Bild efterlysesJag fick ett jättegulligt mail från en läsare som tyckte jättemycket om min hårfärg. Det är så himla roligt att höra! Nu har jag i alla fall hittat en hårfärg som jag trivs jättebra med även om jag tycker att jag är ljusare än vad bilden visar. Det här kanske inte är det bästa kortet att ta med till frisören haha men det var ju det här kortet du efterlyste i alla fall så varsågod!

Jag använder mig av Schwarzkopf Poly Blonde 12.2
Jag älskar den för att det blir som ett slingat resultat även fast jag färgar hela utväxten med den (bara utväxten) Det blir alltså inte som en sån här tråkig färghjälm som man kan få annars. Jag rekommenderar den varmt till alla som inte vill att håret ska skifta mot gult. Eftersom den "innehåller silver" blir det ett mer askigt resultat. Tack vare mamma blir jag nöjd varje gång. Min personliga lilla frissa när det kommer till färgning :)

Kommentarer
Postat av: Misha

Hej! Tack så jättemycket för bilden =) Var verkligen jättesnällt. Ska genast spara och skriva ut den så att jag kan ge den till min frisör när jag ska dit ;) Tack igen! Kram!

2009-01-20 @ 13:58:38
Postat av: Jenny

Va fin du va! Jätte snyggt sminkad!

Postat av: caroline

mycket sant, din hårfärg är super snygg. Men jag ska nog stanna som brunett ett lite tag till, det kanske blir mitt första bruna år i år, får se.

2009-01-21 @ 11:37:59
URL: http://winneroth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback