Hårigt värre



Den här köpte jag idag, fast för blondiner då..
Är det någon där ute som har någon erfarenhet utav produkten?

- - - - - -
Update



Den här fick också följa med mig hem..
Har du provat den?


Shopping

Jag har verkligen inte orkat uppdatera idag..
Men jag vill inte gå och lägga mig utan åtminstone En till uppdatering. Idag efter jobbet shoppade jag lös litegrann. jag köpte ett par söta trosor, lite hårprodukter till mitt numer blonda svall och 2st armband (75% på jättemånga av våra smycken) och en födelsedags- present till mamsen.. Allt på åhlens då, om ni inte redan hajjade det.. Bilder kommer imorgon.

Hörrni, jag har ett problem.. det är nu ni kommer in i bilden!
Min pappa fyller år på torsdag och jag vill ge honom något bra.. Han är verkligen världens bästa pappa och han är värd allt som den här världen har att erbjuda. Jag har bara ingen som helst fantasi, han har redan så ofantligt mycket grejer. Har ni något tips? Vad som helst.. En upplevelse? Någon bra bok? VAD SOM HELST, jag behöver er hjälp!

en måndagsmorgon

Jag skulle behöva två tändstickor för att hålla ögonen öppna..
Sitter och sipprar på ett glas mjölk nu och försöker tro att jag är duktig som "äter frukost".. yeye! jag är mycket trött, efter att ha klivit upp strax efter 07.00 hela helgen. N den lilla räkan är ledig och ligger och slumrar sött, jag ska faktiskt göra allt för att inte väcka honom även om jag är väldigt avundsjuk..

Nej nu åker det numer blonda håret upp i en liten knut på huvudet. djupdykning in i garderoben sen får det duga. styr färden till jobbet 07.30 och kommer hem strax efter 5tiden.

Pusshej.

Sweet Dreams

Godnatt då allihopa..
Fick ett samtal nyss, det var lilla annika som hade läst att jag hade PF (pojkvänsfritt) ikväll så hon ringde för att surra lite. Alltid lika kul. Vi ska slå klackarna ihop under gatufesten det är nått som är säkert..

Nu ska jag krypa till sängen, 08.30 avgår färden till jobbet imorgonbitti. Jag vill alltid vara i tid! Har jag tur kansk det blir lite tårta till frukost om den inte tog slut igår!? ;)

GODNATT ♥


The man

Ligger just nu och ser på filmen "The Man" på 5an..
Riktigt kul faktiskt. Är det några fler som ser den? N är med grabbarna ikväll men det har inte gått någon större nöd på mig. Jag ligger halvslumrande i soffan och skulle troligtvis inte vara det bästa.. eller jo kanske det bästa, men inte det roligaste sällskapet.. ;) tss


The man


Jag ska dessutom passa på att gratulera Zandra till hennes nya jobb.. Hon kommer att lämna oss i birsta för att flytta ihop med killen i sthlm och jobba på åhlens där istället.
Kram och lycka till! :)

Mission completed

Jag känner mig verkligen ren efter min ansiktsmask..
Jag kunde dra bort hela masken i ett enda svep. Det kändes verkligen som att den gjorde sitt, huden kändes jättefräsch efteråt. Jag använde lite ansiktsvatten på en bomullspad för att få bort enstaka rester från masken innan jag smorde in mig med ansiktscremen Hydra Zen från Lancome.

Nu sitter jag här och klappar mig själv på mjuka kinden ;)

 


1. Återfuktande alkoholfritt ansiktsvatten
2. Lugnande och återfuktande ansiktscreme

Hemmaspa light!

Det blir en lugn hemmakväll för mig trots allt..
Jag orkar verkligen inte göra ngt särskillt. Jag har precis tvättat av mig sminket, satt på mig morgonrocken och lagt en ansiktsmask. Ansiktsmasken jag har just nu är en peel-off mask från åhlens som är uppfriskande och exfolierande. Den har en fräsch doft av citron och lime men den var väldigt väldigt stark från början. jag undvek naturligtvis att lägga den nära ögon och mun precis som det rekommenderas men ändå fick jag blunda för att den var så stark. Det känns som att det är menthol i den om jag ska beskriva känslan.

Nu när jag har haft den 5 min har den sakta men säkert börjat stelna. Den kyler jätteskönt och svider inte alls i ögonen längre, det var bara vid applicering. Vi får väl se om jag får silkeslen hud efter att jag dragit bort masken (den ska alltså inte sköjas bort)

Ibland ska man skämma bort sig själv.

- - - - - - - - - - -

update: HAHaa, shit vad konstigt det känns nu efter att ha haft masken 10min. Jag har aldrig haft en mask som man drar av tidigare, skitskum känsla verkligen. Lite kan glädja mycket.. Haha


Är du ett blåbär?

Det är lite svårt att nöja sig med blåbärssoppa (relativt tomt kylskåp) när man är sjukt sugen på en flottig pizza


tröttis

Hej hej och hallå!
Det är jättevarmt ute och här inne sitter jag och ugglar. Jag vet inte ännu vad kvällen har att erbjuda. Eventuellt ska jag hem till Marie på grillfest men det blir hur som helst lugna bananer för mig då jag jobbar imorgon.. Annars blir det bara en slappar kväll framför tvn.

Jag är så trött att jag skulle kunna somna nu på studs, en liten siesta kanske?
Frågan är bara om jag verkligen orkar kliva upp sen. en liten tupplur blir det allt i alla fall..

Gatufesten.

Gatufestbiljetten är köpt..
690 jävla kronor. Jag förstår inte hur dom kan ta så mycket pengar för den.. Om det inte blir fint väder alla dagar är det jag som kommer gå runt och sura ;) Nej jag ser fram emot det jättemycket men jag tycker det var galet dyrt. Jag är van att kunna köpa biljetterna billigare genom farmor (ca 500kr) men det gick inte den här gången..

Höjdpunkten på gatufesten är givetvis MAGNUS UGGLA!


Skamsen

Nu sitter jag verkligen här med svansen mellan benen och skäms..
Imorse skulle vi ha haft "avtackning" av vår förra butikschef med frukost och vise versa.. Givetvis hade jag snyggt och prydligt skrivit upp det i min kalender (hela mitt liv finns i den där jädra boken) men när vi gick och la oss igår var det sista jag gjorde att kolla på schemat, "ahaa 11.00 sovmorgon" och ställde klockan därefter. Inte en tanke på att det var JUST IDAG! Förvirringen ligger med största sannolikhet bakom att jag har varit ledig i 2 dagar och inte kännner mig fullt uppdaterad..

Förhoppningsvis ger E honom en kram och berättar läget eftersom hon ringde och frågade var jag höll hus. Ja, så kan det gå antar jag. Det var trist i alla fall, hade gärna varit med och önskat honom lycka till i framtiden men jag tror att tjejerna skötte den biten bra även utan mig..

Nu ska jag väl påbörja mina morgonrutiner så jag åtminstone kommer in till jobbet till 11.00 hädanefter blir det till att dubbelchecka kalendern innan läggdags..


Torsdagkväll på stan

Ikväll har jag varit nere på stan och träffat Kate.
Vi satt länge och pratade på en bänk under ett stort träd, sen blev vi hungriga. Vi åt middag på norrlandskällaren och jag kan bara säga att jag är grymt besviken. Det tog jättelång tid innan vi fick maten. När den väl kom var den kall. Vi fick bara en portion med strips även fast vi hade beställt det båda två. Vi fick säga till om att det faktiskt inte räckte med en skål till två personer. Detta efter att ha väntat jättelänge och maten hade blivit ännu kallare än vad den redan var när vi fick den..

Nej, det var faktiskt bara sällskapet som var bra..

Efter middagen satte vi oss i solen vid vängåvan en stund och bara myste i solen. På hemvägen åkte jag hem till mamma och pappa för att släppa in lilla bamse (vår kissekatt) men han var inte det minsta intresserad av att komma in. Han låg och åt en mus och jag vågade inte ens närma mig. Jag ville inte se den i närbild och jag kan tänka att han hade blivit lite aggro om han inte fick äta upp den i lugn och ro..

Nu ska jag och N krypa till sängs..
Godnatt på er..

Blond

 

Säg Hej till mitt nya hår!

Middag & bio med Emma

Gårdagen var hur bra som helst..
Klockan 6 skjutsade jag hem min kusin och strax efter plockade jag upp Emma.. Vi åkte ner till stan och hämtade ut våra biobiljetter till Sex and the city.. När biljetterna låg tryggt i plånboken promenerade vi ner mot stan och bestämde oss för att äta middag på Olearys. Vår favorit fanns på menyn (den finns nämligen inte på vintermenyn) alfredopasta med kycklingfilé och vitlöksbröd - SÅ GOTT!

Vi satt där och myste i kvällsolen och pratade hur mycket som helst. Det är så skönt med vänner som man verkligen kan vara sig själv med rakt igenom med. Jag och Emma ses mer sällan än vad vi egentligen skulle vilja men tiden räcker helt enkelt inte till. Ändå känns ingenting främmande och det blev inte en tyst minut..

När klockan blev 20.30 var det dags att bege sig upp till bion. Kön var enorm trots att det var mitt i veckan. En fullsmockad biosalong med bara fnissande tjejer. underbar stämmning, alla lika förväntansfulla..

Hur var filmen då?
HELT FANTASTSIK!! Jag som trodde mig veta hur den skulle sluta men icke.. Det var helt klart den bästa av alla avsnitt. jag har läst så många hyllningar till filmen. och jag har läst att det är både skratt och gråt. min första tanke var att "det är klart jag inte gråter, men skratta kommer jag säkert göra" puhh, trodde jag ja. jag var blöt i ögat ett antal gånger :')

Det var verkligen en toppen dag tillsammans med Emma..
Nu får de fan bli skärpning på oss, så här långt ska det inte gå mellan gångerna vi ses :)





byebye brownie, hello blondie

Min kusin kom hit igår efter jobbet och hjälpte mig att bli blondie.
Jag har velat fram och tillbaka i flera månader men jag har alltid varit för feg. Jag var lite smått panikslagen under hela processen och hon bara garva åt mig. Jag går vanligtvis ALLTID till frisören och får sånt här gjort. När vi hade sköljt ur allt så vart håret vääldigt mycket ljusare än vad jag/vi hade trott och det skiftade även mot gult på vissa partier.. Jag vågade mig inte på att ha utsläppt på kvällen så allt åkte hastigt och lustigt ihop till en liten knut på huvudet :p

Jag har fortfarande absolut inte vant mig.. De gula partierna börjar jag få ordning på nu efter att ha tvättat håret med silverschampo 3-4 gånger (mm, panik) nu får det se ut så här ett litet tag, vågar inte riskera att börja tappa allt hår, jag har redan så himla tunt hår. 

Jag har fortfarande relativt mörkt underhår men det får bli en annan process. Det ser till och med redan ut som att jag har en liten utväxt haha.. jaja, men man ska inte gråta över spilld mjölk. Cillen gjorde ett bra jobb i alla fall. Färgen fick sitta i hela verkningstiden så det var inte så mkt man kunde göra..

Emma såg inte ens att jag hade blivit blond. Jag blev VÄLDIGT förvånad. iof var jag väldigt blond under den tiden vi jobbade och umgicks som mest så det var antagligen av den anledning. Vi träffade däremot söta Anja och hennes kompis på bion igårkväll och hon såg direkt, trots min lilla toffs.. haha

ja, nu har jag förberett er alla i alla fall..  :)

Imorgon mina vänner, imorgon

En helt underbar kväll..
Jag berättar allt imorgon för nu ska vi sova ;) godnatt

Ulf steker!




Har ni sett nya ica reklamen?
Om inte? Se här, hahahahahahahaha

No Pain

Tack, ni är allt bra omtänksamma :)
Vi vaknade upp klockan 11.00 idag, skön sovmorgon. och vet ni vad? jag har inte ont i tanden. jag är så glad! Jag ska dock inte ta ut någon seger i förskott, igår kröp det sig på allt eftersom och under kvällen gjorde det riktigt ont. Det bästa är i alla fall att om det skulle göra allt för ont en längre tid har jag en peniciilinkur att hämta hos mamma och pappa. Förra gången vart jag fri smärtan, så då kan jag lika gärna skjuta upp rotfyllningen minst ett år till :)

Tandvärk

Jag är lite orolig..
Eller lite och lite, jag är fan mycket orolig. På gatufesten ifjol hade jag sån sjuk tandvärk. Det värkte så mycket att jag hade ont i hela munnen, för att inte tala om käkarna. Efter mycker mod bokade jag en tid hos tandläkaren - Efter ännu mer mod gick jag till och med dit. Jag är såå rädd för tandläkaren så ni kan aldrig ana..

Tanden mådde inge vidare i alla fall. Den behövde rotfyllas. Hällre döden tänkte jag! Alltså blev det ingen rotfyllning gjord. Men varnande ord som sa att jag förr eller senare skulle få besvär igen fick jag tillslut ett recept utskrivet med en penicillinkur. När kuren gjort sitt var värken borta och ingen kunde vara gladare än jag. Idag, PRECIS ett år senare har jag fått ont igen, WHY!!!?

Jag har egentligen känt av tanden till och från i ett år men det har inte varit konstant värk som det var då. Jag har känt av det lite extra när jag har ansträngt mig (jobbar hårt, tränat etc) och när jag har varit sjuk.

Snälla, låt mig få vakna upp imorgonbitti utan att känna någon som helst tandvärk..




Hemma.

Direkt efter jobbet idag åkte jag och plocka upp Carro!
Vi åkte ner på stan men orkade inte gå i några affärer (förutom åhlens, haha) Vi gick istället till Coffehouse och köpte med oss varsin sallad. Vi åt den hemma i hennes pojkväns lägenhet. Lite lustigt, nu har jag varit i hans lägenhet men jag har fortfarande aldrig träffat karln. Ännu roligare var väl kanske att han bor 2 våningar nedanför Sändy på mitt förra jobb ;)

Vi hade så mycket om surra om. Allt mellan himmel och jord och nu är ingenting osagt! Det är inte många som vet allt om mig men hon är sannerligen en av dom.

Både imorgon och på torsdag är jag ledig.. Det blir två fullspäckade lediga dagar men det är bara roligt.


Hallå solsken

Morning!
Det svider i ögonen, det är inte riktigt min grej att kliva upp på morgonen. jag är helt klart en kvällsmänniska! men nu är jag vaken och redo att göra dagen till ett nytt äventyr (dåligt klyschigt det lät då)

Jobbar mellan 9.50-16 sen ska jag hämta upp min allra bästa vän Carro för en tur ner på stan. En liten matbit, förmodligen på coffe house - brukar vara där vi landar och bara ta igen förlorad tid. Vad ska ni göra idag?

Tempo

Puh, nu ska tvätten torka, sen har jag gjort mitt för idag..
Den som inte är med och tvättar får sortera alla hundratals strumpor, grattis älskling :) Jag måste snart lägga på ett kol. jag har fortfarande skitigt hår och mjukiskläder på mig och jag ska åka till jobbet om 1.5h

Jag har en rolig vecka framför mig..
På tisdag ska jag träffa carro över en fika, på onsdag ska jag pick-nicka med Emma och gå på bio, och på torsdag ska jag troligtvis träffa Kate på kvällskvisten.. Jag är ledig onsdag och torsdag den här veckan så det gäller att ta vara på dagarna. Icke att förglömma att jag måste införskaffa mig en gatufestbiljett. Hade inte en susning att det var redan nästa vecka, de går så sjuukt fort!

vackra naglar

Nu ska jag måla mina tånaglar med lack från Isadora.
Igår målade jag naglarna med poppy red, men nu är det tårnas tur att bli fina. Dom ska bli skrikande rosa med flashy pink! jag blev väldigt glatt överraskad av lacken från Isadora
(vi har rea på dom på åhlens, 29kr/st perfekt) det sitter som berg.. Det tycker jag är ganska ovanligt numer, de flesta lacken börjar flagna efter en dag, men det här kan jag varmt rekommendera.



summernails08_colors

Flashy pink 081.

Hemmafru för en dag (det räcker)

Jag tittar på Rachel Ray medans jag väntar på tvättmaskin nr. 3
Egentligen vet jag inte varför jag tittar för hon gör mig så nervös. Hon skriker och hoppar omkring som ett barn. Tacka vet jag Oprah som sitter tryggt i sin stol och ger bort bilar och dylikt till publiken. Tur att man inte är arbetslös, det är ju verkligen bara rappakalja på tv om dagarna. nog för att se finns ett liv utanför lägenhetens väggar men i alla fall. Det är ju döden att ligga hemma och vara sjuk om man inte har en film att sätta på.

det här blev ju ett glatt och uppmuntrande inlägg.. inte..
jag går ner i tvättstugan istället.


Det här

Hey, det här går ju som på räls..
om man bortser från att tvättmaskinen vägrade öppna luckan i sisådär en 15 min utan att göra ett dugg. ingen snurr, inget spola bort vatten (eller andra grejer den sysslar med) jag fick bara stå och titta på en färdig tvättmaskin i 15 min innan den behagade att vara färdig.. jag såg att tvättiden efter vår också var ledig så jag tror att jag ska nalla åt mig den också, det är lika bra att jag viger den här dagen till att tvätta..

Börjar jobba klockan 16.00 men man hinner göra mycket nytta innan dess, det gäller att vara en flitig myra.


Tvättdag

Nu lär de första 2 maskinerna med tvätt vara färdiga..
Har somsagt tvättid till klockan 14.00 så jag hoppas jag hinner med allt. Skulle bli lite vansinnig om jag skulle behöva ta upp och hänga tvätten i lägenheten..

Dags att rusa

Sex and the city

Nu är jag helt sjukt förvänstansfull!
ALLA bloggare skriver om Sex and the city filmen. Inte nog med att alla skriver om den, alla hyllar den till skyarna. Jag vill också, och jag ska. Jag och Emma ska ses på onsdag. Om vädret tillåter ska vi börja med en picknick i det gröna och på kvällen ska vi gå och se sex and the city filmen. det kan knappast bli bättre så jag hoppas för mitt liv att ingenting kommer emellan som det så gott som alltid gör när vi ska försöka ses haha..

Längtar


Tvätt

Somsagt, tillbaks till vardagen!
Jag har tvättid nu mellan 10 och 14 så det är bara att röra på påkarna. dessvärre har jag inget sköljmedel.. hm

Midsommarhelgen

Äntligen har man fått andas lite frisk luft..
Sagt och gjort så åkte vi ut till N's stuga på sen torsdagkväll. Vi vaknade upp klockan 12.15 på midsommarafton och åt kombinerad frukost och lunch alá sillrör och potatis tillsammans med N's gosiga päron. Så gott! På eftermiddagen åkte N's föräldrar hem och vi fick stugan för oss själva. Vi hade så mysigt hela dagen trots det blåsiga vädret.. Vi bestämde oss för att basta och eventuellt bada men det blev inget av med något bad. När bastun visade 25 grader tyckte jag att det var en mycket god idé att ta plats men det blev ingen batu förrän termometern visade 60 grader *puh* VÄLDIGT varmt tyckte jag.

Framåt kvällen tog vi en båttur och det var helt underbart.
Inte ett moln, strålande sol och spegelblankt vatten. På kvällen grillade vi fläskfilé och åt en god middag. Innan solen tackat för sig hann vi även med en fisketur, tyvärr utan fiskelycka..

På midsommardagen ringde Elin vid 10-tiden och meddelade att hon var på väg ut till oss. Vi hade verkligen en urmysig dag med många skratt, en båttur, en fisketur (abborrar och en sill haha) mat i mängder, ost och kex, vin och en herrans massa kortspel - PLUMP! Skitkul, Elin fick lära upp oss och i slutet av kvällen var det jag som var kingen ;) Vid halv 2 tiden sa vi godnatt och vaknade upp på ett soliga åstön imorse..



Midsommarhelgen kunde knappast bli bättre - tack vare er N och Elin!
Imorgon är det åter igen dags för verkligheten och vardagen



Från båtturen i lördags..

Bye for now

Sista uppdateringen på 3 dagar framöver..
Nu ska jag strax åka till jobbet. Ska stöka ner hela garderoben först för att hitta ngt att ha på mig. samma visa varje gång! Jag jobbar till 20.20 idag så direkt efter jobbet blir det ICA för att inhandla helgens mumsbitar. Det är mycket som ska stå på bordet på midsommar, det ska va sill, potatis, grillat, goda såser, ost och kex, gott vin mm.. ingenting får utebli eller glömmas bort.. 

Det känns som att vi ska åka på rena rama minisemestern.. Det spelar inte ens någon roll om det blir fint väder eller inte, det ska bara bli så skönt att komma långt hem ifrån vardagens alla måsten.

Åka båt, fiska, äta gott, dricka gott och bara njuta av varandras sällskap. Det är det enda som står på vår planering!

HAPPY MIDSOMMAR PÅ ER ♥

Fotboll

Helt sjukt egentligen att det kan kallas sport - vuxna män som jagar boll..
Jag sitter och tittar på fotbollen med mannen. jag gör det ganska frivilligt i dag i alla fall. Den här gången ska jag inte börja hetsa om att zappa till andra kanaler.. Jag tror däremot inte att jag kommer att se klart hela matchen där går nog fan gränsen. Jag har inget intresse av sånt här alltså haha.. jag skulle säkert tycka att det var SKITKUL om jag fick sitta på läktare och gorma med lite alkohol i blodet men hemma i tvsoffan utan ens en chipspåse, nja.. då kan det lika gärna va alltså!

Då tycker jag att hockey är tio gånger roligare.. Där händer det så mycket mer!
Så, alla fotbollsfantaster.. vinner vi ikväll eller inte?
Hmm, ångrar mig.. Vi förlorar!



Är det här Zlatan när han bli gammal?

Rea i birsta

Halålålå
Nu är jag hemma efter en kortis på jobbet.. mitt arbetspass idag var på ynka 4h, jag som gillar att jobba MYCKET! menmen, nu är jag i alla fall hemma. jag är jättetrött, ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll för imorgon jobbar jag ett monsterpass.

Roligt med dagen var att Diors återförsäljare kom och hälsa på. Vi fick dofta på en underbart fräsch herrdoft som kommer till hösten (verkligen ngt för min N, en doft helt i hans smak) samt se lite ny makeup och hud/ansiktsvård som kommer att komma. Just sånna här grejer göra att jag älskar mitt jobb ite extra! ingen dag är den andra lik egentligen. Det finns alltid något att göra på vår skönhetsavdelning..

Har ni förresten varit in och kikat på åhlens rea? Hos oss i birsta har vi rea på bl.a. botherm läppglans, läppstift, ögonskuggor, kajalpennor och mascara + läppstift från lancome 
(50% på allt) Vi har rea på isadoras nagellack (bara 29kr, sitter som berg) och en massa mascaror mm. jättekul!

Skynda till birsta och fynda :)

En av dom bästa.



Den här skivan gick ständigt på repeat hemma hos mig när jag var yngre..
Många skratt, ännu fler tårar. jag har upplevt mycket till hennes musik.

Lalalallaaaaa.

Det är nästan så att jag skulle vilja sjunga en trudilutt för er så här på morgonkvisten..
Ska jag slänga in en sång youtube och publicera kanske? Haha.. Nej ni vet mycket väl att det aldrig kommer att bli någon videoupdate i den här bloggen.. Jag gillar att se andras men det är bara för att jag skrattar och blir generad åt deras vägnar.. nejfy..

Sovit gott?
Jag har bara lite hosta kvar nu vilket är skönt. Jag börjar inte förrän 11.00 idag men jag tänker åka in till 10 och kika lite i affärer innan det är dags för mig att göra mitt. Imorgon är sista arbetsdagen innan midsommar, då jobbar jag ända till 20.20 men direkt efter det slänger vi oss i bilen och åker ut till stugan. Gud vad jag längtar!

Hur ska ni fira midsommar?

Hela tjocka släkten

Det är inte så konstigt att jag trivs i korsta..
Det tar mig lika lång tid att åka till stan, som att åka till jobbet (ca 5-8min) Men det bästa av allt - Hela min familj och mer än halva min släkt bor ju här.. Från vårt (oputsade) lägenhetsfönster ser man mamma och pappas grannhus. 3st hyreshus upp bor min farmor och i mamma och pappas grannkvarter bor mina kusiner med familj haha.. Hela tjocka släkten på så gott som ett och samma ställe.. Smidigt minst sagt!

Idag har jag legat så gott som hela dagen och plötsligt pligar det på dörren..
Vilka står utanför om inte Farmor och Stig (farmor särbo sen så måånga år tillbaka) Då har dom små liven bakat en sockerkaka "till sin sjukling" som dom så gulligt uttryckte det. Mitt feta hår och min osmakliga klädsel var förmodligen anledningen till att de inte ville komma in och fika med mig.. Eller så får jag lita på att det var som dom sa, att dom faktiskt inte vill bli sjuka. Dom åker nämligen till Åland på söndag! Kul kul.

Tack för kakan, och ännu mer tack för er omtanke ♥


Söt liten kotte


Frulle på schemat

Fy, jag bara snörvlar och har mig..
Det är inget bra på tv så här tidigt på morgonen heller.. Jag tror jag ska göra iordning lite frukost och lägga mig och se på The Hills. Jag har ju 2,5 säsong kvar haha..



Ellos



Snygg väska från Ellos..
Den här har jag varit jättesugen på länge, nu är den dessutom prissänkt från 329:- till 249:-
Zooma

Vilka är era favoritbloggar?

Anna Hibbs
Amanda Berg
Isabella Löwengrip
Rebecka Simonsson


Vilka bloggar läser du dagligen?
Jag kikar givetvis in hos alla er som kommenterar hos mig också, men hos dessa
tjejer är jag stammis!


*slurrp*



Det var mormors godaste vi köpte igår..
Glassbilen kom igårkväll så det var bara att rusa ut.. Eller ja, N rusa och ja höll ställningarna från vardagsrumsfönstret så att han skötte sig, haha.. GOTT!

Dagen

Jag har hostat hela natten :(
När ska jag bli frisk egentligen, det här börjar tära extremt på mig.. Innan N åkte på jobbet hjälpte han mig i alla fall att koppla om tvn så jag har alla filmkanaler. TACK! Nu ska jag ligga i soffläge hela dagen, äta glass och zappa (Mmm, i mecicinskt syfte mot halsont givetvis)


Tillökning i familjen

Nej nu blir det till att sova..
Men först vill jag bara tala om att jag vill ha tillökning i familjen - då snackar vi inga ungar.. Jag har surfat på "katt" och "hund" på blocket hela kvällen. Egentligen är hund inte ens aktuellt men jag kan inte låta bli att drömma lite. Jag vill ha en liten rackare som är latare än mig och inte allt för kissnödig.. haha, neerå.

Jag vill helst ha (klyschigt nog) en liten långhårig chihuahua.. Nu kommer det iof inte att bli en hund på länge då vi inte skulle ha tillräckligt mycket tid för lillparveln och det är ju givetvis ett måste. Vi jobbar ju nämligen inom handels båda två så en hund skulle inte gå fast det är verkligen den enda anledningen till att jag inte skaffar hund redan imorgon! men en liten kisse, eller två? Ja, kanske det. Jag är själv uppväxt med katt och jag saknar det varje dag. Min lilla bamse är kvar hemma hos mamma och pappa eftersom han mår bäst av att vara utekatt men jag ska erkänna att jag saknar det lilla livet enormt mycket.  

Jag tror vi ska ta ett litet snack här hemma imorgon, jag vet inte om N behöver övertygas eller om han vill lika mycket som mig..

uttråkad

Jamen go'kväll då alla goa och glada..
idag kunde jag andas genom näsan.. HEY! min förkylning går med andra ord åt rätt håll. Imorgon är jag ledig, då ska jag bara slappa och myspysa här hemma. inga måsten eller förpliktelser. jag kanske firar med ett varmt bad tillsammans med stieg larsson.. - i lurarna.

För alla som undrar hur det gått med bilen så har det gått helt okej.. N fick en hyrbil medans de tog in bilen på verkstan, igen. Samma sak den här gången, inga synliga fel. dom gick däremot igenom den lite extra noga den här gångenoch tvätta samt bytte något.. ja fråga mig inte, jag är så icke-insatt man bara kan bli men jag är förståndig nog att veta att motorlampan inte ska lysa i alla fall.. nu hoppas jag att det är färdigkrånglat.

Vad gör ni ikväll? jag har tråkigt. bara bajs på tv!

Service - till ingen nytta!

Jag är förbannad!
Alla stammisar vet att jag ältat historier hit och dit om min bil den senaste tiden. Jag har nämligen aldrig någonsin haft problem med min lilla bil som jag köpte för ett år sedan förrän nu. EFTER att jag haft den inne på service. Jag har redan fått lämna in den en gång efter service för att motorlampan tändes när jag körde.. och vad händer? Jo, motorlampan har börjat lysa och blinka om vartannat IGEN. Jag vågar ju inte köra bilen längre, snart blir jag väl stående längst vägkanten med tummen i luften i hopp om att få lift.

DÄRFÖR åker N till bilaffären där jag köpte den direkt efter att han skjutsat mig till jobbet.. (bra uppfinning det där med nybilsgaranti åtminstone..) Jag blir tokig! Jag tycker inte att det är okej att lämna in bilen på service och betala dryga 3000kr och därefter få tillbaka en bil som inte längre fungerar som den ska.

Jag är väldigt upprörd.. GAH! Om det inte var för att min näsa började rinna (igen) skulle jag kunna skriva en hel novell om det här. Ni kanske hade tur att min förkylning inte gett med sig med andra ord..

NU: Jobbet!

Va'fan..

N skrattar åt mig när jag ska försöka prata och låter som en elefant med snabeln i dubbelknut.. Jag låter väldigt ocool. Nu har vi precis ätit blåbärssoppa och skorpor, vet ni hur god kombo det är? Jag känner mig helt slut som artist.

Nu ska jag slänga sig (med gott samvete) i soffan och ta mig ett sug på febertermometern. Vi blir ovänner om den visar något jag inte vill se. JAG ORKAR INTE VARA SJUK!


12 timmars sömn, det har aldrig hänt tidigare

Inatt har jag sovit 12h. Jag stupade i säng 20.00
Jag mår verkligen inte bra. Jag tänker dock åka in till jobbet för jag är orolig att Angelica öppnar själv (alltså, att inga andra kommer förrän 11.00) Sen får vi se, förhoppningsvis om jag är strong så klarar jag dagen. Annars får jag åka hem med svansen mellan benen och återgå till min kurering alá Kim.

Varför just jag?

Vad är det jag har drabbats av, och varför drabbas just jag!
Igår var det halsont och huvudvärk.. Idag är det halsont, rinnsnuva och ont i bihålorna. Någon som kan tänka sig att byta liv med mig i några dagar? Jag har i alla fall tagit mig en lång dusch nu för att känna mig tillbaks på banan igen. Lite frukost på det här och lite tabletter (sinova & alvedon) då ska ni se att jag ska överleva dagen..

Frågan är bara hur jag mår frammåt kvällen. Jag ska ju nämligen på 23års kalas och jag har verkligen sett fram emot det. Det är sötaste soffe som fyller/har fyllt år (förlåt men jag vet inte..) och det är så sällan jag träffar henne. Var i alla fall in på Zara och kramade om gamla arbetskamrater i torsdags och det var kul :)

Somsagt, jag hoppas det går åt rätt håll idag. Isf kanske jag har kraft nog att åka dit, annars får Annika lämna över vår lilla present själv och krama Soffeloffe 23 bastaren från mig :) GRATTIS i vilket falls om helst..

Tiden får utvisa

God natt, nu ger jag upp!

Med en alvedon i magen tackar jag för mig..
Det här var inte vad jag hade väntat mig.. Med extrem halsont och dunkande huvud kan jag behöva en god natts sömn. Som tur är har jag ingen feber.. Därför funderar jag itne ens på att vara hemma från jobbet imorgon. Jag VILL jobba! Jag SKA jobba..

Jag och N har i allafall bestämt oss nu angående midsommar.
Vi kommer att åka på en liten "minisemester" nästa helg. Vi åker ut till åstön redan på torsdagkväll efter jobbet och kommer hem på sen söndagkväll. Det ska bli så skönt, så avkopplande. Förhoppningsvis kommer även Elin ut till oss på midsommardagen, då är det bara rigga grillen och ställa fram vinet.

Godnatt alla barnen..

MAT

Ont ont ont..
Käkar mucuangin för halsen nu, det smakar apa. Jag tänkte att jag skulle lägga mig i sängen ett tag och vila. det resulterade i 3 timmars sömn. Nu har jag precis lagat mat, det blev band spagetti med köttfärsås och färska champinjoner. Ska äta nu och hoppas att jag blir lite piggare..

Kladdig medicin

Undra vad som lindrar mitt halsont allra bäst - Kladdkaka eller Te?
Jag tror att jag börjar med att ta reda på vad kladdkakan har för inverkan..

