:13:53
URL: http://johannarova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
199128;4ff023daddf2b32dffea2747 2008-11-24 13:11:18 <![CDATA[Utmanad]]> /2008/november/utkast-jag-har-2.html http://johannarova.blogg.se/
199128;4ff023daddf2b32dffea2747 2008-11-24 13:13:53
-->