Smärta i halsen + lite tröstshopping

Aaaj, jag har så ont i halsen.
Det började igårkväll men jag var övertygad om att det skulle gå över tills idag men icke. Jag skulle lika gärna kunna sätta en svart plastsäck över huvudet idag, jag ser inte pigg ut.. Som tur är var jag bara med på morgonmötet på jobbet idag. Det var ett bra och framförallt givande morgonmöte, i alla fall tyckte jag det! Dagen kunde väl inte börja annat än bra när vi träffades på café charm allihop för lite frukost *mums*

Efter jobbet köpte jag en födelsedagspresent till mamma, en parfym till mig själv och ett läppglans från Biotherm. På väg till N's jobb för en liten puss innan jag åkte hem gick jag förbi kharma. Dom hade 50% på alla SNÖ smycken så jag skyndade att köpa halsbandet som jag suktat efter så länge iiiiiih.. Det var det sista i turkost, den färgen jag velat ha.. Lycka!

knäpper lite pics

Studenten igår..

Hej och go'morron go' vänner..
Det var en otroligt trevlig dag igår, den kunde knappast ha varit bättre trots en skur här och där.. Klockan 13.00 intog vi ip-arena där john bauers glada studenter levde rövare. Ett kärt återseende med tove som numer är bosatt i åre och kates pappa som jag inte träffat på år och dar. Kate var söt i sin finaa studentmössa och hade kommit över en visselpipa (heter inte visselpipa men jag hittar inte ordet. sån man blåser i och det låter förfärligt, hjälp mig :) som hon så fitigt blåste i på hennes lite smått ostagiga ben ;)

Hänga blomma och gossedjur runt halsen, sen var det bara att åka vidare..
Elin, min lilla tjej tog också studenten. I ett folkhav av stolta föräldrar och goda vänner trängde vi oss igenom folkmassan och fick tillslut en bra plats. Det gick oförskämmt smidigt då vi träffade Elins familj av en slump och kunde leta upp studentbarnet tillsammans.. spårlöst försvunnen! det tog en mindre evighet innan vi hitta na'.. haha plötsligt stog hon bara där och såg sådär sött vilsen ut i sin studentmössa! Även där, på med blommor och gossedjur.. Jag hade bland annat köpt en plast ros och skrivit ett stycke väl valda ord som "Vår vänskap kommer aldrig att vissna, jag är så stolt över dig! Din vän för alltid, Kim" men den lyckades dessvärre komma på vift. Men vi säger väl i vanlig ordning att det är tanken som räknas..

Medans Elin åkte lastbil styre vi mot första mottagningen hemma hos Kate. Det var otroligt trevlig sällskap och god mat så in i norden. Hon fick fina smycken och sprang runt både här och där för att vara en god värdinna.. Vid halv 6 tiden var det Elins tur att bli uppvaktad och efter många champagneflaskor på lastbilsturen var hon mer än glad i hatten.. Hon virvlade runt som en tornado och hon har väl aldrig varit så söt tidigare :) Makalös smörgåstårta och tacopaj - Det var bara att hugga in och äta en omgång till (Puh!) Efterrätt alá blåbärs/maräng tårta och chips och karra på det..

När tiden rusat ifrån oss och passerat 22.00 (tror jag) skjutsade vi ner vår glada student till stan där hon skulle möta upp sina klasskamrater. Vi tog en sväng förbi mamma och pappa innan hemgång som hade middagsbjudning för goda vänner så det var trevligt att träffa även dom. Klockan var 23.30 innan vi kommit innanför dörren och kunde lägga oss ner för en god natts sömn i varandras närhet..

Än en gång grattis tjejer. Ni var dom finaste studenterna på hela studentdagen..
Jag är så stolt över er båda!

KÄRLEK

Skit också..

NU REGNAR DET! buhuuuuuuu..


Hej o hå, duscha på..

Jag gick tillbaks till gamla inlägg för att spana efter mina gamla studentkort..
men bloggen är ju "yngre" än 2 år så det fanns inget..

Nu måste jag hoppa in i duschen.. Känner jag mig själv rätt kommer det gå åt lång tid att bara välja klänning idag. Jag har inte förberett någonting nämligen! Det har börjat mulna på, jag hoppas att det går till sig. Jag är inte sugen på att bli blöt..

Kan meddela att vi vaknade ofrivilligt idag.
Dom håller på med ngt projekt nere på gården och givetvis tar dom bara hänsyn till Agda 89 och co. som väljer att frivilligt kliva upp 05.30 för det slår aldrig fel. 8.00 eller tidigare sätts alla aktiviteter igång på den här gården. Idag startade dom inte helvete förrän 9.15 men min väckarklocka skulle faktiskt inte börja gorma förrän 9.30 GAH! Ah, nu är jag i alla fall vaken.. och snart även nyduschad!

N ligger fortfarande kvar och trycker, gör allt han kan för att försöka sova trots allt liv på gården..

hih

Klicka f�r att st�nga bilden

Här hade vi iaf en lycklig student..
Och en stolt (blond) flickvän.. eller vadå? Haha

Dagen i korthet

*kom ihåg* glöm inte kameran *kom ihåg*

Dagens schema:
12.00 - Jag och N åker ner på stan och fixar blommorna till tjejerna, samt äter frukost pångt mysigt ställe..
13.00 - Kate går ut tillsammans med alla andra medmänniskor på john bauer..
15.00 - Paxa plats vid hedbergska för att se när Elin tar studenten..

Sen blir det nog mest till att mysa på stan och se på alla glada (läs fulla) småttingar som är lyckligare än aldrig förr.. Sen är det paket utdelning och senare middag och tillbehör på mottagningen hemma hos Elin. Den ska hållas hemma hos hennes bror så jag hoppas vi hittar dit ;)


Idag är det den stora dagen för många

SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR'..
Vem fan kan egentligen fortsättningen på den sången? haha Den meningen är väl egentligen det allra viktigaste.. förutom det sista i sången. Ingen i vår klass kunde i alla fall fortsättningen, men vad gör det när man kan sjunga något egetkomponerat.. Och vad gör det om hundra år som cillen brukar säga, haha..

Vi gick iaf ut bland de 3 första på trappan och det var det viktigaste.
Vår dans var kanske BÄST! överseriösa även, ni skulle sett oss. Det var tider det..

FYFAN VA VI E BRA, FYFAN VA VI E BRA! FÖR VI HAR TAGIT STUDEEEEEEEEEEEEEENTEEEEEEEEEEEN
(allt mn behöver kunna.. lätt som en plätt!)



önskar att jag hade suttit vid min dator hemma hos mamma och pappa just nu, då hade ni fått sett alla mina studentminnen i bilder. har tyvärr inga bilder på den här datorn.

Sjung om studentens lyckliga dar.. lalaa



Det ser rätt lovande ut för morgondagens studenter trots allt!
Bara det inte regnar får man vara nöjd tycker jag. Men det finns ändå ingenting som kan förstöra ens studentdag. Jag har nog aldrig varit lyckligare än den dagen, Jag glömmer den aldrig. Inget väder i hela världen hade kunnat ändra mitt humör.

Jag har varit så nostalgisk ikväll när jag har suttit och pysslat med studentpresenterna som jag ska ge bort imorgon. Det ligger enormt mycket tanke och kärlek bakom det jag har köpt utan att låta märkvärdig, haha.. Men det är två viktiga personer för mig som har sin stora dag och det ska firas med dunder och brak!

LOVE YOU!

Det ska va' norrland

"Han är inte lika dryg som norrlänningar brukar va"
(citat: frusna män söker kärlek)

WHAT?!



Frusna män söker..

Äntligen Äntligen ÄNTLIGEN!!!!!
Frusna män söker kärlek, nu får vi se vilka tjejer som blir valda, haha..

Hockeyfrun sökes

Hockeyfrun, Anna! Bloggar du fortfarande? Träd fram..
Är det bara jag som saknar hockeyfruns alla uttryck och roliga inlägg? Det är en av få bloggar jag följde så gott som dagligen. Vanligtvis lessnar jag på bloggar väldigt snabbt men det var ngt särskillt med just hennes blogg.. Gör en comeback nu frugan :)

Vad gör en blogg bra tycker du?


Shoes



Här är ett par av skorna jag köpte..
i'm in love!

Schysst lya

Jag skulle gärna offra mig på att flytta hit..
Mmm, redan idag om det så skulle behövas, jag lovar..

Kanoners

The Hills är ju riktigt bra grejer..

Nu förstår jag varför sändy, soffe och carvan suttit klistrade ;) jag har plöjt 4st avsnitt nu.. men det kommer att bli fler. det enda jag har inplanerat ikväll (mycket viktigt) är finalen av frusna män söker kärlek, mitt favvo program.. Hallå, dom ska ju faktiskt välja fruntimmer ikväll ;) haha


Mys under filten

Mysigt värre..
Har precis kurat ihop mig under varma filten.. Jag är så trött efter dagens simtur. Just nu ligger jag och kikar på första säsongen av The Hills, jag har aldrig sett det förut. Jag har bara sett Laguna Beach. Det är bara lite chokladglass med strössel som fattas nu men jag ska hålla min glupskhet i schack idag tänkte jag för jag gissar på att det bjuda på en massa godsaker hemma hos bellie imorgon ;)

Längtar..


Nema problemas

Äntligen har jag fått det bekräftat.. Min besöksstatistik stämmer inte!
Jag har faktiskt undrat varför så många övergett mig sen vi bytte bloggportal men nu vet jag att jag inte kan lita på min besöksstatistik. Människorna bakom blogg.se har än en gång hjälpt mig på ett proffsigt sätt. Jag tycker alltid att jag har fått bra service och bemötande från dom! En guldstjärna till er ;)

Numer litar jag på google analytics.. Där stämmer min besöksstatistik!

Nytta med nöje

Nu har vi precis kommit hem från vår simtur..
Vi var helt ensamma i hela bassängen, SKÖNT! Det var jättebahaglig temperatur i vattnet och jag simmare 32 varv som jag envisades med att säga, haha men jag menade givetvis längder. N gav upp lite snabbare, men han får dispans eftersom han hade varit och tränat med grabbarna tidigare imorse..

Nu står maten och puttrar på spisen. Det blir pasta carbonara *slurrp* N har åkt iväg och klippt sig så han är fin imorgon när vi ska uppvakta Elin och Kate på deras student. Jag hoppas verkligen att det blir gassande solsken imorgon :)

Är det lördag, eller onsdag?

Man blir helt vrickad av att vara ledig mitt i veckan..
även fast det många gånger kan vara väldigt skönt. Det är då man kan uträtta ärenden som att gå till frisören, göra bankbesök mm. men samtidigt känns det som helg. igår hade jag fredagskänsla hela kvällen, och nu känns det som att jag har vaknat upp på en lördagsmorgon. Jag är ju ledig i 2 dagar, det här blir min helg.

Helgen mitt i veckan :)

OPI



Jag är väldigt nyfiken på OPI's nagellack.
Är dom bra?

Armani Code

Båda mina föräldrar fyller år på sommaren och det ska givetvis firas..
Men det blir bara svårare och svårare vad man ska ge dom när dom har så sjukt mycket prylar. Jag nosade igenom så gott som alla parfymer på vår skönhetsavdelning här om dagen och jag tror att Armani Code skulle vara något som föll min kära mami i smaken. Jag personligen tycker att den är för tung för mig, jag gillar lättare dofter medans mamma är tvärtom. Jag hoppas att hon inte läser just det här inlägget.. Jag tror mest att pappa läsermin blogg emellanåt, utan att erkänna såklart :)

Har ni några andra bra dofttips till min mami.



Chinos



Riktigt sygga chinos, från ingenting mindre än Ellos..
Jag har tidigare klassat Ellos i stil med Lindex (som jag har tyckt haft tantkläder) men nu har de tuffat på sig rejält både två. Jag har hittat jättemycket snyggt på Ellos på sistone. Det var iof ganska länge sen jag beställde därifrån men när jag gjorde det sist blev jag mycket nöjd. Alla medlemmar får alltid någon form av erbjudande tycker jag. Dimper det inte ner något i brevlådan, vilket det kanske gör liiite för ofta, så ligger det ett litet mail i inkorgen som väntar på att öppnas.

Det jag ville komma fram till: Snyggt med chinos ;)

Hejja Hejja



Kändisarna hejjade också på Sverige i fotbollen igår..
(aftonbladet)

Vill du ha på dig simpsons trosor?

Sällan kändisar ska börja designa grejer hit och dit..
Är det inte jeans, så är det underkläder och nu har väl snart varenda "stjärna" en egen komponerad parfym.. Jessica Simpson vill inte vara sämre i alla fall. Här har ni en bild på en baddräkt ur hennes badkollektion. Hennes nästa projekt nu blir underkläder..

"Och för de kvinnor som oroat sig för att troskanten ska synas genom byxan - frukta inte. Sångerskan lovar att det kommer att finnas ett sortiment av underkläder som gör att ingen behöver vara rädd för att se ut som om de har fyra skinkor istället för två." Källa: aftonbladet


Ett exempel ur Simpsons badkollektion.

Simma lugnt..

God morgon..
Jag är ofrivilligt vaken.. N skulle åka och träna med grabbarna och försov sig så han var inte direkt smidig här på morgonkvisten. Äsch det gör ingenting, jag vill ändå inte sova bort den här dagen.

När han kommer hem ska vi åka och simma.. haha, och nu SKA vi simma till 100% (om det nte blev av den här gången heller skulle jag iof förmodligen vägra erkänna det) så det är bara att packa ner badkläderna och vara redo när han kommer hem.. Jag tänkte att han skulle få knäppa kort när jag har på mig mina nya skor idag också. Jag knäppte kort igår för att kunna visa er men ett av paren behöver en fot för att man ska förstå hur dom ser ut ;)

Så, det kan ni se fram emot..

Vänner som du..

Kvällar som denna behöver man vänner som förstår..
Vänner som vet när man ska bry sig, men även som vet när man inte ska fråga mer.. Jag tycker så mycket om dig för att du känner mig utan och innan Elin. Jag tycker om dig för att du vet hur jag fungerar utan att jag behöver förklara med fler ord än än en enda fullständig mening!

TACK!

Även "mysankor"

Köp en anka, håll mördarsniglarna borta..
Nu blev du allt sugen, va va va? Är det här ett skämt?
Ohmy..


Orka!!

Jag känner mig så jävla omotiverad till att blogga..
Jag har ingenting att skriva, ingenting roligt att dela med mig av och jag är bara allmänt trött och omotiverad.. Jag har vilat och små slumrat ända sen jag kom hem från jobbet, bortsett från min, N och pappas lilla tripp till Max för lite svull. Så nu ligger man här med ångest upp över öronen och är allämt fet nivet..

Härliga tider..
Att tillägga (ännu bättre) är att jag flagnar.. IGEN

Fantastisk kväll..

Låt det regna en skvätt vettja..

Man vaknar upp till en mulen tisdag..
Skadeglädjen i mig tycker att det är ganska skönt. Dels för att värmen som har varit har varit så intensiv, men mest för att jag jobbar idag.. Men vem vet, det kanske ordnar till sig frammåt eftermiddagen. Det kan gärna få spricka upp till klockan 16.00 isf mouhaha..

Glömde bort att jag lovat er en bild på skorna igår, så dom kommer troligtvis ikväll istället :)
Puss


Nöjd

Tei som jag sminkade idag inför hennes skolbal blev så himla fin..
Vi valde att göra en ganska basic sminkning med sotiga ögon. Det blev jättesnyggt då hon har en väldigt intensiv rödfärg i hennes hår just nu. Hon blev jättenöjd, jag blev jättenöjd och jag hoppas att hon får en oförglömlig kväll :)

Jag önskar så mycket att jag hade knäppt ett kort så ni hade fått se hur resultatet blev men jag glömde helt bort det.. Tyvärr


Nyheter på fossingarna

Inga av mina nyinköpta vänner (skorna) fanns på hemsidan..
Det måste innebära att jag har köpt nyheter.. Jag ska knäppa kort efter duschen så ni får sitta och "ååååh-a" er framför datorn..

Är det gudrun som behagar komma på besök

Nu blir det ett hopp rakt in i duschen..
Jag har inte varit allt för grann på mitt morgonäventyr idag men det fick allmänheten stå ut med. framförallt personalen på skokanonen där jag spenderade en hel timme. det kallas beslutsångest!

Vilken jävla storm det är ute idag då! Smäller och slår överallt.. parkbänken ute på vår gård hade blåst omkull och klänningen fladdrade så man fick hålla ett stadigt grepp för att slippa visa underkläderna för alla nyfikna.

Nej nu blir det duschen, sen blir det kokt korv och potatismos ;) haha

Shopping

Jag har varit på språng länge nu känns det som..
Första anhalten var Jula för att leta rätt på
"verktygslådan" som jag tänkte använda till allt mitt smink, men den var tyvärr slut. Bra för plånboken, tråkigt för mig. Den skulle troligtvis komma in på torsdag så det är inte omöjligt att jag hänger på låset då.. Efter Jula sprang jag in på skopunkten och hittade SEX par skor som var helt fantastiska, dock fick bara 3 par följa med mig hem - Den här gången i alla fall..

Jag dras alltid till alla skor med högst klack, jag ÄLSKAR dom.
Men det är sällan jag tänker på att jag måste ha skor att jobba i också. Samma visa idag! Det blev 2 par högklackade och 1 par som kan användas på jobbet. Jag kanske måste ta mig en veva där morgon också. Snart löning iaf eftersom vi åhlensare får lön den 15:e, wiiheey

Är ni nyfikna på hur dom ser ut?

Sweet

Stickad klänning
Underbar!
Jag älskar allt med rosetter

Fullspäckat

Imorgon har jag en ganska fullspäckad dag!
Vi får se hur mycket jag hinner med.. Jag ska skjutsa N till jobbet vid 9.30 efter det tänkte jag (som så många andra gånger) åka och simma.. haha jag är så värdelös, det har inte blivit av även fast jag pratat om det i en evighet.. Men om jag hinner med mig så blir det några längder imorgon.. Jag ska dessutom på skopunkten och inhandla några skor som jag suttit och suktat efter på deras sida nu ikväll.

Lite senare, vid 14.30 ska jag åka och hämta upp Tei, en vän till familjen som ska på skolbal imorgonkväll.. Hon har velat att jag ska sminka henne inför den stora dagen och självklart ställer jag upp. Det ska bli jätteroligt, och hon kommer bli sååå fin! Jag hämtar henne från skolan och sminkar henne hemma hos mig och sedan skjusar mamma hem henne så hon få klä sig i sin fina klänning! Jag hoppas att hon får en orförglömlig kväll.

Klockan 16.00 börjar jag jobba och jobbar stängning..
Fullt ös är det som gäller..


Tålamod är en fiskares bäste vän

Just nu sitter jag och kläcker idéer till den nya designen..
Det är inte långt kvar. Den skulle kunna bli klar redan ikväll om jag hade velat och inte varit så besvärlig.. Thomas, killen som hjälper mig skulle kunna försörja en hel befolkning med tålamod tror jag hehe..

Snart ska jag och N se filmen med Jennifer Lopez. Jag har sett den flera gånger men den tåls att ses igen!

Smart förvaring



För tillfället har jag smink ÖVERALLT i lägenheten.. Men det ska bli ändring på det!
Imorgon ska jag kosta på och köpa en vin förvaringsbox till mitt smink.. Jag hoppas att den är lika stor och praktisk i verkligheten som den är på bilden.. Snygg och praktisk, vad tycker ni?

undies




Låt det synas att det är sommar även i troslådan..
Söta hipsters från
Lindex

Lördags bravader

Gårdagen var jättetrevlig..
Vi samlades hemma hos Hanna och åt hur god mat som helst. grillar givetvis, det är ju sommar :) Självklart blev det alldeles för mycket jobbsnack men det är lätt hänt. Jättegott och trevligt hade vi i alla fall. Det var dessutom jätteroligt att se hur Hanna bodde för det var så fint överallt. Jag vill också flytta till hus! Helst idag, någon som har något på lager?

Vid halv 1 tiden fick vi lift ner till stan och jag följde med Sara hem till hennes crib. Vi satt och prata, skratta och titta på kort. Vid 3-tiden ringde en nöjd och belåten (samt full) pojkvän och var sugen på hemgång. Vi möttes på halva vägen och jisses, han var bra rund under fötterna. Han skrattade åt allt.. och det smittade av sig! Han var faktiskt väldigt söt, och jag var minst sagt skyldig att ha lite tålamod.. Han har fått stå ut med en del han med ;)

Vi var hemma vid 04.00 och vaknade inte idag förrän klockan 12.30 SKÖT!

(Det enda kortet jag knäppte under kvällen var ett kort på Hannas katt.. haha, det kommer lite senare så ni har någonting att kika på åtmisntone ;)

Lite regn på det skadar inte..

ÖSREGN, jag myser..
Jag tycker att det är lite småmysigt med lite regn.. det har varit så hett i flera dagar så det kan gott få komma sig en skur. så länge jag får vara inomhus unden den här lurviga filten vill säga..

Ikväll ska vi bara mysa i varandras sällskap.. Vi är minst sagt sega båda två efter en sen natt igår. Vi var nog inte hemma förrän klockan 04.00 tror jag.. men trevligt var det! tack

MYS

Vi har haft en helt underbar dag i N's stugan..
Men det var inte förrän frammåt eftermiddagen som solen behagade att komma fram. Jag och N har varit ute med båten, spelat tennis, städat + tvättat min bil (SKÖNT!) solat och umgåtts med hans päron, farfar och faster från norrköping samt ätit grillad lunch.. Ja ni hör ju, det har inte gått någon nöd på mig inte ;)

Nu har jag precis klätt mig i en
grön klänning och piffat till mig lite för en mysig grillkväll tillsammans me flickorna på jobbet.. Dückhan kommer hit lite tidigare så får vi se om vi grundar med ett glas eller bara slänger oss i bilen och åker till bydalen där det hela äger rum. SÅ MYSIGT!

Jag älskar sommaren..

Jag vill också, igen och igen och igen


Grilla hela sommarn, det är rätta takter det..

Godmorgon alla mina små kycklingar..
Nyduschad och halvnaken har jag hamnat framför datorn.. igen! Idag ska jag jobba fram till klockan 17.00 och det gör mig inte någonting.. Vad är nationaldagen att fira egentligen om man inte är kungen himself. Direkt efter jobbet åker jag och N ut till hans stuga för lite mys och grillning med hans föräldrar. Det ska bli jättemysigt!

På lördag eftermiddag åker vi hem igen för jag har nämligen bjudit på grillfest hos Hanna, min jobbarkompis ;) Hon hakade på direkt och var inte alls svårflirtad så allt gick enligt planerna hih ;) grillat, vin och ost och kex.. Det vattnas redan i munnen..

Nu blir det en dag i taget ;)
PUSS

Grillning

Nu är vi hemma hos mami och papi..
Vi blev bjudna på grillat här hemma efter jobbet och det tackar man inte nej till :) Nu sitter jag och pillar på Asus'en och jag är så kär. Den här har bland annat större minne mm. än den som kommit ut i butik nu i dagarna.. Jag tror att jag ska ta och beställ hem en jag med. jag är hur sugen som helst. för att inte tala om hur mycket jag skulle kunna blogga..

Jag hoppas att ni har haft en toppen dag i det jättefina vädret :)

Glassdags

Jag och N har infört en mycket dålig vana i "familjen"..
Varje dag den här veckan har han köpt med sig glass hem på väg från jobbet. inte konstigt att man sitter här i denna (o)fagra kropp..
 
Ikväll nalkas en cornetto jordgubb


(Och till veckan kanske det blir träninskort.. haha)


WHY

Varför är jag en sån obotlig romantiker?
Jag älskar allt som är rosa, luddigt, romantiskt (ja det får nästan vara hur fjantigt det vill) jamen ni vet hela den där biten som andra äcklas av eller tycker är fjantigt.. Till saken hör att jag även alltid fastnar för serier som "ensam mamma söker" och nu är det "frusna män söker kärlek" som gäller.. hahahahhahaha jag skämms, men ni vet redan så mycket om mig så ni kan lika gärna få veta lite till ;)

Dom är bara så söta, men så otroligt tafatt.. man vill bara nypa dom i kinden och stoppa ner dom i vaggan igen! det är precis som att dom inte har upplevt någonting. det känns som att allt som har med det andra könet att göra är helt obekannt för dom.. Det vinklas i tv som att det är för att dom kommer från norrland, come on! 
 
Smaken är som baken, jag gillar romantisk smörja, och kommer förmodligen alltid att göra.. haha


Bloggtips

Jag fullkomligt älskar Anna Hibbs blogg..
Jag ville bara berätta det..
kika här om du inte redan är stammis!


tråkinfo.se

Jag har inget roligt att dela med mig av ikväll känner jag..
Jag är jättetrött efter att ha börjat 8.00 två dagar i rad. Jag, som den inbitna handelsmänniska jag blivti tycker ju att 10.00 är tidigt :) Hur som helst så har det varit roligt både igår (kursen) och idag (leverans) tiden går så himla snabbt när man har mycket att göra.

imorgon läggs en ny kampanj, det innebär många nya erbjudanden till alla kunder.. kom in och och hälsa på och shoppa lite vettja ;) jag jobbar imorgon och på fredag sen är jag ledig till helgen. Jag har än så länge inga planer, förutom att åka ut till N's stuga på fredag eftermiddag efter jobbet..

Galet var varmt det är, jag ska steka hela min lediga helg..

with love from nivea

Det var jättekul att gå på niveas lilla kurs imorse..
Det var mest som en repetition men eftersom vi är ett helt nytt varuhus var det mycket jag inte visste sen tidigare.. Tjejen som höll i kursen var helt galen, men det hela hade sin charm haha.. Hon gick igenom allt från solprodukter, make up, regöring, hudvård och kroppsvård. ja i korta drag ALLT!

När kursen var slut skulle vi få en liten gåva.. en liten gåva är helt fel ord då vi fick hela 13st produkter.. helt galet! jag är överlycklig :) För alla som funderar varför det är en isadora mascara med på kortet är det för att jag fick den idag också, men inte på kursen givetvis..

Här ser ni innehållet i min "lilla" goodiebag



Jag har verkligen världens bästa jobb..
Tveklöst

Relax

Nu ska jag lägga en fuktmask och bara slappa i soffan resten av kvällen..
N slutar jobbet klockan 20.00 så då kanske vi hittar på ngt mysigt men fram till dess ska jag vara så ego jag bara kan. Jag tar en break från Stieg Larsson. Jag ska bara lyssna antingen när jag solar eller går promenader hade jag tänkt. Då måste jag antingen svettas eller anstränga mig för att förtjäna att höra den spännande fortsättningen ;)

Nu blir det tv och "unga mödrar".. rätt obehagligt program enligt mig! dom är verkligen småjäntor i sinnet och i sina handligar allihop. och de flesta borde ta itu med sig sjävla istället för att skaffat sig en unge. 


SÅ varmt

Heeeeeeeelt galet..
klockan är 18.36 och vi har 30.9 grader på ballkongen.. det är verkligen sommar på riktigt nu :) jag och N har beslutat oss för att åka till hans stuga och grilla med hans föräldrar på fredag efter jobbet så jag hoppas att finvädret håller  i sig..

puh, det är så varmt att det krävs en kall dusch efter det här.. jag njuter och lyssnar på stieg larsson

Lite news

Dagens fångst från Gina Tricot

   

Mycket nöjd och belåten..

Svarta shorts med guld detaljer, ser lite sjömans inspirerande ut..
Blommiga jackan som jag jagat länge nog, det fanns en gud trots allt..
Sist men inte minst en härlig oversize tröja, grovstickad, skön till svala sommarkvällar


Hottie

Hel galet varmt..
Jag ska ta av mig allt smink och sätta mig på balkongen en stund.. Jag har shoppat den lilla jackan och ett par shorts + en härlig stor och grovstickad (vit) tröja fick också följa med hem. Perfekt för svala sommarkvällar eller när det nalkas en båttur :)

Skriver mer om niveas morgonträff ikväll, men den var galen. mycket lärorik fakta om sortimentet och en goodiebag som inte är av denna värld.. Jag känner mig som ett barn på julafton, ett bortskämt sådant :)

skrubba skrubba

Morning!
Jag flagnar i ansiktet :( jag ska göra en peeling i ansiktet och smörja in mig flitigt idag så får vi se om det ger med sig.. Ser ni att jag är uppe med tuppen? Det är idag jag ska på morgonträffen med nivea. Det blir spännande att se var hon har att lära oss.

Slutar klockan 16.00 idag och då är det snabba ryck till gina tricot som gäller. Sen ska jag hem, kanske hinner man ta del av solens sista strålar även om det inte tar så mycket vid den tiden men what the...

Hoppas Dückhan får en solig och mysig ledig dag ;)
Puss

Gammal kärlek rostar aldrig



Jag och N  på förfest i busbacken innan
Gatufesten år 2004 hih..

En gång i tiden..

Sen N's iPhone blev stulen har han fått låna en av mina gamm-mobiler..
Där hittade vi en massa gamla bilder på oss, bland annat en av de allra första bilderna vi knäppte tillsammans.. hihi, någon som är sugen att se hur vi såg ut som 15åringar? Hehehe


En så kallad skitunge

Ni skulle se mig nu.. skitigare än aldrig förr!
Min familj har husvagn, ute i bergafjärden.. lite svensson svensson inspirerat tänker ni nu, haha.. men den är faktiskt nästan lika stor som en liten stuga.. Jag älskar att spendera sommrarna där men det krävs alltid en hel del jobb innan man kan vara där.. därför har jag, pappa och N varit där nu ikväll och skrubbat vagnen fin så vi kan sätta upp förtältet till veckan. Mami ligger hemma och är sjuk så jag tror allt att hon njuter av tanken att allt är gjort utan minsta kraftansträning från hennes sida ;)

Nu är den i alla fall skinande ren och jag

Storleken har visst betydelse..



Nu förstår ni kanske hur liten den är.

Värmebölja

Puuh, det är så varmt att det knppt går att vara  ute..
Nu har mamma i alla fall riggat en vattenspruta (blomspruta) åt mig som jag kan spraya mig med emellanåt.. Någon fler som ligger ute i solen och steker idag? ;)

Imorgon börjar jag jobbet klockan 8.00 vi ska till kicks och få en liten utbildning om Niveas makeup om jag inte missminner mig helt. Det ska bli roligt.. Har ni några favoriter från niveas sortiment? själv har jag bara provat hudvården och den vet man ju är bra.. men om sminket kan man nog lära sig ett och annat..

Imorgon kommer lilla MT hem från thai. hon kommer säkert att vara brun som en pepparkaka och blondare än vanligt ;)

Coolast ever

JAG ÄR HELT LYRISK!!!
Pappa har precis fått hem sin yttepytte lilla dator från Asus.. Att tillägga är att hela datorn (ink. tangentbord) är mindre än ett A4papper.. Det här är den coolaste mojägen jag någonsin har sett.. Jag har knäppt ett kort som jag lägger in senare idag.. AHHHHH!!! :) :) :)

Jg är uppe hos mamma och pappa och ska lägga mig för att sola.. men den här lillen var så läcker att jag inte kan sluta pilla på den.. hih nej nu måste jag slänga av mig kläderna och ta vara på solen. man vet aldrig hur länge den vill vara med i gamet ;)

Förresten ringde jag Gina Tricot imorse och min lilla efterlängtade älskling kommer att hänga och vänta på mig imorgon efter jobbet.. Jag har sånt jävla flyt idag. kanske borde köpt mig en trisslott! hih

Gode gud

God morgon soldater..
Imorse sov jag ut, N med som också är ledig idag. Jag tänker bara slänga på mig en lätt sommarklänning och åka ner till gina tricot snabbare än blixten i hopp om att den svart/blommiga sidenjackan finns kvar. Nu är det upp till bevis om det finns en gud eller inte :)

Jag blir skitglad att så många av er börjat kommentera igen, ni var alldeles för tråkiga där ett tag.
Jättekul att du också har hittat hit Zandra ;)

PUSS

Big no no..

Det blev ingen bio ikväll..
Det blev en fet pizza och mys framför tvn istället. Vi har även varit och hämtat mamma och pappa som kom hem med tåget nu ikväll. Dom har varit i Frankrike dom små rackarna..

Det har varit såå ruskigt varmt på jobbet idag. Jag har troligtvis druckit flera liter vatten. Det tar på krafterna när det är så påträngande varmt. Jag ska snart ta en kall dusch och krypa ner i sängen. Jag är slut som artist och skulle kunna somna på studs. Vi får se om jag kan hålla mina gröna vakna ett tag till eller om det är dags att dra en date med john blund..

Jag har förresten en fråga, funkar er besöks statistik som den ska?

Brudens bäste man..

YEEEEEEEEES!!
Igår överraskade N mig med att beställa biljetter till Brudens bäste man som jag velat se ända sen dom började visa trailern på tvn. Jag är ju lite smygförälskad som många vet i Patrik Dempsey, fast jag föredrar att kalla honom Mc Dreamy ;) Om vi inte har somnat innan filmen börjat så sitter vi med popcorn och dricka i högsta högg när bion börjar 21.15 Vi är båda väldigt trötta, men man får väl ta sig en lur mellan replikerna om inte annat..



Äntligen